Találatok a következő kifejezésre: A paromat kaptam. Aki egyszer (2 db)

A paromat hazugsagon kaptam. Aki egyszer hazudik, hazudni fog masodszor is? Hogy lehet ezutan megbizni valakiben?

Legjobb válasz: Ha megcsalt akkor valami hiányzik neki belõlled amire szüksége van,vagy már nem szeret elégé!Szerintem beszéld meg vele ugy többre mész...és te ismered hogy általában igazat mond-e vagy nem vagyis hogy hihetsz neki vagy sem!

Aki egyszer megteszi, nagy valószínûséggel megteszi újra csak idõ kérdése.Nagyon ritka az esetleg, aki mégsem(bár ezt ritkábban hallani).Van, aki egyet még "elnéz", van aki nem és az elsõnél kidobja a másikat, pontosan azért, mert már nem tud 100%-ig megbízni a másikban, ott marad mindig egy kis tüske, jogosan.Ezt neked kell eldönteni, te tudod, hogy milyen valójában õ.De gondold át ezt nagyon, hogy megtudnál e bízni benne annyira, mint azelõtt és dönts okosan.
Ha megcsalt akkor valami hiányzik neki belõlled amire szüksége van, vagy már nem szeret elégé!Szerintem beszéld meg vele ugy többre mész...és te ismered hogy általában igazat mond-e vagy nem vagyis hogy hihetsz neki vagy sem!
szerintem sem lehet megbizni valakiben ezek utan. az igazat megmondva engem az ilyen dolgok melysegesen felhaboritanak es undort keltenek bennem. en biztos nem tudnek tobbe hozzaerni a szerelmemhez azzal a tudattal, hogy kozben masnak is odaadta magat :( nem lennek kepes megbocsajtani, nekem nem menne.
Engem megcsaltak. Par honap mulva meg konyorogte vissza magat... Tudom, hogy most szar. Nekem is az volt. De ha egyszer megengedte maganak azt a luxust hogy atvert es meg meg is alazott azzal, hogy megkefelt mast, nem erdemel bocsanatot. Sehogy nem lehet bizni igy valakiben. Add ki az utjat mert sokkal jobbat erdemelsz!
szerintem aki egyszer megcsalja a párját, az másodszorra is meg fogja. mégis azt mondják, hogy egy megcsalást még meg lehet bocsátani. hát nem tudom...
akármennyire szereted, én a helyedben nem bíznék meg benne... én túl büszke vagyok, így mindenképpen szakítanék a párommal, ha így megalázna :(
Szerintem is megteszi újra, idõ kérdése. Kérdés, hogy te meg tudsz e bocsátani, el tudod e viselni a megaláztatást, hogy megkefélt valaki mást.
Engem is megcsaltak. De azóta eltelt 3-4 év, és boldogabb vagyok ugyanazzal mint valaha, hisz szerettem, és szeretem, õ is, csak hülyevolt. Egy esélyt mindenki megérdemel.
A kérdező hozzászólása: 18 éve utánajártam
Nem mindegy mekkora az a hazugság... Mi történt? Úgy talán hitelesebben tudunk válaszolni!
De, hogy derült ki?Te utána jártál ennek vagy éppen rajta kaptad õket...?Mióta vagytok együtt?Kicsit írhatnál többet is, úgy könnyebb lenne.
A kérdező hozzászólása: :( megcsalás tagadás
Ha valamit soha nem tudnék páromnak megbocsátani, az ha megcsalna. Mért velem van, ha közben más kellett neki?? Biztos nem fogadnám vissza ha már egyszer megcsalt! Jobban érdemel mindenki egy hazug csalfánál!!! Te is! Ne fogadd vissza!

Szédülök a kontaktlencsétől? Tegnap kaptam, de már volt pár éve egyszer, és akkor nem. Most akkor ez normális?

Az érdekelne hogy más volt-r már így. Amúgy jó minőségű Hoya lencsék, doki írta fel.

Legjobb válasz: Ugyanolyan dioptriájú lencsék, mint régebben?

Ugyanolyan dioptriájú lencsék, mint régebben?
Nem megfelelõ a dioptria.
A Hoya szemüveglencséket gyárt nem? De a dioptria vagy a rossz görbület okozhat ilyen tüneteket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!