Találatok a következő kifejezésre: A pasik az ártatlan (4 db)

A pasik szeretik az ártatlan lányokat?

A viselkedésre értem a kérdést.

Legjobb válasz: Hát pasija válogatja, van aki rajong érte hogy taníthatja a csajt dolgokra, van aki meg nem akar "szenvedni" ezzel. Pedig szerintem jó dolog. :)

Hát pasija válogatja, van aki rajong érte hogy taníthatja a csajt dolgokra, van aki meg nem akar "szenvedni" ezzel. Pedig szerintem jó dolog. :)
van aki szereti ha a csaját csak Õ birtokolta még:P van ak mg nem :P ennyi
Inkább az a jó amikor tudja hol a határ az álszemérmesség és a természetes vágy között. Mert pl én sem örülnék egyáltalán amikor el kezdek közeledni és annyi visszajelzést sem kapok mint egy kiszáradt hintalótól. Amikor meg sokadszorra teszi a hülyét egy csaj és minduntalan visszahúzódik arra meg egyszerûen mindenki fel tudna robbanni! Vagy döntse el hogy kell e neki az a pasi és akkor legyen szenvedélyes vagy nem és akkor kerekperec küldje el a francba.
Igen, a pasik szeretik az ártatlan lányokat. :) A jelenlegi barátnõmnek én vagyok az elsõ pasija, ártatlan volt és szûz, mikor összejöttünk (10 hónapja). Mindkettõn gyorsan változtattunk, most már az ártatlanságnak nyoma sincs :D
Nahjahh: "Miért szeretik a pasik a szûz lányokat? Mert nem bírják a kritikát." :) Nahjó, de ez csak egy feminista vicc:) bár lehet, hogy van benne némi igazság..
Típustól függ. A kevés tapasztalattal rendelkezõ fiúk általában szeretik, mert akkor a lány mellett tapasztaltabbnak érzik magukat. A lényegretörõ, tapasztalt pasik szerintem jobban szeretik, ha egy lány nem ilyed meg a testiségtõl.
Nem szeretik.. kiakarják belõlük hozni a kisördögöt :)
HA nem szûz, hanem csak ártatlannak tûnõ akkor azt persze:) Ha szûz, akkor attól inkább mentsenek meg:)
Imádom az angyalkákat! nyam-nyam!:) Lucifer
Õszintén? Cseszettül irritálnak. Rendben, egy igazi nõ a hátköznapokban angyal, az ágyban pedig kisördög, mondják mások, de engem õszintén szólva rohadtul idegesít, amikor valakinek nem merek beszólni, nehogy elsírja magát, mert hogy milyen kis ártatlan. és akkor félsz, hogy mikor bántod meg. Meg nem mész oda hozzá röhögve, hogy a tanár leesett a lépcsõrõl, mert akkor csúnyán néz rád.Meg ha káromkodok akkor le vagyok cseszve. Meg amúgy is gyûlölöm a csendes lányokat. Aha. Szóval lehet, hogy ez a pasik többségének bejön, de én rosszul vagyok egy ilyen csajtól, mert IDEGESÍT, mert nem lehetek mellette önmagam. Hát ja. De a többségnek biztos bejössz, de kiraknálak mint macskát sz*arni.:)
Ööööhhm megmutatnád milyenek azok az angyalkák? Egy kép talán? Amugy a viselkedés jól hangzik csak lehessen vele normálisan beszélgetni. :)
5. Igazad van, de az azért durva, hogy kiröhögöd a tanárt, mert leesik a lépcsõn. -.-" Én nem vagyok angyalka, egyszerûen a két heréd közé rúgnék. Hogy lehetsz ennyire bunkó? Olyan kis éretlen kisfiúnak tûnsz... Én meg az ilyen pasikat utálom! ;)
nem, nem neked szántam, utólag olvastam el a válaszokat, miután elküldtem a sajátomat:D csak a kérdésre válaszoltam.
5ös ezt nekem szántad?:D én írtam az arany középutat. ha igen, akkor csak tájékoztatás képen: a barátommal állandóan beszólogatunk egymásnak, röhögünk mindenen, káromkodni is szokott, semmit nem mondok rá mert én is elejtek néha egy-egy b*azdmeg-et és hasonlót. :)
Hát igen. Ahogy elõttem már írták, AZ arany középutat kell megtalálni.
ja a lényeget kifelejtettem xDD eddig minden pasinak bejött, elõször mikor elkezdtem úgymond pasizni tényleg angyalka voltam, de az arany középutat megtalálva sokkal több pasi hajt rám
Én nem vagyok valami "vad csaj" a hétköznapokban, de angyalkának sem mondanám magam :) olyan hülyéskedõs típus vagyok, és a kétértelmû beszélgetést sem vetem meg :D de ha a barátommal vagyok kettesben, akkor kis ördöggé változom :) )
Igen, én szeretem a bájos, szeretni való, csupa szív, lélek lányokat.
hát az ciki:[ :D

A pasik hogy kényeztetik első alkalommal az ártatlan kedvesüket, mielőtt akcióba lendülnénk aznap este?

Legjobb válasz: Általában a petting az amivel kényeztetni szoktak szex elõtt, mert sok srác ugyvan velle hogy néha jobb a petting mielött akcióba lendül így megtudja h mennyire akarod-e a folytatást vagy mennyire nem!! hid el néha sokkal jobb egy jó kiadós petting mint egy rövid fárasztó szex!!

Általában a petting az amivel kényeztetni szoktak szex elõtt, mert sok srác ugyvan velle hogy néha jobb a petting mielött akcióba lendül így megtudja h mennyire akarod-e a folytatást vagy mennyire nem!! hid el néha sokkal jobb egy jó kiadós petting mint egy rövid fárasztó szex!!
Sok csókolózás, gyengéd simogatás, suttogás a lány fülébe, hogy mennyire kedveled. Esetlegesen enyhe (nem bunkó, nem "na ma megduglak" jellegû) megjegyzések. Ha leehtõség van rá, akkor csinálj neki vacsit, gyertyafény, halk zene. Sok petting, gondoskodás a védekezésrõl... :)
sok petting
kézzel, lábbal, szájjal, vagy bármivel ami a kezed ügyébe akad :) Esetleg olvass neki verseket, légy vele kedves, bármi. Aztán sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: hehe:) ) azért köcce:)
Bizony a védekezés a legfontosabb, mert a szexszet tulajdonképp csak a lányok tudják megszívni, de nagyon. Nem is csoda, hogy ettõl úgy paráznak, fõleg elsõ alkalommal!


ártatlan :) <3 f19
Majd bekerülsz egy feka gang-bang-be, és rájössz, hogy csak egy szobacica vagy!
zsák a foltját.melléd is kerül majd valami gyopár ne aggódjál.
Miben merül ki a vadság?
az édes, ártatlan lányok jönnek be.
Legye édes a nedû, harapós meg a lukacska :DD
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!Ez egy igazán értelmes hozzászólás volt...pláne úgy, hogy azt se tudod, hogy ki a franc vagyok..
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos manapság ha túl édes, meg ártatlan vagy, akkor mindenki csak áttapos rajtad...vagy kihasználnak..
Én imádom az ilyen lányokat. :D
No hallod nem tudom, de hogy az "édes, ártatlan" természetemmel nem jutok semmire az biztos!
nincs azzal semmi baj :P már ha agy is társul mellé és nem abban mutatkozik meg h 1 flegma idióta agyon szolizott p*csa :D
én a "vadabb" csajokat szeretem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!