Találatok a következő kifejezésre: A pé 9. napi (32 db)

Nekem minden hónapban fáj a derekam ez idõ tájt.
Ezek a tünetek, amiket a nõk ilyenkor tapasztalnak, annyira sokfélék és annyira megbízhatatlanok... Nem garantálja semmi, hogy terhes vagy, akkor sem, ha más terhes nõk éreztek ilyet a beágyazódás idejében.

9. napon volt pé-m. Ezután elvileg 14 napon belül meg kellene jönnie. De ez csak 23 napos ciklus. Így is teherbe lehet esni? Mert valahol olvastam, hogy szükség van a 28 napra.

Legjobb válasz: Szerintem simán teherbe eshetsz így is. A beágyazódáshoz 8-10 napra van szükség. Egyébként nekem pé. után általában 17-18 napra jött meg.

Szerintem simán teherbe eshetsz így is. A beágyazódáshoz 8-10 napra van szükség. Egyébként nekem pé. után általában 17-18 napra jött meg.

Ha késöbb volt a pé mint ahogy a nagy könyvben meg van irva mikor mutatja meg magát a pocaklako ha ott van? 9 nap késésnél járok és a 7. napon még sajna - a teszt

Legjobb válasz: Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.

Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek dokihoz de legalább két hét késést megvárok!Csak nehéz ez a bizonytalanság:((
Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is ma van a 9.nap késés és tegnap negatív lett a teszt. ??? Az elmúlt 7 hónapban nem késett egyszer sem nekem (elõtte sajnos vetélésem meg mûtétem volt).
Nekem sose volt ciklus közepi pém így mikor nem jött meg idõben akkor hiába is csináltam még tesztet. Az elsõ terhességemmel is ez volt, meg most a másodikkal is, kivártam az elmaradt mensitõl még 1 hetet és akkor már pozi lett. Most a kislányommal még az elmaradást követõ 10.napon se látszott UH-n semmi! csak vastag nyálkahártya. Még 10 napot ráhúztunk, mire petezsák látszott. 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: elöször is gratula a kis pocaklakohoz!Remélem nállam is csak valami ilyesmi van a dologban mert már nagyon szeretnénk egy kistestvért a kislányomnak, még reménykedek!
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Lehet ez a beágyazódás pé után 7-9 nappal?

3 napja van tojásfehérje nyúlós nyákom, de nem húzható inkább s?r? és csak reggel egyszeri alkalommal jelentkezett. Tegnap a színe olyan volt mint mensi el?tt(sárgás barnás). Kb 7-9 nappal vagyok pé után.

Legjobb válasz: Szia! Lehet!A húgomnak a pé után pont a 7. napon jelentkezett ugyanez,mint neked most!És a nemvárt napján + lett a tesztje!

Szia! Lehet!A húgomnak a pé után pont a 7. napon jelentkezett ugyanez, mint neked most!És a nemvárt napján + lett a tesztje!
Szerintem ez tuti beágyazódás lehet :-)))
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõletek. Bár én is most nagyon érzem(1, 5 év után). Köszönöm a válaszokat.

9 nappal pé után vagyok, halvány pozitiv a tesztem, ez lehetséges, vagy halucinálok?

Nem tul korai ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, de azért egy pár nap múlva csinálj még egyet!

Lehetséges, de azért egy pár nap múlva csinálj még egyet!
Szia!Gratulálok!Már én is birnék legalább egy halvány csikot magamnak!Sok boldogságot!
a vérzés még nem jelent semmit ha nincs görcs, de csinálj még tesztet akkor biztos lesz aminek lennie kell
Persze, hogy lehetseges. Nem mindenkinel tart pont 10 napig a beagyazodas. Ez nem torvenyszeru. Lehet nallad hamarabb beagyazodott es emiatt hamarabb kezdted el termelni a hcg-t. Kerlek ne erts felre es ne bizz vakon ebbe: de az ikerterhessegnel hamarabb ki szokta mutatni a teszt a terhesseget a dupla hcg miatt. A verzesnek tobb oka is lehet de mi itt csak talagatni tudunk, doki sem valoszinu, hogy sokat fog latni egy 9 napos terhessegnel. Amire en tudok gondolni, hogy lehet ket baba van a sok hcg miatt es az egyik talan nem marad ezert verezhetsz. Ez csak az en velemenyem es kivanom, hogy minden rendben legyen!
Utolso (19:14-es) vagyok. Jaj legyszi ird meg majd mi a helyzet! El is mentem magamnak a kerdest. Remelem minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: És mivel magyarázhato az, hogy 2napja mensis vérzésem van, nem tul sok, de van, amugy csak jövö 28-án kéne megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ugy értem jövö héten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és, hogy annyi eröt adtok nekem, majd megirom mi lett.puszi nektek és mielöbbi babázást mindenkinek..

Mensim első napja nov.9 volt, 2 napig tartott a vérzés, utána két napig barnáztam, azóta meg sűrű, krémes, sárgás folyásom van. Ez a pé előjele?

Nem nyúlós a folyás. Pé el?tt hány napig tapasztalható ez a folyás? Ja és már két napja úgy érzem , mintha meg akarna jönni, még tegnap mondtam is, hogy mi lesz, kéthetente megjön???

Mennyi az esélyünk ha átlagosan a 14-15napokon szokott pé lenni, de csak a 8-9-10. napon tudtunk együtt lenni?

Tudom h szinte semmi, de úgy bízok benne a volt egy spontán peteérésem:), annyira várjuk már a babát, de 1éve semmi! Ráadásul nem tudunk együtt lenni a veszélyes napokban mert külföldön dolgozik!

Legjobb válasz: Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne,hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély,de vannak stramm spermák,amik 1-2 napig életben maradnak,tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1),akkor van némi esély. (Lehet,hogy ez hülyeség,de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok,mert az y-os spermák nagyobbak,masszívabbak,tovább élnek,de lassabbak,mint a kis fürge x-es spermák,amik viszont hamarabb elpusztulnak)

Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne, hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély, de vannak stramm spermák, amik 1-2 napig életben maradnak, tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1), akkor van némi esély. (Lehet, hogy ez hülyeség, de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok, mert az y-os spermák nagyobbak, masszívabbak, tovább élnek, de lassabbak, mint a kis fürge x-es spermák, amik viszont hamarabb elpusztulnak)
Esetleg kérdezd meg új topicban, vagy az orvosodtól, hogy mesterségesen, pl fogamzásgátló pár napos használatával, vagy egyéb módon hogyan lehetne eltolni az ovuláció idõpontját , ha lehet egyáltalán.
1. válaszoló vagyok. Tényleg felcseréltem az x-et, meg az y-t, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: A munkahelyem miatt nem...pedig már néztem repülõjegyet:) , úgy lenne jó ha 7végére esne a pém, de általában hétköznap van és nálunk egyszerre csak 2ember mehet szabira...nekem jutott a júli elsõ hete onnantól pedig be van táblázva egészen augusztus 8ig amikor is ügyeletesek leszünk akkor senki nem mehet, utána meg az egyik kolléganõm megy szülni, hogy utána mi lesz...feje tetején van minden, és ah az is kiderülne h én is babát akarok...a fõnököm le is húzhatná a redõnyt!
Második vagyok újra, akkor esetleg te nem tudnál utána menni 1-2 napra éppen akkor? Bár leet, hogy ez így erõltetettnek tûnik, de jobb mint bízni a csodábn...
A kérdező hozzászólása: Tervezünk nyaralást, de akkorra amikor amúgy is hazajárós...az meg júli 1-én lesz...nekem 2-án nem kéne megjönnie...szóval reménytelen! Elvileg decemberis tervezi a külföldi melót!
A kérdező hozzászólása: Általában 29naposak a ciklusaim, de az én luteális fázisom 15nap! Ha lehet hinni az ovu teszteknek, mert januárban februárban teszteltem és a 14nap volt pém! Csak ugye akkor nem volt itthon azért is bíznék én a spontán pében, mert hátha egy orgazmusnak sikerült rásegítenie hogy elõbb kilökõdjön! A nemét illetõleg igen én is így hallottam, de az érdekelne a legkevésbé már csak jönne!
10:16-os válaszoló vagyok, közben megláttam hogy írtál. Azt tudom mondani, hoyg elég lenne akár az is, ha csak egyetlen egyszer haza tudna jönnin jókor (pl nyaralást nem terveztek???), mert így ki tudja megddig kell még próbálkoznotok, ha sosem jókor vagytok együtt. Bíztató példa: Most vagyok 10 hetes terhes. Úgy lett a baba, hogy hónapokig nem tudtunk együtt lenni, aztán elõzõ ciklusban összesen egyetlen egyszer, az is ovuláció elõtt 2 nappal! Szinte hihetetlen! Jókor történt! :-)
A kérdező hozzászólása: Ha tudnád mennyit könyörgök neki, és õ is jönne, de 1000km az sok...és nem igazán tud jönni a fõnökei miatt! Már annyira el vagyok keseredve, most is csak a pünkösd miatt tudott itthon lenni, különben pont akkor hazajárós mikor mensizek...!
A kérdező hozzászólása: Lehet már felajánlotta egy nõdoki, csak eddig óckodtam tõle, mert hormon..., de már ott tartok h egy hajszál választ el a dologtól!

Volt valaki olyan vérvételen amin a pé után 5. , 7. , és 9. napon nézik progi alakulását? Aki volt ilyen vérvételen segítene?

Nem sikerül elérni a dokimat. Azt tudom, hogy kell szednem az 5. naptól a clostyt, de azt nem tudom, hogy most is kell szednem az utrot majd vagy ebben a vérvételes ciklusban nem kell?

Ha pé. Után visszaesik a hő (2 napig 36, 9 utána36, 6) akkor már nem lehet baba?

Pé. el?tt 2 naponta éa pé-kor is együtt voltunk.

Legjobb válasz: De lehet! Ha van görbéd, pontosabbat is tudok mondani...

De lehet! Ha van görbéd, pontosabbat is tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs alapból 36, 6 utoljára nov. 27-én jött meg 23-25-26 naposak a ciklusaim 5.6.7.-e körül volt magasabb hõm 36, 8-36, 9 azután megint 36, 6 majd 10.11.12. 36, 9 és ma visszaesett 36, 6-ra. Együtt voltunk 5, 7, 9, 11, 12. Nem tudom így tudsz-e vmit mondani, de köszönöm nagyon szeretném már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!