Találatok a következő kifejezésre: A pampers pelenka (95 db)

A pampers pelenka midi (4-9kg-ig), csak ez az illatosított van?

Nem nagyon bírom az illatát, de nem látok ebben a méretben másmilyet.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom te melyik Pamperst használod, én Active baby-t 4-9 kg-at (sima kék csomagos) az egyáltalán nem illatosított.

Szia! Nem tudom te melyik Pamperst használod, én Active baby-t 4-9 kg-at (sima kék csomagos) az egyáltalán nem illatosított.
sajnos igen csak ez van belõle. mióta használjátok? mi kb 3 hete és én már megszoktam az illatát.
A kérdező hozzászólása: Ajándékba kaptuk, egy párszor használtam csak de amikor keveredik a pisivel akkor számomra nagyon brutál. Olyan, mintha a fiam beleesett volna egy parfümös üvegbe:o)))
A kérdező hozzászólása: Ez is aktive baby, de akkor keresni fogom a simát. Megmondanád hol vásárolod? Köszi
Sziasztok! Én sem éreztem még semmilyen illatot a Pampers pelenkán!!!! Kíváncsi lennék rá.....
Ezt most dm-ben vettem, de vettem már coraban, intersparban, rossmannban, születése óta pamperst használunk, de én még sosem éreztem semmilyen illatot. 10 hós kislány anyukája
Biztos a kamillás változatot kaptad, no annak a szagától én is rosszul voltam valami slep and play volt. Apa véletlen ezt vette... :) )) :P De a normálnak nincs szaga... :) Amit bárhol be lehet szerezni.

DM-ben mennyibe kerül most a pampers pelenka?

4es méret érdekelne

Legjobb válasz: De mégis melyik? Ezer féle Pampers pelus van, ezer féle kiszerelésben. Economy pack, Giant Pack, Mega Pack, aztán Active Baby, Active Boy, Active Girl, Sleep&Play, Sensitive (vagy mi a szösz).

De mégis melyik? Ezer féle Pampers pelus van, ezer féle kiszerelésben. Economy pack, Giant Pack, Mega Pack, aztán Active Baby, Active Boy, Active Girl, Sleep&Play, Sensitive (vagy mi a szösz).
Minden méretbe 4000 Ft.
A kérdező hozzászólása: 4000 ft de hány darabos? mert tényleg nem mind1 :)
Kedves kérdezõ te melyik pelenkára gondolsz?
na, ez az hogy nem mindegy. Te melyikre gondolsz? Az active baby giant packba 82 ha jól emlékszem
El kell menni séta közbe és megnézni, mert tényleg sok fajta van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de tudom hogy sokféle van belõle, de hiába keresem a nagy kiszerelést ha mondjuk most csak a kisebb van, ezért kérdeztem azt hogy most milyen van?! Ahol én lakom ott nincs DM, ezért szerettem volna megtudni hogy érdemes e utaznom érte!

Tudtátok, hogy a Pampers pelenkában mennyi káros anyag van?

http://www.tesztplussz.hu/mi-van-a-pelusban-pelenkakat-teszt.. Most olvastam először a cikket! Örülök, hogy a babám sosem volt Pampers közelében sem! Egy lejjebb kiírt kérdés válaszából vettem a linket.

Legjobb válasz: Sose használtam pamperst, nem is azt védem, de ez a "teszt" szánalmas. Mivel imádok mindent a netrõl beszerezni, nagyon gyakran olvasok összehasonlításokat, értékeléseket, teszteket stb. de még egy ilyen igénytelen "tesztet" nem láttam.

Sose használtam pamperst, nem is azt védem, de ez a "teszt" szánalmas. Mivel imádok mindent a netrõl beszerezni, nagyon gyakran olvasok összehasonlításokat, értékeléseket, teszteket stb. de még egy ilyen igénytelen "tesztet" nem láttam.
Én nagyon szerettem a pampers pelenkát, a premium care a legjobb amit valaha vettem. Manapság mindenrõl lehetne írni valamit, hogy miért káros, ezzel az erõvel levegõt se végy, mert tele van szennyezõdéssel.
Még ebben a gagyi tesztben sem jelentik ki egyértelmûen, hogy a Pampersben káros anyagok vannak. Leginkább azt boncolgatják, hogy nem minden van rajta magyarul. Mi Pampers active babyt használunk, ez vált be a legjobban, és nem is áll szándékomban változtatni. Ha mindent kizárnánk az életünkbõl, amirõl valaki valaha a neten azt állította, hogy káros, akkor mára leginkább egy buborékban kéne élnünk. Egyébként a Liberoval nekem nagyon rossz tapasztalatom van. Túl vastag, akadályozza a mozgást, többször kifolyt belõle minden, és kiütéses lett tõle a fiam bõre.
Én csak is és kizárólag pampers párti vagyok. Se a liberot se a többit nem szeretem. Liberoból mindig kifolyik valami, vastagabb is mint a pampers, és nem is olyan puha. Szóval teszt ide vagy oda, nekünk a pampers vált be...ennyi.....
Én több, mint 1 évig Pamperset adtam a fiamra, és semmi baja nem lett tõle. Azért váltottunk Aldisra, mert éjjel már nem bizonyult elég jó nedvszívónak. És ez a teszt elég gagyi tényleg..+
En eddig a Pampers hasznaltam a kislanyomnak, semmi baja nem volt tole, ez a teszt nem gyozott meg, szoval folytatjuk a Pampersszel...maskulonben ez egy markas termek...
Ezt olvastam már régebben is, nem is vettem a kicsimnek soha pamperst. Liberot használunk, legjobb! ;)
egyébként a többiben is, csak nem írják rá. Nem mondanám hogy kifejezetten káros anyagok, mert ez a teszt megint csak egy laikus banda tesztje, némi ijesztgetéssel fûszerezve. Akinek ekcémás a babája, úgyis sok mindent kipróbál, mire megtalálja azt, ami beválik, akinek meg nem, az meg sokszor az árat nézi. Mi vegyesen használunk eldobhatót és moshatót, az utóbbit egyre sûrûbben. Az a legbõrbarátabb és olcsóbb is
A mikorsütõ feltalálója 43 éve halott. Még jó, hogy nincs mikrója otthon. Amit feltalált az 150 centi magas 60 centi széles és 360 kiló volt. Ezt aztán fejlesztgették, hogy otthon használható méretû legyen, de összességében Spencer meghalt mielõtt a mikró otthoni használatra elterjedhetett volna. Legalább nézz már utána mikor mindenféle hülyeséget beszélsz.
"De õ tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz, csak mert babáknak való és ellenõrzött" Nem azt hiszi, hogy egészséges, hanem azt, hogy ANNYIRA nem káros, ha ellenõrzött és lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti! Nem a mikrohullám feltalálójáról írtam, hanem a JELENLEG minden elektronikai boltban kapható kicsi mikrókról, amibe beteszel 1 pohár tejet melegíteni, szóval nem a katonai... Google a barátod :-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Percy_Spencer Elsõ sor, 1970-ben meghalt, ismert mint: a mikrohullámú SÜTÕ feltalálója. Nem a mikrohullám feltalálója. Az elsõ mikrohullámú SÜTÕ aminek a méreteit fentebb írtam, 1947-ben jött ki a piacra és ezt már otthoni használatra szánták. Ne haragudj, nem tudom honnan szedted azt a katonai hülyeséget. A hetvenes évekre amerikában már a normál mai mikrosütõ volt elterjedve, már meghaladta az eladások száma a sima sütõk eladását. És ezt Spencer találta fel. A számítógépet sem azt találta fel, aki lekicsinyítette akkorára, mint amiket most használsz.
A kérdező hozzászólása: 1947-BEN JÖTT A PIACRA ÉS 1970-BEN HALT MEG! AKKOR MÉGISCSAK NEKI NEM VOLT OTTHON! LEHETETT VOLNA TE NAGYOKOS, DE NEM VOLT! MIÉRT UGATTÁL BELE AZ ELEJÉN, HOGY NEKI NEM LEHETETT MIKRÓJA??? 23 ÉVIG MÉG LEHETETT VOLNA!!!!! OKOSKA
A kérdező hozzászólása: Megtanulhattál volna számolni és utána nézhetnél te is annak mielõtt hülyeségeket írsz!
Ha megnézted volna, akkor azt is tudnád, hogy mikor kijött a piacra kb. 3000 dollárba került. A feltalálásáért pedig semmi pénzt nem kapott. Azon kívül mégis ki a fene akart volna egy 360 kilós monstrumot otthonra? Mire emberi méretben lehetett használni már halott volt. DE arra sehol nincs utalás, hogy neki magának volt-e, vagy sem. Amennyiben nem volt, a fentiek alapján teljesen logikus, hogy miért nem volt. Nem azért, mert fosott tõle, vagy károsnak találta. Antalvalin szocializálódsz vagy mi?
Az egészben az a legszomorúbb, hogy van, aki szeribt a szigorúan ellenõrzött termék NEM káros. Na, õ meg van vezetve egy kicsit. Vagy õ a legdurvább strucc. A többiek a legjobb tudásuk, lelkiismeretük, anyagi lehetõségeik szerint vásárolnak. De õ tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz, csak mert babáknak való és ellenõrzött.
A kérdező hozzászólása: Nyilván a mikrohullám az mikrohullám marad, én is feltételes módban írtam, hogy mi lenne HA... De nem tartom kizártnak, hogy mondjuk 20 év múlva már nem mikróban melegítünk. Apropó a mikró feltalálójának NINCS mikrója otthon! Talán nem véletlen... A témától viszont nagyon elkanyarodtunk.
"kevésbé káros mikró" :) ))))) hát, tiszta fizika az egész, nem lehet a mikrohullámot másképp elõállítani, csak így, sorry
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, hogy semmit nem használok és burokban élek! De ha mondjuk feltalálnának egy kevésbé káros mikrót, akkor azt használnám! Azért mert a pampers tele van petróleummal meg kõolajjal, attól még használunk pelenkát. Én például a gyerekemre se kenek kõolajat. Minél természetesebb valami, annál jobb! Ha az élet területén csak 2 káros dolgot iktatok ki, már úgy gondolom hozzájárultam (még ha picivel is) az egészséghez.
Nem a reklám miatt veszem meg, hanem azért, mert kipróbáltam szinte mindegyik pelenkát, és ez tûnt a legjobbnak. A Liberot is reklámozzák, mégis egy rakás sz*rnak tartom. Kedves kérdezõ, mondd, te használsz mikrohullámú sütõt Veszel olyan ételeket, amik mesterséges színezéket/tartósítószert tartalmaznak? (ha nem mindent a saját kertedben termelsz aztán házilag készítesz el mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül, akkor igen, veszel, mivel szinte mindenben van). Használsz mobiltelefont? Vezeték nélküli internetet? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor rád ugyanúgy el lehet mondani, hogy struccpolitikát folytatsz, mert bármikor találok neked a neten egy írást, ami szerint bele fogsz halni és/vagy megölöd a gyerekeid ezekkel a dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Mennyi itt a struccpolitikus! Még nem jöttek rá, hogy az nem jelent semmit, hogy ha valami agyon van reklámozva az jó is! Elég szomorú, hogy az anyukáknak minden sz... el lehet adni!
De jóhiszemû vagy :) mondjuk a vazelin és az egyéb parabének tényleg nem a legegészségesebb dolgok. Egyszer nézd meg, mi mindent belenyomnak a babacuccokba a kõolajszármazéktól kezdve a színezéken keresztül a legváltozatosabb vegyi anyagokon keresztül kb mindent. A jó öreg gyógyszertári fürdetõ a legjobbb példa erre. A vazelin a kõolajlepárlás legutlsó végterméke, amit mindenféle kémiai eljárás során fehérítenek, szagtalanítanak. Finom :)
"Itt van részletesen: http://www.tesztplussz.hu/sites/default/files/pelenka_%C3%A9.. 5-ös én megnéztem azt a "részletes" táblázatot is, és az alapján nyilatkoztam, hogy még egy ilyen igénytelen gagyi "tesztet" nem láttam. Ezt max. otthon a hûtõre kellett volna kitenni, hogy micsoda tesztelést csináltak, és érezni a büszkeséget, nem kitárni a netre az emberek elé, mert ez egyszerûen égõ. Ilyet egy 10 éves is tud csinálni. Leméri hány centi, meg mi van a zacskóra rajzolva. Jó ég!
Szerintem szigorúan ellenõrzött termékeket gyárt s Pampers ha káros lenne a babára nem hiszem, hogy engednék forgalmazni.
Hát ez jòl jött. Köszönöm!
Igen tudtam Ezert nem hordok tobbet pelenkat

Másnak is büdös lesz a gyerek pisije a Pampers pelenkában?

Legjobb válasz: Lányom majdnem 2,5 évig használt Pampers-t, de nem volt benne büdös a pisi, még nagyobb korában, 2 éves kora után sem.

Lányom majdnem 2, 5 évig használt Pampers-t, de nem volt benne büdös a pisi, még nagyobb korában, 2 éves kora után sem.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy elvileg illatosított pelenka de amikor kiveszem a zacskóból már akkor is erõs a pelus szaga, de amikor bele pisil hát érdekes lesz...
Én a DM-es pelusnál vettem ezt észre.
10 vok. Azt elfelejtettem, hogy a PPC-t azért nem szerettem, mert annak meg mosópor szaga volt. Az egész család rajtam röhögött, de nekem akkor is mosóporszagú volt.
Sokáig Pampers-t használtunk, a kék-zöldet. Nekem kifejezettem édeskés illata volt mindig.Néha ez a szag (vagy illat) elnyomta a kakiszagot is. Sosem volt bajom vele.
Pampersnél sosem volt büdi, viszont a Huggiesnál igen.
Bár a fiam még csak 1 hós, eddig én sem vettem észre, hogy büdös lenne. Bár én hajnal 4-kor cserélem neki, szóval reggelig nem hagyom rajt.
Pampers-szel ilyen gondunk nem volt, de másik pelussal igen. Ha jól emlékszem, a Huggiesban és a Babylove-ban lett büdös a gyerekem pisije.
Nem a harmadik gyerekkel használjuk a Pampers márkát és még nem volt vele gond.
Errõl én is írtam ki kérdést régen . Nekem olyan motorolaj szaga volt. Liberora váltottunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Második válaszoló megkérdezhetem milyen szaga volt? Tuti nincs hugyúti fertõzése orvos nézte nem attól van ilyen szaga.
Igen, mi ezért váltottunk Liberóra. Csak emiatt.
nálunk a libero lett büdös

Tényleg ilyen rossz ez a Pampers pelenka?

ma vettem Sleep and Play-eset és hátul a derék résznél még gumírozása sincsen. ?rület! 42darabot vettem 2810Ft-ért és egy sz...!!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok: A kék tescos valóban semmire sem jó,de a lila tescos pelussal idáig semmi problémám nem volt.Van olyan jó mint a pampers ,a sleep &play-nél meg 1000x jobb(szerintem).

Én egyszer vettem Sleep-et, borzalmas. Pamperst használunk, de az Active Baby-t. Vagy a lila Tescosat.
Én is szeretem a Pampers-t, de most akciós volt a sleep and play, hát szörnyû, alig várom, h elfogyjon.
A sleep&Play [email protected], de az Active baby tök jó, gumírozott, még sosem folyt ki semmi. Persze, csak ha jól használja az ember.
Elsõ vagyok: A kék tescos valóban semmire sem jó, de a lila tescos pelussal idáig semmi problémám nem volt.Van olyan jó mint a pampers , a sleep &play-nél meg 1000x jobb(szerintem).
Szerintem nem rossz.Jelenleg nekünk is Sleep and Play van.Nincs gumirozás de még nem történt baleset egyszer sem.
Amikor a fiam megszületett, az apja bevásárolt 10 giga nagy csomag Pampers-t. Hát én már alig vártam, hogy elfogyjon. Azóta nem vettem és nem is fogok. Folyt, eresztett, óránként kellett öltöztetni a gyereket.
Húúha ! Most azért lettem lepontozva mert én nem szeretem a sleep & playt? Ez igen, gratulálok!!!!
Szerintem is nagyon rossz!!!A kislányom 1x pisilt és már a térdét verte a pelus mert lecsúszott. Ennyi pénzért már adhatnának minõséget, azóta áttértem a lila tescosra és megvagyok vele elégedve. :)
A kérdező hozzászólása: A Pampers olcsóóó??, Te viccelsz?
olcsó hûúsnak... vedd meg a fehéret és az jó lesz, igaz dupla annyiért, de mit vársz egy olcsó pelenkától? a tescost meg nem is minõsitem... AZ A SZAR......
én szeretem a sleep&playt, viszont van a sima kék(giant pack)pamrers, na az nekünk nem jön be. a tescóstól meg állandóan kipirosodik a dereka, így azt is csak végszükség esetén használjuk. maradunk a DMes vagy a huggise-s pelusnál
nekem a sleep&play is jó volt, de az active baby-t jobban szeretem a gumis dereka miatt. És igen, az egyik legolcsóbban beszerezhetõ pelenka, mert a DMben van kedvezményem és kuponnal vásárolok. 35 Ft volt darabja... Ennyiért a gagyi nboname pelust is megvehetném, ki is próbáltam, de [email protected] volt, 1 pisi után kieresztette a nedvszívó anyagot. A Pampers meg vékony és mégis kibír egy éjszakát... A Libero is jó, de vastagabb és drágább. A Tesco-a pelust nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! és én nem pontoztam le senkit, nem is fogok ilyenekkel törõdni! Akkor nem csak én vagyok ezek szerint ilyen válogatós ;))
A pampers nagyon drága, ajándékba kaptunk, nem vagyok oda érte. Szerintem túl drága ahhoz, h napi 6-ot elhasználjunk.

Mennyibe kerül az Ázsia Centerben a Pampers pelenka?

A 4-es és 4+ méret darabárára lennék kiváncsi, azért, hogy megéri-e elmenni oda venni.

Legjobb válasz: Én múlthéten voltam, utána néztem a pelenkának( mert sokaknál láttam hogy ott veszik) eléggé ledöbbentem, mert kb 55 ft-ra jött ki darabja.Én most a dm-ben vettem és a joker kuponnal 34 ftra jött ki!

Én múlthéten voltam, utána néztem a pelenkának( mert sokaknál láttam hogy ott veszik) eléggé ledöbbentem, mert kb 55 ft-ra jött ki darabja.Én most a dm-ben vettem és a joker kuponnal 34 ftra jött ki!
Nem éri meg ott venni

A zöld tescos pelenka hasonló méretileg a pampers pelenkához?

Azt tudom,h mindkettö 4-9kg-ig van.

Legjobb válasz: Eléggé hasonlóak, amúgy jellegre is hasonlítanak. Nekem bevált a tescós mind a két gyereknél.

Eléggé hasonlóak, amúgy jellegre is hasonlítanak. Nekem bevált a tescós mind a két gyereknél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:) Akkor ha 3as pamperst használunk akkor a 3as tescos is jó rá?(zöldre csomagolásura gondoltam)
Szia. Igaz mi már 4 -est(7-18 kg) használjuk de én ugy vettem észre kicsit hosszabb mint a pampers.Kb olyan 1 cm.Régóta figyelem a tescos zöld pelust és egyszersem mertem kiprobálni, idáig.Kellemesen csalódtam benne!Kicsit durvább a külsõ része mint a pampers-é de ezt leszámitva egy nagyon jó pelus!Kisfiam bõre kicsit érzékeny de semmi változás rajta.Én merem ajánlani mindenkinek!

A pampers pelenka tényleg nagyon rossz újszülöttnek?

Legjobb válasz: igen szerintem is a liberó a legjobb...nálunk a huggies csak kb. 3 hónapos koráig vált be. utána valamiért nem olyan volt.meg szerintem a huggiesnál a méretezés sem pontos. a pampers szerintem nem rossz,de jobb a liberó

Nálunk sem jött be az egyes pampers, viszont a babylove jó volt (dm-es). Olcsó is. A libero a legjobb, de sajna az ára a legdurvább... Most viszont, hogy 8 hónapos a fiam, pár hónapja a pampers is jó, mondhatni a legjobb.
igen szerintem is a liberó a legjobb...nálunk a huggies csak kb. 3 hónapos koráig vált be. utána valamiért nem olyan volt.meg szerintem a huggiesnál a méretezés sem pontos. a pampers szerintem nem rossz, de jobb a liberó
Nekünk abszolút bevállt a Pampers újszülött korban és még a mai napig is ezt használjuk csak már a 3-as méretet. Szerintem próbáld ki és utána dönts, mert mindenkinek más vállik be ami nem biztos hogy nektek megfelel.
Én a libero és a pampers 1-est is használtam, jó volt mindkettõ. Aztán a pampers 2-est használtuk eddig, most nõttük ki. Most libero 3-ast vettünk. Szerintem egyforma jó mindkettõ, igaz a liberonak gumis a dereka. A kórhában is libero 2-est adtak. Most ovlastam egy közvéleménykutatás, az elsõ két helyen azonos arányban áll a pampers és a libero (47 és 46 százalékkal) utána jön a haggis csak 4 százalékkal.
Nem olyan rossz, de nekünk a Huggies jobban bevált, mert a Huggiesnak a derekán végig van gumirozás és kevésbé lesz derékig kakis a gyerek. A Pampers-sel többször elõfordult kisebb "baleset".
A Huggies nagyon-nagyon vacak, kifolyik belõle a pisi, a baba fenekét meg kicsapja. Soha nem volt ilyen gondunk, csak amikor Huggiest használtunk. A Libero messze a legjobb.
Nekünk is újszülöttként a Huggies vált be a legjobban. A Libero is jó, de az már csak néhány hónapos kortól volt jó nekünk.
A pamperssel azt hallottam problémának, hogy dermatologiailag annyira tiszta, hogy ah megszokja a baba bõre, utána már nem lesz jó a másik fajta, de lehet hogy a babán is múlik, mert lehet hogy a te babádnak bejön, másnak nem...mindenesetre kis csomaggal próbálj, aztán ha nem jó veszel másikat.
a huggies a legjobb!!!
Szerintem pedig nagyon gyerekfüggõ, hogy milyen pelenka válik be! Attól függ, hogy mekkora combija, pocija van, hogy a bõre mit bír, és mit nem. Az a legjobb, ha több fajtából veszel egy kisebb csomaggal, és te magad kitapasztalod, hogy melyik a legjobb. Én mást használok éjszakára, és mást nappalra, pl. szerintem a Pampers nagyon jól szívja a pisit, a Huggiesbõl pedig a kaki nem folyik ki...azt gondolom, hogy egyik fajta sem tökéletes :-)
Elõzõ voltam.A Libero is jó, de nagyon vastag.
A Pampers egy hulladék.Minden kifolyik belõle.Mi Huggiest használunk, és semmi gondunk nincs vele.És tényleg 12 órán át száraz a baba.Este 9-kor leteszem, és reggel 8-9 körül cserélünk csak pelust.A babám 17 hetes.
Én nagyon nem szeretem a Pamperst, minden cucc kifolyt belõle. Utána nem is vettem többet ilyen híresebbet, csak DM-eset. Na abból nem folyik ki semmi. A kórházban nálunk Libero volt, az is jó volt.
Lányomnál (most õ 4, 5 éves) a libero jött be, de nagyon. Nála a pampers allergiás reakciót váltott ki. Borzalmas, volt, ahogy kinézett a popsija, akármivel kentük. Miután átváltottunk a liberora, egy nap alatt látszódott a változás. A fiam most fél éves. Nála nem jött be a libero, a 3-as méretet túl szélesnek találtam neki (a tépõzáras rész még mindig középen szinte összeér, jó ha 1 cm köz van közötte), viszont nem megy fel eléggé a popsiára és a hasára. Úgyhogy most a pamperset használjuk vele. De sajnos tényleg ki kell tapasztalni, ez az az eset, amikor az ember a saját kárán tanul...
A kérdező hozzászólása: Eddig azt hallottam hogy a libero a legjobb.
A kislányomnál a korától (és épp aktuális kövérségétõl) függõen váltogattuk a pelenkákat, elõször a Huggies volt jó, utána felváltva a Pampers és a Libero, valamint több jó minõségû olcsó (pl. a Lidl-es) is bevált. A kisfiamnál elsõ pillanattól a Pamperst használjuk (Õ elég duci), nekünk nagyon bevált. Néha persze, ha nagyon bõséges a "termés", kifolyik, de nekünk a lányomnál ugyanez elõfordult az összes többi pelusnál is egyszer-egyszer. Kipattogni viszont soha nem pattogott ki a pelenkáktól egyik gyerekem sem, egyetlen egyszer sem. (Mellesleg Bepanthent használok(tam) a popsira jó nagy mennyiségben, de mint a fentiek mutatják megéri.)

Ha a baba 1x vagy 2x pisil be a pampers pelenkába, kimarhatja a fenekét? ! A fogzás miatt lehet piros a feneke?

sudocremmel kenem, most váltottam neogranormon kend?r?l baby bruin törl?kend?re, lehet h attól sebes a feneke?

Legjobb válasz: Szia! Csak arra a részére tudok válaszolni, hogy 1-2 pisi nem marhatja ki a pampers pelusban a babád popsiját. Legalábbis nekem ilyen nem volt. Pl. reggel, amikor kicserélem neki, már látszik kívülrõl h. sárga, de a popsija rendben van. Mi a gyógyszertári popsikenõcsöt használunk és baby bruin törlõkendõt. Nálunk beváltak. De minden baba bõre másra reagál jól. Nem tudom mit értesz erõsebb széklet alatt, de nálunk 7 hetesen a széklet szinte ugyanaz, mint eddig. Már jön a fogatok 2 hónaposan?

Szia! Csak arra a részére tudok válaszolni, hogy 1-2 pisi nem marhatja ki a pampers pelusban a babád popsiját. Legalábbis nekem ilyen nem volt. Pl. reggel, amikor kicserélem neki, már látszik kívülrõl h. sárga, de a popsija rendben van. Mi a gyógyszertári popsikenõcsöt használunk és baby bruin törlõkendõt. Nálunk beváltak. De minden baba bõre másra reagál jól. Nem tudom mit értesz erõsebb széklet alatt, de nálunk 7 hetesen a széklet szinte ugyanaz, mint eddig. Már jön a fogatok 2 hónaposan?
A kérdező hozzászólása: anyósom nyaggat azzal h erõsebb a széklete, foggalmam sincs mit érthet alatta, sztem baromság. nemtom h mi lehet az ínyén, én írom azokat a kérdéseket...
Ez az erõsebb széklet baromság.Nem valószínû, hogy fog, de lehetséges. Kisfiamnak már alól 3 hósan fehér volt az ínye, ha erre gondolsz, de csak 7 hósan bújtak ki. Lehetséges a törlõkendõ miatt. Kend a popsiját Neogranormonnal. Ha nagyon piros, nálunk az hozza helyre, mint most is, mert fogzunk. Térj vissza a Neogranormon kendõre.
Lehet fog, nálunk is ekkor kezdõdött. Az erõsebb széklet szerintem butaság, viszont a popsitörlõ irritálhat. Szerintem egy idõre cseréld le vizes vattára és ha kell használj fürdetõt a kakás popsi tisztításához. Esetleg váltsatok pelust is. Normál esetben 2 pisitõl nem sebesedik ki, hacsak a pelusra nem érzékeny - tudok ilyenrõl, csak öko pelust bír a kislány. Az én 4 hós lányom 12 órát kibír a Pampers-ben éjjel. Én nem szeretem a Sudocremet, nem használt, helyette van FLP-s Lips jojobával piros popsira, sebes még nem volt, de arra meg Propolis cream-et kennék.

Miért van beitatva a Pampers pelenka kamillával?

A Pampers-nél azt irják hogy kamillát tartalmaz.Az azt jelenti,hogy nem kell bekenni a baba popsiját,hanem a kamilla ápolja?Vagy miért van beitatva kamillával?

Legjobb válasz: Emlékszel,hogy sok helyen hallhatod,hogy az eü betétek,tamponok amik plusz szert tartalmaznak,vagyis kamillát,vagy illatosítót,ártalmasak?Na most ugyanezt képzeld el egy pelenkával.Olyat válassz amiben nincs. Sudocremmel kend be és sokat szellõztesd én télen az úhszülött lányom fenekét (és most is) minden pelenkázás (legyen az csak pisi vagy kaka is), megmostan vízzel,majd szellõztettem negyen órát és illatanyagmentes pelenkát adtam rá a vékony fedõkrém (sudocrem) után. A baba bõrét széttudja csapni a sok [email protected] amit rádtukmálnak,mengézném hány gyereke van annak aki kitalálta.Mint köztudott, a babákon lehet a legtöbbet keresni mert a hormonbomba anya a legjobbat akarja a gyerekének:)

Emlékszel, hogy sok helyen hallhatod, hogy az eü betétek, tamponok amik plusz szert tartalmaznak, vagyis kamillát, vagy illatosítót, ártalmasak?Na most ugyanezt képzeld el egy pelenkával.Olyat válassz amiben nincs. Sudocremmel kend be és sokat szellõztesd én télen az úhszülött lányom fenekét (és most is) minden pelenkázás (legyen az csak pisi vagy kaka is), megmostan vízzel, majd szellõztettem negyen órát és illatanyagmentes pelenkát adtam rá a vékony fedõkrém (sudocrem) után. A baba bõrét széttudja csapni a sok [email protected] amit rádtukmálnak, mengézném hány gyereke van annak aki kitalálta.Mint köztudott, a babákon lehet a legtöbbet keresni mert a hormonbomba anya a legjobbat akarja a gyerekének:)
ja! még annyit hogy azért kamillás hogy jobban eladható legyen, jobban hangzik....amugy felesleges...én amugy se használok eldobható pelust, nem szeretném ha a szobatisztaságig kb. 4560 pelus kerülne csak egy baba miatt a szemétdombra!!!(amit normál módon elégetni se lehet!!)
Sok babánál épp ettöl pirosodot ki a popsi, nem birta ezt a pelust.amugy én sose kenem a fenekét ha nem piros.
14:33asnak üzenem, hogy remélem tudja, hogy a Sudocreme gygóyszeres, ellentétben a gyógyszertári kenõccsel. Ezek szerint rád is rád lehet tukmálni dolgokat... Szóval kedves kérdezõ, csak akkor használd szerintem, ha a babád pelenkakiütéses és az erre való gyógyszertári nem segít. A Sudocreme ráadásul írtó drága is.
Én mindíg kenem. Egy filmréteget képez a baba popsiján és nem érintkezik a bõr közvetlenül a pisivel. A pelenka meg csak azért van átitatva kamillával mert az nyugtatja a bõrt.
Az én kisfiam fenekének nem tetszett a kamillás pampers, sõt még a törlõkendõt sem használhatom.Minden más típus jöhet...
A kamillás pelus szerintem illatos is:-) Kenem a fenekét, tuti jobb érzés Neki is:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szia! Én Pamperset használok és legtöbbször kenem neki, de szerintem akkor sem lenne baja ha nem kenném. Van hogy nem kenem be popsikrémmel és nem lesz piros utána a popó akkor sem ha kakil, szóval nem tudom... :)
Pampers pelust használok kezdettõl fogva a 18 hónapos kisfiamnak. Reggel, este és kakilás után kenem gyógyszertári popsikrémmel a fenekét.
A kérdező hozzászólása: Ha csak Pamperst teszel alá akkor nem kened, vagy amugy sem?
Nem azt mondtam, hogy rám nem lehet tukmálni, én be is ismerem:) De nekünk a sudocrem a mennyország a gyógyszertári meg a pokol volt, szóval :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!