Találatok a következő kifejezésre: A péniszem a (5163 db)

Mi az a pénisz? A férfiaknak van csak?

Legjobb válasz: A pénisz az a házifeladat hivatalos formája. Így pl az iskolában mondod a tanárnak, hogy "Ellenõrizzük a péniszem".

A pénisz az a házifeladat hivatalos formája. Így pl az iskolában mondod a tanárnak, hogy "Ellenõrizzük a péniszem".
Fake..
ugyanaz, mint a [email protected], csak kisebb
Na ide süss! Ugye nem gondoltad komolyan hogy majd valaki elmagyarázza neked ennél értelmesebbeN?.
bizonyos embereket hívnak így finoman kifejezve! pl Téged is!
A kérdező hozzászólása: Azért írtam ki csak , mert kíváncsi voltam , és sajnos az elméletem beigazolódott. Ha valaki értelmes komoly kérdést ír ki , alig akad pár válasz , ellentétben egy [email protected]ággal.
Nem. Nekem is van péniszem. 3Darab. De már az egyik elkopott, szóval hamarosan cserélni kell.
Hím ivarszerv. A szaporodást szolgálja, a mai világban már teljesen felesleges, mivel hét milliárd ember él a földön, és nincs szükség több emberre. A férfiaknak van, de rájuk sincs szükség. A hímnemû emlõsállatoknak is van péniszük. A pénisz egy csõ alakú testrész, ezen keresztül pisilnek a férfiak, akár álló testhelyzetben is, és még sem pisilik le a nadrágjukat. Ha lepisilik mégis, akkor rövid a péniszük. Ha további kérdésed van, akkor privát üzenetben is válaszolok, vagy holnap reggel a TV2 MOKKA címû reggeli mûsorában a kép alsó felén az üzenõ csíkon.
A pénisz egy olyan dolog, amivel a fárasztó troll kérdések kiíróinak száját szét kéne döfni és lenyomni a torkán. Remélem nem vetted magadra kérdezõ.
Nemcsak férfiaknak van. Pl Hermafroditák. Különben megtudod mi az ha felnõsz, ne hallgatózz hogy anyukádék mit beszélnek a hálószobában :D
a pénisz egy lajhár panda medve keverék .. az esõerdõbe honos , fák tetején él , színe barna agy fekete .. fõ tápláléka :elefánt, és eperfagyi
Ez elég gyenge :S
Ami neked van, annak a negatívja.
Egy csokimárka.
Szóltál volna nekem, egybõl igazoltam volna az elméleted. Ez mindig így volt, és mindig igy lesz. De ha azt hiszed, hogy ez a legfárasztóbb jelenség az oldalon, akkor nagyon távol állsz az igazságtól. Öreg rókának ez nem újdonság, a "hány centis farok jó" kérdést észre se veszem már. Felfoghatatlan, de a legfosabb kérdéseket szokták a legkomolyabban venni, és itt gyûlik össze a legtöbb üres okoskodás is, azoktól akiknek ez nem nyilvánvaló. Na küldd el a kérdésed és válaszolok rá, ha valóban értelmes és jó a kérdés (ritka mint lócitromban a vitamin) azokra szoktam válaszolni ha belebotlok.

Idôvel hány centit veszít a pénisz a hosszából?

Tehát 30 éves koromra hány centivel lesz kisebb mint most, 20 évesen? Jelenleg szinte 0 zsír van rajtam és az erekcióm is olyan mintha 15 bar nyomás lenne a tökömben, de mondjuk 10 év múlva ha felszedtem egy jó pár kilót és az erekcióm sem a régi már, kb hány cm-el lesz rövidebb mint most?

Legjobb válasz: Ez mindig mulatságos - innen nézve - mikor valaki azt hiszi, hogy 30 - évesen már romlanak a testfunkciók. Nekem most 41 évesen 40 bar nyomás van a péniszemben erekciókor ... ... tulajdonképpen örülök, hogy nem robban szét :) A hízással meg nem a pénisz megy össze, hanem a hájtól egyre kevesebb látszik és kisebb rész a használható - nem kell elhízni. Ám ha 30 évesen nem lesz az erekciód a régi, akkor kisebb és puhább is lesz ám nem a korod lesz az oka !

Ez mindig mulatságos - innen nézve - mikor valaki azt hiszi, hogy 30 - évesen már romlanak a testfunkciók. Nekem most 41 évesen 40 bar nyomás van a péniszemben erekciókor ... ... tulajdonképpen örülök, hogy nem robban szét :) A hízással meg nem a pénisz megy össze, hanem a hájtól egyre kevesebb látszik és kisebb rész a használható - nem kell elhízni. Ám ha 30 évesen nem lesz az erekciód a régi, akkor kisebb és puhább is lesz ám nem a korod lesz az oka !
5kg=1cm átlagosan. Attól függ, mennyire hízol el.
LoL xD még egy hülye. nyilván 27 év felett évi 1 cm csökkenés.. haggyá má! tehát a 45-50 éveseknek már nincs is farkuk? -.-
30 éves korodra 10 cm körül , 27 év felett évi egy centi csökkenés. Homokosoknál évi fél centi, ezért választják sokan azt az utat. Bízz bennem, egy két seggbekuki és 70 éves korodra is lesz még farkad
hát ezaz xDD szerintem ez totál [email protected]ág. maximum kisebbnek tûnik, mert kövérebb vagy, ha meg kis cingár g.ci, nagyobbnak látszik... nem változtatja ez a méretét bszki :DD
és ha valaki kövér 18-20 évesen (95++ kg) és lead mondjuk 10et, akkor rákerül +1-2cm a farkára? o.o
Nem eltûnik, csak átkerül egy másik dimenzióba ! :)
Ha 75 kilót zsírban felszedsz, mozogni sem fogsz tudni. És nem mellesleg tényleg eltûnne. Izomban nyugodtan fel lehet ennyit szedni, legfeljebb megbámulnak az utcán.
+5kg=-1cm :O tehát ha 15 centis farkam van, és felszedek 75 kilót, eltûnik a péniszem? :OO
NiFi-nek igaza van. 20 éves vagyok, amikor 19 voltam, lefeküdtem egy 48 éves férfival. (szeretõk voltunk pár hónapig) Amikor szakítottunk, megköszönte, hogy megmutattam neki mi mindenre képes még mindig. Eleinte még merevedésre se volt képes, késõbb olyan volt vele, hogy attól féltünk áthallatszik a szomszédba:) Szerintem sok múlik a partneren, egy 20 éves kapcsolatban nehéz megkívánni valakit...
Ne hízz meg. Mibõl gondolod, hogy 30 évesen már kevésbé lesz erekciód?
Az elsõ vagyok. Igen, anno a Playboyban, vagy valami hasonlóban olvastam. Egyszerûen körbehíznod a farkadat, eltûnik a hájrengetegben.
O.o szóval kellemetlen ha erekciód van? érdekes h ilyen nyomást érzel.. ez komoly h +5kg = -1cm?
Ne szedj fel pár kilót, sportolj, esetleg ha nagyon nem megy, szedj tribulust, gyógynövény alapú tesztoszteron növelõ.
persze h nem komolyan mondta, má mé vesztene vki 10cm-t 30 éves korig x.x na de komolyan akik úgy gondolják h hízással csökken a méret azok mit mondanak a fogyásról? súlyvesztéssel nõ? lehet h van benne vmi gõzöm sincs, bár elsõre nem igen hinném el

Régebben kb 1 éve. A péniszemen a bõrt teljesen le tudtam húzni fájdalom nélkül. , és azóta nem nagyon megy. és fáj is egy picit. Szex közbe nemzavar. Sose zavar. Csak, hogy picit fura. Szerintetek?

..orvoshoz nem szeretnék menni,valahogy házilag akarnám megcsinálni, mindig próbáljam jobban lehúzni az bejöhet?

Legjobb válasz: mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F

mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F
ORVOS! Begyulladhat, sõt ha hátracsúszik el is szoríthatja a makkodban a fityma a vérkeringést. Én nem halogatnám...
Ezt nem értem, sõt elképzelni sem tudom. Azt meg hogy???
A kérdező hozzászólása: Ráfeszítek a péniszre, és úgy élvezek, combbal meg s*eggel
Én értem. Masztinál is? Amúgy fura. Simán el kéne tudnod élvezni....

Normális, ha a péniszemen a fityma ha hátrahúzom olyan mintha hozzá lenne nőve a pénisz törzséhez?

Tehát nem választódnak el, viszont gond nélkül hátra tudom húzni makktól jóval lejjebb, csak néha ha hátrahúzom olyan mintha rendesen elválna vagy ragadna makkomon a fityma teteje( tehát lassan jön hátra)

Legjobb válasz: másrol beszél kissrác tuti tiszitod , nem az o korban vagyunk :D xd verd ki párszor, sexelj sokat :D amire gondolsz meg leoldodik , enyi :D nem más gond

másrol beszél kissrác tuti tiszitod , nem az o korban vagyunk :D xd verd ki párszor, sexelj sokat :D amire gondolsz meg leoldodik , enyi :D nem más gond
Gondolom akkor ilyen, mikor már egy ideje nem tisztítottad, és felgyûlt ott a váladék. Amiatt odatapadhat jobban.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen tisztítom persze biztos van mikor több idõt igényelne a tisztán tartása. Akkor ettõl lehet. És amúgy nincs gond amit írtam?
Nem hinném, hogy lenne gond. Azt, hogy egy ideje nem tisztítottad, arra értettem, hogy pl munka/suli után hazaérve azért nem olyan, mint fürdés után ;)

A péniszt a tövétől (szeméremcsonttól) vagy a bőr külső felületétől (pénisz fölött) kell mérni?

Legjobb válasz: http://www.harmonet.hu/te_en_szex/15665-kicsi-vagy-nagy-igy-..

Hova nem engednek be ha túl pici, vagy nagy a farkad? :D Valami múzeumba kell? Minek méregetik az emberek omg... Ha megméred, akkor sem változik a tény, hogy mekkora... (csávóvagyok)
a seglyuktól
És, ha már itt tartunk, akkor a vastagságát honnan méritek?:D
A kérdező hozzászólása: kösz
A kérdező hozzászólása: MÉGNÉZTEM
Adtam egy linket vedd a fáradtságot és nézd meg benne van a helyes mérés!
A kérdező hozzászólása: mé ti honnan szoktátok ?
mérni azt mérsz, amit akarsz, de számítani úgyis csak az számít, amit be tudsz dugni... :D
:D
Tövétõl, gondolom hogy nagyobb legyen az érték
A kérdező hozzászólása: "ezt nem értem pontosan. szóval nem a puha lágyék feletti résztõl kell mérni, hanem az "latta" levõ rész is számít?" én úgy értelmezem, hogy az alatta lévõ rész is számít...vagy nem ?
alatta*
ezt nem értem pontosan. szóval nem a puha lágyék feletti résztõl kell mérni, hanem az "latta" levõ rész is számít? bocs, de ezt nem tdom másképp értelmezni
Én sehonnan nem mérem.
tövétõl
A nyakadtól mérd!

Mért áll fel a péniszem a harisnyás női lábakra?

Legjobb válasz: nekem a harisnyás péniszekre áll fel a lábam

nekem a harisnyás péniszekre áll fel a lábam
Nekem a nõi lábam áll fel a harisnyás péniszekre.
You're not alone!
Mert lábfétised van! Ez ilyen tini korban kialakuló "betegség" ami az esetek többségében gyógyíthatatlan és életed végéig jelen lesz! Szerezned kell egy olyan barátnõt aki majd lábbal elégíti ki az ilyen igényeidet és akkor majd tudod kontrollálni magad.

Szeretkezés után, amikor a férfi kihúzza a péniszét a nőből, akkor ugyanott kellene maradnia az óvszernek, mint felhelyezéskor?

Múltkor együtt voltunk a barátommal, és amikor kivette a péniszét, akkor láttam, h. már nincs teljesen a helyén az óvszer, picit lejjebb csúszott, de még rajta volt félig. Fognia kellett volna az óvszert, amikor kihúzza, és akkor nem történik ilyen?

Legjobb válasz: Lehet kicsit nagyobb méretû óvszert vett mint amennyi kell. Lehet normál méretû a pénisze csak õ extra nagy méretû óvszert vett. :)

Lehet kicsit nagyobb méretû óvszert vett mint amennyi kell. Lehet normál méretû a pénisze csak õ extra nagy méretû óvszert vett. :)
Igen kicsit elmozdulhat ha vadabban mozogtok. De közben meg lehet igazítani idõnként. Mondjuk mikor pózt váltotok.
A kérdező hozzászólása: De végülis mivel nem csúszott le róla teljesen, nem kerülhet ki semmi belõle, szóval ez azért nem probléma, ugye? Nem tudom, h. mikor mozdult el, de szerintem csak a kihúzáskor.
El mozdul persze oka lehet nagyobb volt az ovszer esetleg hamarabb ment neki ossze a ......ja vagy ahogy az elozo irta vadabbul mozgott es lejebb csuszott nem para meg esik neha
Az óvszerhasználat egyik fontos momentuma, hogy kihúzáskor, fõleg ha már kezd összemenni a srác nemi szerve, a gumi szélét fogni kell. Ettõl még ne aggódj, semmi nem kerülhetett beléd, de érdemes erre figyelni, mert ha sokat vártok, akkor simán bent maradhat a gumi.

Miért mondják hogy ferdül a pénisz a fecskében? A boxer miért tartaná máshogyan?

Legjobb válasz: Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.

Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.
A boxer egyáltalán nem tartja és szerintem sokkal buz.isabb mint a fecske.
Szerintem pedig a fecske a bµzisabb, mert kevesebbet takar. -.-
Basszus a boxer bzis? o.O akkor a kollégium 99 százaléka buz¡s, mert mindenki a boxert preferálja. nincs bajom a fecskével, de semmi pénzért nem venném fel. és úgy gondolom egy szûkebb boxer is tud elég kényelmes és ugyanakkor szexi lenni :) 19F
Igen a kollégiumok 90%ka buz.i
46 százalékos, hátha te vmi bzi koliba jársz, akkor oké. gratulálok
engem nem zavarna
Nem zavar :) L/18
nem, nem (:
hát na most megdöbbentem nekem is van de soha senki nem kérdezte ez mért van kb úgy érintett ez most mindha kiderült volna hogy mindenkinek 3 füle van csak nekem van 2 õ
Nos azok a kis izék lényegében "szexuális segédeszközök" segitenek élvezhetöbbé tenni a szexet a másik fél számára, lehet, hogy vannak lányok akiknek nem jön be de a maradék 45% kb 30, 40%-al kissebb örömök okozására képesek!
nem zavar
nem dörzsöl, hanem olyan mintha nagyon apró kis golyócskák lennének a bõre alatt... nem tudom jobban megfogalmazni... gumiban tényleg nem érzed, de ha szopod... L/18
de h érzed? dörzsöl? és ez mitõl van, vagy ez h alakul ki? és nem mulik el? sztem ez nem akkora gond.. bár, én ilyenrõl nem is hallottam volna. de sztem én gumiban nem éreznék semmit ezekbõl a kis pöttyökbõl, szal nem lehet gond.. :)
lehet érezni... eddig 2 pasival feküdtem le, mindkettõé ilyen volt, nekem semmi bajom vele. L/18
ugggyan.. azokat észre se veszed.. nem??
Engem sem zavar!=) 18/l
hát nemvészes de én maradok annál a 45%-nál akinek nincs ;)
fujj
lol, Nekem is ilyen már kezdtem aggódni h baj van.De most megnyugodtam!:D Ty! 17/F
Engem nem zavar! 25/L
Engem zavar !! Szerintem nagyon undi:S 23/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!