Találatok a következő kifejezésre: A pasik úgy is, (150 db)

A pasik úgy is élvezik a szexet ha megszakítással csinálják? Fiúk írjatok!

Tehát: nem rossz az nekik , hogy figyelni kell rá hogy id?ben kivegyék stb?

Legjobb válasz: Te úgy is élvezed a romantikus filmet, ha nem látod a hepiendet csak mások elmesélik? Ez az én válaszom.

Te úgy is élvezed a romantikus filmet, ha nem látod a hepiendet csak mások elmesélik? Ez az én válaszom.
Nem rossz!
Ahogy az elõttem szóló is írta az elõváladékban is van sperma így tegyétek össze a két kezeteket, hogy eddig nem lett terhes! Sürgõsen használjatok kotont vagy tabit! Kérdezõ: nem élvezzük szar érzés kihúzni, de régen én is megtettem mert nem olyan érzés gumiban. Azóta tablettát szed a csajom és így sokkal felszabadultabb a szex + élvezi ha bele megyek el. 25F
Csak gumi!A párommal nekünk igy jó.mikor elélvez akkor olyan erösebben érzem ettöl, és az hogy a végén nem kell kikapnia nyugodt szivvel teheti azt amikor szerintem nem probléma.söt..ö épp ugy a gumi mellett szavaz mind én:) 22/L
A fiúk élvezik, csak a lányok nem.
Én ezt utálom a legjobban . Akkor már inkább a gumi , legalább ott nem kell ügyelni ilyen hülyeségre .
csak egyszer kell, hogy beüssön a gond, ugyanis tudod, az elõváladék is tartalmaz spermiumot. A tûzzel játszol :) Az abortusz sem olcsó, ráadásul nem egészséges...
több mint egy éve ezt a módszert alkalmazzuk a barátnõmmel és nekünk /nekem jó..jó mert nem kell gumival küszködni ami nekem is rossz, neki is rossz..és még drága is..egy 60-70ezret biztos kidobtunk volna már gumira egy év alatt..ucsó pillbe kihúzod nincs gáz..én olyankor elszoktam kapni, és ráhuzom a bõrt h ne jöjjön ki a cucc mert úgy még az elélvezés is izgató mert hát ráfolyik bellül a farkadra, +markolod izomból..és a környezetnek is jó:D
Nyilvánvalóan semikor sem jó, ha ki kell kapni. Vonatkozik ez a puncira épp úgy, mint a szájra. Elõbbinél viszont nem is értem, ez miért lehet kérdés egyáltalán, hiszen a megszakításos közösülés önmagában semmire sem jó, más védekezési mód, azaz gumi vagy tabletta mellett pedig teljesen felesleges.
nem az igazi, ha figyelni kell, de az óvszer is idegesít, szóval szar ez mindenhogy.
A kérdező hozzászólása: ugyanúgy megvan a jókis orgazmusotok vagy nem annyira intenzív ezmiatt?vagy inkább csak az idegesít benneteket h figyelni kell?
de, én nagyon utálom. :)
Nem rossz.

Ha megvan akkor ha nem fekszünk le hogyan szereuhetünk örömöt egymásnak, úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen? Tippek. (nyilván a pasit ilyenkor is könnyű kielégíteni na de mivan a nővel? )

Legjobb válasz: Sok nõ ilyenkor mégjobban kívánja a "tiltott" dolgot, ami szerintem meg egyáltalán nem is tiltott. Látni lehet kellemetlen a vért, ami szintén nem káros, kimosható, engem az íze sem zavar, lehet akármit csinálni korlátlanul. Gondolj bele, a nõ is lenyeli a Tiéd, még ha nem is lenne elviselhetetlen íze, ennyit megérdemel. Amúgy nyaláshoz nem kell kivenni a tampont, de ha kiveszitek, akkoris sötétben kiélvezkedi magát, utána a pasi megtörli az arcát, és kész. Vagy engedd Magad a fenékbe-élvezkednie, nem kesz ellenére szerintem :)

Sok nõ ilyenkor mégjobban kívánja a "tiltott" dolgot, ami szerintem meg egyáltalán nem is tiltott. Látni lehet kellemetlen a vért, ami szintén nem káros, kimosható, engem az íze sem zavar, lehet akármit csinálni korlátlanul. Gondolj bele, a nõ is lenyeli a Tiéd, még ha nem is lenne elviselhetetlen íze, ennyit megérdemel. Amúgy nyaláshoz nem kell kivenni a tampont, de ha kiveszitek, akkoris sötétben kiélvezkedi magát, utána a pasi megtörli az arcát, és kész. Vagy engedd Magad a fenékbe-élvezkednie, nem kesz ellenére szerintem :)
Én ilyenkor nem is kívánom a dolgot, dacára, hogy a páromat nem zavarná, ha a tamponos megoldáshoz fordulnánk. Állítólag sok pasit nem zavar a tampon.
MI úgy oldottuk meg h vékony bugyin keresztül simogattam. Na meg persze rengeteg csók simogatás minden erogén zónán. Óriásit tudott élvezni így is. Talán pont azért mert lassabban izgult fel, több feszültség gyülemlett össze. 22/f
16:18-hoz, 25/F
Én például ilyenkor is kielégítettem a barátnõmet, annyi, hogy fürdés után tampont használt, aztán innentõl már simán lehetett játszani. Szerintem kölcsönösen kell mûködni a dolgoknak, egyensúly nagyon fontos egy kapcsolatban, annyi de annyi buktató van még így is.
15.23 a tampon nem elsõ sorban neked szólt:) Magamból indultam ki, én nem azt használom. 15.48 igazad van ugyan, de nem tudom melyik típusba tartozol, de van aki ilyenkor megveszik a barátjáért. A másik meg, hogy mi bírjuk ki a 4-5napot?! Akkor a pasik se várják el, hogy olyankor minden nap örömet szerezzünk nekik. Nagyon sokan elvárják, mert ne hogy már õk "hiányt szenvedjenek" alapon. Hangsúlyoznám, hogy tisztelet a kivételnek!
ilyenkor az van a nõvel h sztem kibírja azt 4-5 napot, nemkell mindennap szexelni, és senki sem lesz öngyilkos ha 4-5 napig nem elégítik ki...:S 24L
Elsõ vagyok Gondolom a nem minden nõ használ tampont dolog nekem szólt. Tisztában vagyok vele, én sem használok, de a kérdezõ alternatív megoldást kérdezett és ez pl az.
Nem minden pár szexel olyankor is, azért ezt vegyük figyelembe, nem mindenkinek van hozzá gusztusa. Én is nagyon kívánom olyankor a szexet de eszünkbe sincs ilyenkor. És nekem is ugyanez a problémám mint a kérdezõnek, hogy jó jó hogy a pasit ki kell elégíteni de mi nõk meg sokszor egy simogatást sem kapunk. A tamponról meg annyit, hogy nem minden nõ használ tampont.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Arra smemiképpen nem gondoltam, hogy így csináljuk. Inkább a imogatós, csókolgatós részére mint tudjuk egy nõnek sokszor az is sokat jelent. Várom további tippjeiteket illetve h ti pasik, ilyenkor, hogy kedveskedtek párotoknak..?

Ha gumival csináljunk a pasimmal akkor is teherbe lehet esni? Már hallodtam olyat hogy kiszakad és ezt ö érezni fogja ha kiszakad? Félek hát ha ugyan ugy belém jön.

Legjobb válasz: Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.

Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.
ésszel kell kefélni
érzi ha nem hülyegyerek.
Francia végén szájba
Szerintem amit õ keres, amire verni akarja, az az "Oral creampie" lesz. Ezt beírod és tonnaszám nyomja majd az órás válogatásokat ebben a témában.
A kérdező hozzászólása: angolul?
Szaladj, járd be a pornó világát, fiam!
"Hol, mit kezdtem, abban véget" (Arany János)
A creampie- az a nuniba élvezést jelenti. Amire te gondolsz az cumshot, vagy facial-bár mindegyik jelenthet mást is.
Tudom mit jelent, de keress rá így egy pornó oldal keresõjébe vagy Google barátodba ha nem hiszed. Lehet szlengként van elhíresülve, de így is megtalálod.
Az elõtted lévõ vagyok. Nem tartom kizártnak, hogy amint írtad úgyis meg lehet találni. Annyira nem vagyok rákattanva ezekre a dolgokra, de mégis találkozik velük az ember...

A pasim, ugy hívja a vibrátoromat hogy "a kis barátod", ezt ilyen szépen mondja, akkor szerintem nagyon kedvel, lehet szeret is?

Legjobb válasz: azért hívja így, ha mondja az utcám más nem tudja hirtelen mirõl van szó amúgy ennek ki a fene köze lenne a szerelemhez v. szeretethez, semmi

azért hívja így, ha mondja az utcám más nem tudja hirtelen mirõl van szó amúgy ennek ki a fene köze lenne a szerelemhez v. szeretethez, semmi
nem emiatt, de ha a pasid csak kedvel, lehet szeret is
Azért, mert mi is így becézzük az "öcsit". :)
A kérdező hozzászólása: 2válaszolo nem az utcán mondja hanem szex elõtt kettesben,

Miért hívogatom ha már kicsit is iszom a pasit? És ő is engem? Én nem akarok szerelmes lenni, de ez mindig részegen jön elő! De ez nem pont annak a jele h szerelmes vagyok, ugye?

Legjobb válasz: Nem.Ez annak a jele,hogy sem írni,sem fogalmazni nem tudsz.Az alany,állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember,mert azt barátomnak,kedvesemnek,páromnak hívják és nem pasinak.

Nem.Ez annak a jele, hogy sem írni, sem fogalmazni nem tudsz.Az alany, állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember, mert azt barátomnak, kedvesemnek, páromnak hívják és nem pasinak.

Ugye szerintetek is a pasinak kell előre köszönnie nem a lánynak ha meglátják egymást az utcán?

Legjobb válasz: Úgy illik.(persze ha a pasi nem 60 éves a leányzó meg 15)

Úgy illik.(persze ha a pasi nem 60 éves a leányzó meg 15)
ingen illem szerint úgy kellene. de most képzeld már el hogy loholok az utcán és szembejön egy csaj ismerösöm és azon kezd el filózni abban a pillanatban hogy nekem kell e elöre köszönni vagy nem...kicsit ugy nézne ki mintha csak hibát keresnék a másikban..
A Continuous alakokban mindig van -ing (onnan lehet felismerni)- A Past Perfect-nél nincs -ing
Mindekttõ egyfajta múlt idõ Elõidejûség esetén használatos
A Past Continuous Tense-t a múlt adott idõpontjában végbemenõ huzamosabb ideig tartó cselekvés kifejezésére használjuk "It was raining all day yesterday?" (Tegnap egész nap esett az esõ)
Vagy a múltban párhuzamosan folyó tartós cselekvések megjelölésére "While they were playing, I was doing the homework"

Párommal már az esküvőt tervezzük de kb három hónapja tetszik nekem egy 20 évvel idősebb pasi. Úgy érzem én is tetszem neki. Mit tennétek a helyemben? 24/L

Legjobb válasz: Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)

ha normális vagy akkor maradsz a pároddal és elfelejted azt a másikat. de ha nem akkor össze jössz egy 40 éves öreggel akinek egy vasa sincs. gondolkozzál már azért... de ha azt se tudsz akkor hajrá b*zd el az életed nyugodtan...
Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)
2.válaszolóval értek egyet.Nem kell esküvõ és ne cseszd el a párod életét.Ha már most másfele kacsintgatsz és döntésképtelen vagy akkor nincs mirõl beszélni! Legyél a pároddal õszinte..
Na te is jól meghülyültél!:) :) Az idõsebb pasinak van családja, vagy elvált?
Azt, hogy egy hülye p.csa vagy, aki akár az esküvõje elõtt is képes lenne félrelépni....mi a frásznak tervezel esküvõt, ha már most másfelé kacsingatsz?? Úgyis válás lenne belõle, hajrá.. :)
Hát ha az tetszik /az idõsebb/menj hozzá ahhoz. Talán jobban áll anyagilag is! De ha ilyen érzések gyötörnek, a mostani pároddal semmiképpen ne házasodj vele.
Azonnal elfelejteném azt a 20 évvel idõsebb embert.
Szerintem felejtsd el a 20 évvel idõsebbet. Nem is biztos hogy megélné hogy legyen unokája, ha veled lenne..
Csináltasd meg magad a vínemberrel, azt' majd rájössz.
Ebbõl is látszik, hogy még véletlenül sem állsz készen a házasságra. Nem is meglepõ, hisz csak 24 vagy.
Sztem ez ismét egy provokatív kérdés... Amúgy meg kit érdekel, menj csak, lépj félre. Az átlag gyökér magyar úgyis szellemileg, érzelmileg, erkölcsileg retardált.. Szóval belefér!!!
a legjobb ha elfelejted az eskuvot es kicsit vartok vele kb egy ket evet amig tisztazodik benned mit is akarsz az elettol. A ferjhez mesz meg fogod banni de nagyon
Ha a párodnak lennék repitenélek, mint annak a rendje!
Szerintem még nem állsz rá készen, hogy férjhez menj. Amúgy is, ha igazán szeretnéd a párodat, nem érdekelne ennyire a másik pasi.
Gondold át, hogy miért tetszik neked. Nekem volt egy korszakom, mikor elég "szétcsúszott" voltam, semmire sem volt idõm, nem jártam el ide-oda stb. Na és akkor megtetszett egy pasas. Egyre jobban. Aztán józan ésszel ésszel belegondoltam, hogy atya ég, én alapból ügyet sem vetnék rá, de már ennyire "mélyen" vagyok, hogy már ez is megfelelne, csak azért, mert ügyet vetett rám, meg kéznél lenne? Hát ez után a gondolat sor után rögtön nem érdekelt annyira, inkább azzal kezdtem el foglalkozni, hogy hogyan szedhetném össze magam megint? Meg rábeszéltem a páromra, hogy menjünk ide-oda, szánjon már rám kicsit több idõt, mert nehéz idõszakomat élem. Aztán mindig mikor feltûnt egy alak, aki valamiért épp megtetszett, akkor megint elõvettem a nagyítót mi is van még a mögött, ami tetszik, milyen ember. És mindig megállapítottam, hogy ha objektíven, elsõ látásra jó parti is, fõleg ugye az újdonság miatt, de nekem magamnak nem lenne jó és miért nem. Mindig újra és újra megállapítottam, hogy nekem az én párom a legjobb pár, mert mellette lehetek én is olyan, ami a legjobb nekem, és mellette lehet olyan életem, ami nekem a legjobb. Nem vagyok álszent, vannak férfiak, akik valamilyen tekintetben egy objektív mércét felállítva jobbak nála. Ahogy nõk is vannak, akik meg nálam jobbak. Viszont mi ketten egymásnak a legjobbak vagyunk, mert esetleg hiányzó, vagy nem olyan jól teljesítõ tulajdonságai mellett vannak olyanok, amik ott vannak, vagy kifejezetten jellemzõi és nekem a boldogságomhoz többet számítanak, mint az, ami mondjuk a másikban meglenne és kívülrõl vonzónak tûnik. Nekem ez a gondolkodás jobban bejött, mint egyszerûen hajtogatni, hogy jaj nem szabad, nem szabad. Így mindig eljutottam oda, hogy nem nem szabad, nem is kell, mert minek? Számomra jobb úgysincsen.
Kedves utolsó! Tetszik ez a felfogás, ha legközelebb elõfordul velem ilyen, ezt fogom követni! Kérdezõ! Mi lett Veletek?
Akkor tedd alá magad az esküvõt meg felejtsd el!
Õszintén? Talán közhelyes mondás de úgy szól ha két embert szeretsz akkor válaszd a másodikat. Ha az elsõt igazán szeretnéd, nem vetnél szemet másra. Össze ne házasodj vele amíg így állsz, mert csak a válási statisztikát fogjátok rontani ha már az esküvõd elõtt is más pasi jár az eszedben.
A kérdező hozzászólása: Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem.
A kérdező hozzászólása: Õ már régen elvált.
Ha boldog vagy szereted a párod és az esküvõt tervezitek, szerintem ne hagyd el a párod azért, aki csak tetszik és nem biztos, késõbb bánnád, hogy elhagytad.
Ismered vagy plátói?
Válaszd az idõsebbet, mert ha igazán szeretted volna a párodat, akkor nem tetszett volna meg egy másik férfi.
"Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem." Itt majdnem hangosan felröhögtem. Most vagy kamu a kérdés, vagy a kérdezõ büszke arra, hogy prostituáltnak gondolja saját magát. Mi az, hogy ANNAK ELLENÉRE, hogy szegény, tetszik valaki? Azt tartanád normálisnak, ha a pénzes pasik tetszenének? Undorító...
Gondolkozz már!!! 20 évvel idõsebb mint te vagy, ami azt jelenti , h 44 éves.Lehet h most tetszik, de 10 év múlva nem fog már tetszeni.Én nem hagynám ott a biztosan a bizonytalanért.
Én a võlegényed helyében nem házasodnék össze veled...
Még nem élted ki magad te rbanc, minek akarsz házasodni? :S pf
ezt átérzem:) 15L
ha akarsz megkaphatsz XDDD
mutatsz képet? vagy mire lennél kíváncsi pontosan?
14 évesen mit akarsz? Rengeteg idõd van még, ne izgulj :) Amúgy ezt nem értem: "es meg tehetek akarmit mert ugyan annyi"??
menjél barbizni hugica... én a te korodban már nem voltam szûz. ne kövesd el más hibáját <3 bõven ráérsz még. a legédesebb gyümölcs érik utoljára.
A kérdező hozzászólása: #4 probaltam a multkor beszelni egy fiuval (a baratnom is ott volt) a fiu valaszolt roiden es azzal annyi beszelt a baratnommel mintha en ott se lennek.
köhömm... nem akarlak megbántani, de nem lehet h a barátnõd mérföldekkel jobb csaj nálad?
hát lehet a barátnõd csinosabb és gondolom ha vele mész pasizni akkor azok meg nyilván a csinibbet választják. Nem tudom amúgy téged miért kerülnek el, azt tudom hogy hozzám a magasságom miatt nem közeledtek annyira (nem is baj :D ) de azért mindig megtaláltam a hozzám illõ fiúkat. De egyébként 10000 oka lehet hogy elkerülnek de a legtutibb tipp szerintem ha kicsinosítod magad (nem k*rvásra mielött ugranál a cici tömésekért :D) 19/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!