Találatok a következő kifejezésre: A pécsi klinikán (78 db)

A pécsi klinikán milyen és hány ágyas kórtermek vannak?

Legjobb válasz: A szülészeti klinikára gondolsz? Gyerekágyra? Egyágyas a legkisebb, és azt hiszem ötágyas a legnagyobb.

A szülészeti klinikára gondolsz? Gyerekágyra? Egyágyas a legkisebb, és azt hiszem ötágyas a legnagyobb.
Amikor én voltam, csak a babák sírdogáltak. :) A mamák max. dudorásztak a folyosón, de biztos attól is függ, milyen csapatot fog ki az ember. Aludni tényleg nem sokat lehet, azért igyekszünk hazafelé. :) Egyetértek, a gyerekágyas személyzet néhány tagja lelombozó... Sajnálom a kis koraszülött babákat.:(
Mi az, h ordítanak a mamák??:-O Remélem azért jobb a helyzet, mint egy kolumbiai sitten...:-/ :-D 1-2 hét múlva mennem kell nekem is, és ez így elég ijesztõ...
Szia! Én egy hónapja szültem ott. Végigjártam az intenzívtõl a gyerekágyig az összes osztályt. A patológia pl. egy hónapja lett kifestve ( bár te oda nem hiszem, hogy kerülsz ). Van 2 ágyastól a 6 ágyásig. Nekem inkább a személyzettel volt problémám, fõleg a gyerekágyon. Mondjuk ott éjjel nem nagyon kell aludni, sírnak a babák, a mamák meg ordítanak, mert sír a baba. Szóval ott mindig zajlik az élet... Nekem elég kellemetlen volt ott, mivel én nem láthattam a babáimat ( koraszülöttek voltak, nem élték túl ) Én nagyon kikészültem ott.
Még mindig elsõ. Bocsi, a pontosítást azért kérdeztem, mert már a Rákóczi úti (megyei) szülészet is a klinikához tartozik. Igazi alternatív szoba csak egy van: http://aok.pte.hu/index.php?page=egyseg&egy_id=440&nyelv=hun.. az Édesanyák útiban. És egy van a megyeiben is. Kád van több szobában is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
köszönöm szépen a linket!
Elsõ vagyok. Itt elég sok hasznosat olvashattok: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=246158, szerintem leírtunk mindent. :)
Bocsi hogy közbeszólok, de én is akartam hasonló kérdést feltenni! Mivel úgy tudom a megyeibe már nem igazán fogadnak ha nincs ottani orvosa az embernek, ezért én is a Klinikán fogok szülni júniusban. Mit kell, illetve mit lehet oda vinni a babának? Adnak elég pelust-vagy jobban járunk ha viszünk majd itthonról? Ha esetleg tudnátok, megköszönnöm ha leírnátok!
A kérdező hozzászólása: Igen, az Édesanyák úti klinikára. De azt hittem ebben a kategóriában egyértelmû! :)
Ja bocs, csak a fél kérdésre válaszoltam. Kórházhoz képest elég jók, szerintem vidáman ki lehet bírni azt a pár napot, amit szülés után kell ott tölteni. Azt hiszem, egy van, amiben nincs fürdõ, abból a közösbe kell járni. A többiben van zuhanyzó és wc.
A kérdező hozzászólása: Én is sajnálom a babáidat, sok erõt kívánok a továbbiakhoz!

Milyen a pécsi klinika új szülészete?

Legjobb válasz: 2 hete szültem a klinikán, akkor még nem volt kész, akkor csinálták. A régi szülõszoba ugyanolyan jó volt, nem az a lényeg, szerintem - a doki meg a szülésznõ a fontos. Nerkem szuperek voltak 2- óra alatt végeztem is:))

2 hete szültem a klinikán, akkor még nem volt kész, akkor csinálták. A régi szülõszoba ugyanolyan jó volt, nem az a lényeg, szerintem - a doki meg a szülésznõ a fontos. Nerkem szuperek voltak 2- óra alatt végeztem is:) )
28-án született kisfiam igaz császármetszéssel, de nem úgy indult. A szülõszobák gyönyörûek, tiszták, a szülésznõ kedves volt. A gyermekágyas osztályon minden nõvér nagyon aranyos, kedvesek, és bármiben segítenek ha szükség van rá. Aki kéri annak mindent megmutatnak (tisztába tevés, fürdetés, szoptatás). Pozitív élményekkel jöttem el a klinikáról, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja igen! És a látogatók bejöhetnek az osztályra és babázhatnak. Nagyon jó!

Van itt kismama, aki Prof. Dr. Bódis Józsefhez jár terhestanácsadásra, és nála is fog szülni a Pécsi klinikán? Vagy aki esetleg nála is szült már?

Véleményre volnék kíváncsi,esetleg hogy hogyan zajlott vele a szülés,stb. Tudom,hogy ügyes és korrekt,de mégis kíváncsi lennék a tapasztalatokra.


Melyik dokihoz érdemes járni a pécsi Klinikára? Kit ajánlanátok?

Költözés miatt 35. hétt?l Pécsett kell terhesgondozásra járnom, emiatt ott is szeretnék szülni augusztus közepén, de a Klinikán (Édesanyák útja) nem sok mindenkit ismerek. Panka doktorhoz már jártam, de ? pont akkor szabin lesz. Kit ajánlanátok még?

Legjobb válasz: Szörényi András! Én nála szültem..

Szörényi András! Én nála szültem..
Dr.Kovács Kálmánt!! Nekem õ a dokim. 38 hetes km

A Pécsi Klinikán mikortól van ügyelet? És ki az ügyeletes orvos?

Legjobb válasz: http://www.kk.pte.hu/pages/aloldal.jsf?id=358754

Ha jól emlékszem du. 3 órától, az ügyeletes doki pedig aki be van osztva, mindig más és más.
A kérdező hozzászólása: és azt meg lehet valahol nézni hogy most ki rendel és meddig? ha jól tudom ügyeletbe a Hanzli doki lesz, és tegnap voltam nála, még most is fáj a hasam, pedig én nem vagyok kényes. És ma mindenképp kell mennem :(
Max. felhívhatod õket, és megkérdezed. De ha mindenképpen menned kell, akkor szerintem nem tudsz mit csinálni.

12. heti uh-á a pécsi klinikán, hüvelyi vagy hasi? Már nem vagyok képbe.

Legjobb válasz: Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.

Helytõl függetlenül a legtöbb 12. heti uh már hasi.
Mindenképpen hasi, nekem 9.héten is már az volt (Pécs)
02. 04-én voltam, és hasi volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszi.Igen már túl vagyok rajta, hasi volt :)

A pécsi klinikán fogok szülni (édesanyák útja). Noncs fogadott dokim, az ügyeletesre bízom magam. Mire számíthatok?

mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.

A kérdező hozzászólása: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.

Jövő héten megyek 4D-re a pécsi klinikára. Megéri oda menni? Jól dolgoznak a dokik?

Legjobb válasz: Szia! Ismerõsömtõl hallottam hogy nagyon jó felvételeket klszítettek és kedvesek voltak. A 18 hetes Uh-n velem is aranyosak voltak. Én holnap megyek 4D-re, majd megírom hogy milyen volt! Üdv: 23 hetes kismami

Szia! Ismerõsömtõl hallottam hogy nagyon jó felvételeket klszítettek és kedvesek voltak. A 18 hetes Uh-n velem is aranyosak voltak. Én holnap megyek 4D-re, majd megírom hogy milyen volt! Üdv: 23 hetes kismami
Köszönök mindent!!!!
A kérdező hozzászólása: a klinika az Édesanyák utján van.
A kérdező hozzászólása: ott, ahol a sima ultrahangot végzik. ott kell szólni, hogy 4 D-re jöttél. maga a vizsgálat egy külön szobánban történik. elõtte mindenképpen telefonálj oda!
Szia, köszönöm a válaszod! Nem is figyeltem a dátumot! Nem tudom, hol lehet, a genetikai tanácsadás körül? Hétfõn megpróbálom õket felhívni, hááátha. :) Nagyon köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: tudod, hogy helyileg hol van a klinika, és azon belül a 4D-s vizsgáló? ha nem, segítek.
A kérdező hozzászólása: szia. a kérdezõ vagyok. kb. 1 éve tettem fel ezt a kérdést, érdekes, hogy most találtál rá:) már 7 hónapos a kislányom, augusztusban született a klinikán. a tavalyi tapasztalataimat tudom leírni: akkor 10 000 ft volt egy vizsgálat, elõre be kell jelentkezni: 72/536-001/5112
Sziasztok! Nekem ezzel kapcs lenne kérdésem? Szerintetek megérné még ide mennem? 33 héten vagyok. Hol lehet bejelentkezni? Mennyit kell várni? Mennyibe kerül? Köszi!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. most hány hetes vagy?
A második válaszadó vagyok: Nekem dr. Bay Csaba csinálta az uh-t, február 26-án voltam.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! köszi a válaszokat! Az elsõ válaszolónak: voltál ma? várom a beszámolót!:) melyik doki vizsgált? vagy az mindegy? mindegyik jó?
Szia! Én a 19. héten voltam, de elmegyek mégegyszer. Mi ugyan képet nem kaptunk, de nem is kértünk, dvd-t igen. 20 perc volt, minden alaposan elmagyarázott és megmutatott az orvos. Az arcocskáját nem akarta megmutatni, de a doki nem hagyta annyiban és a végén még egy ásítást is sikerült "elkapnunk".
A kérdező hozzászólása: elõre is köszi. arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi ideig tart. adnak-e dvd-t és fotót. rendesen átvizsgálják-e a babát.
A kérdező hozzászólása: sikerült elintézned? milyen volt?

A pécsi klinikán érdekelne az apás szülés. Venni kell "kispapa" szettet? Mennyibe kerül? Mi van benne? A császármetszésre be lehet menni? Ha nem, hol lehet lenni, a babát megfogni?

Legjobb válasz: Háát, én 3 éve szültem ott, a férjem ott volt velem végig és nem kellett venni semmit. Császárnál nem tudom mi a helyzet, Most is szeretném ha ott lenne, pár hét még.

Háát, én 3 éve szültem ott, a férjem ott volt velem végig és nem kellett venni semmit. Császárnál nem tudom mi a helyzet, Most is szeretném ha ott lenne, pár hét még.
Velem anyukám volt bent 1000 Ft volt a "kezeslábas" amit ráadtak, császár lett oda nem jöhetett de az ajtó elött várt, ahogy megvolt a baba kivitték neki is megmutatni.
Tavaly júliusban szültem, 1000 forint a ruha szett (bebújós felsõ, nadrág és cipõre tutyi. Egy hozzátartozó lehet bent (nálam bent volt a férjem és anyum is a szülésznõm elintézte :) , a dokimnak meg nem szóltak..... Császárnál a mûtõ elõtt várhatnak, be nem mehetnek, de a baba vizsgálata után kiviszik megmutatni, amíg téged varrnak. Császár után a szubintenzívre a szobába is bemehet látogató, a gyerekágyasra nem.
A kérdező hozzászólása: A kispapa csomag 1500 Ft most és szerencsére sima szülés volt. :)
3-as vagyok.Gratulálok nektek!Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!