Találatok a következő kifejezésre: A parommal menstruacio masodik (5 db)

Ha a párommal menstruáció alatt szeretkeztünk, és nekem elállt a vérzésem (pedig még csak a második napon) akkor ez a fogantatást jelent?

Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.

Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.
Bizonyosan más problémád lehet, feltétlenül keresd fel a nõgyógyászod. 38/N
Mi az hogy! Nagyon is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam :) védekeztünk, nem lehet semmilyen betegségem

A parommal szeretkeztem a menstruaciom alatt, a masodik napon, elment bennem. Mi lessz? Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez majd hamarosan kiderül. Védekezés nélkül bármikor megvan az esély a terhességre, menstruáció alatt is.

Ez majd hamarosan kiderül. Védekezés nélkül bármikor megvan az esély a terhességre, menstruáció alatt is.
Van ra esely, de eleg keves!
A kérdező hozzászólása: en egyben felek is tole, de egyben akarom is mindennel jobban a babat.volt mar egy vetelesem, ettol felek a legjobban :(
Mi a párommal 5 hónapja csináljuk úgy, hogy ha menstruálok, akkor belém élvez. Szeretnénk babát, de õ még várna vele, anyagiak miatt. Nem estem még így teherbe, de legbelül minden aktusnál reménykedem. Amúgy sem védekezünk sehogy, amikor nincs meg a mensim, megszakításos módszert alkalmazzuk. Esély van rá, de nagyon kevés...
A kérdező hozzászólása: ezzel en is ig vagyok, en is szeretnem de o meg varna vele :(es o ugy gondolja h anyagiak miatt nem lehet...es meg nem akarjak...eroltessem?????vagy varjak vele???
Eroltetni nincs ertelme! Egy emberi eletrol lenne szo, illetve a parod bizalmat is elvesztened, ha csunyan mondva felcsinaltatnad vele magad a tudtan kivul. Erre a kapcsolatotok is ramehet, ha erolteted. Ha veletlenul becsuszna, az mar mas...de igy szerintem neked is tiszta maradna a lelkiismereted!
Ami a babakérdés anyagi, és érzelmi részét illeti, azt beszéld meg a pároddal. Bárhogy szeretnéd is, ebben mindkettõtöknek egyforma szavazati joga van. Nagyon nem szerencsés egy férfit kész helyzet elé állítani, még ha fizikailag te "birtoklod" a gyereket 9 hónapon át. A menstruáció a ciklusnak az az idõszaka, amikor a megtermékenyítés hiányában lelökõdik a nyálkahártya, hogy a következõ hónapban megújulva várja a következõ petesejt beágyazódását. Ez hormonálisan teljesen más folyamat, mint az ovulációs napoké, amikor megnõ a teherbeesés lehetõsége, és a méhnyálkahártya a legalkalmasabb a beágyazódásra. Tehát nagyon kicsi a valószínûsége, de nem ok nélkül mondják, hogy védekezés nélkül a terhesség esélye soha nem 0%. Ez pedig a menstruáció idõszakára is igaz. Azért ha sikerül döntésre jutni gyerekügyben, akkor a mensi napjait higiénés okokból okosabb kihagyni, és inkább a ciklus közepe tájára idõzíteni a szexet.

Szerintetek lehetek terhes? A párommal sajnos csak most volt alkalmunk szexelni. Menstruációm elmúlása napját követő első illetve második napon.

Szeretnénk babát, de a férjemnek most külföldre kellett utaznia, és már a hónapban nem is lesz itthon.A ciklusom 32 napos általában.Sajnos 2-3 napot mindig csúszik a menstruációm érkezése.

Legjobb válasz: evileg bármelyik napon teherbe eshetsz,de több esély van rá középidõben.

evileg bármelyik napon teherbe eshetsz, de több esély van rá középidõben.

A parommal a menstruacio masodik napjaba voltunk egyutt vedekezes nelkul, mennyi az esely hogy terhes maradok?

A parommal a menstruacio masodik napjaba voltunk egyutt vedekezes nelkul, mennyi az esely hogy terhes maradok?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon minimális az esélye a teherbeesésnek , de úgy tudom nem kizárt. Megkellett volna azóta jönnie? Ha nem akkor lehet a mensi elõjele is a mellfeszülés, hasfájás.

Szia! Nagyon minimális az esélye a teherbeesésnek , de úgy tudom nem kizárt. Megkellett volna azóta jönnie? Ha nem akkor lehet a mensi elõjele is a mellfeszülés, hasfájás.
Szerintem nem vagy terhes, de ha úgy jobban érzed magad, akkor csináljj egy tesztet!

Ha előre szeretném hozni a menstruációmat és kihagyom az utolsó pár tablettát akkor a 7. gyógyszermentes nap után melyiket vegyem be? Ami megmaradt az lözőből vagy már a második levelet? Amugy Belarat szedek

Legjobb válasz: ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot

ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy lehet pár nappal elõre hozni azzal hogy kihagyok pár gyógyszert de az nincs leírva hogy a gyógyszermentes napok után melyiket kell folytatni!Azt amit abbahagytam vagy egy teljesen új levelet
Természetesen egy teljesen új levelet kell kezdened!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!