Találatok a következő kifejezésre: A parommal babat de o (10 db)

Nem értem a párom! Szeretnénk babát de ő 5percenként változtat a válaszon. Egyszer igen egyszer nem. Szerintetek mitévő legyek?

Mindenünk megvan csak egy baba hiányzik :) Ha lát másokat kisbabával az utcán akkor ? úgy érzi hogy de jó lenne, ha nekünk is lenne kisbabánk. Én ezt nem értem! Nemrég együtt voltunk védekezés nélkül és akkor nem gondolt arra hogy nem szeretne kisbabát( közben kihúzta hogy ne bennem élvezzen el de kis id? múlva visszatette és folytattuk). Majd pár nappal kés?bb idegesít azzal hogy mikor fog megjönni és hogy mi lesz, ha nem jön meg, ha állapotos leszek. Miért mi lenne, lesz egy szép babánk :)

Legjobb válasz: Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is.NEkünk is lehet hogy összejött.És mikor ezt közöltem Vele,egyszer azt mondja de jó,majd 2 év mulva csinálunk mellé egy másikat,egyszer meg azt,hogy hát Õ még nem nagyon szeretne.Nem lehet rajtuk kiigazodni.De nem is akarom idegesíteni ezzel,meg magamat sem.Ha lessz egy biztos pozitív teszt,akkor majd elkezdhetünk ezen tanakodni.De megértelek,mert nem érthetõ,hogy miért változik percrõl percre a vélemény.Talán szeretné is,meg kicsit meg is ijed attól,hogy Apa lehet.

Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is.NEkünk is lehet hogy összejött.És mikor ezt közöltem Vele, egyszer azt mondja de jó, majd 2 év mulva csinálunk mellé egy másikat, egyszer meg azt, hogy hát Õ még nem nagyon szeretne.Nem lehet rajtuk kiigazodni.De nem is akarom idegesíteni ezzel, meg magamat sem.Ha lessz egy biztos pozitív teszt, akkor majd elkezdhetünk ezen tanakodni.De megértelek, mert nem érthetõ, hogy miért változik percrõl percre a vélemény.Talán szeretné is, meg kicsit meg is ijed attól, hogy Apa lehet.
Szerintem még fél a felelõsségtõl, de már kezd vágyakozni a baba után. Az én férjem a második elõtt viselkedett így, mert félt, h hogy bírjuk majd a 2 gyereket. Aztán egyszer nem védekeztünk, babás maradtam és õ a legboldogabb kispapa :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Ha kiderül hogy pozitív lesz akkor kíváncsi leszek hogy mit fog mondani. De addig van még 2 két a nem vártig.
A kérdező hozzászólása: 2hét akart lenni :)
Akkor sok sikert, és ne idegeskedjj ezen!Szurkolok!
Szia. Dettó ugyanez a helyzet nálunk is. Menzesz után együtt vagyunk rendesen, de középidõben meg folyton "megszakítást alkalmaz" utána pedig általában folytatjuk még. Én már rájöttem, és igazából õ is mondta, hogy nagyon szeretne babát, de fél, hogy mi lesz azután. Hát most én is csak reménykedem, hogy hátha így is összejön, mert bezzeg annak õ is nagyon örülne. Nem lehet kiigazodni tényleg rajtuk :) Drukkolok neked:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg nem lehet kiigazodni rajtuk szerintem õ is fél hogy mi lenne utána, de a remény hal meg utoljára köszi a választ! mindenkinek jó babavárást! :)
Sziasztok! Nálunk is ez a helyzet. Ami nálunk a legaggasztóbb, hogy mi lesz velünk anyagilag, ha elmegyek egyszer szülni, egyébként nálunk is csak babó kellene.

A parommal szeretnenk babat de o azt mondja, hogy a probalkozasokkal varjunk meg kb 2 honapot, mikor ra kerdeztem mert pont 2 honapot azt valaszolta szeretne magat felkesziteni az apasagra! Mit tegyek?

Na de szerintem nekem kellene jobban felkeszulni a kis joveveny befogadasara stb.. , szerintetek nem lenne eleg ido neki a 9 honap varakozas a felkeszulesre! En rokton neki fognek a babaprojektenek de nem akarom ot se nagyon surgetni!!

Legjobb válasz: Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!

Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!
Szerintem a 9 hónapnak elégnek kellene lenni :) Meg amúgy sem biztos, hogy egybõl összejön. Lehet, hogy még hónapokig nem esel teherbe. Addig is készülhet lelkiekben, mert azért egy férfinak is kell idõ, hogy megszokja a gondolatot, hogy apa lesz. Szerintem egy nõ hamarabb átérzi és felkészül, hisz ott nõ bennünk a kis manó és már ott is figyelünk rá és próbáljuk óvni, a férfinak meg 9 hónap után egyszerûen a kezébe adják a szülõszobán. Tehát 9 hónapig arra a pillanatra fel tud készülni véleményem szerint
Az utolsó szóig egyetértek a második válasz írójával. A babavárás úgy az igaz, ha mindketten ugyanannyira várjátok! 37 hetes kismami
Nálunk is így volt, csak nem tom a te párod, hogy értette: lelkileg, vagy testileg akar felkészülni? Mert mi lelkileg már felvoltunk készülve, testileg meg úgy készültünk, hogy nyomattuk a vitaminokat, a párom nem ivott egy kortyot se, nem tivornyáztunk hajnalig, és önmegtartóztatás volt a fogamzásig. 1x próbálkoztunk, és elsõre összejött, olyan 2 erõs csíkom volt, hogy szinte ahogy rápisiltem nem volt kétség, hogy sikerült. Úgy érzem a héten szülünk. Szóval ez a kérdés, hogy hogy értette, mert nem mindegy. Ha testileg akar felkészülni, még hálás is lehetsz, hogy milyen aranyembered van, ha lelkileg, akkor az gázos, mert nem biztos, hogy 2 hónap múlva készen fog állni, mert mindig lesz kifogás, miért ne fogjatok még bele. Szorítok, hogy tényleg csak az egészségetekre gondol, és ezért akar várni.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Azt a két hónapot még ki lehet bírni, türelem. Én értem, hogy miért nem elég neki az a 9 hónap a felkészülésre. Akkor õ már egy apuka, még ha a baba a te pocakodban is van. Kell neki ez a két hónap, amíg még "van visszaút", még ha komolyan is gondolja. Ha nem akarod sürgetni, akkor várd ki azt a két hónapot, utána pedig kezdhetitek. Persze nem biztos, hogy elsõre sikerül, de az is lehet, hogy igen. Egy férfit nem szabad az ilyesmiben sürgetni, mert a végén úgy érezheti, hogy õ mint ember felesleges és csak le akarod csapolni a spermáját. Persze ez nem így van, de van, aki így érzi, mert állandóan nyaggatva van, pedig ha békén hagyták volna, akkor már rég fel lehetne készülve a dologra.
Igaz minden elõttem szóló véleménye! :) Egyébként meg a legtöbb pasi azt hiszi, hogyha nekifog gyereket gyártani, rögtön sikerülni is fog! Szegénykéknek ez a legnagyobb téveszméjük. :( Mi 2003-óta próbálkozunk (igaz ebbõl van két elveszített bébink is), de már azt mondja Õ nem képes rá. Nagyon nehéz dolog ez. Fõleg az, hogy eltervezi, aztán mégsem úgy sül el a dolog. Kívánok nektek és mindenkinek sok sikert és mihamarabb babásodást!
Csoki babát szeretnél, mert az menõ?
Istenem..tudod te mi az, hogy gyereke? Divat szerint szórakozol egy gyerekkel meg a hülye pároddal is, de meg vessen magára, ha ennyi esze van!
Ennek mi az értelme?
Beleegyezett, nehezen, mert biztosan szeret. De aztan majd ott lesz a gyerek, aki mindig emlekezteti, h nem az ove. Megerdemelned, h eltavolodjon es elvaljon toled. Szanalmasan ostoba vagy, mar elnezest!
attól mert egy fekete ejt teherbe nem 100% , hogy a gyerek is csoki lesz igen elég extrém biztos nem röhögik ki a férjed a fekete klambóval
És te most félredugsz egy beduinnal?
Undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: nem megcsalás ha tudja...szerintetek egy amúgy értékes embernek egyedül kéne maradnia mert nem képes normális szexre, vagy keresnie egy frigid nõt...???
Csak szólok, hogy esélytelen, hogy ezt a születendõ gyermeket te neveld fel. Vagy a férjed, vagy az igazi apja el fogja tõled venni. Vagy, ezt megakadályozandó elõzõleg megölöd õket?! Hogyan tervezted mégis?
A kérdező hozzászólása: nem szolgál ki mindenben, közösen csináljuk a dolgokat attól függ kinek van több ideje....a szeretõimet megérti mert senki nem bírná így vele és értékeli, hogy ennek ellenére vele vagyok...és érzelmileg stabilan számíthat rám...nem gazdag..sõt egy kicsit én keresek jobban most a vendéglátásban...a feltételes panasz nem panasz...jó a szexuális életem de nem a férjem által...ez nem panasz csak puszta tény
A válaszom: sosem tenném meg. De nekem már eleve az egész helyzetetek beteges. Hogy a férjed ennyire megbocsájtó, hogy te orrba-szájba csalod, hogy gyereket szeretnél, mert az olyan tetszetõs...és még lehetne sorolni.
A kérdező hozzászólása: Úgy terveztem hogy terhes leszek, mintha spermabankból lett volna, vagy már terhesen ismer meg, vagy mint ahogy béranyák is vannak és utána boldog családok...nem attól apa mert nemzi hanem mert felelõséggel felneveli..és biztos vagyok benne a férjem ilyen...nem direkt akarom hogy látszódjon, de ha már nem tõle akkor hagy válasszam már meg én hogy kitõl..és igen tetszenek a csoki babák..
Iten mentsen a magadafjtától, ha a férjed lennék, hagynám, hogy teherbe ess aztán a szülés után tthagynálak a nigger kölköddel
*fekete gyereket
Érdekes, hogy te meg direkt szeretnéd, hogy látszódjon, hogy nem tõle van. Hahó! Ez kezdõdõ pszichózis!!! Irány a pszichiáter.
A kérdező hozzászólása: úgy zajlik, hogy egyrészt a kollegám a szeretõm akihez feljárok munka után, és van egy másik pasi is akit egy buliban ismertem meg, de õ sem akar semmi komolyat...igen a férjem tudja ha a szeretõmmel vagyok, mindig õszinte vagyok....azért érdekel mások véleménye mert a férjem azért ment bele nehezen mert fekete a pasi, és így látszik, hogy sanszos hogy nem tõle van...és mit szól a család...érdekelt mások is vállaltak e már így gyermeket vagy megtennék e
"nem panaszkodok, tökéletes a szexuális életem, de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több..." Nem panaszkodsz, de azért 1 db panasz, és egy darab mentegetõzés ebbe a mondatba is jutott. Ez azért elég jó arány...
"egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemrõl..semmi olyat amirõl tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens, segítõkész, türelmes, tapasztalt, együttérzõ...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még" Tehát jól értem, akkor számodra a tökéletes férfi: Te otthon fekszel a meleg vizes kádban, Õ közben hordja be neked a jobbnál jobb kajákat, hizlal. Közben mindig hajbókol, kedves szavakkal illeti minden testrészed, a valagad fényesre nyalja. Neked még mozdulni, sõt, még szólni sem kell, kérés nélkül a megfelelõ testhelyzetbe helyez, ha már kezdenek elgémberedni a tagjaid. Persze közben ugyanakkor legyen izgalmas is a pasi, naponta háromszor keféljen meg istenesen, nézzen ki úgy mint egy filmsztár, legyen sikeres, legyen otthon veled egész nap, hogy legyen kivel kefélned, viszont legyen rengeteg pénzetek is. Sose legyen szomorú, sose legyen egyedül, de ha te egyszer rosszul érzed magad, akkor füttyszóra rohanjon. Csak egy kérdésem maradt: te mit nyújtasz a férjednek? Mik az értékeid? Mert rendben van, lehet, hogy van valaki, aki megtenné ezeket érted, de mit kap cserébe?
És ez hogy zajlik? Szivem, megyek a szeretõmhöz, 7re itthon vagyok. ? Még mindig nem reagáltál rá.
A kérdező hozzászólása: nem panaszkodok, tökéletes a szexuális életem, de ha csak a férjemmel szexelnék akkor szinte nem lenne semmi szex...így jut annyi amennyivel jól elvagyok....heti 5 minimum...néha több...
Bezzeg arra nem reagáltál, hogy éljetek boldogan...na meg hogy mit számít más véleménye..
"igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk..." Itt mondtad el a nagy igazságot! :D Bocs, magas labda volt..
A kérdező hozzászólása: egy rossz tulajdonságot sem mondtam a férjemrõl..semmi olyat amirõl tehetne....emberileg tökéletes számomra..intelligens, segítõkész, türelmes, tapasztalt, együttérzõ...s sorolhatnám a jó tulajdonságokat még
"40: arra nem gondolsz, hogy a kérdezõ a pénze miatt van a pasival?:) " Ha így is van, attól még lúzer, nem igaz? :)
Attól még hogy tudja, hûtlenség. Más kérdés, hogy elviseli és veled marad
A kérdező hozzászólása: és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nõ viselné ezt örömmel...??
A kérdező hozzászólása: a szeretõimet könnyebben elviseli mint hogy elhagyjam...nagyon szeretem de nem bírnám sokáig szex nélkül....ha nem ment volna bele kénytelen lettem volna elhagyni mert hazudozni nem tudok és nem akarok...
Egy 17 éves majdnem mondhatni gyereklánynak több esze és szíve van mint Neked drága kérdezõ :) Bár ez nagyon szomorú dolog, az egész amit mûvelsz a férjeddel. Remélem sosem lesz gyereked, mert ezt amit te képviselsz nem kellene szaporítani... Amúgy: fehér anya, fehér "apa" (férjed) és néger gyerek. Szerinted mennyire fogják csúfolni majd ha nagyobb lesz? Meg majd mondják hogy "anyád egy k*rva hogy néger kölke született a fehér férjétõl". Ilyenekre is gondolhatnál.
Az utolsónak igaza van, nem is kéne folytatni, de én annyit még hozzáteszek, hogy a nyelvtudásod-és az alapvetõ intelligenciád az én szintemmel mérve, (annak ellenére, hogy 17 vagyok) nagyon alacsony. Én négy nyelvet beszélek a magyaron kívül, nem mellesleg veled ellentétben tudom a magyar nyelv helyes vesszõhasználatát. De errõl ennyit. Az egyik szempont az, hogy mindegy, ki a gyerek biológiai apja, mégis, ha úgy neveli és törõdik vele ahogy kell, akkor hívhatja "apának" Persze a másik az, hogy a párodnak lehet, hogy jó esne az, ha a biológia gyerekével játszhatna, õt taníthatná, nevelhetné, stb... Egyszóval önzõ vagy. De persze ez soha nem fog eljutni az agyadig, ha ennyire kitartasz az igazad mellett. Az enyémen kívül már nyolc oldalnyi válasz szól ugyanerrõl, nem tûnik úgy, mintha kicsit is megértetted volna. Ez nem hat úgy, mintha valaki eléd álna, és egy qurva nagyot lekeverne neked, hogy felfogd : amit teszel, az önzõ a pároddal, a jófarkú cimoráiddal és a jövõbeli gyerekeddel szemben.
A kérdező hozzászólása: A kérdést azért tettem fel mert érdekelt , hogy ami számunkra természetes az mások számára mennyire tûnik extrémnek...Ok én elfogadom , hogy van akinek furcsa, de számomra az a furcsa ha valakinek furcsa :) ... Ördögi kör...
2 nyelv se nagy dolog, manapság szinte minden fiatal beszél 2 nyelvet (én is többek között 2-t a magyaron kívül). Ezt a "topicot" le is lehet zárni se megkérdezted a "közvéleményt" a dologról, egyöntetûen mindenki azt mondta hogy gáz vagy meg az agyament ötleteid is, de szerinted te csinálod jól...akkor minek tetted fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: a munka attól jó, hogy szeretem, jó a hangulat és anyagilag is jóval az átlagkereset felett van..ész nem kell hozzá de 2 nyelven beszélni igen a magyaron kívül... De nem is a munkám a lényeg... Nem bántom meg vele , mert mindig tudni akar utána mindent a legapróbb részletekig, és tagadhatatlanul felizgatja a dolog...
A minuszos IQ azért van mert nem veszed észre mennyire megbántod azt akit állítólag szeretsz a szexmániád miatt. Nem azért tûri mert neki jó ez hanem mert neked jót akar. Te önzõ vagy és ehhez kellene egy bizonyos intelligencia hogy ezt belásd. Az h pincérkedsz az lehet jó munka pénzben de ész ahhoz se kell. (ezt ahhoz h neked milyen jó munkád vanÖ
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy túl rossz életem lenne vagy túl bután élném azt meg..Van egy szeretõ férjem aki bármit megtesz értem, 2 jófarkú szeretõm a férjem tudtával, jó munkám stb... Nem hiszem hogy rosszul csinálom :)
Ha a férjednek megjön az esze és kirúg téged melyiket fogod gyerektartásért perelni? :D Vagy a kérdés kamu vagy te vagy IQ minuszos bár kérdés hogy ennyire "ésszel" hogy tudod egyáltalán a számítógépet használni :D Kretének :D 28L
A kérdező hozzászólása: Rosszul látod több szempontból is... Nem megcsalás mert a férjem tud róla, sõt anno õ vetette fel elõször , hogy mi lenne ha kipróbálnám mással is mert látta, hogy kevés amit adni tud szexuálisan... Teljesen kiegyensúlyozott vagyok a kapcsolatunkban hisz megad mindent számomra..az érzelmileg biztos hátteret és a szexuális kielégülést azáltal hogy biztosítja számomra a szexuális szabadságot... Mikor eldõlt , hogy nem tõle lesz a baba, nyilván olyan donort nézek aki tetszik külsõre és akivel úgy vélem szép babát hozunk majd össze..nyilván a szülõnek a sajátja a legszebb , de ha már egyszer választanom kell , nem hiszem hogy baj ha olyat aki tetszik is...igen a csoki babának esztétikai okai is vannak, illetve az hogy az említett fekete sráccal már megvan az az intimitás, hogy nagyon jó vele a szex de egyikõnk sem akar többet a másiktól...így szabadon élvezhetjük a testiséget nem kavarnak be az érzelmek és ez szerintem fontos egy szeretõi kapcsolatnál..
Kedves kérdezõ! Néhány állításodat nem fogadom el, mert hamis, nem igaz! Egyik az a dolog hogy nem akarod hogy beteg legyen a gyerek és ezért mástól akarsz gyereket. Egyik válaszoló írta hogy nem midnen esetben, sõt elenyészõen hordozhatja a gyermek ezt a fajta dolgot ami a férjednél van. A következõ pedig egy oylan dolog amit már nagyon sok helyre oda írtam. Az pedig nem más mint az hogy ha valaki szerelmes, szereti a párját az nem csalja meg. Te nem szereted. Szal mikor írod hogy nem hagyod el mert szereted, valójában nem és szerintem valami van a háttérben ami a férjed mellett tart ez lehet esetleg a pénz vagy nem tom. Nem értem mért pont négert akarsz. Amúgy meg kevés a szex, ettõl független képes azért rá. Ha meg szeretnéd akkor így is elfogadnád. Ha neked mindenképp az kell hogy naponta d*gjanak meg akkor nem kell neked ez a kapcsolat. Nem értem a logikádat, vagy csak nincsen. Most nem bántani akarlak, de figy gondolj bele hogy egy külsõ szemlélõ mint mi mikor ezt olvassa szerintem nem felháborító amit csinálsz? Ráadásul a megcsalást is úgy mondod mintha ez egy hétköznapi dolog lenne ami nem gáz. Bocsi de tényleg szörnyû amit müvelsz, és nem tudom elhinni hogy létezik ennyire ostoba ember mint te. Légyszíves hagyd el a párod, ha a négertõl akarsz gyereket, jöjj inkább vele össze, vagy ne és neveld a gyereket egyedül. Áááá nem is tok már mit mondani erre. Tényleg nincsenek szavak...Kib*szott szar világ, iylen idióta emberekkel... 22/F
A kérdező hozzászólása: http://tumblr.cuckoldmarriage.info/ sokaknál mûködik...
kamu. ilyen nincs.
Szerintem, te a feleségek szégyene vagy, a párodnak meg lyukat a hátába bolytot a fejére mert egy köcsög papucs.Bele gondoltál abba ha a gyereked rákérdez ki az apukája?Mit mondassz majd neki?Anyucinak kevés volt apuci farka igy hát [email protected] magát egy csokibácsival?A lényeg ha az a gyerek felnõ és megtudja mi történt egy rohadt ribancnak fogja nézni az anyját!!!
"és egyedül maradnál mert nem áll a farkad.....hány nõ viselné ezt örömmel...??" És most írtad le, hogy nem vagy boldog a férjeddel. Szereted, de szexuálisan nem vonz (legalábbis ez jön le a hozzászólásaidból), ergo csak barátként és támaszként gondolsz rá. Ez nem szerelem. Ha meg beteg és te a szeretõidhez járkálsz heti több alkalommal szerinted az a gyerek mégis milyen felnõtté fog válni??? Meghogy szeretnél csoki babát... Miért is? Neki jobban fog állni a fehér ruha? Vagy mi alapján szeretnél fekete gyereket? Hát, gyermekem te hülye vagy. Én még ilyet életemben nem hallottam. Nem mindegy hogy milyen, ha a sajátod? Istenem, remélem nem fogsz szülni. Jaj, én meg még nagyobb hülye vagyok hogy ilyen kérdésekhez írogatok...
Hát gyerekek ezen halálra röhögtem magam, ez tényleg nem kamu kérdés?!?! :) )))
Szánalmas, az ilyen egyedeknek el kéne venni a jogát a szaporodástól. 1.Semmi értelme. 2.A párod hülye, hogy eltûri ezt. 3. Neked gondjaid lehetnek, ha nem a párodtól akarsz gyereket.
eléd állna*
Akkor egészségedre! Csináltasd fel magad a kollegáddal és élj boldogan a férjeddel. Mit számít mi mit gondolunk?
De neki már nem jössz be mi? Ciki. :)
A kérdező hozzászólása: Így ismeretlenül ítélkezni nem korrekt....agorafóbiás a férjem és egyéb szociális fóbiái vannak, , , gyógyszerekkel jól szinten tartják és nagyon szeretem, de szeretnék babát de nem tõle elsõsorban ezért....a szeretõmrõl is tud, vagy le kéne mondanom a szexrõl...és ha már nem a férjemtõl lesz a baba, miért ne lehetne attól aki bejön nagyon mint pasi...
Már ott tartasz, hogy te magad is annyira feladtad az életed, hogy inkább a gyermeked életét élnéd. Ez az igazi lúzer. Hidd el tipikus. Innen nincs messze az elhízás, a teljes igénytelenség és elbutulás. Most kéne visszafordulnod és elhagynod a férjed amíg lehet.. De nem, te már feladtad az életed, és helyette a gyermeked életét akarod élni... Fiút szeretnél gondolom. Nem véletlen ám, hogy keresed itt a jó apát a gyermekednek, hiszen jó alapokkal akarod kezdeni "az új életed". A legszánalmasabb, amikor egy "anya" megszûnik élni, csak testben, a gyerekét pedig lelkileg terrorizálja. Pedig, te ennek a pszichológiai jelenségnek absztrakt modellje vagy.
Szerintem nem a tesztoszteronjával van a baj, én se nyúlnék hozzád kapcsolatban, pedig nincs semmi baj a libidómmal. Annak a néhány pasinak, akinek csak ennyi jut, mint te, annak jó vagy ennyi. Egyébként, jól sejtem hogy te is álltál már pszichiátriai kezelés alatt? A férjedet nem csodálom, Õ már nyilván beletörõdött jó régen a lúzerségbe, ezért is vett el téged. Na de veled mi van? Ami a te fejedben zajlik, az már lassan kezd közveszélyes lenni...
Remélem kamu, mert jobb lenne a gyereknek, ha meg sem születik.
A kérdező hozzászólása: 13 as érték a tesztoszteron szintje ...9 alatt kezelik..a libidó szinte nulla, szerintetek ezért kamus vagyok????
Hülye kva...ennyi, téma lezárva. A férjed majd jól kiröhögik, téged lekváznak. Nem a mi dolgunk...
Oké, kamu. Ilyen ember nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Szeretem, de egyrészt a családjában gyakori az idegrendszeri elváltozás, gyengeség, a férjem is gyógyszert szed, és ez az egyik ok...a másik igenis az esztétika....szeretem a férjem de ettõl még megszoktam csalni...igazán nem csalás mert tudja...nagyon alacsony a libidója max 2 hetente kívánja, én meg minden nap...az orvos azt mondta alacsony a tesztoszteronja de nem kezelik mert határon belül van
Szerintem ez egy kamu kérdés , de akkoris ez egy fajárulás. Csináltass feka gyereket magadnak, mert az a menõ, majd ha a félmajom apából elõjönnek az apai ösztönök akkor mit csinálsz? Amúgy a pasidnak igaza van. Ilyen h*lyétõl nekem sem kéne saját gyerek, legalább a kismajmot bármikor otthagyhatja, hiszen nem köti hozzá semmi. Azt meg majd lesheted hogy a hegyigorilla mikor fog gyerektartást fizetni, ha pasid elhagy.
"Nagyon tetszik a kollegám , magas, széles vállú, izmos és gyönyörû babánk lesz szerintem... Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson..." Jézusom te nagyon szánalmas vagy. :D Ez kész vicc. Egy nõ ilyet nem csinál. Ha nem akarod, hogy a férjed nemzze a gyermeked, akkor hagyd ott a férjed... Vállald a felelõsséget. Ha így is akar még tõled gyereket a kollégád, akkor ott a lehetõség. Ja, hogy félted a segged, nem mersz egyenrangú féllel kezdeni? Az a te bajod. Aki keveset kockáztat keveset visz.
Akkor te nem szereted a férjedet!
A kérdező hozzászólása: Miért távolodna el??..Akik az örökbefogadás mellett döntenek vagy akiknek eleve nem lehet gyereke és spermabankot használnak sem távolodnak el...Nagyon tetszik a kollegám , magas, széles vállú, izmos és gyönyörû babánk lesz szerintem... Szeretem a férjem de nem akarom hogy a gyerek rá hasonlítson...
Én azt nem értem, hogy miért szeretnél fekete babát? A gyerekvállalásban nem az a legszebb, hogy megfogansz a szerelmedtõl és kihordod az Õ babáját? Aztán pedig mikor nevelitek, akkor látod az Õ vonásait, és a kicsi lesz az aki bármi baj legyen mindig emlékeztet RÁ!
hát ha beleegyezett a férjed, akkor mi a gond? nem lehet mindig más idegenek véleményével törõdni, nem felelhet meg valaki mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Miért undorító??A férjem beleegyezett, az egyik kollegám fog teherbeejteni...nem a férjem nemzi, de õ fogja nevelni , õ lesz az apa...mint egy spermabank...
A kérdező hozzászólása: De bejövök, elvállalta örömmel, hogy õ nemzi a babát...egy helyen dolgozunk és voltunk már együtt szexuálisan...a férjemet nem hagynám el senkiért
Kamu. :) Akkor miért nem vele vagy? Annyira már csak nem kellesz annak a pasinak.
istenem, én szégyenlem magam helyetted, és a hozzád hasonló ökrök helyett. olyan szomorú, hogy nem tudok rád ujjal mutogatni, mert nem te vagy az egyetlen ilyen életképtelen marha...ez a jelenség már sokaknak életforma. okádni tudnék. összezavartok. már kezdem azt hinni, hogy az összes iqnulla embert kiírtani nehezebb lenne, mint a normálisakat. lehet, hogy nekünk kéne összeszednünk a cókmókunkat és új életteret keresni magunknak. ne vedd magadra, ez nem személyesen neked szól, csak érted...ki vagyok az emberiségtõl.
Kérdezõ, panaszkodni SEMMI JOGOD nincs. Ami van, azt te választottad, akkor igyad a levét. Azt mondod, neked a szex hiányzik, és téged boldoggá tesz az, hogy másokkal bepótolod... Ehhez képest eddig szinte mást sem tudnál említeni, mint azt, hogy mennyire elégedetlen vagy a szexuális életeddel. És a hangsúly azon volt: a sajátoddal. Mert hogy nem a férjed szexuális élete ez, hanem a tiéd. Saját magaddal vagy elégedetlen, ennek a férjedhez semmi köze, hiába is hibáztatod mindenért.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet de emberileg nagyon stimmelünk....de nem tud kielégíteni...volt néhány szeretõm akik jók voltak az ágyban de velük az emberi rész nem stimmelt.... imádom a szexet , de szeretem a férjem aki mindent megtesz rtem és szabadon megélhetem amit õ nem tud megadni..
40: arra nem gondolsz, hogy a kérdezõ a pénze miatt van a pasival?:)
Olyan ne kérdezzen, aki annyira lúzer, hogy 22 évesen egy olyan pasinak a felesége, akirõl egy jó tulajdonságot nem tudott még mondani, rosszat viszont tucatjával, és több különbözõ emberrel rendszeresen csalja.
Mi a különbség? Az hogy akkor NEM LEHET gyereke...de itt nem errõl van szó, hanem csak nem akarsz tõle gyereket. Ami pedig a szexet illeti.. Nem mennék hozzá olyan férfihoz, aki mellett nem vagyok boldog. Ha már nem megfelelõ a szex, akkor nem vagyok boldog...ahogy te sem, különben nem mennél máshoz. Hiába stimmel a többi, akkor sem vagy elégedett. Ilyen esetben pedig hiba a házasság. Olyan férfi kell nekem, akitõl mindent megkapok és nincs szükségem 3. félre. 22N
A kérdező hozzászólása: rexetint, xanaxot s még egy vmi gyógyszert szed...mind a merevedést, libidót és termékenységet befolyásolja...mitõl más ez mintha nem lehetne gyereke és donort használnánk? Olyan írjon véleményt aki 22 évesen beéérné szinte nulla szexxel...
Esélytelen..nem is próbálkozok tovább, csak áldom az eget, hogy a párom, a családom, az õ családja, a barátaink, rokonaink és én is teljesen máshogy gondolkozunk.
Az a baj, hogy te önállótlan, életképtelen vagy.
A kérdező hozzászólása: Nekem szimpatikusabb megoldás a családalapítás némi segítséggel...és szerintem kéthetente 1 szex nem igazán merev farokkal más nõnek sem lenne elég, ettõl még szeretheti a frjét
Olyat nem, mint nálatok, ezért is mondtam, hogy ennek a viselkedésnek absztrakt modellje vagy. De rengeteg lúzer párt ismerek, ahol pudingból van a gerinc, többet között a szüleim is ilyenek voltak. Pontosan így beszéltek egymásról, mint ahogyan te róla, pontosan úgy viselkedtek. Egy volt közös: mindenki feladta az életét, és megalkuvott. Onnantól kezdve élete végéig mindenrõl panaszkodott, másokat hibáztatott mindenért, és úgy döglött meg, hogy semmit nem ért el.
Kedves kérdezõ! Két lehetõséget látok! 1: növesztesz egy gerincet. Az orvostudomány mai állása szerint ez roppant nehéz dolog, sõt, mondhatni lehetetlen, így marad a 2. lehetõség: 2: mûvileg meddõvé teszed magad. Ez egy rutinmûtét, az emberiség meg hálás lesz neked, hogy a (selejtes) génállományodat nem örökíted tovább. A férjednek meg õszinte részvétem.
A kérdező hozzászólása: Testközelbõl ismered, más párt is tudsz aki így döntött?
Bocs, ne haragudj, ezt tényleg nem támadásként mondom, de neked meg kéne fontolni, hogy pszichiáterhez fordulj. Amit mondasz, abban már semmi logika nincs, egy nagy menekülés, mentegetõzés, kifogáskeresés az egész.
A kérdező hozzászólása: Azért nem hagyom el a férjemet mert szeretem...szexet nem igazán tud adni ezért van szeretõm...és eszünkbejutott az örökbefogadás is, de mind én mind a férjem szeretnénk megélni azt a 9 hónapot...és akkor már miért baj ha fekete az apa...nem értem..
Figyelj, én nem bántani akarlak tényleg. Engem nem lázít fel ez a dolog annyira, mint itt a többi kommentelõt. Ezt a gondolkodást, viselkedést én nagyon jól ismerem, testközelbõl! Nem ítélkezni akarok fölötted, inkább segíteni. A baj, az, hogy te képtelen vagy a férjed elfogadni. Ha valóban szereted, akkor úgy szereted, ahogy van, elfogadod olyannak, amilyen. Ha nem, akkor nem szereted, csak kihasználod. Nem kifogás az, hogy Õ beteg ember, mert senki nem kötelez arra, hogy ha ez nem tetszik, akkor is vele legyél. Egyébként, amit te mondasz, az sem korrekt, legalábbis nem nagyon tudod jól. Valóban vannak olyan betegségek, amelyeknél tényezõ a genetikai hajlamosság, viszont figyelembe kell venned, hogy az gyermek fejlõdésének szinte elenyészõen kis része történik az anyaméhben. A gondolkodásmód, személyiség kialakulásában a születést követõ idõszakban, 4-5 éves korig a legfogékonyabb. Vagyis hiába nemzette a fekete munkatársad a babát, ha a férjed neveli, akkor személyiségben Õrá fog hasonlítani, nem pedig az apjára. Szóval ugyanúgy fóbiái lesznek.
sósav+hypó neked
Nagyon.

Már megtörtént az eljegyzés. Már tervezem magamban a lagzit de a párom sztem kicsit fél töle, de babát már ö is szeretne. Mit csináljak a lagzi kérdéssel?

Félek ha fincogtatom megunja.

Legjobb válasz: Szerintem a párodnak valahogy le kellene küzdeni a lagzitól való félelmét. Aki kisbabát szeretne, az elõször lagzizzon :) Igenis emlegesd csak neki, úgysem tudja kikerülni, elõbb-utóbb meg kell hogy történjen. Sok boldogságot! :)

Szerintem a párodnak valahogy le kellene küzdeni a lagzitól való félelmét. Aki kisbabát szeretne, az elõször lagzizzon :) Igenis emlegesd csak neki, úgysem tudja kikerülni, elõbb-utóbb meg kell hogy történjen. Sok boldogságot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jo tanácsodat! :)
Ragaszkodj az esküvõhöz. Lagzihoz nem kell. A baba, és esetleg egy közös lakáshitel, jöjjön egy jogilag tisztázott helyzetbe. Sokkal könnyebb dolgotok lesz így a késõbbiekben.
Szerintem is az a jó, ha házasságba születik egy gyerek. Nekünk sem volt csinnadratta, csak egy szerény esküvõ 2 tanúval, mert már nagyon szerettünk volna babát. Az meg megint más kérdés, hogy ez a terv azóta sem sikerült :( (21 hónap)
Nem tudom jó helyre írok e!Azt szeretném megkérdezni hogy a már nálunk is megtõrtént az eljegyzés sõt baba is van mr, de viszont a võlegényem nem nagyon szeretné a lagzit.Én már tervezgetem!2-3 év-en belül lessz, de én már tervezem baj? Miért nem akarhatja a võlegényem a lagzit??
Szia kedves utolsó válaszoló, ezt írd ki egy újabb kérdésbe, mert itt nem látják a többiek, én is véletlen találtam ide.
A lagzi alatt gondolom a házasságra gondolsz most és nem az utána levõ bulira. Ha így van akkor az én véleményem az hogy nem számít hogy házasok vagytok-e. Ha szeret akkor kitart melletted akkor is ha sose vesz el feleségül és mindig számíthatsz majd rá. Ha nem szeret otthagy akkor is ha házasok vagytok és öt gyerek van. Egy papírfecni senkit nem láncol sehova. Én a te esetedben amúgy nem feltétlen gondolnék semmi rosszra - bár igazán csak TE ismerheted a párod!!! Lehet hogy csak a lakodalom anyagi vonzata ami miatt nem akarja a dolgot. Ugye nem két fillér és a gyereknek biztos jobban kell a pénz mint egy jó buli a násznépnek.

22 hetes terhes vagyok. A párommal közösen terveztük a babát, ő is akarta. Most pedig úgy érzem, hogy nem akarja. Úgy érzem el kar hagyni, alig beszélünk. Messzire dolgozik és így csak nehezebb. Szeretem őt, de mit csináljak még, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami

Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami
nem lehet hogy csak a terhességnek köszönhetöen vagy egy kicsit érzékenyebb lelkileg és bemagyarázod magadnak a legjobb amit tehetsz hogy beszélsz vele nekem is szokak ilyen gondolataim támadni :) mi egy helyen dolgoztunk én most tp-en vagyik és ilyen kérdésekel bombázom hogy ugye most ezzel meg azzal meg akarsz csalni pedig munkából egyenesenhaza jön és mindenhova együt megyünk csak ez ilyen bebeszélés és akkor is tudom mikor kérdezem mégis megkérdezem de ö megnyugtat és utána jó szerintem kérdezél rá mondjad neki hogy értsen meg és ne haragudjon ha most streszeled de neked se könyü és szükséged van arra hogy kimutasa hogy szeret és biztonságba vagy melette biztos meg fog nyugtatni ja és szeretkezz vele ha nem vagy eltiltva lehet hogy azt hiányoljja ?szoritok neked és mindig mindent beszélj meg vele de ne legyél hisztis csak nyugodtan biztos helyre jön minden jó baba várást együt nektek

Babát szeretnénk, de mikor együtt vagyunk a párommal és ő elélvez utáni olyan mintha mind kifolyna belőlem. Ez mindenkinél így van, és ha igen akkor miér?

Legjobb válasz: Igen,gravitáció:-) De komolyan,persze a nagyja kijön, de a lényeg bent marad hidd el.Ez olyan,ha kúpozol ott is kifolyik,de a lényeg benned marad. Ha hiszel az ilyesmiben együttlét után ne kelj fel egybõl,és emeld meg egy kicsit a csípõd.Ill. ne szaladj egybõl a fürdõbe.Segíthet.

Igen, gravitáció:-) De komolyan, persze a nagyja kijön, de a lényeg bent marad hidd el.Ez olyan, ha kúpozol ott is kifolyik, de a lényeg benned marad. Ha hiszel az ilyesmiben együttlét után ne kelj fel egybõl, és emeld meg egy kicsit a csípõd.Ill. ne szaladj egybõl a fürdõbe.Segíthet.
Próbáltál már gyertyában maradni aktus után közvetlenül? Tudom, kicsit mesterkélt, de hát mindent a cél érdekében. Utána pedig ne nagyon mászkálj, inkább aludj el, vízszintesben jobban haladnak az utódok :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, igen úgy szoktam hogy utána fel rakom a lábamat a falra párnát a fenekem álá és ugymaradok 20-30 percet utána alvás(hacsak közben el nem alszok :) )
Akkor kitartás! Össze fog jönni, hidd el!!!!!!

Ti hogyan reagálnátok az adott esetben? Próbálom röviden vázolni. Adva vagyok én és a párom egy 9 hónapos babával. Egy faluban élünk az ő szüleivel, nagyanyjával, húgával, de külön házban.

Az anyósom olyan amilyen, elég rossz természet, a faluban senki nem szereti tesz is ezért, én sem nagyon csípem. Õ sem engem, de tulajdonképpen ő a lányán kivül nem is nagyon szeret senkit, ezt nem is titkolja. A férje és a párom dolgozik családi vállalkozásban, ő és a lánya nem dolgoznak, a lány 30 éves, még mindig "iskolás", ezért neki nem is kell dolgozni.Nagyjából ennyi amit tudni kell első lépésben róluk. Én 35 éves vagyok, első babák, szeretjük egymást, boldogok vagyunk. Na és ami a bibi az egészben. Amikor átmegyünk hozzájuk, akkor folyamatosan jönnek a megjegyzések anyósomtól, és az anyjától. De nem direkt nekem hanem a párom húgához intézik, de a következő formában: Jajj kisbaba (még mindig így hívják) milyen csinos vagy, milyen szép a hajad, mennyit fogytál (amúgy dagi), hogy ragyogsz, stb. Ami engem nem érdekelne, mert nem vagyok egy irigy, féltékeny tipus, de most már kezd zavarni, hisz rájöttem, hogy ezt ellenem csinálják. Ugyanis ők nap 24 órájában látják a lányuka, tehát ráérnének dicsérni akkor is amikor én nem vagyok ott. De nem, ők akkor dícsérik, és főként akkor amikor én a legslankosabban vagyok, mert rohannom kell a gyerek után, valóban én nem tudom magam mindig kisminkelni, vagy nem tudok naponta hajat mosni, és anyával berakatni, hogy szép legyen, nekem nincs időm napjában 3szor átlakkozni a körmömet. És eddig ezt nem éreztem "fogyatékosságnak", de mostanában mégis elkezdtem ezzel foglalkozni. Zavar, mert kevesebbnek érzem magam a társaságukban. És nem tényleg nem írigykedem a szép királylányra, mert nincs miért, hisz egy percet nem cserélnék el az ő unalmas életére az enyémből, mert egy unalmas, felszínes, igazi vidéki lány. Csak nem tudom kezelni ezt a helyzetet. Más mit csinálna? Nem menne oda többet? Vagy mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Saját magadnak gyártasz problémát. Ez csakis téged zavar, erõsen kétlem, hogy az egész család azon munkálkodna, hogy akkusztikailag megfelelõ pozícióban téged kibeszéljenek. A saját hozzáállásod kellene megváltoztatni.

Saját magadnak gyártasz problémát. Ez csakis téged zavar, erõsen kétlem, hogy az egész család azon munkálkodna, hogy akkusztikailag megfelelõ pozícióban téged kibeszéljenek. A saját hozzáállásod kellene megváltoztatni.
Ha anyósék véleményén múlik az önértékelésed, akkor mégsem gondolod magad csinosnak.
mit csinálnék? konkrétan leszarnám hogy mit dicsérik a másikat... egyik fülemen be a másikon ki.... vagy amit még jobban élveznék: beszállnék énis.... "oh de szépen csillog a hajad, befestetted?Milyen sampont használsz?"
Egyik füleden be, a másikon ki. Hadd mondják. Ha együtt akarsz (félig) lakni másokkal akkor meg kell tanulnod "megsüketülni".Foglalkozz addig a gyerekkel, játsz vele, beszélj hozzá
Kedves Kérdezõ! Nagyon alacsony az önértékelésed, a következõt teheted magadért: ha az anyósodhoz mész, nézz ki úgy, mint aki az elsõ randiára megy. Ne menj leharcoltan, zsíros hajjal, ápolatlanul, lógó göncben. Azért érzed magad rosszul, mert nagyon jól tudod, hogy 100-szor szebben tudsz kinézni, mint ahogy épp akkor sikerült. Adj magadra, még akkor is, ha macerásnak tûnik az elfoglaltságaid miatt. A férjed is díjazni fogja, hidd el! És a te önbizalmad is nõni fog, amitõl úgy fogod érezni, hogy képes vagy megváltani a világot.
Túldimenzionálod a semmit.
Figyu, Te egy értelmes, szép, aranyos nõ vagy.Õk meg eddig jutottak el a jellemfejlõdésben.Én is hülyét kapnék tõle, ha állandóan kicsicsázva kellene a dolgokat csinálnom.Többek között pl. kutyát nem lehet magas sarkúban sétáltatni.Illetve lehet, csak az a baj, hogy nem vagyok plázacicus.Ha nagyon zavaró a helyzet, költözzetek el.DE szerintem tiszta vicces lenne, ha adnád alájuk a lovat.A legközelebbi "kisbabás" megjegyzésnél kontrázzál rá: persze, és még a harisnyája is milyen szép!Ha folyton helyeselsz nekik, egy idõ után megunják a játékot.ÉN a helyedben mondjuk regényt írnék inkább róluk.Ki sem kell lépned az udvarból, ott van egy teljes tragikomédiára való anyag a szomszédban.
A kérdező hozzászólása: Ezer hála és köszönet utolsó. Tényleg lehet, hogy csak elbizonytalanodtam és megerõsítésre vágyom, hogy én vagyok a normális:-) Párom...a párom, csak legyint hogy hagyjam, hülyék, õt nem igazán érdekli, én meg nem nagyon akarom ilyenekkel bombázni, mert mindig féek, hogy rosszul csapódik le, hogy én "szidom" a családját. Ha érted...
Elõzõ vagyok. Egyébként ja, szerintem tele vannak komplexusokkal, és szerintem a sógornõd se 100-as a magas sarkús viráglocsolással. Persze õk úgy állítják be, mintha õk lennének normálisak. De ne higgy nekik, nem így van. Párod mit szól ehhez? Errõl nem nagyon írtál.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van. Biztos az én önértékelésemmel van a baj, és nem velük.
A kérdező hozzászólása: Azt tudni kell még, hogy nem vagyok egy csúnya buta liba, értelmes, diplomás, csinos nõ vagyok.
Mondj nekik olyankor valami szex-re utaló dolgot.Hogy te meg úgy de úgy tudsz lovagolni, hogy csak na, kérdezzék csak meg a férjedet.Te is tudsz drága sógornõm?Döfjél beléjük, hogy te meg legalább megtaláltad életed párját. Vagy mond olyankor, hogy nagyon sokra ment a tökéletességével, akkor miért nincs már családja?Tuti valami nem stimmel vele.Mond ezt nekik. Egyébként, csak hogy még én is megerõsítselek, TE VAGY A NORMÁLIS ÉS NEM ÕK!!Majd nézd meg a sógornõd pár év múlva hol lesz, meg mi lesz belõle.Fõleg ha majd kihalnak az ajnározók.Látom elõre, hogy azon fog hisztizni, hogy nincs aki dicsérgesse.
A kérdező hozzászólása: :-) Köszi lányok...de tényleg. Sokat számít ez most nekem, hogy helyrebillenjek. Egyébként utolsó Te rátapintottál, mert a sógórnõm..de érdekes, hogy sosem hívtam így, szóval õ ha 9 percig nem foglalkozik vele valaki akkor kieszközöli a figyelmet. Volt olyan, hogy az anyósom nálunk volt kb.40 percet, közben 2 alkalommal csörgött a telefonja a lánya volt, hallottam a párbeszédet, anyós: Most itt vagyok édes kislányom, majd visszahívlak, hogy tudjunk nyugodtan beszélni. (nyilván én zavartam) Késõbb megint csörög a telefon anyósom nem is mondott semmit, csak ennyit hallottam a telefonból: Mit tudsz ott csinálni ennyi ideig?? Akartam kérdezni, hogy a répaszínû nadrágot vagy a kéket vegyem meg, de úgy látom neked van fontosabb dolgot is! És rávágta az anyjára a telefont:D Nooormális?? Hozzá kell tenem, õk együtt élnek!
27/N vagyok. Sógornõd nem vált le az anyjáról. Szimbiózisban élnek. Sztem neki pszichológusra lenne amúgy szüksége, és lehet, anyósodnak is. De ez legyen az õ dolguk.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is...a párom mindig mondja, hogy degeneráltak, és, hogy beteges ahogyan élnek, vagy egymáshoz viszonyulnak. Erre mindig az a válasz: Ez így normális, ahogy mások élnek (nem szimbiózisban) az nem jó, az rossz.
Ez annyira szánalmas , ahogy viselkednek, de jókat lehet rajtuk nevetni. Nem is értem, hogy tudod õket komolyan venni, tuti nem komplettek :-DDD Nyilván a csaj féltékeny, hogy neked családod, gyereked van, neki pedig nem jött össze, pedig milyen szép fényes a haja :-DD Szerintem ne alacsonyodj le erre a szintre, nem kell velük foglalkozni, hát látod hogy idióták!
"Azt tudni kell még, hogy nem vagyok egy csúnya buta liba, értelmes, diplomás, csinos nõ vagyok." hát ez, ebben a storyban nem tûnt ki:) Ha valóban értelmes és csinos nõnak tartanád magad, lesza.nád ki mit mond...egyébként szerintem túl sokat agyalsz h.lyeségeken és gyártod a tévképzeteket!
„Én számtalanszor hallottam ahogy engem kibeszélnek, és még többször éreztem ezt. De engem nem is ez érdekel, hisz pont leszärom, beszéljenek, nyilván nincs más dolguk, a sekélyes életükben ez a fénypont, hogy mást szidhatnak.” „És eddig ezt nem éreztem "fogyatékosságnak", de mostanában mégis elkezdtem ezzel foglalkozni. Zavar, mert kevesebbnek érzem magam a társaságukban.” Szerintem gondold át, hogy akkor most mégis miért zavar téged, ha nem az alacsony önértékelésed miatt.
Sz*rd le az anyóstés a kisbabájukat :D Próbálj magaddal picit foglalkozni, amennyit bírsz és amennyi jólesik a párod és a gyermeked mellett :)
Hát mit ne mondjak, anyósodnak meg a sógornõdnek nincs kint mind a két kereke, de az anyjuk se semmi:) Mikor ennyire dícsérik a kisbabát, aki már 30 éves, akkor én csak röhögnék rajta. Dilisek és kész.Látják, hogy téged ez idegesít.Szerinted kit néznek hülyének téged aki egy gyerekkel foglalkozik ezért nem divatbemutatót tartassz, vagy azt akit kisbabának neveznek és magassarkúban locsolja a virágoskertet. Meg lehet szólni én meglátnám biztos jót röhögnék rajta.Na meg kisbaba.Sõt, az udvaron mikor véletlen többen vannak kint az utcán, ne a nevén szólítsd, hanem kisbabának.Neki lesz ciki nem neked. Hidd el egy idõ után leszakadnak rólad, mert rájönnek téged nem érdekel.Nyugi nem rajtad fog az utca röhögni, hanem rajtuk:) :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sejtettem, hogy én leszek a hibás, és az önértékelésemben lesz a hiba megtalálva, de nem így van. Valaki írta, hogy "akkusztikailag megfeleõ pozicióban" engem kibeszéljenek, igazából eléggé beletrafáltál, ugyanis õk nem csak engem, de mindenkit a faluban kibeszélnek, nekik mindenki ringyó aki egy kicsit szebben van felöltözve, vagy 4 forinttal többet költ a boltban mint az anyósom:-) Én számtalanszor hallottam ahogy engem kibeszélnek, és még többször éreztem ezt. De engem nem is ez érdekel, hisz pont leszärom, beszéljenek, nyilván nincs más dolguk, a sekélyes életükben ez a fénypont, hogy mást szidhatnak. Én már ezt is elfogadtam, hogy ilyen családdal vagyok kapcsolatban. Ami engem zavar az az én ócsárlásom burkoltan, a másik javára. Pl, tegnap melegítõben és egy pacskerban szaladtam át hozzájuk gyerekkel, a hajam lófarokban, a lány aki kint volt a kapuban virágágyást locsolni tûsarkúban(!) tipeg utánam befelé, erre a nagyanyja kiugrik bokor alól, elõször nem is láttam, és nekikezdi jajj, kisbaba, milyen jólnevelt, és igényes vagy, hogy te még a virágot is ilyen csinosan locsolod. Én elkezdtem nevetni, mert ez a helyzet már annyira egyértelmû volt, hogy komolyan röhögnöm kellett. Nyilván egy kicsit megvagyok tépázva, nem olyan rég szültem, itt van a gyerek, néha még a fogmosást is 3 felvonásban végzem, de ez sok helyen így megy, mégis õk úgy csinálnak, mintha én egy trampli mangalica lennék aki állandóan zsíros hajjal, röfögve közlekedik. És ezzel rongálnak már 3 éve, ugyanis amikor még csak jártunk a párommal, és nem volt babánk, dolgoztam, akkor is ugyanzt csinálták, csak akkor nem találtak a lövedékek, igen lehet, hogy velem is van a baj, lehet, hogy meg van tépázva jelenleg az önbizalmam, és azért érnek utól ezek a beszólások, lehet....de engem inkább az érdekelne, hogy más mit csinálna. Ugyanazt mit én? Elengedem a fülem mellett, de utána képes vagyok napokig rágódni rajta. Pedig tudom milyenek, 3 évvel ezelõtt is ilyenek voltak. Van egy nagyon nagyon szép lány a faluban, de tényleg szép...én amikor elõször megláttam meg is jegyeztem milyen szép lányka, tényleg helyes, erre az anyósom az anyjával kánonba szidták, krva, ribi, nézzem meg a haját, nem is egyformán van levágva, a körmei bénán vannak kilakkozva, BUTA!, az anyja krva, az apja is, nincs a füvük rendszeresen vágva. Ezzel csak ábrázolni szeretném, hogy nekik mindegy ki az csak szidhassák, és bizonygathassák, hogy õk jobbak szebbek okosabbak. A férjem már rájuk szólt minap amikor a szomszédot kezdték el szidni, (mert ugatni mert a kutyája, és ez zavarta õket, ) hogy betegek.
A kérdező hozzászólása: 8:54-es, köszi. Igen...valóban jó volna, de ez nem mindig kivitelezhetõ. Ugyanis itthon nyilván nem a legjobb ruhámban, talpig sminkben szaladgálok a gyerek és a szarÖs pelenka között. A férjem jön, hogy szaladjunk már át az anyjáékhoz, ekkor én veszem a papucsom és átszaladunk, 9 percre. Szóval nincs arra energiám, hogy én 9 percért átöltözzek, megcsináljam a hajamat...stb. De igen...rátapintottál a lényegre.
mondom én bele mennék a játékba... legalább lenne valami amin jót szorakzol, és nyugodtan nevesd ki õket mint ahogy a tûsarkú viráglocsolásnál tetted.. Fûszerezd meg egy kis iróniával is..élvezni fogod hidd el... és utána az egész falu rajtuk fog röhögni....
A kérdező hozzászólása: Igen, persze próbáltam már, hisz én elég humoros ember vagyok, az a tipus aki simán röhög saját magán. Csak tudod egy idõ után már nem megy...mint ahogy eddig nem érdekeltek a beszólások, csak olyan mintha egy pohár lennék amibe töltik töltik a szrt és egyszer csak betellik. És most betelt. Egyébként ezerszer volt olyan, hogy felvettem a kesztyût, és vicceltem, de ezeken általában csak én nevettem, õk megsértõdtek, vagy azonnal mindhárman nekem jöttek. Olyanok akik a verébre is ágyúval lõnek. Ha belementem a buta játékba és visszadícsértem, akkor tudod mi volt? Féltékeny vagyok, és rosszindulatból dícsérem meg a lányt, vagy irigykedem a fényes hajára. Persze az enyém is fényes, de az övé MÉGfényesebb :-) Érted? :-)
Humorod is van, kérdezõ!!! Használd azt! Gondold azt, pulykák õk, és pulykául beszélnek.. Te nem is érted, mit mondanak! copy: Fehér Klára.
A kérdező hozzászólása: Igen..látom tényleg az lenne a legegyszerûbb ha egyszerûen nem venném észre, nem hallanám meg õket. Ezt még leírom, mert ez is sokat elmond róluk. Volt egy összejövetel náluk nem olyan rég, nagyon szépen fel voltunk öltözve én is a férjem is a kisbaba is, fodrász, smink, illatfelhõ, a lehetõ legjobb ruha, a legszebb cipõ. Megérkeztünk, még csak õk voltak ott, vendégek sehol, bemegyünk, köszönünk, a nagymama végigmér és hangosan, de tényleg hangosan szinte kiabálva: (pedig nem szólt zene se, semmi) Kisbaba, neked ma különösen szép a hajad, és mindenkiétõl szebb a ruhád, és szebben vagy kisminkelve mint egy menyasszony (kb. mint Amy Winehouse úgy sminkeli magát, csak zölddel és kékkel, roppan csinos)!! Rajtam gyomorgörcs, hisz csak a hülye nem veszi észre, hogy ez nekem szólt. Erre én kényszert érzek, hgy odaszóljak a nyanyának: Mármint tõlem "mindekitõl" szebb a ruhája Gyöngyi néni? Mosolyogtam. Erre Õ:Igen! Szebb is! És sokkal drágább is! Ebbe én nem mentem bele, engem ez nagyon elszomorít. Bólintottam, nevettem egy kényszeredettet és inkább hagytam a fenébe.
A kérdező hozzászólása: A helyzetet nem tudom kezelni. Nem tudom, hogyan kellene viselkednem. Ez volna a lényege a kérdésemnek, de inkább panaszáradat lett belõle. Szóval nem tudom kezelni a helyzetet, hogy ilyenkor mi lenne jó? De legtöbben azt írják, hogy engedjem el a fülem mellett. Akkor nyilván ez a legkézenfekvõbb megoldás. Csak én már a pulykaméregtõl nem nagyon tudok reálisan gondolkozni, és azt gondolom, hogy fel kell vennem velük a "harcot" .
Ha harcolsz, csak te jöhetsz ki vesztesen. Tudatosítsd magadban, hogy csak az esik rosszul, amit hagysz, hogy rosszul essen. Engem a férjem exfelesége talál meg állandóan (pedig a megismerkedésünk elõtt váltak el). A legviccesebb az volt, amikor jobbhíján abba kötött bele, hogy milyen fehér a bõröm. Há' vazze tényleg az, ilyen a bõrtípusom. Én se vettem fel és nem is akarok ilyen "ki a szebb" jellegû gyerekes játszmákba beszállni. Azzal lealacsonyodnék az õ szintjére. Ha neki az kell a boldogságához, hogy ócsároljon, hajrá. Én tisztában vagyok a saját értékeimmel és különben se neki akarok tetszeni. Elégtételnek bõven elég, hogy TUDOM, hogy ezzel a saját komplexusait próbálja helyretenni, ergo nem boldog. Nem dörgölöm az orra alá, nem is reagálok rá. Nekem elég a tudat.
A kérdező hozzászólása: Igen igen...nagyon jókat írsz utolsó!
Egyik füleden be, a másikon ki. Gondolj arra, miközben ezeket mondják, hogy milyen szegényes a lelki és érzelmi világuk, ha õket ez örömmel tölti el és mosolyogj vissza rájuk. Majd következõ pillanatban felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a cél, hogy bármi is kitûnjön a storyból az általad felsoroltakból. De mindegy. És tévedsz, mert leírtam, hogy soha nem volt baj az önértékelésemmel, egészen addig amíg ezek nem kezdtek ki. 3 évig álltam a sarat. Azért a tévképzetekrõl adhatnál magyarázatot, mit gyártok ami tévképzet?

Most jelenleg gyesen vagyok a 20 hónapos fiammal de melette dolgozok 4 órában. Ha pár hónap múlva terhes leszek újra lesz még egy babám akkor ő rá is a gyest kapom majd? Vagy miképp van ez?

Legjobb válasz: az elmúlt 2 évben kell meglennie 300valamennyi napnak, tehát 1 évnek. ha ennyi idõ eltelik a munkába állásod és a kistesó között akkor jogosult vagy tgyásra illetve gyedre (amennyiben a szüléskor még biztosított vagy) más kérdés, hogy megéri-e, mert 4 órás munkaviszonyra elég kevés a gyed, általában jobb a gyes :(

az elmúlt 2 évben kell meglennie 300valamennyi napnak, tehát 1 évnek. ha ennyi idõ eltelik a munkába állásod és a kistesó között akkor jogosult vagy tgyásra illetve gyedre (amennyiben a szüléskor még biztosított vagy) más kérdés, hogy megéri-e, mert 4 órás munkaviszonyra elég kevés a gyed, általában jobb a gyes :(
A kérdező hozzászólása: Én a fiam elött is dolgoztam de nem volt meg az egy év így rögtön gyest kaptam!
akkor még egyszer :) szóval a születéstõl számított visszamenõleg 2 évet nézik. az már mindegy, hogy a 2 évesed elõtt dolgoztál, mert 1 év múlva azt már biztos nem nézik. ha már 4-5 hónapja dolgozol akkor biztos meg lesz az egy éved, tényleg az a kérdés, hogy mennyire vagy bejelentve, mert annak a 70%-a körül van csak a gyed. ha ez az összeg kevesebb mint a gyes, akkor nem éri meg azt kérni
Kivancsian varom a valaszokat en is mert..mintha en irtam volna a kerdest...velem is pont ez a helyzet..
Az, hogy nem akar bemenni veled szerintem nem probléma.Nem mindenki akarja végignézni.Lehet attól is fél, hogy utánna nem kívánna meg, mert a szeme elött a látottak lebegnének.Mit értesz az alatt, hogy olyan, mintha nem is érdekelné a baba, ha mindent megtesz?
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy dolgozik 2 munkahelyen is, ha úgy kérem ágyba hozza a reggelit, ha kell, este 10kor is elmosogat, tehát ilyen téren mindent megtesz. De nem simogatja a hasam, nem találgat velem neveket, nem jön el uh-ra.
Fú, de irigyellek, ennyit dolgozik, segít neked, ágyba hozza a reggelit.. ezzel rég megmutatta az érzéseit irántad és a baba iránt is! Nem????? Nem minden apuka válik szentimentális amerikai-film apává...
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, de valami mégis hiányzik...
Az elottem válaszoloval totálisan egyetértek!Nem minden férfi olyan érzelgos, és élik át ugy az egész várandosságot ahogy mi szeretnénk!Mondhatnám azt is hogy "tipikus" férfi.Szerintem ne eroltesd a dolgot, ha pedig nagyon bánt, monnd el neki, de azt sem szemrehányoan.Meglátod hogy reagál.amugy meg ha meglesz a bambino tuti odalesz érte, te pedig elfelejted ezt az egészet!Boldog babavárást!
Jaj csajok ez nagyon erdekes tema. En is sokat gondolkodom ezen, hogy apas vagy ne apas szules. A parom szeretne, de en valahogy idegenkedem az otlettol.Azon goldolkodtam, hogy talan megkerdezem az orvost, neki mi a velemenye rolla. Jot tesz vagy csak hatral az apuka a szuloszobaban. Talan a tudat, hogy ott van kinn eleg nem? Habar nem szeretnem ettol az elmenytol megfosztani...de en meg nem szeretnem, hogy ugy lasson...nem tudom hogyan lenne jobb...Szerintem aki nem akar bemenni azt nem kell eroltetni. Boldog babavarast mindenkinek! :)
Szia! Az elsõ fiamnál nem tudta eldönteni a férjem, hogy bejöjjön-e, a szülõszoba elõtt a szülésznõ kérdezte, akkor döntötte el. Nagyon nagy élmény volt mindkettõnknek, nem azzal foglalkozott, hogy hogyan jön ki a baba, hanem velem, gyakorlatilag az egész vajudást szülést végig beszélgettük.. :) Most már mindenképpen be akar jönni! Õ is sokat dolgozik, nem nagyon van ideje a vizsgálatokra eljönni. Ettõl még nagyon szereti és várja a picit. Majd ha a karjában tartja, akár a szülõágy melett, akár a folyosón egybõl APA lesz :) Boldog baba várást és könnyû szülést :)
Szia! Nekem a közvetlen környezetemben volt olyan, aki bement, mert a felesége szerette volna, de utánna annyira nagy trauma érte szegényt, hogy nem tudott a feleségéhez hozzáérni. Ez idõvel annyira kihatott a szexuális életükre, hogy el is váltak. Szerintem ne erõltesd, és mondjuk nem is engedném, hogy bent legyen. Ez egy nõnek a legintimebb dolga, és bár szép pillanatok amit átérzel, õ ezt nem biztos, hogy érezni fogja, látni viszont annál inkább. Én biztos nem tenném ki õt egy ilyen dolognak, mert nem tudhatod, hogy hat rá. Ne erõltesd! Apus is megtesz mindent értünk, de ezt nemszeretné õ sem. Amúgy is mindig rosszul van a kórházban, úgyhogy nem kockáztatok. Gratulálok, és értsd meg a párod ebbõl a szempontból. 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: pedig tuti hogy van rá igény, én azon gondolkodtam, hogy a szoptatás tartja vissza:(
Ezekben az esetekben szokott kiderülni, hogy a pasinak van valakije.
Nem értem, miért minket kérdezel, miért nem õt? Mi nem látunk bele sem az õ fejébe, sem a kapcsolatotokba. Üljetek le miután elaludt a baba és beszéljétek meg. Kérdezz rá nyíltan, mondd el, hogy neked ez fontos, mert nem akarod, hogy elromoljon a kapcsolat kettõtök között.
fura, nálunk fordítva van. mindenképp beszéljétek emg, ki mit érez.
Én is igy vagyok sajnos, nálunk is apa nem akarja.6 hónapos a fiam!:( Mesélték hogy vannak férfiak akiket , , megvisel" a szülés és utánna nem kivánják a párjukat!
6 hónapos múlt a lányom és még nem voltunk együtt.:( Nem szeretek kezdeményezni, de már apropoztam, és mondtam azt is hogy szexpartner után nézek. A körülmények is okozzák, de régen megtalálta a lehetõséget.
Nálunk császár volt, nem az az ok, és ráadásul, folyton arról beszél, hogy minél hamarabb jó lenne kistestvér.
Honnan tudod, hogy nem akarja? Egyértelmûen visszautasít téged? Mert ha igen, akkor ott helyben meg kellene tõle kérdezni a miértjét, és te is tisztán látnád a dolgokat. Szóval szerintem õ tud csak segíteni neked, de leírhatnád bõvebben, hogy mi van nálatok, hogy viselkedik veled.
A kérdező hozzászólása: Akik mondig lehurrognak azok a f....érst írnak?Elegem van!!!!!!4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!