Találatok a következő kifejezésre: A pécsi klinikán adnak (4 db)

Nekem is a magándokim végezte a genetikai Uh-t.
Ha van magándokid, kérd meg, hogy õ csinálja. Nekem mindig így volt. Mindent megmutatott, elmondott, képet és videót is lehet kérni, persze nem ingyen. Ha idegen doki vizsgál, jó hogy személytelen, akkor lát elõször. Persze attól még elmondhatna mindent. Én feltétlenül kérdeznék, jogom van hozzá.
Nekem nem adtak képet és nem mondtak semmit!teljesen személytelen volt és futószalagon mennek a kismamák!Biztos megnézte a doki rendesen de nem mertem még kérdezni sem mert olyan volt a hangulat!!Remélem neked kellemesebb élmény lesz, majd írd meg milyen volt!
A kérdező hozzászólása: Oh, most nem nyugtattál meg. De azért papírt kaptál ugye, amivel a dokihoz és a védõnõhöz el tudtál menni? Apuka bent lehetett?
Papírt kaptam, abba leírt mindent és az apuka nem volt bent de szerintem bemehet.A doki nem elõször látott de ha elõször lát is legyen kicsit kedvesebb vagy ha unja menjen el portásnak!Nem hiszem, hogy ez magyarázat ha 1 orvos flegma és elutasító!Mondjon csak annyit, hogy szépen fejlõdik és minden rendben!
Ja és még annyit, hogy van magán dokim de ezt õ nem csinálhatja mert ez genetikai ultrahang!
Hát nem tudom. Mindenki mondja, hogy milyen bunkók ott. Én 1hete voltam és a doki nagyon jó fej volt. Meg az asszisztens is. Pedig még féltem, hogy bunkók lesznek, mert már majdnem vége volt a rendelésnek. Elmondta, hogy a korának megfelelõen fejlõdik. Sõt még azt is megmondta hogy kisfiú lesz.

A Pécsi Nőgyógyászati klinikán 18 hetes uh-ról adnak képet? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Alapbol nem adnak. Azt hiszem 1000huf/kep, de erre nem eskuszom meg. Viszont, ha felhivod a recepciot, tuti megmondjak.

Alapbol nem adnak. Azt hiszem 1000huf/kep, de erre nem eskuszom meg. Viszont, ha felhivod a recepciot, tuti megmondjak.
500 vagy 1000 most én sem tudom pontosan
1000ft ès szólj elôre, hogy szetetnèl kèpet

A Pécsi Szülészeti Klinikán milyen babacsomagot adnak (Felicitas vagy Bonita) és mostanság mi található benne, mert úgy tudom szinte minden nap változik a tartalma? 35 hetes km.

Legjobb válasz: mindkettõt.Prospektusok.Pampers pelenka,sudocream fényképtartó.Domestos.Jonsons fürdetõ.Neogranormon kenõcs.Van amelyikben cumi is van.Sör.

mindkettõt.Prospektusok.Pampers pelenka, sudocream fényképtartó.Domestos.Jonsons fürdetõ.Neogranormon kenõcs.Van amelyikben cumi is van.Sör.


A pécsi szülészeti klinikán adnak hálóinget szüléshez, vagy vinni kell sajátot?

Legjobb válasz: Nálunk nem adtak, igaz én 2006-ban szültem, azóta már sok változás történt állítólag. Bizots ami biztos, vigyél magaddal. A kínaiban olcsón lehet kapni, arra, hogy összevérezd, stb, szerintem tökéletes. Igaz, nekem átöltözni se volt idõm, mert császáros voltam.

Nálunk nem adtak, igaz én 2006-ban szültem, azóta már sok változás történt állítólag. Bizots ami biztos, vigyél magaddal. A kínaiban olcsón lehet kapni, arra, hogy összevérezd, stb, szerintem tökéletes. Igaz, nekem átöltözni se volt idõm, mert császáros voltam.
A megyeiben szeretik, ha van sajátod, de én is úgy estem be, és kaptam. Az édesanyák útján nem tudom mi a helyzet... De legtöbb helyen saját lehet, kell..
Az Édesanyák útján? Ott általában vinni szoktak, de gondolom, ha valaki az utcáról esik be szülni, akkor csak kap valamit. De amikor én bementem, akkor mondták, hogy öltözzek át, nem volt kérdéses, hogy van-e nálam. Én vettem egy olcsóbbat kínaiban, de a mai napig használom, mert egyáltalán nem lett véres.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!