Találatok a következő kifejezésre: A párotok veletek (192 db)

A párotokkal/veletek hogyan, milyen formában történt meg az első kényes, cikis esemény?

Arra lennék kíváncsi, hogy mikor és hogy történt az els? egymás el?tti els? kényes, cikis helyzet (értsd: böfögés, szellentés, hasra (stb.) esés ...)?

Legjobb válasz: Ráugrottam a pasimra mikor játékból bunyóztunk õ meg fingott egyet. Röhögtünk, aztán annyi. 20L

Ráugrottam a pasimra mikor játékból bunyóztunk õ meg fingott egyet. Röhögtünk, aztán annyi. 20L
Van egy kedvenc helyünk egy erdõ mellett, kocsival szoktunk felmenni, és ott szoktunk beszélgetni, mászkálni, vagy csak ülni és nézni a panorámát, borozni. Kb 1 év után történt, hogy veszekedtünk, már a szakítás gondolata is felmerült, és oda mentünk, hogy megbeszéljük a dolgokat. Volt nagy veszekedés.. majd arrébb mentem pisilni kb 3 métert, és hatalmasat szellentettem véletlenül, szinte még visszhangzott is. Mire visszaértem közösen röhögtünk, de a fejem csak nekem volt vörös. Azóta is emlegeti. 24/n
Elesett a jégen, amikor az elsõ randink volt. Nagyon nagy önkontroll kellett hozzá, hogy ne röhögjem szét magam.
nekemis hasonló az utolsóhoz! :DDD csak õ magára borította a kaját.. :DDDDD sajnos én nehezen bírom ki, ugyhogy elröhögtem magam. :D
Shrek és Fiona! Milyen eredeti...
Meg jo, hogy zarojelezted hogy megis mit ertesz "elso kenyes, cikis" esemenyen. Amugy soha nem tudtam volna meg.
A kérdező hozzászólása: 15:11 ugye? :)

Fiúk, Lányok! Mi a rosszabb, ha a párotok veletek szeretkezik és másra gondol, vagy ha mással de rád gondol?

kort és nemet is írjatok :P

Legjobb válasz: szerintem az rosszabb, hogy velem van, de közben meg egy másik lányra gondol. mondjuk a másik sem sokkal jobb, de akkor legalább rólam "ábrándozik", vagyis jelentek neki valamit, de az elsõ variációnál nem. de ez csak az én véleményem.

szerintem az rosszabb, hogy velem van, de közben meg egy másik lányra gondol. mondjuk a másik sem sokkal jobb, de akkor legalább rólam "ábrándozik", vagyis jelentek neki valamit, de az elsõ variációnál nem. de ez csak az én véleményem.
Szerintem mindkettõ rossz. 20/L
Szerintem is az a roszabb ha velem van és másra gondol.Az azt jelenti hogy csak egy merev tárgy vagyok neki amit betesz a punciába hogy orgazmusa legyen egy másik fiúra. 13/fiú
Semelyikõtök nem fantáziált szex közben másról? Szerintem ez természetes és mindenkivel elõfordulhat. Én is fantáziáltam már más lányról míg a barátnõmmel voltam és mégsem csaltam meg. 20/F
támogatom az elõzõt :D 21/F
Szerintetek az mennyire életszerû, hogy úgy csalom meg a párom, hogy közben még is rá gondolok. :D Ennek semmi értelme. :D

Ritkán találkozó párok! Hogy bírtok a szexuális vágyaitokkal, míg nincs a párotok veletek? Hányszor jön rátok a "megõrülés" a hiánytól?

Hetente találkozunk hétvégente, de szerdára már minden bajom van, annyira kívánom..a maszti meg nem ugyanaz pesrez..:)

Legjobb válasz: Mi is körülbelül ilyen idõközönként találkozunk, de hétvégén maximálisan bepótoljuk, úgzhogy nincsenek ilyen jellegû problémáink. Ám próbáljátok ki a telefonszexet:) nem sima maszti, és közösen mûködhettek.

Mi is körülbelül ilyen idõközönként találkozunk, de hétvégén maximálisan bepótoljuk, úgzhogy nincsenek ilyen jellegû problémáink. Ám próbáljátok ki a telefonszexet:) nem sima maszti, és közösen mûködhettek.
Mi csak annyit beszéltünk meg, hogy nyilvános helyen csak szolidan csókolózunk.
Velem ugyanugy bújós, csókolgatós mindenhol, pedig nem vagyunk tinik, nem is 1-2 éves kapcsolat. Nem mászunk egymásra, de az nem zavar sztem senkit ha hozzámbújik és ad egy csókot a számra.(nem, nem mint a kiskutyák, nem nyálasan, az tényleg nem utcára való)
Nyiláv mindketten minden közegben máshogy viselkedünk. Ez természetes:másképp beszélek Édesanyámmal, a barátnõmmel, a férjemmel és egy nagyobb társaságban. Azonban ha arra gondolsz, hogy idegen közegben negatívan máshogy viselkedik-e a férjem a válaszom nem. Ugyanolyan figyelmes, fogja a kezem, átkarol a buszon (a mai napig)és természetesen puszit/csókot is adok/kapok. Az egymásnakesést otthonra tartokatjuk, de ez tini korunkban sem volt másképp.
annak ellenére, h bárki bármit ír, le lesz pontozva, leírom én is a vélemnyem. az én barátom is hasonló. Egy ismerõs házaspáron keresztül jöttünk össze, akiket mindketten ismerünk régóta. Na elõttük a legszégyellõsebb. Én nem értem miért, én sem tudnék ismerõsök elõtt vadul csókolózni, még ismeretlenek elõtt sem, de szerintem azzal semmi gond nincs, ha pl átkarol. Utcán azért fogja a kezem, megölel, ad puszit, de ismerõsök elõtt már csak ímmel-ámmal. Nekem is rosszul esett sokszor, mert azt éreztem h tökre az jöhet le külsõ szemmel, h nem szeret én meg nyomulok rá(h megfogom a kezét stb). Vmiért feszélyezi õt ez a dolog. Ezt el kell fogadnom, mert õ ilyen, õ is tudja az én álláspontomat és õ is igyekszik kicsit lazulni. Másképp nem megy
Detto, és ez engem nagyon idegesít. Nem azt várom, hogy lesmároljon minden 5 percben, sõt, nem is kell a nyilvánosság elõtt csókolózni, de egy-két ölelés, puszi, amit kivételesen nem én kezdeményezek, jól esne. Szerinte ha kimegyünk viselkedni kell és nem lehet állandóan egymáson lógni... Otthon meg állandóan kedveskedik, igen...mondtam már neki, hogy nekem ez megalázó, mert kicsit olyan, mintha mások elõtt nem merne felvállalni. Azóta változtatott kicsit, de még mindig feszeng. HIába, máshogy nõttünk fel...viszont ez tény, hogy nagyon bántó tud lenni.
latom itt jar-kel a lepontozo hadjarat. azert kockaztatok: igen, mashogy viselkedik, de ez normalis. nem akarnek utcan se szexelni senki szeme elott, a kedveskedesrol meg annyit, hogy ha el is gyengul mikor kettesben vagyunk, en igenylem, hogy az utcan legyen tartasa, legyen ferfi, majdnem macso, ne pedig egy kis papucs, aki babusgat, meg becezget. jol gondolom, hogy tizeneves vagy?
Igen, társaságban, az utcán, stb. azért sokkal visszafogottabb. De engem nem zavar. Nem tartozik minden másokra.
velem ugyanúgy viselkedik. nyilván ha utcán vagyunk akkor nem esünk neki egymásnak, csak szolidan csókolózunk, ha meg otthon vagyunk akkor jöhet a vadulás.
Nem is engedném, hogy nyilvános helyen puszilgasson, meg ölelgessen! Ez nem tartozik a járókelõkre! Ilyesmit csak a kamaszok szoktak csinálni. Normális felnõtt nem. De nyilvános helyen is udvariasak, figyelmesek vagyunk egymással.
Én utcán legfeljebb a kezét fognám meg, megcsókolni idegenek elõtt nem szeretném, legfeljebb baráti körben. Teljesen természetes, ha nem mások elõtt éljük a magánéletünket.
Azt hiszem, itt sokan nem értik, mirõl van szó. Senki nem arra vágyik, hogy a párja egyfolytában ölelgesse, puszilgassa, és semmiképpen sem arra, hogy a bevásárlóközpont közepén csókolózzon vele szenvedélyesen, hanem arra, hogy átkarolja, és ne 1 méterrel arrébb álljon, ha ismerõssel futnak össze, stb. Nálunk is az a helyzet, mint valaki másnál: nem ismerõsök között még csak-csak átkarol, de ha találkozunk valakivel, akkor úgy érzem magam, mint egy hülye függelék, mert fél méterrel arrébb áll rögtön, ráadásul még a beszélgetést sem próbálja meg úgy alakítani, hogy beleszólhassak. Én meg csak állok ott, "mosolyogva" mint egy idióta, aki a többiek számára kb. nem is létezik. Aki szerint ez normális, meg akinek ez nem esne rosszul, az menjen el a búsba... Szándékosan félreértitek a kérdést, és annyira felnõttnek akartok tûnni, attól, hogy így is úgy is távolságot tartotok a párotoktól...de ez nem felnõttség kérdése, hanem hozzáállásé, neveltetésé. Én úgy nõttem fel, hogy nem szégyen az, ha két ember karon fogva megy valahova, és netán puszit ad egymás arcára néha, más meg úgy, hogy ezt nem szabad. És sajnos a tizenéves koron már elég rég óta túl vagyunk.
Én nem értem, miért kellene, hogy a férjem a plázában, vagy a buszon puszilgasson? Általában kézen fogva, vagy összeölelkezve sétálunk és természetesen az utcán is kedves velem, de nyilvános helyen nem puszilgatjuk egymást, nem enyelgünk. Egyrészt ez ránk tartozik, másrészt valószínûleg más nem is kíváncsi rá.
15-ös, olyan kérdést, hogy a párunk másképp viselkedik-e velünk, mint otthon és nem puszilgat-e minket a plázában, vagy a buszon, egyszerûen nem tudok úgy értelmezni, hogy arra vonatkoztassam, hogy méterekre áll tõlem társaságban, vagy idegenül viselkedik, sajnálom. Mint ahogy az elõzõ válaszomban is leírtam, a puszilkozás, az enyelgés egyszerûen nem tartozik másokra. A férjemmel szerelmesek vagyunk egymásba, mégsem szórakoztatjuk a nagyközönséget az intim perceinkkel, ettõl függetlenül még csak le sem tagadhatnánk társaságban, hogy összetartozunk. 34/N
15, szerintem a saját frusztrációdat próbáld valahogy házon belül levezetni...! Szívbõl együttérzek veled, amiért egy paraszt a párod, de ha lehülyézel itt minden más normális válaszadót, attól szerinted jobb lesz?

Leszbikus lányok! Történt mar veletek olyan hogy szerelmesek lettetek a párotokba, de kiderült róla hogy csak divatból, kíváncsiságból feküdt le veletek?

Egyik leszbikus ismer?sömmel ezt történt sajnos. Szerelmes lett egy lányba, együtt is voltak 1 hónapig, majd a n? az els? szex után közölte hogy neki csak kíváncsiságból a szex kellett, biszex és közölte, hogy "Hát most már tudom hogy férfival sokkal jobb lenni, de egy alkalomra azért jó voltál." Az ismer?söm teljesen összeomlott... :(

Legjobb válasz: A Star Wars végére LLuke Sywalker is visszatért a jó oldalra

A Star Wars végére LLuke Sywalker is visszatért a jó oldalra
A jó édes... Az ilyen díszp_ncikat miért nem ejti valaki pofára? Nekem nem volt ilyen durva, de velem is megesett már, hogy próbababának használtak. Én is bi vagyok, de nekem tényleg mindegy, hogy férfi vagy nõ az illetõ, mert mind2 élvezetes a maga nemében. De... Amikor olvastam a kérdés alá írt szituációt, nem kicsit lesokkoltam. Ez az ember egy lelketlen senkiházi volt. Nem minden leszbikus kalandra éhes pornósztárnak való nyalifali cicababa, ezt jó lenne, ha megértené. Meg azt is, hogy nekünk is van lelkünk, amit nem lehet csak úgy eldobni, mint egy sz*ros zsebkendõt...
szerintem ugyan úgy minden emberbõl válhat "próba". meleg, vagy hetero.... van ilyen.

Együtt élő párok, házaspárok. Mennyit foglalkoztok egymással a szürke hétköznapokon, hogyan érezteti veletek a párotok, hogy fontosak vagytok neki, illetve fiúk, hogyan éreztetitek a párotokkal/feleségetekkel?

A párommal 3 és fél éve vagyunk együtt, én 20/L vagyok, ? 21/F. Most vagyok els?s f?sulin, így hozzájuk költöztem, mert ?k itt laknak közel a sulihoz, ? a szüleivel él. Együtt megyünk suliba, szünetekben együtt vagyunk, csak ugye társasággal, haza szintén együtt jövünk. Amikor hazaérünk ? leül a gép elé, fórumot olvas, híreket játékokról, olykor játszik. Csókot elég ritkán ad, általában csak szeretkezés el?tt, ami minimum kétnaponta van, hol ?, hol én kezdeményezek. Puszit reggel ad, este, meg óra el?tt, amikor mindketten megyünk a saját óráinkra.

Legjobb válasz: Vannak férfiak akik nem képesek kimutatni az érzelmeit. Nem mindegyik bújós. Próbálj vele errõl beszélni.

Vannak férfiak akik nem képesek kimutatni az érzelmeit. Nem mindegyik bújós. Próbálj vele errõl beszélni.
Szrintem fontos, hogy a hétköznapok ne laposodjanak el.Én szeretem mikor a férjem esténként odabujik, vagy csak szimplán odalép és megölel.Szeretem, hogy nem csak alkalmakkor kapot virágot, vagy csak egy csokit ami tényleg nem drága.Sokszor csak egy mosoly is elég, hogy érezzem szeret, és fontos vagyok neki.Persze ez viszont is igaz.Van két babánk de még mindig figyelünk arra.hogy legyen idõnk egymásra.Szoval igen is fontos, hogy törödjünk a másikkal mert annélkül a szerelem ellaposodik.
Nem is szexeltek?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy minimum kétnaponta, de van, hogy naponta együtt vagyunk.
Szerintem jogos az igényed! Egyszer, amikor te megsimogatod kérdezd meg: "Jólesett?", majd mondd "Nekem is jól esne!" Sajnos nálunk is vannak napok, amikor semmi kontaktus, egyikünk tv-t néz, a másik a gép elõtt ül, aztán cserélünk, néha odamegyek hozzá és az ölébe ülök, akkor elkezd szenvedni, hogy kényelmetlen, cikis...stb..eszébe sem jut, hogy csak szerettem volna a közelében lenni..nem lehet érteni õket
Az én férjem is fórumozik, játszik. De este mindig együtt vonulunk be a hálóba (na jó, 2-3 hetente 1 este nem). Olyankor közös tv, vagy beszélgetés, bújás van. Minden nap érzetetjük egymással hogy szeretjük a másikat. Van puszi, összebújva alszunk el. Szerintem beszéld meg vele a problémád, együtt biztos tudtok változtatni rajta.
Az én párom is ilyen, nem lehet rajta kiigazodni.Én már beszéltem errõl vele, és azt felelte, hogy õ nem az a bújós fajta, meg hogy nem szereti kimutatni az érzéseit, de így is szeret.Lassan kezdek belenyugodni, megszokni nem hiszem, hogy lehet.

Nők! Szeretitek, ha kedves veletek a párotok és bújós, vagy jobb ha inkább lekezelően viselkedik veletek?

Legjobb válasz: 6-7: Épp a pasik szeretik a lekezelõ nõket. :) A rendes lányok ezért járnak "rosszul". ;D Ám kérdezõ, fura vagy: neked milyen nõ kellene? B.nkó-lekezelõ, aki lealáz, leural? Vagy egy nyálas-bújós cicababa, amolyan ungyuli-bungyuli? :D Na? :DDD

6-7: Épp a pasik szeretik a lekezelõ nõket. :) A rendes lányok ezért járnak "rosszul". ;D Ám kérdezõ, fura vagy: neked milyen nõ kellene? B.nkó-lekezelõ, aki lealáz, leural? Vagy egy nyálas-bújós cicababa, amolyan ungyuli-bungyuli? :D Na? :DDD
Legyen kedves, bújós, de attól még határozott, férfias! Legyen domináns, irányítson! Szerencsére ez megvan a barátomban! :)
Sztem mindkét oldalról ez a normális:) Amúgy pont múlt héten utasitottam vissza egy nagyon aranyos kedves udvarias srácot (néha már túl udvarias volt) , aki szintén azt vonta le, h nekem is egy bunkó tahó pasi kell, aki sz**ba se vesz. Próbáltam neki megmagyarázni, h nem erröl van szó. Szimplán egy férfias férfire van szükségem:) Pl. aki nem sirja el magát csak mert vissza lett utasitva.
Mindkét nem azokat kedveli, akiknek van tartása. Ez úgy igaz férfira, mint nõre. Ettõl még lehet rendes. :)
Azért nekem vhogy vonzóak a kisfiúsan szégyellõsek. :) Persze, nem mindegy hogyan! Nem a magukat sajnálókra gondolok! Csak bejön, hogy ha közeledik, akkor olyan hm... aranyosan szégyellõs, nagyon fel tud izgatni. :D
Igenis vannak nõk, akiknek valami fura szenvedélye betörni a bunkó-lekezelõ pasikat! Aztán jöhet a köv. kihívás.
#7/15 Én beismerem! Egy bizonyos korszakomban imádtam az ilyen kis vadócokat betörni. :) Nem is volt édesebb érzés annál, mint amikor egy vérbeli domináns hímet tudtál "uralni" a végén. De már nem vagyok kihívás-mániás. :) )
16...igen. És sok srác visszaél azzal, hogy egyes lányokat mennyire izgat a kihívás! Mi az, hogy a fiú nem ájul el tõle rögtön? Nem lesi rögtön minden óhaját? Ezt nem bírják a csajok, ezért rögtön izgatni kezdi, meg akarja szerezni, be akarja törni. De nem mindenki "manipulálható" így. :)
akkor jó ha a seggedbe bújik xD
10 Pont azt írtad, ami a ff-akat vonzza egy nõben. :)
"Természetesen jobb, ha lekezelõen viselkedsz velük. Ezt itt, és máshol sem fogja egyik sem beismerni, de ezzel ne törõdj." Gondolom te is lehozod a csillagot is az égröl, és minden kérését lesed egy nönek, azért gondolod ezt. De ez tévedés! Annyi, h egy férfinek legyen tartása, legyen elérhetetlen néha, és ne minden pillanatban a nö lába elött heverjen. Ez az ami vonzza a nöket:)
Egyik sem. :) Nem ez a két véglet van! Én irányító vagyok (nem is értem az elsõt)- és nem jön be a túl érzelgõs-nyálas. Viszont az se, aki verseng velem! Legyen egyszerû, odaadó, rendes, laza, kiegyensúlyozott. :)
Természetesen jobb, ha lekezelõen viselkedsz velük. Ezt itt, és máshol sem fogja egyik sem beismerni, de ezzel ne törõdj.
Minden nõ az utóbbit szereti, még ha nem is tudják magukról.
Nálam is találja meg a pasi az aranyközéputat:) Lehet bújos, abból is látszik, h ö is érzö ember, de legyen határozott és férfias ha kell. Velem egy párszor már bunkó volt a barátom amikor összejöttek neki a dolgok, meg kértem szépen, h ezt mellözze, erre nem vagyok vevö.
Egyik sem. Egyszerûen csak legyen normális. A túl kedves (pláne bújós brrrr.) pasik nagyon furák, olyan hittérítõ vagy mlm-es fílinget árasztanak. Úgyhogy ilyennel még nem is kezdtem. Ha pedig bunkózna, akkor onnantól kezdve már nem a pasim...
Én barátom is szeret bújni - persze nem a haverok elõtt, akkor mindig mindenki keménylegény (bár sosem bunkó vagy tiszteletlen) - szóval ilyen aranyközépút. Férfias, de szeret hozzámbújni. 21L
én egészséges lelkû nõ vagyok, szóval velem egy pasi se bánjon úgy, mint a lábtörlõvel! ez viszont nem azt jelenti, h legyen egy papucs. legyen normális, udvarias, kedves és szeressen, de ne legyen a végletek embere. szerintem.
A nyelvével bújhat a lábaim közé. :) Egyébként ha kicsit bújós néha, olyan aranyosan, az még jó is tud lenni. :)

Ti mit tennétek, ha a párotok"mostoha anyja" apukájának, élettársa olyat mondana. Többszőr is, hogy a párotok nem szerelems belétek. Csak azért van veletek, hogy ne unatkozzon. Meg hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatotok?

2011.03.08-a óta vagyok eggyütt a barátommal...volt több szakitás..kibékülés..vitatkozás..mint minden kapcsolatban! Apukájának,és annak éllettársának bemutatott...előszőr gondom sem volt velük..de január 1-jén hivatalosak voltunk ott ebédre! Na szóval az élettárs olyat vett észre ott elvileg, h amikor a barátom puszit akart adni..és undorodva elhuztam magamat, vagy ugy adtam puszit!(megjegyezném, nem vagyok olyasfajta csaj aki a szülök előtt agyba főbe smárol a pasijával)! Na szóval a lényeg, barátom szokott tőle tanácsott kérni...és kb 2hete is kért tőle valamiért...és akkor azt mondta, az élettárs a páromnak, hogy nem leszünk sokáig 1üt..meg szerinte nem vagyok belé szerelmes, meg az csak egy kifogás részemről,hogy nem adok a szülök előtt barátomnak puszit(saját szüleim előtt sem szoktam!!)..elmondta...ez engem bántott mert nem ismer és nem tudja milyen vagyok akkor ha egyikünk szülei sincsenek a közelünkben! pénteken illetve csütörtök este ismét beszélt a kedves élettársal..és ezt felvette telefonon! Tegnap eljött hozzánk, lejátszotta...azthittem hülyét kapok! A nő megvan győződve arról, hogy én nem szeretem a barátomat, és ki tudja ha találkozok a haverjaimmal(szinte csak fiuk vannak) nem-e engedem, hogy rám másszanak, mondta azt is hogy nem kizárt hogy van a barátom mellett még 1 barátom..mert ő ezt látja..és nem josol sok jövöt nekünk..meggyanusít hogy nem jó a szexuális életünk..megjátszom az orgazmust...szex végén nem kezdtem el bőgni(mert ő szokott..és abbol lehet tudni, hogy jó-e a partnerrel a sex,és nem játszom meg az orgazmust)! És mikor párom, mondta neki, hogy én úgy vettem észre..hogy nem kedvelnek...akkor kikelt magából,hogy én nem nyilok meg elöttük(2xtalálkoztunk..kb 10órát töltöttünk eggyütt ekkor) és nekem nyiltan kéne beszélnem, meg hogy szeretne kikérdezni a kapcsolatrol..mintha hülye lennék...Szóval nem tudom, hogy mi baja a nőnek velem! Tippeket várnék..mert kiakaszt...

Legjobb válasz: Itt nem csak a drága mamával van gond, de buggyant a pasi is. Keress egy normálisat.

Itt nem csak a drága mamával van gond, de buggyant a pasi is. Keress egy normálisat.
Mondd meg a barátodnak, hogy valóban nem lesz hosszútávú kapcsolatotok, ha mindezt elhiszi neki. A nõ nem is ismer téged, a párod elvileg igen, szóval ha valami gondja van veled, akkor hozzád menjen megbeszélni és ne a mostohától kérjen tanácsokat. Engem igencsak felháborítana, ha a párom ilyennel állna elõ.
A kérdező hozzászólása: A barátom nem hiszi el..mert tudja hogy ezenke oka van...õt is zavarja, h ilyenekt mondott a nõ..tegnap fel is hivta hogy jó lenne, ha elmegy hozzájuk..akkor le szállna a kettönk kapcsolatáról..bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog! Tiszta idegesítõ a nõ...
Az nem lehet, hogy mondjuk fiatalabb vagy az anyósnál? Netán még szebb is? :) Nagy galibákat tud okozni az irigység. Mondjuk a barátodnak nem kellene informálnia õt a szexuális életetekrõl, és úgy általában semmirõl.
Mi köze a szexuális életedhez, ha õ bõg had bõgjön.A párod sem egészen tiszta ha ilyenekrõl beszél vele.jelenléti ívet nem akar napi heti hányszor?,
A kérdező hozzászólása: Nem beszélt ilyenerõl vele...a nõ elmondta neki, hogy akkor élvezett el a csaj valojában, ha bög a pasi feltt, alatt aktus után! Meg próbállják neki mondnai azt, amik náluk beválltak..csak egy a gond, hogy nekünk az nem jön be..és ez alapján itélik azt, h pasim szûz...csak mert neki pl az anál nem jön be-.-
Jezusom én elküldeném anyós jelöltedet a melegebb éghajlatra az tuti!!!! Hihetetlen milyen emberek vannak.Én anyósom se gyenge(1x mikor már együtt éltem a fiával azt mondta nekem hogy ö jobban örült volna ha az x.y nal lenne a fia mert az szebb meg miegymás.Köpni nyelni nem tudtam elõször.Aztán annyit mondta háát van ez így ezt osztotta a gép.Én is jobban szeretem volna az x.y anyát anyósnak mint magát)nah azóta nem piszkált!!! Ne vedd fel amit mond , ha látja hogy beléd tudd kötni nem fog leállni.ha meg nem akkor a párod küldje el meleg éghajlatra 26/N
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ezeket nem nekem mondta, hanem páromnak telefonba..õ meg felvette emrt megkértem!Szemembe nem meri mondani..ott teszi a jót!Párom is leoltotta...de nemtom sztem sokat képzel magárol!És köszi

Van itt valaki aki szenvedélyes horgász, vagy a párja az? Hatással van ez a kapcsolatotokra, elhanyagoljátok a párotokat/elhanyagol a párotok ez miatt? Nem érzitek, hogy szívesebben van a folyóparton mint veletek/horgászok ez tényleg így is van?

Vélemények, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Párom a nagy horgász. Eleinte zavart, hogy miért nem velem van addig, inkább ücsörög wgész nap egyedül. De mára már teljesen elfogadom, hogy õ ezt szereti, és a mindennapi munka mellett neki is jár a pihenés, kikapcsolódás. És ha õ ezt élvezi, hát miért is ne? Én is elkísérem, hacsak tehetem.

Párom a nagy horgász. Eleinte zavart, hogy miért nem velem van addig, inkább ücsörög wgész nap egyedül. De mára már teljesen elfogadom, hogy õ ezt szereti, és a mindennapi munka mellett neki is jár a pihenés, kikapcsolódás. És ha õ ezt élvezi, hát miért is ne? Én is elkísérem, hacsak tehetem.
Az exem az volt. Az egyetlen dolog amiért nem értettem meg ezt a szenvedélyét, mert ha a haverok hívták, akkor minden velem tervezett programját képes volt sutba vágni és menni. Én ezt nehezen viseltem, tényleg úgy éreztem, hogy ez a hobbi az elsõ szerelme, én meg valahol max a második helyen toporgok. Pluszba rájött, hogy a haverjaival nem jöttem jól ki, vagy is ez túlzás. Gyakorlatilag kezdettõl fogva falnak néztek, nem akartak bevenni a csapatba, tehát egyáltalán nem sikerült beilleszkednem. Másrészt nekem herótom van a halaktól. Képtelen vagyok megfogni õket, sajnálom, ahogy ott tátognak, fuldokolnak, még inkább rosszul érint, amikor fejbe kólintják. (megenni sem szeretem) Nem nekem való hely ez. Jelenlegi páromnak más hóbortja van, de ezzel egyelõre megtudok bírkózni.

Veletek volt már olyan, hogy megálmodtátok, hogy ki lesz a párotok?

Ha igen, akkor milyen volt?

Legjobb válasz: Haat lenne par jeloltem...,hogy ki lehetne..es nem is olyan rossz rola almodni...mmm.... ;D

Haat lenne par jeloltem..., hogy ki lehetne..es nem is olyan rossz rola almodni...mmm.... ;D
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert visszatérõ álmom van egy lányról, akit nem ismerek és minden álmomban valamilyen formában a párom.Nyilván nem fogok erre alapozni pár választáskor és feleslegesen belemagyarázni dolgokat egy álomba, de hallottam már ilyen esetet, amirõl a kérdésem szól, gondoltam rákérdezek itt.
Velem még nem történt ilyen, de érdekes. :)
Igen. Akkoriban nagyon haragudtam erre az emberre. Folytonosan újra és újra megjelent álmaimban és engem nagyon bosszantott ez. Õ lett a boldogságom. Nagyon szeretjük egymást. Ez a megálmodás tudatalatti üzenet. A tudatalattid többet tud mint te vagy õ. Elõre tudja a dolgokat.
Nekem is van ilyen, neve is van, folyton az õ arca jelenik meg az álmomban, de még sose láttam, mondjuk így 20 fölött már nem is reménykedek, hogy találkozok egy olyan fiúval.
20 fölött még van idõd reménykedni, elõtted az élet! :)
igen :) de sajnos az arcát sose láttam :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!