Találatok a következő kifejezésre: A pé 9 (40 db)

A pé-m júli. 9-re esik (ciklus.hu szerint). Most akkor mikor kell együtt lennünk?

Legjobb válasz: jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)

jó lenne kezdeni 4 nappal a pé elött közben és négy nappal pé után... igy aztán biztos a munka :D sok szerencsét :)
Juli 9-en szabadul ki a pete, akkor mar ott kell allnia a petevezetoben a kiskatonaknak, mert a pete ott termekenyul meg, es vandorol a mehba, nem pedig a mehben. A kiskatonak celba eresi ideje nem ot perc, ezert jo, ha nem csak aznap vagytok egyutt, hanem elotte nap is. Mi ugy voltunk, h pe elott masfel nappal es utana masfel nappal (igy jott ki) es most 28 hetes vagyok :) Sik sikert!
jav: mehbe :)
Szia! Elõször is ne hagyatkozz csak a ciklus.hu-ra. Figyeld a testedet, a hüvelyváladékból is sok mindenre tudsz következtetni. A peteérést megelõzi a tojásfehérje szerü váladék. A legbiztosabb ha a 8-20. nap között kétnaponta együtt vagytok. Saját magamon megfigyeltem, hogy a termékeny idõszakokban jobban kivánom az együttléteket a férjemmel.
Szia! tényleg figyeld magad, az a legpontosabb, a ciklus.hu sajnod nem mindig tudja pontosan jelölni, hisz csak egy program! A legjobb ha elõtte pár nappal már többször is együttvagytok, és a napján, meg utána is! Ez a legtuttibb! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a mostani pé-m elõtt tudunk csak együtt lenni, ami 6-7-re esik, utána neki vissza kell mennie dolgozni, ami 200 km-re van innen és nem jöhet haza.Így is összejöhet?
Szia! Mivel a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek még sikerülhet is. De az is lehet, hogy a peteérésed korábban lesz. És azt se felejtsd el, hogy mindig a kisbaba választ, ha jönni akar jönni is fog. Szóval ne görcsöljetek. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem görcsölni rajta!

Ha késöbb volt a pé mint ahogy a nagy könyvben meg van irva mikor mutatja meg magát a pocaklako ha ott van? 9 nap késésnél járok és a 7. napon még sajna - a teszt

Legjobb válasz: Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.

Hát, ez sok mindentõl függ. Attól pl., hogy mit jelent az, hogy késõbb? Hány nappal? Pé után 12-14, amikor már talán kimutatja, de ez sem szentírás, vannak, akiknek nagy sokára mutatta csak ki. Az sem mindegy, milyen érzékenységû tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny. Minden esetre várj még egy hetet, akkor mindneképpen menj dokihoz a teszt eredményétõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megyek dokihoz de legalább két hét késést megvárok!Csak nehéz ez a bizonytalanság:((
Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is ma van a 9.nap késés és tegnap negatív lett a teszt. ??? Az elmúlt 7 hónapban nem késett egyszer sem nekem (elõtte sajnos vetélésem meg mûtétem volt).
Nekem sose volt ciklus közepi pém így mikor nem jött meg idõben akkor hiába is csináltam még tesztet. Az elsõ terhességemmel is ez volt, meg most a másodikkal is, kivártam az elmaradt mensitõl még 1 hetet és akkor már pozi lett. Most a kislányommal még az elmaradást követõ 10.napon se látszott UH-n semmi! csak vastag nyálkahártya. Még 10 napot ráhúztunk, mire petezsák látszott. 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: elöször is gratula a kis pocaklakohoz!Remélem nállam is csak valami ilyesmi van a dologban mert már nagyon szeretnénk egy kistestvért a kislányomnak, még reménykedek!

Ma kezdtem a hőmérőzést (12:34), az eredmény 36.9 lett. Elvileg tegnap volt a pé-m. Nem tudom. A többit már reggelivel csinálom az tuti!Mennyire bevált ez a módszer?

Legjobb válasz: Szia! Az fontos hogy akkor mérd a hõd amikor még ágyban vagy és ez az úgynevezett ébredési hõ és még az is fontos hogy vagy a szádban vagy pedig hüvelyben kell mérni higanyos hõmérõvel(megbízhatóbb) olyan 5-10 percig. Sokaknak már bejött!!! Akkor van pé-d amikor a legalacsonyabb az ébredéi hõd! Sok sikert a babához!!! Üdv: B

Szia! Az fontos hogy akkor mérd a hõd amikor még ágyban vagy és ez az úgynevezett ébredési hõ és még az is fontos hogy vagy a szádban vagy pedig hüvelyben kell mérni higanyos hõmérõvel(megbízhatóbb) olyan 5-10 percig. Sokaknak már bejött!!! Akkor van pé-d amikor a legalacsonyabb az ébredéi hõd! Sok sikert a babához!!! Üdv: B
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Mensim első napja nov.9 volt, 2 napig tartott a vérzés, utána két napig barnáztam, azóta meg sűrű, krémes, sárgás folyásom van. Ez a pé előjele?

Nem nyúlós a folyás. Pé el?tt hány napig tapasztalható ez a folyás? Ja és már két napja úgy érzem , mintha meg akarna jönni, még tegnap mondtam is, hogy mi lesz, kéthetente megjön???
Nekem minden hónapban fáj a derekam ez idõ tájt.
Ezek a tünetek, amiket a nõk ilyenkor tapasztalnak, annyira sokfélék és annyira megbízhatatlanok... Nem garantálja semmi, hogy terhes vagy, akkor sem, ha más terhes nõk éreztek ilyet a beágyazódás idejében.

Petefészek, és alhas szurka, fájdalom jelezheti a beágyazódást a pé utáni 9 -dik napon?

ettent?en szúr a petefészkem,és leszakad a hasam.

Legjobb válasz: A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.

A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.
Én voltam így, az elsõ két ciklusban, amikor próbálkoztunk. Nem lett belõle baba. A harmadik ciklusban nem volt ilyen tünet, ellenben babás lettem.

Mennyi az esélyünk ha átlagosan a 14-15napokon szokott pé lenni, de csak a 8-9-10. napon tudtunk együtt lenni?

Tudom h szinte semmi, de úgy bízok benne a volt egy spontán peteérésem:), annyira várjuk már a babát, de 1éve semmi! Ráadásul nem tudunk együtt lenni a veszélyes napokban mert külföldön dolgozik!

Legjobb válasz: Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne,hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély,de vannak stramm spermák,amik 1-2 napig életben maradnak,tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1),akkor van némi esély. (Lehet,hogy ez hülyeség,de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok,mert az y-os spermák nagyobbak,masszívabbak,tovább élnek,de lassabbak,mint a kis fürge x-es spermák,amik viszont hamarabb elpusztulnak)

Tényleg csak a spontán peteérésben bízhatsz! Nem lehetne, hogy egyszer-egyszer otthon legyen legalább a 13. napon? Persze a 14-15-en több az esély, de vannak stramm spermák, amik 1-2 napig életben maradnak, tehát ha a az aktus után 1-2 nappal van az ovulációd(de azért inkább 1), akkor van némi esély. (Lehet, hogy ez hülyeség, de állítólag az ilyen esetekben születnek inkább lányok, mert az y-os spermák nagyobbak, masszívabbak, tovább élnek, de lassabbak, mint a kis fürge x-es spermák, amik viszont hamarabb elpusztulnak)
Esetleg kérdezd meg új topicban, vagy az orvosodtól, hogy mesterségesen, pl fogamzásgátló pár napos használatával, vagy egyéb módon hogyan lehetne eltolni az ovuláció idõpontját , ha lehet egyáltalán.
1. válaszoló vagyok. Tényleg felcseréltem az x-et, meg az y-t, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: A munkahelyem miatt nem...pedig már néztem repülõjegyet:) , úgy lenne jó ha 7végére esne a pém, de általában hétköznap van és nálunk egyszerre csak 2ember mehet szabira...nekem jutott a júli elsõ hete onnantól pedig be van táblázva egészen augusztus 8ig amikor is ügyeletesek leszünk akkor senki nem mehet, utána meg az egyik kolléganõm megy szülni, hogy utána mi lesz...feje tetején van minden, és ah az is kiderülne h én is babát akarok...a fõnököm le is húzhatná a redõnyt!
Második vagyok újra, akkor esetleg te nem tudnál utána menni 1-2 napra éppen akkor? Bár leet, hogy ez így erõltetettnek tûnik, de jobb mint bízni a csodábn...
A kérdező hozzászólása: Tervezünk nyaralást, de akkorra amikor amúgy is hazajárós...az meg júli 1-én lesz...nekem 2-án nem kéne megjönnie...szóval reménytelen! Elvileg decemberis tervezi a külföldi melót!
A kérdező hozzászólása: Általában 29naposak a ciklusaim, de az én luteális fázisom 15nap! Ha lehet hinni az ovu teszteknek, mert januárban februárban teszteltem és a 14nap volt pém! Csak ugye akkor nem volt itthon azért is bíznék én a spontán pében, mert hátha egy orgazmusnak sikerült rásegítenie hogy elõbb kilökõdjön! A nemét illetõleg igen én is így hallottam, de az érdekelne a legkevésbé már csak jönne!
10:16-os válaszoló vagyok, közben megláttam hogy írtál. Azt tudom mondani, hoyg elég lenne akár az is, ha csak egyetlen egyszer haza tudna jönnin jókor (pl nyaralást nem terveztek???), mert így ki tudja megddig kell még próbálkoznotok, ha sosem jókor vagytok együtt. Bíztató példa: Most vagyok 10 hetes terhes. Úgy lett a baba, hogy hónapokig nem tudtunk együtt lenni, aztán elõzõ ciklusban összesen egyetlen egyszer, az is ovuláció elõtt 2 nappal! Szinte hihetetlen! Jókor történt! :-)
A kérdező hozzászólása: Ha tudnád mennyit könyörgök neki, és õ is jönne, de 1000km az sok...és nem igazán tud jönni a fõnökei miatt! Már annyira el vagyok keseredve, most is csak a pünkösd miatt tudott itthon lenni, különben pont akkor hazajárós mikor mensizek...!
A kérdező hozzászólása: Lehet már felajánlotta egy nõdoki, csak eddig óckodtam tõle, mert hormon..., de már ott tartok h egy hajszál választ el a dologtól!

Jó lesz így? Elvileg 10 hetes lennék (tudom a pé napját) de csak 9 hetes a babám uh alapján. A doki azt mondta hogy ehhez mérten jelentkezzek 12. heti uh-ra, tehát 3 hét múlva.

Így rendben meg fogják tudni nézni a nyakired?t? Kombinált tesztet is akkor csinálják.

Legjobb válasz: Jaj, az lemaradt, hogy utolsó menzit nem tudok írni mert nem nagyon volt a szülés óta. Csak a fogantatás tudom 10000%-ra.

A kérdező hozzászólása: Jaj, az lemaradt, hogy utolsó menzit nem tudok írni mert nem nagyon volt a szülés óta. Csak a fogantatás tudom 10000%-ra.
Az uh szerint mért dátum alapján menj a 12.heti uh-ra. Ahogy a doki mondta. Ott majd megint pontosítják a terhességedet. A nyakiredõnek mindegy, hogy 12 vagy 13 hetesen mérik.
Nekem sem volt teljesen egyértelmû az idõpont, de nekem az orvosom javasolta, hogy egészen pontosan mikor menjek. Én elkezdtem számolgatni, és akkor naptár szerint még csak 11 hetes 3 napos terhes lettem, ráadásul az UH szerint mindig néhány nappal kisebb volt a mérete. Kicsit tartottam attól, hogy nem végzik el a vizsgálatot, de hallgattam az orvosomra, és elmentem. Nem volt gond semmivel, tökéletes lett az eredmény. Rá is kérdeztem a szonográfustól: betöltött 11. és 13. hét között kell elvégeztetni. Az orvosod javaslatára hallgass Te is, bár szerintem abból nem lehet gond, ha egy fél héttel korábbra jelentkezel be, mondjuk 2 és fél hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Hallgatok a dokimra.

Lehetséges, hogy a ciklusom elején, a 8-9-ik napon van pé-m? Olyankor mindig nagyon görcsölök, meg szurkál a petefészkem, hol a jobb, hol a bal. Egyébként a ciklusaim, hosszúak, 40-52naposak.

Legjobb válasz: Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!

Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!
szerintem igen, most nekem is hamarabb volt a pé-m, és én is ezt éreztem.
Csatlakozom, nekem is korán volt. Rá hány napra teszteltek?
én mindenképp megvárom a nemvárt napját, és aznap, vagy utána 1-2 nappal. addig szerintem nem érdemes tesztelni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!