Találatok a következő kifejezésre: A pampers pelenka mennyivel (26 db)

Tudtátok, hogy a Pampers pelenkában mennyi káros anyag van?

http://www.tesztplussz.hu/mi-van-a-pelusban-pelenkakat-teszt.. Most olvastam először a cikket! Örülök, hogy a babám sosem volt Pampers közelében sem! Egy lejjebb kiírt kérdés válaszából vettem a linket.

Legjobb válasz: Sose használtam pamperst, nem is azt védem, de ez a "teszt" szánalmas. Mivel imádok mindent a netrõl beszerezni, nagyon gyakran olvasok összehasonlításokat, értékeléseket, teszteket stb. de még egy ilyen igénytelen "tesztet" nem láttam.

Sose használtam pamperst, nem is azt védem, de ez a "teszt" szánalmas. Mivel imádok mindent a netrõl beszerezni, nagyon gyakran olvasok összehasonlításokat, értékeléseket, teszteket stb. de még egy ilyen igénytelen "tesztet" nem láttam.
Én nagyon szerettem a pampers pelenkát, a premium care a legjobb amit valaha vettem. Manapság mindenrõl lehetne írni valamit, hogy miért káros, ezzel az erõvel levegõt se végy, mert tele van szennyezõdéssel.
Még ebben a gagyi tesztben sem jelentik ki egyértelmûen, hogy a Pampersben káros anyagok vannak. Leginkább azt boncolgatják, hogy nem minden van rajta magyarul. Mi Pampers active babyt használunk, ez vált be a legjobban, és nem is áll szándékomban változtatni. Ha mindent kizárnánk az életünkbõl, amirõl valaki valaha a neten azt állította, hogy káros, akkor mára leginkább egy buborékban kéne élnünk. Egyébként a Liberoval nekem nagyon rossz tapasztalatom van. Túl vastag, akadályozza a mozgást, többször kifolyt belõle minden, és kiütéses lett tõle a fiam bõre.
Én csak is és kizárólag pampers párti vagyok. Se a liberot se a többit nem szeretem. Liberoból mindig kifolyik valami, vastagabb is mint a pampers, és nem is olyan puha. Szóval teszt ide vagy oda, nekünk a pampers vált be...ennyi.....
Én több, mint 1 évig Pamperset adtam a fiamra, és semmi baja nem lett tõle. Azért váltottunk Aldisra, mert éjjel már nem bizonyult elég jó nedvszívónak. És ez a teszt elég gagyi tényleg..+
En eddig a Pampers hasznaltam a kislanyomnak, semmi baja nem volt tole, ez a teszt nem gyozott meg, szoval folytatjuk a Pampersszel...maskulonben ez egy markas termek...
Ezt olvastam már régebben is, nem is vettem a kicsimnek soha pamperst. Liberot használunk, legjobb! ;)
egyébként a többiben is, csak nem írják rá. Nem mondanám hogy kifejezetten káros anyagok, mert ez a teszt megint csak egy laikus banda tesztje, némi ijesztgetéssel fûszerezve. Akinek ekcémás a babája, úgyis sok mindent kipróbál, mire megtalálja azt, ami beválik, akinek meg nem, az meg sokszor az árat nézi. Mi vegyesen használunk eldobhatót és moshatót, az utóbbit egyre sûrûbben. Az a legbõrbarátabb és olcsóbb is
A mikorsütõ feltalálója 43 éve halott. Még jó, hogy nincs mikrója otthon. Amit feltalált az 150 centi magas 60 centi széles és 360 kiló volt. Ezt aztán fejlesztgették, hogy otthon használható méretû legyen, de összességében Spencer meghalt mielõtt a mikró otthoni használatra elterjedhetett volna. Legalább nézz már utána mikor mindenféle hülyeséget beszélsz.
"De õ tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz, csak mert babáknak való és ellenõrzött" Nem azt hiszi, hogy egészséges, hanem azt, hogy ANNYIRA nem káros, ha ellenõrzött és lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti! Nem a mikrohullám feltalálójáról írtam, hanem a JELENLEG minden elektronikai boltban kapható kicsi mikrókról, amibe beteszel 1 pohár tejet melegíteni, szóval nem a katonai... Google a barátod :-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Percy_Spencer Elsõ sor, 1970-ben meghalt, ismert mint: a mikrohullámú SÜTÕ feltalálója. Nem a mikrohullám feltalálója. Az elsõ mikrohullámú SÜTÕ aminek a méreteit fentebb írtam, 1947-ben jött ki a piacra és ezt már otthoni használatra szánták. Ne haragudj, nem tudom honnan szedted azt a katonai hülyeséget. A hetvenes évekre amerikában már a normál mai mikrosütõ volt elterjedve, már meghaladta az eladások száma a sima sütõk eladását. És ezt Spencer találta fel. A számítógépet sem azt találta fel, aki lekicsinyítette akkorára, mint amiket most használsz.
A kérdező hozzászólása: 1947-BEN JÖTT A PIACRA ÉS 1970-BEN HALT MEG! AKKOR MÉGISCSAK NEKI NEM VOLT OTTHON! LEHETETT VOLNA TE NAGYOKOS, DE NEM VOLT! MIÉRT UGATTÁL BELE AZ ELEJÉN, HOGY NEKI NEM LEHETETT MIKRÓJA??? 23 ÉVIG MÉG LEHETETT VOLNA!!!!! OKOSKA
A kérdező hozzászólása: Megtanulhattál volna számolni és utána nézhetnél te is annak mielõtt hülyeségeket írsz!
Ha megnézted volna, akkor azt is tudnád, hogy mikor kijött a piacra kb. 3000 dollárba került. A feltalálásáért pedig semmi pénzt nem kapott. Azon kívül mégis ki a fene akart volna egy 360 kilós monstrumot otthonra? Mire emberi méretben lehetett használni már halott volt. DE arra sehol nincs utalás, hogy neki magának volt-e, vagy sem. Amennyiben nem volt, a fentiek alapján teljesen logikus, hogy miért nem volt. Nem azért, mert fosott tõle, vagy károsnak találta. Antalvalin szocializálódsz vagy mi?
Az egészben az a legszomorúbb, hogy van, aki szeribt a szigorúan ellenõrzött termék NEM káros. Na, õ meg van vezetve egy kicsit. Vagy õ a legdurvább strucc. A többiek a legjobb tudásuk, lelkiismeretük, anyagi lehetõségeik szerint vásárolnak. De õ tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz, csak mert babáknak való és ellenõrzött.
A kérdező hozzászólása: Nyilván a mikrohullám az mikrohullám marad, én is feltételes módban írtam, hogy mi lenne HA... De nem tartom kizártnak, hogy mondjuk 20 év múlva már nem mikróban melegítünk. Apropó a mikró feltalálójának NINCS mikrója otthon! Talán nem véletlen... A témától viszont nagyon elkanyarodtunk.
"kevésbé káros mikró" :) ))))) hát, tiszta fizika az egész, nem lehet a mikrohullámot másképp elõállítani, csak így, sorry
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, hogy semmit nem használok és burokban élek! De ha mondjuk feltalálnának egy kevésbé káros mikrót, akkor azt használnám! Azért mert a pampers tele van petróleummal meg kõolajjal, attól még használunk pelenkát. Én például a gyerekemre se kenek kõolajat. Minél természetesebb valami, annál jobb! Ha az élet területén csak 2 káros dolgot iktatok ki, már úgy gondolom hozzájárultam (még ha picivel is) az egészséghez.
Nem a reklám miatt veszem meg, hanem azért, mert kipróbáltam szinte mindegyik pelenkát, és ez tûnt a legjobbnak. A Liberot is reklámozzák, mégis egy rakás sz*rnak tartom. Kedves kérdezõ, mondd, te használsz mikrohullámú sütõt Veszel olyan ételeket, amik mesterséges színezéket/tartósítószert tartalmaznak? (ha nem mindent a saját kertedben termelsz aztán házilag készítesz el mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül, akkor igen, veszel, mivel szinte mindenben van). Használsz mobiltelefont? Vezeték nélküli internetet? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor rád ugyanúgy el lehet mondani, hogy struccpolitikát folytatsz, mert bármikor találok neked a neten egy írást, ami szerint bele fogsz halni és/vagy megölöd a gyerekeid ezekkel a dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Mennyi itt a struccpolitikus! Még nem jöttek rá, hogy az nem jelent semmit, hogy ha valami agyon van reklámozva az jó is! Elég szomorú, hogy az anyukáknak minden sz... el lehet adni!
De jóhiszemû vagy :) mondjuk a vazelin és az egyéb parabének tényleg nem a legegészségesebb dolgok. Egyszer nézd meg, mi mindent belenyomnak a babacuccokba a kõolajszármazéktól kezdve a színezéken keresztül a legváltozatosabb vegyi anyagokon keresztül kb mindent. A jó öreg gyógyszertári fürdetõ a legjobbb példa erre. A vazelin a kõolajlepárlás legutlsó végterméke, amit mindenféle kémiai eljárás során fehérítenek, szagtalanítanak. Finom :)
"Itt van részletesen: http://www.tesztplussz.hu/sites/default/files/pelenka_%C3%A9.. 5-ös én megnéztem azt a "részletes" táblázatot is, és az alapján nyilatkoztam, hogy még egy ilyen igénytelen gagyi "tesztet" nem láttam. Ezt max. otthon a hûtõre kellett volna kitenni, hogy micsoda tesztelést csináltak, és érezni a büszkeséget, nem kitárni a netre az emberek elé, mert ez egyszerûen égõ. Ilyet egy 10 éves is tud csinálni. Leméri hány centi, meg mi van a zacskóra rajzolva. Jó ég!
Szerintem szigorúan ellenõrzött termékeket gyárt s Pampers ha káros lenne a babára nem hiszem, hogy engednék forgalmazni.
Hát ez jòl jött. Köszönöm!
Igen tudtam Ezert nem hordok tobbet pelenkat

DM-ben mennyibe kerül most a pampers pelenka?

4es méret érdekelne

Legjobb válasz: De mégis melyik? Ezer féle Pampers pelus van, ezer féle kiszerelésben. Economy pack, Giant Pack, Mega Pack, aztán Active Baby, Active Boy, Active Girl, Sleep&Play, Sensitive (vagy mi a szösz).

De mégis melyik? Ezer féle Pampers pelus van, ezer féle kiszerelésben. Economy pack, Giant Pack, Mega Pack, aztán Active Baby, Active Boy, Active Girl, Sleep&Play, Sensitive (vagy mi a szösz).
Minden méretbe 4000 Ft.
A kérdező hozzászólása: 4000 ft de hány darabos? mert tényleg nem mind1 :)
Kedves kérdezõ te melyik pelenkára gondolsz?
na, ez az hogy nem mindegy. Te melyikre gondolsz? Az active baby giant packba 82 ha jól emlékszem
El kell menni séta közbe és megnézni, mert tényleg sok fajta van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de tudom hogy sokféle van belõle, de hiába keresem a nagy kiszerelést ha mondjuk most csak a kisebb van, ezért kérdeztem azt hogy most milyen van?! Ahol én lakom ott nincs DM, ezért szerettem volna megtudni hogy érdemes e utaznom érte!

Mennyibe kerül az Ázsia Centerben a Pampers pelenka?

A 4-es és 4+ méret darabárára lennék kiváncsi, azért, hogy megéri-e elmenni oda venni.

Legjobb válasz: Én múlthéten voltam, utána néztem a pelenkának( mert sokaknál láttam hogy ott veszik) eléggé ledöbbentem, mert kb 55 ft-ra jött ki darabja.Én most a dm-ben vettem és a joker kuponnal 34 ftra jött ki!

Én múlthéten voltam, utána néztem a pelenkának( mert sokaknál láttam hogy ott veszik) eléggé ledöbbentem, mert kb 55 ft-ra jött ki darabja.Én most a dm-ben vettem és a joker kuponnal 34 ftra jött ki!
Nem éri meg ott venni


Mennyibe kerül most a pampers pelenka a dm-ben?

Legjobb válasz: 4000 Ft csomagja.

4000 Ft csomagja.
Én a 70 db-os 3-ast vettem szombaton 3099 Ft, de 25% kedvezménnyel veszem, így kb. 2300 körül jön ki. A többit sajna nem tudom.
4+ -os 3999 Ft, és 74 darab van benne!

Mennyibe kerül most a dm-ben a Pampers pelenka?

Csak azért érdekelne,mert holnaptól a rossmannban is akciós lesz (Megapack 5799 és ehhez jön még 200 Ft kedvezmény),csak nem tudom,hogy hol lenne érdemesebb megvenni.

Legjobb válasz: A hét közepe felé 3099ft volt.

A hét közepe felé 3099ft volt.
Giant pack 3999ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Mennyibe kerülnek a DM-ben a Pampers pelenka különböző kiszerelései?

4-es pelus érdekelne, ha darabszámot és árat tudnátok írni, nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Szia! Én a múlt héten vettem 4-es méretet. A nagyobb csomagos, 82 db-os 4.199 Ft! Ez tuti! A kisebb, talán 62-64 db-os (nem tudom pontosan) 3.199 Ft. Ebben nem vagyok 100% biztos...

Szia! Én a múlt héten vettem 4-es méretet. A nagyobb csomagos, 82 db-os 4.199 Ft! Ez tuti! A kisebb, talán 62-64 db-os (nem tudom pontosan) 3.199 Ft. Ebben nem vagyok 100% biztos...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Mennyibe kerül most a rossmannban illetve a coraban a pampers újszülött pelenka /2-5kg 43db-os/, illetve a pampers sensitive törlőkendő 4x72 db?

A honlapon nem találtam meg, holnap megyek be, de nem szeretnék feleslegesen, t?lünk nagyon messze van.

Legjobb válasz: A rossmannban 1599.- a 43db-os ha jól emlékszem de van pampers és libero is 28db-osban az olyan 1100.- körül van. 38hkm és volt rossamnn dolgozó:)

A rossmannban 1599.- a 43db-os ha jól emlékszem de van pampers és libero is 28db-osban az olyan 1100.- körül van. 38hkm és volt rossamnn dolgozó:)
Elsõ vagyok. Hogy akciós e azt nem tudom ez a normál ára:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :) Van hozzá kuponom, nem lényeges, hogy akciós legyen, csak szeretnék tisztában lenni az árakkal. :)

Huggies pelenka mennyire jó? A z is van olyan vékony mint a Pampers?

Nekünk jó a pampers, csak most huggisra van 500 Ft kedvezményem. Vegyek? Ne vegyek?

Legjobb válasz: Minden babának más a jó. Nekünk pl nem jó sem a pampers sem a huggies, mégis azt mondom, próbáld ki, különben sosem tudod meg :) (az én babám ezektõl kiütéses lesz, nekünk csak a libero jön be)

Minden babának más a jó. Nekünk pl nem jó sem a pampers sem a huggies, mégis azt mondom, próbáld ki, különben sosem tudod meg :) (az én babám ezektõl kiütéses lesz, nekünk csak a libero jön be)
Én Pampers mániás vagyok, de a Huggies is bejött, picit vastagabb tõle. Sõt, a DM-es babylove pelus is nagyon jó, most teszteltem le (kuponom volt hozzá). Mindegyik tartós éjjel, kibírják a 12 órát simán, rugalmas a derékrészük. 5 hónapos a lányom.
Nekünk a Huggies volt a legjobb. Nem annyir avékony mint a Pampers de az nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Mi csak Huggiest használunk, olcsóbb mint a Pampers.Szerintem nagyon jó, még nem csalódtunk benne.

Pampers 5-ös pelenka mennyivel hosszabb, mint a 4+-os?

Nem a szélessége a lényeg, hanem hogy milyen hosszú, mert a derekánál hason fekvésben mindig kifolyik a pisi a 4+-osból.

Legjobb válasz: Hát akkor más régen el kellett volna kezdeni az 5-öst használni. Az én lányom 12 hónapos 12 kiló és már egy hónapja ezt használjuk mert ebbõl nem folyik ki semmi. Szerintem váltsatok.

Hát akkor más régen el kellett volna kezdeni az 5-öst használni. Az én lányom 12 hónapos 12 kiló és már egy hónapja ezt használjuk mert ebbõl nem folyik ki semmi. Szerintem váltsatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy szóltál a DM-es akcióról. Akkor én is benézek és betárazok belõle!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak betáraztunk 4+-osból, mert olcsón hozzájutottunk néhány hónapja. Most fogy el és akkor már a nagyobbat fogjuk venni. Köszönöm!
Szerintem olyan 1-2 cm-rel hosszabb, mi már 11 kg-os kora óta ezt használjuk, a héten újra akciós lesz a nagy dobozos a Dm-ben, mi is újra betárazunk az 5-ösbõl.

Kinek mennyire vált be a Pampers Active Baby pelenka (9-20 kg)?

Legjobb válasz: teljesen jó. kb 1 éve használjuk.

teljesen jó. kb 1 éve használjuk.
Szia! A legtökéletesebb nekünk. Csak ezt használom 15 hónapos lányomnál.
13 hós a lánykám, csak ezt használjuk. Kipróbáltam majdnem mindegyiket és ez vált be.
nekünk is bevált, mi is csak ezt használjuk.régen csak éjszakára használtuk, amíg nem változtattak a tescóson.de a libero is bevált nekünk, csak az nagyon drága és vastag ebbe a melegben
Mi is csak ezt használjuk 2 hónapos kora óta.Most 10, 5 kg teljesen tökéletes ez a méret is.Soha nem volt balesetünk, pedig mostanában elõfordul, hogy a csak félig-meddig sikerül pontosan ráadnom a nagy mászás-forgolódás-állás közbe:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!