Találatok a következő kifejezésre: A palette meddig (8 db)

Nekem nem vörös lett hanem piros:) .
A kérdező hozzászólása: a mahagóni árnyalatra gondoltam. te is azzal festetted?
Igen:) .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. végül tegnap befestettem a sötét eper árnyalattal, nagyon jó lett. pont amilyet szerettem volna:)
Ennek örülök, az enyémet le kellett szívatni:) .Én is tesztbõl csináltam meg, csak jobban befogta és még ki sem kopott.
A kérdező hozzászólása: nekem is viszonylag sötét a hajam, de én nem akarom szívatni. én meg most nem merem megmosni a hajam, nehogy elkezdjen kopni, nagyon tetszik:)
A kérdezõtõl szeretném kérdezni: én nekem sötétbarna a hajam, de a dobozon max középbarnára ajánlják. Neked mennyire sötét a hajad, befogja szerinted a sötétbarnát is?
A kérdező hozzászólása: nekem is sötétbarna a hajam, és befogta, persze nem olyan intenzívre mint a képen, de sikerült szép eredményt elérnem:)

A Palette Tone Creme hajszínező dobozán hol látható, hogy meddig lehet felhasználni?

Csak a felét használtam el, vagyis megvan fél tubus színez?, és az egyik színel?hívó. Viszont nem emlékszem, mikor vettem, és mikor használtam. Hiába keresem, nem látom a szavatossági id?t. A tubus alján lév? benyomott kód sem árul el sokat.

Legjobb válasz: Hát a tubust már felbontottad, így érte levegõ. Nem hiszem hogy sokáig jó de javítsatok ki ha tévedek.

Hát a tubust már felbontottad, így érte levegõ. Nem hiszem hogy sokáig jó de javítsatok ki ha tévedek.
2 évig tuti jó.bár ha nem tudod mikor vetted, akkor kevés ez az információ.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hajlok arra, hogy kidobjam.


A palette hajszínező meddig marad rajta a hajon?

Én középbarnát vettem, az van ráirva hogy 24 jamosás után kijön, de sokan azt mondták hogy van amikor le se jön. igaz ez?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs de ez a 24 hajmosás elég hihetelen hisz addigra már lenõ rég a hajad és festetheted újra! És ugye akkor már az egész hajad újra kell festeni h ne legyen árnyalat különbség szal átverés az egész:D

Fogalmam sincs de ez a 24 hajmosás elég hihetelen hisz addigra már lenõ rég a hajad és festetheted újra! És ugye akkor már az egész hajad újra kell festeni h ne legyen árnyalat különbség szal átverés az egész:D
A rendes hajfesték is kopik már az elsõ kát-három hajmosás után, akkor a hajszínezõ még jobban kopik, hiszen csak színezõ. Sokkal elõbb ki fog kopni, max két-három hetet adok neki, de még lehet, hogy így is sokat tippelek.
A hajszínezõ néhány hétig tart, attól is függ mennyit mosod, de olyat még nem láttam hogy nem kopott volna ki.
Nekem középbarna a hajam, és sötétiteni akartam.vettem egy középbarnát, ugyan azt amit Te, és sötétittett rajta...egy honapja festettem, most kezd kikopni.jövöhéten festem sötétbarnára.:)

Használtatok már vörös Palette Color Shampoo-t? Milyen volt a hatás és meddig tartott?

Én konkrétan a 318-asat vettem (intenzív vörös -

Legjobb válasz: Kipróbáltad? Én is ilyet vettem,kíváncsi lennék hogy te most h állsz vele. :D

Kipróbáltad? Én is ilyet vettem, kíváncsi lennék hogy te most h állsz vele. :D

Vettem most egy hajfestéket, de nem most szeretném befesteni vele a hajamat, hanem kb egy hónap múlva. Egy hajfesték max meddig áll el (Palette)?

Legjobb válasz: Rá van írva a lejárat. Már ha nem keverted össze, mert akkor persze kuka. :D Szerinted a boltban mennyi ideig porosodik az ilyesmi? :D

Rá van írva a lejárat. Már ha nem keverted össze, mert akkor persze kuka. :D Szerinted a boltban mennyi ideig porosodik az ilyesmi? :D
Ne aggódj általában 12 hónap.
A kérdező hozzászólása: nincs ráírva..:D
de rajta van, keres jobban.

Szerintetek a Fidesz és az MSZP meddig lesz a politikai palettán?

Legjobb válasz: A következõ két évtizedben egészen bizonyosan. Az MSZP csupán akkor kerülne ki a Parlamentbõl, ha megjelenne egy komoly, hiteles és versenyképes alternatíva a baloldalon. Erre pillanatnyilag kilátás sincsen.

A következõ két évtizedben egészen bizonyosan. Az MSZP csupán akkor kerülne ki a Parlamentbõl, ha megjelenne egy komoly, hiteles és versenyképes alternatíva a baloldalon. Erre pillanatnyilag kilátás sincsen.
MSZP-t lekádározók! Nem veszitek észre, hogy az MSZP mára egy modern, nyugatias, kapitalista párt lett, miközben a Fidesznek vannak Kádárista, sõt Kimirszenista vonásai?
mszp még sokáig kivéve ha lesz konkurencia. hisz az mszp-nek nincs konkrét reklámarca, vezírje. az egy darab PÁRT. persze a fideszesek gyurcsányoznak meg minden, de valójában az mszp egy párt. még ha szar, akkor is. a fidesz pedig orbánon lóg. Amint orbán megpusztul, vagy megöregszik vagy bárhogy is veszít az erejébõl amit a csudálatos arca "sugároz", viszi magával a pártot is.
Amíg van sok hülye és tájékozatlan magyar ember, addig biztosan.
Nyuggerezõknek üzenem, hogy a Fideszre több nyugdíjas szavazott, mint az MSZP-re, ugyanis sokakat sikerült megtéveszteniük a 14. havi nyugdíj ígéretével, meg a 300 Ft-os jajveszékeléssel. Remélem, most majd eszmélnek az átvertek...
Az teljesen lényegtelen, hogy az MSZP mit képvisel. A nyugdíjasok baloldali része akkor is az MSZMP utódját, a kádári hagyományok folytatóját látja benne. És csak ez a lényeg.
Az MSZP addig, amíg ki nem halnak a begyöpösödött öregek, akik még a régi rendszerben annyira megszokták a szocializmust, hogy már másra sem képesek szavazni. A FIDESZ... hát... ha nem követnek el valami nagy baklövést, akkor szerintem még egy ideig meglesznek. Még ha nem is kerülnek kormányra. Maximum akkor tûnnek el, ha jön helyettük valami hasonló alternatíva, akik hasonló értékeket állítanak a szavazók elé, de hitelesebbnek tûnnek fel.
A Fidesz még biztosan ki fog bírni egy-két választást. Nagyon jól meg tudják cukrozni a szart, és így már eszi a nép. Megfogadták Mikszáth tanácsát (a magyar hátán szántani is lehet, csak nemzeti színû legyen az ekevas), és bejött. Ami hátrányukra lehet, hogy most aztán tényleg nincs kire fogni, ha baj lesz. Nem lehet azt mondani az önkormányzatokban, hogy a kormány miatt nem lehet tenni, mert a kormány is fideszes. Nem lehet azt mondani, hogy alkotmányba ütközik valami (és nem is mondják), mert ott a kétharmad, csak egy kis papírmunka az alkotmány módosítása. Nem lehet azt mondani, hogy nincs pénz, mert az MSZP ellopja. Így ha a nép négy év múlva nem látja majd a változást, akkor õk is fognak akkorát bukni (vagy még nagyobbat) mint idén az MSZP. Az MSZP jövõje pedig beláthatatlan. Egyrészt újra megszedheti magát négy év múlva. Az emberek ugyanis sajnos nagyon gyorsan felejtenek. Annak ellenére, hogy nálunk többpártrendszer van, húsz év alatt (illetve tizenhat, mert az elsõ négy évben nem a Fidesz és az MSZP volt a két pólus) nagyon berögzült a két párt a köztudatba, "ha nem Fidesz, akkor MSZP, ha nem MSZP, akkor Fidesz" alapon. Ha azt látja a tömeg, hogy a Fidesz nem jó, újra az MSZP-re fognak szavazni. Ez az egyik forgatókönyv. Másrészt viszont kik szavaztak idén az MSZP-re. Kétségtelenül nyugdíjasok tömegei. Nyilván nem kizárólag, de nagyrészt. Akik visszasírják a Kádár-korszakot, és az MSZP-ben látják az MSZMP folytatását (ami jogilag meg emberállomány tekintetében megállja a helyét, de politikailag óriási fordulatot vettek ezek a gazemberek), és oda szavaznak. Ezek a tömegek folyamatosan kiöregednek, kihalnak. Egyszerûen elfogynak majd a szavazóik.
Ameddig a kezükben van a Média! Ez az igazi hatalom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!