Találatok a következő kifejezésre: A pasik bírnak ha (18 db)

Miért néznek a pasik pornót, ha közben nem bírnak szexelni mert ahhoz fáradtak? Most rángassam be az ágyba gyakrabban? Vagy hagyjam passzívan élvezkedni és ne törődjek ezzel? De ráadásul egy bizonyos fajtát néz amit én tuti nem tudok neki megadni.

Azt értem hogy a kettő más energiákat mozgat meg, de úgy érzem, rossz hatással van a szexre mert azóta durvább lett, előtte gyengéd és figyelmes volt, most meg tök durva és gyors. Szóval olyan pasik válaszát várom akik megkapják a szexet de mellette pornóra vágynak. Amúgy titkolja is, és jobban is örültem volna ha nem tudom meg, csak véletlen észrevettem. Így meg csak agyalok ezen. Sajnos a hasonló kérdéseknél nem találtam meg a választ.

Legjobb válasz: Mert szerinted nem egyszerûbb és jobb egy kezet mozgatni vagy az egész testet és még a nõre is figyelni?

Mert szerinted nem egyszerûbb és jobb egy kezet mozgatni vagy az egész testet és még a nõre is figyelni?
Jó volna tudnunk hogy mi az a bizonyos fajta amit néz ahhoz hogy tudjunk válaszolni.
A kérdező hozzászólása: hát #2.. mondjuk úgy, hogy nem leszek már tizennyolc éves :(
Tini pornót nézet...Ajaj mekkora bunkóság..
Ne rángasd be az ágyba gyakrabban, csak megölöd az önbecsülésedet a kikényszerített szexszel, ami ráadásul durva és gyors, nehogy neked jó legyen.. hagyd el. Vagy ha nem mersz lelépni, akkor is hagyd, verje csak a farkát fiatal csajok filmjeire, te meg szedj fel magadnak egy huszonéves szeretõt.
Én is ezt írtam neki, de azt írta hogy nem akarja megcsalni a pasiját, inkább szeretné jobb belátásra bírni, írtam neki hogy ez nem fog sikerülni, de nem tudom elhitte-e.
Nem csak a kapcsolatotok, de az õ érdekében is ajánlom ezt: http://kep.index.hu/1/0/512/5125/51256/5125626_cbf3292b77da6.. Férfiként jártam az õ cipõjében, párkapcsolatban. A pornó hozzád képest, olyan mint a gyorsbüfé egy munkaigényes, otthon elkészített kellemes ebédhez képest.

A pasik meddig bírják ki szex nélkül? Van olyan aki akár 1 évig is kibírja, ha nincs rá mód pl:kint dolgozik külföldön. Pasik írjatok ki meddig bírja ki?

Létezik olyan hogy minél kevesebbszer van szex annál ritkábban kívánja?Vagy ez a pasikra nem jellemz??

Legjobb válasz: ne akarak elkeseríteni,de sztem nem birja ki.mégha próbálná is,egy ideig húzná,de ha esetleg egy kis ribi rámászik,és már x ideje nem volt veled,nem hinném,h nemet mond!ne haragudj,h ezt iram,de sajnos ilyenek a pasik.

ne akarak elkeseríteni, de sztem nem birja ki.mégha próbálná is, egy ideig húzná, de ha esetleg egy kis ribi rámászik, és már x ideje nem volt veled, nem hinném, h nemet mond!ne haragudj, h ezt iram, de sajnos ilyenek a pasik.
Ideig-óráig kibírják, de hosszabb ideig biztos nem. Márcsak azért sem, mert te azt ugyan honnan tudnád meg, hogy odakint mit csinál? Mondok egy példát: egyik ismerõsöm kint dolgozik küldföldön, nem évente, hanem 6 hetente járnak haza. Itthon család várja (feleség, 2 gyerek). Odakint együtt él egy másik nõvel (jó, a nõ is elítélendõ, hogy tudja, itthon családja van a pasinak, de ez itt most nem téma). A nõnek is jó így, mert 6 hétig vele van a pasi, és csak 1 hétig a feleségével, így ha kiszámolod, hogy egy évben kivel van többet... És ez már így megy 3 éve, a feleség nem tud semmit. Nah, mindegy! Ezt csak azért írtam le, mert a pasik nem megbízhatóak ilyen téren.
Van ismerosom akire a baratja 3 evet vart!!! Es abban van vmi igazsag hogy ha kevesebbszer csinalja akkor nem kivanja annyira... pusz`
A katolikus papokra nem is gondolsz? Õk (jó esetben) életük végéig :)
ha még nem kostolt bele a málnásba akkor sokáig.. magyarul ha dugot már akkor nem fogja kibirni 1 évig, meg persze ha jól is nézz ki akkor több mint valószinû, hogy nem.. külföldön néhány országba a nõk könnyebben oda adják magukat 1 éjszakára
A kérdező hozzászólása: Mi nem éltünk olyan nagy szexuális életet azelõtt se mielõtt kiment /havi 1-2/és mindig én kezdeményeztem.Most már kint van 10-hónapja, persze azóta volt itthon csak a helyzet nem alkalmas arra, h legyen valami.Anyuéknál lakunk a gyerekkel, átjárnak a mi szobánkon keresztül szóval egy nyugodt percünk sincs.
Tesóm egy lánnyal volt egész életében, szakítottak (ennek már több mint 2 éve), és azóta nem szexelt senkivel, mondjuk alkalma sem lett volna rá. Egy barátom már több mint egy éve nem volt lánnyal, alkalma lett volna rá, de nem volt szerelmes senkibe, így annak ellenére, hogy 27 éves, már egy éve nem szeretkezett. De ez ember függõ. Az egyik exem két hónapig nem szexelt (mert én nem adtam oda magam), és már ezen ment a hiszti, hogy õ ezt nem bírja, õ férfiból van, és õ neki ez egy kínszenvedés. Szóval ez függ az illetõ vérmérsékletétõl. Ha a te párod azt mondja, hogy nem csalt meg, mert szeret, akkor én nem kételkednék benne. De azért könyörgöm, ha legközelebb itthon lesz, akármennyibe is kerül, hozzatok össze már egy szép éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Én is azon vagyok ha hazajön mindenképpen sort akarok rá keríteni.Remélem tényleg összejön!Valakinek ezt elmondanám, hogy mi a helyzet nálunk nem hinné el hogy ilyen is létezik és még hülyének is nézne. Itt legalább leírhattam mi a bajom! Köszönöm nektek a válaszokat!!
szerintem ki bírhatja ha (márpedig biztos) maszturbál
ki lehet birni én 6 éve nem szexeltem(csak kézimunka) pedig nagyon szexcentrikus vagyok.41f
azért még vannak pasik akik kibírnák.. pl ha az én uram kimenne külföldre melózni 1 évre, nyugodt szívvel maradnék itthon, mert 1000 %-osan biztos vagyok benne, hogy kibírná szex nélkül! még akkor is ha 20 félmeztelen cicamica vetné rá magát minden este... ;)
Nem kell megcsalni valakit azért mert nincs lehetõség a szexre. Van olyan is hogy saját magán könnyít. Nem elítélendõ.
Az én volt pasim is kiment külföldre (fél évre) és 4 hónap után becsajozott, persze én minderrõl nem tudtam, egyszerûen nem telefonált, nem sms-ezett és a haverja hívott fel, hogy ha unatkoznék itthon, nyugodtan pasizzak. Gondolom tudott valamit:) ))) Ja és 8 éves kapcsolatról beszélünk. Úgyhogy vannak kivételek persze, de azért ne álltasd magad sokáig. Azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Csak jó lett volna elhinni, hogy nem hazudik!:(:(:(
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ne legyek ennyire marha, hogy ha én kibírom õ is kibírja!!!!
A kérdező hozzászólása: A pasim a 30-as éveiben jár, tehát tudja mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Jó a papokon kívül kérdezem!Létezhet vagy én vagyok ennyire naiv?
Én 3-4 hónapot lazán gond nélkül kibirok , 4 hónap után kezdõdnek a gondok . 5-6 hónap után kezdek ingerült , szomorú , feszült lenni , 7 - 8 hónap után kezdõdik a bekattanás . Nekem 8 hónap volt a maximum , utána k*rváztam . Azóta is ha nincs pont partnerem , akkor ha a szükség nagy úr , ahogy van egy kis pénzem prostizok .

A pasik mit bírnak ha a csaj vagy a pasi van fölül?

Én spec alul szeretek lenni csak kíváncsi vok mások véleményére!!!

Legjobb válasz: én speciel azt szeretem ha a csaj van fölül de ez mindenkinél változik:)

én speciel azt szeretem ha a csaj van fölül de ez mindenkinél változik:)
Szerintem az az egészséges ha váltogatjátok.... én pl azt is birom ha a barátnõm rámmászik, azaz õ van felül... de arra is nagyon gerjedek hogy hátulról támadjam le amikor meg én... Szóval ez nagyon pózfüggõ is tud lenni
Persze, hogy pózfüggõ. Szerintem is váltogatni kell, akkor élvezetes szey legalábbis számunkra a páromml, ha minnél változatosabb. Vannak kedvenveink, de mindig próbálkozunk új dolgokkal. De õ is imádja, ha én vagyok felül.
A kérdező hozzászólása: jahh és csaj vok
Szerintem a legtöbb férfi jobban kedveli, ha a nõ lovagol rajtuk. Hiszen teljes egészében csodálhatják a nõi testet, illetve ilyenkor a mellekkel is kedvük szerint játszadozhatnak. Petranova
A fiúk gondolom felül szeretnek lenni. Én is felül szeretek lenni :D 18/F

Már három hete járunk, de én ezt így nem bírom tovább. Mit tegyek, ha a pasim szörnyen bénán csókol?

Ezelőtti barátaim vagy szenvedélyesen,vagy legalább jól csókoltak.A mostani barátom viszont nem tud csókolni :( Semmi élet nincs benne.Ezt én így unalmasnak találom,és ha meg akar csókolni inkább el szoktam hamar fordítani a fejem,vagy beszélni kezdek.Nem akarom megbánatni,mert kedves,és úgy látom,hogy belém van esve.De nem kívánom,hogy megcsókoljon... :/

Legjobb válasz: tanítsd meg neki

tanítsd meg neki
nálunk is ez volt. kihívásnak fogtam fel, és megtanítottam. azt mondta, eddig nem is szeretett csókolózni, de már szeret :) most sem tökéletes, az elsõ szerelmem nyomában sincs, de sokat fejlõdött :) )
Honnan tudhatná szegény, hogy rosszul csókol, ha nem mondod meg neki? :D egy kapcsolatban nagyon fontos az õszinteség, szóval nincs más hátra, finoman vezesd rá, hogy hogyan kéne! :)
Ha nagy a mûszere akk nincs baj a csokkal ne foglalkozz.....

Nõk számotokra melyik a kellemetlenebb? Ha a pasi gyorsan elsül, max 5-8 perc, vagy ha bírja rendesen minimum 15-20 perc de végig puha marad?

Legjobb válasz: Gondolom magadból indultál ki, egy cipõben evezünk, de a 10 perc is lehet isteni, legalábbis arra nem volt panasz, én így mindig végzek mielõtt lankadnék.

Gondolom magadból indultál ki, egy cipõben evezünk, de a 10 perc is lehet isteni, legalábbis arra nem volt panasz, én így mindig végzek mielõtt lankadnék.
keményen 30-40 perc az nem is jó már? :D
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat híján nem magból indultam ki, csupán érdekel a nõk tapasztalata is.
Bocs, de nekem a második verzióval nem volt még dolgom. Vagy elèlvezett a pasim hamar, 10 percen belül, de utána ugyanolyan kemêny maradt és nyomtuk tovább vagy bírta 30 percig is de utána se lankadt le hanem pár perc szopás után ment a következõ menet :)
puhán hogy bírja? :D meséljetek, ez nekem magas
Én félnapig is bírom puhán..na? XD
Csak én nem tudom elképzelni, hogy lehet puha pöccsel szexelni? O.o Szerintem amúgy egyik se valami jó, az se ha gyorstüzelõ, az se ha nem áll fel. 22L
Inkább álljon és 5-8 percig rendesen , utána valamilyen tárggyal elégítsd ki párszor a barátnõd.
Lehet mutáns a párom, de õ órákig bírja kemény farokkal a szexet, de ha ahhoz van kedvünk, akkor 10 perc is elég, utána pár perc után jöhet a következõ menet. Ez abszolút emberfüggõ és kapcsolatfüggõ kinek meddig jó és meddig van izgalomban...

Az normáljs ha a pasim él élvezi ha szex közben karmolom a hátát? (Néha elég durván mert nem bírok magammal)

Legjobb válasz: AZ normális :D Eléggé izgató tud lenni :D Szal csak igy tovább (ne kapard véresre az a lényeg)

AZ normális :D Eléggé izgató tud lenni :D Szal csak igy tovább (ne kapard véresre az a lényeg)
szokás kérdése, pszichés dolog csak arra vigyázzatok, hogy szemölcs, anyajegy stb. ne legyen a háton
nekem bejön még jobban beindulok
jaja anyajegyre vigyázz ám. nem jó, ha sex után rögtön a sebészetre kell menni
az enyém is élvezi, nem tudom miért :) én attól indulok be ha közben nyögdécsel *-*
Normális bár szerintem hülye az aki szereti ha fáj! A fájdalom engem pl lelohaszt. Kibszottul idegesítõ amikor a csaj azért csinálja mert pl bûntetni akar. Olyankor meg tudnám ütni. Volt már ilyen terrorban részem és azóta kevésbé vagyok megértõ, és a fájdalmat továbbra sem bírom!
Nagyon izgató, és szeretem, bár a fájdalommal csak csinján:) . Ha véletlen elõfordult ilyen (véresre karmolás) annyira bevadultam tõle, szegény csajszi azt se tudta utána hogy fiu-e vagy lány :) ))

Mit tegyek ha anyu nem birja a pasim?

nem járunk olyan régota, nemis ismeri, nem volt bemutatás. Csak hangoztatja hogy nem ilyet képzelt el nekem, és hogy nem hozzám valo( mert nem olyan jo pasi)...és hogy nem szimpatikus neki. mindezt egy kép alapján!

Legjobb válasz: Talán mutasd be a szüleidnek és meg fog változni anyukád véleménye is.

Talán mutasd be a szüleidnek és meg fog változni anyukád véleménye is.
ha kedveled miét hagyod hogy anyu beleszóljon ha nem is ismeri ? hagyd rá majd megbékél vele unakatesóm (lány) egy kicsit durvább kinézetû alakkal jár már 1 éve és az anyja azóta is ellenzi de nemtud ellene tenni mert szeretik egymást .. és ez így van rendjén

Miért hangoztatják a pasik, hogy értelmes, talpraesett, kiegyensúlyozott, önálló gondolatokkal bíró csajt szeretnének? Ha utána pont ezekkel a tulajdonságokkal nem tudnak mit kezdeni?

Legjobb válasz: Én nem szoktam semmit hangoztatni, úgyhogy nekem elárulhatod, hogy mégis mit kellene kezdeni ezekkel a különbözõ tulajdonságokkal?

A tökéletességhez nem sok közöm van, és nem, nem hallgatok Punkot.
El tudom képzelni, mit élhettél át :DD Én meg a pókokat nem bírom. Amikor gyerek voltam, már egy kis pókhálódarabbal is ki lehetett kergetni a világból. Azóta ez sokat enyhült szerencsére, de még mindig kerülöm a pókokkal való találkozást, ha lehet. :D
Amúgy érdekes, nem tudom, milyen balfékekbe botoltatok eddig, de a férfiak többségét szerintem nem zavarják a kérdésben említett jellemvonások, vagyis nem ezek. Ezek nem hátráltató tulajdonságok egy ismerkedésnél. Legalábbis engem biztosan nem ezek zavarnak. Azok a nõk, akiknél eddig bepróbálkoztam, egyetlen dolog zavart, mégpedig az õszinteség hiánya. Innentõl kezdve pedig nincs mirõl beszélni, ha ilyen alap "skill" sincs meg az adott hölgyben. Egyébként nemigazán értem a kérdést. Egy értelmes nõt mi okból nem tudna egy férfi megfelelõen kezelni? Vagy egy talpraesettet? Vagy egy kiegyensúlyozottat? Vagy egy önálló gondolatokkal mûködõt? Ezek csupa olyan tulajdonságok, amit nem "szakérteni" kell egy férfinak, hanem tisztelni, örülni neki.
A kérdező hozzászólása: 63, szerencse egy kerítés volt közöttünk, elég volt odébb állnom. De a " pelus telelett " :)
A kérdező hozzászólása: Meg azt is írtad, hogy ezek után mégsem kényszerítenél erre senkit. De nem kukacoskodom, mert lány vagyok :)
Ha tömegiszonyom van, az csajos dolog, vagy csak a bogár- meg madárfóbia?
A struccok is agresszívek tudnak lenni. Egy strucc elõl ráadásul elmenekülni sem lehet. És hogyan végzõdött a találkozás? :D
Azt írtam, hogy eddig, de ha lesz aki úgy gondolja hogy igen, akkor öröm és boldogság, és máris tudok mit kezdeni a tulajdonságaival:D
A kérdező hozzászólása: 63, múltkor egy strucc nyújtotta ki a nyakát az arcom elé. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Pedig, ha jól értelmezem a mondatod, akkor az elõzmények tanúsága szerint nem való neked társ. Mármint te ezt a tanúságot vontad le :)
Egy kakas mondjuk tényleg elég agresszív tud lenni. Nem valami gyakran van alkalmam kakassal találkozni, de tavaly nyáron láttam egyet, és az még a házõrzõ kutyán is túltett :D
Nem:(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne is tedd! :) Szereted a magányt?
Persze, hogy nem tudunk, eddig mind önállóan gondolta, hogy nem kellek neki, mégse kényszeríthetek másokat rá:D
Én nem kényszerítenék senkit se, de ez nem zárja ki, hogy nem szeretnék semmit se. Az már régen rossz, ha zsarolással, késsel, vagy kloroformmal vinnék valakit randizni:D
A kérdező hozzászólása: Nyilván, kis elkeseredettség és csalódottság hatására tettem fel a kérdést és tisztában vagyok vele, hogy élnek normális értelmi és érzelmi intelligenciával bíró férfiak.. Mint ahogy van rendes fõnök, örök barátság, sírig tartó szerelem és december 6-án Mikulás. :)
Jó értem én, csak ha kapok vagy veszek egy doboz Raffaellót, nem fogom végigolvasgatni az összetevõket, meg tanakodni, elmélkedni rajta, hanem élvezem az ízét, ilyen egyszerû. (Egyébként elolvastam már.) :D
Punkot is nyomatsz, Miss Tökéletesség?
Lehet, amúgy nem csak ilyen férfias hobbijaim vannak. Csinosan elegánsan öltözködöm (elvárás az irodába ahol dolgozom, de magam felé is) smink (mértékkel) magassarkú, kosztüm. Aztán mikor a kocsiba beüt a Rammstein és társai szoktak nagyot nézni az emberek... na mindegy bízom benne, hogy elõbb utóbb lesz valaki aki ezt nem hátrányomra értékeli.
#57-es: Szerintem a küzdõsporttól ijednek meg, hogy megfogod verni õket attól félnek! :D Amúgy meg ne zavarjon az, hogy elmenekülnek elõled. Aki elmenekül arra úgyse tudnál felnézni. Azzal nem tudnátok egyenlõ társak lenni, ha megijednek attól, hogy mivel foglalkozol. A többség csak szájhõs, ilyenkor derül ki, hogy csak az arcuk nagy, de nincs mögötte semmi. De elõbb utóbb megtalálod azt akit megkell, csak bíz benne :) Ez utóbbi a kérdezõre is vonatkozik, hogy elõbb utóbb megtalálod, akit megkell! ;)
szerintem bas*zódj meg, magadtól!
"kiderülnek a hobbijaim" Azaz nem attól menekülnek, mert talpraesett, önálló nõ vagy, hanem mert férfias elfoglaltságaid vannak. Ezt tartja sok férfi megalázónak (különben nem értem, hogy miért), hogy amíg te 250 méterrõl halálpontosan szedsz le egy apró vadat, addig õk megfogni sem tudják a fegyvert, s nem azt, hogy magabiztos vagy. :)
Én is ezt tapasztalom, mikor meg kiderülnek a hobbijaim (amikben nincs feltûnõsködés egyszerûen érdekel a vadászat, a fegyverek, küzdõsportok, játékok) hanyatt homlok menekülnek. A kegyelemdöfés a végzettségem szokott lenni. Mindegy, tudom, hogy én se vagyok tökéletes és nekem se ártana változni, de nem tudok megbékélni vele, hogy el kéne játszanom a mindig vidám, butuska lánykát ahhoz, hogy valaki el tudja képzelni az életét velem. Több ilyen barátnõm is van, mellettük a pasik engem észre se vesznek, pedig külsõre nincs nagy eltérés. Nem irigykedek, nekem olyan pasas nem kell aki nem tud mit kezdeni egy önálló nõvel, de szarul esik, hogy amit én értéknek élek meg és megdolgoztam érte az másoknak kifejezetten ellenszenves.
A kérdező hozzászólása: :) sok sikert
Lesz is. :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor keress magadnak valót :)
Tõlem aztán finghatnál is... :D
A kérdező hozzászólása: Csak nem túl ízléses a pasi karjai közt fogselymezni... :)
Á, megint rosszul fogod fel. Az enyéim közé is beszorul, fogvájó, és voilá... Olykor percekig is bányászkodok, és baromi jó szétzúzni metszõfogakkal azt képzelve közben, hogy a miniatürizált utáltjaid. No, még kiderül, hogy nem is vagy olyan talpraesett, ha keresztülhúzza a számításaidat néhány apró kókuszdarabka. :D
A kérdező hozzászólása: A Raffaello kókuszdarabkái mindig a fogam közé szorulnak, pont nem tudom élvezni... :(
ma 13:01: Ne félj, nem harap a néni. :D
A kérdező hozzászólása: Pedig nem bántanak :)
Nekem ginofóbiám van. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, de a veréb is madár ;)
Annyira gyakran kell megmenteni az életed? Szomáliában élsz? :DD
kérdezõ, akkor te tökéletes vagy, akkor ne tegyél fel itt kérdéseket, hogyha te vagy a férfiak álma, cica!:D
A kérdező hozzászólása: Miért lennék nyámnyila, histigép, ha hagyom, hogy megmentse az életem? :)
Érdekes emberekkel hozott akkor össze a sors eddig. :D nekem teljesen új ez a felfogás.
A kérdező hozzászólása: A nõiességre legalább negyven dolgot tudnék írni kapásból...
7-es: igen, én mindig ezt hallom, hogy mivel nem halok meg nélkülük, akkor minek is lenne rájuk szükségem. a kérdezõ viszont nyámnyila hisztigép, úgyhogy van esélye:D
4-es, attól lesz valaki nõies, hogy fél a pókoktól, és meg kell menteni néha?
Amelyik ilyen, azaz elméletileg kedveli a fenti tulajdonságokat, de gyakorlatban már nem annyira, az addig szereti az önálló gondolatokat, amíg azonosak az övével. Aztán van, aki szerencsére nem ilyen, ilyenkor érzi úgy az értelmes, talpraesett lány, hogy emberére akadt, és ugyanez fordítva.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont madárfóbiám van, tehát egy galambtól is megmenthetnek és hálás tudok lenni érte :)
Én ilyen vagyok, mint amit leírtál. De: ezek miatt a dolgok miatt vannak a személyiségemben olyan jegyek, amik már nem szimpik: nem vagyok nõies (nem félek pl. a póktól), nem kell megmenteni helyzetektõl, ki tudok állni magamért. Elvárják ezeket a dolgokat, de csak egy határig. Ha nem találják a helyüket melletted, úgy érzik, hogy nem halsz meg, ha õk elhagynak, akkor nem maradnak veled. Same rules apply.
A kérdező hozzászólása: Értékelni :)
Ez életem egyik kérdése.
És a verebek az életedre törnek?
Akkor én most az insectofóbiámtól leszek nõies? (félelem a rovaroktól)
de 58, most tényleg úgy csinálsz, mint akinek az égvilágon senkire sincsen szüksége nem az a baj, hogy nem félsz a pókoktól, meg nem kell megmenteni, hanem ha a pasid mellett is így viselkedsz
A kérdező hozzászólása: Valaki biztos, mert a jelek szerint túléltem :)
XD És akkor hogyan küzdöttél meg vele? Megmentett valaki végül?
A kérdező hozzászólása: 3 éves koromban rám ugrott egy kakas. Azóta van.
És a velencei incidens óta van ez a fóbiád, vagy elõtte is volt?
A kérdező hozzászólása: Felhõcske, mert erre kérdeztek rá és éppen errõl beezélgetünk. :)
kérdezõ, te meg minek játszol rá ennyirre erre a "óhh erõs férfiak védjetek meg a gyilkos madaraktól" dologra? :D elhiszem, hogy félsz tõlük, nekem is van hasonló másik állattal, de ettõl még nem hangoztatom ezt folyton...
A kérdező hozzászólása: Nem láttam, de Velencében átéltem úgy 10 éve a Szent Márk téren.
én éppenséggel elég határozott, talpraesett, értelmes csaj vagyok, és eddig a pasik tudtak velem mit kezdeni, és én is velük :D kiegyensúlyozott mondjuk már nem vagyok, de ezt hagyjuk. szerintem a leírt tulajdonságokkal rendelkezõ pasik ugyanilyen csajt akarnak leginkább. sokan pedig, akik fennhangon hirdetik, hogy õk ilyet keresnek, csak azért teszik, hogy érettebbnek tûnjenek, és a valóságban egy ilyen lánnyal már nem tudnak mit kezdeni/nem is akarnak ilyet. na de hagyjuk ezeket a hülye általánosítgatós elméleteket, vannak értelmes pasik, meg értelmes csajok, õk aztán tudnak mit kezdeni a másikkal, és remélhetõleg meg is találják egymást :)
Nem láttad véletlenül a Madarak címû Hitchcock filmet? :D
A kérdező hozzászólása: 58, pici kedvesség sokat tud lendíteni.... Talán ez hiányzik, az írásaidból ítélve, de ezek persze még nem viszonyítási alapok.
Tudom, hogy milyen dolog a madárfóbia. Anyám is szenved tõle és már a galamboktól is halálra rémül, vagy mivel vidéken lakunk, a sok egyébtõl is mint verebek, rigók, akármi... Nekem is ilyen lány kell, amit leírtál a kérdésben, DE kell, hogy legyen benne "cukiság". Tehát ne egy unalmas, monoton, komor és egyhangú lány legyen, mert arra nekem nincs szükségem. Legyél vidám és játékos... Gondolom nálad sem ezekkel a dolgokkal van a baj, amiket leírtál a kérdésedben, hanem mással (amit te nem veszel észre).
én azt hittem attól félsz, hogy rád kakil
A kérdező hozzászólása: Olykor elrepülnek mellettem és nem szeretem, mert attól tartok, rám repül és megcsipked vagy megkarmolászik a helyes, kis körmeivel. De ha egy férfi elém áll és ettõl megvéd, maga a biztonság... :)
Én nem szoktam semmit hangoztatni, úgyhogy nekem elárulhatod, hogy mégis mit kellene kezdeni ezekkel a különbözõ tulajdonságokkal?

Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok összejött egy 22 éves pasival? És ha nem szakítanak, akor szerintetek mennyi ideig bírja ki a férfi, hogy ne erőltesse a szexet?

Legjobb válasz: Persze, 20 felett már nem kangörcsös, csak simán szükséglete a szex, és ha nem kapja meg a párjától, akkor majd megkapja mástól. :) Nem értem mit lehet enni egy 14-15-16 évesen. Kislányok, akik nagylányosat játszanak. Mondjuk hoppon is hagyják szinte mindet. De hát az ember a saját hibájából tanul.

Persze, 20 felett már nem kangörcsös, csak simán szükséglete a szex, és ha nem kapja meg a párjától, akkor majd megkapja mástól. :) Nem értem mit lehet enni egy 14-15-16 évesen. Kislányok, akik nagylányosat játszanak. Mondjuk hoppon is hagyják szinte mindet. De hát az ember a saját hibájából tanul.
Elõször is meg szeretném ismerni azt a pasit. Volt már dolgom párral, kiismerem én egy sima beszélgetésbõl. A lányodra úgysem tudsz hatni, max bízhatsz a nevelésedben.
A középsõ lányom éppen 15 éves, de eddig szerencsére nem volt ilyen „gond”. Persze, vannak szerelmek az életében, volt olyan is, hogy nála 10-15 évvel idõsebbe volt szerelmes (általában színészek), de abba még bele sem gondoltam, hogy mi lenne, ha egyszer azzal állítana haza, hogy „Anya, apa! Van egy 22 éves barátom”. Valószínû, hogy bármennyire is ellenezném pont az miatt, amit már Te is említettél (szex), nem tiltanám el tõle, mert, ugye, minél inkább tilt az ember valamit, annál inkább szeretné a másik. Úgy gondolom, hogy mindenképpen beszélnék vele, megkérdezném, hogy tisztában van-e a dolgokkal, de úgy gondolom, hogy a saját gyermekemben maximálisan megbíznék még akkor is, ha eleinte megenne a fene.
ha tényleg szereti a lányt, bármennyit vár rá :')
Dehogy érettebbek, te most hülyéskedsz a mai lányoknak hamarabb nõ a mellük, attól még agyilag és lelkileg baromira nem érettek.24 éves felnõtt férfi mit lát egy kis csitrin, fel nem tudom fogni, se elbeszélgetni nem tud vele, sem szexelni, szóval utolsó ne jártasd a szád, mert idiótaságokat beszélsz
szüleid nem százasok, 14 éves taknyost engednek, hogy egy felnõtt férfivel járjon
en ismerem olyan lanyt aki 15 eves es 21 eves a baratja, nagyon szeretik egymast, nagyon edesek eggyut *-* a szulok tudnak rolla, nem ellenzik mert megismertek a fiut. Nem erolteti a sexet a fiu, de biztos elszoktak jatszani egymassal ( max petting)
Nehéz kérdés de tuti nem okés a 22 éves aki egy 15 éve gyerekre bukik, az én võlegényem 22, már a 18 évesek kislányok hozzá képest, sõt nem is látja Õket nõnek.22 éves tuti nem vár 2 évet a lányodra, pedig 15-16 évesen baromira nem kéne szexelni.
Utolsó kommentelõ! Nem értek veled egyet! Ha az a 24 éves fiú normális, és nem sietteti a dolgot akkor nem lehet probléma. Amúgy meg a mai lányok általában érettebbek a koruknál. Én nem pofáznék itt észt osztva, ha nincs mit! ;) Szerintem a tiltásnak ebben az esetben semmi értelme nem lenne, mert ha szereti egymást két ember akkor így vagy úgy megtalálják a módját arra, hogy találkozzanak. Ha az ember enged a gyerekének akkor felügyelet alatt tudja tartani az eseményeket. Ha viszont megtiltja akkor annál inkább ellenkezni fog és minden rosszabb lesz. Tehát a kérdésre a válasz: Szerintem inkább engedd a lányodnak, hogy találkozzon otthon nálatok a fiúval, meg esetleg sétáljanak egyet, mintsem hogy eltiltsd õket egymástól. Ha eltiltod akkor a lányod is gyûlölni fog és mindent a te szavadnak ellenkezõleg fog tenni.
Én 14 éves vagyok a barátom 24. A szüleim megismerték a barátomat és egyáltalán nem ellenzik... sõt. :) ) Inkább örülnek neki, hogy egy 24 éves tapasztalt fiúval jöttem össze, aki tud várni. És nem pedig egy 16-17 éves kangörcsössel, akinek csak a szex van a szeme elõtt. (Ezt apukám mondta mikor megtudta hogy összejöttem a barátommal.)
Érettebbek a koruknál? Röhej. Szerintem pont, hogy szellemileg visszamaradott a 99%-uk. Pont ezért kell már félteni õket mindentõl, mert ostobák. Persze mindegyik érettebbnek érzi magát, gondolom te is, de ez nem így van.
Bocsi az offért, de van egy 15 éves húgom és egy 18 éves öcsém (én 21L vagyok) és általában érettebbnek látom a húgom, mint az öcsémet, vagy a haverjait :o Nem mindig, mert a húgom sem koravén meg ilyenek, és vannak területek, ahol igen is gyerekes még...de a lányok általában érettebbek, mint a velük egy idõs fiúk :( Ettõl függetlenül a húgomat nem tudnám elképzelni egy korombeli pasival. Szóval se én, se anya nem örülnénk. De az biztos, hogy nem tiltanánk (mármint tiltaná anya ;)) el tõle. Inkább sokat beszélgetne vele anya a védekezésrõl, én meg (mint a pasijával egyidõs nõ) a barátjáról :) szerintem nekem õszintébben beszélne a srácról, mint anyának, és én is könnyebben tudnék neki válaszolni, mint anya :) Szóval anyukánk és én összedolgoznánk e téren szerintem :) másrészt meg, én annak se örülnék, ha összejönne valami 15-16-17 éves vadbarommal :/ a legjobb ha még nem pasizik ;)
nosssss...én 16 voltam, a férjem pedig 21, amikor összejöttünk és együtt vagyunk immár 17 éve, házasok tíz éve, most született az elsõ babánk :) Szóval akármi lehet belõle, de ma már nem ritka hogy 15 évesen szexelnek, mi sem vártunk vele sokat, noha nekem nem õ volt az elsõ..de elõtte volt petting, meg felkészültem, azaz elkezdtem tablettát szedni és csak utána szexeltünk igazán. Persze nagyon sok éretlen 15 éves és 22 éves van, sõt van idõsebb is, de ugyanúgy a másik véglet is megtalálható, szóval mindig az adott szitut kell kezelni a felek ismeretében, szerintem
Lelökném a pasit a lépcsõn.
A lehetõ leghamarabb meg akarja dönteni, de ha a lányod is akarja miért baj?

Hogy talál minden nő párt magának, ha rengeteg önbizalomhiányon "szerencsétlen" pasik vannak, akiket a nők 95%-a nem bírja?

Legjobb válasz: Vannak nõk, akik szeretik hordani a nadrágot, az önbizalomyhiányos férfiak meg asszisztálnak ehhez. Úgy.

Vannak nõk, akik szeretik hordani a nadrágot, az önbizalomyhiányos férfiak meg asszisztálnak ehhez. Úgy.
ááájjj! Lehet h több a nõ de nem a fiatal korosztályban!! A 15-40 éves korosztályig Kevesebb a nõ! 50 felett van sokkal sokkal több nõ!
hogy? hát elõbb-utóbb megunják a szexhiányt, a magányt, és kiválasztanak egy számukra tûrhetõbb külsejû szerencsétlent akire konkrétan rámásznak. az meg nem is mer ellenkezni :D (tapasztalat) az összes pasimra én másztam rá, volt olyan is aki body-builder mégis tiszta kis félénk volt, vagy aszoc vagy nem tudom hogy mondjam senkinél nem kezdeményezett buliban ült a haverokkal, azok elmentek valami zenét kérni, kérdeztem valami semlegeset és beleültem az ölébe, aztán össze is jöttünk mert én úgy akartam. ez van mostanában, a csajok nyomulnak, õk dugják meg szinte a pasikat :D és kénytelen vagyok ezt csinálni, másként aztán oda nem jönne tényleg senki csak a legalja nyomingerek... annyira meg azért nem adom le
Nem férfiból van több, hanem nõbõl...
Miattatok van ennyi önbizalomhiányos pasi.... én is ilyen voltam, de aztán az edzõm segített !
Eleve több férfi van. Ja és persze sok gazdag is van köztük, úgyhogy van kit választani a nõknek.
Van, akinek az ilyen típus is bejön. Akik itt sírnak, meg sokszor inkább bizonytalan, tapasztalatlan gyerekek, nem csoda, hogy szerencsétlennek érzik magukat pár kudarc után. Valószínûleg egy-két kivétellel késõbb õk is megtalálják a párjukat.
Férfiként ellent kell hogy mondjak a fentebbi hölgyeknek. A világ még mindig úgy mûködik, hogy a férfi próbálkozik, és a nõ dönt, hogy kinek ad esélyt. Ha egy nõben van bármi, akár külsõ, akár belsõ tulajdonság, ami vonzó lehet egy pasinak, akkor az a pasi igyekszik megkörnyékezni a nõt, aki vagy hagyja ezt vagy nem. Szerencsére a lányok nem csak egyetlen vonzó tulajdonsággal rendelkeznek általában, hanem több félével, így több férfi próbálkozik náluk, és tudnak kibõl válogatni. Tehát, ha egy nõ pasit akar: választ a jelentkezõkbõl. (Vagy várja tovább, hogy jöjjön a szõke ló fehér hercegen.) Ha egy férfi meg akar szerezni egy nõt, meg kell, hogy gyõzze õt, hogy õ a legjobb/legérdekesebb/legbármibb, ami valljuk be nagyobb kihívás, mint választani egyet. De persze ez is csak egy vélemény.
A ENSZ szerint Mo.-n 111 nõ jut 100 férfire. http://unstats.un.org/unsd/demographic/products/indwm/ Persze ez nem biztos, lehet jobban tudjátok.... Egyébként a kérdésre nem itt kell keresni a választ. Illetve maga a kérdés is rossz szerintem. Sok "szerencsétlen" fiút ismerek, akinek van barátnõje, igaz, a barátnõjük...hát...nem lesz Playboy sztár az biztos.
Nagyon egyszerû, kevés férfi sok nõnek csapja a szelet.
68%, 21:57 mennyire igaza van! A lányok azért találnak maguknak, mert a csajok udvarolnak! A pasik nagy része sohasem megy oda egy lányhoz! A lány megy oda, általában õk kezdeményeznek. Az a lány, aki nem nyomul a pasikra, az egyedül marad, vagy válogathat a "nyomingerek" közül, ahogy a kedves 21:57 fogalmazta.
Jó, veregessük meg a 21:57-es vállát, amiért ilyen nyomulós ribanc, és még büszke is rá. Sok srác - melyek nagy része itt rinyál naphosszat - azért nem megy oda a csajokhoz, mert a sok hülye egoista p.csa párszor lealázta és ezt nem bírta feldolgozni. Úgyhogy ezt köszönjétek magatoknak. Ha kell valami, akkor tegyetek érte, vagy siránkozzatok, hogy miért nincs senkitek.
Most, hogy sokadik olvasásra végre megértettem ezt az egyébként zavaros kérdést, rájöttem, hogy az utolsó válaszoló valahol eltalálta a lényeget.Igen, vannak nagyon önbizalom hiányos, nagyon passzív pasik, akikre nyomulni kell, és igen, van, mikor vágysz egy társra, egy kis boldogságra, egy kis örömre, és akkor jön egy ilyen pasi, te meg felszeded.Én speciel nem szánalomból, és nem azért, mert nincs jobb, én szeretem is, ha valaki nem menõ csávó, vagy falu bikája típus.
50 felett több a nõ és így összességében van több nõ mint férfi ! 1km-es körzetben Az átlag 5 férfi hal meg míg 1 nõ
A kérdező hozzászólása: (szakmám félig meddig a demográfia)
A kérdező hozzászólása: egyébként több fiú születik, mint nõ, de csecsemõhalandóság nagyobb a fiúknál, ezért kb. egyforma a fiúk nõk lélekszáma, nagyon minimálisan több a fiú, de ez statisztikai párválasztás céljából nem lényeges
utánanéztem drágalátos 7-es. Amúgy elég ha végigmész egy városon már több a fiú mint a lány. ha igazad lenne akkor biztos elbújnak odahaza a lányok!!!!
Nem mindenki találja meg a párját, rengeteg férfi és nõ szenved emiatt.Nagyon sok szingli, magányos, önbizalom hiányos emberke szaladgál a földön, legyen szó csajról, vagy pasiról.S igen, általában ezek az emberek húzzák a rövidebbet, hogy ennek mi az oka, azt nem tudom.Csak azt, hogy egyáltalán nem talál magának párt az összes nõ, sõt, millió nõ sikertelen, pasikból meg akad mindenféle, nemcsak önbizalom hiányos, szerencsétlen.Amúgy meg a nõk férfira vágynak, ki ilyenre, ki olyanra, van, akinek a szerényebb, visszafogottabb jön be, számár az a férfi.Kár általánosítani. Egyébként a kérdés nagy baromság.No meg megtanulhatnál szabatosan fogalmazni...
#5 Persze, de hát sokkal könnyebb úgy okoskodni, hogy az ember nem néz utána a dolgoknak... :)
Csak a nõk 95%-a nem bír minket? Kicsit kevesellem...
Vezessük be Magyarországon a többnejûséget, és akkor legalább a csajoknak nem lesz problémája azon sírni hogy jaj foglalt Brad Pitt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!