Találatok a következő kifejezésre: A pasik úgy is, hogy (92 db)

Ha megvan akkor ha nem fekszünk le hogyan szereuhetünk örömöt egymásnak, úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen? Tippek. (nyilván a pasit ilyenkor is könnyű kielégíteni na de mivan a nővel? )

Legjobb válasz: Sok nõ ilyenkor mégjobban kívánja a "tiltott" dolgot, ami szerintem meg egyáltalán nem is tiltott. Látni lehet kellemetlen a vért, ami szintén nem káros, kimosható, engem az íze sem zavar, lehet akármit csinálni korlátlanul. Gondolj bele, a nõ is lenyeli a Tiéd, még ha nem is lenne elviselhetetlen íze, ennyit megérdemel. Amúgy nyaláshoz nem kell kivenni a tampont, de ha kiveszitek, akkoris sötétben kiélvezkedi magát, utána a pasi megtörli az arcát, és kész. Vagy engedd Magad a fenékbe-élvezkednie, nem kesz ellenére szerintem :)

Sok nõ ilyenkor mégjobban kívánja a "tiltott" dolgot, ami szerintem meg egyáltalán nem is tiltott. Látni lehet kellemetlen a vért, ami szintén nem káros, kimosható, engem az íze sem zavar, lehet akármit csinálni korlátlanul. Gondolj bele, a nõ is lenyeli a Tiéd, még ha nem is lenne elviselhetetlen íze, ennyit megérdemel. Amúgy nyaláshoz nem kell kivenni a tampont, de ha kiveszitek, akkoris sötétben kiélvezkedi magát, utána a pasi megtörli az arcát, és kész. Vagy engedd Magad a fenékbe-élvezkednie, nem kesz ellenére szerintem :)
Én ilyenkor nem is kívánom a dolgot, dacára, hogy a páromat nem zavarná, ha a tamponos megoldáshoz fordulnánk. Állítólag sok pasit nem zavar a tampon.
MI úgy oldottuk meg h vékony bugyin keresztül simogattam. Na meg persze rengeteg csók simogatás minden erogén zónán. Óriásit tudott élvezni így is. Talán pont azért mert lassabban izgult fel, több feszültség gyülemlett össze. 22/f
16:18-hoz, 25/F
Én például ilyenkor is kielégítettem a barátnõmet, annyi, hogy fürdés után tampont használt, aztán innentõl már simán lehetett játszani. Szerintem kölcsönösen kell mûködni a dolgoknak, egyensúly nagyon fontos egy kapcsolatban, annyi de annyi buktató van még így is.
15.23 a tampon nem elsõ sorban neked szólt:) Magamból indultam ki, én nem azt használom. 15.48 igazad van ugyan, de nem tudom melyik típusba tartozol, de van aki ilyenkor megveszik a barátjáért. A másik meg, hogy mi bírjuk ki a 4-5napot?! Akkor a pasik se várják el, hogy olyankor minden nap örömet szerezzünk nekik. Nagyon sokan elvárják, mert ne hogy már õk "hiányt szenvedjenek" alapon. Hangsúlyoznám, hogy tisztelet a kivételnek!
ilyenkor az van a nõvel h sztem kibírja azt 4-5 napot, nemkell mindennap szexelni, és senki sem lesz öngyilkos ha 4-5 napig nem elégítik ki...:S 24L
Elsõ vagyok Gondolom a nem minden nõ használ tampont dolog nekem szólt. Tisztában vagyok vele, én sem használok, de a kérdezõ alternatív megoldást kérdezett és ez pl az.
Nem minden pár szexel olyankor is, azért ezt vegyük figyelembe, nem mindenkinek van hozzá gusztusa. Én is nagyon kívánom olyankor a szexet de eszünkbe sincs ilyenkor. És nekem is ugyanez a problémám mint a kérdezõnek, hogy jó jó hogy a pasit ki kell elégíteni de mi nõk meg sokszor egy simogatást sem kapunk. A tamponról meg annyit, hogy nem minden nõ használ tampont.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Arra smemiképpen nem gondoltam, hogy így csináljuk. Inkább a imogatós, csókolgatós részére mint tudjuk egy nõnek sokszor az is sokat jelent. Várom további tippjeiteket illetve h ti pasik, ilyenkor, hogy kedveskedtek párotoknak..?

Pasik, miért jó az nektek, ha egy lánnyal írogattok a szexről? Pl. úgy is, hogy van barátnőtök.

Csak kíváncsiság?

Legjobb válasz: Nekem van barátnõm,de akkor is szeretek lányokkal szexrõl beszélni.Valamiért izgat.De megcsalásig nem mennék el soha,mert teljesen meg vagyok elégedve a párommal.

Nekem van barátnõm, de akkor is szeretek lányokkal szexrõl beszélni.Valamiért izgat.De megcsalásig nem mennék el soha, mert teljesen meg vagyok elégedve a párommal.
Én nem vagyok olyan. De erre egyszerû a megoldás, mert Unatkozik.
Azért teszi ezt, mert egy [email protected]
Nem írogatni szoktam róla, hanem csinálni!

Ha gumival csináljunk a pasimmal akkor is teherbe lehet esni? Már hallodtam olyat hogy kiszakad és ezt ö érezni fogja ha kiszakad? Félek hát ha ugyan ugy belém jön.

Legjobb válasz: Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.

Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.
ésszel kell kefélni
érzi ha nem hülyegyerek.

A pasik elélvezhetnek úgy is, hogy nem áll fel nekik?

Legjobb válasz: Lehetséges: http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070719-orgazmusejakulacio..

Természetesen, és úgy is távozhat ondó egy férfibõl, hogy közben nincs orgazmusa. A férfiaknak is lehet többszörös orgazmusuk, persze ehhez rengeteg PC-izom erõsítést el kell végezniük. Petranova
Ha egy pasi többször szeretkezik egymás után, akkor igen, már nincs minek kijönnie egy idõ után csak valamiféle váladék jön. Mi már kipróbáltuk, tapasztalat.
Sajna egyébként is: stressz, idegesség, fáradság! Mire az Isten emberlánya megprópál kézirejszolással egy kis életet verni a fütyibe, már mehet is kezetmosni! ez sajna igy van, és az idõ haladtával mégjobban igy lesz!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem jól tettem fel a kérdést. Elélvezhet úgy is, hogy nem jön ondó?
Tao...
Francia végén szájba
Szerintem amit õ keres, amire verni akarja, az az "Oral creampie" lesz. Ezt beírod és tonnaszám nyomja majd az órás válogatásokat ebben a témában.
A kérdező hozzászólása: angolul?
Szaladj, járd be a pornó világát, fiam!
"Hol, mit kezdtem, abban véget" (Arany János)
A creampie- az a nuniba élvezést jelenti. Amire te gondolsz az cumshot, vagy facial-bár mindegyik jelenthet mást is.
Tudom mit jelent, de keress rá így egy pornó oldal keresõjébe vagy Google barátodba ha nem hiszed. Lehet szlengként van elhíresülve, de így is megtalálod.
Az elõtted lévõ vagyok. Nem tartom kizártnak, hogy amint írtad úgyis meg lehet találni. Annyira nem vagyok rákattanva ezekre a dolgokra, de mégis találkozik velük az ember...

Az úgy lehetséges, hogy a legjobb barátom a pasim? Vagyis lehetséges, hogy amellett, hogy együtt vagyunk még a legmegbízhatóbb ismerősöm is, akinek bármit elmondhatok? A barátság megmaradhat olyannak amilyen volt?

Legjobb válasz: Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.

Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.
Rajtatok múlik. Nem látom akadályát, miért ne lehetne.
lehetséges de mi ezzel megjártuk...szétmentünk, de mivel legjobb barátok voltunk most csak szenvedünk. Szükségünk van a másikra és hiába van exemnek új barátnõje 1: õ nem képes elviselni, hogy tartjuk a kapcsolatot.Érthetõ. 2:nem bírjuk ki, hogy ne beszéljünk. Ha 1 hétig nem beszélünk egymással szabályosan belebetegszünk a másik hiányába. Mindketten.
15:44 - szerintem amit belinkeltél az arra vonatkozik, hogy a barátság átalakulhat-e szerelemmé, nem pedig arra, amit a kérdezõ vetett fel. :) Nekem is Õ a legjobb barátom, így sokkal kötetlenebb az egész, megvan az õsbizalom, így nincs féltékenykedés sem. Mindent nyugodt hangnemben tárgyalunk meg, mert tudjuk, hogy úgyis megértjük, mit akar mondani a másik. Imádom ezt az érzést!
ma 17:44 amit belinkeltem, az arra vonatkozik, hogy a nagy bölcs elsõ válaszadó honnan nyúlta a szövegét :) :)
19:05 - ja, értem, bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A pasim, ugy hívja a vibrátoromat hogy "a kis barátod", ezt ilyen szépen mondja, akkor szerintem nagyon kedvel, lehet szeret is?

Legjobb válasz: azért hívja így, ha mondja az utcám más nem tudja hirtelen mirõl van szó amúgy ennek ki a fene köze lenne a szerelemhez v. szeretethez, semmi

azért hívja így, ha mondja az utcám más nem tudja hirtelen mirõl van szó amúgy ennek ki a fene köze lenne a szerelemhez v. szeretethez, semmi
nem emiatt, de ha a pasid csak kedvel, lehet szeret is
Azért, mert mi is így becézzük az "öcsit". :)
A kérdező hozzászólása: 2válaszolo nem az utcán mondja hanem szex elõtt kettesben,
A Continuous alakokban mindig van -ing (onnan lehet felismerni)- A Past Perfect-nél nincs -ing
Mindekttõ egyfajta múlt idõ Elõidejûség esetén használatos
A Past Continuous Tense-t a múlt adott idõpontjában végbemenõ huzamosabb ideig tartó cselekvés kifejezésére használjuk "It was raining all day yesterday?" (Tegnap egész nap esett az esõ)
Vagy a múltban párhuzamosan folyó tartós cselekvések megjelölésére "While they were playing, I was doing the homework"

Hogyan tudom, ugy kielégíteni a pasimat, hogy neki is jó legyen és hogyan tudok elmenni ugyhogy tökéletesen érezzem magam?

Légyszi segítsetek, sürgöss lenne, tudom hülyén hangzik de szeretném elérni hogy a pasim minnél több ideig birja és azt, hogy tökéletes legyek az ágyban. Kérlek segítsetek és minden egyes trükköt írjatok le légyszi. Köszönöm szépen egy "kétségbe" esett csaj!!

Legjobb válasz: A pasid akkor fogja tovább bírni, ha hogy is mondjam. Kézimunkázol. És amikor a csúcsra érne abbahagyod, és vársz egy picit. Utána újból elkezded és megint abbahagyod. Ezzel azt éred el, hogy sokkal késõbb élvez majd el. Minél többször teszed ezt, annál jobban fog neki menni. És ami nem mellékes, nagyon élvezetes a fiú számára... Mikor azt hiszi mindjárt, ... akkor te közlöd vele,hogy majd. :)

A pasid akkor fogja tovább bírni, ha hogy is mondjam. Kézimunkázol. És amikor a csúcsra érne abbahagyod, és vársz egy picit. Utána újból elkezded és megint abbahagyod. Ezzel azt éred el, hogy sokkal késõbb élvez majd el. Minél többször teszed ezt, annál jobban fog neki menni. És ami nem mellékes, nagyon élvezetes a fiú számára... Mikor azt hiszi mindjárt, ... akkor te közlöd vele, hogy majd. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Ebben tényleg sokat segítettél, ezt eddig nem nagyon tudtam. Nagyon köszönöm!!
Öhhhmm. Szerintem a csajnak akar jót!
Látni a másik örömét, élvezetét, az az izgató benne.
SZeretem látni, azt hogy amit csinálok az izgató a páromnak. Te nem szereted, ha a pasid azt csinálja neked?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!