Találatok a következő kifejezésre: A pasik bírnak (72 db)

A pasik meddig bírják ki szex nélkül? Van olyan aki akár 1 évig is kibírja, ha nincs rá mód pl:kint dolgozik külföldön. Pasik írjatok ki meddig bírja ki?

Létezik olyan hogy minél kevesebbszer van szex annál ritkábban kívánja?Vagy ez a pasikra nem jellemz??

Legjobb válasz: ne akarak elkeseríteni,de sztem nem birja ki.mégha próbálná is,egy ideig húzná,de ha esetleg egy kis ribi rámászik,és már x ideje nem volt veled,nem hinném,h nemet mond!ne haragudj,h ezt iram,de sajnos ilyenek a pasik.

ne akarak elkeseríteni, de sztem nem birja ki.mégha próbálná is, egy ideig húzná, de ha esetleg egy kis ribi rámászik, és már x ideje nem volt veled, nem hinném, h nemet mond!ne haragudj, h ezt iram, de sajnos ilyenek a pasik.
Ideig-óráig kibírják, de hosszabb ideig biztos nem. Márcsak azért sem, mert te azt ugyan honnan tudnád meg, hogy odakint mit csinál? Mondok egy példát: egyik ismerõsöm kint dolgozik küldföldön, nem évente, hanem 6 hetente járnak haza. Itthon család várja (feleség, 2 gyerek). Odakint együtt él egy másik nõvel (jó, a nõ is elítélendõ, hogy tudja, itthon családja van a pasinak, de ez itt most nem téma). A nõnek is jó így, mert 6 hétig vele van a pasi, és csak 1 hétig a feleségével, így ha kiszámolod, hogy egy évben kivel van többet... És ez már így megy 3 éve, a feleség nem tud semmit. Nah, mindegy! Ezt csak azért írtam le, mert a pasik nem megbízhatóak ilyen téren.
Van ismerosom akire a baratja 3 evet vart!!! Es abban van vmi igazsag hogy ha kevesebbszer csinalja akkor nem kivanja annyira... pusz`
A katolikus papokra nem is gondolsz? Õk (jó esetben) életük végéig :)
ha még nem kostolt bele a málnásba akkor sokáig.. magyarul ha dugot már akkor nem fogja kibirni 1 évig, meg persze ha jól is nézz ki akkor több mint valószinû, hogy nem.. külföldön néhány országba a nõk könnyebben oda adják magukat 1 éjszakára
A kérdező hozzászólása: Mi nem éltünk olyan nagy szexuális életet azelõtt se mielõtt kiment /havi 1-2/és mindig én kezdeményeztem.Most már kint van 10-hónapja, persze azóta volt itthon csak a helyzet nem alkalmas arra, h legyen valami.Anyuéknál lakunk a gyerekkel, átjárnak a mi szobánkon keresztül szóval egy nyugodt percünk sincs.
Tesóm egy lánnyal volt egész életében, szakítottak (ennek már több mint 2 éve), és azóta nem szexelt senkivel, mondjuk alkalma sem lett volna rá. Egy barátom már több mint egy éve nem volt lánnyal, alkalma lett volna rá, de nem volt szerelmes senkibe, így annak ellenére, hogy 27 éves, már egy éve nem szeretkezett. De ez ember függõ. Az egyik exem két hónapig nem szexelt (mert én nem adtam oda magam), és már ezen ment a hiszti, hogy õ ezt nem bírja, õ férfiból van, és õ neki ez egy kínszenvedés. Szóval ez függ az illetõ vérmérsékletétõl. Ha a te párod azt mondja, hogy nem csalt meg, mert szeret, akkor én nem kételkednék benne. De azért könyörgöm, ha legközelebb itthon lesz, akármennyibe is kerül, hozzatok össze már egy szép éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Én is azon vagyok ha hazajön mindenképpen sort akarok rá keríteni.Remélem tényleg összejön!Valakinek ezt elmondanám, hogy mi a helyzet nálunk nem hinné el hogy ilyen is létezik és még hülyének is nézne. Itt legalább leírhattam mi a bajom! Köszönöm nektek a válaszokat!!
szerintem ki bírhatja ha (márpedig biztos) maszturbál
ki lehet birni én 6 éve nem szexeltem(csak kézimunka) pedig nagyon szexcentrikus vagyok.41f
azért még vannak pasik akik kibírnák.. pl ha az én uram kimenne külföldre melózni 1 évre, nyugodt szívvel maradnék itthon, mert 1000 %-osan biztos vagyok benne, hogy kibírná szex nélkül! még akkor is ha 20 félmeztelen cicamica vetné rá magát minden este... ;)
Nem kell megcsalni valakit azért mert nincs lehetõség a szexre. Van olyan is hogy saját magán könnyít. Nem elítélendõ.
Az én volt pasim is kiment külföldre (fél évre) és 4 hónap után becsajozott, persze én minderrõl nem tudtam, egyszerûen nem telefonált, nem sms-ezett és a haverja hívott fel, hogy ha unatkoznék itthon, nyugodtan pasizzak. Gondolom tudott valamit:) ))) Ja és 8 éves kapcsolatról beszélünk. Úgyhogy vannak kivételek persze, de azért ne álltasd magad sokáig. Azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Csak jó lett volna elhinni, hogy nem hazudik!:(:(:(
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ne legyek ennyire marha, hogy ha én kibírom õ is kibírja!!!!
A kérdező hozzászólása: A pasim a 30-as éveiben jár, tehát tudja mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Jó a papokon kívül kérdezem!Létezhet vagy én vagyok ennyire naiv?
Én 3-4 hónapot lazán gond nélkül kibirok , 4 hónap után kezdõdnek a gondok . 5-6 hónap után kezdek ingerült , szomorú , feszült lenni , 7 - 8 hónap után kezdõdik a bekattanás . Nekem 8 hónap volt a maximum , utána k*rváztam . Azóta is ha nincs pont partnerem , akkor ha a szükség nagy úr , ahogy van egy kis pénzem prostizok .

Lányok, a pasim ki van akadva, hogy nekem sok cipő kell, nektek hány darab cipőtök van, beleértve téli, nyári, alkalmi, edző, ugy összesen, ami használható? Illetve mennyi időt bír ki egy téli csizma?

Nekem egy szezont, egy telet húz ki a téli csizma, ez a páromnak nem nagyon tetszik, ált.ban 5000-ért veszem, deichmannba, mivel 42 es lábam van. A mostani 9 ezer volt, 2 telet bírt. Van egy db alkalmi cipőm, egy edző cipőm, ez adidas, drágább volt, de kaptam, illetve van egy bokacsizmám, a téli szétment, azt nem számolom. Az edző cipőmben suliba járok. És van egy őszi bakancsom, 3 ezerért vettem. A tavalyi 2000 ft-os topánkám szét ment. A barátom ki van akadva, hogy én minden szezonban új cipőt kell, hogy vegyek, mikor neki 1,5 évet kihúz egy sima edzőcipő a kínaiból. Én most szeretnék egy edzőcipőt, futáshoz, de lemondok róla, mert valami topánkát muszáj vennem, illetve nyárára papucsot, mert tavaly sem volt. erre kb. 5 ezret szánnék, de a nagy lábam miatt lehet, hogy egy tizes lesz. Jogosan van kiakadva a párom, hogy ennyit veszek cipőt, alkalmi cipőt kb. 4 éve vettem, sztem már nem is jó rám. Ezen kívül ruhát évente 2x veszek, akkor is kb 10000 ft értékben, vagy egy nacit, vagy egy felsőt, v táskát, v melltartót. Utoljára őszre vettem magamnak a bakancsot, egy felsőt, egy táskát, egy harisnyát, és még egy felsőt. Ez volt 16 ezer mindennel együtt, fél éve. Õ nemrég 3 farmert 14 ért aztszem...közös pénzen vagyunk. 22L

Legjobb válasz: Kb. annyi cipõm van, mint neked és kb. addig is bírja. Én megoldottam 8bár sokan gusztustalannak találják): turkálok. Turkás cuccból így 2-szer, 3-szor annyit tudok venni.

Kb. annyi cipõm van, mint neked és kb. addig is bírja. Én megoldottam 8bár sokan gusztustalannak találják): turkálok. Turkás cuccból így 2-szer, 3-szor annyit tudok venni.
Elõzõ vagyok Az még lemaradt hogy - van egy itthoni csoszogós papucsom (sholl, 7-8 éves)
Nincs sok cipõm, 1 szandál, 2 bokacsizma, 1 bakancs, 1 sportcipõ, 1 tornacipõ. Ebbõl a legújabb másfél éves. A bakancsom 7 éves. A többi meg valahol ezek közt. A legócskább az a Deichmannos, a legtartósabbak meg kínaiból valók...
4 csizma 2 utcai sportcipõ 6 topánka/balerína 4 nyári papucs 2 magassarkú 1 telitalpú 1 éktalpú :D
2 téli csizma (most az egyik tönkrement, de lesz új) 2 bokacsizma 5 utcai tornacipõ (egy akciós Fila és egy 15ezres Nike) 2 balerinacipõ 1 ünnepi magassarkú 2 szandál szerintem se sok amit vásárolsz. és amúgy is te lány vagy, neked muszáj csinosnak lenned :)
Szerintem egyáltalán nincs sok cipõd, az én tapasztalatom az, hogy a drágább cipõk sem bírják feltétlen tovább, mint az olcsóak... Nekem van egy hosszúszárú csizmám, bokacsizma kb. olyan 5 db, magassarkú cipõ 4, kényelmesebb lapos/középes sarokméretû cipõ 4, plusz néhány szandál. Egyébként minden attól függ mennyit keresel/kerestek, ha kifizettétek a közös dolgokat és marad, szerintem jogod van arra költeni, amire te szeretnéd.
5 utcai sportos 1 futócipõ 4 éktalpú 3 balerina 3 magassarkú 3 csizma 18/L
1 csizma 1 tornacipõ 1 sportcipõ 2 alkalmi magassarkú 1 bokacsizma 3 pár papucs A mostani csizmámmal már két éve húzom, pedig kínais. Párommal mi ezen nem vitatkozunk, ha valamelyikõnknek kell valami, elmegy, megveszi. Persze csak akkor, ha van rá pénz, most munkanélküli vagyok, egy fizetésbõl élünk ketten, be kell osztanunk ezt. De egyikõnk se adna ki 5-6 ezer forintnál többet egy cipõre. 20L
1 alkalmi fekete 1 puma sportcipõ 1 futócipõ 2 tutyi 3 magassarkú (Régóta húzom õket, de jól bírják) 1 csizma 20/N
A 26 éves vagyok. Jól megy nektek, basszus. Irigylem a szüleidet kamaszleány, hogy ilyen jól keresnek. Mondjuk bennem van a hiba: inkább kirándulásra/színházra költök, mint cipõre...
A kérdező hozzászólása: de gondolom kedves utolsó, azért téged még eltartanak, nem élsz külön pénzbõl
A kérdező hozzászólása: Hát neekm életem elsõ márkás cipõje ez az adidas volt 16 ezerbe került, sose vettem, vennék ennyiért cipõt, engem így neveltek :S
* szép
Utcsó vagyok szerintem egy nõ jól magát csak szé ruhában érzi
Én nem értem a mai huszon éveseket én 14 vagyok és úgy érzem hogy nincs sok ruhám nekem összesen van egy bakancsom, egy magasszárú reebook cipõm, sima nike, magasszárú converse, magasszárú adidas, boka vászoncipõ, magasszárú vászoncipõ, bokacsizma a térdigérõ csizmám szétment úgyhogy azt ne nézzük, idén vagyis 2013-ba kaptam egy farmert egy fekete sztrecs gatyát, 8 polót, 3 pulcsit.
Utsó vagyok 26 éves, ha ez számít bármit is. :)
nekem elég sok cipöm van hogy egyen minden hova akár kirándulás szinház vagy csak egy járkálos nap a városba van 2 pár nike cipõm 7 pár magassarku 2 pár téli csizma 4 pár balerina cipõ 3 pár lábujjas papucs 1pát edzõ cipõ meg egy pár otthoni papucs ennyi:)

A pasim mért csak egy menetet bír? Talán én nem vagyok neki elég jó?

Legjobb válasz: Sok férfi csak egyet bír. Kell pár óra, sokszor egy nap, mire "újratöltõdnek".

Sok férfi csak egyet bír. Kell pár óra, sokszor egy nap, mire "újratöltõdnek".
Márpedig van akinek órák kellenek, max te még nem találkoztál ilyennel.
A kérdező hozzászólása: hÁT A PASIM 18 NEM KERESEK , , JOBB KÉPESSEGUT·" ÕT SZERETEM ÉS ÉS Õ JOL CSINALJA AMIT CSINAL . nEM LEHET HGY FÁRADT VAGY VALAMI MÁS PROBLÉMA????
van akinek nem elég pár perc van akinek kell 1 óra vagy több ha jó teljesítményt akarsz ez nem azon múlik h te milyen jó nõ vagy
nah jó de az az egy menet, mennyi idõben? Mert ha 2-3 óra akkor respeckt neki, hogy az az egyet bírja:D
szexszel én is egy menetet bírtam mindig is... de azt el tudom húzni 1-1.5 órára.... a maszti az más, azzal több is megy, igaz, ott kisebb az erõnléti követelmény! :-P
Nem tudom.Nekem is volt egy pasim aki csak egy menetet bírt, utána már nagyon érzékeny volt neki a farka.
idióta
Sok férfi csak egy menetre képes, én párom is. Na bumm, nincs ott semmi probléma.
Nem mindenki akkora bika, mint ahogy azt a nõk hiszik! :) A férfiak ilyenkor egy idõre erõsen lemerülnek, kell egy kis idõ az újratöltõdéshez. Fiatalabb korban kevesebb, idõsebben egyre több.
mi az h egy menet? egyszer megy el és kész?
Ez egyénfüggõ. De segíthetsz a helyzeten, ha vársz 10 percet, aztán elkezdesz játszadozni a játszótéren, amíg ki nem egyenesedik az a hintarúd...
Örülj neki, hogy annyit is kibír! Szerintem a szüleid már nem is szexelnek..
Ugyamazért, amiért ha jóllaktál nem vagy utána éhes. Nem neki kéne elmennie többször, hanem neked legalább 1x ...
Próbáld jobb képességû pasival.
Páróra azért nem kell, párperc bõven elég.
A pasik is öregszenek. Sose felejtem el, egyszer egy 33 éves pasi el volt ájulva, hogy 4 menet sikerült, egymás után:DDDD
nem mindenki bír több menetet, sõõõt. :) szerintem ilyenkor picit várjatok, párpercet és lehet folytatni. :)
Férjem is csak egylövetû, de én 3-4szer elmegyek egy szeretkezés alatt, sosincs igényem újabb "menetekre". :)

Nincs munkám pár hónapja. A pasim több év után szakított ami nagyon fáj. Ez azzal járt hogy haza kellett jönnöm. Utálok itthon lenni. Nem bírom az állandó piszkálást. Romokban az életem hogy éljem túl?

Legjobb válasz: Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f

Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f
A kérdező hozzászólása: Hosszú lesz felállni de megpróbálom elkezdeni.
hát nem ártana
A kérdező hozzászólása: :-) Rázzam meg magam?
elmúlik, minden elmúlik egyszer, egyszer elmúlsz te is, egy dolog biztos az életben azaz elmúlás de az halálbiztos. de még szerintem hosszú évek állnak elõtted, örülj h nem lett gyerek és nem úgy hagyott el, mennyivel rosszabb lenne, fõleg ha még nem is tudtál volna hová menni...úú sokkal rosszabb is lehetett volna, és még beteg sem vagy gondolj bele. mennyivel rosszabb lenne most ha taknyod nyálad egybefolyna fúú, és be lennél rekedve, szinte írni sem lenne kedved, nagyon rossz. Habár a strepsils jó rá. és elmehetnél holnap boltba is segíteni anyunak vegyél kenyeret vagy kiflit, vagy egy kakaóscsigát, meg fõzz egy finom kakaót
A kérdező hozzászólása: Annyira fáj :-(
Egyébként meg örülj neki h volt hová menned. És biztos rossz a hangulatod, és semmi kedved semmihez, és megteheted még ha piszkálnak is de megteheted h csak ücsörögsz, holnap szépen felkelsz , és elmész munkát keresni, veszel sok sok újságot, és nem a gyakorit fogod böngészni hanem a neten is munkát keresel.
A kérdező hozzászólása: Keresek munkát folyamatosan....csak lenne is belöle valami.Pasi jó ideig nem kell az tuti és el is akarok költözni amint lehet.Csak most minden egyszerre :-(
Így van egyenlõre töltsd az idõdet munkakereséssel és közben ismerkedhetsz is más pasikkal , amerre éppen jársz, mindig ez a túlélés...nem fogsz belehalni amúgy. De ne csak nézz elõre hanem láss is.
szerezz egy pasit meg egy munkát...tegyél félre pénzt és költözz el otthonbról ;)
Hülyén hangzik, de keress munkát. Az majd leköt. Beszél- gess online, de inkább élõben normális emberekkel. Öntsd ki a lelked akár vadidegennek (jobb úgy néha). Hirtelen ez jutott eszembe.
Hosszú...hosszú az a Titanic volt de az is elsüllyedt szóval ne hisztizz hanem kelj fel és rázd meg magad., menj a tükör elé mosolyogj egyet rázd meg a fejed mint egy kutyus mikor vizes lesz és máris jobb lesz, persze ha akkora vagy mint Tóth vera akkor nehezebb lesz de csak sikerül

Hogyan lehet elérni, hogy a pasi tovább bírja az ágyba?

Legjobb válasz: Ezt a pasinak kel tudni. a csaj nem igazán tud ezen segíteni.

Ezt a pasinak kel tudni. a csaj nem igazán tud ezen segíteni.
Hátán van egy felhúzható pöcök, na azt többször felhúzod és akkor megállás nélkül mûködni fog. Persze az aksit is ellenõrizd le, nincs e véletlenül kifogyva.
Pár órával elõtte elégítsd ki orálisan vagy verd ki neki. Másodjára tovább fogja bírni. Vagy Amikor már elmenne hagyjátok abba, és egy kis szünet után folytassátok. Ez a nehezebb és hosszabb út.
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne is írj inkább semmit. a többieknek meg köszönöm , hogy normálisan tudtak válaszolni.
Értelmetlen kérdésekre, sajnos nem tudok.(
A kérdező hozzászólása: furcsa mód mások tudtak...úgyhogy a te értelmezõ képességeddel lehet a probléma

Miért nem birja a pasim a második kört?

----- kivánjuk egymást és nekiesünk egymásnak csok minden és szexelünk ö elmegy én nem kb egy 3 perc jó kiveri nem belém hanem máshova jo 2. kör csokolozunk fel áll a pénisze és belém bugja és mikor már majd nem jó nekem lelankad a pénisze mi lehet a baja elég volt neki annyi vagy nem kiván van nem tudom tapasztalatokat kérek

Legjobb válasz: A fiúk 99%-a egy menetet bír :P Ennyire vunk feltöltve, utána kell pár perc/óra pihi :P

A fiúk 99%-a egy menetet bír :P Ennyire vunk feltöltve, utána kell pár perc/óra pihi :P
A kérdező hozzászólása: a rántotthusbol kisül a fehérje sztem ha erre gondoltál de én nem erre vagy kiváncsi hanem hogy miért megy el de az eddigi válaszokat köszönöm hasznosak is
azért mert fiatal-....ezért utálom a fiatal pasikat :) ...nem kellenének akk sem ha ök lennének csak a világon..... tapasztalat:S csak 30 felet xD
21??? Az én barátom ennyi idõsen is 3-4 szer legalább kielégített, az idõk folyamán ez a tendencia csak javult! Szóval nem a fiatalságtól függ, hanem attól, hogy mennyire nem önzõ az ágyban.
Több regenerációs idõ kell! Azonnal fel tud állni miután elment, de mûködni csak kb fél óra múlva! Ha a srác fizikuma kevés akkor a vér a farkából az izmaiba áramlik, a mozgás miatt. Gondolom te is tudod hogy egyvalami nem tud egyszerre két helyen lenni! Vagy a farok dagad, vagy az izmok. Neked is többet kéne mozognod! Amúgy meg, ha nagy a kielégülés akkor kisebb a folytatás iráni igény! Te is, ha nagy tál kaját eszel, kevésbé akarod a második fogást, mintha csak egy fél zsemlét ettél volna!!!! ;) Mellesleg én egész nap dugnám a barátnõmet de a farkam nem bírja! :( Neki kevesebb is elég! A srác meg sportoljon sokkal többet, és neki is jobb lesz a szex! Ez köztudott tény!
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt a jó választ hát de olyan jó alol de azért szoktam én is felöl lenni pl most is addig semmi baj nem volt ugye elsönek elment oké 10 percik ment tovább csok meg minden fel is ált neki elkeztünk szexelni és lelenkad neki de az elsö menetnél semmi baj nincs csak a a másodiknál
Figyi én a másodikat még úgy bírom mint az elsõt a 3. már nehézkes de mindig összejön a negyedig meg nagyon ritkán de oda kell egy kis pihi..
Mert nem egyformák az emberek van aki elsül 1-2 perc alatt van aki bírja akár 1 óráig (pl én) 20 éves koromban a 6 menet sem volt ritka nem nagyképûsködök.
A kérdező hozzászólása: az igen 6 kör az kemény lehetett:-)
mert kevés rántothúst eszik
A kérdező hozzászólása: én 18 a pasim 21
Mert már elõtte kiverte kétszer, hogy ne fél perc legyen az elsõ
Én bírok kettõt :P
A kérdező hozzászólása: de nem tudom miért megy el hamar miért izgul fel annyira
Kell valamennyi idõ a két menet között. Kb fél óra minimum, hogy a következõ is jó legyen.
Mert fiúból van, és mert annyira beindítod. Õ is kérdezhetné, te miért mész el olyan késõn?!
mert még fiatal és éretlen legyél vele türelmes, és javulni fog a helyzet vagy nem :(
A kérdező hozzászólása: de egy igy nem lessz jó az elkövetkezendö években már egy párszor elöfordult
az én párommal is kettö menetet csinálunk:P
09-18 14:01 Írj privit, megoldjuk! ;) Én vállalom az elsõ 2-3 menetet, a barátod meg befejezi! ;) :D

Rajtam kívül még van vki (lány), aki nem bírja elviselni a pasikon a szőrt?

mindig azzal jönnek a körülöttem él?k, hogy b*zis, ha a pasi szinte mindenét sz?rteleníti, de én hozzá nem bírnák érni egy sz?rös mellkashoz pl... más még van ezzel így?

Legjobb válasz: Ja hát én sem de még a pasihoz se 19/F

Ja hát én sem de még a pasihoz se 19/F
Erre mondják, hogy aranycsipesszel fogja a faszt? :D
én se bírom elviselni. :) fõleg ha valakinek a mellkasa meg a hónalja szõrös. :S undórítóóó! :D http://www.celebgossipz.com/wp-content/uploads/2009/04/crist.. hmm..(L) :)
Amikor egy csajjal elmentem strandolni szóvá tette hogy szõrös a lábam és hogy ez nem oké.Eposzi hatásszünet után egyszerûen csak lehülyéztem.
Én a szoborszerû testet szeretem.
utolsó, hát az vicces lehetett :D utolsó elõtti: és c. ronaldonak meg milyen feje van már? Nemtom mit esztek rajta ti nõk :D Azért mert felkapott focista, attól még nem jó pasi.
Aranyos arca van.
C. Ronaldo csúnya, utálom a focista fiúkat :D:D
A körülötted élõkkel értek egyet.
21:17 1et értek! 25/F
Kitennélek az északi sarkra, akkor értékelnéd a szõrt. :D
19l vagyok és én sem szeretem a szõrt:D vagyunk kettenXD
én szõrtelenítem magam mindenhol, nem másvalaki miatt hanem azért mert ez nekem így fekszik, ez így jó. Akinek meg nem tetszik az sz0pja le a f.szom..
A kérdező hozzászólása: :) )
A kérdező hozzászólása: Az olyan már nem annyira.
én a teljes csupaszságot nem szeretem, csak ne legyen fanszõre, hónalkutyája meg szakálla.. meg hát a nagy dzsungel mindenhol zavar, szerencsére a barátom a 3 kritikus helyen szõrtelenít, ahol nem, ott meg szõke és ritkán a szõre, mellkasán van 1-2 erõsebb szõke szál, a többi meg pihe, pedig már elmúlt 20. az ilyen is zavarna téged? :D 15/L
A kérdező hozzászólása: szõrösen még azzal sem.
Figyelj, erre csak azt tudom mondani, hogy keress hozzád illõ partnert! :) Adok egy ötletet, lehet gondolkodni.: http://www.ize.hu/_files/pics/00007/00007337.jpg
érdekes...egy pasi attól ( is ) férfias hogy szõrös. Utálom mikor látok egy pasit rövidnadragban és nem szõrös a lába. Mint egy csupaszcsiga. A mellkasszörzettel sincs bajom. Hozzájuk tartozik. Persze a nemiszerv azért ne nagyon legyen szõrös de máshol lehet. Jó azért ne legyen csubakka , de legyen rajta szõr. 21 L
Jah, amúgy a kis aranyost Csupasz Turkálónak hívják és csak 1-2 szõrszáll borítja az egész testét. Még szerencse, hogy lány vagy, mert szerintem elég csúnyán fogazhat :)
A kérdező hozzászólása: okééé. itt pedig azoknak ajánlok én, akik nem ezt szeretik: http://mechanisticmoth.files.wordpress.com/2009/12/66cd4790-..
Jajj, azt hittem legalább csubakkát linkeled, de hogy nehogy kimaradjon: (még válogatni is lehet, sõt gruppen is mehet!!!) http://image.hotdog.hu/_data/members0/104/863104/pet_thumbna..
te is szõrös vagy, nem tudom mit flancolsz nézd meg a hátad tükörben, látszik a vékony undorító szõröd pfúj
A kérdező hozzászólása: Nincs a hátamon szõr. :) ))))
Keress magadnak egy úszó barátot, azok többnyire ilyen csiga testûek (vagyis eddig úgy vettem észre nagy százalékban), vagy keress metroszexuálist vagy simán homokost. Esetleg ha úgy hozza a sors, akkor egy pornósztárral is összejöhetsz, azoknak is csak a farkuk nagy, de azon kívül semmik. 21:17-es jól mondja, én is egybõl homokosnak vagy génhibásnak érezném magam ha nem lenne rajtam szõr. Persze azt is csak mértékkel. A túl sok szõr se jó de a csupasz se. Gondolom még fiatal vagy, olyankor még talán természetesebb hogy a csupaszokat szeretik jobban (tisztelet a kivételnek). Még várj pár évet és megváltozik a véleményed.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, régebben az olyan pasik tetszettek, akiknek volt szõr, aztán lett 1 metroszexuális barátom, azóta nem tudnák hozzáérni szõrös férfihez.
Sztem b*zis. ugyhogy lezbülj be.
úgyis van az a pici szõr, nem tudod legyantázni, undorító szõrös majom vagy XD LOL
nem b*zis szerintem. én is utálom a szõrt, és elvárom, hogyha én sem vagyok az, akkor õ se legyen az. ha a lába szõris azzal nicsn semmi bajom..végül is ettõl férfi. de a mellkas nekem kizárólag csupaszon tetszik. a strandon is hánynom kel, a szõrös mellkasú pasiktól....

Nem foglalkozik velem a pasim kivagyok megint kanos hétvége van a láthatárban már sirtam is nem birom tovább benyugtatózom magam. Mi mást tehetnék?

Legjobb válasz: ha ennyire nem bírod, tleg menj el a barátnõiddel Te is bulizni :) ereszd ki a gõzt 1 kicsit, utána máshogy látod majd a dolgokat :)

Én is iylen cipõben járok:( és rossz mert senki nem érti meg mért nem megy oylan könnyen az a "dobd a pasid" Megyek ma a barátnõimmel bulizni, tedd te is azt!! a nyugtató szeritnem hülyeség L18
ha ennyire nem bírod, tleg menj el a barátnõiddel Te is bulizni :) ereszd ki a gõzt 1 kicsit, utána máshogy látod majd a dolgokat :)
Mi más tehetnél? Mondjuk beszélsz pároddal, ha ez nem jön be akkor kirakod. És nem kell a nem tudok nélküle élni duma, mert ez nem igaz, ennyi évesen te is tudhatod.
Nálunk ugyanez helyzet, egy hónapba 1-2 szex az is 10-15 perc...van mikor rájön, de akkor nagyon kell kapni az alkalmon...:S
Velem ezt egyik barátnõm csinálta egyszer régen. Beszélj vele, ha az se segít, szakítsatok. Ha ennyire nem képes érted kár szenvedni érte...
Szörnyû! Mit merészel! Egyszer a férfi, férfi társaságba is akar menni!
bocs, de hány éves vagy :) ? ejtsd a pasit és keress másikat. vagy ha ezt nem akarod, akkor Te meg csinálj a barátnõiddel csajos hétvégét :) ez a nyugtató-dolog meg érzelmi zsarolás, azon kívül, hogy nettó HISZTI.
Na látod, mégis mellette maradsz, mert tesz rád magasról, ezért érdekes lesz számodra.
Miért, õ nem szórakozhat a barátaival, nélküled? Ennyire nem lehetsz önzõ, nem vagy már hisztis gyerek.. vagy mégis? 23L
A kérdező hozzászólása: 22/l vagyok és tudom hülyén viselkedem de bár nem birom tovbb.
Az én barátom is sokszor járt el a haverjaival, anélkül, h mentem volna valamerre.. de meguntam 1 idõ után.. és én is eljárok bulizni.. és attól függetlenül, h mind2en elmegyünk néha külön bulizni.. õ féltékenyebb :D majd' megõrül 1-1 csajos este után :P
Hidd el nekem!Nem ér annyit egy pasi sem, hogy benyugtatózd magad!Beszélj vele és ha nem ért a szép szóból szakíts vele! Van valahol egy pasi mindenki számára, aki mindig csak rád figyel, nem valami kanos buli miatt eldob!
ha már annyira be akarsz nyugtatózni akkor egy egész levéllel vegyél be!!!!idióta!!!
más meg nem tud a gyerekeinek enni adni, meg elveszik tõlük a gyereket, mert az utcára kerülnek önhibájukon kívûl. van akinek meg a lábát levágja a vonat, vagy a gyerekét agyonverik és fogyatékos lesz. úgyhogy te meg nyugtatózd be magad

A pasik mit bírnak ha a csaj vagy a pasi van fölül?

Én spec alul szeretek lenni csak kíváncsi vok mások véleményére!!!

Legjobb válasz: én speciel azt szeretem ha a csaj van fölül de ez mindenkinél változik:)

én speciel azt szeretem ha a csaj van fölül de ez mindenkinél változik:)
Szerintem az az egészséges ha váltogatjátok.... én pl azt is birom ha a barátnõm rámmászik, azaz õ van felül... de arra is nagyon gerjedek hogy hátulról támadjam le amikor meg én... Szóval ez nagyon pózfüggõ is tud lenni
Persze, hogy pózfüggõ. Szerintem is váltogatni kell, akkor élvezetes szey legalábbis számunkra a páromml, ha minnél változatosabb. Vannak kedvenveink, de mindig próbálkozunk új dolgokkal. De õ is imádja, ha én vagyok felül.
A kérdező hozzászólása: jahh és csaj vok
Szerintem a legtöbb férfi jobban kedveli, ha a nõ lovagol rajtuk. Hiszen teljes egészében csodálhatják a nõi testet, illetve ilyenkor a mellekkel is kedvük szerint játszadozhatnak. Petranova
A fiúk gondolom felül szeretnek lenni. Én is felül szeretek lenni :D 18/F

Mutatnátok ( linkkel ) olyan porno filmet, ahol a csaj annyira felizgatja a pasit, hogy alig bír magával a pasi?

" Tapasztalatot " szeretnék szerezni... :)

Legjobb válasz: a pornó más mint a való élet, ne pornóból akarj tapasztalatot szerezni, hanem inkább kérdezd emg a párodat, hogy mi izgatja fel és hogy mi esik neki jól, sokkal többre mész vele, mint ilyen hülyeségekkel, én ezt tapasztalatból mondom

a pornó más mint a való élet, ne pornóból akarj tapasztalatot szerezni, hanem inkább kérdezd emg a párodat, hogy mi izgatja fel és hogy mi esik neki jól, sokkal többre mész vele, mint ilyen hülyeségekkel, én ezt tapasztalatból mondom
A kérdező hozzászólása: 18... a barátommal eléggé ellaposodott a szexuális kapcsolatunk és valamivel nagyon-nagyon fel szeretném izgatni... régebben táncoltam neki, de most valami mást szeretnék :) 2 és fél éve vagyunk együtt. ( csak hogy ne higyjétek a kérdés miatt, hogy alkalmi kapcsolatot akarok, vagy ribanc vagyok... )
A kérdező hozzászólása: Ohh, a barátom is vevõ ilyenekre, õ is szokta harapdálni a számat :) ) ami nekem valamikor tetszik, valamikor nem, mert fáj... de nagyon jó ötletet adtál, nekem eszembe sem jutott húzni a haját... :) ) köszi!!! :)
Nekem az jött eddig be a páromnál (gondolom még nem unta meg), hogy a heréit nagyon finoman cirógatom. Múltkor már rámszólt, hogyha tovább csinálom elsül. Próbáld ki ha még esetleg nem próbáltad volna! Sok sikert! :)
Tudom, hogy nem minden pasi izgul arra, ha a csaj kicsit szadózik, de nálam bevált. Egy kicsit megtéptem (vagyis inkább meghúztam) a srác haját, csókolóztunk, és már állt is neki. :) Közben meg megharapta a számat, aminek nem örültem, mert fájt :S De szerintem az a lényeg hogy érzéssel és érzelmekel csináljátok, a legfontosabb: NEM SZABAD GÖRCSÖLNI!
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy! :) azt én is szoktam neki csinálni... :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!