Találatok a következő kifejezésre: A parom bunko (33 db)

A lányok igénylik azt, hogy a párjuk valamilyen szinten bunkó és lekezelõ legyen?

Legjobb válasz: nem, én össze se jönnék egy bunkó pasival

nem, én össze se jönnék egy bunkó pasival
Más az, amikor néha viccbõl oltogatjuk egymást, vagy tahó. Aki úgy akarna udvarolni, hogy bunkó velem, az taszítana.
Ne legyen bunkó, de lábtörlõ se.
Csak a lelki sérültek.
Nem én azt igénylem, hogy õszinte és bátor legyen. Hogy mikor hibázok akkor a szemembe merje mondani az igazat. De abba semmi lelkezelõnek nem kell lennie! Mert nekem is vannak hülye periódusaim amikor minden normálisan gondolkodó ember a fejnek menne tõle a falnak... na akkor kell egy erõs férfi jellem aki azt mondja nekem: "Nem, szívem, ezt nagyon rosszul csináltad és nincs igazad!" Egy ilyen férfira mindig igény van a házam táján.
ha igen, akkor megvan annak az oka, hogy miért nincs barátnõm évek óta :S
NEM
Nem. Sõt, engem kifejezetten taszítana.
igen, csak ne velük legyen az
meg lekezelõvel se
Csak akkor legyen lekezelõ, ha igényel tõlem egy izzó vasalót a végbelébe. Deszkával együtt. Na csókoltassék !

A párom egy bunkó?

Elmentünk egy házibuliba,de már itthon vagyunk,neki köszönhetően. Nem tudom miért csinálta ezt,de gondolom a pia miatt. Fent volt az erkélyen mi meg lent beszélgettünk az erkély alatt...Õ megfogta magát és kihugyozott. Annyit mondott,hogy nem tudta,hogy ott voltunk lent...De akkor is úgy égett a pofám miatta a többiek előtt.. Aztán mondta,hogy menjünk haza.Ugyan is együtt élünk már,persze ez nem számít sokat csak annyit ért el vele,hogy nem szabad sokat innia... Boldogok vagyunk.Õ igen talpraesett ember... Ez a fajta viselkedési forma elfogadható egy 20 éves embernél? Vagy már a bunkó kategória? 19/n

Legjobb válasz: Ha sokat iszom én is csinálok érdekes dolgokat, meg szerintem mindenki. Van aki összerókázza az egész házat, más meg kihugyozik az erkélyrõl. Ha alapjáraton nem csinál ilyesmit (gondolom nem) akkor nem bunkó, simán részeg volt. Egyébként én is sírok a röhögéstõl.

Ha sokat iszom én is csinálok érdekes dolgokat, meg szerintem mindenki. Van aki összerókázza az egész házat, más meg kihugyozik az erkélyrõl. Ha alapjáraton nem csinál ilyesmit (gondolom nem) akkor nem bunkó, simán részeg volt. Egyébként én is sírok a röhögéstõl.
Így kívülállóként 10 perce sírok a röhögéstõl:D De komolyra fordítva a szót: ez akármilyen korú embertõl elfogadhatatlan viselkedés.
Ne haragudj, nem akartam "lenézõ" lenni... DE! Miért kérdés egyáltalán, hogy bunkóság volt-e? Nem értem, hogy, számodra nem evidens, hogy IGEN, AZ VOLT. Most idegen emberektõl várod a választ, hogy az volt, vagy nem volt az? Ez egy elfogadhatatlan és minõsíthetetlen viselkedés, egy suhanc tizenévestõl is, nemhogy egy idõsebb embertõl. Attól mert valaki házat tud építeni nem jelenti azt, hogy viselkedni is tud: lásd... A párom pl. nem épített házat még, de soha életében nem volt részeg és ilyen megnyilváulásaitól nem kell tartanom. És nem kell mondanom neki, hogy ne igyon, tudja mi a mérték. Ha elmegyek vele valahova az biztos, hogy a szégyen nem öl meg... Lehet lepontozni:) A kérdést továbbra sem értem, dicsekszel vagy panaszkodsz?
Eléggé helytelen viselkedés akárhol is történjen. Sok pozitívumot írtál róla, lépj tovább.
Egy ilyen primitív embernek nem is köszönnék, nemhogy "páromnak" szólítsam. 20 évesen ennyi kultúra szorult belé és jólneveltség? Elég szomorú:( ".Ugyan is együtt élünk már, persze ez nem számít sokat csak annyit ért el vele, hogy nem szabad sokat innia..." Vagyis most az a bünti, hogy "sokat" nem ihat? ezt nem értem egészen... Ha a Te értékrendedbe ez belefér, zsák a foltját megtalálta. Akkor meg minek a kérdés.... 22-L
Az én fogalmaim szerint a mai 20 éves brigantiknál belefér...bár nem éppen ez a kor alkalmas a párkapcsolatra manapság... Amúgy az enyém egyszer csapba pissantott egy bulin, mert nem tudta merre volt a WC... :D persze nem volt józan. Akkor nagyon haragudtam rá, de ma már nevetek rajta. 24N
lehet azért akart haza menni mert cikinek érezte... te ismered... 20 évesen szerintem "belefér"... van aki ennél durvábbakat is tesz...
Kérdezõ, ha az utolsó hozzászólásom nekem szólt, akkor nem kell magyarázkodnod. Én értettem elsõre is. Nincs ebben semmi lenézendõ, mindenkivel elõfordulhat. Mi is ilyenek voltunk, mégse kallódtunk el. Ha majd eljön az ideje, akkor a párod "feje is benõ", ahogy nekünk is. Ilyen miatt még csak eszedbe se jusson, hogy elhagyod. Lehet, hogy életed párjáról mondanál le csak azért, mert mások szerint elítélendõ ez a szituáció. Majd meglátod, pár év múlva milyen jót fogtok nevetni az egészen. 30/F
A kérdező hozzászólása: Az ivászatot ne értsd félre. Õ ritkán iszik de akkor tényleg leissza magát. Szóval nincs benne az a határérzet, hogy ne most elég lesz már. Lehet te is így értetted, de szeretném tisztázni, hogy nem alkoholista mert tényleg ritka alkalmak. Meg amúgy se bírja a piát....Szóval ha iszik egy társaságban akkor ha a többivel párhuzamba tolja akkor neki annyi...
20-as, köszönöm :)
szerintem ez a kedves kutya sztori is sírós-nevetésre fog még néhány embert késztetni :) Nincs ezzel gond szerintem Kérdezõ, ha nem ilyen az alaptermészete és ez nem gyakori eset. Én inkább csak azon gondolkoztam el, amit írtál, hogy ilyen fiatal és ennyit iszik.. :S
Ó, egyszer kizártuk magunkat a házból. Elég sokat kellett várni, amíg jött a lakatos, nekem pedig nagyon kellett pisilni. Férjem mondta, hogy bokrosabb részen intézzem el. Mûvelet közepén annyit éreztem, hogy valaki megnyalja a fenekemet. Ijedtemben sikítva felugrottam, persze teljesen eláztatva a nadrágomat. Kiderült, hogy a kutya lopakodott mögém, kedveskedni akart, vagy fene tudja ilyenkor mi zajlik le egy kutyában. A lakatos rákérdezett a foltos nadrágra, elmeséltük neki, tíz percig rázta a röhögés. És színjózan voltam.
Kedves lepontozó! Engem nem érdekel, hogy lepontozol, mert az itt lévõ százalékok mit sem érnek, ez csak Téged minõsít... Viszont érdekelne miért ülsz itt a gép elõtt szombat éjfélkor? Az egy dolog, hogy én itt ülök, mert sajnos beteg a kisfiam és ugrásra készen állok, ha esetleg felébredne. A feleségemnek a héten sokat kellett dolgoznia, alig aludt valamit, ezért legalább szombaton pihenje ki magát.
Gondolom a lepontozónak is beteg a fia.
Hmm. A kedves párod bunkó. A baráti társasággal mi is eljárunk bulizni, mi is iszunk, sõt, néhányan igencsak részegek tudnak ilyenkor lenni, de hogy egy erkélyrõl lepisilje a másikat....ez elképzelhetetlen. Az, hogy élje ki magát, az meg ne abba nyilvánuljon meg, hogy részegen másokat önt nyakon a vizeletével.
24! A "társadalmi réteg" az nem a beosztásra, anyagi helyzetre, stb. re vonatkozott, hanem a viselkedni-tudás rétegeit másképpen nem tudtam megfogalmazni. Egyébként nekem aztán teljesen mindegy, ki mikor, hol hugyozik ki egy erkélyen, ameddig nekem ahhoz semmi közöm:)
Kedves kérdezõ, a párod akárhány házat épített is, egy ritka bunkó fehérszemély. És ha te ezt a lehugyozást még latolgatod, ecseteled, azt jelenti, hogy te is ugyaolyan kategóriába tartozol. Az olyanok miatt, mint ti, kell szégyeljük magunkat külföldön... Visszatérve a kezdetekre: neked párod van, mint a nyúlnak és a kecskének ?
Én nem a bunkó szót használnám hanem a szocializálatlant. Számára olyan társadalmi normák mint az illemhely felkeresése "késztetéskor" ismeretlenek. Valószínûleg nem vagy félre lett nevelve. Teljesen személyes meglátás de ha ilyeneket csinál én ott hagynám a pics.ba. Nem égnék vele mint a Reichstag. Te még fiatal vagy ne pazarold az életed egy ilyen szerencsétlenre. 24 F
Igen, ez kicsit bunkóság volt, de attól még nem bunkó.Még csak 20 éves.Az én 20 éves ismerõseim csinálnak ennél cifrább dolgokat is, ha részegek.
A kérdező hozzászólása: De tényleg az egyébként! :) csak mikor iszik akkor ilyen, teljesen kiszámíthatatlan dolgokat csinál....:) Amikrõl másnap mindent tagad és persze abból nem igaz semmit, " mivel õ ott volt" csak jobban tudja szöveget nyomja...:) de ez a ritka alkalmak egyike az ilyen.
A fene, úgy röhögtem hogy majdnem felébredtek a gyerekek, de a legjobb ezt olvasni utána (miután kihugyozott az erkélyen): "Igazából õ elég érett a korához képest." :-DDD
A kérdező hozzászólása: Nem a piától akarom "eltiltani" hanem annak mennyiségétõl.. Mert elég érdekes haza utunk volt. Igazából õ elég érett a korához képest.20 éves létére egy házat összehozott amit saját magának köszönhet, illetve egy szorgos ember. A modorán lehetne javítani de így szerettem bele. Nem akarok változtatni rajta. Az, hogy ezt mondtad, hogy az én érték rendembe ez bele tartozik e igencsak lekicsinyítõ/lenézõ nézõpontot tükrözz. Elnézem neki mert egyszeri alkalom volt.Csal a tettébõl kifolyólag érdekel, hogy ez annak minõsül e? Szerintem annak, de csak addig míg rágondolok.
A kérdező hozzászólása: Ismerem már õt annyira, hogy biztos nem erre izgul. Egyébként is nonszensz az egész.
A kérdező hozzászólása: A kérdéssel csak támaszt szeretnék? Hogy élem meg ezt. Dicsekedni? Mire dicsekedjek idegen embereke elõtt? Egyébként büszke vagyok rá, na nem erre a tettére. Az az érdekes, hogy semmi szánalomérzet nincs benne, meg megbánás tudata se éri õt. Szóval jogos a kérdésed, hogy most akkor miért van a kérdés. A válasz a korábban írt, más álláspontjára hivatkozva erõsíteném meg a saját megítélésemet.
Tudom, hogy most le fogtok pontozni, de mennyi életunt ember van itt (tisztelet a kivételnek). Annak idején mi is mennyi marhaságot megcsináltunk a hétvégi bulikban huszonévesen. Azóta is jókat nevetünk ezeken a történeteken, ha összefutunk. Ha senkit nem hugyozott le, akkor ez egy tipikusan ilyen sztori lesz. Azóta már mindenki családot alapított és építgeti a karrierjét (én mérnökségi csoportvezetõ vagyok). Kicsit hiányoznak is ezek az éjszakák, de már a családom a mindenem. 30/F
Vannak olyan társadalmi rétegek, állatközösségek ahol ez természetes viselkedés. Ha oda taroztok, ez egyáltalán nem bunkoság.
Én is percek óta röhögök, ahogy elképzelem a jelenetet :) Bunkó dolog igen, de ha egyébként normális, akkor felejthetõ. Csak egy megjegyzés: itt a körút mentén a mellékutcák úgy néznek ki, mint valami vizelde, és a kulturált szórakozókat az sem zavarja, hogy jön valaki, hugyoznak tovább. A párodban legalább volt annyi szégyenérzet, hogy hazament.
az amerikai pitében van egy ilyen rész, ráadásul ott a pisikocka el is talál vki elég rendesen :) hát, mi tagadás, elég bunker dolog, de ha a többiek ezt elnézik, akkor bekerül a cikis/vicces sztorik gyûjteményébe, amit majd a következõ házibulin röhögve mesélnek. nem lennék túl büszke a páromra ha ilyet csinálna, de egyszer elnézném. ha másodszorra is elõfordul, akkor nem mennék vele többet közös buliba. beszélgess el vele a normális emberi viselkedésrõl, ha belátja, h nem volt helyes amit tett, akkor legközelebb biztosan igyekszik kulturáltabban viselkedni.
Még az elõzõhöz: éjszakánként.
30-F Nem hinném, hogy "életunt" lenne az a huszonéves aki tud viselkedni és nincsenek ilyen primitív dolgai... Megyek falnak a "kiélni" dumától, és azoktól a magyarázatokról, hogy "dehááát részeg voltam". Lehet nálatok ez elfogadott volt, nálunk nem az... Összejöveteleinken nálunk is van ökörködés, ivás, de bunkóskodás, primitív viselkedés nincs. Mi nem ezt tanultuk... De jól mondja az egyik válaszadó, vannak társadalmi rétegek, ahol ez elfogadott, ott nem ciki. De én nem szeretnék ide tartozni...Ettõl még nem lettem életunt. Ezért is fölösleges a kérdés: mindenkinek más az elfogadható, más a "normális". Itt úgysem fogjuk meggyõzni egymást...
Szerintem azért akart hazamenni, mert szégyellte magát. A bunkó emberek meg általában direkt produkálja magát, mert az hiszi õ az isten. Egy házibulin nálunk is volt már teraszról lepisilés, a fent lévõk felszaladtak, majd röhögtünk rajta egy jót. Nem mondom, hogy komoly felnõtt emberek viselkedési leírásába beletartozik az erkélyrõl lepisilés, de kicsit becsípve, vagy éppen részegen csinál az ember hülyeségeket. Nem a világ vége ez sem.
"Fent volt az erkélyen mi meg lent beszélgettünk az erkély alatt...Õ megfogta magát és kihugyozott. " Kérdezõ! Ha neked tök normális, hogy az erkélyrõl a nyakadba hugyozik a párod, akkor miért problémázol ezen?? Legközelebb te [email protected] le õt, és akkor családban marad!! Egy kérdés: Amúgy akkor is ilyen kedélyesen fogadnád, ha mondjuk hazafelé sétálnátok a járdán, és egy idegen hugyozna a nyakatokba??!
12 Én felpontoztalak. Én sem látom miért lenne olyan nagy tragédia, hogy valaki kipisil az erkélyen amikor azt hiszi nincs lent senki és foglalt a wc. Kis alkoholos befolyás alatt nem is tisztán gondolkodik az ember. Én sem vagyok primitív emberke de ezen a sztorin jót röhögtem volna. És igen, én is visszasírom a régi bulikat :) 33/N
Szerintem nem elfogadható viselkedés. Nekem. De szíved joga, hogy te hogy döntesz és érzel vele kapcsolatban. Azt félretéve, hogy normális ember nem hugyozik le az erkélyrõl :D, sztem az sem normális, ha vkinek az a buli, hogy seggrészegre issza magát. Fõleg ha tudja magáról, hogy nem bírja az alkoholt, vagy nem tudja a határait, pluszban még hülyeségeket is csinál mellé, és nem egyszer történt meg, de azért még nem tudom hanyadszorra is leissza magát addig, hogy öntudatlan. Ez nálam messze nem az "érett" kategória. És semmire sem indok az, hogy jaj, de hát részeg voltam. (még mielõtt vki elkezdené, igenis el szoktam járni szórakozni, nem vagyok antialkoholista sem, de sosem ittam magam tajtrészegre... és megvan a véleményem azokról, akiknek ez jelenti a jó szórakozást)

MSN-n mért bunkó a párom?

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, msn-n mindig olyan érzésem van, h nem foglalkozik velem, meg nem annyira szeret. Él?be minden jó ölelget puszilgat, de nekem fontos h msn-n is írjon szépeket meg beszéljen normálisan. Mikor elköszöntök msn-n mindig írjátok h szeretlek csók jó éjt stb...?

Legjobb válasz: az én párom is fura. azért mert az msn személytelen sz*r...nem látjátok egymást stb. nekem barátom mindig igy köszön, h: szija hercegnõm:$(L) vagy tündérem-et, kincsemet ír. elköszönés: szija millio csok, szép álmokat, álmodj velünk. szeretlek(L)(K):$

az én párom is fura. azért mert az msn személytelen sz*r...nem látjátok egymást stb. nekem barátom mindig igy köszön, h: szija hercegnõm:$(L) vagy tündérem-et, kincsemet ír. elköszönés: szija millio csok, szép álmokat, álmodj velünk. szeretlek(L)(K):$
Én max annyit írok, hogy "na csá".
ha még nem akkor már meg is van a probléma forrása ne félj utána írni fog állandóan hogy mikor jöhet...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megbeszélünk mindent egymással, csak ezt elég kicsinyes dolognak tartok, habár nekem az ilyen apróságok jól esnének, de egy pasit ez annyira nem izgatja... egyik válaszoló aki írta h dugni tudunk de beszélgetni nem , annak üzenem h még nem dugtunk...!
az msn egy személytelen szar...
Megfordult a fejedben, hogy ezt élõben megkérdezd tõle vagy csak a "háta mögött" gyártod az összeesküvés elméletet? Vagy gondoltál már arra, hogy a srác épp játszani szeretne a gépén vagy mással van elfoglalva? Esetleg az eszedbe jutott, hogy nagyon ráakaszkodtál? Beszélj vele élõben! Ez egy kapcsolat alapja.
Mint mondták az msn személytelen és csak üres szavak halmaza amik mögött bármi lehet szerintem az hogy élõben érzed hogy szeret sokkal fontosabb. Amúgy próbáld meg azt hogy kevesebbet írsz rá és hagyod hogy õ írjon. A pasik azt amúgyse szeretik ha nõjük állandóan cseszteti õket msn-en. :D
miért* tudtok* Elnézést...
Nem értem miét nem mondod el neki... Én simán elmondanám így, ahogy itt írtad, hogy ez nekem rosszul esik legyen kedvesebb. Ha dugni tudtuk akkor beszélgessetek is egymással õszintén vagy hagyjátok a francba...
Sok embernek egyszerûen nincs érzéke a kommunikáció ezen sajátos formájához. Én fészbukon szoktam néha csetelni a pasimmal, de elég szûkszavú. Egyszerûen nem tud mit írni. Élõben meg minden oké. Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy az ilyesmi csak fölöslege parákat okoz. Jaj vajon mér nincs fönn, jajj mér nem válaszol, úristen mér lett offlájn stb.. közben meg a program gagyizik. Szóval az msn alkalmatlan erre. Akkor már inkább szkájpoljatok webkamerával, az is jobb.
A kérdező hozzászólása: igen tudom nem jó az msn de heti 1-2x találkozunk telefon drága, a másik meg h szóban is megbeszéljük a problémákat , de ha írok vmi kedveset fel se veszi, pedig az elején még tetszett neki:S esetleg h érhetném el h msn-n v akár sms-ben kicsimnek drágámnak vagy akár hercegnõmnek :) szólítson?:S nekem ez hiányzik, és ugye esténként beszélünk és mindig ideges vagyok h most mért volt ilyen meg olyan... köszönöm az eddig válaszokat :)
Nekem van olyan ismerõsöm, aki eleve nem is vette fel msnre a barátját, mert az egy személytelen [email protected], és meg is ölheti a kapcsolatot (nem minden esetben, de nekem volt olyan, hogy a barátommal élõben minden jó volt, msnen meg néma halál. És mivel vizsgák miatt csak msnen tudtunk érintkezni néha, teljesen elhidegültünk egymástól, emiatt lett vége.) Az az ismerõsöm, aki pedig nem is vette fel msnre a barátját, azóta is együtt vannak, és együtt is élnek már. Telefonon, smsben értesítették egymást a találkozások idõpontjáról, a fontosabb dolgokról, és le van ejtve. Annyi. Az msn hülyeség.(ebbõl a szempontból)
nem msnezek a barátommal XD azonkívül, hogy soha nincs fent szerintem káros a kapcsolatra, ha írásban kommunikáltok, mert írásban mindenki sokkal közvetlenebb, és hozzászoksz, hogy mindent inkább msnen akarsz megbeszélni, mert ott könnyebb, amibõl az következik, hogy szóban nem fog olyan simán menni :D lehet, hogy neki is valami ilyen problémája van, hogy szívesebben beszélget veled személyesen
vagy dugnak aztán törli is msn rõl :D

Most tényleg én vagyok bunkó, vagy csak le akar járatni a párom előtt?

Van a páromnak egy gyerekkori haverja. Már nem nagyon tartják a kapcsolatot, ritkán beszélnek telefonon és találkoznak. Ez nem mindig volt így, én is jól ismerem. Én ezt az embert ki nem állhatom, s?t utálom, szerintem ? is engem. Történt pár hete, hogy vasárnap ülnénk le ebédelni és betoppan. Mondtam neki, hogy jöjjön vissza fél óra múlva. Jó, ok. Szerencsére nem jött. Néhány napja itt volt, páromat kereste, de nem volt itthon, néhány házzal arrébb a haverjának segített. Mondtam neki, hogy hol van. Azt mondta, hogy akkor odamegy. Nekem teljesen kiment a fejemb?l, hogy itt volt. Erre tegnap hív a párom, hogy nem mondtam, hogy itt volt. És hogy ez a köcsög azt mondta neki, hogy én mekkora egy bunkó vagyok, még 1 kávéval sem kínáltam meg... Meg, hogy amikor itt volt vasárnap, mi az, hogy én elküldtem és nem tettem neki egy terítéket???!!! (Mert szerinte ez nem történt volna meg, ha párom szülei élnek) Hát any*dért... Régebben elég sok konfliktusom volt vele, mert megmondtam a véleményem. Pl. párom munkanélküli volt, elment vele tet?t csinálni 2 nap. 20e forintot ígért, akkor 8ezret fizetett ki. Hangsúlyozom munkanélküli! (én akkor f?iskolás, havi 30 e árvaellátással + kb hétvégente 8-10 ezret kaptam 2 munkahelyen). 1 év után rákérdeztem, hogy mi van azzal a pénzzel. Erre ? azt mondta, hogy nekem ehhez semmi közöm, az az ? és a párom dolga. Erre nagyon kiakadtam, mivel h együtt élünk, 1 kasszán vagyunk, hogyne lenne közöm hozzá???!!! Belekötött abba, hogy én miért járok f?iskolára, semmire nem megyek majd vele.. Meg is említettem neki, hogy emlékszik-e erre, amikor el?léptettek, és kb a 2-3-szorosát keresem mint ?. Mire jó ez neki, hogy a páromnak szid? Mit akar elérni vele? Azt hiszi, hogy ezekkel az akcióival szakít velem a párom? Nagyon nem értem...

Legjobb válasz: Így van, uszítja a párodat ellened. Te ne menj bele a játékba, azaz ne szidd a párod elõtt, ha szóba jön mellõzd máskülönben elõbb utóbb eléri amit akar.

Így van, uszítja a párodat ellened. Te ne menj bele a játékba, azaz ne szidd a párod elõtt, ha szóba jön mellõzd máskülönben elõbb utóbb eléri amit akar.
szerintem vasárnap dél körül nem illik senkihez hívatlanul odaállítani. Többnyire csak ilyenkor ül a család közösen az asztalhoz, nem illik zavarni. Fura alak. Ha nem tartjátok a kapcsolatot és te nem is vagy vele jóban, akkor nem értetõdik magától, hogy õ is kapjon terítéket. 2. esetnél meg nem értem mi baja volt, õ mondta, hogy megy a párod után. Keverni akar ez az ürge.
Egy nem túl közeli barát beállít váratlanul, hívatlanul, bejelentés nélkül, vasárnap ebédkor és reklamál a hátad mögött, hogy nem kapott enni? Most kérdés, hogy ki a bunkó?
Vasárnap délben hívatlanul beállítani valahová az egyik legnagyobb parasztság amit el tudok képzelni.
A kérdező hozzászólása: Én is felvetettem páromnak, hogy szét akar szakítani minket, de azt mondta szerinte nem. Páromat ismerve nem is szakítana az a gyökér miatt.
Szerintem õ téged akar , ezért úszítja ellened a párodat.
A kérdező hozzászólása: *udvarol
Botrány lesz!
Azon kívül, hogy bunkó vagy más megoldás nincs? Mi lenne ha megmondanád a beteghordónak, hogy foglalt vagy, vagy talán õ is bejön neked, ezért húzod az agyát?
Áruld már el nekem, hogy mit kell ezen titkolni?? Udvarol egy kolléga. és? Elmondod a párodnak, hogy - Drágám ugye emlékszel Zolira a beteghordozó kollégára?? - melyik is az?? - Tudod akinek olyan ferde orra van..Zoli...beteghordozó srác - ja, igen, mi van vele? - Képzeld udvarol nekem.. Nem vagyok vele bunkó, elutasítottam, de udvarol.. - hát majd lekopik... Ha nincs mit titkolni akkor nincs gond...Ha meg azon aggódsz hogy mi lesz ha a párod megtudja... nos, , van mit titkolni ezen??
A kérdező hozzászólása: A párom szeret engem így érthetõ, hogy félt. Tuti, hogy balhé lesz még ebbõl. A beteghordó nagyon kedves velem, akárhol lát mindig megállít beszélgetni.
De könyörgöm! Miért lenne balhé abból ha te valakinek tetszel, és te felvilágosítod, kulturáltan elutasítod az udvarlót?? Ha a srác nem zaklat, nem erõszakoskodik akkor mi balhé lehetne???
ha nem akarsz a beteghordóval bunkó lenni, azzal máris azt érted el, h a pároddal lettél bunkó... döntsd el, h melyik pasi a fontosabb... ha értelmesen, kedvesen elutasítottad, és továbbra is nyomul, az már zaklatás, innentõl kezdve nem kell neked egy olyan ember lelki világáért aggódnod, aki szemrebbenés nélkül belerondítana a te párkapcsolatodba, küld el "keményebben".. gondolj arra, h ez a párodnak "fájna", ha tudná.. ha így sem kopik le, egészen nyugodtan hagyd, h a párod kiverje az összes fogát a kis nyominak , aki képtelen arra, h egy szabad nõt keressen, megérdemlik az ilyen gerinctelen férgek akik belemásznak mások életébe!

Nem akarom megismerni a párom barátját. Ez nagyon bunkó, antiszoc hozzáállás szerintetek?

A párom férfi,és sok nő barátja van.Most azt szeretné ha megismerném az egyiket.Elmennénk hárman fürdőzni.Ehhez nekem nincs kedvem ugyanis a lánnyal valszeg többet nem nagyon futnék össze,mert teljesen máshol lakik mint én. Ez a lány nem érdekel,én kettesben akarok lenni a barátommal.Ráadásul ők régóta ismerik egymást és én utálok olyan társaságban lenni ahol nem értem a poénokat/régi történeteket hiszen azoknak nem voltam részese.Sajnos megsértődne a párom ha ezt elmondanám neki. Ti mit gondoltok erről? Elmennétek ,,megismerni"(1 alkalommal nem lehet megismerni valakit,és TUTI h úgyse lenne több)?

Legjobb válasz: A párom kedvéért igen. De ha ilyen rövid pórázon akarod tartani szerencsétlent, szerintem ne számíts semmi jóra.

A párom kedvéért igen. De ha ilyen rövid pórázon akarod tartani szerencsétlent, szerintem ne számíts semmi jóra.
ha neki fontos, igen
Szerintem ezt az egy napot kibírod és még írtad is, hogy úgy se nagyon találkoznátok vagyis bõven lehettek máskor is kettesben. Szóval igen, én elmennék még így is megismerni még ha nem is lenne hozzá nagy kedvem.

Azt hiszem most fejeztem be a párom anyjával. Ugye, jogos? Mert bunkó nem akarok lenni.

páromnak motorbalesete volt 3hete. most rehabilitáción van. én minden nap ott voltam vele..etettem, fürdettem, mindent megcsináltam neki, olyanokat is amik a nővérek feladati lettek volna. no mindegy. ez alatt a 3hét alatt az Anyukája 2szer látogatta csak meg. telefonon sokszor hívta de csak olyanokkal, hogy más 2év alatt nem épül fel meg hogy valami jósok küldik neki az energiát.-.-" páromnak magas a koleszterinje kisgyerek kora óta. rengeteget bagózott egészen a balese elöttig. le kell tennie a cigit. sajnos nem voltam elég erős és nem tudtam összesen 4 alkalommal nem-et mondani a páromnak és adtam neki cigit. 3hét alatt 4 szál cigit szívott el. ezt bevalotta tegnap az anyjának, mert itt voltak nála látogatóban a nővérével. nem tett megjegyzést a dologra sőt nagyon kedves volt velem. elvitt fagyizni, sétálni és mesélt mindenről.. majd ma reggel hív.. üvöltözik a telefonba hogy én egy utolsó szar szemétláda vagyok hogy a fiának hordom a cigit. én nem szeretem a fiát pont ezért mert tudom hogy magas a koleszterinje és bagóztatom. 9hetes terhes vagyok, körbeírta hogy vetessem el a babát mert skizofrén lesz ugyanis párom apja az volt. meg fel fogja hívni párom főnökét hogy két ilyen embernek ne segítsen semmiben, és szólni fog még a volt férjének hogy ő se segítsen két ilyen embernek. ja meg szeretné ha felhívnám ha elgondolkodtam azon amiket mondott és rám nyomta a telefont. egy olyan nő ítélkezett most felettem aki tudta hogy az akkor 6éves kisfiának magas a koleszterinje és nem tett ellene semmit, meg magára hagyta éveken keresztül egyedül.. egy ilyen ember aki nem hogy nem külömb nálam, hanem egy rossz ember. bocsánat nagyon ideges vagyok, biztos van amit kiírtam vagy lehet kicsit össze vissza írtam de pontosítok rajta ha kell. nem tudom feldolgozni amiket hozzám vágott.

Legjobb válasz: Egy pofán vágást megérdemelne az anyós jelölt... Az unokát még csak képen sem látná, az biztos...

Megszakítanám vele a kapcsolatot teljesen. Családi összejövetelekre nem járnék el, a telefont nem venném fel neki. Ha zaklat, számot cserélnék. Ha eljönne, nem nyitnék ajtót. Ha a kórház folyosón összetalálkoztok - bár ahogy írtad nem sokat jár arra - egy köszönéssel elmennék mellette. Az unokáját nem látná, talán még képen se, de azt lehet, hogy küldenék neki e-mailben, de elmenni nem mennék vele hozzá, mint írtam, a házba nem jöhetne be. A férjem mehetne hozzá bármikor, az õ kapcsolatukat nem korlátoznám, de én teljes mértékben kizárnám az életembõl ezek után. Undorítóan viselkedik.
Ezek után nyugodtan lehetsz vele bunkó, sõt.
Egy pofán vágást megérdemelne az anyós jelölt... Az unokát még csak képen sem látná, az biztos...
Öööö, szerintem nem a párod apja volt skizofrén, hanem õ... Nem normális, hagyd a fenébe. A négy szál cigi tényleg nem volt jó ötlet, de ez más kérdés, attól még anyóspajtás nem lesz komplettebb.
Hívd fel, ahogy kérte, és mondd meg neki, hogy egy ilyen szemét alak, mint amilyen õ, soha nem fogja látni az unokáját.
érthetõ hogy nem akarod megbántani, csak újabb vita lenne belõle, de attól ha a kórház felé jársz még megérdeklõdhetnéd hogy létezik-e már agy átültetés
szerintem simán megérdemelne egy fejberúgást... undorító hogy a saját unokájának a halálát akarja, az a 4szál cigi meg jogosítja fel arra hogy így beszéljen veled
Az elsõ jól mondja. Az erõs dohányos meg nem fog tudni egyik napról a másikra leszokni, maximum ideig-óráig. Most ez így öröm az ürömben, hogy el lehet kezdeni a leszokást, de legalább a csökkentést. Egyébként is, lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de mi köze a ciginek a koleszterinhez?
Szerintem kvittek vagytok. Õ nem tett semmit korábban (megjegyzem a fia elvileg felnõtt ember, tehát évek óta tehetett volna maga, illetve veled a magas koleszterin ellen), te meg cigit vittél a párodnak, akinek már csak a terhességed miatt is illene letenni a cigit, ha már önmagáért nem képes. Én elhiszem, hogy nehéz letenni a cigit, de sajnos ettõl még igaza van az anyósnak. A gyerekhez viszont sok köze nincs, ha jól értem, õ is szült egy skizofrén embernek, úgy lett a párod.
A kérdező hozzászólása: na hurrá. bent voltam páromnál, hívta az anyja. sokáig hallgatott csak az anyja beszélt. megkérdeztem mi a baj, nem válaszolt csak annyit mondott hogy a szokásos dolgok miatt hívta. azután egy szót sem szólt hozzám. remek. :( köszönöm a válaszokat mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! megbántani nem akarom az anyját, leginkább semmit sem akarok vele már. belátom, igaza van a dohányzás részében. de ahogy beszélt, simán úgy jön le mintha én karton számra vinném be neki a cigit, és 3asával lógna a szájából. sértõ volt és bántó. üvöltözött velem. bõgni tudnék. így még senki nem beszélt velem, és én sem beszélnék így senkivel.
Ja, hogy ezért nem szeretnél vele rosszban lenni, mert tartasz a párodtól, akitõl kitelik, h még az üvöltözõ anyja mellé áll...! Na tudod, kivel üvöltözne! Esetleg egyszer, és onnantól feljogosítva érzem magam arra, h belé se rúgjak az utcán, jó napot és ennyi - ezt is megköszönheti! (Én nem is értem, mit gondolnak az ilyen emberek magukról, te mikor üvöltöztél vele??!) A párod is nagyon fura, de tényleg nagyon!!!! Felhúzza az anyja, erre nem szól a terhes feleségéhez, aki hetek óta erõn felül törõdik vele? Hát, inkább nem mondok semmit..... Nem alkoholista véletlenül anyós-pajtás? Nem ironizálok, ments isten, de csinál ilyet normális ember?

Most akkor én ragálom túl, vagy azért a párom anyja kicsit bunkó?

Szóval az a helyzet,hogy egy hónapja randizgatok egy férfival,még elég friss a dolog, hetente kétszer találkozunk a munkám miatt,hajtás van,csak szombattól vasárnapig vagyok szabad! Szóval múltkor nála aludtam,és jött az anyja,megkérdezte a páromat,hogy miért van sok szennyes a tartóban,miért nem mosom ki(el?ször láttam),miért nincs rendben a lakása,miért nem takarítom ki? Én meg csak néztem,annyira meglep?dtem ezen a szabályos letámadáson. Múlt héten szintén eljött,látta hogy a számítógépen zenét hallgatok,erre megkérdezte,hogy miért nem dúdolok magamban,az takarékosabb,mint az áramot fogyasztani...... Igazából attól félek,hogy ha "netán" összeköltöznénk,akkor folyamatosan piszkálna,jönne és "megszoksz,vagy megszöksz" lenne! Övé a ház.....

Legjobb válasz: Akkor itt tévedtél: "hogy egy hónapja randizgatok egy férfival," semmiféle férfi nincs.... egy túlkoros kisfiú

Akkor itt tévedtél: "hogy egy hónapja randizgatok egy férfival, " semmiféle férfi nincs.... egy túlkoros kisfiú
Hát nem mindenki engedheti meg a drága áramot legalább 3 forintot elhasználsz ahelyett hogy dúdolnál ez már mindennek a teteje
Nem sok jót ígér.... A párod meg mit reagált minderre?
A kérdező hozzászólása: csendben hallgatott, mint a jó kiscserkésze..... hát igen, ez nem jelent valami jót :(
Nehogy már ingyen szolga legyél. Mindenki végezze el a házimunkát saját maga után. Ilyennel nehogy összeköltözz. Szóval nem reagáod túl. Ne hagyd Magad. Tipikus esete, amikor az anyuci mindent megcsinált otthon a kisfiának és utána pótmamát akar nem nõt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, azt mondta, hogy akár egy napra, akár egy hétre jövök, nõ vagyok, és legalább a házimunkát csináljam már meg....én meg... "mire fel, se nem vagyunk házasok, se nem élünk együtt?!" Szerintem ennyi volt..

Összeházasodnánk a párommal, de a szüleink nem örülnek neki, főleg a párom szülei, amit ki is mutatnak. Hogy kerülhetnénk meg Õket? Nem lenne az nagyon bunkó a szüleinkkel szemben ha csak két tanúval esküdnénk?

Legjobb válasz: Ha már nagykorúak vagytok, senkinek semmi beleszólása, hogy összeházasodtok e, vagy nem, a más véleménye meg ne érdekeljen, akármennyire is a szülõkrõl van szó, ez a ti életetek

Ha már nagykorúak vagytok, senkinek semmi beleszólása, hogy összeházasodtok e, vagy nem, a más véleménye meg ne érdekeljen, akármennyire is a szülõkrõl van szó, ez a ti életetek
Addig házasodjatok, amíg nem lesznek agresszívek. Az én apám megfenyegette a páromat, engem meg megvert.
Ugyanez a helyzet velünk is, csak nálunk a párom családja nagyon szeret engem, az én családom viszont nincs jó véleménnyel a páromról ( mivel elvált és van egy kislánya), na emiatt meg nekem is megvan a véleményem a saját családomról... Kiskoromban gyönyörû esküvõrõl álmodtam, arról a mai napig nem mondtam le, hogy legyen egy csodás ruhám amiben összeházasodunk, de ha a "családom" nem fogadja el a párom, akkor az olyan, mintha engem nem fogadna el, így lehet, hogy a mi esküvõnk is hasonló lesz a tiétekhez. Ez a ti magánügyetek, a ti napotok és nektek kell együtt élni, nem nekik veletek. Tegyetek legjobb belátásotok szerint és ne legyen rossz érzésetek! Sok boldogságot!
A párom szüleinél ugyanez volt. Kizártunk mindenkit a házasságunkból. Két tanú és kész.
"Nem lenne az nagyon bunkó a szüleinkkel szemben ha csak két tanúval esküdnénk?" - De. A legjobb lesz, ha össze sem házasodtok... Vagy talán nem éppen a szüleiteknek róható fel, ha nem örülnek a Ti boldogságotoknak? Egyébként valóban jogilag nincs már szükség az õ beleegyezésükre (már ha nagykorúak vagytok).
Miért nem örülnek neki?
Mióta vagytok együtt? Attól tényleg nem lesz jobb a helyzet, ha szülõk nélkül, titokban házasodtok össze, csak még jobban elmérgesedik a dolog.Ráadásul a párodat két tûz közé szorítod, hogy válasszon az anyja és közted.Nem tudom ezt eddig, hogy viselte, de ez rendesen próbára teheti a kapcsolatotokat.Van a párodnak testvére? Esetleg neki felesége, férje? Hozzá hogy viszonyul az anyós? Veled miért ilyen a párod anyukája? Megmondta a konkrét okát? Egyébként 21-22 évesen még bõven ráértek, az összeköltözés nem rossz ötlet, sok minden kiderülhet, ha együtt laktok.
ennyi idõsen sztem még felesleges házasodni. mi az oka a nagy sietségnek??? ettõl sztem nem fognak jobban kedvelni a szülõk senkit... nem tudom együtt éltek-e, érdemes lenne kipróbálni, hogy mûködik-e.
Miért nem akarják a szüleitek, hogy összeházasodjatok?Ha megtudtok élni, van elég jövedelmetek, akkor nyugodtan összeházasodhattok a szülõk beleegyezése nélkül is.Persze csak akkor, ha nem vagytok még nagyon fiatalok.Ha jogos a szülõk ellenkezése, akkor azért jól gondoljátok meg.A házasság komoly dolog.
A kérdező hozzászólása: én 21, párom 22 igazából párom anyja ellenzi az egészet, mert elveszem tõle a pici fiát... mióta összejöttünk azóta nem szeret, állandóan alám tesz, pofákat vág..stb nem tudom már mit csináljak..
Házasodjatok két tanúval, szülõk nélkül nyugodtan. Nem baj az sem, ha nem tudnak róla. Mi is úgy fogunk, igaz pár évvel idõsebbek vagyunk nálatok. Rajtatok meg rajtunk kívül meg még több száz vagy ezer pár házasodik ilyen módon, nyilván nem véletlenül. Francnak se hiányzik a hisztéria, az okoskodás, a rosszindulatú beszólások, a pletyka, az egymásra mutogatás, a másik kibeszélése, egyszóval hogy elrontsák életünk legszebb napját. Bár 21-22 évesen tényleg fiatalnak számítotok manapság a házassághoz, ha szeretitek egymást, ez nem számít. 20-30 évvel ezelõtt, meg azelõtt évezredeken keresztül pont a ti életkorotok számított megfelelõnek a házasságkötésre :) .
23:55-ös.Ez igaz, amit leírtál, csak utána ne várjanak csodát.Egy házasságlevéltõl nem lesz kedvesebb vele az anyósa, csak még dühösebb, hogy nem lehetett ott a fia esküvõjén, mert az általa utált nõ így szervezte. :( Ez a helyzet sehogy se jó...
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 éve vagyunk együtt, de már 1.5 éve együtt élünk!Páromnak van testvére, de az Õ párját kedveli az anyós...engem valamiért nem..Az okát sosem mondta...de úton útfélen lek...váz, elmondja mindenféle szemétnek a családom, ha náluk vagyunk, folyamatosan beszólogat, pofákat vág..stb.Hosszútávon már fárasztó..Én nem kérem a páromtól, hogy válasszon, akkor és azt csinál amit akar..Csak tudom, hogy szarul esik neki, hogy az anyja így viselkedik azzal, akit Õ szeret...
Szia. Én ugy házasodtam a párommal, hogy engem se szeret az anyós mai napig, pedig szültem neki unokát is. A lagzi nagy volt, viszont elõre megbeszéltük a párommal, hogy a mi elképzeléseink szerint lesz, és abból nem engedünk. Ebbõl persze botrány volt, mert az anyós tervezgetett, meg irányítani akart. Visszagondolva nem bánom, hogy így történt, mert a párom és az én akaratom érvényesült.
szia! szerintem szervezzetek meg mindent úgy, ahogy ti szeretnétek, és hívjátok meg õket is (VENDÉGNEK, nem segíteni v. ilyesmi). ha nem megy el, hát nem, de ez már nem rajtatok múlik....a tesóméknál volt hasonló szituáció, õk is ezt a megoldást választották, anyósék meg diplomatikusan a ceremóniára elmentek, de a lagzira nem, viszont a sógornõm 2 öccsét elengedték, és velük küldték el a nászajándékot is. azóta sincsenek túl jóban, de az esküvõt ez nem befolyásolta :)

Amióta terhes vagyok iszonyatosan bunkó tudok lenni, főként a párommal. Tudtam hogy nehéz lesz de mit csináljak?

Tudtam hogy a hormonok miatt van és alapjában én nem vagyok ilyen de most már lassan 5 hónapja sajna az vagyok:(Viszont ezt a párom már nem tudja elviselni, még adott egy kis id?t hogy megváltozzak de utána...viszont tiszta hülye vagyok:engem meg nem érdekel csak az hogy bántsam, és persze ha ugy döntene hogy elhagy akkor meg?rülnék méhis akkor most mi van velem, vagy mi zajlik le bennem?!Vártuk a babát mindketten, oda vagyunk, de mégis akkor miért nem tudok normális lenni,és ? meg miért nem tudja már elviselni a hisztijeimet?

Legjobb válasz: SZia! Szerintem beszélj errõl a dokiddal és õszintén mondd el neki a dolgot. Szerintem próbálj meg változni, mert a párod a végén tényleg faképnél fog hagyni! Talán, ha felkeresnél egy pszichológust, akkor tudna neked segíteni. Ne félj segítséget kérni!!! A legjobbakat!

SZia! Szerintem beszélj errõl a dokiddal és õszintén mondd el neki a dolgot. Szerintem próbálj meg változni, mert a párod a végén tényleg faképnél fog hagyni! Talán, ha felkeresnél egy pszichológust, akkor tudna neked segíteni. Ne félj segítséget kérni!!! A legjobbakat!
Keress fel egy szakembert és kérj tõle segítséget. Én semmi változást nem vettem észre magamon, és kicsit túlzásnak is érzem ezt mert ugye minden ráfogható a hormonokra. mielõtt bármit mondasz számolj el 3-ig és gondold végig, hogy a párod kell, vagy hogy elhagyjon. Ez legyen elég erõ ahhoz, hogy visszafogd magad. És menj szakemberhez, tudnak segíteni!
Szia! Tény, hogy talán mindenki érzékenyebb és ingerültebb kicsit ebben az idõszakban, ami valószínû a hormonok játéka. De mivel terveztétek a babát, gondolj arra, mikor "megbántod, bántod" a párodat, hogy Õ az , aki a pocakodban fejlõdõ kis élet egyik fele. Ha Õ nincs, akkor most Te nem hordanál a szíved alatt egy kisbabát. Próbáljatok meg közös, kellemes programokat szervezni, az is biztosan jót tesz. Mi pl. a párommal elmemtünk kirándulni, mikor szép volt az idõ, vagy állatkertbe (mindketten szertjük az állatokat), egy finom ebéd egy kellemes kis vendéglõben... Használjátok ki ezt az idõszakot, mert ahogy haladsz elõre a terhességben , úgy már nem lesz ennyi lehetõségetek kimozdulni sem. Én 38 hetes vagyok, mennék is még , csak már nagyon elfáradok:( Boldog babavárádst és próbálj kicsit megnyugodni! A babának sem jó, ha mindig ideges vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!