Találatok a következő kifejezésre: A parommal szeretnenk babat de (109 db)

Nem értem a párom! Szeretnénk babát de ő 5percenként változtat a válaszon. Egyszer igen egyszer nem. Szerintetek mitévő legyek?

Mindenünk megvan csak egy baba hiányzik :) Ha lát másokat kisbabával az utcán akkor ? úgy érzi hogy de jó lenne, ha nekünk is lenne kisbabánk. Én ezt nem értem! Nemrég együtt voltunk védekezés nélkül és akkor nem gondolt arra hogy nem szeretne kisbabát( közben kihúzta hogy ne bennem élvezzen el de kis id? múlva visszatette és folytattuk). Majd pár nappal kés?bb idegesít azzal hogy mikor fog megjönni és hogy mi lesz, ha nem jön meg, ha állapotos leszek. Miért mi lenne, lesz egy szép babánk :)

Legjobb válasz: Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is.NEkünk is lehet hogy összejött.És mikor ezt közöltem Vele,egyszer azt mondja de jó,majd 2 év mulva csinálunk mellé egy másikat,egyszer meg azt,hogy hát Õ még nem nagyon szeretne.Nem lehet rajtuk kiigazodni.De nem is akarom idegesíteni ezzel,meg magamat sem.Ha lessz egy biztos pozitív teszt,akkor majd elkezdhetünk ezen tanakodni.De megértelek,mert nem érthetõ,hogy miért változik percrõl percre a vélemény.Talán szeretné is,meg kicsit meg is ijed attól,hogy Apa lehet.

Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is.NEkünk is lehet hogy összejött.És mikor ezt közöltem Vele, egyszer azt mondja de jó, majd 2 év mulva csinálunk mellé egy másikat, egyszer meg azt, hogy hát Õ még nem nagyon szeretne.Nem lehet rajtuk kiigazodni.De nem is akarom idegesíteni ezzel, meg magamat sem.Ha lessz egy biztos pozitív teszt, akkor majd elkezdhetünk ezen tanakodni.De megértelek, mert nem érthetõ, hogy miért változik percrõl percre a vélemény.Talán szeretné is, meg kicsit meg is ijed attól, hogy Apa lehet.
Szerintem még fél a felelõsségtõl, de már kezd vágyakozni a baba után. Az én férjem a második elõtt viselkedett így, mert félt, h hogy bírjuk majd a 2 gyereket. Aztán egyszer nem védekeztünk, babás maradtam és õ a legboldogabb kispapa :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Ha kiderül hogy pozitív lesz akkor kíváncsi leszek hogy mit fog mondani. De addig van még 2 két a nem vártig.
A kérdező hozzászólása: 2hét akart lenni :)
Akkor sok sikert, és ne idegeskedjj ezen!Szurkolok!
Szia. Dettó ugyanez a helyzet nálunk is. Menzesz után együtt vagyunk rendesen, de középidõben meg folyton "megszakítást alkalmaz" utána pedig általában folytatjuk még. Én már rájöttem, és igazából õ is mondta, hogy nagyon szeretne babát, de fél, hogy mi lesz azután. Hát most én is csak reménykedem, hogy hátha így is összejön, mert bezzeg annak õ is nagyon örülne. Nem lehet kiigazodni tényleg rajtuk :) Drukkolok neked:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg nem lehet kiigazodni rajtuk szerintem õ is fél hogy mi lenne utána, de a remény hal meg utoljára köszi a választ! mindenkinek jó babavárást! :)
Sziasztok! Nálunk is ez a helyzet. Ami nálunk a legaggasztóbb, hogy mi lesz velünk anyagilag, ha elmegyek egyszer szülni, egyébként nálunk is csak babó kellene.

A parommal szeretnenk babat de o azt mondja, hogy a probalkozasokkal varjunk meg kb 2 honapot, mikor ra kerdeztem mert pont 2 honapot azt valaszolta szeretne magat felkesziteni az apasagra! Mit tegyek?

Na de szerintem nekem kellene jobban felkeszulni a kis joveveny befogadasara stb.. , szerintetek nem lenne eleg ido neki a 9 honap varakozas a felkeszulesre! En rokton neki fognek a babaprojektenek de nem akarom ot se nagyon surgetni!!

Legjobb válasz: Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!

Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!
Szerintem a 9 hónapnak elégnek kellene lenni :) Meg amúgy sem biztos, hogy egybõl összejön. Lehet, hogy még hónapokig nem esel teherbe. Addig is készülhet lelkiekben, mert azért egy férfinak is kell idõ, hogy megszokja a gondolatot, hogy apa lesz. Szerintem egy nõ hamarabb átérzi és felkészül, hisz ott nõ bennünk a kis manó és már ott is figyelünk rá és próbáljuk óvni, a férfinak meg 9 hónap után egyszerûen a kezébe adják a szülõszobán. Tehát 9 hónapig arra a pillanatra fel tud készülni véleményem szerint
Az utolsó szóig egyetértek a második válasz írójával. A babavárás úgy az igaz, ha mindketten ugyanannyira várjátok! 37 hetes kismami
Nálunk is így volt, csak nem tom a te párod, hogy értette: lelkileg, vagy testileg akar felkészülni? Mert mi lelkileg már felvoltunk készülve, testileg meg úgy készültünk, hogy nyomattuk a vitaminokat, a párom nem ivott egy kortyot se, nem tivornyáztunk hajnalig, és önmegtartóztatás volt a fogamzásig. 1x próbálkoztunk, és elsõre összejött, olyan 2 erõs csíkom volt, hogy szinte ahogy rápisiltem nem volt kétség, hogy sikerült. Úgy érzem a héten szülünk. Szóval ez a kérdés, hogy hogy értette, mert nem mindegy. Ha testileg akar felkészülni, még hálás is lehetsz, hogy milyen aranyembered van, ha lelkileg, akkor az gázos, mert nem biztos, hogy 2 hónap múlva készen fog állni, mert mindig lesz kifogás, miért ne fogjatok még bele. Szorítok, hogy tényleg csak az egészségetekre gondol, és ezért akar várni.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Azt a két hónapot még ki lehet bírni, türelem. Én értem, hogy miért nem elég neki az a 9 hónap a felkészülésre. Akkor õ már egy apuka, még ha a baba a te pocakodban is van. Kell neki ez a két hónap, amíg még "van visszaút", még ha komolyan is gondolja. Ha nem akarod sürgetni, akkor várd ki azt a két hónapot, utána pedig kezdhetitek. Persze nem biztos, hogy elsõre sikerül, de az is lehet, hogy igen. Egy férfit nem szabad az ilyesmiben sürgetni, mert a végén úgy érezheti, hogy õ mint ember felesleges és csak le akarod csapolni a spermáját. Persze ez nem így van, de van, aki így érzi, mert állandóan nyaggatva van, pedig ha békén hagyták volna, akkor már rég fel lehetne készülve a dologra.
Igaz minden elõttem szóló véleménye! :) Egyébként meg a legtöbb pasi azt hiszi, hogyha nekifog gyereket gyártani, rögtön sikerülni is fog! Szegénykéknek ez a legnagyobb téveszméjük. :( Mi 2003-óta próbálkozunk (igaz ebbõl van két elveszített bébink is), de már azt mondja Õ nem képes rá. Nagyon nehéz dolog ez. Fõleg az, hogy eltervezi, aztán mégsem úgy sül el a dolog. Kívánok nektek és mindenkinek sok sikert és mihamarabb babásodást!
Nincs összefüggés.
Az, hogy egy vélhetõen szakember segítségéhez fordulsz, annak miért lenne hátráltatója egy teherbeesésnek? Nem értem a kérdést?
A kérdező hozzászólása: úgy értettem, hogy ha most elkezdek személyi edzõvel edzeni (eddig semmi mozgás nem volt), és közben babát is szeretnénk, nem -e fordulhat elõ, hogy az edzés hátráltatja a teherbeesést.
Nem. Sõt a terhesség alatt is lehet edzeni.
A kérdező hozzászólása: terhesség elsõ három hónapjában is?
Ismerek olyat aki 4. 5. Hónapban is simán edzett. Kérd ki orvos tanácsát.
A teherbeesés valószínûsége semmilyen arányban nincs azzal, hogy edzel-e személyi edzõvel. Sõt ha megfelelõ szakembert találsz, még pont hogy segíthet, olyan kérdésekben, amire nem is gondolsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!!

A kérdésem a következő lenne. Párommal szeretnénk babát, de sajnos elég sokat dohányzik, és ugyan nem rendszeresen, de néha néha (hétvégente) fogyaszt marihuánát is. Lehetséges, hogy ez az oka annak, hogy nem jön olyan könnyen ez a gyermekáldás?

Legjobb válasz: Sajnos igen, a dohányzás és a fû erõsen befojásolja a spermiumokat sajnos rossz irányba. ha igazán szeretne õ is babát le kellene ezekrõl mondania.

Sajnos igen, a dohányzás és a fû erõsen befojásolja a spermiumokat sajnos rossz irányba. ha igazán szeretne õ is babát le kellene ezekrõl mondania.
A marihuána igenis hogy befolyásoló. A cigizés úgyszintén nem a legjobb. Úgyhogy lehet ez IS ok amiért nem jön össze a baba. Ez a biológiai része. A másik hogy én sem szülnék olyannak aki drogokkal él most elkezdhetnénk moralizálni hogy miszerint semmivel se jobb az alkohol mint a fû de alkoholistának se szülnék.
"Alkalomszerûen fogyaszt, nem minden nap....És ha fogyaszt is, akkor sem "üti" ki magát!" Akkor meg minek fogyaszt, és miért nem hagyja abba? Most komolyan egy drogos apának akarsz gyereket szülni?
Nem akarlak bírálni, de sztem elõször szokjon le a drogról! biztos h az is hozzájárul ehhez
Ti drogosok miért akarjátok megmagyarázni állandóan, hogy egy füves cigi nem rosszabb, mint egy pohár sör? Amúgy: drogozni bûncselekmény, sört inni nem. Sok sikert a gyermekáldáshoz, reméljük a "tisztelt" apuka majd nem a gyerek elõtt fogja tekerni a rakétát, meg néhány év múlva szúrni magába a keményebbeket.
Amíg drogozik, ne akarjon gyereket.
a marihuána egyáltalán nem befolyáslja ezt ilyen mértékû fogyasztás esetében, ha nem láncdohányos akkor a cigaretta sem számít sokat
a dolog biológiai része? hm ez érdekes, 4éve tudatmodósítók hatásaival és azon belül is leginkább a kenderrel foglalkozom, több ezer oldalt elolvastam már róla, jónéhány elõadást meghallgattam, minden kutatást nyomon követek, hogy nem tudok ilyesmirõl?? Golan Trevize! -te meg nemcsak hogy nem értesz hozzá, de még rosszindulatú is vagy, nem sok ez egy kicsit ahhoz hogy egyáltalán hozzászólj egyébként a dolog további biológiai részérõl amiben én nem vagyok tájékozott javaslom szakorvos meglátogatását
Mindkettõ befolyásolhatja a spermiumok minõségét. Szóval, ja, érdemes mindkettõvel leállni. Akár végleg is.
najó kéremszépen, IGEN a marihuána több éves eltúlzott használata (pl. 7év, napi 1-2gramm) reverzibilisen károsítja a spermákat és csökkenti a nemzõképességet viszont vegyétek figyelembe a kérdésben megadott mennyiséget!, ilyen mérték mellet teljesen kizárt hogy bármilyen káros hatása legyen ebbõl a szempontból, más szempontból is, ha nem spangliban fogyasztja, ha igen az õ egészsége érdekében ezen nem árt változtatni( vaporzier, üvegpipa), bár igazából kevesebbet számít mint a dohányzás Kedves Kérdezõ! http://drogriporter.hu/partner_marihuana ezt érdemes elolvasni, a kommenteket is
A párod az élettársad vagy férjed?
A kérdező hozzászólása: Ti drogosok?Nem emlékszem, hogy azt mondta volna, hogy én vagyok a "drogos"...
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem nevezném drogosnak, és mondtam, hogy a kérdésre kérek választ, az hogy én kinek szülök, az az én dolgom!Ne írj semmit, ha nem tudsz normális választ adni!Akkor szerinted aki meló után megiszik minden nap egy sört, annak sem lehet gyereke?mert alkoholista????:DDD
A kérdező hozzászólása: Alkalomszerûen fogyaszt, nem minden nap....És ha fogyaszt is, akkor sem "üti" ki magát!Ha meg mi gyereket szertnénk, az azért van, mert 7 éve vagyunk együtt, és itt lenne az ideje!Amúgy sem az volt a kérdés, hogy akarjunk, vagy ne akarjunk gyereket, ezt el tudjuk dönteni mi is, csak mennyiben befolyásolja a dolgot ez, hogy néha elõfordul!Köszi a válaszokat!
bár a kendernél mindenképpen többet...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek...Már aki! :)

A párommal már nagyon szeretnénk babát, de eddíg sajna nem jött össze. Nődoki segít?

Ha elmegyek a dokihoz félid?ben megkérhetem, nézzen meg uh-n lesz-e pém, és milyen vastag a méhnyálkahártyám?

Legjobb válasz: Szia! Igen, legjobb ugy menni PÉ napján, mert akkor egyúttal megnézetni h. van e PÉ, és h. meg e reped?! Leheth. csak egy kisebb kezelés kell neked vagy a párodnak, de jobb lenne, ha kérnétek beutalót a nõdokitól az urológushoz, ahol megnézik a párod spermáit, h. minden oké -e? Jobb egyszerre mennetek és elintézni, mert akkor nem kell sokat várni a másik kezelésére! Sok sikert!

Szia! Igen, legjobb ugy menni PÉ napján, mert akkor egyúttal megnézetni h. van e PÉ, és h. meg e reped?! Leheth. csak egy kisebb kezelés kell neked vagy a párodnak, de jobb lenne, ha kérnétek beutalót a nõdokitól az urológushoz, ahol megnézik a párod spermáit, h. minden oké -e? Jobb egyszerre mennetek és elintézni, mert akkor nem kell sokat várni a másik kezelésére! Sok sikert!
Igen. Ha te nem is de Õ biztosan felveti majd ennek a lehetõségét és további tanácsokat is ad. A párod is elmehet andrológushoz ahol megnézik a spermiumszámot és hogy elég erõsek gyorsak és jó irányban mozognak-e a kiskatonái. Valamelyikötöknél csak kijön hogy miért nem sikerült eddig és egyszerübb ha együtt egyidõben mentek mert növeli a kitartásotokat és már nem él az a középkori mítosz hogy mindig csak a nõben van a hiba ha nem sikerül a baba. Remélem pár hét - hónap múlva már megoldódik a gond és pocakban lesz a babátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. És mikor kell menni az orvoshoz? A pém napján?
mióta próbálkoztok?

Csajok duphastot szedek mert nem rendszeres a ciklusom, de most eldöntöttük a párommal hogy babát szeretnénk. Meg múlt hét szerdán megjött, de azóta nem múlik el?

Minden reggel hányingerrel kelek, a melleim fájnak sőt már volt hogy reggel egy pohár tea után a semmiből elkezdtem hányni?szertintetek ezek lehetnek terhességi tünetek attól függetlenül hogy menstruálok? Igy is lehetséges hogy netán teherbe estem, és csak a tabi hatására jött meg a menzim?
Reggeli pisi volt? Igazság szerint ki kéne már mutatnia. Szerintem ismételjétek meg.
A barátnõm terhességét sem mutatták ki a tesztek, pedig biztos babát várt, már orvosi papírja is volt. Kettõt csinált, mindkettõ negatív volt. Kb. 7-8 hetesen csinálta õket, tehát illett volna mutatnia, de semmi, a kislány pedig makk egészséges. Fel a fejjel, lehet hibás a teszt. Vegyetek újat, és ha még midig nem jön meg, irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: Biztató válasz. :) köszönöm
szia! Hasonló cipõben vagyok én is. Mi lett végül? Megjött neki vagy sem? Van baba?

Szeptember 29. én együtt voltunk a párommal mert babát szeretnénk, oktober 1-én kellet volna megjönnie a menzeszemnek de csak 3án jött meg 30napra. Mennyi az esélye hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.

Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.
??? menstruálsz tehát nem vagy terhes. Nem islett volna valószínû, hiszen menstruáció elõtti napon voltatok együtt. jóval a peteérésed után
Gyakorlatilag így 0. Próbálkozzatok most októberben. Számold ki mikor lesz peteérésed. Menzeszed 1 napjától a 13-14-15. napon. Ezeken a napokon ne védekezzetek! Sok sikert!
miért kedves elõzõ, a többi napokon védekezniük kéne?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Nyilván a felesleg kifolyik. De aktus után maradj még fekve és kicsit emeld fel a csípõd.
Itt valaki mindíg tud segítcseni.
mi nem akarunk babát, de én azt vettem észre hogy ha a barátom elmegy és tovább csinálja pár másodpercig, vagy fél percig akkor nem jön ki olyan sok vagy egyáltalán semmi. amúgy azt mondják hogyha gyertyába állsz akkor könnyebben bejutnak a spermiumok:D
maradj fekve vagy 10 percig és emeld fel a feneked egy párnával... majdnem mindig bejön...
1 spermium kell a megtermékenyítéshez akármennyi ondó folyik ki belõled, mindig marad annyi, ami elég a terhességhez neked valami más problémád van, de lehet, hogy a párodnak is orvost kellene felkeresni
Ha meg azt se tudod hogy van a megtermékenyülés, nem biztos hogy jó ötlet babát vállalnotok. De azért leírom. A fiú orgazmusakor több millió pici ebihal formájú spermium lökõdik a hüvelyedbe. Abból a sokból mindössze egyetlen egy, a leggyorsabb ér célba, vagyis termékenyíti meg a petesejtedet. A többi millió mínusz 1 kifolyik szépen belõled. Ha nem sikerült még megtermékenyülnöd, az azért van, mert nem mindig sikerül, vannak párok, akiknek több próbálkozás kell, míg elérik a céljukat. Ha több mint egy félév után sem sikerül, akkor érdemes felkeresni nõgyógyászt, mert lehet hogy valamelyikõtöknek olyan gondja van, ami megakadályozza a teherbe esést. 20/L
tömd be a lukad egy ronggyal meg nyílás záróval szigeteld
maradj fekve, kispárna nagypárna takaró sámli puff meg egy sörpad a popód alá aztán nem folyik ki
Állj fejen.
menj el nõgyógyászhoz! õ segít!
A kérdező hozzászólása: írjátok már meg nekem hogy mit csináljunk?hogy összejöjön?
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok de akkor mit csináljak hogy összejöjön?
Basszus másnak is kifolyik, biztos, hogy nem attól nem jön össze. Hány éves vagy?
1.vagy túl sovány vagy 2.a pasidnak nincs elég spermium az ondójában 3.trichomoniázis-ez akkor fordulhat elõ ha van macskád, nyulad...

4 éve vagyunk együtt a párommal 2 éva nem védekezünk, szeretnénk babát de nem vagyunk görcsösen a témán! úgy gondoljuk ha jön akkor jöjjön! Mivel segíthetnék hogy termékenyebb legyek?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)

Szerintem érdemes a ciklus.hu-n vezetni a menstruációdat, és mérned a hõdet, mert akkor biztosan fogod tudni, hogy mikor van peteérésed és, ha akkor lesztek együtt a pároddal, akkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Sok szerencsét kívánok, és mihamarabbi babaáldást!! :)
A kérdező hozzászólása: most regisztrltam!:D akkor is lehetek terhes ha párom nem bennem megy el??
Lehetsz persze. De igen csekély a lehetõség rá. Én is szeretnék már babót, de eddig még nem lettem terhes ilyen védekezés mellett. (mondjuk ez nem baj, mert legalább lesz hogyan védekezni, miután már lesz gyerekünk) :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!