Találatok a következő kifejezésre: A pénisz után később ha (2 db)

A pénisz önkielégítés után később ha feláll, akkor fáj?

Verem, er?sen, hevesen (nem finomkodok) megvan.

Legjobb válasz: Nem az fáj, ha feláll, hanem a makk rész lesz érzékenyebb, és ha hozzáér valami, az lehet kellemetlen. Ez szerintem bizonyos szintig normális.

Nem az fáj, ha feláll, hanem a makk rész lesz érzékenyebb, és ha hozzáér valami, az lehet kellemetlen. Ez szerintem bizonyos szintig normális.
valószínûleg azért van, mert nem finomkodsz. Az oké, hogy férfiak volnák, de azért vannak határok... mint bármelyik testrészünk, ez is el tud fáradni. Minnél durvábban bánsz vele annál hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Végül is van benne valami igazság. A teteje fáj, végig, nem nagyon, csak amikor másodszorra a maszti után 1-2 napon belül feláll... Ha sokat várok a következõ alkalomra, akkor elmúlik... Igen tényleg za lehet hogy kifáradt. Szerintewtek, normális az hogy már 5-6 éve minden nap?
A kérdező hozzászólása: Mármint mindennap önkielégítek? lehet attól?
Az önkielégítés nem ártalmas. Az hogy nem finomkodsz, már lehet káros neked. Mégpedig azért, mert ha ezt az erõs ingerlést megszokod, akkor nem tudsz majd szex közben a hüvelyben elmenni. És akkor meg majd azon mérgelõdsz, hogy neked miért is nem jó a sima szex. Inkább a síkos kézzel történõ, finom, változatos ritmusú ingerléshez szoktasd magad, hogy az ágyban is sok örömed legyen.
Szerintem ne legyél durva. Ez a testrészed is sérülhet - mint minden más. Csak finoman... Arról nem is beszélve, hogy egy igazi lány nem lesz neked elég izgató, vagy ügyes - ha így folytatod.
és ha már elérted azt hogy már nem elég izgato ? mit lehet tenni? És ha fellál álandoan (meloközbe , este stb...) hogy ha nem elégitem ki magam minden nap..akkor mit csináljak?

Veletek is van ilyen? Orgazmus után a péniszem elernyed. Van, hogy utána ha feláll kicsit később akkor a szivacsos része fáj.16F

Legjobb válasz: Hát igen úgyanis amikor merev akkor a vér benne nagyon lelasúl és emiatt fáj ne agódj ha nem is mindenkinek de velem is elõszokott fordulni:)

Hát igen úgyanis amikor merev akkor a vér benne nagyon lelasúl és emiatt fáj ne agódj ha nem is mindenkinek de velem is elõszokott fordulni:)
Milyen szivacsos része??? Amúgy 16 évesen elég gáz, h nem tudod, hogy ez természetes.
Ismerõs helyzet, nyugodj meg, nincs semmi baj!
ez az oldal azért van, hogy lehessen kérdezni. aki nem tud normálisan válaszolni az inkább ne is tegye.. amugy meg igen, teljesen normális:)
Hát orgazmus után érzékenyebb szokott lenni nekem is, de nálam a MAKK. És nálam egyik része sem szivacsos, de szerintem nem az enyémmel van a gond. Ha neked tényleg szivacsos, akkor egy orvost fel kéne keresni :$ :)
Minek ba5ztok addig amíg ilyet kérdeztek? pólyások
Ja, menjen orvoshoz... vagy inkább ti nézzetek picit utána dolgoknak... Pl. itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Erekci%C3%B3 "Az erekció fiziológiailag két együttmûködõ mechanizmus révén jön létre: több vér áramlik az erektilis szövet ereibe, és kevesebb vér áramlik kifelé. A szóban forgó érrendszereket barlangos testeknek (corpora cavernosa) és SZIVACSOS testnek (corpus spongiosum) hívják."
És biztosan arra gondolt a kérdezõ :) Akkor meg az furcsa, hogy nem a makkja érzékeny, hanem a farka belseje fáj neki :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!