Találatok a következő kifejezésre: A péniszem tudom (256 db)

Lányok, ti szoktátok mondani a barátotoknak hogy nagy a pénisze? (tudom hülye kérdés csak érdekel)

Csak kiváncsiság,nem igen találkoztam még ilyen lánnyal,csak sok emberke mondja hogy egy xy nevü csaj ezt mondta az övéére stbstb. Ez gyakori vagy ritka vagy egyáltalán nem szokták?

Legjobb válasz: Hát nem pont így fogalmaznék, de a hízelgõ megjegyzéseknek örülnek, és tudom, hogy ettõl bátrabb lesz az illetõ, és talán jobban is teljesít.

Hát nem pont így fogalmaznék, de a hízelgõ megjegyzéseknek örülnek, és tudom, hogy ettõl bátrabb lesz az illetõ, és talán jobban is teljesít.
Nekem is mondták már, hogy elég nagy, de mint késõbb kiderült, ez is csak azért volt, mert az elsõ pasija, aki neki tényleg az elsõ volt, groteszken kis mérettel volt megáldva, így az én teljesen átlagos pöpösöm is nagy volt neki. Azért jól esett :) Egybõl úgy tekintettem magamra, hogy én vagyok a Jani :D
En altalaba azt mondom hogynagy de nekem pont jo es ha nyavajog hogy nohetne egy kicsit ako megmondom hogy nekem igy tokeletes!
nekem mondta már pár barátnõm....egy meg úgy fogalmazott, h ez neki szinte már túl nagy :/
Nekem olyat mondtak, hogy ennél nagyobb már el sem férne bennem.
nekem mindig elszakad a kézifék, ha új csajom van, pedig nagyon felizagtom õket. De a könnycsepp az mindent elárul.
A kérdező hozzászólása: na utolso ezt h érted?:D
Nekem soha nem mondta egy lány se , hogy nagy , de azt se hogy kicsi. Vagy azt mondták, hogy "pont jó" , vagy nem mondtak semmit . Esetleg olyan volt, hogy "a tied nagyobb, mint xy-é ". 35/F
A kérdező hozzászólása: Igen itt erre gondolok, nekem csak egy lány bókolt igy de akkor sem mondta ki, hogy nagy és kiváncsi vagyok, hogy az ilyen lányok ritkák e :)
Nem gyakran, de igen, mondtam már. Ha mondom, akkor úgy is gondolom, ha valakinek hmm..."kicsi", akkor inkább nem mondok rá semmit, de ha nagy sem dícsérem agyon.
én többször is megdicsértem a barátomét, el is neveztem. úgy tûnt, hogy örült neki :D
en mondtam mar parszor a baratomnak :)
Magától sztem egy csaj sem mondja, hogy -Hú, de szép nagy a péniszed! Pedig volt találkozásom pár szép-nagy példánnyal. De azért a pasik szeretik a visszaigazolást, ezért elõfordul hogy a párom is megkérdezi és olyankor mondom persze.

Görbe a péniszem. Tudok rajta változtatni?

13 éves fiú 14,5 cm a farkam és enyhén balra görbül, amikor föláll, amikor nem akkor is mindig balra lóg. Tudok rajta változtatni még valamit, vagy örökre ilyen marad. És ha ilyen marad az nagy baj?

Legjobb válasz: Ja, és nem a veréstõl görbe

A kérdező hozzászólása: Ja, és nem a veréstõl görbe
_ Kb. hányfokos szögben hajlik el? Mennyi az az "enyhe"? _ Dokinál voltál vele? (Akármilyen pl. háziorvos, ill. urológus...) Ha nem, miért nem? _ Csak ez az egy kanyar van a péniszeden, vagy vannak még további kisebb "kanyarok" is? (Nem vicc!!! Akiknek dörbe vagy ferde a pénisze, nagy valószínûséggel nem csak 1 helyen kanyarodik el, ill. törik meg!!!) _ Ez neked okoz vmiféle problémát, pl. önkielégítés közben? Vagy lelkileg tesz ez neked oda valamennyire? _ Mik a félelmeid, aggályaid a problémáról? _ Szüleid tudják, hogy nem vagy elégedett a csávóddal odalenn? Ha nem, miért nem? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: nem olyan mintha eltört volna hanem mintha körzõvel rajzolták volna, tehát nem egy pontban görbül, hanem az egész úgy általában:D
Hali! Ha úgy ferdül a péniszed, hogy egyenesen indul ki a tövébõl, majd'ztán egy tetszõleges pontján, mittomén a felénél vagy a végénél hirtelen irányt változtat, az le7 probléma, bár, ahogy írod, ez a görbület csak igen enyhe. Ha alapból balra ível az le7 megszokott. Ezt döntsd el melyik, azt' írj vissza! Ez így kevés információ! Üdv: EE
szerintem nem fog kiegyenesedni attól, hogy jobb oldalt hordod. ez kb olyan tévhit, mint h anyám gyerekkorában könyvvel csapkodta az orrát, hogy kisebb legyen. :D elhiszem, hogy zavar, de hidd el, minket nem fog. semmi jelentõsége nincs szex közben. be tudod dugni, és onnantól ugyanolyan, mint a többi. :) 23/L
A kérdező hozzászólása: nem töltök fel képet a faszomról a netre-.-"
Hülyeség :) A görbe az görbe, semmi baj sincs vele. De ha megnyugtat, tölts fel képet és megnézzük görbe-e!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi^^
Igen már olvastam egy hasonló sztorit. pontosabban itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=99394735&t=9139166
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Am olyat is hallottam hha mindig átteszem a jobb oldalra akkor visszaegyenesedik. Igaz ez?
nem fog változni, de ez nem baj! ugyanúgy tudod használni, és minket, lányokat se fog zavarni. 23/L
ilyen és kész.. ez van :)
A kérdező hozzászólása: engem egyáltalán nem zavar az, hogy görbe, csak attól féltem, h szex közben lesz e valami probléma. de már jó néhányan írták, hogy nem és kezdek megnyugodni, áttenni a jobb oldalra. Úgyhogy mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Ezt nem értem, sõt elképzelni sem tudom. Azt meg hogy???
A kérdező hozzászólása: Ráfeszítek a péniszre, és úgy élvezek, combbal meg s*eggel
Én értem. Masztinál is? Amúgy fura. Simán el kéne tudnod élvezni....
Meglehet, hogy hólyag vagy prosztata problémád van. Menj urológushoz, amíg nem késõ!
Nekem is a péniszemen van a makk, de engem nem zavar :P
fitymaszûkület
Hát de fáj nagyon:$$$$ am ugy lesz hogy a fél makkodat levágják vagyis így félbe vágják mint a kenyeret és belekõpnek te kis szar rágó cigány XDDD
A kérdező hozzászólása: és levágják vagy micsinálnak vel (bocsi csak agódom picikét :D ) és ha levágják az nem fáj (igen pohány vok)
Valószínûleg a fitymaféked rövid. Urológushoz elmész és elvileg rutin mûtéttel megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: Ha merev állapotban van akkor rajta van a bõr a tetejéig sõt 1 pici még föntebb is de amikor lehúzom akkor csak a makk negyedéig tudom lehúzni a bõrt
de ha feláll nem megy hátra?
Hátrahúzva tartsd a bõrt, és majd nyúlni, fõleg ha áll...
A kérdező hozzászólása: nem fáj egyáltalán. de amikor nem merev akkor letudom húzni róla a bört csak amikor merev akkor nem. Nyujtani ne próbáljam?
A leírtak alapján fitymaszûkületed van. Nem fáj? Keress fel egy urológust!
A kérdező hozzászólása: köszi az értékes hozzáá szolást te kis csicska legközelebb majd büdös romát irj de lehet hogy az megeröltetö neked

Nagyon kicsi a péniszem és nem tudom kielégíteni a barátnőmet vele. Mit tegyek?

Tudnátok valami tanácsot adni hogy mivel tudnám ezt ellensúlyozni?

Legjobb válasz: Nos, nem csak a hüvelyi orgazmus létezik. Lovagló pózban õ irányít, így hozzád tudja dörzsölni a csiklóját. De nem csak a szerszámoddal tudod kielégíteni, van kezed és nyelved is, ha minden igaz. Sorry, de jobb ötletem nincs arra, ha valóban a péniszed mérete a gond.

Nos, nem csak a hüvelyi orgazmus létezik. Lovagló pózban õ irányít, így hozzád tudja dörzsölni a csiklóját. De nem csak a szerszámoddal tudod kielégíteni, van kezed és nyelved is, ha minden igaz. Sorry, de jobb ötletem nincs arra, ha valóban a péniszed mérete a gond.
Mennyire kicsi? Hány centi?
tömd ki zoknival a koton elejét utána tedd bele a farkad
A barátnõdnek vannak gondjai, ha tényleg a méret a probléma, ez 100%!
Hát nekem 18cm és 16vok de am annyit tudok ajánlani hogy próbálj meg nyalni azzal ha minden jólmegy akkor el tud majd menni!Utána meg ha jó volt neki akkor jut idõ rád is!
13-14 cm még bõven átlagos, de már elegem van az ilyen kérdésekbõl... http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Nekem se nagyonb, és [email protected] már annyit, hogy hihetetlen, elvettem vagy 6 szüzességet is :D Bár az utóbbi 7, 5 évben megmaradtam egy istennõnél. Találd meg a rávalót te is.
Ne csüggedj, nem a merettel van a gond hanem a nöddel!Probalkozz massal meglatod menni fog!!!
Én már voltam kis farkú sráccal. Szintén 12 körül volt a mérete, vékony is volt. Akárhogy csináltuk nem volt jó, alig éreztem valamit. Viszont még senki nem nyalt olyan jól mint õ! Úgyhogy hajrá! Nyalj, ujjazz és csinálj neki olyan orgazmust, hogy csak na :D
Wá nézzétek a csõdört! 22:42
vagy a barátnõd tul , , nagyravágyo, , de lehet csak siman nem képes a hüvelyi orgazmusra...
Szerintem sem kicsi a péniszed! Nyalizz!!!! :D
Csajjal van a probléma vagy a teknikádban, ha nem tud elmenni egy átlagosnak mondható farokkal. Nekem 15-15.5. az sem sokkal jobb. 16/f
vannak olyanok...nagyon sok...gondolkodtam rajta de lemondtam...abban mi az élvezet?
A kérdező hozzászólása: 13-14 hosszú, szûk 4 átmérõ
A kérdező hozzászólása: lovagló poz sem volt nyerõ soha
Elárulom a titkot nem te vagy kicsit, a barátnõd a harangozó teri...
Egyetértek...nem kicsi az. egy ujj mégkisebb, és azzal is el tud menni a csaj...szoval nem veled van a gond...
A kérdező hozzászólása: de az ujj az hajlik és elér olyan pontot amit egy bré soha
vibrátor:D
farokhosszabbító-vastagító... van olyan?:D
hülyevagy, ez az átlagos farok (najó, 1-2 cm-vel nagyobb az átlag)... nekem 15 centi és sosem volt gondom csajokkal... ha tényleg ügyes vagy, akkor 13-14 cm elég kell legyen
Ülj és nyalj!!:)

Amikor merev állapotban van a péniszem akkor csak a makkom mögé egy kicsivel tudom csak visszahúzni és ha tovább húzom akkor elkezd lefelé görnyedni a makkom és kicsit elkezd fájni a fékem. Van valami baj?

Nyugalmi állapotban pedig akármeddig visszatudom húzni fájdalom nélkül de ha nagyon hátrahúzom akkor elkezd lefelégörnyedni.

Legjobb válasz: hány éves vagy? talán elõ fordulhat hogy a fitymád nem eléggé tágult ki és a fék sem elég rugalmas! közre játszik a péniszednek a feje a pénisznek a formája és a nagysága... többet kellene maszturbálni, és próbáld a bõrt tágítani, ez picit fájdalmas lesz!

hány éves vagy? talán elõ fordulhat hogy a fitymád nem eléggé tágult ki és a fék sem elég rugalmas! közre játszik a péniszednek a feje a pénisznek a formája és a nagysága... többet kellene maszturbálni, és próbáld a bõrt tágítani, ez picit fájdalmas lesz!
Tegyél rá valami síkositót.Mindjárt fog az könnyen csúszkálni .Mindenkinél áláfordúl a makk , ha tovább húzza kicsit.Ezért van ott a fék .Eddig és ne tovább .
A kérdező hozzászólása: oké, amúgy a féknél érzem hogy kicsit húza (14avgyok)de azt olvastam hogy eddig elég hogy visszajöjjön nem a mak utánig simán vissszajön csak utána ha tovább húzom akkor is jön csak a fék nem nagyon engedi már
Ha a makk mögé könnyen eljut a fitymád mereven is, akkor kutya bajod. Az teljesen normális, hogy mereven nem lehet sokkal tovább hátrahúzni, ahogy az is, hogy ha tökig hátrahúzod, akkor legörnyed.

Nem tudom úgy felhúzni a bőrt a péniszemen mint a pornófilmekben a hapsik, ez most fitymaszűkület vagy ügyetlen vagyok? :$ És még annyi hogy hogyha fitymaszűkület akkor hogy néz ki mikor körülmetélik a pénisz? (képeket várok) (13éves vagyok)

Legjobb válasz: a körülmetélt pénisz ronda. neked valszeg nem szûkületed van, hanem csak rövid a féked. ezzel semmi probléma nincsen, egészen addig amíg nem fáj. amikor fáj, akkor orvoshoz kll menni, õ csinál egy bemetszést a féknél, és már minden rendben is lesz. kép: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Bbefore_.. baloldalt a hagyományos, jobboldalt a metélt.

a körülmetélt pénisz ronda. neked valszeg nem szûkületed van, hanem csak rövid a féked. ezzel semmi probléma nincsen, egészen addig amíg nem fáj. amikor fáj, akkor orvoshoz kll menni, õ csinál egy bemetszést a féknél, és már minden rendben is lesz. kép: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Bbefore_.. baloldalt a hagyományos, jobboldalt a metélt.
és a lányok körében is eléggé megoszlik h szebb e metélt, mert nagyon sokan mondják h nem, nemszebb. aki pedig rendesen tisztálkodik, az azt a túrót is eltudja onnan távolítani.
igen a rövid fék az sokkal gyakoribb. de ettõl még ne körül ne metéltesd már magad :D amúgy a sima pénisz az esztétikusabb. és aztis tisztán lehet tartani, tök egyszerûen.
Még ha fitymaszûkületed lenne, sem metélnének körül. De nincs, valóban a fék lehet kicsi, azzal pedig nincsen semmi gond. Ne a pornófilmekhez hasonlítgasd magad, mert különben nagy csalódás fog érni az elsõ szexnél. Az csak film, nem pedig a valóság.
Ez bizony lehet az, de attól, hogy a fék nem enged - a fék az kis függelék, ami tartja fitymát - attól még lehet normális életed. És nem metélnek körül, hanem egy tûvel segítenek a problémádon és erõvel hátrahúzzák.
A képen amit az elsõ válaszadó linkelt, ott a baloldalt a metélés elõtti van, a jobbon pedig az utáni! De ez a kép alapjában véve elég gusztustalan! Szal ennél szebben csinálják!
ilyen hülyeséget ne írjunk már le, hogy a pornósok körül vannak metélve. aki valaha látott már pornót, az tudja hogy nincsenek. egy sem. nem azért, mert a pornó nem kóser, hanem mert oda fityma is kell, ahhoz hogy legyen mit felvenni.
Az orvos úgy is megmondja, ha körül kell metélni! Ez nem vallási kérdés már régóta! Csak mondom, h a sok gyulladás, nemi betegség okozója a fityma és az a bizonyos "túró" , amely csakis a fitymával rendelkezõ pénisz esetében fordul elõ, és orvosilag már jópár éve bizonyítva van, hogy a metélt pénisz higiénikusabb, a nõk szerint pedig szebb! Szal, ha arra kerül a sor, akk ez miatt nem kell rágódnod! Egyébként ilyen korban még nagy eséllyel kinövöd, ha fitymaszûkületed van, szal várj vele még 4-5 évet.
a pornófilmekben szerepló pasik többsége is körülmetélt, mert sokkal esztétikusabb és jobban tudják tisztán tartani, ezzel elkerülve az esetleges nemi fertõzések nagyobb kockázatát!Nem igaz, h rondább és a fitymaszûkületet igen is, h körülmetélik, ami egy rutin mûtét, nem igényel sem altatást sem, sem pedig befekvést, és rengeteg férfinak van, mert a fitymaszûkület rendkívül gyakori, a rövid fék meg még annál is gyakoribb!
Sokat recskázz és nagy erõvel cibáld hátra, de ne tépd el....fog az nyúlani...hidd el!
azér nézzük már meg az elsõ képet, és azután dobáljunk olyanokat hogy "észre sem lehet venni ha metélve van" :S
Hú, veszélyes egy ilyen fórum. Vigyázz a fitymádra, mert csak egy van belõle :( Nekünk is ajánlgatták a teljes körülmetélést, anyámmal el is hitették, hogy milyen jó lesz... aztán.... Most nézhetem meg magam.... kiszáradt, foltos undorító makk... rátapadt bõrcafatok, amiktõl feszül... igazából csak droggal tudok szexelni. Még 20 év után is (!!!) esett ki varrat. A lyuk, ahonnét kiesett, most telik minden szarral, ami bûzös, ki kell idõrõl idõre tisztogatnom, én nem értem, mi ezen olyan nagyon higiénikus, szerintem aki meglátja az egyre fehéredõ, kicserepesedett, hámló makkomat, rögtön rájön, hogy hülyeségeket beszél :( Nem lesz mindenkinek jó, ez egy ilyen mûfaj... mûtét kockázattal jár, csak akkor kell elvégezni, ha tényleg nincs más, de az meg szintén gyanús.... létezik plasztikázás, bemetszés, részleges metélés... 2009 van...
22:05: de okos vagy. a körülmetélés nem azt jelenti hogy lemetszik az egész fitymádat és nem marad bõr a farkadon hanem csak a tetejébõl vágnak le pár centis darabot így nem fedi a makkot bõr. kb olyan mint amikor lehúzod a bõrt a farkadon ugyanúgy néz ki. lehet hogy felse tûnik.
Rokonom pornózik, szal ne mondd már nekem a hülyeségeidet! Igen is rengeteg pornós körül van metélve!Mi szükség lenne a fitymára? Ilyen badarságot...pfff...!!!!! Magad ellen beszélsz állandóan! A túrót ki lehet mosni, de kockázatosabb a betegségeket illetõen! És megoszlani megoszlik a lányok véleménye, de rokonomtól tudom, h elõnyben vannak a metéltek!
A kérdező hozzászólása: Értem minden válaszotokat, de vissza tudom rajta huzni a bõrt de ugy hogy a makknál ott marad a bõr és nem tudom teljesen hátra huzni, tisztálkodni azt tudok!
a fityma azért van a férfi péniszen, hogy megvédje a makkot a sérülésektõl vagy koszoktól a környezetbõl és hogy nedvesen, nyálkásan tartsa, hogy ne száradjon ki. nem fölöslegesen fejlõdött így ki a férfi. és a körülmetélt pénisz, azért hámlik és azért foltos mert nincs ami nedvesen tartsa.

Hi 13 éves fiu vagyok.143cm magas. A péniszem álva 4.5cm miért ilyen kicsi? Hogy tudom megnöveszteni?

Legjobb válasz: XD bálnazsír. Egyébként, a péniszed fogantatásra alkalmatlan, ha valóban ekkora, mindenképpen fordulj orvoshoz!

143cm mellett...majd késõbb kb 15-16 évesen ha még mindíg csak 7 cm körül jár akk tényleg menj orvoshoz...egyébként vannak rá tabletták.
Hagyd abba vagy össze is megy tõle a farkad. A végén még lánnyá változol
XD bálnazsír. Egyébként, a péniszed fogantatásra alkalmatlan, ha valóban ekkora, mindenképpen fordulj orvoshoz!
Nem tudsz vele pisilni, vagy mi a probléma?
Kenegesd bálnazsírral az növeli. Nekem bevált! 28 cm
13 éves vagy és még szõrösödni sem kezdtél. Mit szeretnél? Légy türelmes!!! 16 éves korodig kell beindulnia a serdülésednek. 15, 5 évesen, ha még a fanszõrzeted sem jelent meg, akkor tényleg keress fel egy orvost, de ebben a közel 3 évben légy még türelmes.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem egyik sincs
Kedves kérdezõ légyszíves keress fel egy orvost, mert lehet, hogy csak késõnérõ típus vagy, de lehetnek hormonális problémáid is. Továbbá ez nem ciki, bárki bármit is mond, legrosszabb esetben gyógyszert kell majd szedned egy ideig. Viszont az már ciki, ha 20 évesen is 5 centi a péniszed. Akkor akár már agyon is lõheted magad, mert szexuális életed az nem lesz, ezért mondom, hogy most menj el szépen orvoshoz, mert most még mindent lehet orvosolni.
A testmagasságod és a fütyid mérete teljesen normális. Kérlek vedd figyelembe, hogy olyan emberek válaszolnak neked ezen az oldalon nagyrészt, akiknek csak név nélkül nagy a szájuk, és õk maguknak is max 10 cm a péniszük hossza, csak õk nálad 10 évvel idõsebbek, és emiatt állandóan kinevetik õket. Orvoshoz majd akkor fordulj, ha a serdülõkorod után sem változik semmi. Jelenleg még be sem léptél a serdülõkorba.Annak lezajlása kb 3-4 év, és késõn érõknél olyan 22éves korig is eltarthat.Nõknél lényegesen hamarabb lezajlik, olyan 12-15 év körül. Mindenféleképp fordulj viszont nyelvtantanárhoz, mert nem tudsz magyarul. Dohányzástól nagyobb nem lesz a péniszed, viszont tüdõrákod az lesz.
A 4, 5 nem nagy, de még nem vagy lemaradva semmirõl ha 1 múlva sem nagyobb akkor lehet érdemes lenne elmenni az orvoshoz, mekkorák a golyóid? mint 10 évesen, vagy már nõttek? van már vmilyen fanszörzet kezdeményed?
ahogy nézem még magömlésed sincs, ezek szerint simán nem kezdtál el még serdülni ha 15 éves korodban sincs, akkor irány a doki ezzel együtt nyugodtan recskázz, legalább nem kell takarítanod utána :D és a cigit tedd le, csak hátráltat a fejlõdésben
én 13 évesen 146 cm magas voltam most 17 éves vagyok és 188 cm magas ugy hogy te is meg fogsz nyúlni és vele együtt a F*szod is :) nyugííííí de ha 15 évesen is ilyen kicsi lesz akkor tényleg fordulj orvoshoz !
Nagyon alacsony vagy , akik alacsonyak a te korodban azok gyakorta késõbb fejlõdnek, késõbb érnek, kisebb a kukijuk, és még nem szõrõsõdnek.Õket hívjuk késõnérõknek.Amint elkezdesz magasságra is nõni(és a nõk/lányok magasságát utoléred ami olyan 165 cm körül van), úgy kezd majd a péniszed is nõni. Van olyan ismerõsõm, nagybátyám nevelt gyereke aki szintén igen alacsony volt õ 15 éves korára nõtt akkorára mint a csajok olyan 170 cm körülire, õ csak akkor kezdett el szõrõsõdni és akkor nõtt neki elmondása szerint 12 cm körülire a pénisze és utána még nõtt pár cm-t magasságra és férfiasodott is. De átlagban eleve egy 13 éves 164-170 cm magas, és már szõrõs, olyan 12-13 éves korban kezd a többség szõrõsõdni és magömlés is lehet már 12 évesen, de az átlag 13-14 éves kor.De ez a normál fejlettségûekre vonatkozik. Te késõn érõ vagy így pár évvel késõbb kezdõdik meg nálad a fejlõdésed beindulása.1-2 év és el kell kezdened nõni, nyúlni, szõrõsõdni és a péniszed is megnõ amit ez elkezdõdik. Sajonos ki kell várnod a te idõd.Szüleid milyen magassak?
"Orvoshoz majd akkor fordulj, ha a serdülõkorod után sem változik semmi." Akkor már késõ. Ha hormonhiánya van és a serdülõkor után megy orvoshoz, akkor, cseszheti. Kedves válaszoló mi lenne ha nem dumálnál bele olyan dolgokba amikhez nem értesz!
változó...kb. testszõrzet növekedésének kezdetekor!(gondolok hónalj és fanszõrzetre)
A kérdező hozzászólása: léci irjatok komenteket
A kérdező hozzászólása: és azt honan szedjek?
meg fog nõni, nyugi!!
Mármint aktivált állapotban.
A kérdező hozzászólása: cigizek de nem régota kb 3 hete szerintetek aba hagyam?
áhháháhá ez mekkora fake már. :D
A kérdező hozzászólása: most szerintetek télneg forduljak orvoshoz?
Egyenlõre ne az ember szervezete 18-21 éves koráig fejlõdik addig várj, hátha javul a genetikád kapcsán a dolog, aztán mindenképpen...
ne! Csak légy türelmes! és ne cigizz, az mindenféle növekedést késleltethet, a testmagasságot is. Te az a típus lehetsz, aki 15 évesen hirtelen nõ meg. Ha 180 leszel, akkor minden részed arányos lesz azzal.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm aki még tud jó tanácsot az adjon. ja még 1 kérdés a magömlés az hány éves kor körül van?
Az komoly, hogy te már 10 éves kis puhap*cs létedre szvtad azt a szart? Megakarod ölni magad ? Tudod hány ember fullad meg a saját váladékába dohányzás miatt?

Ha pattanás van a péniszen, kinyomhatom? Miből tudom hogy pattanás és nem valami betegség? Lent kifejtve

Szóval..pár napja egy pattanás szerű dolog jelent meg a péniszem tövén és mikor kinyomtam ugyan olyan gennyes dolog jött ki belőle..de azóta heges maradt..mit lehet vele tenni?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy összekevered a péniszed a pattanással?

Nem lehet, hogy összekevered a péniszed a pattanással?
Fújd le fertõtlenítõvel .Legközelebb ne nyomkod, elszárad az magától is , és még heges sem lesz .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!