Találatok a következő kifejezésre: A parommal vedekezunk (107 db)

Az orvosi vényen nincs rajt? Ilyeneket rá szoktak írni. Vagy egy gyors telefon a dokinak, rövid de egyértelmû választ ad.
szerintem nem lesz gond :) miota szeded? én most kezdtem a mésodik levelet az 5ik szem jön ma de nemmerek ovszer nélkül mert félek. ti mennyi idõ után csináltátok ovszer nélkül?
A kérdező hozzászólása: Orvosi vényen semmi ilyen dologgal kapcsolatban nincs írva.Amugy mi a második levél felénél már csináltuk óvszer nélkül.Eddig szerencsére semmi gond nem volt vele.
Tudom, régen írtátok ki, de mindenki megnyugodhat, lehet szedni fogamzásgátlóként is. Csak nm szabad sokáig. Max. 1 év. Én is szedtem, és semmi probléma nem volt vele, terhes sem lettem. Csak rendesen szedjétek!

72 órás tabi bevétele után szeretkezhetek a párommal (védekezünk) vagy ne kockáztassak addig amíg a tabletta utáni első menses meg nem jön?

Legjobb válasz: te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.

te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.
Védekezés mellett miért ne?
Hali! Már megbocsáss, de miféle védekezés az, amiben szükség van a 72 órás tablettára??? <<<:-O ÿ >:-O Hány évesek vagytok? EE
A kérdező hozzászólása: félreértettetek... szeretkeztem a barátommal de elszakadt a gumi ezért bevettem egy 72eset. a kérdés az volt hogy ezután szeretkezhetek-e vele ha védekezünk ismét és jobban odafigyelünk a gumira vagy inkább ne kockáztassak addig amíg a 72es tabi bevétele utáni elsõ mensim meg nem jön /amit a hormonkészítmény valószínûleg összevissza kavart... / remélem így már érthetõ volt :$ mert amúgy nem vagyunk tájékozatlan szerencsétlenek, 19 évesek vagyunk mindketten
na második nekifutásra csak sikerült elmondanod mit akarsz tudni :D amúgy fogalmam sincs sosem használtam 72 óráasat, de szerinte4m lehet utána szeretkezni, de váltsatok egy jobbminõsségû gumira. mert, ha belegondolsz a tabi a gyomrodba kerül, onnan a beleidbe és valahol felszívódik. szóval semmi köze a hüvelyedhez. bár ebben nem vagyok szakértõ és lehet, hogy hülyeségeket hordtam itt össze, de szerintem már pár nap után simán nekieshettek egymásnak :D mondjuk várjatok 2 napot. szerintem addigra már hat és újra együttlehettek. 19:05
Hmmm... Én azért várnék a mensesig a helyetekben, addig max petting. A vérzés sztem elég egyértelmû bizonyíték arra, hogy helyreállt a hormonális egyensúly benned, addig uis nincs semmi egyéb jel arra, hogy minden OK. Ha ez az elsõ ilyen eset, mindenképp menj el a nõgyógyászodhoz, a hogyantovábbot vele beszéld meg. Egyébként hogy szakadt ki? Túl hevesek voltatok vagy mi? Meik márka volt, abból is meik típus? Üdv: EE

Babát szeretnénk a párommal és Oktober 11-töl nem védekezünk lehetséges hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Na pont az ilyen kérdésektõl romlik a GYK színvonala!!! IGEN!!!!! Aki nem védekezik teherbe eshet.. Úristen......

Na pont az ilyen kérdésektõl romlik a GYK színvonala!!! IGEN!!!!! Aki nem védekezik teherbe eshet.. Úristen......
Ha nem védekeztek, akkor teherbe eshetsz. De ehhez kell az is, hogy jó idõben legyetek együtt (peteérés körül). S minden egyéb stimmeljen (egészségügyileg fõleg).
ne tervezd, csak szeresd a párod, úgy hamarabb fog jönni.
Lehetséges. De az is hogy nem.
Az október 11 semmi információtartalommal nem bír. Ha ez már javában a ciklus második fele nálad, akkor csekély esélye van, de kizárni nem lehet. Kicsit olvasgass utána a nõi biológiának, a ciklus alatti történéseknek. 37+1 hkm

Ha titokban védekezem nuvaringgel az szemétség a párommal szemben?

Legjobb válasz: Nos, nem tudom, mi az a nuvaring, de ha te még nem vagy kész az anyaságra, akkor nincs ebben semmi megvetnivaló. Bár nyilván az lenne a legtisztább, ha ezt a pároddal megbeszélnétek. Ha szeret, megérti. Megmondod, hogy majd pár év múlva oké a dolog, de addig ez van.

Nos, nem tudom, mi az a nuvaring, de ha te még nem vagy kész az anyaságra, akkor nincs ebben semmi megvetnivaló. Bár nyilván az lenne a legtisztább, ha ezt a pároddal megbeszélnétek. Ha szeret, megérti. Megmondod, hogy majd pár év múlva oké a dolog, de addig ez van.
Nem akarsz gyereket? Az a te magánügyed...Ez van.. A párodat becsapod ez miatt? Na ez már nem csak a te magánügyed, hanem a párodé is, hiszen neki joga van tudni, hogy ha veled összeköti az életét mire számítson..Tényleg hazugság az egész kapcsolatod!
Elsõ vagyok. Azt viszont nem értem, milyen nyomorról beszélsz. Szegények vagytok és ezért nem akarsz gyereket? Mert az is más. De az szerintem nem normális, amikor egy nõ véglegesen eldönti, hogy márpedig neki nem kell gyerek, mert csak bõg meg zabál. Találkoztam már ilyennel is. Az meg aztán valóban kicseszés a másikkal, hogy õ szeretne, de te meg nem, és évekig csak húzod szerencsétlent. Gondolom, te sem örülnél neki. Szereted õt egyébként?
Igen az! Gondolj csak bele, hogy milyen lenne fordítva? Ha õ csapna be téged valami fontos dologban! Te hogyan éreznéd magad? A gyerek kérdés az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Ha te soha nem szeretnél gyereket azt vele is közölnöd KELL!!! Neki joga van gyerekhez, ha nem tõled, hát mástól. Ne legyél ennyire önzõ, egy kapcsolat a párról szól és nem RÓLAD!
Igen, szemétség. Hazug vagy, ez az igazság. Ez nem szeretet a pároddal szemben. Sajnálom szegényt.
Öhm, az hogygyermeket nem akarsz, az a te saját magánügyed. Ezzelmásnak kárt nemokozol, kivéve a párodnak, aki valószínû majd gyermeket szeretne egyszer. Tehát egy idõután úgyis tovább akar lépni, stb, hogy a gyermektelenség megoldodjón. És a legrosszabb az esetedben az lesz, hogy elhagy egy babát akaró nõért. Csak itt inkább az számít még, hogy hány évet fogsz elvenni a párod életébõl feleslegesen???
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy õ nem fogja fel hogy ha már most is kimerítjük HITELKERETÜNK ALAPBÓL, akkor mibõl vennénk a gyereknek bármit is? Unokatesóméknál látom mennyibe van egy gyerek.
Igen szemétség. Nem lenne egyszerûbb elmondani neki, hogy te nem szeretnél gyereket? Így tiszta vizet öntenél a pohárba és esélyt adnál neki, hogy ha õ mindenképp szeretne gyereket, akkor keressen egy olyan nõt, aki szül is neki.
Igen szemétség, inkább mond meg neki mit gondolsz, és folytassátok külön az életet.
Igen, szemétség, ha a párod szeretne gyereket.... Akkor jobb tisztázni és talán külön utakon folytatni.....
Az igazat meg kell mondani! Ha semmiképpen nem változik a véleményed, viszont a párod szeretne családot, akkor el kell engedned! Joga van hozzá! Te pedig keress egy olyan férfit, akinek szintén hasonló gondolkodása van, mint neked!
Nahát-nahát! Nem is tudtam, hogy a pasik ennyire akarnak gyereket..miért van az, ha anõ nem akar, a pasi akar, és ha a nõ mindenáron családot akar, akkor meg a pasi húzza az idõt? ha nagyon rossz anyagi körülmények között éltek, akkor ne szülj abba gyereket. Ha a párodban nem bízol, akkor meg pláne ne.
Nem a védekezés a szemétség hanem az átb*szás. Mert ez az, méghozzá kõkeményen. Ne haradugj de undorító dolog egy ilyen dologban átverni a párodat!
Az hagyján, hogy szemétség... de gondolod, hogy soha nem fogsz lebukni? Mondjuk kézzel kitapintható a gyûrû, ahogy neked is el kell érni, meg betenni-kivenni. Akkor szerinted mi lesz, ha kiderül, hogy becsaptad, és titokban használtál fogamzásgátlót? Szerintem is jobb, ha elmondod. Ha elhagy, akkor elhagyott volna késõbb is, így nem vesztegetitek az idõtöket egymásra. Ha nem közösek a céljaitok, nem sokáig lesztek együtt.
Nem az abaj, hogy nem karsz gyereket, hanem hoyg apárodat hazugságban tartod...Engedd el inkább...Mert ez nem más mint ültök a meleg fos nevû színházban...
Igen, szemétség, mert nincs jogot Õt áltatni, reményt adni Neki arra, hogy lehet egyszer gyereketek! Holott Te tudod, hogy soha nem lesz! A gyerekvállalás vagy éppen nem vállalás a PÁRnak kell, hogy a döntése legyen, nem pedig a PÁR EGYIK FELÉNEK! Nincs jogod megfosztani Õt ettõl a csodától, mondd el Neki, ha így is veled marad, legyen.. De adj Neki lehetõséget a választásra, és ha menni akar, csendben engedd el! Üdv
talán probáld kulturáltan, az érveidet felhozva. Próbálj meg kompromisszumokra jutni .. majd jöhet ha gyerek ha ugy álltok anyagilag, stb.
Egyébként én kíváncsi lennék, hogy 1.Mennyire van vastag bõr a képeden, hogy eljátszd hogy már megint nem tudtál teherbe esni, pedig a párod már arra készül, hogy apa legyen 2. Hogy húzod ki magad azon, hogy a párod végül is úgy dönt, hogy el kell mennetek orvostól-orvosig, hogy megállapítsák kinél van a hiba..Akkor mit mondasz ha a doki simán odavágja nektek, hogy "hölgyem, a fogamzásgátlást abba kell hagynia ha babát akar!"Persze a párod is hallja..Hogy magyarázod ki? 3. mondjuk több év sikertelenség után a párod félre kacsint mert neki gyerek kell, és ezt te nem tudod megadni neki..Na erre mit mondasz? Hogy bár te évekig az orránál fogva vezetted, becsaptad, de milyen szemét, hogy elhagyott? Egyébként te még nagyon fiatal lehetsz, hogy így gondolkodol..Elég hülye indok, hogy a szegénység miatt nem vállalnál gyereket..Ezt megérteném ha valaki nem akar a szegénység miatt 2-34- gyereket.De azok akik a semmibe szültek régen és most pontosan tudják, hogy a bab érkezése után mégis mindig van mindenre pénz, és a baba nem szenved hiányt semmiben, mert a szülõk ilyenkor ösztönösen lemondanak a haszontalan dolgokról (ami most fontosnak tûnik) és mindent megtudnak adni a picinek..De mivel ez nem jut el a kisagyadig, tényleg ne akarj gyereket..Az önzõséged sokkal fontosabb neked..
Ungibungi, te vagy az?
A kérdező hozzászólása: akkor jobb ha megmondom neki kerek perec nincs gyerek és kész?
A kérdező hozzászólása: fogamzásgátló. nekem nem kell gyerek soha.nem kell a nyomorba szülni.
De AKKOR SEM megoldás átcseszni azt aki az életed párja! Undorító! Te mit szólnál ehhez fordított helyzetben? Eszem megáll hogy valakli ennyi vélemény folytán sem érti meg hogy mennyire gáz ez......

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is nagyon kevés, szinte semmi. Mi lehet a probléma velem? Üdvozlettel Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is nagyon kevés, szinte semmi. Mi lehet a probléma velem? Üdvozlettel Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Fé éve "védekezünk" megszakitással de volt néhány alkalom amikor rendesen benem ment el a párom, Mért nem sikerül teherbe esnem?

volt amikor késett csináltam tesztet negativ viszont csináltam akkor 10-es érzékenységü tesztet ami nagyonagyon halvány pozitiv lett, ez spontán vetélésnek monhato igaz?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy biztosan terhes legyél, nem elég néhány alkalom. Mármint elég lenne, de ha gyereket akarsz, akkor miért nem mindig benned megy el a párod?

Ahhoz hogy biztosan terhes legyél, nem elég néhány alkalom. Mármint elég lenne, de ha gyereket akarsz, akkor miért nem mindig benned megy el a párod?
A kérdező hozzászólása: hát jövöre szereténk babát de azsebaj ha idén jön ezért inkább cska msotnában keztünk el rendes védekzeés nélkül
Egyszerûen nem volt jó az idõzítés, azért nem sikerül. A vetélés részét nem tudom.
mi 2 naponta szeretkeztünk mindíg is, rendesen, úgy h belém ment el, mégis 16 hónapba tellt mire teherbe estem.
én 6 éve megszakítással védekezem, volt 1x-1x hogy belém mentek el de sosem lettem terhes. Most élesben is 4 hónap kellett. Van aki fogékony a terhessére és van aki nem :) 22/L 5 hetes

Pár napja szándékosan nem védekezünk a párommal, babát tervezünk. Holnap tüdőszűrés lenne, és nem tudom, hogy elmerjek-e menni?

Ha esetleg sikerült a beágyazódás, akkor azzal árthatok valamit, ha most elmegyek? Persze még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, de nem is kizárt.

Legjobb válasz: Ha lehet, és meg tudod csinálni, ne most menj. Elég kicsi az a dózis, amit kapsz, és semmi bajod nem lenne tõle, de ha megteheted, inkább akkor menj, amikor már van baba, és legalább 12 hetes. Akkor már minden szerve kialakult. Tüdõszûrés elõtt egyébként megkérdeznek terhességrõl vagy annak gyanújáról is.

Ha lehet, és meg tudod csinálni, ne most menj. Elég kicsi az a dózis, amit kapsz, és semmi bajod nem lenne tõle, de ha megteheted, inkább akkor menj, amikor már van baba, és legalább 12 hetes. Akkor már minden szerve kialakult. Tüdõszûrés elõtt egyébként megkérdeznek terhességrõl vagy annak gyanújáról is.
Szerintem ne menjél. Menj el akkor, amikor már biztos nem vagy terhes. És NE menj el akkor, ha 12 hetes a baba. Terhes nõket tilos röntgenezni. Én terhesen vittem a kislányomat röntgenre, csak mellette kellett volna lenni, nem engem röntgeneztek volna, de még így is kiküldtek a helységbõl.
Ha lehet inkább ne menj.Én is csak a szülés után mentem.Ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem megyek el!

A párommal babát szeretnénk, nem védekezünk, 6-a körül kellene megjönnie, de kb 3 napja görcsöl a hasam, feszül a mellem, gyakran járok vizelni, szédülök, Lehetek terhes?

ha a menzesz miatt van szerintem korai, tesztet nem csináltam félek a csalódástól nagyon szeretnénk babát, egy pár órával ezel?tt folyást is tapasztaltam minimálisat.

Legjobb válasz: Ha 6-a körülre várod,akkor ha terhes is vagy, még csak pár napos,még be sem ágyazódott a petesejt,ilyenkor még ezeket a tüneteket nem igazán tapasztalhatod. Mellfeszülés,gyakori vizelés és szédülés amúgy is késõbb jön,ha elég hormon halmozódott fel. Egyértelmûen azért nem mondanám,hogy nem,mert nekem mindkét gyereknél 5-6 napos terhesen elõjöttek a gyanús jelek,ami nálam a disznó álmokat jelentette illetve,hogy mikor megkínáltak alkohollal még a szagától is majdnem összehánytam magam, egy korty sört sem tudtam meginni udvariasságból sem :) Ne stresszelj, neked sem biztos,hogy tipikus tüneteid lesznek,nem kell õket vadászni. Semmi baj,ha nem leszel rögtön terhes,van hogy hónapokig,évekig próbálkozik hiába egy teljesen egészséges pár, az is abszolút normális. Addig is legyél minnél egészségesebb, szedj terhesvitamint, hogy egészséges környezetben startoljon a pici :)

Ha 6-a körülre várod, akkor ha terhes is vagy, még csak pár napos, még be sem ágyazódott a petesejt, ilyenkor még ezeket a tüneteket nem igazán tapasztalhatod. Mellfeszülés, gyakori vizelés és szédülés amúgy is késõbb jön, ha elég hormon halmozódott fel. Egyértelmûen azért nem mondanám, hogy nem, mert nekem mindkét gyereknél 5-6 napos terhesen elõjöttek a gyanús jelek, ami nálam a disznó álmokat jelentette illetve, hogy mikor megkínáltak alkohollal még a szagától is majdnem összehánytam magam, egy korty sört sem tudtam meginni udvariasságból sem :) Ne stresszelj, neked sem biztos, hogy tipikus tüneteid lesznek, nem kell õket vadászni. Semmi baj, ha nem leszel rögtön terhes, van hogy hónapokig, évekig próbálkozik hiába egy teljesen egészséges pár, az is abszolút normális. Addig is legyél minnél egészségesebb, szedj terhesvitamint, hogy egészséges környezetben startoljon a pici :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: de a folyás és höemelkedés jelentheti a beágyazódás végét is, nem? én legalábbis ezt olvastam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!