Találatok a következő kifejezésre: A pécsi fogok szülni (9 db)

A szülésznönek is kell adni pénzt (szoktak? )? Nem fogadott szülésznö aki épp ott van! Pécsen fogok szülni az édesanyák uti klinikán, ott mi a szokás? Toth tamás menyit kér a szülésér?

Nem tudom hogy készüljek anyagilag,és jo ha a FÉRJEM ADJA ODA A PÉNZT A DOKIMAK?

Legjobb válasz: A szülésznõnek akkor szoktak,ha fogadott.

A szülésznõnek akkor szoktak, ha fogadott.
Nehéz kérdés a hálapénz mindig szerintem. Kötelezõen nyilván nem kell adnod neki. Viszont az esetek nagy részében (kivételek persze mindenhol vannak) viszont ha problémamentesen zajlik a szülés a dokit az ember nem túl sokat látja, gyakran még akkor sem, ha fogadott. A szülésznõt viszont annál inkább.Õ az aki az elejétõl a végéig jobb esetben "végigkiséri" a szülést, a kismama és a baba útját. Szóval szokás-nem szokás (nem odavalósi vagyok), haa meg vagyok vele elégedve én adnék. Mondjuk nem feltétlen pénzt, lehet az egy ajándékcsomag vagy valami apróság is. Persze tudom, hogy a munkáját végzi és azért kapja a fizetését, de annyira fontos dolog az ember lányának az életében a szülés, hogy a segítségét én valamilyen módon meghálálnám. De nyilván ez csak az én véleményem.
nem tudom aktuális-e még a kérdés, azért válaszolok, ha nem bánod. Én 2006 júliusában szültem nála, végig magánon jártam hozzá (ami akkor 4000 ft/alkalom volt), POSE-tól indult szülés, ami végül császárral ért véget. 20000 ft-ot adtam neki, amikor a varratokat szedte ki, mert úgy éreztem, hogy a magánrendeléssel a szülés egy részét is kifizetem, ezen kívül kapott még egy kb 10e ft értétû ajándékot (azt személyesebbnek éreztem a pénznél) és látszólag örült neki. A napokban fog születni a második babám, ha tehetném, most is õt választanám, nagyon elégedett voltam vele, a vajúdás alatt is szinte végig velünk volt (ez még a régi, függönyös szülõszoba), én inkább a szülésznõt nem láttam sokat (szerencsére, mert nem volt épp szimpi). Könnyû szülést kívánok!(ha még nem vagy túl rajta)

Nemsokára fogok szülni Pécsen az édesanyák uti korházban, milyen ott a szülés, a személyzet? Mit kell vinnem a babának, magamnak?

Legjobb válasz: pelenkát, popsitörlõt, úgy tudom..., legalábbis a védõnõ ezt mondta. én még csak 36 hetes vagyok, én is ott szeretnék majd szülni. mikorra vagy kiírva?

pelenkát, popsitörlõt, úgy tudom..., legalábbis a védõnõ ezt mondta. én még csak 36 hetes vagyok, én is ott szeretnék majd szülni. mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: én 33hetes vagyok.szeptember közepére vagyok kiirva
voltál szülõszobalátogatáson? elvileg a védõnõd értesít az idõpontjáról. ha õ külön nem szól, kérdezz rá, hogy mikor lesz a következõ alkalom. ha még nem voltál, feltétlenül menj el, mert sok hasznos dolgot elmond a szülésznõ.

Van itt kismama, aki Prof. Dr. Bódis Józsefhez jár terhestanácsadásra, és nála is fog szülni a Pécsi klinikán? Vagy aki esetleg nála is szült már?

Véleményre volnék kíváncsi,esetleg hogy hogyan zajlott vele a szülés,stb. Tudom,hogy ügyes és korrekt,de mégis kíváncsi lennék a tapasztalatokra.


Milyen élményetek van a pécsi megyei korházzal kapcsolatban? Ott fogok szülni és érdekelnének a vélemények.

Legjobb válasz: Szia!én is ott szültem és nem csalódtam.a kórház szép és tiszta.az ott dolgozók kedvesek,türelmesek és segitõkészek.könnyû szülést neked!

Szia!én is ott szültem és nem csalódtam.a kórház szép és tiszta.az ott dolgozók kedvesek, türelmesek és segitõkészek.könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: köszi

A pécsi klinikán fogok szülni (édesanyák útja). Noncs fogadott dokim, az ügyeletesre bízom magam. Mire számíthatok?

mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.

A kérdező hozzászólása: köszi a részletes beszámolót. remélem, nekem is szerencsém lesz.

Toth Tamásnál Pécsen a szülészeti (édesanyák utja) klinikán fogok szülni, mennyire törödik a nála szülő nőkkel, el lehet érni ha kell?

Nem tudom hogy érdemes e megfogadni orvost a szüléshez,ott van amikor kell vagy éppen nem ér rá?G yakrabban figyel rád szülés után?

Legjobb válasz: szerintem fogalmazd meg újra a kérdésedet, mert tök magyartalan, érthetetlen!

szerintem fogalmazd meg újra a kérdésedet, mert tök magyartalan, érthetetlen!
Szerintem érthetõ, de mégsem tudok rá válaszolni, mert nem ismerem. Sztem meg lehet szülni fogadott doki nélkül is, bár én is fogadtam. :) (De lehet csak azért mert ma ez a menõ) 1x jött be hozzám szülés után, mikor a borítékot átadtam. Ja, és nem Pécsett? :) )
igen, miután kijavították a kérdezõ fogalmazási hibáit, valóban érthetõ...

A gyerekágyas osztályra mikor jöhet látogatoba az apuka, és meddig lehet nála a baba? Pécsen az édesanyák utján Fogok szülni, meddig lehet kivinni a babát az apukának és a töbi látogatohoz?

Ugy értem ha jön az apuka látogatni azt tudom hogy nem jöhet be a szobába de a babát menyi idöre vihetem ki hozzá?Hallotam olyan korházrol ahol az apuka segitht a baba ellátásában a mamának de az nem valoszinü hogy itt vab?!Mik a tapasztalataitok,hogy van a látogatási rend??PÉCSIEK IRJATOK,AKI TUD VALAMIT ERRÕL!!Köszönök minden választ elöre is!!!

Legjobb válasz: reggel 9 és este 7 között jöhetnek látogatók. a szobába nem lehet bemenni, csak a társalgóba/ebédlõbe. én 4 hete szültem ott. a baba addig lehet ott, ameddig akarjátok, ill. ameddig õ jól elvan veletek.

reggel 9 és este 7 között jöhetnek látogatók. a szobába nem lehet bemenni, csak a társalgóba/ebédlõbe. én 4 hete szültem ott. a baba addig lehet ott, ameddig akarjátok, ill. ameddig õ jól elvan veletek.
Reggel 9-tõl este 7-ig van a látogatás, bárki mehet, akit csak szeretnél. A szobába nem lehet bemenni, hanem van egy közös tér, ahol az étkezések is zajlanak, oda nyílnak a szobák is, tehát nem kell az osztályról kimenni. Oda mehetnek a látogatók, és oda mész ki hozzájuk te is. Ha látogatód jön, szól a nõvérke, ha nem vagy épp kint. Amúgy én örülök neki, hogy a szobába nem lehet bemenni, engem zavart volna, ha mindenkinek a rokona bemászkál, amikor én mondjuk nem vágyom társaságra, vagy éppen szoptatok. A babát annyi idõre viszed ki, amennyire akarod. Persze ha épp vizsgálatra viszik el, akkor nem, azt meg lehet várni. Ja, amikor ebéd van, akkor azt a látogatóknak kint meg kell várni, mert nem lenne helyük.

Pécsen az édesanyák utján fogok szülni, mennyibe kerül a szülés Toth Tamás doktornál?

Hozzá jártam végig és remélem hogy ott lesz amikor kell,ha valaki tud rola kérem irjon!

Legjobb válasz: Ha õ a kirendelt orvosod, akihez tartozol, akkor igazából ingyenes kell legyen, ha pedig szánsz neki valamit 20 ezer bõven elég. Ha fogadott orvosod, akkor vagy megmondja mennyit kér, vagy adsz neki amennyit gondolsz.. Én a megyeibe tartozok, de mindenkitõl azt ahllottam, hogy kb így megy...Ha az van amit elsõre írtam, hogy hozzá tartozol és bent lesz a szülésen és meg vagy elégedve, akkor is ingyenes a dolog, meghálálhatod egy üveg borral, de akkor az anyagi része rád van bízva..arra gondolok, hogy 20 -nál többet akkor sem érdemes, mert költsd a babádra.

Ha õ a kirendelt orvosod, akihez tartozol, akkor igazából ingyenes kell legyen, ha pedig szánsz neki valamit 20 ezer bõven elég. Ha fogadott orvosod, akkor vagy megmondja mennyit kér, vagy adsz neki amennyit gondolsz.. Én a megyeibe tartozok, de mindenkitõl azt ahllottam, hogy kb így megy...Ha az van amit elsõre írtam, hogy hozzá tartozol és bent lesz a szülésen és meg vagy elégedve, akkor is ingyenes a dolog, meghálálhatod egy üveg borral, de akkor az anyagi része rád van bízva..arra gondolok, hogy 20 -nál többet akkor sem érdemes, mert költsd a babádra.
A kérdező hozzászólása: fogadott orvosom, de nem mondott összeget.
Orvosé kell.
Csak az orvosé számít.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..szerencsére védõ nõét is számolták:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!