Találatok a következő kifejezésre: A pasik úgy (693 db)

teachless orgasm
Hogy a [email protected] tud valaki "hirtelen nem hozzáérni" vmihez? :DD
blowjob?

Az nem gáz, ha az egyik barátnőm szerint jó pasi a pasim, ugye? Normális, hogy attól, hogy én járok vele, még másoknak tetszhet a párom.

Legjobb válasz: Ha nem egy bányarém a pasid, akkor igen, természetes, hogy másoknak is tetszik.

Ha nem egy bányarém a pasid, akkor igen, természetes, hogy másoknak is tetszik.
A kérdező hozzászólása: nem bányarém:D 2 pillanatra feléledt bennem a féltékenység, de aztán mondtam, hogy inkább nem teszem magam nevetségessé..
Bocsi, de vigyázz a barátnõddel. Lehet rámászik egy idõ után a pasidra. Nem egy ilyen eset volt.
A kérdező hozzászólása: Hát nehezen, mert nem is találkoznak gyakran, max. évente 2x, a vásár meg 2 emberen áll.
A kérdező hozzászólása: Nem mászna rá.. nem errõl van szó, mert ezzel az erõvel bárki rámászhat, ha elmegy bulizni.
örülj neki, hogy ilyen jó csávód van, hogy másnak is megakad rajta a szeme :D ha a barátod téged szeret és téged akar akkor a többi lány fejre állhat akkor se akar majd tõlük semmit
A kérdező hozzászólása: Persze, megbízom benne, csak nem tudom, h ez mennyire gyakori, normális.. az exem nem volt jó pasi, és igy nála nem volt ilyen komment részükrõl.

Miért rettegnek a pasik úgy a barátzónától, ha ez már úgyis az elején eldől?

Szóval, ha egy lánynak tetszik egy pasi az az esetek 90%-ában már az 1. alkalommal így van és észrevehet?.

Legjobb válasz: Azért mert senki se akar egy lánynak csak a barátja lenni, fõleg ha csinos a csaj. Nem érhet hozzá, nem csókolhatja meg, stb...ez olyan, mintha meleg lenne a pasi. Vagy ahhoz tudnám hasonlítani, ez olyan mint amikor a lányok rettegnek attól, hogy nehogy csak lefeküdjön vele a pasi, aztán meg dobja.

Azért mert senki se akar egy lánynak csak a barátja lenni, fõleg ha csinos a csaj. Nem érhet hozzá, nem csókolhatja meg, stb...ez olyan, mintha meleg lenne a pasi. Vagy ahhoz tudnám hasonlítani, ez olyan mint amikor a lányok rettegnek attól, hogy nehogy csak lefeküdjön vele a pasi, aztán meg dobja.
Mert ez is egyfajta kihasználás. Ugyanúgy mintha egy lányt valaki megdöngetne és otthagyna.
A kérdező hozzászólása: ezért is jött lényegében a kérdés. mostanában ilyenekkel vet össze a sors, legondolkoztam nem-e szivatnak de más csaj ismerõseim is errõl számoltak be, meg errõl a barátzónás dologtól, hogy a fiúk elkezdtek betegesen félni ettõl és állítólag ezért ilyen gyorsak a randihívással.
Kérdezõ te nem tudom mirõl beszélsz, a csaj el sem megy a sráccal randizni, ha az külsõleg nem tetszik neki=nem helyes...
Ezt tanfolyamokon oktatják a "Loosereknek", az úgynevezett "Pick Up Artistok"(PUA). Az a lényege, hogy rögtön lépj fel dominánsként és éreztesd a nõkkel, hogy te vagy a város "tenyészbikája" rögtön térj a lényegre és hívd randizni a nõket lehetõleg minél többet. Ennek az az eredménye, hogy nem fogsz a barátzónába kerülni. Ez így igaz is, mivel amennyiben rögtön randira hívsz valakit, úgy tényleg nem kerülhetsz a barátzónába, mivel ha nem vagy szimpatikus akkor elküld. A lényeg, hogy ezt a szemléletet(kerüld a barátzónát, rögtön randizz ) külföldi csajozógépek terjesztették el, most már hazánkban is.
Ez marhaság. Nem azért kerül szegény gyerek barátzónába, mert barátként közeledik, hanem azért mert nem néz ki jól...
Én is olvastam errõl a PUA dologról. Nem tudom mi igaz belõle meg mi nem, de azt állítják, hogy állítólag mindegy hogy nézel ki (ezt a 19-es válaszolónak írom) mert a nõk nem a külsõhöz vonzódnak, hanem a személyiséghez. És nézhetsz ki akárhogy, állítólag csak a domináns határozott személyiség számít, ahhoz fognak vonzódni, és lehetsz akármennyire is jóképû, és testileg vonzó, ha nem vagy férfias személyiség, akkor nem fognak vonzalmat érezni. Na ezért van az, hogy nem értik a nõk, hogy a férfiak hogy érezhetnek vonzalmat egy csinos nõ láttán, ha nem is ismerik csak látásból. Mert a nõk képtelenek egy jóképû, jótestû férfi iránt vonzalmat érezni, ha nem ismerik eléggé a személyiségét. Állítólag. De mivel én fiú vagyok nem tudhatom, hogy valóban is így van-e. :)
Elõzõ vagyok. Ha véletlenül mégis nagyon jóképû és nagyon jótestû a csaj pasija, ahhoz csak azért vonzódik a csaj, mert nagyon megnyerõ a személyisége, vagy a humora a pasinak.
A kérdező hozzászólása: 19-es én hasonlóan gondolom. szeretik elfelejteni hogy bár a férfiakat mondják vizuális típusnak, a nõk között is rengeteg olyan van akinek nagyon fontos a külsõ, sõt! azt kell hogy mondjam, szinte alig van, akinek bizonyos szinten ne számítana. tehát ez, és a férfi természetes illata az ami 1.-re rögtön feltûnik. szép meg jó elmélet hogy csak a személyiség döntõ...de fals. hiába viselkedik, próbál viselkedni dominánsan egy genetikailag nem szerencsés adottságokat öröklõ egyén. pl. egy nagyon karikalábú, 150 centi, rohadó kapafogú, sokdioptriás szemüveges félig kopasz, egérszerû arcvonásokkal megáldott valaki "dominánsan" odamegy egy szende anygalszerû lányhoz, az egy kicsit nagyot fog égni. a csaj max. szánalomból megy bele egy randiba (én is randiztam már szánalomból) de hogy abból hosszútávú dolog kisüljön ha undorodik a lány a külsõtõl... na ilyen nincs. ez a tanfolyamosdi max. azoknak jó, akik nagyon helyesek, atléta alkatok de kis szendék, mert mondjuk verték õket gyerekként és lelki sérültek lettek vagy azoknak, akik átlagosak, hogy így ne váljanak közömbössé. viszont nagy baromság, mert pont így válnak azzá. pont nekik kell a barátság álcájával közeledni, mert így fog mindkét dolog érvényesülni. az átlagos külsõ + szuper személyiség talán elég a nõnek. de felõlem viselkedhet akármilyen alfahímként, ellentmondást nem tûrõen a pasi, akkor is max. kikényszerít egy szánalomrandit, aztán jön a csodálkozás hogy hát miért nem jön össze mikor ezt tanították? ezt nem lehet tanulni, ez valakiben vagy ott van, vagy nincs. és akiben nincs, az ciki hogy más képet mutat magáról mint ami a valódi természete és le is fog jönni hogy az egész nem igazi, mert "fura" lesz az illetõ (tapasztalat). szóval ezt a csajok megérzik valahogy. ideig-óráig talán be lehet csapni õket, de elõbb-utóbb kiderül az igazság. és ezeknek a tanfolyamosoknak utána kellene nézni kicsit annak az elméletnek, ami a feromonokról szól. hogy nem véletlenül fontos a pasi illata. a lány tudat alatt olyat fog választani aki minél eltérõbb génekkel rendelkezik a sajátjától, mert így több a garancia hogy az utód egészséges lesz majd. és itt jön be a külsõ, hogy minél arányosabb, minél szebb az összkép, az azt mutatja hogy látszólag szuperek azok a tulajdonságok amiket az utód kaphat, amik dominánsok. itt fontos a dominancia, nem a randizásnál. meg nem véletlenül nem "alfahím" kezdettõl az, akinek ilyen tanfolyamora kell járnia. azt jelenti hogy ezek a külsõ dolgok ott nem olyan jók (vagy lelki sérült)...és ha megjátssza a nagymenõt, akkor inkább vicces lesz meg a haverok is kiutálják. legalábbis én ezt láttam. ha annyira jó pasi valaki hogy úúúú, akkor lehet hogy még én hívom el.
A kérdező hozzászólása: egyébként most hívtam el találkozni egy nagyon helyes pasit, akirõl semmi mást nem tudok, csak ennyit, hogy helyes. :D és egyébként igen, tudok vonzódni valakihoz csak azért, mert jól néz ki.
Pontosan errõl van szó, nem is értem mirõl beszélünk. Aki meg ezt a PUA-t elhiszi , pofára fog esni, mégpedig csúnyán.
Jaja, ez kicsit gyors, hogy "Szia, Miki vagyok.Randizunk?"..
A kérdező hozzászólása: annak nincs értelme akkor, ha 10. randin sincs csók. lehet hogy a mai világ mentalitásához képest konzervatívan gondolkozok de úgy gondolom, az 1. randiig kellene hagyni valamekkora utat az ismerkedésben. mondjuk hogy meglát egy pasi egy csajt, van valami közös ismerõs - akkor lehetne beszélni neten, találkozni, de ekkor ez még nem randi lenne csak ismerkedés. és 3-4 ilyen alkalom után kellene randinak nevezni mert onnantól már el lehet dönteni hogy több is kialakulhatna vagy sem. és úgy igen, akkor már lehetne csók, mert már ismerik valamennyire egymást. de voltam úgy hogy akkor láttam életemben elõször és azonnali randit kért. úgy meg nálam nem mûködik más a helyzet ha régebbrõl ismerik egymást, most arra gondoltam hogy akik elõször találkoznak. na ezt is kihagytam tehát jogos ha félreértették
A kérdező hozzászólása: de miért hiszik azt, hogyha azonnal lerohanják randival a lányt akkor szabad az út? vannak félénkebb, zárkózottabb lányok, jó sokan akik ettõl megriadnak, vagy a nagyon konkrét célzástól van aki ilyen lassú víz partot mos- típus, szereti tudni hogy a srác tényleg megbízható-e, olyan amilyennek látszik, pont hogy ne az legyen hogy tönténnek dolgok aztán lelép. ezért teszi a "barátzónába" az összeset... de nem biztos hogy végleg! lehet hogy elõtte kiderít ezt-azt hogy mással hogy bánt a gyerek, mennyire õszinte, mennyire jó barát. mert aki jó barát, akár most egy fiúbarátságra értem - az sokszor társnak is jó. fõleg a félõs szûz csajok szeretnek óvatosan csak barátkozni vagy akik már csalódtak
Lehet belõle késõbb kapcsolat, de az nagyon ritka szerintem. Inkább megtartja a biztos barátságot, mint "beáldozza" egy kétséges kapcsolatért.
Te ilyen vagy. Öt sorral lentebb meg azt írják a lányok, hogy miért nem lép a fiú, mire vár?
A kérdező hozzászólása: de a pasik fordítva nem akarják megismerni a lányt? akkor nektek ezek szerint tényleg csak a test számít, más nem? úgy mûködtök hogy megláttok egy lányt és ha a méretarányai jók akkor már bele vagytok szeretve akármilyen bunkó is legyen? és honnan tudjátok akkor tényleg, ha aranyosnak látszik, hogy igazából egy genny csak jól titkolja? vagy egy r.bi, de eljátssza a romantikus szüzet? komolyan érdekel hogy gondolkoztok ezekrõl a dolgokról. ti csak úgy tudtok ismerkedni ha mindenképp randi van, mindenképp lehet fogdosni a lányt meg csókolni, akkor is ha nála még semmi nem alakult ki és nem esik neki jól csak azért hagyja hogy, az elõbb leírt módon, jobban megismerjen és aztán eldöntse? nem jártatok úgy még hogy volt 3-4 randi aztán gondoltátok hogy lesz szex de ehelyett ejtettek? akkor ez lehetett emiatt, hogy túl gyors volt a tempó a lánynak
Tudod ha az elsõ randin ott a csók, aztán a lassú óvatos ismerkedés, lehet hogy egy hónapig nem történik semmi ágyhoz köthetõ de közben végig együtt vannak, és nincs barátzóna. Minden lány más de ha kell neki egy srác szerintem ezt fogja tenni és nem barátkozni.
A kérdező hozzászólása: 4-es. igen, ez lehet így. de az a véleményem, ha mindkét részrõl olyan erõs a szerelem, a vonzalom akkor azt úgyse tudják legyõzni és baráti keretek közé szorítani. az meg a másik gondolatom hogy, ha nem ilyen erõs a vonzalom, a szerelem, a vágy, mondjuk bárminek... akkor mi értelme egyáltalán a kapcsolatnak? mi tartja össze? mert ha a lány részérõl nincs testi vonzódás és lelkileg is csak olyan langyi, akkor az a kapcsolat egy hazugság, nem? akkor ott odahazudják ami nincs is csak azért hogy valaki mellettük legyen? de ennyibõl meg lehet egy barátjuk + egy szexpartnerük és ugyanazt megkapják. szóval belegondolva, igazából ugyanúgy a barátzónában vannak azok a pasik akikbe nem is szerelmes a nõjük, mert csak a szxért meg azért hogy ne egyedül menjenek ide-oda tartják. szóval akkor aki nem tetszik az így-is úgyis barátzónában van, csak valaki szexet is kap és az jobban jár. wáááááá :D
A kérdező hozzászólása: de 7-es, ezt sosem értettem. miért jó ha van már 1. randin csók és a csaj nem is akarja, nem tetszik neki a srác külsõleg még. hogy tudjátok azt élvezni ami a másiknak nem esik jól?
Figyu! Minden eset más. Amit én írtam, az jó egy szórakozóhelyre. Komoly kapcsolat esetében teljesen igazad van.
A kérdező hozzászólása: igen, lehet hogy nem tisztáztam, de akkor most megteszem. KOMOLY kapcsolatra gondoltam itt a kérdésemmel. olyanra ami ilyen 5-6-7-20-50 évig tart majd. a buliban ismerkedés más tészta, ott mást is keres a legtöbb pasi és lány (talán).
Nekem tetszik ha egy csaj visszafogot.De ha már eltúlozza, és a tizedik randin se foghatom meg a kezét, az már nem annyira bejövõs..
És még hogy egy hátrányos genetikával rendelkezõ ember megjátssza a dominánsat... :D ilyen nincs, ez még viccnek is rossz :D
ha megadja neked amit szeretnél, akkor te is megadhatnád neki :)
De miért nem akarsz?
A barátnõm is egy ilyen prûd, gátlásos fapic$a! A kapcsolatunk javarészt emiatt haldoklik! 28F
az én kapcsolatomat ez megölné egy idõ után
az nálam is problem volt anno egy kapcsoltamba és nem tett ellene semmit aztán meg csodálkozott hogyha kért tõlem valamit [email protected] :D 20/F
Ez bukós történet
A kérdező hozzászólása: Ebben már lehet van valami. :)
Akkor legyél vele durva.Lehet, hogy azt szereti. Lokd az ágyra, tépd le az ingét, nyúlj a nadrágjába, és mondd neki, hogy most azonnal dugni akarsz. Az én barátom imádja, ha vadállat módon vetem rá magam.
A kérdező hozzászólása: Azért merem remélni, hogy a puszilgatás, csókolgatás, nyalogatás, izgatás már annak számít...
tegnap 11:30 Akkor talán keress alkalmas idõpontot, vagy legyél szexisebb! Amúgy az nem kezdeményezés ha hátradõlve szétteszed a lábad! :) Csakmert az én barátnõm is csak ennyire hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Hát érdekes módon amikor meg rámászok, akkor mindig van valami. Most túl sokat ettem, nem vagyok ráhangolódva, rendeljünk pizzát... Na mindegy...
Nem te vagy az a csaj aki utólag lebuktatta a pasiját miközben õ egy hálás tinivideóra "rárántott"?
mi az hogy nem akarsz? akkor minek vagy vele?
tegnap 22:30 Megfogtad a farkát? Ha benyúlsz a gatyájába az õ kezét pedig a csupasz melledre teszed, vagy belenyúlsz a puncidba és azzal az ujjaddal végigkened a száját, benyúlva az ajkai közé, az is nagyon izgató. Persze ha már nem kíván téged vagy van másik nõje akkor ilyenkor negatívan is reagálhat!

Lányoknak szól volt már olyan hogy szerkezés alkalmával nagyon be nedvesedtél és a pasid ugy nyalt ki?

vagy pl szex után kinyalni egy puncit az szerintem tök izgi :P:)

Legjobb válasz: én általában nagyon benedvesedek, és a párom úgy nyal ki:)

én általában nagyon benedvesedek, és a párom úgy nyal ki:)
Bármikor kinyalom a csajt! Persze ha az enyém is benne van akkor annyira nem jó. Ha benedvesedett akkor már nincs igazán se íze, se illata a puncinak. Frissen jó amikor még nincs átnedvesedve. A punci illata isteni és az a finom fanyar íze.... Megunhatatlan!!!
ha gondolom segíthetek neked átélni ezt az érzést
öcsém, sok kiéhezett hülyegyerek veri itt a faszát... "imádom ha kinyalnak, kár hogy nincs barátom 17/l" nem rögtön 20an ráírnak? pff szánalom.
Szex elõtt és közben imádom! És a pasim is! De utána neki már nem jön be! A pasik többsége nem rajong a saját cuccáért nagy mennyiségben! De én szívesen kényeztetem õt utána!
engem már nyalt így ki a pasim, és eszméletlen jó :) meg az is mikor bennem van, és uttána szopom :) Így érzem az õ izét, meg az én nedvemet is :) Imádom
Hát akkor kell szerezni ízesített gumit, mert csupasz õrmester után ki nem nyalnám.. :D:D:D
engem nyalt már igy ki a párom és imádom
Nekem nem írsz privit? :) Hátha én jobb vagyok. :D
Hát eleve jobb ha már úgy érsz oda a nyaláshoz, hogy nedves.. azzal csak rásegítesz..
énis leszek csak szólj :D
ha akarod leszek :D
Váá imádom amikor így nyalnak ki :$ Kár, hogy nincs barátom :( 17/L
ment a privi:P
hééé várj :p én is segitek :D:p
A kérdező hozzászólása: segitenél? irsz nekem privit?
03-11 15:15 Te vagy a szánalom! Menj inkább vissza legózni!

Na most kérek segítséget! A pasim úgy beszélt velem telefonban mint egy hülye fogyatékossal, ill. egy kutyával, szerinte tudnom kellet volna egy infót, amit nem tudom honnan kellett volna tudnom. Mit kéne tennem?

Egy tök jelentéktelen dologról van szó, nem is ez a lényeg. Hanem a hangnem, amit megütött. Nem vagyok ezt hajlandó tovább tûrni, mit tegyek most? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha máskor is elõfordult már, akkor valószínûleg nem tisztel, szal dobd ki.

Ha máskor is elõfordult már, akkor valószínûleg nem tisztel, szal dobd ki.
elmondod neki mindezt és ha változtat önmaga miatt akkor jó ha csak miattad akar változtatni, vagy nem változtat akkor meg tipli van. az ember csak önmaga miatt tud megváltozni tartósan.
Igaza van a #2-es valaszolonak.Ne hagyd magad lesoporni egyebkent se senkivel szemben.Ha nem tisztel ott gondok vannak es hidd el lesznek is.
Ez most kemény lesz, de ez van: Ha egyszer megteszi, máskor is. Ha már egyszer megtette, ugrott a tisztelet. Nekem van olyan nõ ismerõsöm, akivel nagyon rosszban voltam (és vagyok is), mégsem beszéltem vele úgy, hogy bántsam (pedig nem kicsit érdemelte volta meg), hanem kultúráltan küldtük el egymást melegett éghaj- latra :)

Lányok, szívesen kipróbálnátok, hogy X alakban ki vagytok kötözve, és a pasi úgy kényeztet titeket?

Legjobb válasz: Igen, nagyon kipróbálnám. Nem bírnák magammal. :)

Igen, nagyon kipróbálnám. Nem bírnák magammal. :)
Lefetyûni akarsz béla? võlegényemmel 19N ......
igen, engem nagyon felizgat, a võlegényemmel már játszottunk hasonlót. 19/N
Nagyon! Viszont hatalmas bizalom kell hozzá...
Én szívesen kibróbálnám... :) )
#3 Köszi, hogy kijavítottad, nem láttam. :)
Elég jól hangzik :) bár szerintem ez fordítva is elég izgalmas :)
1-es: *bírnék Nem, nem próbálnám ki, mert klausztrofóbiám van és pánikrohamot kapnék ha nem mozdulhatnék.
Igen:-)
miért ne lehetne egy 19 nõnek évesnek võlegénye?? képzeld el, léteznek olyanok akik nem arra hajtanak hogy minél több pasival meg k**assák magukat... léteznek olyanok akik komoly kapcsolatra vágynak...

Hogy izgassam fel a pasimat, ugy hogy nem érek hozzá?

a pasimmal kezdem unni, hogy mindig ugyanugy izgatjuk fel egymást! szeretném feldobni valamivel, ugy hogy nem érek hozzá, erotikus tánc, lehet hogy elavult, vagy nemtom, mit tudnék bevetni?

Legjobb válasz: sztriptiz

sztriptiz
Lassú kéjes vetkõzés meztelenre, némi maszti. Bár nem hiszem, hogy ideáig már lejutsz :DDD
A tánc az jó(szexi fehérnemû+zene+szexi pózok-mozdulatok), esetleg maszturbálhatsz elõtte (elzavarni biztos nem fog).
Szúrd ki a kocsija gumiját, meglátod, hogy milyen izgalomba jön.
"dugtam a haveroddal", esetleg ha kocka akkor pár durva vírus a gépre, illetve a nemim beteg/terhes vagyok mondatok is nagyon jól beválnak
Hívd fel, . és mondd meg neki, mi lenne, ha ott lenne. Vagy (télen kifejezetten jó) harisnyatartó, csizma, fûzõ, hosszú kabát, becsöngetsz. Imádom. 22/N
csak mond ezt: drágám a hûtõben egy tálca sört találsz, a tiéd.

Fura, ha lány létemre nézek egy kis pornót, mielőtt jön a pasim? Úgy sokkal nedvesebb leszek.

Semmi olyasmi miatt, hogy nagy farok, és egyebek. Maga az eksön izgat fel.

Legjobb válasz: Nem, én jó pár csajt ismerek, aki pornót néz.

Nem, én jó pár csajt ismerek, aki pornót néz.
nem fura
Mondd meg õszintén hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24
Azzal nincs semmi baj, hogy lány létedre pornót nézel, viszont azt kissé szürreális, hogy 24 éves létedre a pornótól jobban felizgulsz, mint magától a pasidtól :S Ez olyan mintha én pornót néznék mielõtt a barátnõm megérkezik, azért, hogy jobban álljon a [email protected] o_O Még egyszer mondom, semmi gond nincs ezzel, csak felettébb furcsa :) )
A kérdező hozzászólása: Nem a faroktól izgulok fel, hanem attól ha látom, hogy mások csinálják. :) Azért ez még nem egyenlõ azzal, hogy a pasimra nem izgulok.

Fiúk! Ha egy csaj aki bejön nektek állandóan elmondja a pasi ügyeit, akkor mit gondolnátok? Friend zoneolt? Vagy féltékennyé akar tenni?

Legjobb válasz: friendzone.... tapasztalataim szerint :/ de annak sok más észrevehetõ jele is van, tudnék mesélni....

friendzone.... tapasztalataim szerint :/ de annak sok más észrevehetõ jele is van, tudnék mesélni....
Igen, próbálnán hanyagolni, nem szeretem ha lelkiszemetesnek használnak.
Az a friend zone baromság. A csaj tudja hogy bejön neked?!
Lányként azt mondom, hogy friend zone.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!