Találatok a következő kifejezésre: A pasik az (4974 db)

Miért nem szeretik a pasik az erős személyiségű nőket?

Azokra a nőkre gondolok akik nem vállalják az alárendelt szerepet pl.

Legjobb válasz: szerintem csak rossz pasival kezdesz.

szerintem csak rossz pasival kezdesz.
mert befolyásolni, megváltoztatni, a saját értékrendjüket a magadévá akarják tenni. ez nem erõs személyiség, hanem elnyomás, márpedig sokkal inkább ez jelenik meg a nõkben " erõs személyiségként" mint a kitartás, önbizalom, függetlenség, lazaság és bátorság.
hosszú és felesleges sorokkal traktálhatnálak, hogy bemutassam a véleményem, de ez már nem elõször peregne le lányról úgy, hogy csak belese gondol mindössze konok. szóval.. azt tudom mondani, hogy gratulálok mert azon kevesek egyike vagy, akinek nem kell bajlódnia a párkereséssel sokat. a számodra mindenkori ideális partnert a tükörben megtalálod.
azért mert szerintem a férfinek kell erõs személyiségnek lennie a nõnek meg nõnek :)
ez nem a szót fogadásról szól, te nagy kamasz. hanem arról, hogy ha gyerekkorodban valamit csináltál és rosszul sült el majd apád felhívja arra a figyelmed, hogy ezt másképp kellett volna megoldani, akkor leugatod? a fõnökömet se tisztelem ha jön és játssza az agyát mert a cégtáblájára az van írva, hogy "fõnök", de közben fogalma sincs semmirõl. és simán keresztbe teszek neki, mert hát végeredményben rajta csattan az ostor. egyébként meg, igenis szeretem az erõs személyiségû nõket. de anyám meg húgom pont olyan mint te, azért nem csak a képzelet szüleménye a véleményem.
Tehát nem vagy egy érzelmes ember.Nõ létedre fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy én racionálisabb vagyok mint az átlag és figyelmen kívül hagyok olyan dolgokat amik miatt a két fél függ egymástól.Viszont reálisan a tények beszélnek helyettem, és a szituációk..
"Lehet hogy én másik világban élek és nem abban amiben te, de én úgy látom hogy ha általánosságban beszélünk nõ és férfi közötti kapcsolatról akkor az van nagyon sok esetben, hogy a férfiak a gyenge nõt keresik akire "rápakolhatják a lábaikat" és szavakkal irányíthatják õket és a nõ szó nélkül teszi a dolgát mert a férje mondta.." Rohadtul nem normális ez a hozzáállás és ne is próbálj általánosítani. Férfiként ha választok valakit azt nem rendelem sem alá sem fölé magamnak hanem egyenrangú partnerként kezelem, és ha a nõ is képes fordítva erre szerintem akkor lehet beszélni igaz kapcsolatról. Objektíven látjuk a másik hibáit de azt elfogadjuk becsüljük egymást és szeretjük. 22f
Nem szeretem az uralkodó típusú embereket, sem nõben sem férfiban.Mondjuk a párodnak megmondod, hogy mit tegyen, és úgy tegyen, ahogyan neked jó, õ már nem ugyanaz az ember lesz.Hiszen olyan dolgokkal akarod felruházni, amik nem rá illenek.Ez egyfajta önzõség is, hogy csak az van, amit az egyik fél mond, és csak egyiküknek jó.Egy kapcsolatban két ember van, nem pedig az ÉN.
most tulajdonképpen, a sallang elhagyását követõen, arról akarsz itt meggyõzni minket, hogy a csúnya gonosz férfiak lusták, kihasználnak mindenkit és még uralkodni is akarnak, de amennyiben nõ vagy ez korrekt?
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondtam ugyanis egyik nem zárja ki a másikat :-) de nem vagyok senki tanára hogy okítsam..
Van egy ismerõsöm, aki olyan, mint te, csak pasiban.Biztos "jól" kijönnétek, unalom nem lenne ott.:)
Ezt ki mondta? Nekem nincs bajom az olyanokkal.
A kérdező hozzászólása: :-D
El se tudon képzelni h milyen vénasszony lesz belõled :D
nem lehet, hogy kicsit szociopata vagy?
Huha. Kiváncsi vagyok az elõéletedre, mennyi sebet és elutasítást kaphattál, hogy ennyire próbálod magad megkeményíteni. :) Lehet, hogy okos vagy és talpraesett, nem vonom kétségbe. :) De ha az ember nem csak a racionális világban akar érvényesülni, akkor bizony szükséged lesz némi érzelmi intelligenciahányadosra is. Miért tekintesz úgy a férfiakra mint ellenségedre? Aláírom, van a tapló fajta is, aki valóban elnyomni és irányítani akarja a nõket, de akkor lehet rossz helyen keresgélsz. Én is sokáig gondban voltam, hogy észben hozzám felérõ Férfit (és nem egy pióca fiúcskát) találjak, de végül találtam is. :) Viszont ahhoz érzelmileg is ott kell lenni, nélkülözhetetlen a tisztelet és a megértés a férfi felé részedrõl is. Ha pedig valóban ilyen rendíthetetlen vagy, miért kezdenél olyannal akit csak "szembe röhögél"? Nem megalázó? Az erõs személyiség és a beképzelt, makacs, fennhéjázó magatartás két külön dolog. Az emberek, normális férfiak és nõk egyaránt, az elõbbit tisztelik és megbecsülik, az utóbbit messzire elkerülik. :)
17es vagyok. Ebben en is egyetertek h tobbsegben ez van, de nem azt mondtam h a ferfiak alapvetoen szeretik az eros noket, hanem h az en parom ilyen (o pl ezek szerint egy kivetel)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy én másik világban élek és nem abban amiben te, de én úgy látom hogy ha általánosságban beszélünk nõ és férfi közötti kapcsolatról akkor az van nagyon sok esetben, hogy a férfiak a gyenge nõt keresik akire "rápakolhatják a lábaikat" és szavakkal irányíthatják õket és a nõ szó nélkül teszi a dolgát mert a férje mondta..
A kérdező hozzászólása: Én pl sokkal okosabbnak érzem magam a legtöbb pasinál észben , gondolkodásban lekörözöm a legtöbbet és így kevésnek érzem õket magamhoz.A legtöbben egy idõ után szépen fülüket farkukat behúzva elsunnyognak tõlem.Nem tudnak mellettem dominánsak lenni.Egy rossz szót szólni stb.
A kérdező hozzászólása: Igen azon kevesek egyike vagyok aki nem fog szót fogadni egyetlen férfinak sem, mert szembe röhögném ha megpróbálná.
A kérdező hozzászólása: Viszont imádom ha minden úgy van ahogy én mondom.Ahogy én akarom.És ezt egyértelmûen kifejezésre is juttatom.
A kérdező hozzászólása: Vagy megszoksz vagy megszöksz és általában megszöknek..
Én szeretem az erõs, független, önálló és talpraesett nõket. De azokat nem, akik hisztisek, és azt hiszik, körülöttük forog a világ. Mindenkirõl bebizonyíthatod magad elõtt, hogy kevés hozzád. Szíved joga. Õk élnek tovább boldogan, te pedig szenvedsz. Mellesleg, én empatikus vagyok, és sokat foglalkozok a témával, tehát már van kb. 10%-nyi rálátásom, hogy egy nõ milyen szenvedéseket él meg, ha nem akarja elveszteni a méltóságát és a függetlenségét. Ebben a küzdelemben sok sikert kívánok, ha tudok, segítek is, ha valóban ezen az úton szeretnél elindulni. Azonban jelenleg nem azt látom, hogy ezen az úton járnál, ugyanis nincs arról szó, hogy ne vállalnád az alárendelt szerepet. Pont, hogy függsz ettõl a bizonygatástól. Elhiszem, hogy okos vagy, és megélsz a saját lábadon, stb. Nincs ebben semmi furcsa, vagy különleges. Ez a normális. Ez az, ami egy átlagembertõl, és egy átlagos nõtõl is elvárható. Attól, hogy nõként egyedül megélsz jómódban, és tanult vagy, nem leszel különleges vagy felsõbbrendû. Ez a minimum, ha független akarsz maradni. Szomorú tények, de ezért pasiként is nagyon-nagyon meg kell küzdeni, a társadalmi elõítéletek miatt pedig nõként még nehezebb. Ha erre még nem vagy felkészülve, akkor szerintem csak óvatosan hülyézz másokat, mert nagy lesz a koppanás. Nem téged vádollak, igazad van sok mindenben, csak sajnos a társadalmat nem tudod egy csapásra megváltoztatni. Ez a szadista, beképzelt jellem pedig, amit valamiért vetíteni próbálsz, akárhogy is nézzük, rendkívül irritáló.
Hát fölöttem sosem uralkodna nõ, mert uralkodó típus vagyok, ha már "ki a fõnök" -öt játszunk. De inkább vagyok annak a híve, hogy beszéljük meg a dolgokat, mert értelmesebb. A kettõ személyiség üti egymást. Kérdezõ, hozzád a tipikus tutyimutyi férfi való szerintem, ha ilyen vagy. Egyébként borzasztóan öntelt is vagy az írásaid alapján, így már csak ezért sem állnék szóba sem veled élõben. Nekem ez visszataszító. Nagyon. Az az igazság, hogy ez a "szemberöhögném" stílus arra utal, hogy benned bármiféle tisztelet erõsen a nulla felé konvergál így mindig semmibe vennéd a párod. Ismét: kösz, nem. Egy kapcsolatban fontos a kölcsönös tisztelet és ha ez nincs, akkor nincs is mirõl beszélni, halott ügy. De a stílusod alapján ez úgyis lepereg rólad. Ahogy írták: a te párod a tükörben van. (Csak lábjegyzetnek beszúrnám, hogy azok, akik annyira sokra tartják magukat általában, ahogy te is, mindig kiderül, hogy csak BEKÉPZELTEK. Egy intelligens ember ugyanis nem hangoztatja magáról, hogy az, mert tudja, hogy mindig van több, amit lehet tanulni.) 22/F
Aemdae Turidon: a kérdezõ akkor röhögné körbe, hogy ha a pasi megpróbálna uralkodni felette, nem általában bármikor. Kérdezõ én meg tudlak érteni, mert én is ilyen vagyok és jól csinálod. Nem vagyok hajlandó senki kedvéért hülyébbnek tetterni magam, mert vaginám van.
Szerintem nem vagy több, mint egy egoista pitsa. Próbálnál meg engem nevelni bármire... Ahhoz pedig, hogy intelligensebb vagy mindnél, csak annyit fûznék hozzá, hogy még a helyesirás se megy rendesen. Hajrá, csajsz, majdcsak találsz valami barmit, akinek annyira kell a luk, hogy cserébe elvisel
"Szerintem nem vagy több, mint egy egoista pitsa. Próbálnál meg engem nevelni bármire... Ahhoz pedig, hogy intelligensebb vagy mindnél, csak annyit fûznék hozzá, hogy még a helyesirás se megy rendesen. Hajrá, csajsz, majdcsak találsz valami barmit, akinek annyira kell a luk, hogy cserébe elvisel " Nálad kevés butább ember van kerek e világon.
Akkor a papucsállatkák pont neked valók
Amit te leirsz magadrol azt nem az eros szoval jellemeznem. Inkabb uralkodo. En magamat eros nonek mondom, hatarozott vagyok, nem vagyok befolyasolhato, csak keves ember van az eletemben akinek a velemenyere adok es nem hagyom magam becsapni. Ennek ellenere nem uralkodok a parom felett, nem akarom h mindent ugy csinaljon ahogy en akarom csak mert az nekem jo. En tanacsokat adok neki nem parancsokat. Es tudom h o mindig ilyen not akart, aki hatarozott es nem naiv. Mostanaban az "en kategoriam" se kell a legtobb ferfinek mert szerintem valamilyen szinten megijeszti oket a hstarozottsagom. meg a sajat osztalyfonokom is ezt mondta... :D De az h te miert nem kellesz a ferfiaknak szerintem egyertelmu. Uralkodni aksrsz rajtuk es ezt senki sem szereti, se no, se ferfi N
na csajszi valasz vagy megszoksz vagy megszo psz hat amit te csinalsz az nem eros semelyisegu nore val hanem egy ontelt pic sara aki mindig elakarja erni amit kituz maga ele es adig kuzd amig elnem eri monjuk kersz egy barbibabat es nemkapod meg adig bombosz amig megnem kapod a barbibabas dolgot csak az ikuszinted miat irtam hat a bekepzelt pic sa vagy aszt ajanlom hgy oltoz be pasinak asztan csinalj egy kepet ted fel a gepedre hatterkepnek aztan nezheted egesz nap hgy milyen csodalatos ferfi es legalabb eleted vegeig latod az almaid pasijat

Miért bunkózzák el a pasik az ismerkedést?

Benyögnek 1-1 idétlen poént! Zavarban vannak? Vagy minek?

Legjobb válasz: Egy pasi mindig zavarban van (késõbb már jó lesz)ha egy lánnyal beszél, ezért van :(

Egy pasi mindig zavarban van (késõbb már jó lesz)ha egy lánnyal beszél, ezért van :(
Mert a csajok is mindig bunkón pattintják le õket. Egyszerûen proaktívak.
ha te akarod felszedni õket és úgy nyögnek be poént, akkor akarnak valamit. ha önmaguktól írnak ilyet, akkor is akarnak valamit, csak azt várják, hogy úgy nézzen ki mintha te szedted volna fel õket :D de nem minden pasi ilyen!
Am nem mind1??? Én most is teljesen normális voltam mégis lepantitottak, mivel nem hiszi el h ilyen vok.
És mi a baj vele? Jobb lenne, ha kussban ülnénk végig?
Csak gyanítom, hogy ezért a kis lightos fogalom zavar miatt lehetséges ez: Pasi 30+ Tinisrác 13+ :) 27/f
Nem lenne baj, ha nem valami kiábrándító hülyeségeket nyomnának be! És nem a tizenévesekre gondolok!
Ez kortól független! 28 vagyok, de már egy 34 éves pasi is volt velem olyan bunkó, hogy én hagytam ott a randin, pedig alig szólaltam meg. Utólag felhívott, és bocsánatot kért, mert azt hitte hogy ez a menõ, nem érdekelt, azóta sem beszéltem vele. Ha meg zavarban van valaki, nem kezd el bunkózni, max. hülyeségeket beszél, ami elnézhetõ.

Miért nem válaszolt a pasi az üzenetemre?

Tudja hogy tetszik nekem. Nyitott felém lekezdett velem barátkozni. Bejelölt facebookon, írtam neki egy levelet. Válaszolt, chateltünk vagy 2 órát, előadta hogy bejövök neki hogy érdeklem, írta hogy örülne ha még beszélgetnénk valamikor. Eltelt 1 hét, de semmi...Írtam neki én valamit megint, elolvasta de nem válaszolt rá semmit. Erre ma találkoztunk és megint jött ilyen flört szerűséggel. Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Tanulj meg lemondani. Nekünk pasiknak is ki jár az ilyen dolgokból.Lépj tovább és kész.

Tanulj meg lemondani. Nekünk pasiknak is ki jár az ilyen dolgokból.Lépj tovább és kész.
Szórakozik, felejtõs!!!
1 csórót is, az univerzum egyensúlya miatt.
Igen, ha a gazdag csávó öreg. Amúgy minek tartana?
amit leírtál, annak nekem nem sok értelme lenne, egybõl a másikat választanám, nem kell a pénzes N
nem csak egyet..

Mit tartanak unalmasnak a pasik az ok eletukben? Milyen kerdest tehetek fel egy pasinak mikor ismarkedunk?

Legjobb válasz: ha bejössz neki bármilyet. minden kérdésedre regényt fog válaszolni, írni.

ha bejössz neki bármilyet. minden kérdésedre regényt fog válaszolni, írni.
Ennyi! Amit az elsõ mond! Ha tetszel neki és eleve beszélget már veled akkor bármit.
A kérdező hozzászólása: De en konkeret kerdeseket szeretnek... Mert mar nagyon kifpgytam az otletekbol:)

Pasik! Ti milyen "meglepetésnek" örülnétek az ágyban? Mivel lepjem meg a pasim az ágyban?

Extrémebb dolgok is jöhetnek.. mert azért már kipróbáltunk egyet s mást.

Legjobb válasz: .

.
Kötözd ki, kötözd be a szemét, és nyalogass a testérõl valami fincsi joghurtot, és húzd ezzel az agyát minél tovább, aztán akció! Nekem nagyon bejött:)
extrém? :D vegyél egy felcsatolható mûbrét, kötözd ki a csávót, és kúrd meg, de semmi tágítgatás, meg sikosítás! :D
pisilve mész el... [email protected]ás. Azért valaki szólhatott volna, hogy a squirt az nem pisi. Áhh, mindegy. Fogalmi zavarok vannak, de a dugás agyba fõbe az megy.
Nem ismerem a szexuális repertoárotokat, de kipróbálhatjátok a pisi szexet is, engem pl. nagyon izgat mikor a párom (férfi) lepisili az arcomat a kádban, vagy szerepjátékok, hogy pl. én egy ócska ribanc vagyok, akit használhat kénye-kedve szerint. :)
sõt mért nem engeded meg neki egybõl h lefosson?istenem hova jut ez a világ ..
hát elég durva ha engeded h lepisáljon...ez elég szánalmas..:D
A kérdező hozzászólása: Különben mi az az hogy " A dugás agyba fõbe megy" ezt mi alapján ítélted meg ? Attól h. van szexuális életem nem vagyok holmi ribanc. 2 éve van barátom és eddig csak vele feküdtem le!
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj.. de szerintem én jobban tudom :D
Akkor nincs mese, be kell vennetek valaki olyan harmadikat akinek nagyon örülne a pasid. Ha lehet, akkor az egyik legvadítóbb barátnõdet kell rábeszélned. Ettõl kevesebbel ne is próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: a pisiszexen túl vagyunk, mivel én pisilve megyek el szóval az már nem számít újdonságnak. :) DE azért köszönöm.
Kezdésnek talán ne az ágyban lepd meg. Hanem valahol olyan helyen, ahol eddig még nem csináltátok.
g
A kérdező hozzászólása: Kinek ez jön be, kinek az.. Nem kell egybõl ítélkezni. ;)

Hogy lehet az, hogy a pasik az elején mindent megígérnek, mondják, hogy szeretnek, sosem fognak elhagyni stb. , aztán elhagynak vmi szánalmas szöveggel?

Legjobb válasz: Ne általánosíts már! Vagy talán a világ összes pasija megcsinálta ezt veled? Nem? jé, milyen érdekes..akkor már mindjárt nem az összes pasi ilyen. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán az elején tényleg szeretett, és késõbb már nem. Ennyi a történet. Vagy lehet az elején is csak kihasznált, és késõbb már nem volt rád szüksége. Ez is lehet.

Így van! Ugyanugy ezt csinálja elég sok lány is! Egyébként ez azért van, mert hírtelen szerelmes lesz az ember, mert nincs senkije és kell neki valaki és az elsõ pasi aki tetszik neki és udvarol is neki arról rögtön azt hiszik az emberek hogy óóóóó vééégre megtaláltam...na persze. Csak a sok fától nem látja az erdõt! Mielõtt jobban megismernék az illetõt, még azelõtt belebolondulnak, és elképzelik, hogy deszééép lesz...manapság körbe kell járni az illetõ embert kémkedni utána kicsit vájkálni a múltjában megismerni a barátait ismerõseit az életét és utána beleszeretni ha lehet...
Ne általánosíts már! Vagy talán a világ összes pasija megcsinálta ezt veled? Nem? jé, milyen érdekes..akkor már mindjárt nem az összes pasi ilyen. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán az elején tényleg szeretett, és késõbb már nem. Ennyi a történet. Vagy lehet az elején is csak kihasznált, és késõbb már nem volt rád szüksége. Ez is lehet.
Az emberek így mûködnek, különösen fiatal korban. A lányok is, nem csak a fiuk.
az egy dolog, h sok mindenki mond sok mindent. de vannak a naiv emberek, akik el is hiszik.
Megérdemelnék, hogy majd a lányaikkal is ezt csinálják!
A naiv lányokat szedik így össze, akik szerelmesek, és nem gondolkodnak. :) Én is ilyen voltam, párszor meglepõdtem, azóta okosabb vagyok :) Általában (kinek nem inge, nem veszi magára!) mindent beígérnek, hogy a másik elhiggye, hogy tényleg csak õt, s senki mást nem akar, aztán miután "elhasznált", ki dob, és keres másikat... Igazából ránézésre nagy százalékban meg lehet állapítani, hogy ki ilyen..
Így van ez. Na és? Sok leány is ugyanezt csinálja... Sõt, a leányok szeszélyesebbek is...
azért mert pasik.
szexelni akarnak.
vagy mert szimplán az elején azt hitte hogy érdekes vagy de 1 hét múlva rá döbbent hogy 1 zsák krumpli hozzád képest szórakoztató :D 19F
úgy, hogy minden pasi disznó, mert csak a szexet akarja és minden nõ r..anc mert csak a pénzért kefél. az általánosításon túl viszont lehet finomabban is általánosítani. például, hogy a nõk nagy része is ugyanilyen, csak õk magukkal is elhitetik, hogy tényleg képesek valami olyanra, amirõl fogalmuk sincs. aztán nem azért hagynak el mert nem szeretnek, hanem mert "kialszik a tûz", vagy a jupiter állása merõleges a szaturnuszéra a kos havában... vagy talán azért hazudik a férfi, mert a "nõ" elvárja, hisz álomvilágban él. minden 2. férfiba szerelmes, és minden félévben megtalálja az igazit... tehát egyetértek 14:30-cal egy olyan világban ahol a külsõség fontos, és az embereket is csak használjuk, bármikor otthagyhatjuk a másikat. amíg elég szépek vagyunk hozzá, hogy valaki mást is be tudjunk csapni. egyetértek még: 14:31, 14:31, 14:32 igaza lehet 14:34-nek is sokszor a nõk jellemzõen csak másokban keresik a hibát, mégis önmagukat marcangolják. 14:35 igen, ez nagyon durva példa, de sajnos igaz. manapság hamarabb "szerelmesek", mint hogy ismerjék a másikat. tehát álomvilág. aztán a férfi hibája hogy nem olyan tökéletes mint amilyennek elképzeltük :) olyan embert szeretni, akit ismersz is, nehéz. fõleg, ha vannak elveid.
17:04 vagyok 14:39 itt a másik oldal. nem elõnyös a férfi számára, ha hosszú kapcolatot akar egy nõvel, mert azt a szeszélyei vezetik. ha egy férfi hûséget ígér, akkor lehet eltökéltség, de egy nõnél többnyire csak érzelmi állapot. 14:39 sajnos egyetértek 15:13 sajnos ezzel is, habár azok a nõk, akik kifogják ezeket a férfiakat, meg is érdemlik, és akik ezek alapján általánosítanak, azokkal jobb is, ha értelmes férfi nem érintkezik 15:16 egyetértek, de általában jellemzõ az emberek kapcsolataira a meggondolatlanság. de most ez a divat, élj a mának, ahhoz nem kell felelõsség 15:26 ezek is jó gondolatok, néha meglepõdök, hogy értelmes emberek is járnak ide 15:34 ha valamit erõltetünk, az már rég rossz. ha egy értelmes nõrõl van szó, tudhatná, hogy egy férfi nem a szavakban él.
15:26-os vagyok megint. az elõbb kicsit félreérthetõ voltam azt hiszem! szóval a lényeg, hogy sajnos a lányok szinte igénylik azt, hogy a fiúk mindenfélét összehazudjanak nekik, füllentsenek. megszokták, hogy a fiúk többsége mindent megígér csakhogy a lány beadja a derekát. úgy gondolom a nõk azért szeretik ezeket az alakokat, mert beleszeretnek a férfi által hitegetéssel, mesékkel kreált tökéletes délibábba. aki pedig nem ilyen típus, arról azt hiszik, hogy "béna", hogy valami nincs rendben vele. ígérni még a szegényember is tud, tartja mondás. szerintem egy normális lánynak kellene, hogy legyen annyi esze, hogy kiszûrje az ilyen szájhõsöket, de a valóság nem ez. a nõk általában bedõlnek a kamu dumának ha jól elõadja magát az illetõ. én kimondom amit érzek, nem mondom hamar és nem is könnyen, de ha igen, akkor õszintén. ez nem szokott tetszeni a lányoknak. 23f
, , Én kimondom amit érzek, nem mondom hamar és nem is könnyen, de ha igen, akkor õszintén." Én ugyanez vagyok, csak nõben, és valóban:ez a nyíltság a férfiaknak sem tetszik.Ergo kár kiadnod magadnak bárkinek is, és nyílt kártyákkal játszanod, mert beléd rúgnak.Továbbá felejtsd el a naivitást, és próbálj a sorok között olvasni.
17:04 vagyok 17:29 "a lányok" (de általában a legtöbb ember) "igényli az õszinteséget" csak éppen elviselni nem tudja :) ezért áradoznak a romantikus férfiról, miközben egy hitegetõ terroristával tudnak csak együttélni. utána jól kipanaszkodhatják magukat a mûkörmösnek, és jön a következõ mártírszerep 17:36 és ha mindenki csendben van, vagy pókerarcot vág, hogyan kezdõdik a bizalom?
a lányok" (de általában a legtöbb ember) "igényli az õszinteséget" csak éppen elviselni nem tudja :) ezért áradoznak a romantikus férfiról, miközben egy hitegetõ terroristával tudnak csak együttélni. utána jól kipanaszkodhatják magukat a mûkörmösnek, és jön a következõ mártírszerep teljes mértékben egyet értek!! 23f
Ilyen ez a popszakma... A politikusok is megígérik, hogy jólét lesz, és aztán mégsem...
utolsónak: a helyzet az, hogy néha ki is kell mondani, nem olyan fájdalmas az a 9 betûnyi szó.
azért mert a nõk ezt akarják hallani. ha egy fiú-férfi nem mondja akkor a nõ azt hiszi valami baj van, mert van 100 másik pali aki megígér mindent. szóval ha van egy pali aki szerelmes de nem mondja, és van egy aki nem szerelmes de mondja. akkor a nõnek mindig az kell aki mondja. az emberek is arra szavaznak általában aki többet ígér a választáson és jobban érvel, nem arra akire valójában érdemes lenne.
Ez azért van, mert csak szexre kellettél Neki, és kihasznált.Aztán eldobott, mint egy rongyot, hiszen már megkapta, amit akart...Volt már ilyen a világtörténelemben. Sajnos ilyen az Élet.Légy jó, és eltipornak.
szerintem az sem normális, ha valaki elhiszi ezt a "sosem foglak elhagyni" dolgot. fõleg fiatal korban. igen-igen ritka, hogy valaki az elsõ barátjával élje le az életét, fõleg hogyha tényleg fiatalon jönnek össze. a szeretetet amúgysem mondani kell, hanem bizonyítani, kimutatni. az meg, hogy örökké... az tényleg csak kamu, vagy egy meggondolatlan kijelentés, sok fiatal kiscsaj meg komolyan veszi. 18/L
ma 15:07 fiú létemre mondom, amikor ilyeneket olvasok nem csodálom hogy a nõk is sz.rba vesznek minket
Figyelj! a Férfiakat ezért nem hibáztathatod bennünk van az ösztön, hogy minél több csajt húzzunk meg ha a normálisak el is nyomják ezt néha még rajtuk is kijön :) 25F
ezeket kell mondjam neked, h lefeküdj velem.azért.
Nulla önismerettel mennek bele a kapcsolatba és igazából õk sem tudják, nem értik, hogy mért múlt el a vonzalom, amit éreztek. Még a jobbik eset, ha megpróbálja megindokolni, mert van, amelyik inkább megvárja, hogy a nõ lépjen, vagy egyszerûen nem veszi fel a telefont és azt se mondja, hogy eddig tartott.
Már nem azért de én fiú vagyok és velem eddig a lányok csinálták ezt! És nagyon dühít, hogy egyiknek sem lehet hinni! De megpróbálok nem általánosítani és elhinni hogy létezik olyan, aki nem ilyen! Csak eddig még nem tapasztaltam, hogy létezne....
17:04 vagyok 20:36 23f igen észrevettem hogy ebben hasonló a véleményünk. sok helyzetet túldramatizálnak, talán unatkoznak, vagy érzelmileg felfokozott állapotban képtelenek gondolkodni. a legtöbben nem is tudatosan manipulálnak. 21:39 így van. az emberek szeretnek reménykedni, ha leígéred a csillagokat az égrõl, mindenüket neked adják.

Miért önzők a pasik az ágyban? Na erre télleg kiváncsi vok=)

Legjobb válasz: Amelyik pasi önzõ az ágyban, az nem szeret igazán.

Amelyik pasi önzõ az ágyban, az nem szeret igazán.
miért gondolod? lehúzza rólad a takarót, vagy sok helyet foglal? XD
gondolkozz! férfit keress ne pasit!
te barom.tanulj meg irni.a tökeiddel meg játsszon a villám....
Én nem vagyok önzõ õ is játszhat a tökömmel õ is szíves örömest megosztom vele :D Persze ha õ is megosztja azt amije van velem:D
Akik az ágyban önzõk, nem csak ott. Nem mindenki ilyen, csak sokan. De aki ilyen, azt ott kell hagyni, hátha tanul belõle.
Huu ne általánosítsatok az én kedvesem amíg 3-4 szer (legalább!) ki nem elégültem addig ki se enged a kezei közül:) :)
Utolsónak, köszönöm, hogy azt írtad "sok" és nemazt, hogy "mind".
azért önzök , mert csak az érdekli öket hogy ök kielégüljenek....utána akár haza is mehetsz.....(:( tényleg sok az ilyen pasi! inkabb vernék ki maguknak... L22
Érdekes meglátás, de talán rengeteg önbizalma van és egy görög istennek képzeli magát. Nekem nincs igazán önbizalmam, de Nõt még nem engedtem ki úgy a kezem közül, hogy össze nem remegett volna a lába az élvezettõl. Amúgy már nem egy volt barátnõm panaszkodott arról amirõl Te. Mindegyik ilyen hapsi, ez a cukcsi mukcsi kis anyuci homoporongya konzerv cipõs hulladék volt.
Arra való az életed elsõ 20 éve, hogy megtaláld azt, amelyik nem önzõ. Ezt a részt szokták ma átugrani sokan.
A kérdező hozzászólása: na jó, biztos h vannak kivételek de én sajna nem nagyon taliztam ilyenekkel:S
de én nem vagyok önzõ:( a 17/f vok
A kérdező hozzászólása: már bocs, de nem õ az elsõ pasi aki ezt csinálja
én mondom mindig szeretlek édesem.d meg angyalom. meg közbe csókolózunk stb :D meg mindig kérdezgetem h jó?, nem fáj ? meg minden apró rezdülésére odafigyelek , ha csak érzem ölelés közbe hogy remeg vagy akármi rögtön mindig megállok meg akkor is ha valami baj van . meg szoktam közbe kényeztetni de rengeteget mondom szeretlek .d nagyon szeretlek életem :D szóval én nem szoktam önzõ lenni vele. 17/f
van 1 rossz tapasztalatod és máris általánosságban beszélsz...
A kérdező hozzászólása: jah, sok helyet foglal=D szex terén...nem nagyon számít az neki h nekem jó-e v sem.lényeg h õ élvezze és élvezzen.már nem is 1x mondtam neki h ez nem igazán a legjobb, de semmi:S sztetek mi legyen?hagyjam ott??
Nekem még nem volt barátnõm, de azért is olvasom ezt a fórumot, hogy tapasztalatokat gyûjthessek, mi a jó egy nõnek. Nagyon letörne, ha többszöri próbálkozásra sem tudnám eljuttatni a csúcsa.

Miért tartja vissza a pasim az ondoját minden 1es együtlétnél? Mijen káros hatásai vannak? Miért így csinálja?

Legjobb válasz: És akkor nem is jön ki az ondó egyáltalán? Mert az azt jelenti, hogy nem élvezett el. Ez meg nem túl jó móka, nem hiszem, hogy van pasi, aki direkt nem élvez el egyáltalán. Amúgy meg remélem, védekeztek (óvszer, tabi - megszakítással 100 így védekezõ nõbõl 35 teherbe esik 1 év alatt).

de nem kell ahhoz közösülni, hogy ezt csinálja! Sima masztizásnál is lehet és ha visszafolytja az ondót, akkor egy idõ után késõbb megy el, mert nõ az ingerküszöb is.
Sztem nem élvez el, csak nem mondja el neked, mert nem akar megbántani. 30/l
És akkor nem is jön ki az ondó egyáltalán? Mert az azt jelenti, hogy nem élvezett el. Ez meg nem túl jó móka, nem hiszem, hogy van pasi, aki direkt nem élvez el egyáltalán. Amúgy meg remélem, védekeztek (óvszer, tabi - megszakítással 100 így védekezõ nõbõl 35 teherbe esik 1 év alatt).
Kamunak tûnik!!! Késleltetni lehet az orgazmust, de visszafolytani nem.... egyszerûen csak nem élvez el, és nem akar neked ezzel kellemetlenségeket okozni 26F
A kérdező hozzászólása: nem nem közösülés közbe csinálja hanem mikor elélvez akkor elélvez de ondó nem jön ki "belõle".... senki nem hallot még ilyenrõl????
Azért mert van esze, és nem akar felcsinálni! Nincs káros hatása, és kell hozzá egyféle önkontroll. Egy idõ után el lehet jutni így arra a szintre is, hogy akkor élvez el amikor akar!
Hát nem igazán érthetõ...! Elélvez és mégsem? Gondolom, hogy mire gondolsz. Azért csinálhatja, mert ha ezt sokáig ûzi, akkor elnyújthatja az elélvezésig az idõt, ami ugye hosszabb közösülést jelent. Egy idõ után ezt megtanulja és beléje rögzõdik, aminek a hatására akkor megy el, amikor õ akarja. Nem rossz dolog és nem káros.
Szerintem a kérdezõ azt próbálta körülírni hogy elélvez a párja, de nem jön semmi. Biztos vagy benne hogy õ tartja vissza? Nagyon fiatalon, mikor a magam kedvében jártam még nem jött semmi, pedig rendesen elélveztem és eszembe sem jutott vissza tartani.
A kérdező hozzászólása: igen koncentrál és visszatartja 1-2 alkalom volt amikor nem tutta mert fáradt volt 21 éves....
NEm, ilyenrõl nem hallottam. Szerintem ez nem normális és valószínûleg baj is.
A kérdező hozzászólása: de elélvez és közbe hátrahúzza a bõrt és visszatartja az ondót és aztán nem jön ki... (foganzásgátlót szedek) remélem érthetõ....
A kérdező hozzászólása: de akkor is így csinálja ha orálisan elégítem ki
egyes keleti vallások szerint el lehet érni azt a szintet, amikor van orgazmusod, de nincs ejakulációd lásd pl. tantrikus szex

Amelyik pasi kezd olyan csajjal akinek már van pasija, és miatta hagyja el a pasiját a csaj, az a pasi az rendszeresen megfogja csalni a csajt?

Nyílatan fel válalja a csajt barátja el?tt.

Legjobb válasz: Miért? Ennyi erõvel a csaj meg majd õt is ott fogja hagyni? Gondolkozz

Miért? Ennyi erõvel a csaj meg majd õt is ott fogja hagyni? Gondolkozz
Azért ez nem ilyen egyszerû. Nincs két összehasonlítható kapcsolat. Egyébként nem értem, ha mástól szerette el a lányt, akkor miért törvényszerû hogy megcsalja? Én inkább abban nem bíznék, akit el lehet mástól csábítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!