Találatok a következő kifejezésre: A parommal vedekezunk szeretkezes (3 db)

Mióta fogamzásgátlót szedek és nem védekezünk máshogy, szóval hogy bennem megy el a párom, azóta szeretkezés után viszonylag erős fájdalmat érzek. Mitől lehet? Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Sokszor én is így vagyok ezzel. Sztem próbáljátok meg néha gumival,mert úgy csökken a fájdalom.(legalábbis nálam)

Sokszor én is így vagyok ezzel. Sztem próbáljátok meg néha gumival, mert úgy csökken a fájdalom.(legalábbis nálam)

A parommal nem vedekezunk szeretkezes kozben. A multkor 2szer csinaltuk ugy 1mas utan h csak megtoroltuk magunkat. Es ez mar parszor elofordult. Mekkora az eselye annak h igy teherbe maradhatok?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy a ciklusod melyik napján történt a dolog? Nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem védekeztek! El kellene menned orvoshoz, hogy kiderüljön, nem vagy-e terhes. És legközelebb védekezzetek, ha nem akarsz babát!!!

Az attól függ, hogy a ciklusod melyik napján történt a dolog? Nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem védekeztek! El kellene menned orvoshoz, hogy kiderüljön, nem vagy-e terhes. És legközelebb védekezzetek, ha nem akarsz babát!!!
Hát így elõbb-utóbb terhesség lesz a vége (ha nem vagy már most az). Nem ártana védekezni valamilyen módszerrel.
Igen, elõbb-utóbb sikerülhet teherbe esni, ha nem szeretnéd, akkor tégy ellene.

Nekem dec.22-én volt meg a menzeszem, párommal nem védekezünk 2hete elég sűrűn járok pisilni. Tegnap szeretkezés után kicsi halvány vérzésem volt. Mi lehet ez? Terhes lehetek? Várjam meg a köv. Menzeszt, hogy megjön e?

Legjobb válasz: Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!