Találatok a következő kifejezésre: A péniszem tudom húzni, (17 db)

Nekem is a péniszemen van a makk, de engem nem zavar :P
fitymaszûkület
Hát de fáj nagyon:$$$$ am ugy lesz hogy a fél makkodat levágják vagyis így félbe vágják mint a kenyeret és belekõpnek te kis szar rágó cigány XDDD
A kérdező hozzászólása: és levágják vagy micsinálnak vel (bocsi csak agódom picikét :D ) és ha levágják az nem fáj (igen pohány vok)
Valószínûleg a fitymaféked rövid. Urológushoz elmész és elvileg rutin mûtéttel megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: Ha merev állapotban van akkor rajta van a bõr a tetejéig sõt 1 pici még föntebb is de amikor lehúzom akkor csak a makk negyedéig tudom lehúzni a bõrt
de ha feláll nem megy hátra?
Hátrahúzva tartsd a bõrt, és majd nyúlni, fõleg ha áll...
A kérdező hozzászólása: nem fáj egyáltalán. de amikor nem merev akkor letudom húzni róla a bört csak amikor merev akkor nem. Nyujtani ne próbáljam?
A leírtak alapján fitymaszûkületed van. Nem fáj? Keress fel egy urológust!
A kérdező hozzászólása: köszi az értékes hozzáá szolást te kis csicska legközelebb majd büdös romát irj de lehet hogy az megeröltetö neked

15/F, a péniszemen a bőrt ernyedt állapotban teljesen hátra tudom huzni, de mikor merevedésem van akkor a bőr nem megy magától hátra (kézel pedig hátrabirom húzni-csak ha elengedem akor visszahuzódik) Ez gond? Miért wan ez?

A péniszem mérete14cm és lefelé görbül! Gond? 15-16éves fiuk véleményét kérem(wagyis a farok leirást + segitséget) de azért LÁNYOK IS SEGITHETNEK!

Legjobb válasz: nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.

nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.
örülj neki, hogy görbe, a lányok azt szeretik!
A kérdező hozzászólása: És az hogy görbe azzal mi wan?
Nekem is ez a problémám, ernyedt állapotban fel tudom húzni de ha áll akkor alig, ill. nem meg vissza magától. Nekem meg túl nagy a makkom, lehet azért?
Ezzel tod mié nincs baj?:D (azzal, hogy visszahúzódik) Azért, mert ez azt jelenti, hogy a bõr arányban több, mint a farkad. Magyarul még nõni fog ezerrel.:) Nekem is ilyen volt úgy két éve, komolyan, most(16 vagyok) meg pont fordítva, ha áll, nem tudom "ráhúzni", mindig "kint van a makk":D
ez nemigaz, énmár bõven láttam görbefarkú pornószínészeket is. az egész elkonyult neki balra v jobbra.
A kérdező hozzászólása: Igen de a pornofilmekben mindig csak egyenes farku embereket látunk! Annyira enyenest hogy egészen a hasára hajlik!
nincs mindenkinek egyenes pénisze, sokaknak görbe. nincs ezzel semmi. nincs neked semmi bajod :D
A kérdező hozzászólása: Igen hátrabirom de mié megy vissza-mé nem mered hátul?
igaza van, ha hátratudod húzni a makk alá, akkor semmi baja.
ha hátra bírod húzni a makk pereme alá, akkor nincs vele gondod
Ezzel tudod miért nincs baj? :D Mert ha több a bõr arnyban, mint amennyi maga a fa*kad, akkor azt jelenti még nõni fog:D két éve nekem is ilyen volt (most 16 vagyok), de most pont fordítva van, állandóan a makk "alatt" van, ha áll:D Jó lesz az:)

Ha feláll a péniszem nem jön le a fitymám a makkomról, de nem hiszem hogy fitymaszűkületem lenne mert simán fájdalom mentesen le tudom húzni. Ez normális? Ha óvszert akarok húzni előtte húzzam le a fitymám?

Legjobb válasz: De ez fitymaszûkület, viszont csak a fitymád eleje. A szex nem az hogy lehetetlen vele de felszakadhat, felrepedhet, ami nagyon fáj. Nekem is ugyanígy volt, eltávolították a fitymám elejét. Mondjuk én kicsit bánom:/ hogy szabadon van a makkom sokkal tovább bírom a szexet, és kézzel már nem tud elvinni barátnõm, meg én szenvedtem vele 1 hónapig és a végeredmény se tetszik mert túl sok bõrt hagytak alatta, ezért mehetek újra plasztikázni vagy nem tudom:S

De ez fitymaszûkület, viszont csak a fitymád eleje. A szex nem az hogy lehetetlen vele de felszakadhat, felrepedhet, ami nagyon fáj. Nekem is ugyanígy volt, eltávolították a fitymám elejét. Mondjuk én kicsit bánom:/ hogy szabadon van a makkom sokkal tovább bírom a szexet, és kézzel már nem tud elvinni barátnõm, meg én szenvedtem vele 1 hónapig és a végeredmény se tetszik mert túl sok bõrt hagytak alatta, ezért mehetek újra plasztikázni vagy nem tudom:S
09.39. miért, te szeretnéd, ha a pasidnak fitymaszûkülete lenne? vagy akárki más baja a péniszének??? ez kb olyan, h a pasiknak sem jön be, ha neked meg fertõzés van a puncidban...az hogyha vkinek van vmilyen egészségügyi problémája, de nem kezelteti, ez hanyagságra utal. fõleg ha az a pénisz. és egy-egy normális csaj nem az ilyen pasikra bukik, l de úgylátszik te igen...
úgylátom nemérted a lényeget:D a szükület is ugyanolyan kezelendõ dolog, mint egy gomba. a gomba is lehet csakõgy magától, mint egy szûkület. mind a 2 kezelésre szorul. és mind a 2 igénytelenségre utal, ha nem kezelteti magát az illetõ...és ki szereti ha a párjának gombája van, vagy szûkülete de [email protected] elmenni az orvoshoz??? érted már a lényeget vagymég mindig magas?????
szükületed van, csak nem teljes. van itt egy ilyen kérdés, nem sokkal elõtted vagy mögötted, nemtudom, írta a gyerek h neki csaka fitymája egy részét távolították el. de figyi, ahelyett h itt találgatunk, lehet h tébnyleg nincsen, inkább mutasd meg egy urológusnak. õ tudni fogja.
17:45 igénytelenségre utal? te gyökér vagy! miért lenne igénytelen. lehet valaki fél elmenni az orvoshoz vele, vagy nincs tüneti problémája és nem tud róla, ezért nem kezelteti. szerinted ez igénytelenség? na menj a [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
édesjóisten :) emberek, ennyi zagyvaságot összeirni! ha hátra tudja húzni merev állapotban, akkor NINCS fitymaszükülete merev állapotban is simán rajta lehet a fityma a péniszen, ha kellõen hosszú, ez szex közben nem zavaró, ugyanis gumi nélkül simán hátracsúszik a makk pereme mögé. gumiban érdekesebb a helyzet, ki kell próbálni, mert rá lehet ügyeskedni úgy is hogy a fityma a makkon van, de szerintem annyira úgy nem élvezetes szal NINCS fitymaszûkületed, a gumiban meg ahogy jólesik
Egyértelmû, hogy nincs fitymaszûkületed. Vigyázz, mert itt mûködik egy kis banda, akik mindenkit körülmetélésre akarnak terelni, mindenféle süket dumával. Annak viszont funkciója van, amíg meg merev állapotban is hátra tudod húzni, nincs baj. Sokan irigyelnek most téged, akik körül vannak metélve, de nem érzik jól magukat, fõleg, akiknek rosszul sikerült, kiszáradt makk, fájdalmas merevedés stb... szóval, örülj, hogy nincs gond.
Csatlakozom, valóban nincs szûkületed, fõleg nem olyan, amit mûteni kellene.
Inkább az lehet, hogy hosszú a fitymád, ami okozhat kellemetlenséget. Az óvszerhez elõbb mindig hátra kell húzni a bõrt, s utána feltenni a gumit.
Szerintem, ha nem fáj és úgy tudod hátra húzni nincs gond, csak egyszerûen hosszú a fitymád, ennyi... A bõrt húzd hátra ha gumit húzol igen, de szerintem az automatikusan fog menni, mert ahogy elkezded úgy is feszülni fog annyira a gumi, hogy hátra húzza.
hát...inkább mutasd meg egy urológusnak. a csajok nemszeretik ha van gond van a pénisszel.
13:29 ha te voltál az elsõ, akkor a véleményem továbbra is uagyan az. ha szûkülete van az nem a világ vége és a csajok nem szeretik ha baj van a felszereléssel duma, már lejárt. a szûkület (vagy kiütés, lányoknál gomba stb) nem baj, hanem kezelendõ dolog, amit értelmes párok nem találjok bajnak, csak betegségnek. a betegség a 21. században pedig nem baj. baj akkor lenne ha még a középkorban élnénk, mert ott egy kar nélkül született embert bajnak tekintettek, és mágjára vittek, mint az ördög csatlósát, pedig az se volt baj, csak betegség. na szevasz
Ha merevedésed van hátra tudod húzni a fitymádat? Mert ha nem akkor ismétlem hogy szûkületed van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! de szerintem nem fitymaszûkület, mert teljesen fel tudom húzni és nem feszül és nem fáj egyáltalán. És akkor a gumit úgy húzzam fel hogy lehúzom a fitymát?
Szerintem nem gond, ha állva is rajt van a bõr. Nekünk barátommal semmi gondunk nincs vele.
"a csajok nemszeretik ha van gond van a pénisszel" ezt a marhaságot honnan vetted? XD de azért csak mutasd meg dokinak, ha jóváhagyja, hogy nincs bajod, akkor nyugi 21/L
Körülmetélés :D

Péniszemen fel tudom huzni a bört, ugy is marad amig merev kemény. Egy kicsit meg van görbülve, az baj? Ha masztizok nem birom 4 percnél tovább, mit tegyek?

25 éves vagyok még shoha nem volt barátn?m

Legjobb válasz: Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.

Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.
léteznek különféle gyakorlatok a PC izom erõsítésére amivel megakadályozhatod az ejakulációt... végülis multiorgazmus férfiaknak:) Kegel gyakorlatnak nevezik (van nõi kegel gyakorlat is de az neked nem kell:) )) biztos van anyag a neten. Görbület meg természetes gyakorobb a görbe mint az egyenes, mûtéttel megoldható am csak 100-120E ha jól tudom:) ) de ha mûködik akkor nincs gond vele üdv
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm minden kedves válaszadónak a tanácsotok 100%ban hasznos volt
Túl jól fog a féked. Ne erõltesd!!!:SS Menj el vele szakemberhez.
ha a makkod pereme alá le tudod húzni és onnan nem jön vissza akkor nincs gond, fõleg ha szexben nem okoz problémát, sem fájdalom sem kellemetlen feszülés a fitymafékrõl. Ha mégis van ilyen akkor kicsit "rövid" a féked vagy hamar megfog, ezen orvos tud segíteni.
ha lankadtan eltünnek a ráncok is , nem menj te ezzel sehova . Én ezzel sehova nem mennék .
Semmi bajod.
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

A péniszemen teljesen le tudom húzni a bőrt, de amikor elengedem visszaugrik a makkom alá, ez baj? 14/F

Legjobb válasz: Ezt nem értem. Hogy érted h teljesen? Teljesen a farkad tövéig? mert az kizárt. kb a feléig kézzel ha erõlteted, feltudod húzni, de vigyázz mert el is szakíthatod a fitymaféked! Ha elengeded meg jóhogy visszamegy makk alá, eennek így kell lennie. Vannak olyanok akik még odáig sem tudják felhúzni, õk fitymaszûkületesek.

Ezt nem értem. Hogy érted h teljesen? Teljesen a farkad tövéig? mert az kizárt. kb a feléig kézzel ha erõlteted, feltudod húzni, de vigyázz mert el is szakíthatod a fitymaféked! Ha elengeded meg jóhogy visszamegy makk alá, eennek így kell lennie. Vannak olyanok akik még odáig sem tudják felhúzni, õk fitymaszûkületesek.

A péniszem hátra tudom húzni, de felgyűrődik a bőr, mit tegyek?

Mereven pedig hátra tudom simán húzni csak húzogatni nem tudom és nem vagyok biztos a maszturbációba.6 cm-s a péniszem mereven pedig 10 körül...

Legjobb válasz: Elég nehéz kitalálni, hogy mit is írtál, illetve mi is a kérdésed. Elképzelhetõnek tartom, hogy fitymaszûkületed van, ezen orvos tud segíteni. Ha nem fájdlamas a bõr hátrahuzása, akkor nincs gond, csak ha fáj. Hogy miért nem tudod huzogatni, azt nem tudom. A maszturbáció pedig annyit tezs, hogy olyat teszel magaddal, a mi jól esik, addig, amíg jól esik. Nem tudom mennyi idõs vagy, szerintem még fiatal, és hogy szüleiddel-vagy tesóddal-milyen viszonyban vahgy. Próbáld nekik elmondani és elkísérnek a megfeleleõ orvoshoz. Ha nem mered, akkor jelentkezz be egy urológushoz, vagy kérdezd a körzeti orvosod, biztos segít majd hova fordulhatsz.

Elég nehéz kitalálni, hogy mit is írtál, illetve mi is a kérdésed. Elképzelhetõnek tartom, hogy fitymaszûkületed van, ezen orvos tud segíteni. Ha nem fájdlamas a bõr hátrahuzása, akkor nincs gond, csak ha fáj. Hogy miért nem tudod huzogatni, azt nem tudom. A maszturbáció pedig annyit tezs, hogy olyat teszel magaddal, a mi jól esik, addig, amíg jól esik. Nem tudom mennyi idõs vagy, szerintem még fiatal, és hogy szüleiddel-vagy tesóddal-milyen viszonyban vahgy. Próbáld nekik elmondani és elkísérnek a megfeleleõ orvoshoz. Ha nem mered, akkor jelentkezz be egy urológushoz, vagy kérdezd a körzeti orvosod, biztos segít majd hova fordulhatsz.
Mennyi idõs vagy?
vagd le ! vagy jobb esetben szorisd satuba

14 éves fiú vagyok. Amikor merev a péniszem akkór nehezen tudom lehuzni róla a bőrt. Csak a makk alá tudom. Sima állapotban amikor nem merev akkor teljesen letudom huzni hogy a gyürödés is eltünjön. Ez mitől van? Ez súlyos? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj,mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is ,csak szorgalmas kezek kellenek hozzá,és valamilyen sikositó,ne szárazon húzkodd .

Semmit ne csinálj, mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is , csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és valamilyen sikositó, ne szárazon húzkodd .
Nem súlyos, de jó lenne ha ezentúl még fürdéskor, tisztálkodás elõtt egy kicsit áztasd magad a vízben, mert a meleg víz felpuhítja az egész testünket és ekkor könnyebb húzkodni a fitymát is, lényeg fürdés elõtt kezd el a fitymád hátrahúzkodni pár percig és ez akkor lesz igen hatásos ha már merev a péniszed és folytatod egy kicsit, hisz úgy is mereven van vele némi gondod.De igazából a fitymát a makk mögé kell tudni húzni mereven is, az a jó.
Menj el sebészetre (vizsgálatra), mert szexnél, ha fitymaszûkületed van, akkor bereped és fájni fog. és a hegek meg csúnyák is lehetnek, ha majd begyógyulnak. Egy kulturált férfi ezt megmûtteti.
Elmentél orvoshoz már, vagy otthoni módszert elkezdted kipróbálni?

Mit tudok tenni ha a péniszem makkjáról a fityma nyugalmi állapotban könnyedén lejön de errekció esetén nem tudom a makk alá húzni. Még nem voltam csajjal de lehet hogy az segítene a dolgon? 16f

Legjobb válasz: Nem, az nem segítene. Ami (aki) segít, az az urológus, aki ezzel a dologgal (fitymaszûkület) foglalkozik. Olvass utána, tengernyi kérdés, válasz van ebben a témában.

Nem, az nem segítene. Ami (aki) segít, az az urológus, aki ezzel a dologgal (fitymaszûkület) foglalkozik. Olvass utána, tengernyi kérdés, válasz van ebben a témában.
Igen, sajnos ez fitymaszûkület lehet. Érdemes lenne megmutatni szakembernek, még mielõtt egy lánnyal összejönne a dolog, nehogy kellemetlen legyen az elsõ aktus.
Az hagyján, hogy kellemetlen, de egyenes út a parafimózis felé, ha ezt így megpróbálod (keress rá a parafimózisra - hidd el, hogy ezt nagyon nem akarod). Fordulj orvoshoz, mielõtt ez megtörténne!!!
A kérdező hozzászólása: És mennyire súlyos a dolog ha ugymond félúton még lejön. Szóval még nem teljes az errekció de azért nagyobb mint alapjáraton.
Szerintem majdnem biztos, hogy nem lesz teljes körülmetélésre szükséged, valószínûleg egy kisebb beavatkozással is megoldják. De ne várj, mert ez rosszabbodhat is. Meg aztán nincs mire várnod, a szexuális életet így nem lehet elkezdeni, mert kellemetlen is lesz, elszakadhat, berepedhet és tényleg ott van a parafimózis veszélye is, ami tényleg egy nagyon durva dolog. Menj el, kérdezd ki a doki véleményét és ha kell valamit csinálni vele, akkor ess gyorsan túl rajta.
Nekem is hasonló volt, érdemes lenne tudni, hogy a fityma féked feszül-e, vagy azzal nincs semmi baj. Próbáld meg víz alatt merevedés közben hátrahúzni, de csak óvatosan. Esetleg valami testápolóval bekenni és úgy csinálni, mikor áll a cerka. Hogyha így sem megy akkor menj orvoshoz, ha pénztárcád engedi akkor valami jó nevû doktort válassz. :)
Mindenkeppen olyan orvost valassz, ha kell majd, amelyik nem akar nekiesni es az egeszet levagni (teljes korulmeteles) mert azzal en is nagyon megjartam. Ha nem valik be, amiket javasolnak itt, akkor kellhet egy bemetszes, vagy egy plasztika, esetleg reszleges meteles. Annal durvabb nem kellhet. Aki teljes korulmetelest javasol, azt hagyd ott, mert 2014 van, ilyen problemat nem gyogyitunk teljes fitymalevagassal, csak a sivatagban. Vigyazz magadra!
tuti ezt nem kell körülmetélni ha az orvos ezt javasolná akkor keress fel másik orvost vagy elõre közöld hogy ezt el akarod kerülni és megakarod tartani a fitymád.Lehet elég a bemetszés vagy a fityma ill z plasztika, ekkor bemetszéssel lazítanak a fitymán. Enyhe szükületed lehet.urologushoz el mehetsz egyedül is, csak meg kell nézned a rendelési idõt és elmész hozzá, nem kell beutaló, semmi hozzá. Házilag otthon a meleg vízes fityma tornáztatás (olyan mint a maszturbálás húzogatod a fitymád)talán javíthat, a te esetedbe akkor hasznos ha már merev a péniszed is úgy is tovább húzogatod a fitymád, de nem erõltetve, csak finoman.Idõvel ez tágíthat a fitymán.Ha javítana érezni fogod mert könnyebben tudod hátrahúzni és már nem feszül, de ha pár hét alatt sincs javulás akkor urologushoz kell menned.Nagyon óvatosnak kell lenned, nem szabad erõltetni, ne hogy a makk sebesedjen, vagy berepedezen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!