Találatok a következő kifejezésre: A pénisz kerületben vagy (7 db)

Sokan írják, hogy ennyi meg annyi a péniszük kerülete. Nem vagyok jó matekból, hogy lehet annak a kerületét megmérni?

Ugye van a hossza,sugara,az egyértelmű,de a kerülete mit takar?

Legjobb válasz: Egyébként én sem értem,miért a kerületét irogatják ,mikor átmérõ a fontos. 3 voltam.Toló mérõvel pontosan lehet mérni az átmérõt .

Egyébként én sem értem, miért a kerületét irogatják , mikor átmérõ a fontos. 3 voltam.Toló mérõvel pontosan lehet mérni az átmérõt .
De ha másképp nem megy, akkor gondolj arra, hogy a kisarasz (kb. 12 cm) a kinyújtott mutató- és hüvelykujjad közti távolságot jelenti. Most közelítsd egymáshoz ezeket az ujjakat és láthatod, hogyan lesz a tízegynehány centibõl kerület.
Csak neked, aki nem ismeri a matekot. Segítek. Vegyünk egy 3, 5 cm-es átmérõt (átlagos vastag). A kör kerülete: 2rPÍ, azaz 3, 5*3, 14 = 10, 99
Körbeméred. Észkombájn.
Enyhe kifejezés, hogy nem vagy jó matekból :D Fogj egy centimétert és tekerd körbe :) )) LOL
5 ös , akkor a kerület sem szabályos .Nincs feltüntetve a méret melyik részen készült .Ettõl független az átmérõ megadása jobb.Ki az , aki papirt, tollat fog, hogy a kerületbõl kiszámolja a vastagságot .
A kérdező hozzászólása: De ilyen tíz-tizenegy centit írnak kerületre. Mostakkor hol tekerjem körbe? Csak nekem tûnik az kissé vaskosnak?
#4: talán azért, mert az átmérõ attól függ, hogyan méred. Mivel a pénisz egyáltalán nem szabályos henger alakú. A kerület ilyen szempontból pontosabb képet ad.
Ezért van a cérna, és vonalzó .
A kérdező hozzászólása: Na! Köszönöm:D

16 éves vagyok a péniszem kerülete 12 cm. átlagos?

A péniszem merev állapotba 14 cm és 12 cm a kerülete ez átlagosnak számít?

Legjobb válasz: Miért érdekel? Egy nõt egy 12 centi hosszú, 8 centi kerületû pénisszel is kilehet elégíteni. Pisilni meg a 3 centis is jó... nem értem a problémádat.

Miért érdekel? Egy nõt egy 12 centi hosszú, 8 centi kerületû pénisszel is kilehet elégíteni. Pisilni meg a 3 centis is jó... nem értem a problémádat.
ha kicsinek gondolod a gyógyszertárban tudsz venni pénisznövesztõ gépet vagy tablettát
Most a kedvetekért megmértem az álló farkam kerületét: 14, 5 cm.
Nekem is 12 a kerülete és vékonynak látom! A kezem nagy, ezért lehet ez miatt tûnik vékonynak, nemtom.:S 20/F
Vastag, de átlagos hosszúságú kubikosfarkad van.
Nem normális! Vágd le!
Hát ha kicsinek tartod, akkor kicsi is... ez frusztrálni fog, látni fogják rajtad a lányok, és nem fog felállni :D Fogadd el inkább hogy teljesen jó mérete van vazzeg. Az átlag egyébkén 15 centi körül van, szóval semmi baja a fütykösödnek. A 12 centi kerület meg vastagnak mondható. Persze ha nem fog felállni, vagy bénán használod, akkor 20 centis is lehetne, kitörölhetnéd a seggedet vele. Egy nõnek nem a méret a lényeg, hanem hogy dugd szét, ha szexeltek, azt pedig akár 12 centis fütyivel is ellehet érni.
szerintem ez rossz kategóriába került
Az a problémája hogy 16 éves. Ilyenkor már mindenkinek hatalmas. Legalábbis az elmondásuk szerint, majd ide jönnek velünk csekkoltatni. Kedves kérdezõ, linkelj képet, ha photoshoppolod rájövünk, és megbüntetünk!
A kérdező hozzászólása: én kicsinek tartom fõleg alaphelyzetbe:(
Szerintem ne aggódj, teljesen átlagos méret. (lány vagyok)

1.17 vagyok 167 cm ehez mérten mekkorának számít a péniszem mérete? Merev állapotban 16cm hosszú 4, 5cm vastag a kerülete pedig 13, 3 cm.2. Ehez a mérethez melyik óvszert ajánlanátok?

Legjobb válasz: Menj be egy drogériába, vagy patikába, csapd ki a pötsödet a pultra, oszt' kérdezd meg az eladót, hogy melyik óvszert ajánlja.

Menj be egy drogériába, vagy patikába, csapd ki a pötsödet a pultra, oszt' kérdezd meg az eladót, hogy melyik óvszert ajánlja.
Olyat, ami rámegy.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, nem vágom hogy melyik lenne jó ezért tettem fel a kérdést.
"4, 5cm vastag a kerülete pedig 13, 3 cm" Itt valami nem stimmel... 13, 3 kerület az nem 4, 5cm vastag.
Akármelyik, semmi extra nincs ebbõl :) Óvszerbõl a hétköznapi bolti akkor nem jó, ha extra kicsi, vagy extra nagy - bár utóbbi esetben nem annyira lényeg, mert a gumit a fejedre is fel tudod húzni - és megközelítõleg akkoráról sem hallottam még :D
A sima normál gumi. (plò Durex Classic, D.performa, elite, ...)

Hosszúságra 16 centiméteres a péniszem, a kerülete 12 cm.14 éves vagyok. (? )

Vélemény, egyéb? (akik nem hiszik el, azoknak mondom, hogy hivatalosan is ennyi, mert a doktor mérte le.)

Legjobb válasz: Miért kell ezt nekünk véleményezni ? Kérkedni szeretnél vele .Te is azt gondolod ,hogy csak a nagy méret a jó ? Errõl nem szólt a doki ? Majd a jövõ eldönti mire is jutsz vele .

Miért kell ezt nekünk véleményezni ? Kérkedni szeretnél vele .Te is azt gondolod , hogy csak a nagy méret a jó ? Errõl nem szólt a doki ? Majd a jövõ eldönti mire is jutsz vele .
Kérdezte valaki? Lány vagyok de hidd el, hogy leszarjuk. A fiúkat meg nem hiszem hogy érdekli. Nem értem miért kell naponta 30 ilyen kérdést kiírni mikor senkit nem érdekel, hogy mekkora. Majd ha megkérdezik elmondod. Ettõl nem vagy menõ. Én se írom ki, hogy mekkora a mellméretem.
Miért mekkora a mellméreted?
Nem tudom mennyire komoly ez a kérdés. Mit kéne ezen véleményezni? Ilyet mégis milyen orvos és miért mér le?

Helo 16 eves vagyok a péniszem mérete 17cm és a kerülete 12 cm . Szerintetek ezek a méretek jók?

Legjobb válasz: 20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.

20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.
20:26: Te már láttál 12cm ÁTMÉRÕJÛ péniszt? Kérdezõ: Te puruttyát olvasol, oda külön ki is vannak gyûjtve az ilyen kérdések, nézz körül. ;)
ba*ki már kerültet is szoktak számolnii? :DDDDDD amúgy nem átmérõt akartál írni? De kéne tudnom még a sugarát is.
Hogyan számoltad ki a kerületét?! Érdekelne...Csak úgy matematikailag... XD
miért, ha nem levágod?
A kérdező hozzászólása: hat nem szamoltam bele a zacsit elore szolok
ki nem szarja le?
Figyelj amugy tényleg milenne ha inkább elöször körülnéznél a neten hogy mik az adatok és utána égetnéd magad itt ilyen kérdésekkel:DXD na pás MR 17 cm XDXD
És mivel mértél? Anyukád varráshoz használt "centijével", vagy acél mérõeszközzel? Jó annak, akinek ilyen kerekszámú farka van. Nekem még a 18 után is van valamennyi, de nem egészem 19.
Jó méret, de lehet növelni ha akarod...Segítsek?
hááát ez jóó xD zacsit is számolják??? xd de mi a francnak méricskélitek??? jobbak lesztek ?okosabbak netán? vagy csak tudni akarjátok az eredményét hogy aztán le leegyetek törve és jöjjetek ide kérdezõsködni hogy kicsi e. Szerintem még kérdezõnk is nagyított a 17 centíjével. Én speciel nem mértem meg egyszer se.Minek??
Király, hogy a magyar átlag 12, 9-15, 2 cm-ig terjed (orvosi könyvek), de ezen az oldalon mindenkinek 17-21 cm között van. Csak megsúgom, hogy a zacskót nem kell beleszámolni. Sajnos sokan bele szokták.
off: tetszik amikor matekzsenik dobálóznak olyannal amirõl fingjuk sincs mi az. a kerület mérhetõ egy mérõszalaggal akár.. abból már lehet átlag sugarat vagy átmérõt számolni. tolómérõvel mérhetsz átmérõket is.. legvastagabb ponton rámérsz, van vagy 6 centi és akkor keménykedhetsz hogy neked 6 centi vastag a p*csöd.. az már más kérdés hogy 2centivel lejjebb már csak 3centi:P de kb tök 8, szemre ránézel és azt mondod 16centi +-2 és 4centi vastag +-1. oszt jólét van. nem számít kb.. a vagina mérete kõ kemény 9-10centi. ezt tessék szem elõtt tartani.
xD de benéztem xd sorry .na röhögök a saját hülyeségemen :D
szia mau :) Na mi lesz a randimmal??? xD A kérdezõnek pedig: ezek a méretek a lehetõ legrosszabbak, ásd el magad. nem az számít mekkora hanem hogy tudod e használni
Nagyon kicsi, ezzel nem tudod kielégíteni a nõket sajnálom :(
Hogyan, hogyan? Hát Dé x pi na!
igen nagyon jók átlag fölötti :) az átlag 14-16 cm
Á, nem, köszi. Nekünk ez pont így jó.

A pénisz vastagságát kerületben vagy átmérőben kell megadni?

Legjobb válasz: Egyik sem! ùugy kell megadni hogy a mutatoujjaddal és a hüvelykujjaddal àtfogod és ha valaki megkérdezi neked milyen vastad a pöcköd megmutatod neki hogy kàbé ekkora!

Egyik sem! ùugy kell megadni hogy a mutatoujjaddal és a hüvelykujjaddal àtfogod és ha valaki megkérdezi neked milyen vastad a pöcköd megmutatod neki hogy kàbé ekkora!
A pénisz vastagsága pontosan egy maroknyi :D Különben az átmérõt és a kerületet is lehet használni a vastagság jellemzésére, a kettõ aránya pi értéke. (Ez az állandó farokmérés meg egy kicsit unalmas. Senkibõl sem lett még jó kovács pusztán attól, hogy nagy a kalapácsa.)
matematika 1-es. a kerület az kerület. a vastagságot az átmérõ adja.
:) )LOL térfogat én úgy tudom:)
na vazzeg, milyen kérdések látnak itt világot?
Feszínben vagy térfogat kell számolni.A kerület, terület csak síkidomoknál lehet számolni, az átmérõt nem lehet kicsámolni max.Ha levágja a férfiasságát mert az átmérõt a körnél mérjük a kör középpontjától.Szoval ha átmérõt akarsz mérni akkor ketté kéne vágnod :)
átmérõ, te, de ez milyen kérdés basszus?
NEM!!!térfogatban.... (istenem , ilyen kérdéseket??:P)
Itt senki nem járt matekórára baszki?? Nézzétek át a kerület számítás átmérõbõl fejezetet. A farkad vastagságát meg egyszerûen és praktikusan megállapíthatod egy horgolótûvel. (Addig nyomod, amíg épp át nem ért, majd kihúzod és leméred a piros részt)
az ug van hogy fogod a colostokot és... XD lol
Faszikáim, hengeres testeknél körfogatnak hívják azt, amirõl beszéltek. Az a "kerület". Az átmérõ meg az alapot alkotó kör síkidom átmérõje.
négyszögölben baszki -.-
Az utolsó elõtti hozzászóló vagyok. Nem igaz, hogy kerülete csak síkidomoknak lenne, hengeres testre keresztmetszetének kerületeként értelmezhetjük. A 4 cm-es átmérõt jóval nagyobb relatív hibával lehet mérni, mint a 13 cm-es kerületet, ezért gyakran kerületet mérnek, ebbõl lehet visszaszámolni egy átlagos átmérõt. Ilyen kerület-adatok találhatóak például az angol wikipédián is: http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_size
Elõttem szólóknak igaza van.A kerület számítást síkidomoknál használjuk.A hosszúság és a szélességét.Habár a te péniszed lapos nincs semmijen vastagsága nyugdtan számolhatod kerületben. Ámm az átmérõnél már a magasság, a szélesség és a vastagság kerül már számításba.Tehá átmérõ!
A kérdező hozzászólása: Nem farokméregetés céljából kérdeztem, egy ismerõsömmel egy másik kérdéshez kapcsolódóan ez felmerült, én kerületet mondtam õ átmérõt. az átmérõ szerintem azért nem jó mert azt nem lehet pontosan lemérni, ezzel szemben a kerületet igen, mint pl derékbõségnél sem átmérõt adunk meg.
Hmm... Úgy látszik én meg a nyelvtant hanyagoltam.

Fiúk és lányok! Hány cm a ti, vagy a párotok péniszének a kerülete?

Szerintem sokan kerületb?l számolt vastagságot, sokan pedig legnagyobb szélességet adnak meg a vastagságos kérdéseknél. Így remélem egységes mérés szerinti adatokat tudtok közölni. :D

Legjobb válasz: Kerület ~16-20cm Ármérõ: 5cm

Kerület ~16-20cm Ármérõ: 5cm
A kérdező hozzászólása: Ez bizonyára így van kedves 16/f, bár az én álltalam feltett kérdés alapján inkább a mérõszalag ipar lendülhet fel. :D Utolsó elötti hölgy! Értem, hogy nem mérted le, de, hogy értsd a kérdés lényegét, valószínûleg meg vagy vele elégedve, ezért nem fírtattad a méret témát... De gondolom ha ez elött valakinek jelentõsen kisebb volt, vagy ha ez után lenne, csak feltûnne igaz? :D Na, mi ezt a centizést azért forszírozzuk annyira, mert ez egy mindenki által ismert mértékegység, és ebben megadva kb el tudjuk képzelni a többiekét is, így be tudjuk saccolni, hogy még is kb megütjük e a normát. :D persze, ha nem számítana senkinek, és a csajok úgy lennének vele, mint pl a kézfej méretével, ogy mindenkinek amekkora úgy fogadja el, és e miatt nem kerül senki elõnyösebb, vagy hátrányosabb helyzetbe függetlenül attól, hogy amúgy milyen ember, és mit tesz meg a szex terén párja kielégítéséért, senki nem méregetné... :D üdv: 24/f
Pont annyi mint a te farkad hosszúságának a négyzetgyöke szorozva 4-el -3. Segített valamit? Lehet furcsa, de én nem méregetem egész nap. Szerintem elég nagy. De már értem miért fogy a boltba annyi vonalzó.... 16/f
Komolyan mondom lasan 6 éve együtt vagyunk de még nem mértem neki meg nem is kérdeztem meg tõle DDD
A kérdező hozzászólása: Elmondom nektek mire jó ez a folytonos centizgetés...: konkrétan arra, hogy az emberek megközelítõleg fel tudják becsülni, hogy az övék mekkora. Ez pedig abból ered, hogy pl egymás karját, vagy testalkatát elég jól be tudják mérni az emberek megközelítõleg, így mindenki tudja, hogy õ most milyen alkat... Egymás f.arkát viszont nem nézegetjük, vagy hasonlítjuk össze fogás alapján... Nyílván ha tök mesztelen járkálnánk, mint az õsemberek akkor nem foglalkoznánk pontosan a centikkel, mert akkor kb ránézésre meg lehetne mondani, hogy valakié nagyon eltér e az átlagostól, vagy nem, sõt akkor kb nem is lenne ekkora misztériuma a dolognak, mert mindenki a méretével együtt ismerné a másikat és akkor az csak olyan lenne, mint, hogy valakinek ovális, vagy kerek arca van e... Na ez az én meglátásom. :D
Õszintén szólva még soha nem támadtam meg a párom péniszét mérõszalaggal. Abszolút nem érdekel. Szerintem nem vagytok normálisak, hogy ezzel foglalkoztok. Mondd, mire jó?
28 cm és 8 cm vastag
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. -a pi-vel számolással én is tisztában vagyok, a kérdést azért így tettem fel, mert, mnt már párszor kifejtettem ezen az oldalon van aki azt írja, hogy öt cm vastag a farka, de ezt a legszélesebb pontjára érti...
4, 67 cm vastag [tudod, az atmero(d=2r)]. Szorozd meg pi-vel, es megkapod a keruletet...
Kedves kérdezõ az utolsó elõtti hölgy válaszoló vagyok! DD igen megvagyok vele elégedve akik meg elõtte voltak persze látni lehetet a külömbséget bár vhogy én mindig az átlagot fogtam ki se nagy se kicsi nem volt számomra megfelelõ volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!