Találatok a következő kifejezésre: A páromnak van. Nem (2601 db)

Miért nem hiszi el a párom, hogy nem csinál semmit rosszul, csak már több idő kell az orgazmushoz, mint korábban? Van valaki hasonló helyzetben?

Régebben kevés id? is elég volt, hogy felizguljak,kielégüljek,évek alatt ez megváltozott.

Legjobb válasz: igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....

igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....
Nálunk is hasonló. Amikor megismerkedtünk, a feleségem 4-5 perc alatt eljutott a csúcsra (akárcsak egy férfi). Ma már hosszabb idõre van szüksége, akár 20-30 percre... Ennek több oka is lehet, szülés, életkor, meg talán már a kapcsolat sem jelent újdonságot. Viszont mindig találunk ki új dolgokat, változnak a kedvenc pózok, szokások... Én utálom ha nem jut a csúcsra, és ha érzem, hogy hiába erõlködöm, inkább én is kihagyom és tartalékolom magamat másnapra... Igaz, én gyakorlatilag korlátlan ideig bírom, 1.5-2 óra is belefér, és ezt legtöbbször ki is használjuk. Szóval, nincs veled semmi gond, a párodnak magán kellene dolgoznia, mert a néhány perc aktus az azért egy tapasztalt férfi esetében gáz... Próbáljátok meg elnyújtani, mondjuk úgy, hogy nem izegsz-mozogsz, vagy ha nagyon nem bírja, egy kis szünet stb. stb. 38F
azé az a "néhány perc aktus" durva....vmit igazán tehetne az ügy érdekébe.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a néhány perccel nincs gondom. Ezen nem tud változtatni, illetve volt dokinál, írtak neki tablettát, de arra meg én mondom, hogy ne szedje, mert fáj tõle a feje, meg amúgy sem tudok akkor ellazulni, ha azt figyelem, nehogy rosszul legyen tõle. Nem mindig sikerül kielégítenie, de ez sem baj, csak az, hogy nem érti meg, hogy változtam, öregszem vagy mi. Õt is zavarja, hogy néha nem tud kielégíteni, de akkor azzal jön, hogy õ is öregedett, de nem változott. Erre mondom neki, hogy csak nehogy õ is változzon, mert még rosszabb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem értem a párod, oké ha néhány percig bírja ELSÕRE, de utána mért kéne abbahagyni? Mire másodjára elélvez legalább 20 perc, az idõ tájt neked is lenne lehetõséged!
Például mert a legtöbb férfi nem képes többszöri orgazmusra?! Én pl. ha nem is fordulok a falnak, de bõven elég egy orgazmus is egy estére.
A kérdező hozzászólása: Így van, ahogy utolsó írja. A páromnak is elég egy, lehet már nem is lenne képes többre, csak gyógyszerrel, de arról már megírtam a véleményem. Meg azt is már írtam nem egyszer, hogy nem kell nekem több néhány perc aktusnál, ha kellõképpen felizgultam. Ha rövidebb az elõjáték, akkor meg nem lesz orgazmusom. Szóval nem mindig sikerül, mert õ már szinte az elején aktusra kész, és mire én felizgulok, õ arra néha lelankad.

Olyan nők, akiknek a párjuknak/férjüknek már van gyereke az előző kapcsolatából/házasságából, azok nem érzik úgy, hogy a párjuk már nem úgy fog örülni a babának?

Hisz ők már átélték ezt...nem az első babájuk lesz, nem mi leszünk az elsők, akik megadják nekik az első babát....Az én párom azt mondja, hogy persze nagyon szeretné a babát, ő nem érzi úgy, hogy ezen már túl van és nem akarja átélni még egyszer az éjszakai sírásokat stb. stb. Még is állandóan ez jár az eszembe... hogy ő már lehet nem lesz olyan izgatott ha majd megszületik...volt már így valaki. Egyébként jó a kapcsolatunk, de hülyén érzem emiatt...

Legjobb válasz: teljesen ugyanígy vagyunk mi is.Akár én is írhattam volna soraidat... Páromnak van két lánya, még mi nem tudjuk, hogy a közös gyermek milyen nemû, mindig azt mondtam, hogy mindegy csak egészséges legyen, de a lelkem mélyén fiút szeretnék inkább.Pont azért, mert fia még nincs a páromnak.A fiút legalább én adhatnám meg neki. Utolsó vizsgálaton a doki azt mondta, hogy nem igazán lehet látni, mi van a lába között, de nem nagyon lát ott semmit, de ezt nagyon ne vegyem biztosra. Én teljesen összetörtem, hogy lányom lesz.Páromnak meg teljesen mindegy. Mostmár beletörõdtem,meg örülök is, de aznap elkeserített a dolog, nagyon fiút szerettem volna.

teljesen ugyanígy vagyunk mi is.Akár én is írhattam volna soraidat... Páromnak van két lánya, még mi nem tudjuk, hogy a közös gyermek milyen nemû, mindig azt mondtam, hogy mindegy csak egészséges legyen, de a lelkem mélyén fiút szeretnék inkább.Pont azért, mert fia még nincs a páromnak.A fiút legalább én adhatnám meg neki. Utolsó vizsgálaton a doki azt mondta, hogy nem igazán lehet látni, mi van a lába között, de nem nagyon lát ott semmit, de ezt nagyon ne vegyem biztosra. Én teljesen összetörtem, hogy lányom lesz.Páromnak meg teljesen mindegy. Mostmár beletörõdtem, meg örülök is, de aznap elkeserített a dolog, nagyon fiút szerettem volna.
Én hasonló helyzetben voltam, páromnak tizenéves fia van már. Nem izgult annyira a vizsgálatok elõtt/után, mint én, de lehet, hogy egyébként sem zizgett volna, mert nem az a típus. De én mégis kicsit szomorú voltam, és abban bíztam, legalább kislányunk lesz, az mégis egy kicsit "új" dolog számára. Már a 12. héten tudtuk, hogy kisfiú lesz...:) Ráadásul a környezetemben mindenki ezzel stresszelt, hogy jajj, párom most már biztosan kislányt szeretett volna, stb. Aztán a szülés napján volt nagy izgalom, ahogy szokott lenni, párom hihetetlenül édesen csinálta végig az egészet, nagy segítség volt számomra, és akkor már láttam rajta az izgalmat és azt, hogy mennyire szeretne segíteni nekem, enyhíteni a fájdalmon. Abban a pillanatban, ahogy felsírt a kisfiunk, a pocakomra tették, õ pedig elvágta a köldökzsinórt...potyogtak párom könnyei, teljesen meg volt hatódva, sosem láttam még ilyennek.:) A babánkat elsõ pillanattól fogva imádja - és õszintén szólva sokszor jól is jött, hogy õ már tapasztaltabb, pelenkázás/ öltöztetés/ altatás területén. Sokáig padlón voltam a szülés után fizikailag, õ pedig nagyon szívesen éjszakázott, kisfiam rengetegszer aludt el a mellkasán. Most 1 éves a kisfiunk, és a mai napig különleges kapcsolat van közöttük, imádja az apját, és bármi van, rögtön megnyugszik a kezében. Az "elsõ baba csodája" mítoszon túl kell tenni magunkat..., hisz gondolj bele, ha te is már a második babádat fogod várni, neked magadnak sem lesz már újdonság a terhesség-babázás, mégsem gondolnád magadról sosem, hogy nem vagy már annyira lelkes a második babádért, nem?:) UI: egyébként, most beszélgetünk már a második babáról, és én ugyanolyan lelkes és izgatott vagyok a babatervezés gondolatára, mint anno, szóval ez nem a babák számától függ.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Szintén ugyan ez, a páromnak van két lánya...mi még most tervezzük a babát de én már minden körül jártam hogy mikor és hogyan csináljuk hogy fiú legyen. Én is nagyon azt szeretném mert fia nincs és hihetetlen boldog lenne, én lennék az aki egy fiúval ajándékozza meg. Az ismerõsök is mondják majd te fiút szülsz neki...én is nagyon nagyon azt szeretném, de õ azt mondta egyértelmû h csak egészséges legyen és a kislánynak is nagyon fog örülni... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Második! Olyan olvasni a sorokat amiket írtatok... kicsit meg is hatott :) )) igen arra én is gondoltam hogy már gyakorlottabb hisz túl van kis lányon és jobban fogja tudni mit hogy mint én. Még azt mondta h akár még éjszakai felkel majd. Ezek mind olyan jól esnek! De valahogy még is sokszor jut eszembe hogy nem én leszek az elsõ....persze ha fiú lenne akkor ez már eszembe sem jutna...minden esetre próbálok nem ilyenekre gondolni. És még az is eszembe jut hogy hogyan fognak a gyerekei viszonyulni az én gyerekemhez. Õ mindig azt mondja h biztos nagyon örülnek majd a kistesónak. :)
Szia! Nálunk is ez a szitu, a páromnak van egy 5 éves kislánya. Most várjuk a közös kisbabánkat, aki kisfiú! :-) Én is ugyanígy éreztem az elején, ahogy Te, hogy talán nem fogja annyira várni, meg is beszéltük, és mondta, hogy butaság, hiszen imád engem, és ne gondoljak butaságokat! Aztán kiderült, hogy kisfiú, nagyon örültünk, de kislánynak is teljesen ugyanúgy örültünk volna, és szeret velem eljönni ultahangra, látom, hogy alig várja, simizi a pocim, beszél hozzá, mostmár tudom, hogy alaptalan volt az aggodalmam... :-) Ne izgulj, nem várja kevésbé, ez biztos, hiszen Te vagy neki a párja, a szerelme, és ez a legfontosabb! :-) De nézheted onnan is a dolgot, hogyha neked lenne mástól gyermeked, akkor a mostani párodtól kevésbé várnád-e (?) Ugye hogy nem? :-)) Boldog babavárást! :-) 36 hkm
Én látom rajta, hogy nem fog úgy örülni...:(((
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat, jól estek! Utolsó, ha majd megszületik biztosan más lesz :) Fog õ örülni :) vagy te mibõl gondolod ezt?
Abból hogy nem is igen akar gyereket, ameglévõket is ha itt vannak látom h halálra idegesítik, pedig imádja õket!!!!
A kérdező hozzászólása: az nem jó :(

8hònapja élek a párommal de nem tudom megszokni hogy családja van. Nem ismerem a gyerekeit még. Az exe idegesit. Meg fogom valaha is szokni, hogy ezzel a tudattal kell élnem? Jobb lesz majd? Félek hogy vissza szerzi az ex

Legjobb válasz:
Drága kérdezõ, sajnos ez így van. Az elvált (?) pasik csomagban érkeznek, mindig van néhány elõkerülõ esküvõi fénykép, pár anyós-beszólás a különbségekre közted és az ex között. (Ez akkor se jó, ha nála jobbnak gondol, mert akkor is említi...) Fõleg, ha gyerekei is vannak. Bár nagyon-nagyon furcsa, hogy több mint féléve együtt jártok, de még nem mutatta be õket. Komolyan gondolja szerinted ezt veled? Idõsebb nálad? Csak azért gondolom,mert neked talán nincsenek gyerekeid, neki meg vannak. Vajon ha azt feltételezed, hogy vissza tudja szerezni a volt felesége, akkor mennyire bízol meg benne? Vannak jelek, hogy még tetszenek egymásnak? Vagy miattad hagyta el õt? Az exének akkor nincsen még új párja, jól értem? Tanácsom: A gyerekeivel kellene valahogy erõsebbre fûzni a kapcsolatodat. Ez taktikai szempontból is jó, hiszen a pasid látná, hogy mennyire jó anya vagy/lennél, és az exe nem is tûnne olyan csillogónak a szemében már:) Ja, és a gyerekekkel való jó kapcsolat köztetek is bizalmat szülne, hidd el.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drága kérdezõ, sajnos ez így van. Az elvált (?) pasik csomagban érkeznek, mindig van néhány elõkerülõ esküvõi fénykép, pár anyós-beszólás a különbségekre közted és az ex között. (Ez akkor se jó, ha nála jobbnak gondol, mert akkor is említi...) Fõleg, ha gyerekei is vannak. Bár nagyon-nagyon furcsa, hogy több mint féléve együtt jártok, de még nem mutatta be õket. Komolyan gondolja szerinted ezt veled? Idõsebb nálad? Csak azért gondolom, mert neked talán nincsenek gyerekeid, neki meg vannak. Vajon ha azt feltételezed, hogy vissza tudja szerezni a volt felesége, akkor mennyire bízol meg benne? Vannak jelek, hogy még tetszenek egymásnak? Vagy miattad hagyta el õt? Az exének akkor nincsen még új párja, jól értem? Tanácsom: A gyerekeivel kellene valahogy erõsebbre fûzni a kapcsolatodat. Ez taktikai szempontból is jó, hiszen a pasid látná, hogy mennyire jó anya vagy/lennél, és az exe nem is tûnne olyan csillogónak a szemében már:) Ja, és a gyerekekkel való jó kapcsolat köztetek is bizalmat szülne, hidd el.
Miböl gondolod, hogy visszaszerzi az exe? vannak jelek? Vagy csak a szituàcio miatt érzed ezt?
Hidd el, az még a jobbik eset, ha visszaszerzi az exe. És az a rosszabb, ha az ex nem visszakapni akarja, hanem szivatni. Zsarolni a gyerekekkel, gyerektartással, láthatással, stb, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat.anyòs nincs..sajnos a bizalom dolog nálam nehèz.senkit sem szerettem még ennyire ès nem akarom elvesziteni.jòl làtod nagy a korkülömbsèg sajnos .de ez egyikünket sem èrdekli...az ex mindig ùj pòzer kèpeket tesz ki a viberre ami anyàhoz nem mèltò ès szerintem direkt rà is îr a pàromra hogy làssa csak õ nem mondja hogy ne veszekedjünk.kell hogy beszèljenek ezzel tisztàban vagyok..de ezt megszokom valaha hogy az èlete rèsze marad?!
A kérdező hozzászólása: Azt azèrt megosztanàm veletek hogy az elejèn megmondtam neki hogy èn komoly kapcsolatra vàgyom tehát gyereket is szeretnèk màr..azòta sokszor szòba került õ is felhozta ès mondta hogy örülne neki ha lenne nekünk..kicsit vàrok mèg bàr semmi kètsègem mennyire jò apa.ezt azèrt mondom mert èn szerintem komolyan gondolja a dolgot csak ùgy èrzem fèl a gyerekekkel valò talàlkozàstòl..az anyjuk szìd engem nekik..biztos nem lenne egyszerû talàlkozàs de egyszer tùl kell esni rajta..szerintem fèl a gyerekek reakciòjàtòl..
Figyelj, az exet is meg lehet érteni, ha az én életem párja járna utána egy feleannyi idõs kislánnyal, én is csalódnék benne emberileg. Csalódnék abban, hogy egy gyerekkel éltem együtt évekig, és szültem is neki, csalódnék magamban, az emberismeretemben. Szerintem értsd meg az exét is! Szerintem meg fogod szokni, mivel itt a nyár, a gyerek úgyis az apukájánál lesz nyáron egy hosszabb idõre, lesz idõtök megkedvelni egymást:) Fagyizzatok egy jót, bár nem tudom, mennyi idõsek a gyerekei. Egyidõsek veled vagy fiatalabbak?

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.
Azt kéne tenned, hogy elmész egy szakorvoshoz!
Aut gondolom, hogy a vérzés a hüvelyedbõl jön és nem a méhedbõl.Ha pisilés közben fàj akkor meg fõleg ...azt gonfolom n vagy eléggé felizgulva és szàraz vagy emiatt felsérti a hüvelyed.Ha erõs vérzésed lenbe annak màr méh elvàltozàs lehetne az oka..
A kérdező hozzászólása: Vérzés meg olyan halvány..de valamikor meg erõsebb
A kérdező hozzászólása: Pisilés közben szokott fájni olyan égetõ érzés jön rám.DE ez már egy ideje tart!
Bocs de telóról ìrok ezért néhàny betû félre ment de gondolom érted amit ìrtam..
A vérzés milyen ? Erõs mintha megjönne vagy csak kicsit maszatos ? HaFàj is közben ? Ha megirid talàn tudim segiteni viszont ez nem pótolja az orvost.Nem tudom h laksz de a környéken még ilyet nem hallottam bemész egy nõgyógyàszati rendelõbe és azonnal fogadnak.Vagy a kórhàzba ahova tarozol ott éjjel nappal fogadnak !! Ezt àpolónõként mondom neked.
Ha ezek az alkalmak még benne vannak az elsõ kb 5-7-ben (kort nem írtál, meg ilyesmiket, nem tudom eldönteni..) akkor elõfordulhat, hogy a szûzhártyádból ami még megmaradt, az szakadozik le. Amennyiben valamivel idõsebb vagy, és ez nem lehet az ok, akkor valamiféle seb lehet odabent, amit behatoláskor felszakítotok. Ez esetben szerintem egy pár hét szünet meg egy szakorvosi vizsgálat nem árthat, õ tudna pontosabbat mondani..
A kérdező hozzászólása: Hát durva szexhez vagyok hozzá szokva és csak is úgy jutok el a csúcsra.! Párom azt mondja õt nem zavarja, de látom hogy még is.
Én lehet nem várnék és egy magánklinikára is beutaltatnám magam elég sürgõsen, mert akár méhnyakrák tünete is lehet.
Lehet szervi oka, de lehet más is. Nem vagy eléggé benedvesedve, ezért szex közben kidörzsölõdik a hüvelyed, így vérzik. Vagy túl durván csináljátok. Vagy nagyobb a párod szerszáma és feljebb jut, mint kéne, azért vérzel. Szóval sok minden. De orvoshoz mindenképpen menj el!
A kérdező hozzászólása: Persze ez van tervben de mivel csak 1 hónap múlva jutok el orvoshoz, így addig találgathatok, hogy mi lehet.Lehet velem van a baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..orvos biztos tudna tutit mondani hogy mi lehet, de ezzel még várnom kell ahogyan leírtam.idõpont szerint tudok menni sajnos! Párom lehet ezért nem mer annyira közeledni felém mint az elõtt??

Páromnak és nekem is gmail-os postafiókja van. Nekem nincs gondom a levélírással, de a páromnak miért nem enged levelet írni?

Legjobb válasz: Nagyon jó részletes a leírásod, de azért picit többet is elárulnál nekünk, hogy egészen pontosan mi az ami meggátolja párodat, hogy karakterekbe öntse gondolatait a gmail segtségével?

Nagyon jó részletes a leírásod, de azért picit többet is elárulnál nekünk, hogy egészen pontosan mi az ami meggátolja párodat, hogy karakterekbe öntse gondolatait a gmail segtségével?
A kérdező hozzászólása: Hát az, hogy egyáltalán nem engedi a levélírást. Hiába kattint a levélírás vagy a válasz lehetõségekre nem hozza be a levélírás részt. Ennél bõvebben nem tudom leírni.
Ugyanazon a gépen?
A kérdező hozzászólása: Igen...
És egészen konkrétan miért nem tud? Hiányzik a compose mail gomb? Vagy mi az ami konkrétan akadályozó? Ugyanazon a gépen ugyanarról a felhasználói névrõl nyitódik meg a gmail a böngészõ és jelentekeztek be a saját felhasználói nevetekkel vagy nem? Ugyanazt a böngészõt használjatok?
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk!!

Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom.

a párommal együtt élünk évek óta. sok a baj, a probléma a veszekedés. tegnap leültettem, hogy beszélgessünk kit mi bánt, stb. de mindig félbevágott és azt mondta én vagyok mindig a hibás. ? nem, ? tökéletes. és végig sem hallgatott, ha elkezdtem valamait mondani, rögtön félbevágott. nem lehet vele beszélni. bár én megmondtam neki, hogy harcolok értünk, nem adom fel, de ? meg azt, hogyha változtatni akarom akkor szakítsunk. ? is változtatott de mindig úgy alakítja a dolgokat, hogy neki legyen igaza. én nagyon sokat változtam már érte. nem tudom, hogyan vegyem rá arra, hogy ? is változzon kicsit és egy kicsit kinyiljon a szeme, hogy én valóban mindent megteszek érte és nem ártana, ha ? is csinálna valamit. mert így legyen vége? hogy még a bajokat sem akarja megbeszélni? egyébéknt ? 33, én n? 26.

Legjobb válasz: Hát ezt így konkrétumok nélkül, egysíkúan így nézve nem lehet mondani. Az is lehetett volna a kérdésed: Kérdés: Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom. Magyarázat: Veszekedtünk és nekem volt igazam! Kinek van igaza szerintetek?

Hát ezt így konkrétumok nélkül, egysíkúan így nézve nem lehet mondani. Az is lehetett volna a kérdésed: Kérdés: Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom. Magyarázat: Veszekedtünk és nekem volt igazam! Kinek van igaza szerintetek?
A kérdező hozzászólása: igen, de õ azt mondja, hogy neki és nem is szólt hozzám egész este. sõt! mellettem szólt, hogy én próbáltam beszélgetni, õ viszont nem. és csak a saját igazát fújja, hogy neki van igaza. de köszi.
figyelj, nézz magadra :) Te is csak a saját igazadat fújod. Nem? De. Akkor pedig üljetek le és érett, emberi módon beszéljétek meg.
Az en exem is ilyen volt.Es egy ilyen emberrel nem lehet ertelmesen beszelni, mert makacs es nem latja be a hibait.Ha csak es kizarolag te hibazol minek van veled?
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy most itt csak az igazamat fújom, de épp ez az, hogy tegnap akartam vele beszélgetni errõl, elkezdtem mondani hogyan oldjuk meg és õ folyamatosan közbevágott és nem is érdekelte. és meggyanusított, hogy mindig én hibáztam, én voltam a bûnös mindig, minden veszekedéskor én vagyok a rossz, ha neki kell segíteni valamit én abban úgysem segítek, stb. pedig ez nem így van, én mindig is segítettem õt. na de mindegy is ezek az apró részletek. a lényeg az, hogy engem nem tudom milyen embernek tarthat de nagyon sok barátom van nagyon sokan szeretnek szóval annyira gáz nem lehetek ahogyan néha õ ezt mondja. akkor egy ilyen embernek hogy gyõzködjek a magam igazáról és arról hogy õ sem tökéletes?
"Akkor pedig üljetek le és érett, emberi módon beszéljétek meg." B*meg, ezen besírtam... :-)))))) Bocs! Nem írtál hülyeséget, nem azért mondom!! FS
Kedves kérdezõ, Tipikus a helyzet, nem egyedi az eseted. Ebbõl kifolyólag tudok tanácsot is adni mitévõ légy. Higgadj le elõször is, tedd félre a megbántottságot és mindent. Csak a tényeket tartsd szem elõtt, hogy melyikõtöknek mi a véleménye a kérdéses dolgokról, amiben összekülönböztetek. Legyél olyan objektív és szigorú magaddal, mintha egy idegen ember lennél aki látja, hogy mit csináltál és mit mondtál. Gondold így végig, hogy amit a párod mondott van-e benne igazság, merd bevallni magadnak. Aztán gondold végig, hogy amit te mondtál vagy gondolsz az valóban helytálló és igaz-e, nem csak önmagad mentegetése a hibák és "bûnök" alól. Ezt ha nem tudod megcsinálni, és nem tudod belátni, beismerni legalább magadnak, akkor a kapcsolatotok halálra ítéltetett. Ha ezzel a kíméletlen módszerrel végigagyaltál mindent ami konfliktust okozott nálatok, akkor állj oda újra párod elé és mondd meg neki, hogy most vagy leül és csendben végighallgat, vagy összepakolsz azonnal és elmész, és nem lát többé. És ezt komolyan is kell gondolni, ugyanis ha még így sem hallgat végig beleszólás nélkül, akkor kár pocsékolnod rá az idõdet. Szóval elmondod neki szépen, hogy belátod miben van igaza, mi a te hibád, és hogy éppen ezeken szeretnél változtatni, valamint elmondod hogy esetleg miben látod õt a hibásnak. De ne vádlón mondd, mert csak felidegesíted, hanem minden mondatot úgy kezdj, hogy "úgy érzem, hogy...", "az én szememmel úgy látszik, hogy...". Ha végighallgat, utána te is hallgasd meg õt, de elõtte mondd neki, hogy te hajlandó vagy kompromisszumokra a kapcsolatotok érdekében, és szeretnéd ha õ is rugalmasabb lenne, mondd el neki azt is, hogy te eddig csak azt láttad, hogy õ mindenért téged okol, és azt véli mindenben neki van igaza, és hogy ezen azért õ is gondolkodjon el, õ is kicsit szálljon magába. Ha ezzel a módszerrel meg tudjátok oldani - és a jövõben is - akkor nem lesz gond. Ha ismét veszekedésbe torkollik az egész, akkor meg tényleg csomagolj össze és költözz el.
Hát az ilyen pasival nehéz nagyon..Sajnos tudom mirõl beszélsz....Az ilyenek ha esetleg a kapcsolat érdekében próbálsz vele beszélni vagy kiröhögnek, vagy rád támadnak...Ha még szereted és tényleg szeretnéd megmenteni a dolgot javaslom sokkold valamivel....Talán a legjobb tényleg az elköltözés lenne..Akkor majd rájön mit veszít és térden állva fog könyörögni, ..Ha meg nem jobb is ha vége!! De minél elõbb tegyél valamit mert egy idõ után hidd el vége lesz , mert bele fogsz "fásulni" ebbe a helyzetbe..

Miért van az, hogy hiába szertem a párom halálosan, és kívánom, a szex után pár perccel bedagad az egész puncim (a kisajkak főleg, piros az egész és nagyon fáj? Kb 1 óra mire elmúlik. Kívánom a páromat, tehát nem ez lehet az oka.

Legjobb válasz: Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.

Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.
Szia! Én még hozzátenném azt, hogy lehet, nagyon hevesek vagytok, nem várjátok meg, míg eléggé benedvesetsz, és kidörzsölõdsz. Nekem is szokott utána fájni néha, hol rövidebb, hol hosszabb ideig. Pedig csak kidörzsölõdik.
lehet hogy van valami fertõzésed!! irány a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem használunk se síkosíót se óvszert... Lehet olyan "betegség" hogy nem nedvesedek be valamitõl? Mert ez lehet a baj, ezért dagad be. Akármennyi az elõjáték, és kívánom a szexet, mégsem nedvesedek be... :S 19/N

Van aki szeretne már kisbabát de a párja még nem?

Legjobb válasz: Igen,biztosan többen is vannak így. De ezt mindenki csak a párjával tudja megbeszélni,hogy mikor legyen baba.Legalábbis így kellene.

Igen, biztosan többen is vannak így. De ezt mindenki csak a párjával tudja megbeszélni, hogy mikor legyen baba.Legalábbis így kellene.
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel én is egyetértek. :)
Szerintem elég sok ilyen lehet. A nõk általában nagyon vágynak kisbabára, ha már érzik, hogy megvannak a feltételek, pasi, lakás. Van akinek még ez sem kell hozzá. A férfiak meg inkább félnek tõle. Ha már õk is érzik, hogy elég idõsek hozzá, akkor hajlandóak rá. Nálunk pl. a férjem 30 éves koráig hallani sem akart róla. Én sem nagyon, úgyhogy nem volt ilyen gond. De elõttem élt együtt egy nõvel 5 évig, azért lett vége, mert a nõ már nagyon akart gyereket, õ meg nem. Féltem is, hogy mi lesz ha velem sem akarja majd, de szerencsére mi össze tudtuk hangolni.

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!