Találatok a következő kifejezésre: A páromnak van. Nem (2506 db)

Olyan nők, akiknek a párjuknak/férjüknek már van gyereke az előző kapcsolatából/házasságából, azok nem érzik úgy, hogy a párjuk már nem úgy fog örülni a babának?

Hisz ők már átélték ezt...nem az első babájuk lesz, nem mi leszünk az elsők, akik megadják nekik az első babát....Az én párom azt mondja, hogy persze nagyon szeretné a babát, ő nem érzi úgy, hogy ezen már túl van és nem akarja átélni még egyszer az éjszakai sírásokat stb. stb. Még is állandóan ez jár az eszembe... hogy ő már lehet nem lesz olyan izgatott ha majd megszületik...volt már így valaki. Egyébként jó a kapcsolatunk, de hülyén érzem emiatt...

Legjobb válasz: teljesen ugyanígy vagyunk mi is.Akár én is írhattam volna soraidat... Páromnak van két lánya, még mi nem tudjuk, hogy a közös gyermek milyen nemû, mindig azt mondtam, hogy mindegy csak egészséges legyen, de a lelkem mélyén fiút szeretnék inkább.Pont azért, mert fia még nincs a páromnak.A fiút legalább én adhatnám meg neki. Utolsó vizsgálaton a doki azt mondta, hogy nem igazán lehet látni, mi van a lába között, de nem nagyon lát ott semmit, de ezt nagyon ne vegyem biztosra. Én teljesen összetörtem, hogy lányom lesz.Páromnak meg teljesen mindegy. Mostmár beletörõdtem,meg örülök is, de aznap elkeserített a dolog, nagyon fiút szerettem volna.

teljesen ugyanígy vagyunk mi is.Akár én is írhattam volna soraidat... Páromnak van két lánya, még mi nem tudjuk, hogy a közös gyermek milyen nemû, mindig azt mondtam, hogy mindegy csak egészséges legyen, de a lelkem mélyén fiút szeretnék inkább.Pont azért, mert fia még nincs a páromnak.A fiút legalább én adhatnám meg neki. Utolsó vizsgálaton a doki azt mondta, hogy nem igazán lehet látni, mi van a lába között, de nem nagyon lát ott semmit, de ezt nagyon ne vegyem biztosra. Én teljesen összetörtem, hogy lányom lesz.Páromnak meg teljesen mindegy. Mostmár beletörõdtem, meg örülök is, de aznap elkeserített a dolog, nagyon fiút szerettem volna.
Én hasonló helyzetben voltam, páromnak tizenéves fia van már. Nem izgult annyira a vizsgálatok elõtt/után, mint én, de lehet, hogy egyébként sem zizgett volna, mert nem az a típus. De én mégis kicsit szomorú voltam, és abban bíztam, legalább kislányunk lesz, az mégis egy kicsit "új" dolog számára. Már a 12. héten tudtuk, hogy kisfiú lesz...:) Ráadásul a környezetemben mindenki ezzel stresszelt, hogy jajj, párom most már biztosan kislányt szeretett volna, stb. Aztán a szülés napján volt nagy izgalom, ahogy szokott lenni, párom hihetetlenül édesen csinálta végig az egészet, nagy segítség volt számomra, és akkor már láttam rajta az izgalmat és azt, hogy mennyire szeretne segíteni nekem, enyhíteni a fájdalmon. Abban a pillanatban, ahogy felsírt a kisfiunk, a pocakomra tették, õ pedig elvágta a köldökzsinórt...potyogtak párom könnyei, teljesen meg volt hatódva, sosem láttam még ilyennek.:) A babánkat elsõ pillanattól fogva imádja - és õszintén szólva sokszor jól is jött, hogy õ már tapasztaltabb, pelenkázás/ öltöztetés/ altatás területén. Sokáig padlón voltam a szülés után fizikailag, õ pedig nagyon szívesen éjszakázott, kisfiam rengetegszer aludt el a mellkasán. Most 1 éves a kisfiunk, és a mai napig különleges kapcsolat van közöttük, imádja az apját, és bármi van, rögtön megnyugszik a kezében. Az "elsõ baba csodája" mítoszon túl kell tenni magunkat..., hisz gondolj bele, ha te is már a második babádat fogod várni, neked magadnak sem lesz már újdonság a terhesség-babázás, mégsem gondolnád magadról sosem, hogy nem vagy már annyira lelkes a második babádért, nem?:) UI: egyébként, most beszélgetünk már a második babáról, és én ugyanolyan lelkes és izgatott vagyok a babatervezés gondolatára, mint anno, szóval ez nem a babák számától függ.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Szintén ugyan ez, a páromnak van két lánya...mi még most tervezzük a babát de én már minden körül jártam hogy mikor és hogyan csináljuk hogy fiú legyen. Én is nagyon azt szeretném mert fia nincs és hihetetlen boldog lenne, én lennék az aki egy fiúval ajándékozza meg. Az ismerõsök is mondják majd te fiút szülsz neki...én is nagyon nagyon azt szeretném, de õ azt mondta egyértelmû h csak egészséges legyen és a kislánynak is nagyon fog örülni... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Második! Olyan olvasni a sorokat amiket írtatok... kicsit meg is hatott :) )) igen arra én is gondoltam hogy már gyakorlottabb hisz túl van kis lányon és jobban fogja tudni mit hogy mint én. Még azt mondta h akár még éjszakai felkel majd. Ezek mind olyan jól esnek! De valahogy még is sokszor jut eszembe hogy nem én leszek az elsõ....persze ha fiú lenne akkor ez már eszembe sem jutna...minden esetre próbálok nem ilyenekre gondolni. És még az is eszembe jut hogy hogyan fognak a gyerekei viszonyulni az én gyerekemhez. Õ mindig azt mondja h biztos nagyon örülnek majd a kistesónak. :)
Szia! Nálunk is ez a szitu, a páromnak van egy 5 éves kislánya. Most várjuk a közös kisbabánkat, aki kisfiú! :-) Én is ugyanígy éreztem az elején, ahogy Te, hogy talán nem fogja annyira várni, meg is beszéltük, és mondta, hogy butaság, hiszen imád engem, és ne gondoljak butaságokat! Aztán kiderült, hogy kisfiú, nagyon örültünk, de kislánynak is teljesen ugyanúgy örültünk volna, és szeret velem eljönni ultahangra, látom, hogy alig várja, simizi a pocim, beszél hozzá, mostmár tudom, hogy alaptalan volt az aggodalmam... :-) Ne izgulj, nem várja kevésbé, ez biztos, hiszen Te vagy neki a párja, a szerelme, és ez a legfontosabb! :-) De nézheted onnan is a dolgot, hogyha neked lenne mástól gyermeked, akkor a mostani párodtól kevésbé várnád-e (?) Ugye hogy nem? :-)) Boldog babavárást! :-) 36 hkm
Én látom rajta, hogy nem fog úgy örülni...:(((
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat, jól estek! Utolsó, ha majd megszületik biztosan más lesz :) Fog õ örülni :) vagy te mibõl gondolod ezt?
Abból hogy nem is igen akar gyereket, ameglévõket is ha itt vannak látom h halálra idegesítik, pedig imádja õket!!!!
A kérdező hozzászólása: az nem jó :(

Miért nem hiszi el a párom, hogy nem csinál semmit rosszul, csak már több idő kell az orgazmushoz, mint korábban? Van valaki hasonló helyzetben?

Régebben kevés id? is elég volt, hogy felizguljak,kielégüljek,évek alatt ez megváltozott.

Legjobb válasz: igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....

igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....
Nálunk is hasonló. Amikor megismerkedtünk, a feleségem 4-5 perc alatt eljutott a csúcsra (akárcsak egy férfi). Ma már hosszabb idõre van szüksége, akár 20-30 percre... Ennek több oka is lehet, szülés, életkor, meg talán már a kapcsolat sem jelent újdonságot. Viszont mindig találunk ki új dolgokat, változnak a kedvenc pózok, szokások... Én utálom ha nem jut a csúcsra, és ha érzem, hogy hiába erõlködöm, inkább én is kihagyom és tartalékolom magamat másnapra... Igaz, én gyakorlatilag korlátlan ideig bírom, 1.5-2 óra is belefér, és ezt legtöbbször ki is használjuk. Szóval, nincs veled semmi gond, a párodnak magán kellene dolgoznia, mert a néhány perc aktus az azért egy tapasztalt férfi esetében gáz... Próbáljátok meg elnyújtani, mondjuk úgy, hogy nem izegsz-mozogsz, vagy ha nagyon nem bírja, egy kis szünet stb. stb. 38F
azé az a "néhány perc aktus" durva....vmit igazán tehetne az ügy érdekébe.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a néhány perccel nincs gondom. Ezen nem tud változtatni, illetve volt dokinál, írtak neki tablettát, de arra meg én mondom, hogy ne szedje, mert fáj tõle a feje, meg amúgy sem tudok akkor ellazulni, ha azt figyelem, nehogy rosszul legyen tõle. Nem mindig sikerül kielégítenie, de ez sem baj, csak az, hogy nem érti meg, hogy változtam, öregszem vagy mi. Õt is zavarja, hogy néha nem tud kielégíteni, de akkor azzal jön, hogy õ is öregedett, de nem változott. Erre mondom neki, hogy csak nehogy õ is változzon, mert még rosszabb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem értem a párod, oké ha néhány percig bírja ELSÕRE, de utána mért kéne abbahagyni? Mire másodjára elélvez legalább 20 perc, az idõ tájt neked is lenne lehetõséged!
Például mert a legtöbb férfi nem képes többszöri orgazmusra?! Én pl. ha nem is fordulok a falnak, de bõven elég egy orgazmus is egy estére.
A kérdező hozzászólása: Így van, ahogy utolsó írja. A páromnak is elég egy, lehet már nem is lenne képes többre, csak gyógyszerrel, de arról már megírtam a véleményem. Meg azt is már írtam nem egyszer, hogy nem kell nekem több néhány perc aktusnál, ha kellõképpen felizgultam. Ha rövidebb az elõjáték, akkor meg nem lesz orgazmusom. Szóval nem mindig sikerül, mert õ már szinte az elején aktusra kész, és mire én felizgulok, õ arra néha lelankad.

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.
Azt kéne tenned, hogy elmész egy szakorvoshoz!
Aut gondolom, hogy a vérzés a hüvelyedbõl jön és nem a méhedbõl.Ha pisilés közben fàj akkor meg fõleg ...azt gonfolom n vagy eléggé felizgulva és szàraz vagy emiatt felsérti a hüvelyed.Ha erõs vérzésed lenbe annak màr méh elvàltozàs lehetne az oka..
A kérdező hozzászólása: Vérzés meg olyan halvány..de valamikor meg erõsebb
A kérdező hozzászólása: Pisilés közben szokott fájni olyan égetõ érzés jön rám.DE ez már egy ideje tart!
Bocs de telóról ìrok ezért néhàny betû félre ment de gondolom érted amit ìrtam..
A vérzés milyen ? Erõs mintha megjönne vagy csak kicsit maszatos ? HaFàj is közben ? Ha megirid talàn tudim segiteni viszont ez nem pótolja az orvost.Nem tudom h laksz de a környéken még ilyet nem hallottam bemész egy nõgyógyàszati rendelõbe és azonnal fogadnak.Vagy a kórhàzba ahova tarozol ott éjjel nappal fogadnak !! Ezt àpolónõként mondom neked.
Ha ezek az alkalmak még benne vannak az elsõ kb 5-7-ben (kort nem írtál, meg ilyesmiket, nem tudom eldönteni..) akkor elõfordulhat, hogy a szûzhártyádból ami még megmaradt, az szakadozik le. Amennyiben valamivel idõsebb vagy, és ez nem lehet az ok, akkor valamiféle seb lehet odabent, amit behatoláskor felszakítotok. Ez esetben szerintem egy pár hét szünet meg egy szakorvosi vizsgálat nem árthat, õ tudna pontosabbat mondani..
A kérdező hozzászólása: Hát durva szexhez vagyok hozzá szokva és csak is úgy jutok el a csúcsra.! Párom azt mondja õt nem zavarja, de látom hogy még is.
Én lehet nem várnék és egy magánklinikára is beutaltatnám magam elég sürgõsen, mert akár méhnyakrák tünete is lehet.
Lehet szervi oka, de lehet más is. Nem vagy eléggé benedvesedve, ezért szex közben kidörzsölõdik a hüvelyed, így vérzik. Vagy túl durván csináljátok. Vagy nagyobb a párod szerszáma és feljebb jut, mint kéne, azért vérzel. Szóval sok minden. De orvoshoz mindenképpen menj el!
A kérdező hozzászólása: Persze ez van tervben de mivel csak 1 hónap múlva jutok el orvoshoz, így addig találgathatok, hogy mi lehet.Lehet velem van a baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..orvos biztos tudna tutit mondani hogy mi lehet, de ezzel még várnom kell ahogyan leírtam.idõpont szerint tudok menni sajnos! Párom lehet ezért nem mer annyira közeledni felém mint az elõtt??

Páromnak és nekem is gmail-os postafiókja van. Nekem nincs gondom a levélírással, de a páromnak miért nem enged levelet írni?

Legjobb válasz: Nagyon jó részletes a leírásod, de azért picit többet is elárulnál nekünk, hogy egészen pontosan mi az ami meggátolja párodat, hogy karakterekbe öntse gondolatait a gmail segtségével?

Nagyon jó részletes a leírásod, de azért picit többet is elárulnál nekünk, hogy egészen pontosan mi az ami meggátolja párodat, hogy karakterekbe öntse gondolatait a gmail segtségével?
A kérdező hozzászólása: Hát az, hogy egyáltalán nem engedi a levélírást. Hiába kattint a levélírás vagy a válasz lehetõségekre nem hozza be a levélírás részt. Ennél bõvebben nem tudom leírni.
Ugyanazon a gépen?
A kérdező hozzászólása: Igen...
És egészen konkrétan miért nem tud? Hiányzik a compose mail gomb? Vagy mi az ami konkrétan akadályozó? Ugyanazon a gépen ugyanarról a felhasználói névrõl nyitódik meg a gmail a böngészõ és jelentekeztek be a saját felhasználói nevetekkel vagy nem? Ugyanazt a böngészõt használjatok?
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk!!

Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom.

a párommal együtt élünk évek óta. sok a baj, a probléma a veszekedés. tegnap leültettem, hogy beszélgessünk kit mi bánt, stb. de mindig félbevágott és azt mondta én vagyok mindig a hibás. ? nem, ? tökéletes. és végig sem hallgatott, ha elkezdtem valamait mondani, rögtön félbevágott. nem lehet vele beszélni. bár én megmondtam neki, hogy harcolok értünk, nem adom fel, de ? meg azt, hogyha változtatni akarom akkor szakítsunk. ? is változtatott de mindig úgy alakítja a dolgokat, hogy neki legyen igaza. én nagyon sokat változtam már érte. nem tudom, hogyan vegyem rá arra, hogy ? is változzon kicsit és egy kicsit kinyiljon a szeme, hogy én valóban mindent megteszek érte és nem ártana, ha ? is csinálna valamit. mert így legyen vége? hogy még a bajokat sem akarja megbeszélni? egyébéknt ? 33, én n? 26.

Legjobb válasz: Hát ezt így konkrétumok nélkül, egysíkúan így nézve nem lehet mondani. Az is lehetett volna a kérdésed: Kérdés: Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom. Magyarázat: Veszekedtünk és nekem volt igazam! Kinek van igaza szerintetek?

Hát ezt így konkrétumok nélkül, egysíkúan így nézve nem lehet mondani. Az is lehetett volna a kérdésed: Kérdés: Most akkor kinek van igaza? Tényleg a páromnak? Én nem így látom. Magyarázat: Veszekedtünk és nekem volt igazam! Kinek van igaza szerintetek?
A kérdező hozzászólása: igen, de õ azt mondja, hogy neki és nem is szólt hozzám egész este. sõt! mellettem szólt, hogy én próbáltam beszélgetni, õ viszont nem. és csak a saját igazát fújja, hogy neki van igaza. de köszi.
figyelj, nézz magadra :) Te is csak a saját igazadat fújod. Nem? De. Akkor pedig üljetek le és érett, emberi módon beszéljétek meg.
Az en exem is ilyen volt.Es egy ilyen emberrel nem lehet ertelmesen beszelni, mert makacs es nem latja be a hibait.Ha csak es kizarolag te hibazol minek van veled?
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy most itt csak az igazamat fújom, de épp ez az, hogy tegnap akartam vele beszélgetni errõl, elkezdtem mondani hogyan oldjuk meg és õ folyamatosan közbevágott és nem is érdekelte. és meggyanusított, hogy mindig én hibáztam, én voltam a bûnös mindig, minden veszekedéskor én vagyok a rossz, ha neki kell segíteni valamit én abban úgysem segítek, stb. pedig ez nem így van, én mindig is segítettem õt. na de mindegy is ezek az apró részletek. a lényeg az, hogy engem nem tudom milyen embernek tarthat de nagyon sok barátom van nagyon sokan szeretnek szóval annyira gáz nem lehetek ahogyan néha õ ezt mondja. akkor egy ilyen embernek hogy gyõzködjek a magam igazáról és arról hogy õ sem tökéletes?
"Akkor pedig üljetek le és érett, emberi módon beszéljétek meg." B*meg, ezen besírtam... :-)))))) Bocs! Nem írtál hülyeséget, nem azért mondom!! FS
Kedves kérdezõ, Tipikus a helyzet, nem egyedi az eseted. Ebbõl kifolyólag tudok tanácsot is adni mitévõ légy. Higgadj le elõször is, tedd félre a megbántottságot és mindent. Csak a tényeket tartsd szem elõtt, hogy melyikõtöknek mi a véleménye a kérdéses dolgokról, amiben összekülönböztetek. Legyél olyan objektív és szigorú magaddal, mintha egy idegen ember lennél aki látja, hogy mit csináltál és mit mondtál. Gondold így végig, hogy amit a párod mondott van-e benne igazság, merd bevallni magadnak. Aztán gondold végig, hogy amit te mondtál vagy gondolsz az valóban helytálló és igaz-e, nem csak önmagad mentegetése a hibák és "bûnök" alól. Ezt ha nem tudod megcsinálni, és nem tudod belátni, beismerni legalább magadnak, akkor a kapcsolatotok halálra ítéltetett. Ha ezzel a kíméletlen módszerrel végigagyaltál mindent ami konfliktust okozott nálatok, akkor állj oda újra párod elé és mondd meg neki, hogy most vagy leül és csendben végighallgat, vagy összepakolsz azonnal és elmész, és nem lát többé. És ezt komolyan is kell gondolni, ugyanis ha még így sem hallgat végig beleszólás nélkül, akkor kár pocsékolnod rá az idõdet. Szóval elmondod neki szépen, hogy belátod miben van igaza, mi a te hibád, és hogy éppen ezeken szeretnél változtatni, valamint elmondod hogy esetleg miben látod õt a hibásnak. De ne vádlón mondd, mert csak felidegesíted, hanem minden mondatot úgy kezdj, hogy "úgy érzem, hogy...", "az én szememmel úgy látszik, hogy...". Ha végighallgat, utána te is hallgasd meg õt, de elõtte mondd neki, hogy te hajlandó vagy kompromisszumokra a kapcsolatotok érdekében, és szeretnéd ha õ is rugalmasabb lenne, mondd el neki azt is, hogy te eddig csak azt láttad, hogy õ mindenért téged okol, és azt véli mindenben neki van igaza, és hogy ezen azért õ is gondolkodjon el, õ is kicsit szálljon magába. Ha ezzel a módszerrel meg tudjátok oldani - és a jövõben is - akkor nem lesz gond. Ha ismét veszekedésbe torkollik az egész, akkor meg tényleg csomagolj össze és költözz el.
Hát az ilyen pasival nehéz nagyon..Sajnos tudom mirõl beszélsz....Az ilyenek ha esetleg a kapcsolat érdekében próbálsz vele beszélni vagy kiröhögnek, vagy rád támadnak...Ha még szereted és tényleg szeretnéd megmenteni a dolgot javaslom sokkold valamivel....Talán a legjobb tényleg az elköltözés lenne..Akkor majd rájön mit veszít és térden állva fog könyörögni, ..Ha meg nem jobb is ha vége!! De minél elõbb tegyél valamit mert egy idõ után hidd el vége lesz , mert bele fogsz "fásulni" ebbe a helyzetbe..

Miért van az, hogy hiába szertem a párom halálosan, és kívánom, a szex után pár perccel bedagad az egész puncim (a kisajkak főleg, piros az egész és nagyon fáj? Kb 1 óra mire elmúlik. Kívánom a páromat, tehát nem ez lehet az oka.

Legjobb válasz: Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.

Ha óvszerrel vagy síkosítóval csináljátok, valószínûleg allergiás vagy rá. Egyébként meg kéne nézni, nincs-e valamilyen fertõzésed, bár nem hiszem, mert az nem múlna el egy óra múlva.
Szia! Én még hozzátenném azt, hogy lehet, nagyon hevesek vagytok, nem várjátok meg, míg eléggé benedvesetsz, és kidörzsölõdsz. Nekem is szokott utána fájni néha, hol rövidebb, hol hosszabb ideig. Pedig csak kidörzsölõdik.
lehet hogy van valami fertõzésed!! irány a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem használunk se síkosíót se óvszert... Lehet olyan "betegség" hogy nem nedvesedek be valamitõl? Mert ez lehet a baj, ezért dagad be. Akármennyi az elõjáték, és kívánom a szexet, mégsem nedvesedek be... :S 19/N

Van aki szeretne már kisbabát de a párja még nem?

Legjobb válasz: Igen,biztosan többen is vannak így. De ezt mindenki csak a párjával tudja megbeszélni,hogy mikor legyen baba.Legalábbis így kellene.

Igen, biztosan többen is vannak így. De ezt mindenki csak a párjával tudja megbeszélni, hogy mikor legyen baba.Legalábbis így kellene.
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel én is egyetértek. :)
Szerintem elég sok ilyen lehet. A nõk általában nagyon vágynak kisbabára, ha már érzik, hogy megvannak a feltételek, pasi, lakás. Van akinek még ez sem kell hozzá. A férfiak meg inkább félnek tõle. Ha már õk is érzik, hogy elég idõsek hozzá, akkor hajlandóak rá. Nálunk pl. a férjem 30 éves koráig hallani sem akart róla. Én sem nagyon, úgyhogy nem volt ilyen gond. De elõttem élt együtt egy nõvel 5 évig, azért lett vége, mert a nõ már nagyon akart gyereket, õ meg nem. Féltem is, hogy mi lesz ha velem sem akarja majd, de szerencsére mi össze tudtuk hangolni.

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.

Apósomat jövõhéten temetik. Baj, hogy nem megyek a temetésre mivel van egy hét hónapos fiam? A páromnak még nem mondtam.

Legjobb válasz: Én a párod helyében azzal a lendülettel dobnálak ki, a gyerek nálam maradna. Nem mész el a párod apjának a temetésére? Komolyan? Gondolkodj egy kicsit. Egy órát kibír a gyerek simán...

Végül hogy alakult?
És miután mindenki azt tanácsolta, hogy menjen, ne keressen kifogást, õ lepontozott mindenkit több nicken, mindjárt megírja, hogy megkérdezte a férjét, aki azt mondta, nem kell elmennie... mindig ez történik :)
Baj
Nem kívánom, hogy megtörténjen, de ugye a saját édesapád temetésére se mennél el, mert ugyían, ki tologatná addig más gyerekét, megfázik, és akármi történhet?
jujj, de ellenszenves a kérdezõ...:(
Így kérdezd meg tõle: Menjek én is a gyerekkel vagy maradjunk itthon? Mit szeretnél? Aztán majd eldönti mi legyen.
Kérdezõ, azon kívül, hogy több nickkel bejelentkezel és lepontozol mindenkit, élvezed is a kamukérdésedet? A hozzászólók egyetértenek, nyilván nem õk húzzák le egymás válaszait...
Mekkora idióta vagy, istenem... én mondjuk biztosan tologatnám akármelyik rokonom gyerekét, ha már ott vagyok a temetésen, és az illetõ apját temetik. Attól, hogy nem a sír, hanem a ravatalozó elõtt álltok, a gyerek még lehet tõletek 50 méterre. Egy gyáva, férjét nem szeretõ, önzõ akárki vagy. Nincs merszed azt mondani, hogy nézd, utáltam apádat, nem megyek veled, mert minek, annyira nem számít, hogy te gyászolsz...
Gondolom, hogy majd a HAGYATÉKI TÁRGYALÁSRA SEM MÉSZ EL AZ ÖRÖKSÉGÉRT?!!! Komolyan! Ez a sok "nagy magyar anya" minden kötelék alól kihúzza magát azzal a kifogással, hogy "dee ééén mááár szüüüüülteeeem"
A kérdező hozzászólása: 28#. Sajnos õ már nyolc éve meghalt, és én nem pontozok senkit sem.
Mi a valódi oka annak, hogy nem akarsz elmenni?
Megvolt a párod már amikor apád meghalt? Vagy volt akkro valakid? Neked hogy esett volna, ha nem akart volna téged elkísérni?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha eszed van nem mész el, pláne nem viszel oda gyermeket, kiskorút! A helyzet ugyanis komolyabb mint sokan gondolnák.Jézus azt mondta "foglalkozzanak a halottak a halottakkal"! Nem véletlenül mondta ezt.Akit temetnek már rég nincs ott.Ha valaki szemébõl eltünik a fény, már nemigen marad szivesen vele a szobában akár családtag, akár partner.Hiába hogy akkor már nem szólogat be, nem húzza az ember haját.Nincs már benne a "rugó" a lelke. Ami viszont van a temetõkben az nem embernek való!Ha pl egy nõ temetöben volt anyós após, akár kinél, késöbb gyakran megfázási tünetekre panaszkodik.Teljesen mindegy hogy nyár volt és fel volt öltözve.Mivel ott kóbor legyengült lelkek tömkelege van jelen.A judeokeresztény mánia hogy keresztelkedj meg, ami nem más mint átok.Bele sütik az emberbe csecsemõkorban hogy porból lett, porrá lesz.Meg hogy bõnben született, abban is hal meg.Ezt viz és szómágiával bele sütik a csecsemõkbe, azok meg sirnak is.Mindez kb 20ezer forint.Namost ezek után akár mennyire nem jár az ember templomba, 60-80éves korban el kezd félni.Mert a 10parancsolat fehér embernek betarthatatlan.Ezért mindenki készül az úr haragjára és a kaszás meg büntetések tömkelegére.Ezért a lélek halál beáltakor nem mer haza menni, bele a fénybe.Marad itt, ahl kb 40-42nap útán annyira lecsökken az energiája, hogy képtelen haza menni.Ezért a besétáló temetõ látogatók csakráiba költöznek bele.Lehetöleg gyengének tõnõ fiatalokba, akik teli vannak energiával.Ezután szépen az életben nem meg élt dolgokat, amiket nem mert vagy nem volt ideje megtenni, sugallat õtján végre hajtatja a megszállottal.leinte kõnnyû ezeket eltávolittatni, késöbbiekben mindenképp valami jártas személy kell hozzá.Ha már minden képpen menni kell, nem árt jó pár mágikus védelmet elmondani.Zsoltárok könyve erre megfelelõ.De ha lehet hagyd a dolgot, segiteni nem tudsz, vissza hozni nem tudod, foglalkozz az élõkkel pl a gyermekeddel inkább.Ne legyen bõntudatod sem emiatt.NE hallgass másokra akik ezért megszólnak.A legtõbb ember magyarországon rákos meg minden féle baja van amúgy is.Ezeknek az oka többek között harag, düh, mélyen ülõ bánat.Évente kb 1, 5millió rákos beteg...lehet gondolkozni végre.Nem szabad másokban büntudatot ébreszteni.Igy is elö jön öreg korban.50-60évesen az emberek ülnek otthon és elö tör a büntudat meg a lelki ismeret furdalás.Az elöbbi azért amit megtett, az útóbbi azokért amiket meg tudott volna tenni, mégsem élt a lehetöséggel.Pl van kér az éhes szomszéd kenyeret, nekem van is, de nem adok.Ez fájó pont lesz igen csak.Ha valaki meg eszi a csokimat és orrba verem, el jön az idõ amikor nekem fog fájni de 100 szor erösebben, holott én ütöttem meg a másikat.A lelki fájdalom igy müködik.Nem éltem abban a tudatban, hogy ne tegyél olyat, amit magadnak sem kivánnál, de tegyél olyat másokkal, ahogy magadnak is kivánnád.Vissza térve a temetõ dologhoz:Régen ha az indiánokat üldözték, és temetöhöz értek, ott megálltak és inkább lelövették magukat mintsem oda bemenni... Ha jól tudom a zsidók is tudják, és õk sem igen mennek sirokat látogatni.Nekünk ide dobnak egy agyon módositott vallást, ami az õ vallásuk, holott régen nekünk meg volt a sajátunk.Csak azt kimosták ki irtották belõlünk módszeresen.Régi szokások voltak pl elvinni valakit, és elégetni egy helyen.De ott nem volt tömérdek másik halott.
Már az is gyanús, hogy ez egyáltalán megfordult a bucidban! Ha a Te szüleid kerülnek sorra, ugyan hogy esne , ha párod állna így a dologhoz?!
Gondolom mostanság lesz a temetés. Még egy jó darabig 5-10 fokok lesznek napközben. Hidd el, nem fog megfázni.
Hol temetik szegényt, az Antarktiszon? Ha esetleg mégsem, akkor a hidegben való ácsorgás röhejes kifogás, ugye te is érzed?! De mondtuk már többször: nem muszáj kiemelni a burokból szegény didergõ gyermeket, nyugodtan rá is lehet bízni valakire! Ja, hogy ez mind csak duma volt és más miatt nem szeretnél elmenni?! Akkor nem tudunk segíteni.
Nem fog megfázni, hiszen egyébként is kiviszed sétálni, ugye? Párodnak mi a véleménye?
Hidegben való ácsorgás... a gyerek pont annyit mozog a babakocsiban a temetésen, mint amennyit séta közben... és tényleg nem értem, ha a férjem nem lenne jóban a családjával, annál inkább mellette akarnék lenni, mert másra nem számíthat.
Mit csinálsz, ha a férjed kéri hogy menj el vele?
A kérdező hozzászólása: Az oka az, hogy nem akarom a gyereket kitenni a hidegben való ácsorgástól. Másrészt a család utálja a páromat így nem érzem szükségesnek, hogy a ravatalozóba bemenjünk a gyerekkel.
Mondjuk valaki a te családodból, vagy egy barátnõ, munkatárs - bárki, akit megkérsz. Én is vigyáztam ugyanilyen helyzetben a barátnõm gyerekére, nem értem mi ebben olyan furcsa.
Tudod, amikor a lányom 7 éves volt, már többször ült repülõn, utazott hajóval, vonattal, eleve télen hidegben született, brutál hóesésben vittük haza a kórházból. Nem zuhant le a géppel, nem süllyedt el a hajó, a vonat sem siklott ki. Nem sokára 2 éves lesz, és most fázott meg elõször, köhécsel. Nem hímes tojás az, hanem egy gyerek, akinek ingerek kellenek. A férjed meg életed társa, akinek egy támogató feleség kell. Ha õ mondja, hogy inkább maradjatok otthon, akkor ne menj el, de egyébként ott a helyed. Csak van overálja a kicsinek, hogy felöltöztesd rendesen?
Ha a párod javasolja, hogy ne menjél a baba miatt, akkor OK. De ha nem mondja, akkor nyilván azt szeretné ha ott lennél. 7 hónapos egyáltalán nem olyan picike már, hogy ne lehetne vele ott lenni. Ha gond van, arrébb vonulsz a babával, vagy eleve megkérsz valakit, hogy nála legyen, és legyenek távolabb, hátrébb. Esetleg ha valaki otthon tud vele maradni arra az 1-2 órára, az lenne a legjobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: A párom is csak a háttérben lesz, mivel nincs jóban a családdal. A kicsit meg nincs kire hagyjam.
Neked nincsenek szüleid, testvéreid, nagynénéd, nagybátyád, egy normális szomszéd vagy bárki, akiben megbízol és egy kis idõre rá tudnátok hagyni a fiatokat és akkor ott tudnál lenni a temetésen? Én nem hogy kötelességemnek érezném, hogy ott legyek, hanem egyébként is ott lennék egy ilyen helyzetben és támogatnám a páromat, meg ugyanúgy szomorú lennék én a párom bármelyik szülõjének az elvesztése miatt. Nekem a mamám halt meg tavaly és nekünk még csak nem is olyan pici már a gyerekünk, hanem 3 éves, de mind a párom, mind a párom szülei ott voltak, addig a fiúnk a férjem öccsével volt.
Elmész a gyerekkel együtt, bemész a templomba/temetõbe, ha nem bírja a gyerek és hangoskodik, akkor kijössz. Azért az após van annyira közeli rokon, hogy el kellene menned a temetésére. És egy hét hónapos gyerek már nem olyan kicsi.
Baj. Nincs egy barátnõ, testvér, másik nagyszülõ (pl. a te anyukád), aki vigyázna rá? Nem 2 hetes gyerekrõl beszélünk.
Igen, baj. Egy hét hónapos nem indok, a temetés fél óra, ha távol lesz a temetés, elviszitek õt is, biztosan lesz egy rokon, aki addig eltologatja a babakocsiban, vagy ha pocsék idõ van, játszik vele a lakásban.
Pároddal beszéld meg. Én haragudnék az enyémre, ha a közös gyereket használná kifogásnak, hogy egy ilyen nehéz helyzetben ne kelljen mellettem lennie.
Nézd, egy temetésen nem szerencsés, ha egy pici baba szétordítja a szertartást, normálisabb helyen esküvõre se viszik be õket. Bár az apósod temetésén illene ott lenned, szerintem ilyen esetben érthetõ, ha nem mész. Azért a pároddal beszélj errõl szerintem, nehogy sértõdés legyen belõle.
Baj, én biztos nagyon megbántódnék, és sosem tudnám elfelejteni, hogy a párom a gyerekre hivatkozva nem jönne el az apám temetésére... egy 7 hónapos gyereket legvégsõ esetben el is lehet vinni, nincs annyira hideg sem, de ez a legvégsõ... biztosan van szomszéd, vagy akárki ott, aki arra a 1, 5 órára, amíg maga a temetés tart vigyázhat rá...addig se etetni se tisztába tenni, semmit sem kell csinálni, csak felügyelet kell neki
Így meg pláne mellette a helyed, ha nincs jóban a családjával. Mégis ki a fenére támaszkodjon, ha te is cserben hagyod?
Azért aki ezért kidobna, kicsit durva, dehát szerencsére nem vagyunk egyformák. Szerintem menj el, ott a helyed. Egy 7 hónapos babát el lehet vinni ilyen helyre. Felöltözteted melegen, viszel neki enni/inni, amit szokott. Ha sír, kimész vele, senki nem fog megsértõdni biztosan, aztán ha elcsitult, vissza mész. Megállhatsz vele oldalt is, hogy könnyebben, arrébb mehess, ha sírni kezd. Ha nem akarod elvinni, mert esetleg sírósabb, van olyan baba aki nagyon meg tud ijedni sok idegen embertõl, akkor bízd rá valakire, akiben megbízol. Nincs egy jó barátnõd? Egy nagynéni? Unokatesó? Biztosan jól esne a férjednek, hogy egy ilyen helyzetben ott van a felesége. Én elmennék a helyedben, nem kell annyira félteni egy 7 hónapost.
Kifogásokat keresel, kérdezõ. Miért a gyerekkel takarózól? Ha nem akarsz menni, mond meg a párodnak szemtõl szembe, vállald a következményeket. Hogy is szólt az az eskü? Jóban-rosszban?
A kérdező hozzászólása: A ravatalozó elõtt kell állni és nem a sír elõtt. Szerinted ki tologatná más gyerekét? Írtam, hogy a páromnak is kint kell majd ácsorognia.
Én azt hiszem, a férjed helyében elgondolkodnék azon, milyen nõt vettem el. NAgyot csalódnék a feleségemben, ha ilyen kifogásokkal állna elõ, amikor a támogatására van szükségem. 33/F
Érdekel, mi az az akármi, ami egy hét hónapos gyerekkel történhet egy temetésen... Továbbá nem hiszem el, hogy senki imserõs nem lesz ott, aki tõletek kb 50 méterre a kapu elõtt tologathatja a kocsit, amíg ti a sír mellett álltok.
Megfázik??? Miért, egyébként sem viszed ki sétálni? Na innen látszik, hogy csak kifogás neked a gyerek. Ha nem akarsz menni, állj oda a párod elé és mond meg neki. Ne a gyerekkel takarózz.
Én elmennék és vinném a babát is, maximum ha sírna, arrébb mennék vele. Szerintem beszéld meg a pároddal, hogy nincs kire hagynod a kicsit, magatokkal kell vigyétek. Ha erre azt ajánlja, hogy inkább maradj vele otthon, akkor maradj szerintem csak.
MEgfázik. Ugye télen ki se viszed, mert megfázik? Te csak kifogásokat keresel vagy kamuzol.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy gyereknek semmi keresnivalója egy temetésen. Megfázik, vagy akármi lehet vele.
Én a párod helyében azzal a lendülettel dobnálak ki, a gyerek nálam maradna. Nem mész el a párod apjának a temetésére? Komolyan? Gondolkodj egy kicsit. Egy órát kibír a gyerek simán...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!