Találatok a következő kifejezésre: A pasik fejük vagy a (7 db)

második.
szerintem tetszik neki a melled.. :)
Az utóbbi a nyertes válasz.
Én is átölelem az egyéjszakás kalandok után a lányokat, hozzájuk bújok, stb; de folytatást semmiképp se várnék, nem szívesen állok össze olyan lánnyal hosszútávra, aki kapható az egyéjszakásokra.

Mi jár a pasik fejébe? Csak úgy általába. Kíváncsi vagyok ki mit mond

Szval fiúcskák! Tegyük fel, van egy lány aki tetszik nektek. Elsétál előttetek, megbámuljátok, rámosolyogtok, és ti is elmentek mellettük, sőt! Egész 'véletlenül' megérintitek..vagy ilyesmi. Nos ez mind szép és jó..de érdekelne h igaz e az h ilyenkor a pasiknak csak egy dolog jár az eszébe..kíváncsi vagyok ti mire gondoltok ilyenkor?

Legjobb válasz: Nekem az a jár a leirt esetben a fejemben,hogy de jó lenne megismerni, de félek megszólítani mert biztos elküldene, meg biztos nem tetszek neki csak játszik. Pedig milyen jó lenne. 19/F

Nekem az a jár a leirt esetben a fejemben, hogy de jó lenne megismerni, de félek megszólítani mert biztos elküldene, meg biztos nem tetszek neki csak játszik. Pedig milyen jó lenne. 19/F
Naponta lejátszódnak ezek a fejemben. Meglátom, megtetszik, bárcsak megismerhetném, de megint nem szólítom le és újra bánom, hogy kihagytam egy újabb lehetõséget.Napi több ilyen lehetõséget. Maradok megint szegény forever alone fiúcska.
dugás
A kérdező hozzászólása: Drága utolsó! Telorol írok, ezért itt ott rövidítek..ha nem a kérdés érdekel, akkor ne írj ide! :) sziaa
fejében általában szóval
A kérdező hozzászólása: Valóban rengeteget segítettetek! Az a helyzet h van egy srác aki tetszik nekem, én is neki, (vagyis a jelek szerint, biztos vagyok benne +mondták is, meg egy csomó más dolog amit hosszú lenne leírnom, a lényeg h tudom h tetszem neki) de túl félénk ahoz h leszóljon, és a fent leírt naponta többször is megismétlõdik :) ezért voltam kíváncsi..kösz a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Á nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Nekem kivétel nélkül mindig az jár, hogy vajon én viszont bejövök-e neki?! Bárcsak tudnám ilyenkor. 22/f
Elképzelem ruha nélkül és a fantáziámban egy csomó pözban megdugom.
Az, hogy: "basszus, tuti ez a csaj is a pénzre utazik"
Én szoktam vele beszélgetni, jól kijövünk, flörtölgetünk, igazából mindig más jár a fejemben, néha ellépzelem, ahogy szeretkezünk, máskor meg csak kíváncsi vagyok, mire gondol éppen, de az a legjobb amikor nem gondolok semmire, csak nézem, õ meg engem...
Szeretetéhség.
szétcsúszva!
"Öcsém de jó csaj, megyek be vágódok nála mint alkesz a kocsmába, , 20 percel késöbb "El b*sztam el b*sztam el b*sztam...., ,
túl sok pornót nézett a drága...
A dominancia, az uralom "jelképe". Meg a birtoklási vágyé. Ha más gond nincs vle, igazából nem lehet probléma. De lehet vannak keményebb szex fantáziáji. Sõt, biztos. 21F
Hát a popsi paskolást még megértem!!XD Na de a cicit!!! Azt simizni kell, masszírozni, csókolni!! WTF!
Én ezt mind birom sõt van hogy én buzditom a párom, engem izgat ez a helyzet meg ha ezt csinálja. 20L (Mi rossz lenne ebbe? :)
Rossz kislány vagyXD
Nyeríts egyet:)
A kérdező hozzászólása: én sem látok benne rosszat, de neki izgi, vagy nekem kéne, hogy az legyen? és miért?
A kérdező hozzászólása: igen, a cicimet meg a fenekemet csak. és közben jelentõségteljes arcot vág. én sem értem a cicit. de igazából a feneket sem, bár az lehet az én hibám, hogy abba nem tudom beleélni magam, mert lovagoltam, és arról mindig az jut eszembe amikor rácsapok egy kicsit a lovam fenekére és túl sok szexuális vonzata nincs. sõt semennyi :) .
tejszínhabot ver
Biztos, hogy csak a cicidet és a fenekedet pofozza? Mást nem?
A kérdező hozzászólása: Na jó, de a pornóban az mér jó? vagy az neki izgi? vagy nekem kéne, hogy izgi legyen? :)
Az én nõmet izgatja.Mindig kéri, hogy fenekeljem el mert rossz kis k*rva volt a kincsem.Azt szereti ha úgy elverem a seggét, hogy piros lesz.Ja persze dugnom kell közben, mert csak úgy izgalmas neki. :)

Pasik! Szerintetek a kis kerek fenék a jó vagy a nagy?

Ez bejön nektek? <[link]

Legjobb válasz: Yep!

Yep!
Nagy, kerek. A képen látható semmi extra. Ezek az igazi szépségek, ha már brazil popsi: [link]
Tetszik, bár szerintem kicsi és nagy is ugyanúgy lehet szexi, mindenkinek más az ízlése. Megmondom õszintén elõfordul már velem az, hogy csak a feneke miatt szólítottam le egy csajt, vörösödött is rendesen, amikor ezzel kezdtem :D Nagy fenekekbõl is láttam már annyi szépet... pl itt egy: [link]
Izlés kérdése.. nekem ez pont ideális:)
Hát errõl a képrõl nemigen lehet megállapítani, hogy ez jó segg-e. Mindenkinek jó, ha így kinyomja...
A nagy kerek a jó. Mondjuk a képen lévõnél is nagyobb.
Nagyon is bejön!
igen ez tetszik :) ) de a kicsi kerek popsi is nagyon szexi és van hogy az jobban bejön:PP
Kinek mi, mindenkinek megvan a saját ízlése:)
Tudod nagy kufferba jó pakolni :D
Én nem szeret , de aki igen annak biztos nem gond.
nem baj, mondjuk én meg izmosodom de nem vagyok nagydarab, bukom a ducikra is f19
Kérdezõ, az elsõ belinkelt a sweet spot, a második a bõven tökéletes (nem úgy bõven:) . Kicsi csajizomzat mindig jól jön, de a pogácsahas meg az ezer borda elég durva túlzás, nem beszélve arról, milyen jó köténymell meg kifordult csontp!na jár hozzá, fõleg ha puhány a húszkilós kukac.
Az ilyen még egyáltalán nem gáz!!! Mondom, én 95 nél húzom meg a határt!
A kérdező hozzászólása: Értem, de ciki, ha össze jönne egy ilyen testalkatú lány egy olyan fiúval, mint amilyen a képen szerepel? Akár a csaj vagy a pasi szemszögébõl. Vagy nem gáz?
ne izgulj kedves kérdezõ! sok férfi szereti ezt, N
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Az elsõ képen levõket simán megpakolnám.Szerintem vonzóak.
Milyen az a duci.Telt nõket szeretem, de van egy határ, ami már az én gyomromnak is sok.
Én ilyen vagyok, az elején volt, amikor úgy éreztem, talán szégyell a párom. De ez hamar elmúlt, ahogy erõsödtek az érzelmek.
Hát... én azt mondom 95 kg fölött mindegyik nõ felejtõs, azok már nem csak a külsejükben igénytelenek sajnos az esetek jó részében. Persze aki genetikailag, vagy hormonális túlmûködése miatt olyan amilyen, azzal elnézõ az ember, de ehhez meg is kell õt ismerni.
Ki nem állhatom a zsírdiszn.kat, lustaságra emlékeztetnek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Csak azért izgulok, mert van egy srác, akivel lassan 3 hónapja beszélgetünk, de csak így neten keresztül. Igaz, hogy látott rólam egész alakos képet meg webcam-on keresztül is, õ mondta, hogy egyáltalán nem zavarja, kifejezetten az ilyen lányokat szereti, de mégis tartok a találkozástól. Mert én elég nagydarab vagyok, õ pedig nem annyira, elég "soványka"(inkább csak magas.

Nős/Barátnős pasik miért szeretik mutogatni magukat más lányoknak webkamerán? A kapcsolatukban vagy a "fejükben" van a gond?

Már nem is egy olyan sráccal futottam össze a neten, akik teljesen normálisak, lehet velük beszélgetni, van - állítólag JÓ - párkapcsoltuk és mégis engem zaklatnak (meg még ki tudja hány lányt), hogy nézzem meg webkamiba a farkát, mert ez izgatja őket nagyon, már a gondolat is, hogy megmutathatják egy csinos lánynak. Ezt ők mondták. És közben nem is panaszkodnak a kapcsolatukra, "minden szép és minden jó, szeretik egymást." De valami bibi mégis csak van ezek szerint... vagy csak a fejükben? Amúgy mindegyik srác 2-3-4 éve van együtt a csajával. Ja és nem lesek meg senkit, úgyhogy ne is írjatok ilyeneket :D

Legjobb válasz: Szerintem ebben a kérdésben kivételesen nincs általánosítás, a kérdezõ nem írt olyat, hogy minden férfi ilyen, csak kifejezetten azokról kérdezett, akik barátnõ mellett csinálják. Azért ne ugorjunk már mindenre ok nélkül.

Szerintem ebben a kérdésben kivételesen nincs általánosítás, a kérdezõ nem írt olyat, hogy minden férfi ilyen, csak kifejezetten azokról kérdezett, akik barátnõ mellett csinálják. Azért ne ugorjunk már mindenre ok nélkül.
A kérdező hozzászólása: És lányok: nektek ez megcsalás lenne a pasitok részérõl? 22/L
Persze, hogy megcsalás, ráadásul elég szánalmas fajta. Amúgy szerintem mindkettõ (a párkapcsolattal meg a fejükkel is gond lehet).
Kikérem magamnak és az összes értelmes férfinek a nevében, hogy ilyet általánosíts. Én akkor sem webkameráztam, amikor egyedül voltam. A párom mellett meg eszembe sem jut más nõkkel flörtölni kamerán keresztül! 28F
Kapcsolatban nem, de azon kívül szívesen kamerázom, szerintem attól még fejben nincs gond. Mármint én nem ragadok meg a kameránál, ha van lehetõség tovább is lépek. De jó móka a kamera:P De ha kapcsolatban csinálják akkor ott a a kapcsolattal és a fejjel is baj van. 25/f
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem általánosítottam! Persze, az ha valaki egyedülálló és webkamerázik, abban semmi rossz nincs. De azért barátnõ mellett ilyet csinálni.. ráadásul úgy, hogy rögtön miután elmegy a nõ otthonról vagy még mielõtt hazajön vagy megy a csajhoz.. Ez milyen már? Szerintem is megcsalás.

A pasik a fejük vagy a farkuk után mennek?

Legjobb válasz: Nem a fejünk és nem a farkunk után megyünk, hanem a teremtés legnagyobb csodája A NÕ után.

Nem a fejünk és nem a farkunk után megyünk, hanem a teremtés legnagyobb csodája A NÕ után.
Nagyon birom ilyenkor a pasikat ha felbukkan egy ilyen kérdés milyen önérzetesek lesznek... Pedig hát mi is meg õk is tudják hogy inkább a farkukra hallgatnak mint az eszükre. Hiába mondanak bármit, nem kell általánositani, de ami tény az tény hogy a 75-80%-uk sajnos ilyen!!! (Aki ezt tagadja sajna hazudik, még magának is)
helyzet adja
Nem lehet általánosítani, kikérjük magunknak! Ráadásul pillanatfüggõ, hogy az élet mely területérõl van szó.
Kedves kérdezõ! Pasi vagyok. Felháborít ez az általánosítás. De sajnos ez a megállapítás igaz, nagyrészt a farkunk után megyünk. Vannak persze kivételek, de férfitársaim többsége nehezen tud ellenállni egy formás nõi testnek, és annak a selytelmesen fülbesuttogott három szónak: "nem akarsz feljönni?" de szexuális túlfûtöttségünknek megvan a biológiai oka. Ki tudja melyik hormon okozza a szexuális vágyat, nõknél, férfiaknál egyaránt? A tesztoszteron. Bizony-bizony, akár épp egy férfi, akár épp egy nõ van begerjedve, az agya lubickol a tesztoszteronban. Itt most nem akkora mennyiségre kell gondolni, amitõl egy nõ szakállat növesztene, kicsi adagról van szó, de ahhoz épp elég, hogy érezzük, hív a természet. Lényeg a lényeg, amikor a fiúk a kamszkorba lépnek, egy látványos átalakuláson mennek keresztül, méghozzá ugyanezen hormon miatt, ami ilyenkor elárasztja a testünket. szakáll, mutáló hang, széles váll, stb. De éppen e hormon jelenléte miatt, a fiúk ilyenkor bizony semmi másra nem tudnak gondolni, csak a szexre. Szex szex szex szex és még több szex. Ha meglátnak egy nõt, elõször mint potenciális szexpartnerként gondolnak rá, és csak utána úgy mint emberre. Miután véget ér a kamaszkor, a hormonszint ugyan visszasüllyed, de még így is több tesztoszteron fogja a férfiakat végigkísérni egész életükben, mint egy nõt. Nem a férfiakat akarom védeni, de nem szeretném, hogy elítéljenek minket azért, mert az evolúció ilyen piszkos trükkhöz folyamodott, hogy a fajfenntartás érdekében a férfinek szinte mindig képesnek kell lennie szexuális együttlétre. Természetesen az elítélendõ, hogy valaki félrelép, hiszen a szexualitás csupán egy ösztön, amit az akarattal legyõzhetünk. De azt mondom, hogy a férfiaknak is nehéz folyton folyvást harcot vívni a saját vágyaikkal, ösztöneikkel. Ilyennek születtünk, és nem tehetünk róla. Ez a férfiasság átka. És néha bizony átok, mert nekünk is vannak érzésink, és mi is képesek vagyunk szeretni, csak néha nem elég erõs az akaratunk. Sajnáljuk. Viszont a nõk képesek tudatosan visszaélni ezzel, és bizony elég gyakran meg is teszik. Egy nõnek elég odadörgölõzni egy pasihoz ahhoz, hogy az egy pillanatra el is feledkezzen a barátnõjérõl, és nehéz a kísértésnek ellenállni. Beszélhetnénk akár errõl is, de most nem ezt kérdezted. Sajnos gyakran veszítjük el a fejünket, és bizony inkább az élvezetet választjuk. De én úgy fogalmaznám meg a választ hogy nem a farkunk, hanem az ösztöneink után megyünk a fejünk helyett. Remélem megválaszoltam a kérdésed. Albert
hmm én mindig a fejem után megyek sose a szex az elsõ hanem a szerelem a szex az csak egy mellékes sztem legalábbis én így gondolom de a környezetemben élõk ezért mindig szekálnak hmm ez van én ilyen vok amelyik lány meg akar ismerni akkor tegye azt msn:[email protected] vagy e-mail: [email protected]
csak helyeselni tudom mind azt amit az elõttem szóló mondott mindazon álltal engem a józan ész vezérel akármilyen hihetetlen is bennem is dúl a tesztoszteron de ennek ellenére nem kezdek el nyálladzani minden nõ láttán és nem az az elsõ gondolatom, hogy meg kéne dönteni
90%-ban szerintem a farkuk után.
Vagy mindkettõ után mennek, vagy csak a farkuk után!ez a 2 lehetõség van!
detto. 90%- ban a farkuk után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!