Találatok a következő kifejezésre: A parommal menstruacio (450 db)

A menstruációm első napján elkezdtem a novynette fogamzásgátlót szedni. Együtt voltunk a párommal menstruáció alatt is. Lehetek így terhes?

A tabletta szedése óta barnás folyásom van. El?fordulhat a gyógyszer miatt?

Legjobb válasz: Igen és igen.

Igen és igen.
elméletileg nem. mert a novynette elméletileg az elsõ szemtõl véd. de ez nagyon képlékeny dolog, általában azért 1-2 hetet illik védekezni még mellette.
na terhes vagy ugye?

A párommal menstruáció után a ciklusának 2 napjában szeretkeztünk óvszer nélkül, nem mentem el. Mennyi az esélye így, hogy terhes?

Legjobb válasz: Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

Minimális esély van rá, talán nincs is aggodalomra semmi ok, de azért az ilyen helyzetek elkerülése érdekében szerintem használjatok óvszert, vagy egyéb nem hormonális fogamzásgátlást(Patantex oval) ha a párod tabit nem tud, vagy nem akar szedni.

A parom menstruacio kozben belem elvezet. Nem szedek fog. Gatlot. Mit tegyek? Esemeny utani kell?

A mwnzeszem 4.napjan lefekudtunk de kiszakadt a gzmi es belem elvezett. Kell esemeny utani?

Legjobb válasz: kell

kell
Igen, menj el. Kicsi az eselye a terhessegnek, de van.
Menstruáció közben nem lehet terhes... nem kell.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.elmentem feliratni, jobb megelozni a bajt!
Kedves 3-as válaszoló. De lehet teherbe esni mensi alatt is!!!Olvass utána, vagy kérdezz meg pár kismamát.Biztos lenne olyan közöttük, aki be tudna arról számolni, hogy menzesz közben esett teherbe!!
Igen kell. F.

Együtt voltam a párommal menstruáciom alatt? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de nem teljesen kizárt.

Kicsi az esélye, de nem teljesen kizárt.
Igen lehetsz, és beteg is, mert ilyenkor nagyon nagy a fertõzés veszély. Miért nem lehet kibírni azt a pár napot?
A kérdező hozzászólása: Egybõl el múlt a menstruáciom!Azóta semm imennyi az esélyem rá????Kiszoktuk bírni de most nem ez van.....:)
Igen lehetsz terhes!
ha védekeztetek, gumival, akkor nem lehet gond. habar fertõzást könnyen elkaphatsz. ha nem volt se gumi se más védekezési módszer, akkor lehetsz terhes. ááááá, miert nem lehet védekezni?????
védekezni mindig kell a terhesség miatt, menzi alatt meg pláne mert akkor nem csak a terhesség de egy komoly fertõzés veszélye is fennáll. gratulálok, jól csináltad!
lehetsz terhes. egy ismerõsömnek így született a harmadik gyereke. egy másik pedig elvetélt. mind a kettõ menstruációs alatt csinálta...

A párommal menstruáció előtt 4nappal voltunk együtt, utána egy nappal előbb megjött, de csak kb.1, 5napig tartott nem olyan volt, mint szokott! Vajon terhes lehetek és ezért?

A nem volt olyan,mint szokott annyit tesz,hogy az els? nap véreztem kicsit,de utána csak pecsétel? rózsaszínes vérzésem volt még kb.2napig,azóta semmi!A hasam néha szurkál és tegnap meg úgy éreztem mintha meg akarna jönni!

Legjobb válasz: Hát, ha csak akkor voltatok együtt, szinte lehetetlen, hogy teherbe estél. Mondjuk van késõi peteérés, de azt nem tudom, mennyire gyakori. Szerintem ez most ilyen gyenge volt, és ennyi. Sokminden befolyásolja, pl a stressz is.

Hát, ha csak akkor voltatok együtt, szinte lehetetlen, hogy teherbe estél. Mondjuk van késõi peteérés, de azt nem tudom, mennyire gyakori. Szerintem ez most ilyen gyenge volt, és ennyi. Sokminden befolyásolja, pl a stressz is.
Én a menstruációm elõtti napon voltam együtt a férjemmel és másnap ugyanígy jött meg mint neked 1 napig vmi volt utána csak vmi barnázgatás és lám-lám 2-3 héttel késõbb mikor tesztet csináltam (ja és tudom h akkor jöhetett össze mert máskor nem tudtunk együtt lenni) gyönyörû erõs pozitív lett :) Szóval remény van nézz rám már 34 hetes terhes vagyok azóta lassan szülök :) És ahogy leírtad én totál így voltam az elején :) Sok sikert hozzá drukkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!Holnap lesz a 11.nap, szerintetek tesztelhetek már?Ugyan semmilyen tünetem nincs azon kívül, hogy ugye nem jött meg rendesen, de ez mondjuk tényleg furcsa volt, meg néha azért szurkál a hasam!Egyetlen dolog amiért kétségeim vannak, hogy nekem elég rendszeres a menstruációm(27-28 napos)tehát valószínû, hogy középidõben van a peteérésem is!Na de majd meglátjuk, mindenesetre bizakodom, fõleg ha Neked is így volt!További szép babavárást!

A párommal menstruáció után egy nappal voltunk együtt, sajnos nem védekeztünk és bennem ment el. Az aktus után én alaposan kimostam a hüvelyem, lehetséges, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.

hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.
Attól, hogy kimostad, még teherbe eshettél. Mindig termékeny lehetsz, de a ciklusod közepén a leginkább. Az esély megvan a terhességre, de mensi után kevés.
Amennyiben még az idõn belül vagy, akkor AZONNAL irány a rendelés és 72 órás tabletta!!! Amennyiben már több mint 72 óra, akkor terhességi teszt, az aktus után 2 héttel megbízható (pár nap után mindig negatív, szóval 2 hetet várj, akkor a tuti), addig imádkozz. ÉS LEGKÖZELEBB MINDIG VÉDEKEZZ!
DE gondolj bele abba is, hogy akik meg gyermeket szeretnének, nem jön mindenkinek elsõre össze! Szóval nem biztos hogy terhes vagy.
17:27esnek Igen, nem 100%, hogy valaki terhes lesz, mert nem védekeztek, de ilyenkor is mûködnek a Murphy-törvények, hogy akkor csúszik be a gyerek, amikor a legkevésbé kellene... És a 72 órás tabletta egy abortuszhoz képest pedig nem olyan nagy dolog, és így legalább 100%, hogy nem lesz baj.
Van esélye, de menzesz után kicsi. De legközelebb vigyázzatok!

A párommal menstruáció elmúlta után feküdtünk le egymással és belém élvezett! Mennyi esélyem van rá, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Ebben az esetben kb. a 10-11. napon lehetett peteérésed. Ha a 7. napon voltatok együtt, akkor a hímivarsejtek addig jó eséllyel eléldegéltek. Vagyis könnyen teherbe eshettél. Ez persze relatív, mert "idõben jól eltalált" együttlét esetén is csak kb. 15-20% az esély egyterhességre.

Ebben az esetben kb. a 10-11. napon lehetett peteérésed. Ha a 7. napon voltatok együtt, akkor a hímivarsejtek addig jó eséllyel eléldegéltek. Vagyis könnyen teherbe eshettél. Ez persze relatív, mert "idõben jól eltalált" együttlét esetén is csak kb. 15-20% az esély egyterhességre.
Ennek megállapításához több adatra lenne szükség. Például arra, hogy milyen hosszúak a ciklusaid, mikor szokott lenni peteérésed, hány napos volt a menstruációd illetve utána hány nappal feküdtetek le. Általánosságban annyit mondhatok, hogy reális esély van a babára, bár nem túl nagy.
A kérdező hozzászólása: Mindig 25-dik napra jön meg és 6 napig tart összesen és a hetedik napon történt ez amikor már elmúlt!Tehát szerintetek?
menstruacio utan kozvetleni napon meg nem hiszem hogy teherbe estel de utanni napok veszelyesek:)
Szia, sose lehet tudni, valóban elélnek a spermiumok a nõi szervezetben egy ideig, és képesek megtermékenyíteni a petesejtet, de elég jól kell hozzá idõzíteni. Ha nem akartok még babát, és nem akarsz magatoknak ilyen problémát magatoknak, akkor ilyet ne nagyon csináljatok.

Ha a párommal menstruáció alatt szeretkeztünk, és nekem elállt a vérzésem (pedig még csak a második napon) akkor ez a fogantatást jelent?

Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.

Hogy lenne a fogantatás jele? A megtermékenyítés sem azonnal szex alatt történik, hanem több órával az aktus után. A beágyazódás meg csak több nap múlva kezdõdik. De ha nem védekeztetek, akkor teherbe is eshetsz. Meg elég csúnya fertõzést is összeszedhetsz a menzesz alatti szex során, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj, könnyebben feljutnak a kórokozók. Nem egészséges menzesz alatt szexelni.
Bizonyosan más problémád lehet, feltétlenül keresd fel a nõgyógyászod. 38/N
Mi az hogy! Nagyon is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam :) védekeztünk, nem lehet semmilyen betegségem

Mekorra esély van arra, hogy teherbe esem, ha a menstruációm után pár nappal védekezés nélkül szeretkezem a párommal?

Ez még nem történt meg, csak érdekel, mennyire biztonságos.

Legjobb válasz: Kb ugyanannyi mint mikor nem menstruálsz. A menstruáció nem ment fel a védekezés alól.

Kb ugyanannyi mint mikor nem menstruálsz. A menstruáció nem ment fel a védekezés alól.
Egyáltalán nem biztonságos, egy nõnek bármikor lehet spontán peteérése, én már hallottam olyanról, hogy valaki menses után párnappal esett teherbe-tehát te sem vagy biztonságban! Ha még nem vagytok felkészülve egy baba érkezésére, akkor vagy használjatok óvszert vagy pedig írass fel magadnak tablettát! Ne kockáztass, mert nehogy te legyél a "kivétel"!!!
50 Vagy igen vagy nem. Gyakorlatilag teljesen mindegy hol tartott a menstruációd, védekezés nélkül szeretkeztél, így ha nem is 50, de kétjegyû % esélyed van arra, hogy megtörtént a baj.
enki sem tud pontos %-ot mondani. Van rá esély. Akkor is van rá esély, ha menstruálsz. De a menstruáció után pár nappal egyébként is elég tág fogalom. Ha ennyire ki akarjátok próbálni óvszer nélkül, akkor szerezzetek be pesszáriumot és spermicidet, vagy írass tablettát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és értelmes válaszokat. Evvel még várunk pár évet, amikor már a baba is jöhet. :)

A menstruáció 3 napja van és szerintem hüvelygombán lett. Megpróbáljam a Canesten Kombit? A páromat is kenni kell? csak azért mert már egy hete együtt se voltunk. Akkor ő nem kaphatta el. Ugye?

Kicsit összetett a problémám. Már legalább 1 éve küzdök hüvelygyulladással mely nagyon megkeseríti a életem a kellemetlen szag miatt. Most telt le egy kezelésem (lactofeel), de 3 napja megjött így meg kell várom hogy elmúljon csak akkor tudok vissza menni a dokihoz. És itt jön a csavar: ma azt vettem észre reggel hogy felébredtem hogy viszketek... szerintem gomba... de így menstruációm közepén? Szerintetek vegyek Canesten kombit? és az is érdekelne, hogy azt olvastam ilyenkor a páromnak is kenegetni kell magát...de már legalább egy hete nem voltuk együtt, főleg hogy most ugye épp meg van, szóval ő biztos nem kaphatta el. Azért akarom a Canesten megpróbálni mert ha vissza megyek most a dokihoz és nem a hüvelygyulladára fog adni gyógyszert hanem a gombára és inkább az kikezelném az eredeti gondommal mennék vissza hogy végre adjon valamit erre a szar hüvelygyulladásra mert már nagyon megkeseríti az életem....

Legjobb válasz: Menstruáció alatt nem lehet hüvelytablettát szedni, ez benne is van a tájékoztatóban. Ha meg éppen két gonddal mész vissza a dokihoz, hát két gonddal mész, volt már ilyen a világtörténelemben, nem nagy ügy :-) Ráadásul az sem biztos, hogy arra a gombára ami neked van - ha gomba egyáltalán és nem valami más -, arra jó-e a Canesten. A barátod meg... kérdés, hogy nálad mennyi ideig lappangott a gomba. Lehet, hogy nem ártana neki is egy adag kenõcs, mert attól, hogy az utóbbi pár napban nem voltatok együtt, korábban még elkaphatta. Ráadásul a fiúknál általában tünetmentes a dolog, észre sem veszik, hogy valami gáz van.

Menstruáció alatt nem lehet hüvelytablettát szedni, ez benne is van a tájékoztatóban. Ha meg éppen két gonddal mész vissza a dokihoz, hát két gonddal mész, volt már ilyen a világtörténelemben, nem nagy ügy :-) Ráadásul az sem biztos, hogy arra a gombára ami neked van - ha gomba egyáltalán és nem valami más -, arra jó-e a Canesten. A barátod meg... kérdés, hogy nálad mennyi ideig lappangott a gomba. Lehet, hogy nem ártana neki is egy adag kenõcs, mert attól, hogy az utóbbi pár napban nem voltatok együtt, korábban még elkaphatta. Ráadásul a fiúknál általában tünetmentes a dolog, észre sem veszik, hogy valami gáz van.
A kérdező hozzászólása: utána olvastam, ez lenne az? http://bolthely.hu/arcanum/id/03540_ELLEN_tampon_MINI_14x_pr.. ha azt mondod h minden menstruációnál ez használja az akkor elég költséges...annyi pénz bele öltünk már a különbözõ gyógyszerekre, krémekre és kúpokra...lehet megpróbálom...most kell vissza mennem a dokihoz semmit nem javultam a 3 hónapos kúra alatt...kíváncsi vagyok mit mond...:(
Menstruáció alatt egy dolog tud segíteni, a probiotikus tampon. Én már csak azt használom és azóta nincs hüvelygyulladásom se semmi más. Patikában lehet kapni, az a neve hogy ellen probiotikus tampon.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem az lesz. az a durva hogy ma elmúlt és persze egybõl felerõsödött a hüvelygyulladás (nagyon kellemetlen szag jön onnan) és persze ott a gomba is. veszek canestent 3 napig használom utána meg megyek a dokihoz. VAN ILYEN HOGY HÜVELYGYULLADÁS ÉS GOMBA EGYSZERRE????már nagyon kivagyok... :(((
Minden jónál van még jobb. Ha úgy érzed, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem gyógyulsz, akkor menj el egy másik városba egy másik orvoshoz. Biztos van a környéketeken olyan város, ahol van kórház vagy nagyobb rendelõ, ahol nagyobb a "választék" is orvosból.
A kérdező hozzászólása: Igen beszéltünk párommal hogy nézni kéne másik orvost...kis városban élünk és itt 2 nõgyógyász van és azt mondják h õ a jobbik akihez járok..van pár ismerõsöm aki nála szültek és mindenki meg van vele elégedve. eddig én is megvolt most van ez hogy egyszerûen olyan vény nélküli gyógyszereket ad amik nem hatnak viszont vannak olyan drágák mint a vény köteles gyógyszerek. Elég sokban van már... 2 éve volt hüvelygyulladásom akkor a Dalain hüvelykrémet kaptam és el is múlt...valószínû h az én hibám miatt jött ki mert gyakran csináltam hüvelyöblítést...na errõl már leszoktam, így h megjártam vele... :(
A gomba menstruáció alatt mindig jobban viszket. Én is voltam már úgy, hogy csak menstruációkor vettem észre a viszketésrõl, addig nem volt tünetem, pedig tuti, hogy gombás voltam már elõtte is, mert a párom is elkapta tõlem. A hüvelygyulladással kapcsolatban... tudom, nem ezt kérdezted, de megfordult már a fejedben, hogy elmész esetleg egy másik orvoshoz is? Több szem többet lát, és ha már ilyen régóta kínlódsz ezzel, fõleg úgy, hogy nemsokára gyereket is szeretnél, akkor szerintem nem lenne bolond ötlet mással is megnézetni magad.
A kérdező hozzászólása: Egyébként annyira nagyon nem viszket, de érzem és néha kicsit jobban elkezd viszketni... hát ne is mond h komolyabb a hüvelygyulladás...mondom 1 éve nem bírok kigyógyulni...remélem most olyan valamit ad mai tényleg hat, mert egyébként mindig menstruáció után jön mindig vissza...és hozzá teszem stabil kapcsolatban élek 4 éve, hûségesek vagyunk...szerencsére párom idõsebb ( én 26 õ 39) és nagyon megértõ, mert már lassan tönkre teszi a sexuális életünket h nem bírok kigyógyulni, ( 2 év múlva már babát szeretnék de hát így...) az anyagiakról ne is beszéljünk...
Ja, így már értem. Ha nagyon viszketsz, próbáld meg a Canestent, de ha nem segít esetleg, akkor mindenképpen szólj a dokinak, nem mindenre jó a Canesten. Emiatt viszont ne hanyagold el a másik gondodat, azért a hüvelygyulladás komolyabb, mint egy szimpla gomba. Kérj idõpontot, aztán majd meglátod, mikorra kapsz, lehet, hogy egy három napos Canesten-kúra bõven belefér majd az idõbe.
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet menstruáció alatt használni, még nem vettem meg csak gondoltam rákérdezek...kitudja mikorra fog idõpontot adni, addig meg elég rossz ez így...egyszer volt így hogy mennem kellett vissza a hüvelygyulladással és erre azt mondja h hát ugylátja kijött most egy gomba...arra adott kúpot meg tablettát amit szájon át kellett bevenni nekem is meg a páromnak is...na szóval és akkor is csak a gombára adott a hüvelygyulladásra nem és mehettem megint vissza meg a gomba elmúlt de marad a gyulladás...ezért gondoltam h azt kikezelem és akkor megyek vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!