Találatok a következő kifejezésre: A parom bunko volt, (3 db)

A parom sokaig bunko volt, megalazott, 1, 5 ev utan megelegeltem, es mashoz menekultem, de az a kapcs. par honap utan kiderult, szakitottunk, most ujra egyutt vagyunk, de a mult folyton kiserti ot, nem tudja elfelejteni mit tettem. Lehetunk boldogok?

Sajnalom,de hosszu lesz..csak igy ertheto..Szerelmes voltam bele nagyon,de annyiszor belem rugott,hogy utalatot fejtett ki belolem,es mashoz menekultem,akivel jol ereztem magam.Nem akartam szakitani a baratommal,azt hittem jora fordulhat minden.De kiderult a szereto,akit ismert is raadasul,persze szakitas lett belole.Voltak regebben is kisebb szakitasok,de rajott mit veszithet,hogy fontos vagyok neki es szerelmes.de akkor mar keso volt.szakitas utan a masik sraccal egyutt voltam meg,de hianyzott az az ember,akire azt mondtam:o az en parom.Ujra osszejottunk,megint osszevesztunk es egy darabig nem talalkoztunk.Most Amerikaba vagyok,mielott eljottem,azelott 1 hettel ujra egymasra talaltunk,mindig is egymasra vagytunk igazabol mikor nem voltunk egyutt,minden olyan volt mint regen,boldogan toltottuk el azt az 1 hetet es huseget fogadtunk,azt tudom,o megvar engem,en is huseges vagyok,3 honapra jottem ki,februarba utazom vissza.Minden nap beszelek vele,de allandoan kiserti a mult,hogy hazudtam neki,becsaptam es massal voltam.Es a legrosszabb,hogy olyan problemakkal kuzkodtem,hogy nem tudtam eljutni a csucsra sehogy sem.A masik sraccal par honap utan sikerult.Es mikor a parommal kiutazasom elott osszejottunk,sikerult eljutnom a csucsra,es meglepodott.Bevallottam neki,hogy tudom mostmar hogy hogyan jo nekem,de ez megint egy oriasi pofon volt neki,hogy ami vele nem sikerult,az massal igen.Ez egy ferfi buszkesegenek szornyu dolog,most ez feljott mikor beszelgettunk,es nagyon ideges lett.Felek,hogy a jovoben ez befolyasolna mindent,nem lenne felszabadult es rosszakra gondolna mikozbe velem van.A multat megvaltoztatni nem tudom.Szeretjuk egymast!!Rajottunk,hogy egymasra van szuksegunk,egyutt szeretnenk tervezgetni,elni a kis eletunket.Hogy tudnam kodositeni a multat?Mit tegyek,hogy boldogok lehessunk es ne gondoljon erre?Elfelejteni nem fogja abban tisztaba vagyok.Nagyon bant es elszomorit a dolog..:( Nem akarom tobbszor elvesziteni.Tudom,hogy szerelmes belem,de ott van a tuske, ami tobbszor megakadalyozza,es megakadalyozhatja a boldogsagunkat.

Legjobb válasz: Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.

Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.
Szia. Szerintem ne azzal foglalkozz ami volt, koncentrálj a jelenre és a volt párodat pedig ne emlegesd a jelenlegi párodnak azt senki sem szereti.Én is ebbe a szituba kerültem velem is nagyon szemét volt a nagy Õ régen és õ is rájött 4 év után és most boldogok vagyunk.Azzal a külömbséggel mi 1 faluba lakunk és amikor már beletörõdtem hogy vége és elkeztem másokkal megpróbálni (persze 1ik se volt jó) és majdnem elkövettem életem nagy hibáját hogy olyannal költözzök össze akit nem szeretek (utánna esküvõ stb.) akkor került megint képbe.Neki se tetszett ez az egész, de ami volt az volt 1:1 nem is foglalkozunk a múlttal mert fontosabb hogy minden jóra fordult és szeretjük 1mást. :-D

Párommal ha eddig összevesztünk, mindig rendes volt, meg tudtuk beszélni, sõt anélkül le se tudott feküdni, nehogy másnap haragba legyünk. Most még õ nyomta rám a telefont este, h fáradt, másnap is bunkó volt. Ez mit jelent? Ennyire megváltozott?

24/L

Legjobb válasz: Nekem akkor volt ilyen, mikor anno az exemmel a kapcsolatunk haldoklott. Na aznap, amikor már a bunkózásból nem az lett másnapra, hogy legalább egy õszintétlen bocsánatkérést kinyögjön, hanem folytatta, akkor ott meg is halt a kapcsolat.

Nekem akkor volt ilyen, mikor anno az exemmel a kapcsolatunk haldoklott. Na aznap, amikor már a bunkózásból nem az lett másnapra, hogy legalább egy õszintétlen bocsánatkérést kinyögjön, hanem folytatta, akkor ott meg is halt a kapcsolat.
Lehet, már kezdi unni az állandó veszekedést, hisztit. Lehet, hogy ezáltal már kevésbé érdekli, hogy mi lesz a folytatása a kapcsolatnak.
ennek vége lesz rövidtávon. kezdõdõ jelek.
Úgy gondolom, hogy ez nem megváltozás kérdése.. A párod lehet hogy túl sokat nyelt, túl sok volt a veszekedés, s túl sokszor kellett õ visszavegyen és õ keressen téged meg lefekvés elõtt, és ez most egyszerûen túlságosan összegyült neki (tapasztalat).. Ha csak nem tesztek valamit ellene szerintem is haldoklik sajnos a kapcsolat.. :/

A párom mostanában nem foglalkozott velem, bunkó volt, sokszor kértem váltózon legyen a régi, feleslegesen, most szakítottam, de hogyan tovább?

Én hagytam el és mégis én sírok, várom felhívjon hülye volt és gondoljam meg! Mikor elhagytam is csak annyit kaptam, hogy keressek olyat aki boldoggá tesz és miatta ne sírjak, fel a fejjel, kitartás! Pedig tudja szeretem, de ? sose volt rá tekintettel, hogy rosszul esnek dolgok.

Legjobb válasz: Akkor jól tetted, hogy szakítottál. Ne várd, hogy hívjon, mert ha jól értem õ mondta ezt (amit fent írsz). Ez esetben nem is fog hívni. Most ha fáj is, de hidd el jobb lesz így, vele hosszú távon nem lettél volna boldog!

Akkor jól tetted, hogy szakítottál. Ne várd, hogy hívjon, mert ha jól értem õ mondta ezt (amit fent írsz). Ez esetben nem is fog hívni. Most ha fáj is, de hidd el jobb lesz így, vele hosszú távon nem lettél volna boldog!
Mi a kérdés? Szarul érezted magad vele, szakítottál. Tudomásul vette, nem érdekli. Hogyan tovább? Kettõtöknek sehogy. Te is éld az életed, õ is élje a sajátját. Ennyi.
Gondolj arra, hogy találsz még sokkal jobbat mint õ.
Ne keseregj egy ilyen alak miatt! Nagyon jól tetted! Sok nõ nem olyan bátor, hogy megtegye ezt a lépést, inkább tûri a bunkó stílust.Nincs értelme siránkozni, keresni a módját a békülésnek, mert találsz ennél sokkal jobb párt. Tedd rendbe a dolgot az agyadban. Ha nem foglalkozott a boldogságoddal, akkor nem is szeretett igazán!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!