Találatok a következő kifejezésre: A pé 9 (42 db)

A pé-m júli. 9-re esik (ciklus.hu szerint). Most akkor mikor kell együtt lennünk?

Legjobb válasz: jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)

jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)
Juli 9-en szabadul ki a pete, akkor mar ott kell allnia a petevezetoben a kiskatonaknak, mert a pete ott termekenyul meg, es vandorol a mehba, nem pedig a mehben. A kiskatonak celba eresi ideje nem ot perc, ezert jo, ha nem csak aznap vagytok egyutt, hanem elotte nap is. Mi ugy voltunk, h pe elott masfel nappal es utana masfel nappal (igy jott ki) es most 28 hetes vagyok :) Sik sikert!
jav: mehbe :)
Szia! Elõször is ne hagyatkozz csak a ciklus.hu-ra. Figyeld a testedet, a hüvelyváladékból is sok mindenre tudsz következtetni. A peteérést megelõzi a tojásfehérje szerü váladék. A legbiztosabb ha a 8-20. nap között kétnaponta együtt vagytok. Saját magamon megfigyeltem, hogy a termékeny idõszakokban jobban kivánom az együttléteket a férjemmel.
Szia! tényleg figyeld magad, az a legpontosabb, a ciklus.hu sajnod nem mindig tudja pontosan jelölni, hisz csak egy program! A legjobb ha elõtte pár nappal már többször is együttvagytok, és a napján, meg utána is! Ez a legtuttibb! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a mostani pé-m elõtt tudunk csak együtt lenni, ami 6-7-re esik, utána neki vissza kell mennie dolgozni, ami 200 km-re van innen és nem jöhet haza.Így is összejöhet?
Szia! Mivel a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek még sikerülhet is. De az is lehet, hogy a peteérésed korábban lesz. És azt se felejtsd el, hogy mindig a kisbaba választ, ha jönni akar jönni is fog. Szóval ne görcsöljetek. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem görcsölni rajta!

Ha késöbb volt a pé mint ahogy a nagy könyvben meg van irva mikor mutatja meg magát a pocaklako ha ott van? 9 nap késésnél járok és a 7. napon még sajna - a teszt

Legjobb válasz: Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.

Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek dokihoz de legalább két hét késést megvárok!Csak nehéz ez a bizonytalanság:((
Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is ma van a 9.nap késés és tegnap negatív lett a teszt. ??? Az elmúlt 7 hónapban nem késett egyszer sem nekem (elõtte sajnos vetélésem meg mûtétem volt).
Nekem sose volt ciklus közepi pém így mikor nem jött meg idõben akkor hiába is csináltam még tesztet. Az elsõ terhességemmel is ez volt, meg most a másodikkal is, kivártam az elmaradt mensitõl még 1 hetet és akkor már pozi lett. Most a kislányommal még az elmaradást követõ 10.napon se látszott UH-n semmi! csak vastag nyálkahártya. Még 10 napot ráhúztunk, mire petezsák látszott. 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: elöször is gratula a kis pocaklakohoz!Remélem nállam is csak valami ilyesmi van a dologban mert már nagyon szeretnénk egy kistestvért a kislányomnak, még reménykedek!

Ma kezdtem a hőmérőzést (12:34), az eredmény 36.9 lett. Elvileg tegnap volt a pé-m. Nem tudom. A többit már reggelivel csinálom az tuti!Mennyire bevált ez a módszer?

Legjobb válasz: Szia! Az fontos hogy akkor mérd a hõd amikor még ágyban vagy és ez az úgynevezett ébredési hõ és még az is fontos hogy vagy a szádban vagy pedig hüvelyben kell mérni higanyos hõmérõvel(megbízhatóbb) olyan 5-10 percig. Sokaknak már bejött!!! Akkor van pé-d amikor a legalacsonyabb az ébredéi hõd! Sok sikert a babához!!! Üdv: B

Szia! Az fontos hogy akkor mérd a hõd amikor még ágyban vagy és ez az úgynevezett ébredési hõ és még az is fontos hogy vagy a szádban vagy pedig hüvelyben kell mérni higanyos hõmérõvel(megbízhatóbb) olyan 5-10 percig. Sokaknak már bejött!!! Akkor van pé-d amikor a legalacsonyabb az ébredéi hõd! Sok sikert a babához!!! Üdv: B
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Volt valaki olyan vérvételen amin a pé után 5. , 7. , és 9. napon nézik progi alakulását? Aki volt ilyen vérvételen segítene?

Nem sikerül elérni a dokimat. Azt tudom, hogy kell szednem az 5. naptól a clostyt, de azt nem tudom, hogy most is kell szednem az utrot majd vagy ebben a vérvételes ciklusban nem kell?

Minecraft pe be a 0.9. 0 alpha build 1 mindig kidob?

Az is fura amikor leveszem a látótávolságott akkor tiszta kékek az állatok,szörnyek de ilyenkor nem dob ki de amikor fólveszem a látótávott akkor jó minden de egy 5-10 perc után kidobb nincs valami game boost program ami megakadályozza eszt

Legjobb válasz: Helyesírási szótárnak hívják, keress rá neten!

Helyesírási szótárnak hívják, keress rá neten!
Nem véletlenül alpha, tölts le egy késõbbi verziót.

Mensim első napja nov.9 volt, 2 napig tartott a vérzés, utána két napig barnáztam, azóta meg sűrű, krémes, sárgás folyásom van. Ez a pé előjele?

Nem nyúlós a folyás. Pé el?tt hány napig tapasztalható ez a folyás? Ja és már két napja úgy érzem , mintha meg akarna jönni, még tegnap mondtam is, hogy mi lesz, kéthetente megjön???
Nekem minden hónapban fáj a derekam ez idõ tájt.
Ezek a tünetek, amiket a nõk ilyenkor tapasztalnak, annyira sokfélék és annyira megbízhatatlanok... Nem garantálja semmi, hogy terhes vagy, akkor sem, ha más terhes nõk éreztek ilyet a beágyazódás idejében.

Petefészek, és alhas szurka, fájdalom jelezheti a beágyazódást a pé utáni 9 -dik napon?

ettent?en szúr a petefészkem,és leszakad a hasam.

Legjobb válasz: A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.

A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.
Én voltam így, az elsõ két ciklusban, amikor próbálkoztunk. Nem lett belõle baba. A harmadik ciklusban nem volt ilyen tünet, ellenben babás lettem.
Nekem ebben a hónapban , mesi után volt peteérésem, pedig mindig félidõben szokott lenni!
Hallottam olyat, hogy orgazmustól lehet spontán tüszõrepedés, de szerintem ritka. Nem szedsz valamit, ami miatt hamarabb lehetett volna PÉ-d? Testi tüneteid nem voltak, pl. tojásfehéres nyák, stb.?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, még egyelõre, bár már készülünk orvoshoz menni. A tojásfehérjés dolog is megvolt, csodálkoztam is, most? Mérem a hõmet, és ilyenkor semmi változás nincs. Akkor nem értem. Na mindegy, ha ez vmi pé, és pont elkaptuk, csak örülhetek végre! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!