Találatok a következő kifejezésre: A pólya dolog (2 db)

Hasznos dolog a polya?

februarban szuletik a kisbabam, nagyon tetszenek a polyak, nem tudom erdemes-e venni, azzal szeretnem kihozni a korhazbol. (mar van egy kislanyom, o juliusban szuletett, nagyon meleg volt, nem igazan kellett ilyensmi, csak siman feloltoztettem)

Legjobb válasz: Én nagyon szerettem a kókuszpólyát, nagyon hasznos dolognak tartom. Azon etettem a kislányomat (sajnos tápszert kapott elég hamar), azon ringattam el. Kb. 3 hónapos koráig használtuk, de nagyon megérte beruházni rá (3500 Ft volt).

Én nagyon szerettem a kókuszpólyát, nagyon hasznos dolognak tartom. Azon etettem a kislányomat (sajnos tápszert kapott elég hamar), azon ringattam el. Kb. 3 hónapos koráig használtuk, de nagyon megérte beruházni rá (3500 Ft volt).
Ha van, vagy valaki tud adni, akkor jó lehet, fõleg, ha õszre, vagy télre várod a babát. Mi kaptunk, és használtuk is, de ha nincs szerintem nem létszükség...nem fogod a hiányát érezni, ez biztos.
Nálunk a korházban ki sem adják a babát pólyában csak babhordóban. itthon el volt készitve a póly de akkora babám lett, hogy bele sem tettem soha. A korházban angol pólyában vannak a babák és azt szoktam meg egyébként is. meg a pólyában egy hasfájós baba, ajaj. Nem tud mozogni és a szél bántja a pocakot mégjobban. Én már nem tartom jó dolognak ez miatt sem.
nekünk volt, õszi babánk lett úgyhogy még jó is lett volna de valahogy mégsem tettük bele sosem, nekem kényelmetlennek tûnik, persze biztos nem az
Én szerettem, mert elsõ baba volt, így sokkal könnyebb volt a szoptatása, a dédelgetése. Amúgy nekünk azt tanácsolták a kórházban, hogy miután hazamegyünk még 2 hétig használjuk, aztán bontsuk ki, hogy rendesen tudja mozgatni a végtagjait. Egy darabig még azon aludt, de már nem volt bekötve, csak akkor, ha szoptattam. De csak néhány hét volt, de arra a néhány hétre én hasznosnak tartottam.
a dokik szerint nagyon nem jó max koraszülötteknek.
Kisfiamnak nem vettem, én feleslegesnek tartom. Nekem szoptatós párnám sem volt, fogtam simán a kezembe úgy szopizott. Nekem, úgy is kényelmes volt.
Mi vettünk, de nagyon nem volt kihasználva. Mindenki mondta, hogy vegyünk, mert majd pólya nélkül az elsõ hetekben meg se merjük fogni, fõleg az apja... Nos, nem volt ilyen gondunk. Egyszer volt használva a pólya, amikor a nagypapa fogta, mert õ tényleg nem nagyon merte tartogatni. De amúgy soha nem tettük bele, szerintem nem jó, hogy le van kötözve, nem tud mocorogni.
en nagyon szerettem, 5 hetes koraig volt polyában, semmi gond nincs a mozgasfejlodeseben, 8 honaposan mar maszik felall nekem nagyon szeretett benne, visszaidezte neki a szuk pocakot, sokkal nyugodtabb volt benne mint szabadon, nem jartak a vegtagjai ossze-vissza. Egy babat megijeszthet a mozgo vegtag, meg nem tudja iranyitani oket. Es szerintem sokkal kenyelmesebb neki egy egyenes puha polyaban fekudni, mint az en alkarcsontomon. A kokuszpolya nekunk nem jott be, mert abbol mindig "kiesett", nem tartotta meg

A pólya hasznos dolog?

Angolpólya, kókuszpólya?

Legjobb válasz: Van aki szoptatáshoz nagyon jónak tartja, mert eleinte amíg nagyon pici, törékeny addig jól fogja a testét. Én nem használtam, mert már a kórházban látszott rajta az öröm, amikor kibontottam és kedvére rugdalózhatott. Én a szoptatóspárnára esküszök, most 4 hónapos a kislányom és ha valami gondja van, sír és nem tudom megnyugtatni csak ráteszem a párnára és már nyugodt is. Biztos sokan hülyének néznek, de szerintem emlékszik, hogy ezen a párnán nagyon szeret lenni és itt mindig jó dolgok történnek. Amúgy minden este ezen hordozzuk, amíg el nem alszik.

Van aki szoptatáshoz nagyon jónak tartja, mert eleinte amíg nagyon pici, törékeny addig jól fogja a testét. Én nem használtam, mert már a kórházban látszott rajta az öröm, amikor kibontottam és kedvére rugdalózhatott. Én a szoptatóspárnára esküszök, most 4 hónapos a kislányom és ha valami gondja van, sír és nem tudom megnyugtatni csak ráteszem a párnára és már nyugodt is. Biztos sokan hülyének néznek, de szerintem emlékszik, hogy ezen a párnán nagyon szeret lenni és itt mindig jó dolgok történnek. Amúgy minden este ezen hordozzuk, amíg el nem alszik.
Változó. Van, akinél bejön, van, akinél nem. Majd látod a babán, hogy tetszik-e neki. Vannak babák, akiket az anyaméh biztonságára emlékezteti, ha szorosan körbefogja õket a pólya. Vannak olyanok is, akik nem szeretik a bezártságot, szívesebben rugdalóznak. Amúgy az elõttem válaszoló által említett szopis párna is valóban nagyon hasznos. A póly még abban segíthet, ha te magad vagy bizonytalan, hogyan emeld fel a kisbabádat az elsõ hetekben. Hallgass az ösztöneidre, mûködni fognak!
illetve nemcsak neked hasznos, hanem a látogatóknak is, hogy biztosabban fogják, te bátrabban oda merd adni nekik. nekem bár nem sokszor kellett, de jó volt, hogy van.
Én csak az elsõ két hétben használtam rendeltetésszerûen. Most kettéhajtva csak olyan szopispárnaként funkcionál. Nekem könnyebb megfogni, szopikor is kényelmesebb és szabadon mozoghat a bébi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!