Találatok a következő kifejezésre: A papíromon áll van (18 db)

Ma két szívhangot hallottak és most már másodszorra és a doki mondta és poénból, hogy de jó ketten vannak. A papíron is az áll hogy két embrió látható. Akkor tuti biztos, hogy ikreim vannak?

Köszönöm szépen!Miután az orvosom megvizsgált elköszönt és elment.Ezért kérdezem,hogy biztos-e a dolog?A n?vér meg csak odadta a papírokat.

Legjobb válasz: Ha a papírra is az van írva, akkor BIZTOS! Gratulálok

Ha a papírra is az van írva, akkor BIZTOS! Gratulálok
Jaj, de jó! Két baba.. Hát nem lesz könnyû, de nagyon nagy boldogság! Én is gratulálok a babucikhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat is!
gratulálok! Megkérdezhetem, hányadik héten derült ki???
Gratulálok én is, ikreid lesznek:)
A kérdező hozzászólása: Persze, 12+1 napos vagyok ma és ma láttam mikor hazajöttem és az uh-n is mondta a doki, de nem tudtam(tudom)felfogni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Ja és plusz van még kettõ van egy 15 hós kislányom, egy 8, 5 éves fiam(de nem vérszerinti a fiam)+a két babuci a pocakomban:)
:D Sok boldogságot:)
Szia!Bocsi az offért, de szeretném megkérdezni, h voltak ikrek a családotokban?Én is vágyok ikrekre.
Igen, akkor ikrek, gratulálok! Azért a dokid elláthatott volna egy-két jó tanáccsal. Nekem hármasikreim lesznek, de szép fokozatosan derült ki a 12. hétre, hogy hárman lesznek. Viszont mikor kettõrõl volt szó, már akkor hasznos tanácsokkal ellátott a dokim. Mert azért sokkal jobban oda kell figyelni ikerterhességnél. Hisz figyelembe kell venni, hogy egy nõ egyszerre egy gyerek kihordására van "kitalálva". Szóval mindent óvatosabban kell csinálnod. Sokszor ilyenkor már kiírják a kismamát, mert veszélyeztetett terhességnek számít. Ja, és ne félj elõre semmitõl, hogy nehéz lesz, meg ilyesmi (mert sok ilyen reakció lesz!) Fõleg, ha már gyakorlott anyuka vagy. Boldog babavárást kívánok!

Egyedül álló anyaként nevelem kisfiamat és családi pótlékot szeretném igényelni azt mondják ahhoz kell egy igazolás! A családi pótlékos papír meg van de azt honnan lehet letölteni amin az igazolás van hogy egyedül nevelem?

Legjobb válasz: A családi pótlék igénylésen van egy rész ahol nyilatkozni lehet az egyedül állóságról. Ezt nem minden esetben kell külön igazolással igazolni. Családi pótlék esetében egyedül állónak számít pl. az is aki tanul, ilyenkor kell iskola látogatási igazolás. Az elvált vagy hajadon családi állapotot tudtommal nem kell semmivel külön igazolni. http://drimmun.com/csaladi-tamogatasok/csaladi-potlek.html A link alja fele megtalálod, hogy ki számít egyedülállónak és ezt mikor és mivel kell igazolni.

A családi pótlék igénylésen van egy rész ahol nyilatkozni lehet az egyedül állóságról. Ezt nem minden esetben kell külön igazolással igazolni. Családi pótlék esetében egyedül állónak számít pl. az is aki tanul, ilyenkor kell iskola látogatási igazolás. Az elvált vagy hajadon családi állapotot tudtommal nem kell semmivel külön igazolni. http://drimmun.com/csaladi-tamogatasok/csaladi-potlek.html A link alja fele megtalálod, hogy ki számít egyedülállónak és ezt mikor és mivel kell igazolni.


9 napja késik a menszim, terhes tüneteim vannak a teszt negativ, a ciklusom 28 napos szokott lenni, ma voltam dokinál csinált uh és a papiron az áll jobb ov ban 22 mm érett tüszö, ez hogy lehet? Hasonló esetek valakinél?

Legjobb válasz: szia nekem 6 hétig nega volt a tesztem,elmentem dokihoz nem látott babát pedig ott volt 10 ezret fizettem.aztán 1 napra rá a kórházban kiderült h 7 hetes vagyok jobb oldalon meg van egy érett tüszõm.ez megesik.még mondta is a doki h lehetett volna ikreim is...lehet h nálad is van baba csak még nem látszik.egy hét múlva ismételj valami jó fajta teszttel.ja és írd meg h mi van veled.szorítok

szia nekem 6 hétig nega volt a tesztem, elmentem dokihoz nem látott babát pedig ott volt 10 ezret fizettem.aztán 1 napra rá a kórházban kiderült h 7 hetes vagyok jobb oldalon meg van egy érett tüszõm.ez megesik.még mondta is a doki h lehetett volna ikreim is...lehet h nálad is van baba csak még nem látszik.egy hét múlva ismételj valami jó fajta teszttel.ja és írd meg h mi van veled.szorítok
A kérdező hozzászólása: lányok köszönöm a válaszokat, ma barnázni kezdtem és már vált rózsaszinesre azthiszem megjön szomi vagyok ez megint nem az én hónapom.
Nálam is volt ilyen, nekem is ezt mondta a doki, aztán másfél hétre rá megjött.Akkor már 3 hetes késésnél jártam.

Ha a cég felszámolás alatt áll, a végelszámolónál vannak a papírok, és holnaptól meg akarom szüntetni a munkaviszonyomat van rá lehetőség. Kb mennyi idő alatt leszek kijelentve?

Legjobb válasz: ha a végelszámoló rendelkezik kellõ meghatalmazással a tulajdonos által akkor megszüntetheted a munkaviszonyod normálisan, mint bármely más esetben, ugyanannyi ideig for tartani.

ha a végelszámoló rendelkezik kellõ meghatalmazással a tulajdonos által akkor megszüntetheted a munkaviszonyod normálisan, mint bármely más esetben, ugyanannyi ideig for tartani.
Tudod ki a felszámoló cég illetve az elérhetõségét is? Írj egy felmondást amelyben kijelented mikortól kívánod megszüntetni a munkaviszonyod. Felmondási idõ is megillet, illetve ha már több mint 3 éve vagy a cégnél akkor végkielégítés is abban az esetben ha a felszámoló mond fel neked. Kérdezz rá arra is hogy a járandóságaid mikor kapod meg, szabadság stb. Én is most mondtam fel egy hónapja.

Kisfiam beütötte a bokáját, nem bírt ráállni, egyből ügyelet, rtg, nincs törés. Borogatás, nadálytő krémezés, papírra zúzódás van írva. Eltelt 5 nap, foltnak, dagadásnak nyoma sincs, nyomásra nem fáj, mozgatja, de még sem áll rá a dugó. Valami tipp?

Legjobb válasz: Élvezi a törõdést, nálunk a hétéves eltörte a jobb kezét, aztán az elején elkapattuk, etettük, hogy ne balkézzel küzdjön, két hét után kiderült, hogy tulajdonképpen, ha nem látjuk mindent ugyanúgy megcsinál gipszben, mint nélküle, csak velünk szórakozott.

Élvezi a törõdést, nálunk a hétéves eltörte a jobb kezét, aztán az elején elkapattuk, etettük, hogy ne balkézzel küzdjön, két hét után kiderült, hogy tulajdonképpen, ha nem látjuk mindent ugyanúgy megcsinál gipszben, mint nélküle, csak velünk szórakozott.

21 hetes kismama vagyok ma voltam védőnőnél és a vizeletemben ++ erythrocyta van legalábbis a papíron ez áll a védőnő nem mondott sokat csak hogy majd ismételjük meg valamikor. Valakinek volt ilyen? Probléma lett b előle? Tanácsot tudna adni valaki?

Legjobb válasz: Neke is volt hasonló. Kiderült nem volt tiszta az az edény amiben a mintát leadtam. Mert amikor középsugaras pisit vittem és steril edényben akkor már minden rendben volt. Esetleg egy kis kamilla teát ihatsz az jó gyulladásokra és nem is ártasz a babának sem.

Neke is volt hasonló. Kiderült nem volt tiszta az az edény amiben a mintát leadtam. Mert amikor középsugaras pisit vittem és steril edényben akkor már minden rendben volt. Esetleg egy kis kamilla teát ihatsz az jó gyulladásokra és nem is ártasz a babának sem.

A papíromon az áll van egy 3 cm cystám a petefészkemben. Jelenleg 10 hetes terhes vagyok, a dokim nem mondott semmit. Lehet ez a hatással a baba fejlődésére, vagy az én egészségemre?

Legjobb válasz: A baba annál jobban védve van, hogy a ciszta bármit is árthatna neki. Ezek a ciszták általában maguktól felszívódnak, valószínû, erre vár az orvosod is. Nem hinném, hogy megbolygatják, neked sem fog gondot okozni. Ha marad, terhesség után tovább figyelik. Nekem miómám volt a méhemben, ahhoz sem nyúltak és el is tûnt magától. A terhesség megváltozott immunállapot, ezek rutindolgok. Ne aggódj, nem lesz baj!

A baba annál jobban védve van, hogy a ciszta bármit is árthatna neki. Ezek a ciszták általában maguktól felszívódnak, valószínû, erre vár az orvosod is. Nem hinném, hogy megbolygatják, neked sem fog gondot okozni. Ha marad, terhesség után tovább figyelik. Nekem miómám volt a méhemben, ahhoz sem nyúltak és el is tûnt magától. A terhesség megváltozott immunállapot, ezek rutindolgok. Ne aggódj, nem lesz baj!
A dokik tudni fogják, hogy mit tegyenek vele, te meg kérdezz nyugodtan, hogy tisztában légy vele, hogy mi van veled. Ha nem zavarja a babát, szeritnem nem fogják bántani, de az is lehet, hogy kihajtják, vagy meglézerezik. Ne félj, bajban bitos nem hagynak.)
szia! nekem is volt ystám a terheség elején aztán magától felszívódott.a baba védett helyen van nem lesz semmi gond biztosan. egy 6 hónapos baba anyukája:)

Használt telefon vásárlása esetén van valami papír amin az áll, hogy nincs már semmi tartozás (nem fogják letiltani) szval teljesen ki van fizetve a telefon?

Ilyet kap a vevő ha újonnan veszi a telefont? Ugyanis most szeretnék venni egy Alcatel Ot-995 -öt használtan és ugye a függetlent nem tudják letiltani de függetlent nem találtam eladóba itt (Budapest) . Esetleg GSM-be megéri megkérdezni? Ha van innen közületek Budapesten vkinek független-je azt szívesen meghallgatom Előre is köszönöm a válaszokat Pacsi

Legjobb válasz: persze hogy GSM be kérdezd meg...annyi van, hogy csak na... a telóról kapsz egy papírt,inkább a SIM a lényeg,...az meg ugye a tiéd.. GSM boltban mindent kapsz, ha elsõre nem is, de a harmadikban biztos..körút, westend, campona, fehérvári úti piac, és mindenhol máshol..pólus, duna ház, stb...

persze hogy GSM be kérdezd meg...annyi van, hogy csak na... a telóról kapsz egy papírt, inkább a SIM a lényeg, ...az meg ugye a tiéd.. GSM boltban mindent kapsz, ha elsõre nem is, de a harmadikban biztos..körút, westend, campona, fehérvári úti piac, és mindenhol máshol..pólus, duna ház, stb...
A kérdező hozzászólása: Mostmár találtam egyet t-mobile-os postán jön :D utánvétesen de azért köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!