Találatok a következő kifejezésre: A paromat kaptam (224 db)

1 hete volt abortuszom szivleállés miatt. Kaptam ANTI D injekciot. Ezt pontosan mért kaptam? Én B neg. vagyok a párom O poz.

Legjobb válasz: Szia...azert kaptad mert az abortusz miatt a vered kavarodott a baba verevel...es rh osszeferhetetlenseg allt volna be ha a parod rh-at orokolte. Emiatt a veredben ellenanyagok lettek volna es a masodik babanak kissebbek lettek volna az eselyei a megmaradarsra az osszeferhetetlenseg miatt...roviden...a te tested idegenkent kezelne a masodik babat mivel mas az rh ja....emiatt kilokte volna a szervezetedbol es veteles lett volna a vege( nem mindig de nagyon nagyon nagy az eselye). Az anti-d inj-val a veredben levo ellentestek semlegesitodnek es a masodik babanal nem lessz gond az rh miatt. Sajnalom amiveled tortent...amugy szerintem nyugodtan kerdezd meg maskor a dokit mert kutya kotelesseguk elmagyarazni mit miert csinalnak. Kitartast .

Szia...azert kaptad mert az abortusz miatt a vered kavarodott a baba verevel...es rh osszeferhetetlenseg allt volna be ha a parod rh-at orokolte. Emiatt a veredben ellenanyagok lettek volna es a masodik babanak kissebbek lettek volna az eselyei a megmaradarsra az osszeferhetetlenseg miatt...roviden...a te tested idegenkent kezelne a masodik babat mivel mas az rh ja....emiatt kilokte volna a szervezetedbol es veteles lett volna a vege( nem mindig de nagyon nagyon nagy az eselye). Az anti-d inj-val a veredben levo ellentestek semlegesitodnek es a masodik babanal nem lessz gond az rh miatt. Sajnalom amiveled tortent...amugy szerintem nyugodtan kerdezd meg maskor a dokit mert kutya kotelesseguk elmagyarazni mit miert csinalnak. Kitartast .
Azért mert te neg. vagy õ pedig poz. és lehet h a baba is pozitiv vércsoportú volt ami ellen a te szervezeted ellen anyagot termelt.

Karácsonyra semmi olyat nem kaptam amit kértem, pedig irtam listát ahogy kérték. A páromnak mutattam két dolgot hát persze a 3. at kaptam meg. Tudom hogy ez gyerekes dolog, d nem ehhez szoktam hozzá. Hogy viselkedjek?

Legjobb válasz: szerintem is marhasag ezen kiakadni. kicsit nézz magadba és értelmezd a következõ kijelentést: "keseregtem, mert nem volt cipõm, egészen addig mig nem találkoztam valakivel akinek nem volt lába..." örvendj hogy van párod, egészséges vagy, hogy szeretheted... üdv

szerintem is marhasag ezen kiakadni. kicsit nézz magadba és értelmezd a következõ kijelentést: "keseregtem, mert nem volt cipõm, egészen addig mig nem találkoztam valakivel akinek nem volt lába..." örvendj hogy van párod, egészséges vagy, hogy szeretheted... üdv
Sztem ha mind3 ajándék nagyjából ugyanannyiba került és ugyanoylan könnyû volt beszerezni és Te határozottan megmondtad, hogy ennek örülnél, és õ bele is egyezett, akkor illetlenség volt a részérõl. Mindenesetre ezen ne vesszetek össze. Legközelebb ha ajándékozásra kerül a sor, akkor legfeljebb majd jobban letisztázod.
mi az, hogy nem ehhez szoktál hozzá???? Sajnos az élet nem olyan, hogy mindig az van amit Te akarsz!!! Ehhez kéne hozzászoknod! Mi sem tudtunk egymásnak semmit venni a férjemmel, még fánk sincs, mert nincs rá pénzünk. És sokkal többet ért, hogy velem volt és érzem, hogy szeret. Hogy ölelget, puszilgat és azt mondja soha nem tudna nélkülem élni. Nekem ez az igazi ajándék, nem is kéne semmilyen pénzzel megvehetõ dolog. És tényleg nõjj már végre fel.
Õszintén, mit kértél? Annyira egetrengetõ más dolgot kaptál? Nem lehet, hogy csak a pénztárcájuk volt szûkös a te listádhoz képest és azért kaptál mást? Drága kérdezõ, én 1 nap nyugalmat kértem, ingyen lett volna, nem kaptam meg, na, erre varrj gombot.
Ilyen hülyeségeken agyalni, most õszintén... Én inkább örülnék annak, hogy egyáltalán kaptam ajándékot, nemhogy még utána nyavalyogjak. Ehhez szoktál hozzá: akkor eljött az idõ, hogy leszokj róla. Egy lélekben felnõtt ember tud örülni a legjelentéktelenebb ajándéknak is, nemcsak annak, amit õ elõre kért. Én sem azt kaptam karácsonyra, ami igazán tetszett volna, de soha nem tudnék ilyenen nyavalyogni, mert amit kaptam, hasznos és praktikus dolog, nem is került sokba, így igazán átjött a "szívtõl szívig" jelentése. Én az ajándékban elsõsorban a gesztust látom, és nem a mögötte lévõ pénzt vagy egyéb hasznot.
Ilyen az élet, ne reagáld túl.Hogy örülnék ha csak ilyen kis hülye problémáim lennének.Viselkedj úgy ahogy máskor.Ne haragudj senkire.NÕJ már fel!!!!!!
Viselkedj normálisan, és ne légy hisztis [email protected]
Klassz kis számító ember lehetsz... erre tanítottak, és ehhez szoktál hozzá? Bocs, de nem sajnállak! Gondolkozz el magadon!!
egyetértek az elõttem szólóval!
Nem ehhez szoktál hozzá????? Akkor én csak örülhetek, ugyanis mi a párommal semmit nem tudtunk egymásnak venni, mégis nagyon boldogok voltunk karácsonykor.Annak örültünk, hogy a gyerekek legalább örülnek.Sajnálom azt aki olyan mint te.
Hát persze hogy le lettek pontozva a válaszok ez a kis hisztis lepontozta mert nem értünk vele egyet. Örülj hogy van családod meg párod akikkel eggyütt lehetsz ez nem mindenkinek adatik meg szánalmas vagy de ha most ilyeneken kibuksz mi lessz veled majd az életbe hogy állod meg majd a helyed vagy úgy gondolod hogyí majd anyuci meg apuci segit???
Ha olyan nagyon kell az a valami, ami a listán van, vedd meg magadnak! :) A karácsonynak nem arról kell szólnia, hogy megvesszük ajándékba a mosógépet, mikrót, kötszert, meg egyéb rohadt fontos dolgot össz-családi ajándéknak. Ugyanígy nem az a lényege, hogy a valóban fontos dolgokat kell karácsonyra megkapni. Ha nekem nagyon kell valami, akkor megveszem magamnak év közben.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé lehortatok, de nem mosogéprõl beszélünk meg wellnes hétvégérõl!Kellett irnom egy listát, amin ilyenek szerepeltek (gyurodeszka, konzervnyitó, edénykészlet ami 2800 ft volt amit kinéztem)erre kaptam képkeretet, pizsamat!Hát nem tudom!Páromtól kaptam egy táskát, amit a munkatársnõi választottak, jaaaa de ehhez hozzá tartozik hogy elõtte valo este mutattam neki kettõt is!Hát persze hogy én vagyok a hibás!Ja és azért nem ehhez vagyok hozzá szokva, mert minden évben ért valamit a KÉRÉSEM!
Kedves Félreajándékozott! sajnálom, hogy ennyire lehúztak a többiek, hisz nem életed fõ tragédiájaként állítottad be a "problémádat", én ettõl függetlenül teljesen megértelek. Azt érezheted, hogy csalódott vagy. Mert az egészben csak annyi a lényeg, hogy ha már direktben megkérnek, hogy írj listát, akkor pofátlanság valami egészen mást adni. Mert lehetett volna "meglepetés" jelszóval átadni, és akkor ez van, kész. De ha listát kérnek, nem értem miért e tapintatlan viselkedés... Mindenesetre légy nagyvonalú! Az mindig megtérül!!!
De, arról van szó, amit írtam, mit nem lehet érteni ezen? Ha kell valami VEDD MEG MAGAD, vagy kérd máskor! A listákat meg felejtsd el, minek ott problémát csinálni, ahol egyébként nem lenne? Ekkora feneket keríteni ennek... Nincs nagyobb probléma az életben?
Te azt vetted neki, amit kért...?
A kérdező hozzászólása: A 14.40-kor válaszolónak köszönöm!Lehet hogy nem fogalmaztam jol!De annak aki azt irta hisztis, meg hisztis pi...a, üzenem kinek kell felnõnie?
Az elõzõekkel mélységesen egyetértek - de azért van egy tanácsom is: ha drága volt, amit a listán kértél, akkor legközelebb beszéld meg azt, hogy ketten együtt is vehetnek valamit. Így ugyan kevesebbet kapsz - de legalább azt, amit szeretnél.
El se olvasom a sok hülye választ, mert csak lehurrogásnak tûnik mind. Viselkedj úgy, mintha mi sem történt volna, ezt le kell nyelni. Nálunk is rendszeresen ez van, megkérdezi mindenki mit kérek, tök mást kapok (sokszor drágábbat, tehát nem pénztárcahiba). Ami nem baj, csak az hogy többnyire az derül ki belõle, mennyire nem ismernek (nagyon). Ha ez a gond, vedd tudomásul hogy ez van, mindenki csak jót akart, és örülj hogy gondoltak rád. Valószínûleg szerettek volna meglepetést is okozni, és valami - szerintük - sokkal jobbat adni.
Viselkedj felnõttként, vagy ne reklámozd , hogy ennyire nevetséges vagy. (Meg kicsit nagyképû is-nem ehhez szoktam hozzá-)
Szia. Sajnos én sem tudlak megnyugtatni, hogy igazad van, mert sztem sincsen...Mi 8 éve vagyunk együtt, gyerekünk sajna nem lehet, de mi nem ajándékozzuk egymást meg, KArácsonyfát is mûfenyõbõl állítunk.Nekünk az sokkal nagyobb örömet jelent, ha együtt lehetünk és szerethetjük egymást, mintha félideggörcsben rohangálnék még 24.-én is ajándékért. A családunkkal más a helyzet, mivel énekesnõ vagyok, így mindig általam elõadott új CD-t kap a család, ennél személyesebb ajándékot nem tudok venni, plusz a fiúk kapnak egy üveg pezsgõt, a lányok egy doboz bonbont.Ja, mivel a 25.-ei ebéden 40-en vagyunk, ahhoz lottó 5-ös kellene, hogy mindenkinek személyreszóló ajándékot vegyek.Nagyobb ajándék volt idén, hogy körülültük a nagy asztalt, megebédeltünk, majd délutántól vacsiig hatalmas nevetések közepette játszottunk különféle társasjátékokkal és együtt volt békében a család. A pontos válaszom:Sztem is kicsit önzõen viselkedsz, nem ez kellene, hogy meghatározza az emberekkel a kapcsolatodat, hanem a szeretet irántuk, a Szeretet Ünnepe errõl szól.Bármit is kaptál, örülj neki szívbõl, és szeresd azt akitõl kaptad, mert õ szeretetbõl adta. Egy picikét próbálj meg "felnõttként" gondolkodni, mert ez tényleg kicsit gyerekes viselkedés. Boldog Új Évet!!!
Ha meg nem ehhez vagy hozzászokva, itt az ideje hogy qrva gyorsan leszokj róla, és felnõjjél. Ha annyira kell az a valami, keresd meg a rávalót és vedd meg, vagy keress egy olyan társat aki minden szart megvesz amit eltalálsz.
Nagyon örülök, hogy van lehetõséged ilyenen problémázni. A felháborodásod akkor lenne jogos, ha ez egy abszolút személytelen ajándék lenne, amirõl sikít, hogy csak lekapták a polcról, hogy minél elõbb legyetek túl az ajándékozáson. Ellenkezõ esetben nem gyerekes, gyereknek még valahogy el lehetnézni, hanem mondvacsinált hisztizés. Örülj a jó dolgodnak, és maradj nyugton. Sok mindent nem kaphatunk meg amit szeretnénk.
Azt figyeltem, hogy minden normálisan gondolkozó ember válasza le lett pontozva. Elég szomorú. Amúgy a kérdezõnek: Én egészséget kérek csak a családomnak, meg békességet. Ezek a legfontosabbak. Hogy az édesapám ne legyen beteg, hogy a családban ne legyenek viszályok, hogy legyen munkahelyünk, meg hasonló egyszerû dolgok. Nálunk idén a pihenés és az együtt elköltött vacsorák, ebédek voltak fontosak, nem az ajándék. Hogy viselkedj? Fogadd örömmel az ajádékokat, amiket kaptál és légy szerény! Én így viselkednék. Minden jót kívánok az életben!
Örülj, hogy van párod, nekem nincs.
A kérdező hozzászólása: Igen, mûszaki cikket kért, és meg is kapta!

2napja kielégítettem orálisan a párom és most herpesz van a számon, előfordulhat, hogy tőle kaptam el vagy mástól is létre jöhetett?

Legjobb válasz: Ha már orálisan kielégítetted,akkor láttad milyen a szerszáma" ha tõle kaptad volna el,akkor láttál volna rajta valamilyen elváltozást,meg gondolom azt õ is észrevenné ha herpesze lenne.. Herpesz az egy vírus,bármikor kiújulhat annak akinek már volt egyszer! Kiválthatja:stressz,izgalom,hangulatváltozás,idegesség,étel, ital,stb. Nem hinném,hogy a párodtól kaptad el. 23/L

Ha már orálisan kielégítetted, akkor láttad milyen a szerszáma" ha tõle kaptad volna el, akkor láttál volna rajta valamilyen elváltozást, meg gondolom azt õ is észrevenné ha herpesze lenne.. Herpesz az egy vírus, bármikor kiújulhat annak akinek már volt egyszer! Kiválthatja:stressz, izgalom, hangulatváltozás, idegesség, étel, ital, stb. Nem hinném, hogy a párodtól kaptad el. 23/L
Mástól is elõjöhetett, de lehet az orális szextõl is. Ezt így elég nehéz megmondani.
az biztos, hogy mástól, a kérdés inkább az , a cerkától amit más valaki használt elõtted vagy valaki után ihattál.
Szerintem is láttad volna a szerszámon, ha herpesze van. De a herpeszt könnyû elkapni, valaki után ittál egy pohárból vagy ilyesmi. Nekem ha beteg vagyok akkor spontán is elõ szokott jönni. Van akinél akkor is kijön, amikor menstruál.
Én nem tartom valószínûnek, hogy tõle kaptad volna el, hiszen a nemi herpesz vírusa különbözik a száj fölött megjelenõtõl.
Kata te vagy az?:D amúgy nyálon át terjed az emberek 80%-a hordozza...szóval ... :)
Cipõt sem szokás egyenként venni.
A kérdező hozzászólása: Akkor teljesen normális és alapvetõ hogy garnitúrában adták? Nincs is olyan hogy csak egy darab fülbevaló?
Már bocs, de miért lenne? :D Két füled van, nem?
Persze hogy lehet egyenként venni, én is mindig csak egyet veszek. A barátom is csak egyet szokott venni. Csak mondani kell hogy egy darabot akarsz és nem egy párat.
Általában lehet kérni, persze a flancos ékszerüzletekbe nem szokás :-)
Többnyire párban adják, ha csak nem olyan fiúsabb, mert abból lehet kérni simán egyet is. (Mert ugye a normális férfiaknak csak az egyik fülében van - vagy abba se.) Szóval ha csak egy sima arany karika meg lehetett volna kérdezni, hogy simán egy darabot nem lehetne e.
Én láttam az Apacsban (az is egy ékszerbolt) ott lehet külön kapni de párban is.Azt hiszem a Mammutban és a Westen-ben van de lehet hogy az Árkádban is.Ott rengeteg ékszer van :) http://www.apacsezust.hu/
katasztrófa...... hogy bírsz így élni, de tényleg?
Miért szeretnél tõle ajándékot? Persze egy virág olykor pl. jól tud esni. De én nem azért vagyok valakivel, hogy kapjak ajándékot :o
A verzió: "Kérlek vegyél nekem ajándékot!" B verzió: Azonnal hagy ott, tedd lapátra, mehet a levesbe, hogyan is képzelte ez a lúzer, hogy megtarthat egy olyan remek NÕT, mint TE ajándékok halmozása nélkül??? :)
Hát az tényleg gáz hogy se egy csoki se egy virág hónapokig. Azt se lehet mondani hogy anyagi kérdés lenne, azt meg lehet érteni ha valakinek nem áll módjában nagyobb ajándékot venni. És te szoktál venni neki valamit? (ne értsd félre hogy ezt kérdezem) Én pasi vagyok de legalább kis dolgokat veszünk egymásnak a barátnõmmel. Hülyén hangzik de én a helyedben néha adnék neki egy csokit hátha észreveszi magát.
Ha sétálgattok és látsz egy olyan dolgot, amit el tudnál képzelni ajándéknak, akkor finoman utalj a dologra. Pl.: ugye milyen jól néz ki az a..., vagy milyen cuki ez a... stb. Elõbb-utóbb le fog esni neki a dolog. Férfi létemre ilyet mondok, ejjjejjj :D.
A kérdező hozzászólása: nem azt akarom, hogy elhalmozzon ajándékokkal, de a 3 hónap alatt egy csokit sem kaptam tõle. és azért néha jólesne, ha kapnék valami kis apróságot. a nyaralásunk alatt egy fagyit nem kaptam... és ez elég rosszulesett
inkább örülj neki h van pasid ne mindig arra vágyj ami nincs:)
Gondolom olyan 12-13éves lehetsz. akkor érthetõ a hozzáállásod, bár mondjuk akkor jobb ha ajándékoztok meg egymás kezét fogjátok és ennyi.
valószínûleg nem is gondol ilyesmire hogy ajándék, azért van veled mert szeret és csak az számít neki hogy együtt legyetek , de ha említenéd neki biztosan venne

Megvettem az új Battlefield 4-et és hozzá a Prémiumot kaptam 12 Battlepackot és 9-et ki is bontottam a másik 4 pedig eltünt, pár dolgot még nem kaptam meg amit csak Prémiumos Battlepackban lehet megszerezni, most mit tegyek?

Elõre is köszönöm a segítséget! :)

Legjobb válasz: 4 új kiegészítõ lesz még mindegyikhez már ott a battlepack de csak akkor kapod meg egyenként amikor kidobják a kiegészítõt.

4 új kiegészítõ lesz még mindegyikhez már ott a battlepack de csak akkor kapod meg egyenként amikor kidobják a kiegészítõt.

LÁNYOK! A barátnőmnől kaptam 1 pár szexi fotót és szeretném viszonozni. Csináltam pár képet de nem akarok tulzasba esni viszont szeretném ha tetszene neki. (? )

Képet priviben küldök és elfogadok esetleg ötleteket milyen képet csináljak neki viszonzasul.

Legjobb válasz: Ekkora gáz 1 szöveget... xD Csak a farkát akarja nektek mutogatni, be ne dõljetek... xDD

Hogy egy ilyen nyominak is barátnõje legyen. Vedd elõ a borotvát és szabadúlj meg a hónaljkutyától. Meg fogyjál le! A barátnõd ezeknek jobban örülne!
Ekkora gáz 1 szöveget... xD Csak a farkát akarja nektek mutogatni, be ne dõljetek... xDD
Küldheted. 21/L
küldheted 20/L
küld nekem is
Küld 18/L
mutasd :) 19
Küldd:)
22/L nekem jöhet
kuld
mutasd .20
küldd 19L
na mutasd azt a kepet:D
ide is 21/L
A kérdező hozzászólása: Azt megtartom magamnak mivel nekem csinálta :) Ha lehet életkort is és csak nõk. Köszi
Nekem küldd inkább a barátnõd fotóit.
küld. :) 19/L

Az elmúlt pár napban kétszer is füllentésen kaptam a páromat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszélj vele,és kérdezd meg,hogy mit akar? Ha igazán szeret akkor nem füllent,picit beszélgessetek el kettötökrõl és probálj a lényegre térni de ne egybõl mert az még kellemetlenséget is okozhat.

Beszélj vele, és kérdezd meg, hogy mit akar? Ha igazán szeret akkor nem füllent, picit beszélgessetek el kettötökrõl és probálj a lényegre térni de ne egybõl mert az még kellemetlenséget is okozhat.
A kérdező hozzászólása: beszéltünk róla... azt mondta azért hazudott, mert nem akart veszekedést... nem akarta, hogy felidegesedjek...
Hisztizz kevesebbet, szedj nyugtatot.
Nem lehet hogy "csapda" típusú kérdést tettél fel? olyat amire nem lehet rendes választ adni?
Igen, talán próbáld meg nem eltiltani valamitõl, amit szeret, vagy nem féltékenykedni, hisztizni. A pasik nagy százaléka az ilyesmiktõl automata hazudozás funkcióba állítja magát. Mivel nem írtad le a szituációkat, én csak erre tudok gondolni.

Megbántanám a párom, ha megmutatnám neki az egyik ajándékot. Mit tegyek? Nem azért kaptam, hogy rejtegessem.

Az egyik kedves ismer?söm (férfi) adott nekem ajándékot születésnapomra (1 hete volt). Egy A3as lapra lerajzolt engem és a kutyámat. Gyönyör? kép, szeretném bekereteztetni, és a falra kitenni. Akit?l kaptam, szerelmes belém, de én csak barátként tekintek rá. A párom féltékeny erre az illet?re (amit valahol meg is értek), de nincs rá oka. Szóval, ha kiteszem a képet a falra, elég hamar rájönne ki rajzolta. Tudom, hogy rosszul esne neki, hisz fordított esetben nekem is. Hazudni nem akarok, és a képet sem akarom rejtegetni. Még nem tud a képr?l, nem is szeretném elmondani neki, mert akkor megkeresné, és széttépné. Ti hogy oldanátok ezt meg?

Legjobb válasz: Nem tenném ki, eltenném egy fiók mélyére és rá se néznék elõtte, mert szeretem a páromat és nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni neki. Egy kép nem ér annyit.

Nem tenném ki, eltenném egy fiók mélyére és rá se néznék elõtte, mert szeretem a páromat és nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni neki. Egy kép nem ér annyit.
Ha a kép készítõjének ilyen érzései vannak irántad, akkor nem lett volna szabad elfogadnod, hacsak nem biztatod.
3. válaszadó vayok: Off.: Bocsás meg kérdezö, de ha már mindenképp kiakarod tenni a képet, akkor miért tetted fel a kérdésedet? Megerösitést vársz? Mert nekem nagyon fájna, ha kedvesem "olyan" képét, vagy munkáját teszi a falra aki "pályázk" rá, mégha az illetönek nincs is esélye. Bocs ez a véleményem
Megmondod neki? Szurkolok!
Az, hogy nem teszed ki a képet, és elrejted, ha tényleg szeretted a párodat
A féltékenység nem megoldás. Én elmondanám, s megbeszélném vele, hogy ez ajándék, semmi több. Ez csupán egy rajz, nem a világ vége. A féltékenysége a párod bizonytalansága. Talán nem bízik önmagában? S benned? Én mihamarabb megtenném, mert az sem jó ha napokig titkolod.
Minden oka megvan a párodnak arra, hogy ne bízzon benned, hiszen éppen most is el akarsz valamit titkolni elõle. A férfi nem egy darab fa, ugyanúgy megérzi, ha valami nincs rendben. Ha meg széttépi, akkor az az õ szegénységi bizonyítványa. Egyáltalán, biztos, hogy széttépné?
És ha a szüleid tennék ki az õ lakásuk/házuk falára?
Én megértem a párodat, szerintem tutira kiakad, ha ezt megtudja. És Te vagy a hibás, hogy egyáltalán elfogadtad az ajándékot. Próbáld elképzelni ezt a helyzetet forditva. Mi lenne, ha a Te párodnak adna egy nõ ajándékot a szülinapjára, és még szerelmes is belé, és Te errõl tudnál??? Csak gondold végig.
Nincs ebben drama, semmi erzelem nem kot hozza baratsagon kivul. Akkor minek hezitalni? Egyszer kineztem magamnak egy festmenyt es egy olyan fiu vette meg szulinapomra aki szerelmes volt belem. A parom tudta, bizott bennem, ki is tettem a falra, egy budos szot se szolt. Bizalom! Sem benned nem bizik, sem magaban, onbecsulese a beka se.gge alatt. Azert mert neki nem tetszik, neked meg tetszhet, nem? Te kaptad, nem? Ajandek. Semmi tobb. Hat akkor?
Add vissza a képet.
Az csak egy ajándék!!! Nagyon féltékeny lehet a párod, ha nem merted elmondani. Olyan, mintha rettegnél tõle. Rossz lehet titkokkal éni. Vegyél egy nagy levegõt, ülj le a pároddal szembe, fogd meg a kezét, s meséld el neki a történetet úgy ahogy van. Mond el, hogy már rég elmondtad volna, de féltél a reakcióitól. Más lehetõség nincs, mert elõbb utóbb úgyis kiderül, s akkor a lehetõ legrosszabb helyzetben leszel.
Mindenképpen mondd el neki, hogy mit kaptál és kitõl. De a helyedben nem tenném ki a falra. Tedd el egy mappába, ha tetszik néha nézd meg... de mint írtad, neked is rosszul esne fordított esetben... akkor meg mi a kérdés?:S
A kérdező hozzászólása: Leülök vele megbeszélni. De az ajándékot semmiképp sem szeretném kidobni. Azért mert együtt vagyok valakivel, mástól nem kaphatok ajándékot mert "szülinapom van"?
Most olvastam, mit írtál. Ne bonyolítsd tovább, ne variálj!Csak roszabb lesz!
Nem szabadott volna elfogadnod a képet. És teljesen megértem a párodat, ha ez zavarná õt. Kár, hogy Téged nem... Ha tudod, hogy a másik pasi szerelmes Beléd (még csak nem is simán tetszel neki, hanem szerelmes! anyám!) sürgõsen tedd helyre a dolgokat. Ha szereted a párodat, akkor gondold mindezt végig szerintem. Az ajándékot pedig add vissza, vagy dobd ki.
17.29-nek teljesen igaza van. Hozzátenném, még nem késõ megtenni, persze nyugodtan meséld el a dugdosást, meg azt, hogy féltél neki megmutatni, mert nem akarod megbántani.Esetleg mutasd meg neki ezt a kérdésedet, meg a 17.29-es választ. Hidd el, aki õszinte, arra nem lehet haragudni.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehetséges, hogy itt rontottam el. De féltem, ha megtudja, széttépi. A rajzoló tudja, hogy nincs esélye. Nem is "zaklat" a szerelmével, nem találkozgatunk, most is csak a szülinapom miatt keresett fel. Lehetséges, hogy nem kellene kitennem. De annyira tetszik. Rákérdezek, ha találnék-e ilyen embert aki lerajzolna, kitehetném-e a képet.
A kérdező hozzászólása: Nincs oka féltékenységre. Ha lánytól kaptam volna ezt a képet, akkor is ki szeretném tenni a falra.
A kérdező hozzászólása: De a képet nem azért szeretném kitenni, mert az fontos nekem akitõl kaptam, hanem amit ábrázol. Most a szekrény tetején van, de nem szeretném ott tárolni.
Vgay megkérnéd a fiút, hogy rajzoljon egy másikat a barátodról és rólad.
A párod lehetett elõtted mással. A Chlamydia teljesen tünetmentes is lehet, fõleg férfiaknál. Lehet, hogy összeszedte az elõzõ párjától.
Mondom, hogy évekig tünetmentes lehet, fõleg férfiaknál. Ki kell vizsgálni õt is. http://www.chlamydia.hu/about.cfm
A kérdező hozzászólása: az elõzõ párjától? és egy évig mióta velem volt észre se vette? A másik lehetõség hogy más lánnyal volt. Ezekszerint máshogy nem is lehetséges, hogy elkaptam csak nemi úton lehet elkapni?!
Mielõtt még meggyanusítanáda barátodat: becslések szerint a 30 év alatti magyar lakosság 10%-a chlamydia fertõzött, de mivel mind férfiakban, mind nõkben évekig "néma" maradhat (alig, vagy csa nagyon jellegtelen tüneteket okozva) így sokszor már csak akkor veszik észre, amikor pl. valaki évekig sikertelenül próbál meg teherbe esni. Csak direkt nyálkahártyakontaktus útján (szex, beleértve az orálisat is; szülés) terjed és a párodat iski kell vizsgálják. - Egy gyógyszerész
Úgy van, ahogy írták. Nem kell tünetesnek lennie valakinek, ahhoz, h fertõzött legyen és tovább adja a fertõzést. A chlamydia STD betegség, ami sexuális úton terjed, de h ki és mióta hordozza nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! ÉS akkor míg vissza nem megyek a nõgyógyászomhoz az antibiotikum kura után és az eredményt kivárva... addig nem is lehetek együtt a párommal? És neki, ha jól olvastam az interneten urológiai vizsgálatra kéne mennie?
Akár. A bõrgyógyászati is jó. Én ott dolgozom és az a jó benne, h oda mindkét fél mehet és párhuzamosan lehet kezelni. De ha Te már voltál nõgyógyásznál mindegy hova megy, de minél elõbb, mert kezelni kell õt is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!