Találatok a következő kifejezésre: A pénisz után (154 db)

Miért van az, hogy férfi létemre a péniszem után megyek?

Legjobb válasz: IQ szint? Baráti társaság ezt "követeli" meg? Szimplán hülye vagy? (már bocsánat)

IQ szint? Baráti társaság ezt "követeli" meg? Szimplán hülye vagy? (már bocsánat)
Kell valami hobbit találnod, ami jobban leköt mint a p.csverés. Ha azt hiszed, hogy van hobbid, de mégis a p.csöd vered, akkor tulajdonképpen nincs hobbid. Hajrá, az ember kinõtt az állatvilágból, nem kell hogy a táplálkozás - túlélés - szaporodás háromszög körül forogjon az életed.
A kérdező hozzászólása: Ezért vagyok levert, fáradt, csökkent a teljesítõ képességem.
A kérdező hozzászólása: Meg aztán a sok maszturbálásból is vissza kéne venni, mert roncsolja a szöveteket és emellett ha sokat csinálja az ember, akkor komoly kémiai változásokon megy át a teste. A barátnõmmel naponta 2-szer veretem ki.
Ezt a véleményed csak a neveltetésed mondatja veled, az lenne a nem normális ha nem igy lenne te okos.
Ezt hívják biológiának
A kérdező hozzászólása: Azt tartanám normálisnak, hogy ha nem minden másodpercben a szexre gondolnék.
Miért, azt tartanád normálisnak ha a s3gg3d után mennél?
A kérdező hozzászólása: IQ szintemet nem tudom. Nem követeli meg semmilyen baráti társaság és hülye sem vagyok.:)
Ez attól függ, mennyi idõs vagy. Ha tizenéves, majd kinövöd, remélhetõleg elmúlik. Ha nem, fordulj pszichológushoz.

Normälis ha nem kivänom a sexet terheség alatt? Csak az orälist, de azt is havonta egyszer. Meg nem fér be a maktol jobban a pénisz utänna mär fäj ugyhogy nem is eröltesük. Volt valaki igy? 19 hkm

Legjobb válasz: Én végig kívántam és jó is volt nagyon!:-) (Nem a kérdéshez tartozik,de ez az "eröltesük" ki üti a szemem!)

Én végig kívántam és jó is volt nagyon!:-) (Nem a kérdéshez tartozik, de ez az "eröltesük" ki üti a szemem!)
Engem már csak az érdekelne hány évesek vagytok?
Nem külföldi, csak etnikum...:-D
Kulfoldi vagy!?!?
Ez a helyesírás valami botrány öcsém!!!:-D :-D :-D Köszi, jót röhögtem!:-D:-D:-D
hat ha nem men belyebb ne eroltessetek heheheheheheheh :) ))))
En a lanyaimmal mukodtem kozben is a kisfiamnal legutobb (1 eves) nem kivantam cseppet sem, nem is eroltettuk a dolgot! Igazabol mostansag alltam nagyjabol helyre ez ugyben .:)
Teljesen normális. Nekem ez a második terhességem, mind a kettõnél, mintha becsukták volna a kaput, pedig a teherbe esésig aktív és kielégítõ volt a nemi életünk. Erõltetni semmiképpen sem szabad, nehogy kárt okozzatok benned. Maradjon a "megoldjuk másként", de ne erõszakoskodjatok. Szülés után, amikor már lehetett, nagyon szépen, magától visszaállt minden az eredeti állapotra.
A kérdező hozzászólása: jò szerintem meg többet èr, ha te csendben maradsz.rossz indulatu embereket nem kèrdeztem.szèpen nem lehet vàlaszolni.köszi aki normàlissan ìrt.
1terhessegem alatt nem kívántam cseppet sem, féltettem a babát meg nem igazán voltam rá hangolva! 2dik terhesseg alatt minden oraban tudtam volna szeretkezni a férjemmel és sokkal jobban élveztem mint általában!
EROLTETJUK-NEM EROLTESSUK! Ezt akartam irni...
Elmebeteg!Elobb kezd el az altalanos iskola elso osztalyat, es ha ott megtanultal helyesen irni, akkor gyere vissza es poenkodj! MAKK 2 K!UTANA 1 N!EROLTETJUK NEM !!!IDIOTA!!!!
A kérdező hozzászólása: kètszer probältuk mert kivänjuk egymäst nagyon, de amikor odajutunk vagy megilyedek vagy valamilyèrt nem mèn bèlyebb ès maradunk az orälisnäl.azè kèrdeztem hogy mäsnäl is volt.
Én terhesség alatt mégjobban kívántam a szexet. De mindenki másképp éli meg a terhességet.
A kérdező hozzászólása: èn 20 a fèrjem 25.

Mit lehet tenni, hogy fürdés után 2-3 órával ne legyen pénisz szagú a pénisz, vagina szagú a vagina?

Legjobb válasz: "Szaga mindennek van." A szarnak van szaga. A jó dolgoknak illata van. Egyébként lehet betegség is ha a fürdés után pár órával tényleg büdös szagú lesz.

"Szaga mindennek van." A szarnak van szaga. A jó dolgoknak illata van. Egyébként lehet betegség is ha a fürdés után pár órával tényleg büdös szagú lesz.
Semmit. Ez a természetes.
Egy kis hintõpor. Valamennyit segíthet. De ha túl büdös, és zavaró, az már betegség. Nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: nem az, hogy büdös, csak a természetes "szaga"
Hát nem mindegy, hogy a nemi szerv saját, jellegzetes szagáról beszélünk, vagy valami szokatlanról, büdösrõl, mert az betegségre utal. De ha csak a jellegzetes szagát érzed, az nem baj... Vagy képzeld el, ha másmilyen szaga lenne, pl. húsleves, kakaóscsiga, banán... az milyen lenne már. Szaga mindennek van.
lehet a ph értékeddel van a baj, lehet kapni olyan intim mosdo folyadékot, szappan vagy tusfürdö formában, amivel helyre állithatod a ph értékedet! igy helyre áll az egyensuly, es nem lesz olyan amilyen.nekem menses utan szokott kellemetlen szagom lenni, es mindig segit az e féle mosás!
Ne menjünk bele elvi vitába a szagról és az illatról. Maradjunk annyiban, hogy ami kellemes, az illat, ami nem, az szag. Nem csak a szarnak van szaga. :)
Nem veletlenul mondjak: "elmesz te a budos pi...ba"! Ez annak szol, aki itt elkezd vitatkozni az illatrol es a szagrol!!!!

Lehet-e így terhes? Délután mszturbáltam itthon, de úgy adódott a helyzet hogy rá két órára szeretkeztünk a barátnőmmel GUMIVAL! Viszont maszturbálás után nem mostam meg a péniszem! Lehet így baj?

Délután mszturbáltam itthon, de úgy adódott a helyzet hogy rá két órára szeretkeztünk a barátn?mmel GUMIVAL! Viszont maszturbálás után nem mostam meg a péniszem! Lehet így baj?

Legjobb válasz: õszintén. a ge-cis péniszedre ráhúztad a gumit, aztán megdugtad a csajod. szerinted hogylenne terhes??? miután elmész benne gumival, szted nemlesz ge-cis a péniszed? mégse esik teherbe

õszintén. a ge-cis péniszedre ráhúztad a gumit, aztán megdugtad a csajod. szerinted hogylenne terhes??? miután elmész benne gumival, szted nemlesz ge-cis a péniszed? mégse esik teherbe
Hát igen, no de nem!!! Miközben felhuztad az óvszert megfogtad a farkad és az ondós kezeddel görgetted a péniszedre a gumit, ilyenkor kerülhetett sperma az óvszer külsejére is, amit igy bejuttathattál a barátnõdbe. Szóval, ha csak csekély is az esély, de nem elképzelhetetlen, hogy ettõl teherbeeshetett. Én a helyedben nem lennék olyen nyugodt, mint a fentebb szólók!!! 24/N
nem lesz gond ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Hát a helyzet az h a gumit a barátnõm húzta fel, meg én úgy tudom h a spermiumok levegõvel érintkezve pár perc alatt elpusztulnak!
Szia! Kizárt, hogy így teherbeessen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Rendesek vagytok! :)
Szia! Nem, semmi gond, mivel használtatok gumit. Ha nem használtatok volna, akkor sem lett volna annyira nagy kockázat, mint amennyire most meg vagy ijedve :) Semmi baj, a teherbeesés esélye nulla :)
A kérdező hozzászólása: Mármint mi K.A.M.U????
K.A.M.U.!!!!!
fúj úgy hagytad a fa5zodat g3cisen???? am nem lehet gond ha gumival....

Büdös pénisz - nagyon büdös a péniszem, mosás után rövid időn belül megint "nagyon" erős szaga lesz, nincs aktív nemi életem, mi a megoldás?

Büdös pénisz - nagyon büdös a péniszem, mosás után rövid id?n belül megint "nagyon" er?s szaga lesz. Már elég sok ideje így van, de nem igazán foglalkoztam vele, de emlékszem, régen nem volt ez. Mi lehet ez? Nem élek aktív nemi életet, régen voltam már n?vel (közösülés akkor is gumival, orál dolgok persze nem). Milyen dokihoz menjek, és milyen vizsgálatokra? Akinek volt hasonló, annak megoldódott a probléméja, ha igen, akkor mit csinált/hova ment?

Legjobb válasz: Pedig ez valami gomba lesz szerintem

Pedig ez valami gomba lesz szerintem
ez nemfog megoldódni neked vmi gyulladásod vagy fertõzésed van. menjél a nemibeteg gondozóba
bõrgyógyász esetleg
Fúúj jó hogy nem voltak orál dolgok. Büdös pénisszel? Elhánynám magam. Na bocs nem kritizállak, de sztem is beszélj orvonak errõl. Ad valami gyógyszert vagy kenõcsöt esetleg és orvosolva a probléma.
a fürdés kevés, nem tanitották meg neked, hogy szappant is kell használni?
Kérj a háziorvosodtól egy beutalót urológiai szakrendelésre. Ott minden bizonnyal fognak tudni segíteni.
nekem is ez a gondom hiába mosom át rengetegszer szappanal a farkam kis idõ után megint f4sz szaga lesz pedig régen nem volt ilyen. Én barátnõmnek volt gombája amit nekem is átadott és ilyen foltok jöttek elõ a farkamon amire kaptam gyógyszer és kenõcsöt amit szedtem és kentem is a farkam már nincs semmi a farkamon szép mint régen de szaga még most is megmaradt szóval én sem tudom mi lehet
ERRE AZT AJÁNLOM APUKÁM, HOGY ERÕSEN VERD KI MAGAD ÉS UTÁNA HA JÓ SZOPD IS KI MAGADBÓL A FOGKRÉMET .

Létezik valami hatásos módja a pénisz meghosszabbításának nem orvosi (sebészeti) úton?

Torna (nyújtás), kapszulák, pumpa...stb. Ezek mennyire hatásosak és maradandóak?

Legjobb válasz: Félig ernyedt álapotban (mondjuk miután kiverted) alulról felfelé nyomod a vért a péniszedben ezzel nyujtod és elvileg nem hagy nyomot

Félig ernyedt álapotban (mondjuk miután kiverted) alulról felfelé nyomod a vért a péniszedben ezzel nyujtod és elvileg nem hagy nyomot
Most gondolj bele ha létezne pénisznövelés véglegesen, a 95 százaléka a pasiknak megcsinálná megnövelné , minden pasi csinálna magának 25 centist és szegény nõk hogy örülnének, lepkehálóval kéne csajozni mert elbújkálnának a monster farkú ffiaktól-:) )új nadrágokat kéne szabatni a világ összes pasiának hogy elférjen a téliszalámi a lába között:-)))
Rakotsz egy kis sulyt felallsz es lobazod 5 percig , majd par nap mulva noveled a sulyt.Havi 3mm-el hosszabb lesz.
Semmi nem növeli! egy valami növeli, a sok szex -:) kenheted a neten hirdetett csodaszerekkel(lehúzás anyagilag) nyújthatod , súlyokat rakhatsz rá max impotens leszel...de ha akkor úgy is érzed mintha nagyobb lenne 15 perc múlva szépen visszaáll az eredeti alakjára..amivel megáldott a jóisten olyan is marad ezt el kell fogadni.. nem is volt de egyes orvosok elmondása szerint soha nem is lesz olyan szer ami véglegesen megnövelné.
Egek! Ne haragudj, de erre semmi szükség, nincs baj a méreteiddel. Ez is csak a média befolyása meg a pornóé, ami nagyon távol áll a valóságtól... 100-200 évvel ezelõtt senkinek sem jutott volna eszébe, hogy kicsi a mérete vagy a melle vagy nem szépek a szeméremajkai, esetleg az orra. :D Aki szeret, szeretni fog minden szépséghibával, aki meg nem, tehetsz bármit, mûanyag is lehetsz, csak a szex miatt fogod érdekelni. Szóval keress olyan nõt, akinél ez nem kérdés, nem feltétel, aki meg akar ismerni és aki téged akar, úgy ahogy vagy. :) 23/N
ennyi.
Minek nagyobb? Az enyém 13 cm, és soha senki sem panaszkodott...
A kérdező hozzászólása: Nem írtam oda: 14, 5 cm a hossza, és 4 cm átmérõ
de ha 9-10 cm neki, akkor a delikvens nem fog sikitani, max a nevetestol
én nem ajánlanám neked. A nõk többsége nincs is jobban oda a nagy péniszért, sõt. Az átlagos hossz 14-16cm. Bõven elég nagy átlagosságban, és ezt is tudod úgy használni, hogy sikítson a delikvens. Nem gyõzi már a társadalom hangsúlyozni, hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy ki van a farok végén és hogy csóválja! PEACE!
Van egy tuti módszer: szüless meg még egyszer, de elõtte azért beszélj a "fõnökkel" az igényeidrõl! ;) Amúgy nincs mit szégyellni, átlagos. Szûkebb csajoknak még nagy is lesz!

Mik a hererák kialakulásának jelei? A gombás pénisz jelei? Miért büdös a péniszem fürdés után pár perccel?

Sziasztok egy 16 éves fiú vagyok és egy kicsit megvagyok ijjedve az elmult 2 évben.Azért kezdtem most elkezdeni valamit lépni mert nyár óta nagyon elfajultak a dolgok.Tehát leírom a problémákat: a jobb herémen egy rízs szemnyi kinövés van és van mikor fáj van mikor nem.A péniszemen pöttyök vannak a fityma alatt és a fittymán kellemetlen szaga. van fürdés után eltelt kb 20 percel.És a péniszem folyamatosan viszket. KÉRLEK SEGITSETEK MERT TÉTLEN VAGYOK (ÉRTELMES ,ÉRETT VÁLASZOKKAL) köszönöm Mihez kezdjek?

Legjobb válasz: Esetleg, orvos? Vagy az nem trendi?

Esetleg, orvos? Vagy az nem trendi?
A gomba az tuti.
Értelmes választ szeretnél, de magad értelmes vagy-e? Hogyan kell érteni azt, hogy tétlen vagy? A kinövés biztosan nem gomba, de olyan zavaros amit írsz (megfejelve sok helyesírási hibával), hogy arra csak azt mondom, orvosnak mindenképpen mutasd meg. Ugyanez áll a büdös szagra, ami fürdéssel sem múlik, s viszket is. Ez biztosan gombás fertõzés. Vércukorszinted rendben van? (A cukorbetegség egyik kísérõjelensége a könnyen gombásodó lágy részek.) Nem kell hozzá szexuális érintkezés a bõrgombához, ez nem nemi betegség. Vényköteles kenõcs elmulasztja, amit esetleg tablettával is kombinál az orvos.
2 éve??? És fél éve durvul a helyzet? Orvos, kisdrága, orvos.
Pedig muszáj lesz.
Gombát külsõleg ÉS belsõleg kezelnek. Fõleg, ha ilyen régóta fennáll. Kencefice és gyógyszer együtt. Leggyakrabban helytelen tisztálkodási szokások miatt alakul ki.
nem valószínû a hererák. Viszont kezeltesd a fertõzésedet mert ez nagyon nem normális. Nem ksi fertõzés lehet hogy iylen tünete van mivel a legtöbbe setben a férfiaknak nem is jönnek elõ tünetek csak fertõzgetik össze vissza alányokat ezzel azzal és nem is tudnak róla hogy hordozók.JA ÉS A FÁJ PONTOS JJJJJJ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg valóban gomba lenne akkor ezt hogy lehet kezelni?És ez mitöl alakulhatott ki? Mivel még nem élek szexuális életet
A kérdező hozzászólása: Félek elmenni orvoshoz :/
A kérdező hozzászólása: Értem , akkor ezt sürgõsen kezeltetem.Már csak erre a "hererák" dologra kell magyarázatot találnom mert ez aggaszt a legjobban.
Én elmehetek helyetted, mert nekem is gombás, az említett cukor miatt. El is kell mennem, de neked jobb lesz tõle? Nem hinném. S mondom a zavaros-zagyva szöveged alapján a kinövés lehet ciszta, pattanás, varikokele, hugykõ, rossz- vagy jóindulatú daganat stb. Azt sem mi fogjuk megoldani. A rákbetegségek sok válfaja ma már eredményesen gyógyítható. Ám az esély a gyógyulásra az idõ múlásával rohamosan csökken. Inkább menjen el az ember háromszor feleslegesen orvoshoz, ha felmerül a gyanú, minthogy addig halogassa, míg késõ nem lesz.
a herén sok féfinak van kisebb dudor a férjemén is van de azt mondta az orvos ez teljesen normális, a legtöbb férfinek van de van akinek alig lehet érezni van akinek meg jobban.
A kérdező hozzászólása: Lehet az írásomat kritizálni este 12 kor telefonrol irkálva de szerintem nem ez a lényeg.

15 évesen már jó jel a 16 cm-es pénisz? Ezutána kor után még nő a pénisz vagy csak vastagodik, vagy hogy megy ez?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mennyire vagy nemileg érett (hangod mutált-e, szõrzet, izomzat kialakult-e, stb...). Ha ezek a folyamatok már nagyjából lezárultak, akkor nem hiszem hogy számíthatnál még növekedésre, viszont ha még nem érted el apukád magasságát, nem vagy reggelente borostás és az izmaid is nagyon vékonyak, akkor még reménykedhetsz. :P Még egy 2-3 centit szurkolj oda. :D

Ez attól függ, hogy mennyire vagy nemileg érett (hangod mutált-e, szõrzet, izomzat kialakult-e, stb...). Ha ezek a folyamatok már nagyjából lezárultak, akkor nem hiszem hogy számíthatnál még növekedésre, viszont ha még nem érted el apukád magasságát, nem vagy reggelente borostás és az izmaid is nagyon vékonyak, akkor még reménykedhetsz. :P Még egy 2-3 centit szurkolj oda. :D
Ekkora fog már maradni... 15 éves kor után már biztosan nem nõl semerre.
neked is meglesz az átlagméreted. 17-18 cm. ugyhogy jó :D
Fõleg, hogy az átlag méret 13-15cm és nekem se sokkal kisebb 15, 5cm 16/F
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, hát reménykedem mivel eggyelõre még nem borostásodom, viszont már a bajszom rendesen kezdett nõni, izomzat terén nem vagyok lemaradva, viszont még fejlõdnöm kell, mármint hogy még nincs teljesen mifejlõdve a mellizom stb...

Szeretkezés után, amikor a férfi kihúzza a péniszét a nőből, akkor ugyanott kellene maradnia az óvszernek, mint felhelyezéskor?

Múltkor együtt voltunk a barátommal, és amikor kivette a péniszét, akkor láttam, h. már nincs teljesen a helyén az óvszer, picit lejjebb csúszott, de még rajta volt félig. Fognia kellett volna az óvszert, amikor kihúzza, és akkor nem történik ilyen?

Legjobb válasz: Lehet kicsit nagyobb méretû óvszert vett mint amennyi kell. Lehet normál méretû a pénisze csak õ extra nagy méretû óvszert vett. :)

Lehet kicsit nagyobb méretû óvszert vett mint amennyi kell. Lehet normál méretû a pénisze csak õ extra nagy méretû óvszert vett. :)
Igen kicsit elmozdulhat ha vadabban mozogtok. De közben meg lehet igazítani idõnként. Mondjuk mikor pózt váltotok.
A kérdező hozzászólása: De végülis mivel nem csúszott le róla teljesen, nem kerülhet ki semmi belõle, szóval ez azért nem probléma, ugye? Nem tudom, h. mikor mozdult el, de szerintem csak a kihúzáskor.
El mozdul persze oka lehet nagyobb volt az ovszer esetleg hamarabb ment neki ossze a ......ja vagy ahogy az elozo irta vadabbul mozgott es lejebb csuszott nem para meg esik neha
Az óvszerhasználat egyik fontos momentuma, hogy kihúzáskor, fõleg ha már kezd összemenni a srác nemi szerve, a gumi szélét fogni kell. Ettõl még ne aggódj, semmi nem kerülhetett beléd, de érdemes erre figyelni, mert ha sokat vártok, akkor simán bent maradhat a gumi.

Hogyan növelhetném meg a péniszem méretet természetes uton?

Csak normalis valaszok.

Legjobb válasz: hüvelyi úton kell növelni

hüvelyi úton kell növelni
Megfelelõ pózban, ahol teljes a behatolás, a 10 centis pénisszel is simán ki lehet elégíteni a nõt, megfelelõ partner kell hozzá. A hüvely nagyon rövid és annak is csak az elsõ 7-8 centiméterén vannak érzõ idegek. Hiába akarja valaki 20 centi mélyre dugni, nincs ennyi hely. A méhszáj izgatását kevés nõ szereti, a legtöbben fájdalmasnak tartják.
"Ennyi gyokeret....tisztelet a kivetelnek" Mit gyökerezel itten? Ha lehetne mindenki csinálná!
Nem ismétlem NEM lehet növelni a méretét. Vannak eszközök amikkel ideiglenesen lehet valamilyen hatást elérni, de azok inkább veszélyesek mint ténylegesen hasznosak. Az egyetlen megoldás, hogy kibékülsz vele és megtanulod használni, mert nem abban merül ki a használat fogalma, hogy feláll és bedugod valahova. Ajánlanék figyelmedbe két dokumentumfilmet ami rávilágít a kérdésedre és talán választ is kapsz. [link] [link]
Mi vagyunk a gyökerek persze. Ember, errehogy lehet értelmes választ adni? Ha lehetne növelni mindenki 6méteres f*sszal mászkálna...
Hülye kérdésre miért vársz normális választ?:)
Ember fogd már fel, hogy azért nincs normális válasz mert nem lehet növelni!
sehogy.
Elkezded lobalni mint egy lasszot elkapod vele a dagadt szomszedot es maris nagyobb
A kérdező hozzászólása: Ennyi gyokeret....tisztelet a kivetelnek
Természetes úton sehogy
Természetesen oda teszel egy nagyítót és már nagyobb is. :D
ez engem is erdekelne
Sehogy.
köss rá súlyt!
Nézz pornót, s megnõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!