Találatok a következő kifejezésre: A pém csak (24 db)

Mikor tesztelhetek először a ha mondjuk a pém csúszása miatt csak a 17. napon volt a pém és 31. napra nem kéne megjönnie (ezt a luteális szakasz 14 nap hosszából számoltam ki) akkor holnap a 27. napon tesztelhetek már? Gabriel tesztem van itthon.

A görbém biztató.

Legjobb válasz: Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.

Szerintem várj még a teszttel. A tesztek kb. két héttel a vélt fogamzástól mutathatnak elõször valamit, esetedben ebbõl még csak 9-10 nap telt el. Nagyjából a 30-31 nap körül lehet elõször tesztelni, de még az sem biztos, hogy kimutatja.
Belinkelnéd a görbédet?
Nekem 18 napon volt pé.Én 24 körül tesztelek és nekem is Gabriell van itthon.Remélem pozitívat tesztelünk.Felraknád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a.. Sziasztok . Itt a görbém , és akkor ha korán van várok , a páromnak csüt lesz a névnapja akkor tuti tesztelek hátha megtudom lepni egy poz tesztel. Ne hari hogy csak most válaszolok nektek. És remélem én is hogy mind a ketten poz tesztelünk.
Szia szerintem nagyon biztató a görbéd.Majd írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött én feladom nekem már soha nem lesz babám de nem értem miért jött meg hisz a hõm még mindig fent van :, -(( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..
Hát sajnos van akinek a hõ pár nappal a menszi megjövetele után esik le.Nekem is így volt a múlt hónapban.Nagyon sajnálom, de kérlek ne add fel!!!Bár mondjuk jó tanácsolja neked, olyan aki ha most meg jön ugyancsak feladja.De szurkolok neked hogy köv hónapban összejöjjön.Nekem kedden kellene jönnie, de remélem nem jön bár õszinte leszek nem igazán bízom a sikerben.Hát majd meglátjuk.

20. napon volt a pém, ma vagyok a 32. cn, ma reggel negatív lett a tesztem. Reménykedhetek még, hogy terhes vagyok? Lehet, csak még korai volt a teszt?

Tüneteim: Hányingerem van, h?m is fent van még, a mellbimbóm érzékeny.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!

Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!
Szia! 12 nappal a pé után még nekem is negatív volt a teszt, kb. a 19. napon lett erõs a csík. A hõ jó ha fenn van, hányinger még korai ilyenkor, de mondjuk ezt is egyéni, kinek-hogy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
NE GÖRCSÖLJ ENNYIRE!EGYSZER TERHES LESZEL, HIDD EL!!!!!

Mitől fájhatnak a melleim? Még csak a 15. napomon vagyok, és kb. mensi előtt pár nappal szokott csak. Lehet hogy hamarabb volt most a pém? Babára gondolhatok? Vagy hülyeség még? Fura, de pont úgy fáj, mint mensi előtt.

Ja, ebben a ciklusban kezdtem el inni a málnalevél teát. Esetleg annak lehet vmi mellékhatása a mellfeszülés?

Legjobb válasz: Valószínûleg peteérésed lehetett, nekem is mindig akkor fájt, ha még a menszi nem volt idõszerû.

Valószínûleg peteérésed lehetett, nekem is mindig akkor fájt, ha még a menszi nem volt idõszerû.
A kérdező hozzászólása: Peteéréskor sosem szokott fájni, akkor csak a hasam szúrkál. Inkább mensi elõtt 5-6 nappal kezd. Azért is nem tudom mi ez most.


Clostit szedtem azzal volt pém csak elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat és most a doki leálitott rola. Van esély a babára?

mert állitola a closti a következ? honapban is csinál pét. de a méhnyálkahártyát már nemvékonyitsa meg. volt már igy valaki?

Legjobb válasz: Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!

Én csak olvastam itt hogy 3 hónapig még hat a gyógyszer!

Ha tudom, hogy a 15. napon volt a pém, akkor - mivel a második szakasz mindenkinek egyformán 14 nap - tuti biztos, hogy 29 napos a ciklusom? Tehát a 30. ciklusnapon kell megjönnie? Vagy ezt csak egy okos kitalálta, de teljesen nem tuti.

csak azért, mert nekem 27-28 naposak mindig a ciklusaim. És ma vagyok a 30. napon. A 7-9 dpo-n menzi szer? görcseim voltak és szurkált a hasam alja, de aztán ez teljesen elmúlt és semmi szokatlan érzésem nem volt. Most már harmadik napja görcsöl - enyhén - a hasam, mintha megjönne...lehet, hogy sikerült?? Vagy ez még mindig inkább olyan vagy igen vagy nem? Ezt már kimutatja a teszt, ha este csinálom?

Legjobb válasz: A 14 nap csak az átlag. A normális luteális fázis 12-16 nap között egyénenként változhat. Egy holnap reggeli tesztet megér szerintem! Nagyon drukkolok!

A 14 nap csak az átlag. A normális luteális fázis 12-16 nap között egyénenként változhat. Egy holnap reggeli tesztet megér szerintem! Nagyon drukkolok!
TESZTELJ!!! :D, drukkolok! A 14 napot meg felejtsd el. Az igaz, h egyedenként állandó, fix napszám a luteális, de ez a szám emberenként változó.
Igen, lehet! Sok sikert!
Igen lehet, mert a spermiumok nem csak egy napig életképesek. Mi peteérés elõtt 2 vagy 3 nappal voltunk együtt, és babánk megfogant. :)
Igen.

Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenlőre sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétfő hajnalra esik mindig. Tényleg kicsi így az esély? Vagy csak pletyka?

Sziasztok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenl?re sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétf? hajnalra esik mindig. Eddig azonban nem jött össze. Valaki azt mondta nekem hogy így kicsi az esélye. Ha péntekt?l vasárnap vagy max hétf? estig tudunk próbálkozni, mert legalább a 12-16 ik napig akciózni kell. Így azt mondta minimális hogy bejön a baba. Teljesen letörtem. Igaz ez?

Legjobb válasz: Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami

Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami
Sajnos ezzel nem ertek egyet, a legjobb az, ha a cilus 10. es 20. napja kozott masfel, ket naponta szexeltek, ez adja a legnagyobb eselyt (statisztika)

Méhnyálka vastagitot szedtetek már? én most akarom mondani a dokinak hogy adjon nekem mert eddig clostival is volt pém csak vékony a nyálkahártya

és hogyan kell azt szedni hanyadik naptol fogja adni a doki?

Legjobb válasz: Valószínû Duphastont fog adni, a ciklus 2. felében kell majd szedned!

Valószínû Duphastont fog adni, a ciklus 2. felében kell majd szedned!

A pém után csak 3 napig volt fenn a hőm, ez normális?

Biztos, hogy volt pém, mert a mikroszkóp ennyire szépen még sosem mutatta a páfrányokat.

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor fenn is marad. A jelek pedig peteérésre utalnak.

Ha terhes vagy akkor fenn is marad. A jelek pedig peteérésre utalnak.
Szerintem meg nem . Legalább 5 (!) napig fennt kell lennie a hõdnek. Ezt követõen egy lassú csökkenés következik be, ami a közeledõ mensi jele. Ha huzamosan fentmarad a hõmérsékleted a luteális fázisban, az már babót is jelenthet. :) A páfrányok jelenthetnek egy próbát is a szervezeted részérõl, az nem jelenti hogy a petesejted ki is lökõdött. Nekem múlt hónapban a 15-ik napon totál páfrány volt a mikroszkóp, de sem a hõ, sem az LH teszt nem bizonyította a peteérést.(ami abban a hónapban a 26-ik napon volt) Van egy nagyon jó oldal, érdemes itt szétnézned: http://www.babatervezok.otthona.net Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ez már a 4. hónapja, hogy hõmérõzök. Eddig úgy nézett ki a görbém, hogy a pé elõtt 1 nappal leesett, utána a luteális fázisban végig fenn volt közel azonos értékeken, azután menzi napján megint leesett. Ezért nem értem a mostanit. Egyébként ismerem az oldalt, onnan rendeltem barátcserjét. Lehet, hogy ez okozza, mert ettõl a hónaptól szedem csak.
Szió, szerintem nem a barátcserje. Azt szedtem én is. Egyébként nekem is volt ilyen hónapom, nyugi, a dokim is azt mondta, hogy tök természetes ha van egy nõnek anovus ciklusa is, ha már több, az már gáz. :) Én is azt hittem az elõzõ hónapban, és kiderült hogy próbálkoztam csak a pé-vel, végül 40 napos ciklus lett a vége

Jónás módszerhez kaphatnék egy kis segítséget? Ha jól csináltam, febr.1-re tette a napomat, a pém viszont csak 6-a körül lesz. Mivel nincs megbízható angol tudásom szeretnék segítséget kérni.

Valaki megnézné nekem? 79.06.30 születtem, 13.00-kor Hajdú-Biharban. Köszönöm

Legjobb válasz: megkaptam a privit és oda fogom küldeni a naptáradat. egy két perc és menni fog.

megkaptam a privit és oda fogom küldeni a naptáradat. egy két perc és menni fog.
az elseje nálad a jónás nap , és az azt megelõzõ 3 nap a termékeny napod akkor kell minél többet együtt lenni hogy a jónás napra (jelen esetben neked elsejére) odaérjenek a kiskatonák ahova kell szóval te esetedben Január 29 , 30 , 31 akkor kell sokat együtt lennetek , meg persze máskor is nemcsak ezeken a napokon egy hónapon keresztül de ezen 3 napon sokszor a többin a megszokott módszerrel....
Szia. Ha elárulod a kedves neved és és a születésed pontos helyét belinkelem neked ide a naptáradat és leírom hogy értelmezd.
Kedves elsõ válaszoló! Nekem is segítesz ez ügyben?
Szia. Elsõ válaszoló vagyok. Persze segítek nagyon szívesen csak add meg az adataidat és belinkelem neked ide e kérdés alá vagy ahova szeretnéd. Neved pontos születési hely idõ és idõpont hány órakor.
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privire. köszönöm a gyors választ!
Egyébként jól csináltam mert most olvasom a kérdésed és igen február 1 a jónás napod de olvad el a priviben küldöttet és a február 1 az nem a peteérésed napja hanem a születési holdfázisod által számított termékenységi napjaid a kettõ nem ugyanaz és a születési holdfáziskor való fogantatás esélye 85% a peteéréskor meg csak 15% bár ezt nem tudom alátámasztani mert még én is csak 1 hónapja próbáltam naptár szerint is de nem jött be de remélem neked segít rögtön én meg bízok a 2. hónapban... :_)
A kérdező hozzászólása: Mi már 9. hónapja próbáljuk, novemberben néztem elõször jónást. Az hogy fiú, vagy lány, teljesen mindegy. Meg most azt próbáljuk még, hogy 5-6 naponta bújunk csak össze. Akkor 1-én vagy inkább holnap lenne biztosabb? Ezt is javasolták, mert eddig 2 naponta álltunk rá, de mondták az túl sok. nehéz, mert mindenki mást mond. Mi meg mindenhogy kipróbáljuk, egyszer csak bejön.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!