Találatok a következő kifejezésre: A péniszem cm hosszú és 4 (13 db)

Ki nem szarja le? Nem úgy mész oda egy csajhoz, hogy helló, 25 cm-es péniszem van, van kedved meginni valamit.
Lóval jártál?
Mindig erre a legkönnyebb fogni, ha a nõ nem képes elmenni. Nem a te hibád.
Apukám, majd' 2* annyi vagyok, mint te, de 18-nál nagyobbal még nem is találkoztam, az pedig tökéletes volt. Nem tudom, honnan mérted, de ha helyesen, akkor az a lány csak egy kis liba, aki még beléd is akart rúgni.
Nekem csak egy olyan kérdésem van nõ létemre, hogy az exed ezt a méretet teljes hosszában be tudta fogadni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam úgy hiszem nem én voltam a rossz partner.
Szia. Szerintem is csak beléd akart rugni! Én szivesen fogadnàlak. Ff létemre :-)
A 19 cm-es hosszúság bõven elég, szerintem inkább a vastagságra akarta mondani, lehet, hogy 5 cm-es jobb lenne neki.

A péniszem 13-14 cm hosszú és 4 a kerülete. Milyen óvszer lenne rá a legalkalmasabb?

Pontos választ, légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: 4 cm a KERÜLETE? picit több, mint 1 cm VASTAG??? jól mérted te ezt?

4 cm a KERÜLETE? picit több, mint 1 cm VASTAG??? jól mérted te ezt?
Hány éves vagy? 12? SZáz ilyen kérdés van már az oldalon és mindegyikre ugyanaz a válasz: a gumi mindegyik dákóra jó mert addig tekered amíg akarod ráadásul nyúlik is úgyhogy megint egy értelmetlen kérdés.
A kérdező hozzászólása: úúúh nagyon köszi szépen. Sok mindenben segítettél, már nyugodtabb vagyok :)
Ismét az utolsó hozzászóló vagyok. Én azt ajánlom Neked, hogy vegyél óvszert és merev állapotban húzd fel a péniszedre. Ekkor saját szemeddel láthatod, hogy minden okés. Úgy látom hiába írnék akármit, nem tudnálak megnyugtatni. :) Nem tartom valószínûnek, hogy túl nagy lenne az átmérõje, hidd el, a tiédnél vannak sokkal vékonyabb, rövidebb péniszek és nekik sincs problémájuk a gumival. Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: és ha nagy az átmérõje? pl... szélesebb az óvszer mint a péniszem.. vagy olyan nincs?
Az utolsó hozzászóló vagyok. Hidd el, egyik sem nagy, tényleg addig kell tekerni, amekkora a péniszed. Nem csúszik le! Hát én a durex extra safe-t (kék csomag) tudom ajánlani. Kíváncsi voltam mennyire biztonságos, és húztam, nyújtottam össze-vissza de hibátlan maradt.....szóval az nagyon jó. A durex elite (lila csomag) pedig vékony, szóval ha használtok más védekezési módot is, akkor lehet inkább azt használjátok. Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: naés melyik fajtát? mert félek hogy nagy lesz és lecsúszik.
Én a durexet ajánlom.
Mindegy hogy mérted... Próbálgass ki többféle óvszer. Már nem tudom a Tabu melyik cikkében olvastam, hogy a fiatal férfiak nagyrészére túlméretesek az óvszerek. Tapasztalatom szerint nem minden pasira passzol ugyanaz a márka / forma...
A kérdező hozzászólása: Márkát ha lehet meg típust =/ mert teljesen tanácstalan vagyok.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok, merev állapotban 13, 5 cm; és 3, 5 cm széles. Melyik lenne a legalkalmasabb rá? Tudom hogy van sok iylen kérdés, de nem találtam bennük választ, és nagyon fontos lenne bocs.
A kérdező hozzászólása: 3, 5 cm széles.
A kérdező hozzászólása: nem cm a kerülete, hanem mitomén mi az =D 1 olyan biszbasz 2cm volt. akkor gondolom 8.
Amúgy ez hülyeség, hogy mindenkire jó minden gumi, nekem 17 hosszú és 6 centi széles, és ami a boltban van sima gumi, az elszorít mint az állat, hiába "extra vékony, extra nyúlós", külön méretet szoktam venni.

Lányok! Szerintetek gáz ha görbe a péniszem? Ugy néz ki mint egy banán. Közben 18, 5 cm hosszú és 4, 5 cm vastag. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az én helyzetem nagyon hasonló, szinte ugyanezekkel a méretekkel rendelkezem (19.5/4.8; A kerületbõl számoltam ;) A farkam kb derékszöget zár be a testemmel, és végig ívelt, de a felétõl kicsit jobban lefelé görbül. Ha jól tudom ezzel néhány poziciót nem is tudok majd alkalmazni (még szûz vagyok). Félek is nagyon, de majd megküzdök vele... Sztem neked is menni fog!

Az én helyzetem nagyon hasonló, szinte ugyanezekkel a méretekkel rendelkezem (19.5/4.8; A kerületbõl számoltam ;) A farkam kb derékszöget zár be a testemmel, és végig ívelt, de a felétõl kicsit jobban lefelé görbül. Ha jól tudom ezzel néhány poziciót nem is tudok majd alkalmazni (még szûz vagyok). Félek is nagyon, de majd megküzdök vele... Sztem neked is menni fog!
Szerintem nem gáz. 23/L
Nem gáz. A többi is olyan, mint egy banán, csak az egyenes fajtából- Én láttam már egynes banánt, sõt, kiflit is! Viccet félretéve tutira nem gáz.:)
Kis tejszínhab és koktélcseresznye a tetejébe... ... ... ... Viccet félretéve, csak pár kérdés... _ Természetesen görbe felfelé, a hasad irányába, vagy egy szakaszon egyenes, azt' mittomén a felénél 1x csak meggörbül vmeik irányba? _ Téged ez az állapot zavar? Feszélyez? Szexuális életedet milyen irányban befolyásolja? Tenni akarnál ellene? _ Eddigi bnõid mit mtak? Õket zavarta? Jah, am. srác vagyok, bocs, de ha problémát okoz, akkor tudd, van erre is megoldás bizonyos esetekben. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Ja és 16 éves vagyok.
Elárulom, hogy inkább a vastagság az, ami számít, az pedig teljesen jó. A hosszúsága átlagos.
Ha azt mondom nem jó akkor ? VAgy ha azt mondom jó Mi változik? te rögtön elégedett leszel vele? Különben minden "kulcsnak" meg van a amaga zárja
Gondolom, erekcióban gondolod. Én úgy tudom, a magyar átlag 15-16 cm között van, és ha a haranggörbébõl indulunk ki, akkor a te méreted még mindig nagyon gyakori. A sokkal kisebbek és sokkal nagyobbak ritkák. Szóval nem kicsi, de az a lényeg, hogy a partnereddel mennyire passzoltok méretben. A Káma Szútra is írja valahol az elején, hogy milyen típusok vannak. Fiúban kb. nyúl, bika, csõdör, lányban õzsuta, kanca, elefánttehén :D Nem biztos, hogy jól emlékszem, de kb ezek voltak. :)
Orális szexhez idális, mert legalább nem fullad meg a partnered, de amúgy sem nagyon necces, meg még nõhet. Magyar átlag különben 14-17 cm.
TOP 25 átlag méret Európában: 1. Franciaország 15, 48 cm 2. Svédország 15, 36 cm 3. Észtország 15, 17 cm 4. Magyarország 14, 99 cm 5. Olaszország 14, 95 cm 6. Ausztria 14, 89 cm 7. Dánia 14, 88 cm 8. Belgium 14, 77 cm 9. Németország 14, 61 cm 10. Lettország 14, 69 cm 11. Litvánia 14, 55 cm 12. Románia 14, 30 cm 13. Hollandia 14, 28 cm 14. Lengyelország 14, 21 cm 15. Szlovákia 14, 19 cm 16. Csehország 14, 17 cm 17. Bulgária 14, 09 cm 18. Szlovénia 14, 01 cm 19. Portugália 13, 91 cm 20. Luxemburg 13, 82 cm 21. Spanyolország 13, 58 cm 22. Finnország 13, 52 cm 23. Nagy-Britannia 13, 32 cm 24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm
Még fog nõni vmennyit, ebben biztos vagyok.
24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm Mégis ezek a legszaporább népek a kontinensen :P

12 cm hosszu és 4.1 cm átmérője a péniszemnek, mennyire kell félnem hogy ki tudom e elégiteni a bnőm?

még annyi hogy erre jo az átlagos ovszer vagy valami künleges kell rá?

Legjobb válasz: attól, függ... ha egy kicsit testesebb, akkor már gázosabb a helyzet, de vékonyaknál jó leszel:) gondolod te vagy egyedül 12 centis pöccsel?? kb. még egy milliárd ember, szóval nem fognak külön óvszert gyártani, rudi méretre, mind jó!

attól, függ... ha egy kicsit testesebb, akkor már gázosabb a helyzet, de vékonyaknál jó leszel:) gondolod te vagy egyedül 12 centis pöccsel?? kb. még egy milliárd ember, szóval nem fognak külön óvszert gyártani, rudi méretre, mind jó!
hagy fordítsam át a kérdésed. Magyarországon létezik nem átlagos ovszer? nem amugy 12 cm.errel már lehet egy nöt izgatni. nem egy rekord méret, de technikátol függ
Ha akarod, és teszel érte, fog az menni.
Nem tetted fel ezt a kerdest ma mar egyszer? Amugy meg ekkoraval is menni fog, a huvely eleve nem olyan mely, hogy hatalmas penisz kelljen.
én inkább úgy tennémf el a kérdést hogy : Meddig bírod? :'D :DDDD

Olvassátok végig! :D segítség kellene.17 cm hosszú és 4, 5 cm vastag a péniszem. Milyen óvszert kellene vennem hogy megfeleljen a méretre?

Szinte az összes gumi elszorítja. Jó lenne ha mondanátok olyan gumit ami pont passzolna:D

Legjobb válasz: disznóbél ;)

disznóbél ;)
Nekem úgy tûnik, hogy te dicsekedsz ezzel. Inkább fogd vissza magad...nyilván nem vagy egyedül a méreteiddel...tehát óvszer is van a méretedben.
lool! Annyit kizárt, hogy szorítson bármelyik is... De van Durex XXL többek közt. Ha úgy érzed sörényed van meg szereted a kockacukrot, próbáld meg!
Nem arra céloztam, arra, hogy tényleg örülhet én is örülnék.
A kérdező hozzászólása: azért nem olyan jó az:D
Elõzõ vagyok. Bárcsak minden férfinak ez lenne a problémája, hogy szorítja az óvszer:DDD
A kérdező hozzászólása: 1:18 mennyit kellene hogy táguljon? eszméletlenül tud fájni 01:20. nem fáj neki ha erre célzol, meg imádja hogy ilyen vastag :D de szerintem a legtöbb csaj is így van vele: D
Gratulálok, örülhet a barátnõd. De nem értem a legtöbbõl van 53mm-es az mért nem jó?
Hát nemtom kolléga, szerintem nem gond ha passzos egy kicsit, természetesebb az érzés:) A minõségibb óvszerek biztos tudnak annyit tágulni hogy ne legyen kényelmetlen.
hajgumi
A kérdező hozzászólása: nem akarok dicsekedni ezzel..

Inkább lányok véleményére vagyok kíváncsi 19 éves fiú vagyok 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem mi a véleményetek róla? Ez megfelelő vagy túl kicsi?

Legjobb válasz: Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4,5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L

Az én barátom hasonló szerszámmal van megáldva, nem sokkal nagyon méretekkel: 15 cm és 4, 5 cm. Szóval nem kell aggódni. Egyébként nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod használni. 26/L
Megfelelõ, ha tudsz bánni vele
Tökéletes.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika;)
kicsi
Mikor unjátok már meg? Miért nem moderálják ki az ilyen kérdéseket???
Nem tök mindegy kinek mi a véleménye? Azért mert megkérdezed -már vagy 50 ilyen kérdés volt egyébként-, attól még nem lesz nagyobb! Hiába kicsi vagy nagy, ez van! Fogadd el magad ahelyett, hogy itt vársz pozitív megerõsítéseket!
Tökéletes, pisiléshez épp elég:)
Nekem 15 cm-es 13 évesen :D
miniegér
partnertõl függ.Ha a méretest szereti, akkor kisebbségi érzésed lehet.Ha a kisebbet szereti, mint én, akkor jó.
Nekem volt egy párom akinek 20 cm és 4, 5 vastagságú és van most egy barátom akinek 14-15cm 4cm vastag és vele van orgazmusom nem a pornókirály méretûvel :D
ha bírod 1 órán keresztül megfelelõ de ha beteszed és elsülsz...szívás próbáld ki...és megtudod
Igazatok van abba, hogy elég idegesítõ ha egy olyan kérdést láttok ami már sokszor volt de az is idegesítõ hogy ennek ellenére ti is leírjátok vagy 100 szor hogy keress rá olvasd vissza"jaj megint ez a kérdés" Szal szerintem nem is baj ha sokszor tesznek fel egy kérdést mer az emberek többsége kortól függetlenül szeret oltani^^
14:30-as, kemény vagy mint a meggymag! :D Igazad van, csak a modor..:) :)
20 000. ilyen kérdés után csak azt tudom válaszolni hogy takardj vissza anyádba és kérd meg hogy szedjen magzathajtót
miért kell mindig ugyan azt a kérdést feltenni?? ennyire tájékozott vagy?, mit gondolsz egy nõ hüvelye mekkora 20 cm-er? nagyon sok nõnek a hüvelye még a 13 cm-ert sem éri el tehát jó nem kicsi és nem a méret a lényeg!! Amúgy meg ha a lány szeret és neki elég akkor ok, ha meg nem akkor keress másikat! 18/L
Próbáld ki és kérdezdd meg azt a lányt!
a lányokat nem az érdekli hogy mekkora, hanem hogy legyen önbizalmad és tudj vele bánni!
A gumi óvszer.
Én az MTZ traktor hátsókerék belsõjét javasolnám ekkora hatalmas jószágra!! Egyébként meg buta ember dicsekszik a farkával, viszont minden koton hátsó felére van írva a méret. Már ha tudsz olvasni....
Nem értem, mi a f***nak kell írogatni itt méreteket. Senkit nem érdekel, mindenki leszarja. Ne nagyon számíts jó válaszokra. Jah és ettõl nem leszel nagymenõ. Szépen besétálsz a drogériába vagy élelmiszerboltba, de ez még hagyján, nézel a neten és csõ. Ehhez nem kell nagy tudomány. Visszatérve befáradsz a két szép szár lábadon leemeled mindegyiket és végig sasolod mi van ráírva. Ott lesznek neked a méretek. Ahelyett, hogy beírtad volna a google-be (tudni illik a google a barátod) sokkal elõbbre jutottál volna, mint hogy itt feltetted ezt a kérdést.
Durexet ne vegyél az még a 18ast is szorítja, lifestyle jó lehet.
Valszeg te vagy az aki már kérdezte pár napja. Próbálgasd ki, kinek melyik a jó. Durex Lifestyles..stb. Erre a méretre bármelyik boltban és drogériában kapható márka felmegy.

A péniszem mérete 14cm hosszú és 4, 5 cm vastag nem kicsi ez ki tudnék elégíteni egy lányt ezzel a mérettel?

Normális válaszokat légy szíves :(

Legjobb válasz: Ekkorával egy egész busznyit.

Ekkorával egy egész busznyit.
A pasimé és ilyen körül van, teljesen jól használható:D 21/L
Már hogyne tudnál. Talán még nõni is fog. Jól gondolom hogy 14/15 éves lehetsz?
A kérdező hozzászólása: majd nem 16 éves vagyok nemrég !
DDDDDD
én is 16 éves vagyok, és nekem is 14cm és szerintem ez jó.Bár még nem voltam lánnyal együtt, de szerintem nem lesz semmi gond.Masztizásra nagyon jó, minden nap kiverem 2-szer is.

15 éves vagyok és 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem... Kicsi?

már mondta pár 13 és 14 éves csaj hogy kicsi a 13:(

Legjobb válasz: 13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)

13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)
A magyar átlat 14-15cm körül van, szóval nem kicsi, és még nõhet!
13 és 14 éves kiscsajszik abban a tévhitben élnek hogy a nagy farok = jó szex. A méret nem lényeg, vagy ha vkinek igen, az keres magának megfelelõt. Amúgy is az a fontos, hogy paszolj a partneredhez:) .
ezt már annyian leirták de leírom neked mégeccer!nem aza lényeg hogy mekkora és mien vastag hanem hogy tudj vele bánni!hiába lenne egy 23cms 6cm vastag szerszámod ha csak várnád h a nõ csináljon vele vmit!ha tudsz vele akkor jó az!akkor még a 9cms is elég lehet....asszem!pornó filmben láttam hogy a psasnak összvissz volt 10 cm és mégis pornózik!szal anynira nem lehet rossz!
Szia. 15 évesen tök lényegtelen, hogy mekkora. nem kell nagy farok. mert az se túl jó. és nem olyan kis pisisekkel foglalkozz. ráért ezze foglalkozni. És hidd el, NEM a méret a lények. és örülök annak ami a barátomnak van. neki se 20 centi, de imádom:D
ja és ne törödj 13 14 éves csajok véleményével!!!!!!
Én 13 vagyok és 14, 5 szer 4 cm es a farkam de neked se kicsi
nem!!!!!
Szia!Az én bírétomnak 21cm és 16 lesz...mégis van amikro nagyon fáj a szex!Nem jó ha angy annyira.Hidd el, még nõni fogsz!!
nem tudom az elsõ 3 választ miért pontozzák le... biztos a 13 éves csajok:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!