Találatok a következő kifejezésre: A parommal babat de (360 db)

Az utolsó nőgyógyászati kivizsgáláson 2cm-es miómát fedezett fel az orvosom. Szeretnénk a párommal babát, de félek hogy ez akadály lehet. Okozhat gondot ez a terhesség alatt?

Legjobb válasz: SZia!Én nem vagyok orvos,de az egyik barátnõm hasonló szituban van mint te,neki 7 mm-es miómája van,a dokija azt mondta,hogy ettõl még nyugodtan lehet gyereke,és próbálkozzanak.A mióma egy jó indulatú daganat,ha kicsi,akkor nem igazán szoktak vele foglalkozni,úgy tudom.Ha nem vagy benne biztos,kérdezz meg egy másik szakembert,sok sikert a babához.Egy öreg róka

SZia!Én nem vagyok orvos, de az egyik barátnõm hasonló szituban van mint te, neki 7 mm-es miómája van, a dokija azt mondta, hogy ettõl még nyugodtan lehet gyereke, és próbálkozzanak.A mióma egy jó indulatú daganat, ha kicsi, akkor nem igazán szoktak vele foglalkozni, úgy tudom.Ha nem vagy benne biztos, kérdezz meg egy másik szakembert, sok sikert a babához.Egy öreg róka
Ez nem probléma nálam is 2 cm-es találtak mikor terhes lettem ne aggódj emiatt. Még az is lehet hogy terhesség alatt visszahúzódik.
nekem viszont más a véleményem. az egyik imserõsöm a mióma miatt vetélt el. Igaz teherbe esett, de el is ment nekik.
Szia A parom novere most 28 hetes kismama es neki is ugyan ez van. Vele minden a legnagyobb rendben van es a babaval is. Szerintem nem akadaly, de beszelj az orvosoddal, mert O tudja hol van pontosan es okozna e barmilyen gondot. Drukkolok, h minden a legnagyobb rendben menjen 10 hetes kismama

Szeretnénk mi is a párommal babát, de sajnos nem nagyon vagyunk tisztába azzal, hogy elsõ fél évben Tgyást kapok? Majd utána Gyed-et? Mennyi ledolgozott munkaviszony kell, hogy Tgyást majd gyed-et kapjak?

Legjobb válasz: Elõször is, ami fontos, hogy a szüléskor is legyen biztosítási jogviszonyod. Azt hiszem, a szülést megelõzõ két évben minimum 365 nap biztosított jogviszony kell ahhoz, hogy igényelhesd.

Elõször is, ami fontos, hogy a szüléskor is legyen biztosítási jogviszonyod. Azt hiszem, a szülést megelõzõ két évben minimum 365 nap biztosított jogviszony kell ahhoz, hogy igényelhesd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, csak teljesen tanácstalanok vagyunk és sajnos senki nem tud konkrét választ adni én is ezt olvastam nagyon sok helyen a 365 nap biztosított idõt de ez csak a TB által biztosított idõt jelent? Vagy ki számít biztosítottnak?
A kérdező hozzászólása: Igazából az a helyzetem, hogy 1, 5 évig dolgoztam egy szállodában 8 órában bejelentve majd utána munkanélkülit kaptam 3 hónapig majd ismét elhelyezkedtem egy szállodában ahol jelen pillanatban is dolgozok 4 hónapja. És ha most teherbe esnék nem tudom, hogy megfelelnék e a kritériumoknak hogy Tgyást és Gyedet kapjak. Ha ebben tudnál segíteni igazán hálás lennék!
Megfelelsz a kritériumoknak. De fontos, hogy a szüléskor is legyen munkaviszonyod.

Előbb utóbb szeretnénk a párommal babát, de van egy bánatom! Nagyon kicsi a mellbimbóm. Tudok így majd szoptatni?

Kosárban kb 70,75B melltartókat hordok, de a mellbimbóm mérete kb széltében fél cm, kifelé dudorodó mérete kb 3mm lehet! Azon aggódom nem fogok majd tudni szoptatni! Tudom hogy fog majd a terhesség alatt n?ni valamennyit, de vajon eleget a szopizáshoz?

Legjobb válasz: Ha mashogy nem, bimbovedovel fogsz tudni szoptatni. A bimbovedo a sebes mellre, es az ilyen problemara mint a tied is lett kitalalva. Valakinek pedig kepzeld, hogy befele no a mellbimboja, nekik is van bimbokiemelo. Ezmiatt ne aggodjal, en is bimbovedot hasznaltam, mar a korhazban vetettek velem, szerencsere az egyik super regi szuleszno eszrevette a bajt, folyt a tej a mellembol, de a baba nem tudta bekapni, hiszen nem volt mit. Csak amikor hideg van, akkor emelkedik ki az en bimbom is. Ne aggodj ezen, tenyleg ne!!!

Ha mashogy nem, bimbovedovel fogsz tudni szoptatni. A bimbovedo a sebes mellre, es az ilyen problemara mint a tied is lett kitalalva. Valakinek pedig kepzeld, hogy befele no a mellbimboja, nekik is van bimbokiemelo. Ezmiatt ne aggodjal, en is bimbovedot hasznaltam, mar a korhazban vetettek velem, szerencsere az egyik super regi szuleszno eszrevette a bajt, folyt a tej a mellembol, de a baba nem tudta bekapni, hiszen nem volt mit. Csak amikor hideg van, akkor emelkedik ki az en bimbom is. Ne aggodj ezen, tenyleg ne!!!
Ugyanolyan eséllyel indulsz szoptatás terén, mint a többi nõ, legyen kicsi, vagy nagy a mellbimbó. Nekem például átlagos méretûek voltak, terhesség alatt nõttek, így inkább már a nagy kategóriába sorolnám. A mellem is nõtt 75Brõl 85Dre, de a mellbimbóim is követték az arányt. (Megjegyzem, nekem a kisebb bimbó jobban tetszett, de nem is ez itt a lényeg.) Ennek ellenére nem tudok szoptatni, a tejem eleve nem indult be szülés után, csak hetekkel késõbb és akkor is csak minimális mennyiség volt. A sok erõltetéstõl pedig (mert ugye a babát folyamatosan pakoltam cicire, hogy attól majd beindul, illetve több tejem lesz) a babó úgy megutálta a cicit, hogy öröm nézni. Ha tényleg éhes volt, akkor elég volt, hogy megérezte a cicit, amikor rá akartam rakni és már éktelen ordításban tört ki, nem is volt hajlandó a szájába venni egy idõ után. Jól lakottan elcumizgatott rajta, de semmi több. Szóval ennyit errõl...
Nekem a terhesség végére kb. 3-szorosára nõtt a mellbimbóm. Szóval lehet, hogy nem is lesz szüksége bimbókiemelõre.
utolsó válaszoló vagyok, nem a méret a lényeg<70-75>én is.
Ne aggódj ezen rólam már a kórházban is lemondtak, hogy ilyenn mbimbóval nem lehet, na hát lehet!!! sok múlik a te kitartásodon na meg persze a megfelelõ bimbóvédõn.9 hós még mindig szoptató anyuka.
Elõzõ válaszolónak: igen ezt az oldalt én is böngésztem. A másik szlogen pedig, hogy nincs rossz mell:) Vagyis gyakorlatilag ugyanazt jelenti mind a kettõ, ezek megnyugató dolgok. De írjon még más is, akinek ilyen tapasztalata van!
Van egy barátnõm befeleforduló bimbókkal. Azt mondta, két hétig kínlódott, de aztán a gyerek rájött a "dologra", utána két évet és nyolc hónapot szoptatta. Most a második gyerekét szoptatja. A legújabb szlogen: mindenféle mell alkalmas a szoptatásra. Lásd: http://www.lll.hu. Itt érdemes szoptatással kapcsolatban böngészni.
Elõzõ vagyok: nõ egyébként valamennyit terhesség alatt a bimbó is vagy csak a mell?
Nekem is egész picike és bimbóvédõvel szopizunk már 6 hónapja :)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon örülök!:) A méret egyébként csak a bimbóra vonatkozik, nem az egész udvarra! Húh...:) az nagyon durva lenne...:)
Nagyon örülök ennek a kérdésnek, mindenki nagyon megnyugtató és hasznos válaszokat írt! Várjuk még a többit is! Köszi csajok! (Én nem a kérdezõ voltam)
Nekem is hasonlóan mini volt a cicim, és az egyik bimbóm befeléforduló. Na, a terhesség alatt a mérete szinte nem is nõtt, csak amikor szülés után beindult e tejtermelés. Nem kellett bimbóvédõ se, a lányom 10 és fél hónapos korig szopizott, az elsõ 6 hónapban csak tejcsit kapott, és akkor mellette még hordták is a tejet egy fiúcskának. Szóval a kicsi mell nem jelent feltétlenül kudarcot, a bimbód kicsi méretén meg a bimbóvédõ segít.
Szia! A méretek, amiket írtál, az egész mellbimbódra vonatkoznak bimbóudvarral együtt (sötétebb rész), vagy csak a kiemelkedõ középsõ rész, maga a bimbó? A szoptatásnál lényegtelen a bimbó mérete, mert a bimbóudvart kapja be a baba és azt feji ki. A mellbimbó pedig hihetetlen mértékben meg tud nyúlni. De nem alapból, ehhez kell a terhesség is. Igen, terhesség alatt sokat változik a mellbimbó, nõ a közepe és a bimbóudvar is. Szóval ne izgulj, alkalmas leszel a szoptatásra.
A kérdező hozzászólása: Ah, ez egészen megnyugtató!:) Köszönöm!
Én is ilyen cipõben járok. Alapjáraton nem emelkedik ki, csak ha víz éri, érintés, vagy fázok stb...és akkor sem túl nagy. Kiváncsi lennék, hogy miért lehet ez. Én is gondolkoztam már sokat ezen, hogy hogy fogok tudni idõvel szoptatni. Írjon más is, aki ilyen helyzetben van, nagyon szívesen olvasnék sok választ és tapasztalatot, és valószínû a kérdezõ is.
A kérdező hozzászólása: A középsõ kiemelkedõ részre gondolok, ahogy Te fogalmaztál.


Férfiak, valaki kapja az enbrel injekciót? Két éve kapom és szeretnénk a párommal babát de a doki azt mondja még kapom a gyógyszert nem tudok gyereket csinálni! Volt már valaki igy?

Legjobb válasz: szia! Mire kapod az injekciót??? nem lehet kiváltani valami mással? vagy gyógyszer helyett valami természetes dolog???? üdv. :-) "Az Enbrel közepesen súlyos vagy súlyos reumás ízületi gyulladásban (reumatoid artritisz), pikkelysömört kísérõ ízületi gyulladásban, súlyos, a csigolyák összecsontosodásával járó kisízületi gyulladásban (spondilitisz ankilopoetika) és közepesen súlyos vagy súlyos pikkelysömörben (pszoriázis) szenvedõ felnõtteknél (18 éves kor vagy a fölött) alkalmazható "

szia! Mire kapod az injekciót??? nem lehet kiváltani valami mással? vagy gyógyszer helyett valami természetes dolog???? üdv. :-) "Az Enbrel közepesen súlyos vagy súlyos reumás ízületi gyulladásban (reumatoid artritisz), pikkelysömört kísérõ ízületi gyulladásban, súlyos, a csigolyák összecsontosodásával járó kisízületi gyulladásban (spondilitisz ankilopoetika) és közepesen súlyos vagy súlyos pikkelysömörben (pszoriázis) szenvedõ felnõtteknél (18 éves kor vagy a fölött) alkalmazható "
A kérdező hozzászólása: Derekam fájt nagyon, már 10 éve és ott találtak egy , gyulladásban lévõ pontot már 2 éve kapom, és szoltam a dokinak hogy babát szeretnénk , azt mondta hogy augusztus 8-ikán leállítjuk, két hét mulva kimegy a szervezetembõl akkor helyre áll a rend!De mondta a doki , hogy van 10%esélye hogy igy is teherbe tudom ejteni a barátnõmet , és semmi gond nem lenne , nemsokára letelik csak kíváncsi voltam valakinek sikerült e már így
Szia megtudhatnám, hogy mire jutottatok idõvel? En most váltottam Humiráról Enbrelre és a dokim azt mondta hogy ha majd szeretnék gyereket abba kell hagynom elõtte az injekciokat 4 honappal, kulonben baja lehet a magzatnak ...
Persze! Egy herével is tökéletesen teherbe lehet esni spontán.
az ismerõsöméknek sikerült! Hajrá: ) csak egy erõs spermium szükséges.
hú, az én páromnak is. Akkor ez megnyugtató!
Simán lehet!!
Szia! A férjemnek is egy heréje van és mégis vannak gyerekeink.Igaz nehezebben jöttek össze, de nem akadály! Szedjen SupradinF-et, az nagyon jó hatással van, szerintünk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Húú! Köszönöm a válaszokat nagyon örülök hogy van esély egy közös babára, a párám nagyon boldog lesz.

20 éves vagyok és a párommal babát szeretnénk, de ez miatt elég sokan bántanak! Más szerint is még korai?

Elég érettnek érzem magam, s???t... Nem akarok nagykép? lenni, de tényleg így van. A párom 32 éves, ? már régóta szeretne. Fél éve próbálkozunk kb, még nem nagy sikerrel. Az anyagi és családi hátterünk megvan, 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk, nagyon boldogon. Sokan bántanak ezért,hogy korai, meg gondolkozzak már stb... De tényleg tiszta szívb?l szeretnénk. Tervezgetem a nevét, a szobáját...Baba oldalakat olvasok reggelt?l estig... Szeretném..Nagyon:(

Legjobb válasz: Ha úgy érzed itt az ideje, akkor ne hallgass másra. Viszont azt vedd figyelembe, hogy tényleg nagyon fiatal vagy, a kapcsolatotok sem túl öreg, én pl még várnék a babával a helyedben. De rám se kell hallgatni mert mint írtam a te döntésed :)

Ha úgy érzed itt az ideje, akkor ne hallgass másra. Viszont azt vedd figyelembe, hogy tényleg nagyon fiatal vagy, a kapcsolatotok sem túl öreg, én pl még várnék a babával a helyedben. De rám se kell hallgatni mert mint írtam a te döntésed :)
11:00 maximálisan igazad van!!!!
Biológiai szempontból a legideálisabb korban vagy!!!!! Ez lenne a természetes, a legegészségesebb, és nem az, hogy várj 30 éves korodig. Ha megtehettem volna, én is sokkal elõbb szültem volna. De nálam nem úgy alakult.
szerintem ez csak a ti dolgotok, ha szeretnétek mind a ketten, akkor ne hallgass senkire, majd látni fogod, aki ezeket mondta, az lesz az elsõ aki jön, hogy: "megfoghatom", gügyü-gügyü, meg stb Ezt meg álszent dolognak tartom.
gyerek nélkül nem érzed magad teljes embernek? ennyi az életcélod 20 évesen?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
Tisztán látod a dolgokat, és úgy veszem észre, tényleg komoly csaj vagy! Ne pánikolj, nincs vége az életnek, ha van egy gyereked!Sõt ezután kezdõdik! Gyerek mellett is lehet: tanulni, moziba járni, szórakozni. Legalább a nagyszülõk sem unatkoznak, mig vigyáznak a picire!Hajrá mindent bele!!!
Én csak sok sikert tudok kívánni, remélem, minél elõbb összejön a baba! Felelõsségteljes csajszi vagy, biztosan jó anya leszel.
csodálatosan leírtad hogy nem találtál munkát, ezért jöhet inkább a baba azt könnyebb megszerezni. gratulálok
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) Sokat jelent ez nekem, hogy van aki "támogat" még ha nem ismerlek titeket! Higyje el mindenki, hogy nagyon sokszor végigrágtam ezen magam és mindent átgondoltam...
Szia!nyugodtan készülj az anyaságra, egy 20 éves nõ teljesen érett minden értelemben. gondoljunk csak bele, a generacióváltást is kb.20 évben határozzak meg. van egy kollaganõm, aki 20 évesen szült, 40 évesen lett nagymama, szóval a lánya is 20 éves volt, , mikor szült. a hölgy, most 54 éves, a lánya 34, az lányunoka 14 éves. egyik szebb, mint a másik és nem kizárt, hogy 60 évesen dédi lesz. úgy, hogy ne add fel az álmodat és sok boldogságot Nektek. üdv.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: csodálatosan kiforgattad és félreértetted a mondanivalóm, de ezzel sincs gond. Ha úgy érzed, hogy így van és te ettõl megnyugodtál, akkor örülök, hogy örömet szereztem.
A kérdező hozzászólása: 11:35: köszönöm. Teljesen igazad van! És az elzõ üzim nem neked szántam.
Ha úgy érzed, hogy menni fog, vágj bele. Én 22 éves vagyok, egy 8 hónapos kislány anyukája, és a párommal csináltunk 2-en egy vállalkozást. Egy vállalkozás nem egyszerû dolog, rengeteg szabálynak kell megfelelni, rengeteg dolgot kell intézni folyamatosan, és nem biztos, hogy annyi pénzt fog hozni, amennyit vár az ember. Kell hozzá szakma, sok befizetés, adó, járulékok stb. Tényleg komolynak tûnsz. Vágjatok bele, ha úgy gondoljátok. De egy stabil háttér nagyon fontos. Én szurkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. Utánanéztem, nem lesz egyszerû elindítani, de mindenképpen megpróbálom megvalósítani és ha úgy érzem., hogy sikerül, akkor sikerülni fog, csak pozitívan kell hozzáállni. Köszönöm szépen!
Szerintem nem tervezgessetek, hanem "csak éljetek". Ha összejön, akkor szuper, mert szeretettel várjátok, ha meg még nem, akkor annak is megvan az oka, de még mindig bõven lesz idõd rajta dolgozni:)
senkinek semmi köze hozzá, ez a te életed, ne hagyd h mások beleszóljanak.sok sikert a továbbiakban, és kívánom h sikerüljön és teljesüljön amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát. A párom fél attól, hogy 32 éves és milyen "idõs" lesz mire a gyermekünk 20 éves lesz. Természetesen mindenkinek saját maga kell döntenie arról, hogy mikor tudja vállalni a babát. Sok emberrõl tudok, akik itt vannak 30-35 évesen és a munka az elsõ nekik, nem hagyják ott, mivel nem biztos, hogy utána vissza tudnak menni, de addig addig, hogy kicsusznak az idõbõl. Van olyan ismerõsöm is, aki 40 éves és most szült, vagy egyáltalán nem vállalt gyereket, mert csak munka munka munka...
Szia!szerintem nem korai, pláne ha mind a ketten szeretnétek.Az én példám 29 éves vagyok, januárban volt a nagyfiam 9 éves, tehát 20 éves voltam én is és a párom is , mikor õ megszületett.Az életem legjobb döntése volt, hogy õ megszületett akkor, pedig csak 1 éve voltunk együtt.Azóta is együtt vagyunk, már férj-feleségként , van egy majdnem 4 éves kislányunk, és egy 3 hónapos kisfiúnk.Tehát teljes a család, tökéletesebb nem is lehetne, szerencsére nekünk is megvan az anyagi háttere ennek a nagy családnak.Ne huzd az éveket, a legjobb korban vagy a gyerekvállalás szempotjából.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "támogatást". :) Korai érõ voltam mindig..Hogy is mondjam. Míg mások 17 évesen még tomboltak, nekem minden mást fontosabb volt és inkább a családommal voltam hétvégén. Nagyon házias vagyok, fõzök, mosok, takarítok már 13 éves korom óta, bár ez tudom, hogy nem olyan nagy dolog. Tényleg köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: 2.válaszolónak is nagyon köszönöm. :)
Ha tényleg megvan a megfelelõ anyagi és családi háttér, no meg mind a ketten nagyon szeretnétek, akkor nem szabad mások véleményével foglalkozni! Mindig lesz olyan aki megszólja a másikat bármi miatt. Az ilyenekkel nem kell törõdni. Sok sikert a babához, drukkolok nektek! :) Szép napot. 21/L
A kérdező hozzászólása: Egy kisbabának biztonság, anyagi háttér, gondoskodás és boldog, szeretõ család kell ELSÕSORBAN. Ha ezek megvannak, és tudatosan készülünk rá, hogy még jobb legyen, akkor miért kellene még várnom, ha szeretnénk is a babót nem?
10.56 vagyok megint -amúgy meg azt mondják, hogy a szerelemgyerekek a legszebbek, legokosabbak! :-) Akkor kell gyereket vállalni, amikor az ember még igazán szerelmes, boldog, m rózsaszín fellegekben úszkál, és nem akkor, amikor már tizenx éve benne van egy ellaposodott kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Ezzel teljesen egyetértek. Sokan már együtt élnek 10 éve és csak azért vállalnak gyereket, mert "korban vannak"... Közben a kapcsolatuk sem a legtökéletesebb.
Ne foglalkozz mások véleményével!Én 7 éve vagyok együtt a párommal!Most lesz az esküvõnk, és mind a ketten 25 évesek vagyunk!Én is vágytam már 20 éves koromban is egy babára, de mivel a párom is ennyi volt így õ még nem akart!Persze meg értettem Õt, csak most az a baj, hogy még mindig nem akar és már eltelt 5 év!Én meg csak várok és szenvedek!Igaz megszakítással vagyunk együtt és minden hónapban azon izgulok, hogy hátha becsúszik a baba!Persze közösen döntöttünk errõl a védekezésrõl, mert ha besikerülne, természetesen nem hagyna el, na meg a babát is szeretné, de még nem akar 100%-osan ráállni a dologra!Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nektek is megvan minden anyagi körülmény, hogy feltudtok nevelni egy gyereket, ne foglalkozz, hogy mit mond más, mert nagyon szerencsés vagy, hogy nem kell a párodnak könyörögnöd, hogy legyen babátok!Sok sikert! Remélem sikerül döntened!
A kérdező hozzászólása: Vannak életcéljaim persze, de most a babó az elsõdleges. A másik meg az, 40 évesen is megvalósítható akármilyen cél. És aki aztmondja, hogy ez nem így van, annak nincs igaza.
A kérdező hozzászólása: 11:04: nagyon szépen köszönöm. És higgy benne, hogy nem kell sokat várni és a párod is teljesen rááll erre.
Ha megtehettem volna én már 18 évesen gyermeket vállaltam volna a párommal. DE! Fontosnak tartottam, hogy leérettségizzek, legyen szakmám, állásom, munka mellett fõiskolát végeztem, nyelvet tanultam. Most 26 évesen várom az elsõ babámat. Szerintem nem maradtam le semmirõl, és jó hogy egy kicsit elõre is gondolkodtam pl. munkahely terén lesz hova visszamennem, de ha másképp alakulna akkor is el tudok majd helyezkedni és nem tengek-lengek. Mondjuk nekünk majd 2 év próbálkozás után sikerült.
Teljesen igaza van a kérdezõnek. Azt a babát még föl is kell nevelni, mellette kell állni. Erre nagyobb esélye van, ha hamarabb vállalja a babát. Persze nem szólom meg azokat sem akik valamilyen oknál fogva késõbb szülnek. De hogy õszinte legyek én sem hagynám ki ezt a 30-cas éveim utánra. 21/L
Senkit nem lehet megítélni az "életcéljai" alapján. Másik: a gyerek nem életcél, hanem párhuzamos azzal, az itt most a kérdés, hogy mikortól lesz az. Ezt meg döntse el mindenki maga.
Szia! Áprilisban leszek 19, és már egy fél éve próbálkozunk babával.Eddig sikertelenül.Akinek elmonduk eddig mindenki le akart beszélni róla.De tojok más véleményére.A gyerekünk egy biztonságos csaláádi légkörbe fog születni.Mindene meglesz, és nagyon várjuk, nagyon fogjuk szeretni!

A párommal babát szeretnénk, nem védekezünk, 6-a körül kellene megjönnie, de kb 3 napja görcsöl a hasam, feszül a mellem, gyakran járok vizelni, szédülök, Lehetek terhes?

ha a menzesz miatt van szerintem korai, tesztet nem csináltam félek a csalódástól nagyon szeretnénk babát, egy pár órával ezel?tt folyást is tapasztaltam minimálisat.

Legjobb válasz: Ha 6-a körülre várod,akkor ha terhes is vagy, még csak pár napos,még be sem ágyazódott a petesejt,ilyenkor még ezeket a tüneteket nem igazán tapasztalhatod. Mellfeszülés,gyakori vizelés és szédülés amúgy is késõbb jön,ha elég hormon halmozódott fel. Egyértelmûen azért nem mondanám,hogy nem,mert nekem mindkét gyereknél 5-6 napos terhesen elõjöttek a gyanús jelek,ami nálam a disznó álmokat jelentette illetve,hogy mikor megkínáltak alkohollal még a szagától is majdnem összehánytam magam, egy korty sört sem tudtam meginni udvariasságból sem :) Ne stresszelj, neked sem biztos,hogy tipikus tüneteid lesznek,nem kell õket vadászni. Semmi baj,ha nem leszel rögtön terhes,van hogy hónapokig,évekig próbálkozik hiába egy teljesen egészséges pár, az is abszolút normális. Addig is legyél minnél egészségesebb, szedj terhesvitamint, hogy egészséges környezetben startoljon a pici :)

Ha 6-a körülre várod, akkor ha terhes is vagy, még csak pár napos, még be sem ágyazódott a petesejt, ilyenkor még ezeket a tüneteket nem igazán tapasztalhatod. Mellfeszülés, gyakori vizelés és szédülés amúgy is késõbb jön, ha elég hormon halmozódott fel. Egyértelmûen azért nem mondanám, hogy nem, mert nekem mindkét gyereknél 5-6 napos terhesen elõjöttek a gyanús jelek, ami nálam a disznó álmokat jelentette illetve, hogy mikor megkínáltak alkohollal még a szagától is majdnem összehánytam magam, egy korty sört sem tudtam meginni udvariasságból sem :) Ne stresszelj, neked sem biztos, hogy tipikus tüneteid lesznek, nem kell õket vadászni. Semmi baj, ha nem leszel rögtön terhes, van hogy hónapokig, évekig próbálkozik hiába egy teljesen egészséges pár, az is abszolút normális. Addig is legyél minnél egészségesebb, szedj terhesvitamint, hogy egészséges környezetben startoljon a pici :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: de a folyás és höemelkedés jelentheti a beágyazódás végét is, nem? én legalábbis ezt olvastam
nem tartom jó ötletnek!nagyon megharagudna rád ha ez kiderülne!tudom nehéz, de légy türelemmel!
szerintem is várj vele.. valamiért biztos megvan az oka h nem szeretne még..
Szerintem várdd meg, amíg elérkezik az a pillant, hogy a párod is vágyakozni fog egy kisbaba után. A "véletlen becsúszott" sztorinak általában nincs jó vége..
Én 3 éve szeretnék már kisbabát. Mindig mondtam a páromnak, jó lenne egy kisbaba. Persze nem mondtam neki soha, hogy most vállaljuk be, csak hogy már vágyom egyre, és majd egyszer ugye õ is akar egyet. Mondta mindig, hogy persze, de még most nem. Aztán egszercsak egy éve elkezdte õ is mondani, hogy õ is szeretne, de még várnunk kell egy ici-picit, hogy rendezõdjenek a dolgaink. Szerencsére csak egy évet kellett várni, és elkezdtünk próbálkozni. Elsõre összejött, úgy látszik, nagyon akartuk. Most õt várjuk:D Legyél türelmes a pároddal, de kérdezd meg tõle, hogy õszintén mondja meg, hogy szeretne e valaha gyereket. Ha azt mondja, hogy nem, neked kell eldönteni, hogy késõbb meg tudod e változtatni a véleményét, vagy elfogadod a tényt, hogy nem lesz gyereketek. A harmadik lehetõség tudod mi. Hiába mondod azt, rendben, belenyugszom, hogy nem lesz gyerekem, egy szép nap rájössz, hogy ezt az érzést nem lehet elnyomni, hiszen ez egy olyan erõs ösztön, mint a túlélési ösztön. (lényegében ez ugyanaz)
Mennyi idõsek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, mindketten megtesztek mindent a közös jövõtök érdekében? Ezeket jó lenne tudni... Mert ha teszem fel huszas évek elején pár hónapos kapcsolatba, munkanélküliként várni kellene. Viszont ha több éve együtt vagytok, mindketten dolgoztok és mégse tudjátok az álláspontjaitokat közelíteni, akkor egy olyan fiú kell, aki a jövõt úgy gondolja, mint te.
Mondjuk még mindig nem értem, miért nem keresnek a pasik, akik nem akarnak gyereket, olyan nõt, aki szintén nem akar.Estleg el is kötethetik magukat, az 100%-os. A gyermektelenségnek is két ember közös döntésének kellene lennie.Mert ennyi erõvel az is pfuj, undorító féreg , akinek a párja meg akar...
Ne vívd ki magad ellen a sorsot, én ilyent sose tennék, hogy átverem a párom. Vagy legyen közös döntés, vagy semmi. Ha nagyon nem egyeztek, akkor meg minek vagytok együtt?
Elõször is meg kéne tudnod, miért nem akar babát. Túl fiatal még? Nem elég stabil a kapcsolat? Anyagi oka van? Családi gondok? Rengeteg minden lehet. Ne nekünk válaszolj ezekre, hanem magadban tedd fel a kérdést, hátha megérted az álláspontját és tudsz változtatni rajta.
Undorító féreg vagy !!! Annak a férfinek is van ugyanolyan beleszólása, mint neked. Nem csak lecsapolni kell. A gyereknek meg KELL az apa. És nem úgy, hogy anyus taktikázott.. Hánynom kell a magadfajtáktól.. Aztán csodálkozol, ha majd rövid idõn belül elhagy, mert õ még nem akarta ezt az egészet..
14.59 kicsit erös volt nem gondolod!?
Nem az a baj, ha valaki akar gyereket, valaki meg nem, hanem az, ha ez nem közös döntés, és egyik ráerõlteti akaratát a másikra, akár a gyerekvállalás akár a gyermektelenség. Ha valaki gyereket akar, a párja meg nem (vagy még nem, csak késõbb), és mégis valahogy kijátssza a párját, aki meg erre nincs felkészülve, az a gyereknek árt a legtöbbet. Aki ilyen játszmák miatt jött a világra, annak nagyon rossz úgy felnõnie, hogy az egyik szülõ nem akarta, mert ezt általában érezteti is, ha nincs felkészülve a gyerekvállalásra.
Nem korrekt dolog abbahagyni a gyógyszerszedést, és aztán rákényszeríteni a pasira a gyereket. A gyerekkel szemben se szép, mert így 99 százalék, hogy lesz egy olyan apja, aki sz.rik a fejére. Erre még akkor is jó esély van, ha a pár eredetileg közösen akarja a gyereket - de így aztán tuti elintézed neki ezt a felemelõ érzést (tapasztalat :S ) Más az, ha eleve egyedül vállalod, és kiskorától abban neveled, hogy Te ezt így akartad. Akkor nincs az a tudat, hogy õ valakinek nem kellett. Na de így... :S Azt meg te döntöd el, hogy vársz-e a pasidra, vagy a gyerek fontosabb, és vállalod egyedül, vagy mással, aki akar. De ne csapj be senkit...
Tudod ezek a dolgok hova vezetnek? Hogy majd nevelheted egyedül a gyereked! A ti kapcsolatotoknak annyi. Így is de úgy is ha megteszed.
Ilyet ne tégy, még akkor lehet gond, ha tényleg becsúszik. A párom ugyanezt mondta és mikor terhes lettem boldogan lobogtattam a pozitív tesztet, õ meg közölte, ha megtartom elköltözik...

Nagyon szerettünk volna a párommal babát, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerült is. A tüneteim megvannak, de a tesztem negatív lett. Hormonzavaros vagyok, lehet ez a teszteredmény oka?

Legjobb válasz: Az is lehet az oka, hogy a terhességed még nincs olyan elõrehaladott stádiumban, hogy kimutathatja egy otthoni terhességi teszt. Javaslom, hogy várj még egy picit, és pár nap múlva készíts egy új tesztet, hátha akkor már kimutatható lesz a pici jelenléte! :o)

Az is lehet az oka, hogy a terhességed még nincs olyan elõrehaladott stádiumban, hogy kimutathatja egy otthoni terhességi teszt. Javaslom, hogy várj még egy picit, és pár nap múlva készíts egy új tesztet, hátha akkor már kimutatható lesz a pici jelenléte! :o)
szia! mi is így voltunk. csináltam két tesztet, negatív volt. amikor kezdtem rosszul lenni, már pozitív lett a teszt és kiderült 8 hetes terhes vagyok.mikor mondta a doki, majdnem elsírtam magam. menj el nõgyógyászhoz, õ megmondja terhes vagy-e, nyugodtabb leszel. elõre is gratulálok. ne aggódj, szerintem rossz a teszt
Arra célzol hogy mi adjunk spermát ?
hogyne, menjetek orvoshoz hogy kideruljon nincs-e valami szervi oka. amugy meg d*gjatok szorgalmasan... :)
Bízzátok hozzáértõ emberekre.
Hát azért leírhattad volna részletesebben, hogy mivel tervezitek. AutoCAD? 3D Studio? Valami egyéb? Egyáltalán, mik az elvárások, 3D legyen, vagy csak valami sima 2D-s? Mennyire legyen életszerû? Stb. Adhatnál támpontokat, mert így elég nehéz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!