Találatok a következő kifejezésre: A páromnak van. 7 hónapja próbálkozunk (2 db)

A páromnak herevisszere van. 7 hónapja próbálkozunk és semmi. Van még esélyünk, hogy műtét nélkül összejön a baba?

Nos a páromnak herevisszere van. Amivel már két orvosnál is voltunk. Mindkét orvos ugyanazt mondta, hogy az esetek 80%-ban m?tét nélkül is lehet kisbabánk. Nos már lassan 7 hónapja próbálkozunk és semmi. Van olyan köztetek, aki hasonló cip?ben jár és m?tét nélkül öszejött a baba? Vagy kellett a m?tét? Vagy lehet nálam van valami probléma? Írjatok!

Legjobb válasz: 7 hónap, az semmi. Az elsõ baba megfoganására 2 év a türelmi idõ. Vagyis még van másfél év a teherbeesésre. Sõt mivel nálatok tuti apánál van kis gond, ne legyél meglepõdve ha még jó 1 év mire sikerül. Nekem az elsõ baba 7 hónap alatt jött össze. A második pedig 18 hónap alatt. Pedig állítólag mindketten rendben vagyunk. Türelem, ha sokat görcsölsz a dolgon, az csak lassítja az eseményeket.

7 hónap, az semmi. Az elsõ baba megfoganására 2 év a türelmi idõ. Vagyis még van másfél év a teherbeesésre. Sõt mivel nálatok tuti apánál van kis gond, ne legyél meglepõdve ha még jó 1 év mire sikerül. Nekem az elsõ baba 7 hónap alatt jött össze. A második pedig 18 hónap alatt. Pedig állítólag mindketten rendben vagyunk. Türelem, ha sokat görcsölsz a dolgon, az csak lassítja az eseményeket.
A kérdező hozzászólása: még mûtét elõtt azért jó volna egy perma vizsgálat szerintem, vagy nem? De hol végeznek ilyet? Pesti érdekelne fõleg! A neten semmi normálisat nem, találtam rá! Ha estleg valaki volt már ilyenen a párjával, akkor leírhatná, hogy hol, és kinél? és mi kell hozzá?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok-sok választ nektek.:) ))
Mintegy 90 nap szükséges ahhoz, hogy a sikeres kezelés után egészséges és megfelelõ spermaszámú ondó képzõdjék. Ezért az ondóvizsgálatot a mûtét után 3-6 hónappal szokták megismételni.A gyermeket kívánó és terméketlenség miatt herevisszérrel mûtött férfiak, mintegy fele a mûtét utáni egy éven belül arról tud beszámolni, hogy sikerült gyermeket nemzenie.
A kérdező hozzászólása: megköszönném, ha megtennéd
Õk már lassan egy éve probálkoznak. Nem tudom mennyi a gyógyulási idõ, de megkérdezem.
A kérdező hozzászólása: ja és mennyi a felépülési idõ a mûtét után ezt nem kérdeznéd meg nekem?
A kérdező hozzászólása: szia! és a barátnõdék mióta próbálkoztak? Vagy még nem is próbálkoznak?
szia. barátnõméknek ua. a problémájuk mint nektek. Tegnap voltak orvosnál és az orvos szerint muszály mûteni, mert ez miatt kisebb az esélye a teherbeesésnek. 1 hét múlva mûtik és 3 napig kell a korházban lenni.
A kérdező hozzászólása: szia!köszi a választ, de valakinek a fentlévõk között, vagy ismeretségben nincs hasonló helyzete? Kérlek írjatok!
A kérdező hozzászólása: még mûtét elõtt azért jó volna egy sperma vizsgálat, vagy nem? Valaki tud egy helyet, ahol ilyet végeznek. Fõleg pesti érdekelne! Mi kell hozzá?

39 eves vagyok, elvaltam, van 2 gyerekem, 11 es 9 evesek. Az uj parommal szeretnenk kozos babat, 4 honapja probalkozunk, eddig semmi. O 7 evvel fiatalabb tolem. Szult valaki ilyen keson? Sokkal nehezebb a terhesseg, mint 30 evesen?

Legjobb válasz: 42 évesen szültem a második babám, a nagyfiam 10 éves múlt. A második szülésem és terhességem sokkal egyszerûbb és könnyebb volt, mint az elsõ. A kismamajóga szerintem sokat segített fizikailag és lelkileg is. (Már 10 hónapos a pici lány.:))

42 évesen szültem a második babám, a nagyfiam 10 éves múlt. A második szülésem és terhességem sokkal egyszerûbb és könnyebb volt, mint az elsõ. A kismamajóga szerintem sokat segített fizikailag és lelkileg is. (Már 10 hónapos a pici lány.:) )
Én is 39 éves vagyok, 2 gyerekünk van, és most vágtunk bele a 3. babaprojektbe!Szóval HAJRÁ!
Nekem volt 3 gyerekem a férjemnek egy sem amikor megismerkedtünk.Most van egy 3 hetes fiunk.Én 37 voltam nyáron, párom 42.És a gyerekeim 19-18-10 évesek és most a picur.Szóval kitartást nekünk 6 hónap alatt jött össze ja és van egy 22mm-es miomám is.Nekem nem volt nehezebb terhességem csak egybõl táppénzen voltam de ez a munkám és nem a korom miatt volt.
Elváltam , 35 vagyok. Van 2 lányom az elõzõ házasságomból 15 és 12 évesek.Újra férjhez mentem most 25 hetes terhes vagyok. Nézõpont kérdése, hogy nehezebb-e. Nekem fizikailag talán egy kicsit nehezebb , de lelkiekben könnyebb. Sokkal jobban átélem ezt a terhességet mint huszonévesen. Sõt nem is érzem magam annyinak mint amennyi vagyok...Szorítok, hogy mielõbb összejöjjön a baba. Csak bátran , ha igazán szeretnétek...
Egyik ismerõsöm hasonló cipõben járt.Annyi különbséggel, hogy Õ 47 párja 28 éves.(én ezt a kort már bátorságnak nevezném!!!) Nekik kb. 1 év alatt összejött a baba. Könnyû terhessége volt, de császáros lett a kora miatt. (de ugye idõsebb is mint te) Úgyhogy mindent bele, sikerülhet!!
A kérdező hozzászólása: jaj!!!!koszonom!!!annyira lelkesitoek vagytok:) kudjetek sok pozitiv energiat, max.nyarig szeretnem ha osszejonne!!!irjon mindenki akar pozitiv, akar negativ a velemenye, mindet szivesen fogadom!
Szia, én 35 a párom 37.Igaz joval fiatalabbak vagyunk de simán vállald mert csodás dolog és minden okés lessz.Nekem van egy 10 éves neki meg 13 éves fia:)
Édesanyám 40 évesen szülte a második gyerekét, a kisöcsémet. Én 19 voltam akkor. Õ azt mondja, hogy a terhességet könnyebben viselte, mint velem. Engem természetesen, Babót már császárral szülte, így ott nem tud hasonlítani. Viszont õ is belátja, hogy sokkal kevesebb türelme és energiája van a kicsire, mint anno rám volt. De mivel tapasztaltabb, ezért sok dolgot már másképp csinál, jobban tud, mint nálam. Megvan az elõnye és a hátárnya is szerintem. Sok sikert kívánok Nektek! :) 24N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!