Találatok a következő kifejezésre: A parommal menstruacio (439 db)

A menstruációm első napján elkezdtem a novynette fogamzásgátlót szedni. Együtt voltunk a párommal menstruáció alatt is. Lehetek így terhes?

A tabletta szedése óta barnás folyásom van. El?fordulhat a gyógyszer miatt?

Legjobb válasz: Igen és igen.

Igen és igen.
elméletileg nem. mert a novynette elméletileg az elsõ szemtõl véd. de ez nagyon képlékeny dolog, általában azért 1-2 hetet illik védekezni még mellette.
na terhes vagy ugye?

A párommal menstruáció után a ciklusának 2 napjában szeretkeztünk óvszer nélkül, nem mentem el. Mennyi az esélye így, hogy terhes?

Legjobb válasz: Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

A parom menstruacio kozben belem elvezet. Nem szedek fog. Gatlot. Mit tegyek? Esemeny utani kell?

A mwnzeszem 4.napjan lefekudtunk de kiszakadt a gzmi es belem elvezett. Kell esemeny utani?

Legjobb válasz: kell

kell
Igen, menj el. Kicsi az eselye a terhessegnek, de van.
Menstruáció közben nem lehet terhes... nem kell.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.elmentem feliratni, jobb megelozni a bajt!
Kedves 3-as válaszoló. De lehet teherbe esni mensi alatt is!!!Olvass utána, vagy kérdezz meg pár kismamát.Biztos lenne olyan közöttük, aki be tudna arról számolni, hogy menzesz közben esett teherbe!!
Igen kell. F.

Együtt voltam a párommal menstruáciom alatt? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de nem teljesen kizárt.

Kicsi az esélye, de nem teljesen kizárt.
Igen lehetsz, és beteg is, mert ilyenkor nagyon nagy a fertõzés veszély. Miért nem lehet kibírni azt a pár napot?
A kérdező hozzászólása: Egybõl el múlt a menstruáciom!Azóta semm imennyi az esélyem rá????Kiszoktuk bírni de most nem ez van.....:)
Igen lehetsz terhes!
ha védekeztetek, gumival, akkor nem lehet gond. habar fertõzást könnyen elkaphatsz. ha nem volt se gumi se más védekezési módszer, akkor lehetsz terhes. ááááá, miert nem lehet védekezni?????
védekezni mindig kell a terhesség miatt, menzi alatt meg pláne mert akkor nem csak a terhesség de egy komoly fertõzés veszélye is fennáll. gratulálok, jól csináltad!
lehetsz terhes. egy ismerõsömnek így született a harmadik gyereke. egy másik pedig elvetélt. mind a kettõ menstruációs alatt csinálta...

A párommal menstruáció előtt 4nappal voltunk együtt, utána egy nappal előbb megjött, de csak kb.1, 5napig tartott nem olyan volt, mint szokott! Vajon terhes lehetek és ezért?

A nem volt olyan,mint szokott annyit tesz,hogy az els? nap véreztem kicsit,de utána csak pecsétel? rózsaszínes vérzésem volt még kb.2napig,azóta semmi!A hasam néha szurkál és tegnap meg úgy éreztem mintha meg akarna jönni!

Legjobb válasz: Hát, ha csak akkor voltatok együtt, szinte lehetetlen, hogy teherbe estél. Mondjuk van késõi peteérés, de azt nem tudom, mennyire gyakori. Szerintem ez most ilyen gyenge volt, és ennyi. Sokminden befolyásolja, pl a stressz is.

Hát, ha csak akkor voltatok együtt, szinte lehetetlen, hogy teherbe estél. Mondjuk van késõi peteérés, de azt nem tudom, mennyire gyakori. Szerintem ez most ilyen gyenge volt, és ennyi. Sokminden befolyásolja, pl a stressz is.
Én a menstruációm elõtti napon voltam együtt a férjemmel és másnap ugyanígy jött meg mint neked 1 napig vmi volt utána csak vmi barnázgatás és lám-lám 2-3 héttel késõbb mikor tesztet csináltam (ja és tudom h akkor jöhetett össze mert máskor nem tudtunk együtt lenni) gyönyörû erõs pozitív lett :) Szóval remény van nézz rám már 34 hetes terhes vagyok azóta lassan szülök :) És ahogy leírtad én totál így voltam az elején :) Sok sikert hozzá drukkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!Holnap lesz a 11.nap, szerintetek tesztelhetek már?Ugyan semmilyen tünetem nincs azon kívül, hogy ugye nem jött meg rendesen, de ez mondjuk tényleg furcsa volt, meg néha azért szurkál a hasam!Egyetlen dolog amiért kétségeim vannak, hogy nekem elég rendszeres a menstruációm(27-28 napos)tehát valószínû, hogy középidõben van a peteérésem is!Na de majd meglátjuk, mindenesetre bizakodom, fõleg ha Neked is így volt!További szép babavárást!

A párommal menstruáció után egy nappal voltunk együtt, sajnos nem védekeztünk és bennem ment el. Az aktus után én alaposan kimostam a hüvelyem, lehetséges, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.

hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.
Attól, hogy kimostad, még teherbe eshettél. Mindig termékeny lehetsz, de a ciklusod közepén a leginkább. Az esély megvan a terhességre, de mensi után kevés.
Amennyiben még az idõn belül vagy, akkor AZONNAL irány a rendelés és 72 órás tabletta!!! Amennyiben már több mint 72 óra, akkor terhességi teszt, az aktus után 2 héttel megbízható (pár nap után mindig negatív, szóval 2 hetet várj, akkor a tuti), addig imádkozz. ÉS LEGKÖZELEBB MINDIG VÉDEKEZZ!
DE gondolj bele abba is, hogy akik meg gyermeket szeretnének, nem jön mindenkinek elsõre össze! Szóval nem biztos hogy terhes vagy.
17:27esnek Igen, nem 100%, hogy valaki terhes lesz, mert nem védekeztek, de ilyenkor is mûködnek a Murphy-törvények, hogy akkor csúszik be a gyerek, amikor a legkevésbé kellene... És a 72 órás tabletta egy abortuszhoz képest pedig nem olyan nagy dolog, és így legalább 100%, hogy nem lesz baj.
Van esélye, de menzesz után kicsi. De legközelebb vigyázzatok!

A párommal menstruáció elmúlta után feküdtünk le egymással és belém élvezett! Mennyi esélyem van rá, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Ebben az esetben kb. a 10-11. napon lehetett peteérésed. Ha a 7. napon voltatok együtt, akkor a hímivarsejtek addig jó eséllyel eléldegéltek. Vagyis könnyen teherbe eshettél. Ez persze relatív, mert "idõben jól eltalált" együttlét esetén is csak kb. 15-20% az esély egyterhességre.

Ebben az esetben kb. a 10-11. napon lehetett peteérésed. Ha a 7. napon voltatok együtt, akkor a hímivarsejtek addig jó eséllyel eléldegéltek. Vagyis könnyen teherbe eshettél. Ez persze relatív, mert "idõben jól eltalált" együttlét esetén is csak kb. 15-20% az esély egyterhességre.
Ennek megállapításához több adatra lenne szükség. Például arra, hogy milyen hosszúak a ciklusaid, mikor szokott lenni peteérésed, hány napos volt a menstruációd illetve utána hány nappal feküdtetek le. Általánosságban annyit mondhatok, hogy reális esély van a babára, bár nem túl nagy.
A kérdező hozzászólása: Mindig 25-dik napra jön meg és 6 napig tart összesen és a hetedik napon történt ez amikor már elmúlt!Tehát szerintetek?
menstruacio utan kozvetleni napon meg nem hiszem hogy teherbe estel de utanni napok veszelyesek:)
Szia, sose lehet tudni, valóban elélnek a spermiumok a nõi szervezetben egy ideig, és képesek megtermékenyíteni a petesejtet, de elég jól kell hozzá idõzíteni. Ha nem akartok még babát, és nem akarsz magatoknak ilyen problémát magatoknak, akkor ilyet ne nagyon csináljatok.

Ha a párommal menstruáció alatt szeretkeztünk, és nekem elállt a vérzésem (pedig még csak a második napon) akkor ez a fogantatást jelent?

Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.

Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.
Bizonyosan más problémád lehet, feltétlenül keresd fel a nõgyógyászod. 38/N
Mi az hogy! Nagyon is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam :) védekeztünk, nem lehet semmilyen betegségem

Mekorra esély van arra, hogy teherbe esem, ha a menstruációm után pár nappal védekezés nélkül szeretkezem a párommal?

Ez még nem történt meg, csak érdekel, mennyire biztonságos.

Legjobb válasz: Kb ugyanannyi mint mikor nem menstruálsz. A menstruáció nem ment fel a védekezés alól.

Kb ugyanannyi mint mikor nem menstruálsz. A menstruáció nem ment fel a védekezés alól.
Egyáltalán nem biztonságos, egy nõnek bármikor lehet spontán peteérése, én már hallottam olyanról, hogy valaki menses után párnappal esett teherbe-tehát te sem vagy biztonságban! Ha még nem vagytok felkészülve egy baba érkezésére, akkor vagy használjatok óvszert vagy pedig írass fel magadnak tablettát! Ne kockáztass, mert nehogy te legyél a "kivétel"!!!
50 Vagy igen vagy nem. Gyakorlatilag teljesen mindegy hol tartott a menstruációd, védekezés nélkül szeretkeztél, így ha nem is 50, de kétjegyû % esélyed van arra, hogy megtörtént a baj.
enki sem tud pontos %-ot mondani. Van rá esély. Akkor is van rá esély, ha menstruálsz. De a menstruáció után pár nappal egyébként is elég tág fogalom. Ha ennyire ki akarjátok próbálni óvszer nélkül, akkor szerezzetek be pesszáriumot és spermicidet, vagy írass tablettát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és értelmes válaszokat. Evvel még várunk pár évet, amikor már a baba is jöhet. :)

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!