Találatok a következő kifejezésre: A páromnak szeretkezés közben (43 db)

Pár hete ismertem meg a páromat. Szeretkezés közben az ex barátnője nevét mondogatta. Bocsássak meg neki vagy felejtsem el?

Nekem ez nagyon rosszul esett. Tudom, hogy szeret, mondta, hogy nincs mit?l félnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Pár hete ismerted meg. Azt gondolod, hogy egy új szerelem egyetlen gombnyomásra eltöröl mindent ami az ember életében addig történt? Én közel egy évig dolgoztam rajta, hogy kianalizáljam a pasimból az elõzõ barátnõjét. Akihez már valóban nem kötötte érzelem de 5 évig voltak együtt. Az alatt annyi beidegzõdés, annyi rutin keletkezik. Gondolkodj felnõtt módra. :) Nem kell hisztériázni mert ezzel csak görcsöt okozol benne is. Egyébként is ostoba dolog. Az én szerelmemnek nagyon jól esett, hogy sokat beszélhetett az elõzõ kapcsolatáról. Úgy érezte, hogy különleges nõ vagyok akivel ilyet is lehet. Elmélyült tõle a kapcsolatunk. És ráadásul sokat tanultam belõle! :D Hiszen akaratlanul elmondta, hogy mit nem szeret, mi fontos neki, miktõl érezte magát elhanyagoltnak, mire vágyott volna a szexben stb. Nem mondom, ,hogy nem kellett hozzá lelkierõ de nagyon jó személyiségfejlesztõ gyakorlat volt mindkettõnknek. Szerintem gondold át. És azt is, hogy vajon az egész életedben ilyen módon (hisztivel) akarod-e kezelni a konfliktusaidat?

Pár hete ismerted meg. Azt gondolod, hogy egy új szerelem egyetlen gombnyomásra eltöröl mindent ami az ember életében addig történt? Én közel egy évig dolgoztam rajta, hogy kianalizáljam a pasimból az elõzõ barátnõjét. Akihez már valóban nem kötötte érzelem de 5 évig voltak együtt. Az alatt annyi beidegzõdés, annyi rutin keletkezik. Gondolkodj felnõtt módra. :) Nem kell hisztériázni mert ezzel csak görcsöt okozol benne is. Egyébként is ostoba dolog. Az én szerelmemnek nagyon jól esett, hogy sokat beszélhetett az elõzõ kapcsolatáról. Úgy érezte, hogy különleges nõ vagyok akivel ilyet is lehet. Elmélyült tõle a kapcsolatunk. És ráadásul sokat tanultam belõle! :D Hiszen akaratlanul elmondta, hogy mit nem szeret, mi fontos neki, miktõl érezte magát elhanyagoltnak, mire vágyott volna a szexben stb. Nem mondom, , hogy nem kellett hozzá lelkierõ de nagyon jó személyiségfejlesztõ gyakorlat volt mindkettõnknek. Szerintem gondold át. És azt is, hogy vajon az egész életedben ilyen módon (hisztivel) akarod-e kezelni a konfliktusaidat?
miért nem szóltál rá, hogy ez nem én vagyok
Nem lehet hogy még az exet szereti, csak veled próbálja elfelejteni?
A kérdező hozzászólása: rá szóltam, de nem bírtam tovább a karjaiban lenni, nem bírtam vele maradni. Vagy csak én forgatom magam rajta?
A kérdező hozzászólása: Azt érzem, tudom, hogy szeret, már 8 hónapja szakított az exével.Bocsánatot is kért többször, de nem bírtam utána vele maradni, hazamentem.
hát én tuti nem bocsátanám meg... úristen, és ezek után azt mondod hogy biztos szeret??? te tudod de én otthagynám, pláne méh ha csak pár hete ismered, még így könnyebb
8 hónap után is az ex nevét ejti ki szeretkezés közben, azért az nem lehet véletlen...Biztos, hogy teljesen túl van már rajta?Nem úgy tûnik, hogy igen...
Nyugi, nálam is megesik, hogy csak úgy véletlenül más nevét mondom ki, pedig nem is gondoltam rá. Szóval neki is csak véletlenül jöhetett ez a név. Sztem tedd túl magad rajta! És hallgass a szívedre!
Lehet h naon megszokta régen h azzal a exbnõjével volt "ugy", és így megszokta h szex közbe az õ nevét mondja, de nálad nem is akarta!nem kell annyira haragudni rá!!!:) Bocsáss meg neki, de ha még 1-2 ien elõfordul akko már ne bocsáss meg neki....!

Ötletek? Nagy a mellem amit imád a párom, de szeretnék új ötleteket, hogyan kényeztethetném velük a páromat szeretkezés közben. Mi lesz jó neki?

Legjobb válasz: Lovaglópózban dõlj rá teljesen, hadd lógjanak egészen az arcába. A feleségem ezt szokta csinálni szintén elég nagy mellekkel, és olyan orgazmusaim vannak, hogy azt hiszem, hogy a farkam kiszakad a helyérõl!

Lovaglópózban dõlj rá teljesen, hadd lógjanak egészen az arcába. A feleségem ezt szokta csinálni szintén elég nagy mellekkel, és olyan orgazmusaim vannak, hogy azt hiszem, hogy a farkam kiszakad a helyérõl!
Közéjük veszed a farkát, és a kezeiddel összenyomod a két melled. A melleiddel simogatod a hasát, arcát. Egyébként mekkorák?
A kérdező hozzászólása: sárgadinnye
Szerintem verd rá a tõgyeidet a szájára. Az nagyon tuti, himbáld be neki. Mint egy faltörõ kos, rohanj neki melleiddel a kezedben.
Szerintem ezzel kár vacakolnod, a mell fõleg vizuális inger a férfinál, illetve markolászni még jó, de a legjobb tényleg egyszerûen látni.
Képet XD
képet! mi az, hogy sárgadinnye? Abból van kicsi, nagy, közepes, mindenféle. Ezzel semmit nem mondtál.
Utolsó te nem vagy vizuális alkat mi???
igen lehet
Nem tudom te fiú vagy e vagy lány, de én lányként nem tudok magamnak örömet szerezni, mert ahhoz, hogy elélvezzek, kell az h. érezzem a páromat, csókoljam, lássam, stb. na meg spontább az amikor a másik kényeztet és nem én magamnak, hisz azt elõre tudom mi fog történni. Fiúknál ez ritkább, de ott is el tudom képzelni.
persze lehet..ez fõképpen a csajoknál...
Nekem is volt olyan partnerem, aki nem tudott önmagának örömet okozni, együtt, meg multiorgazmusra volt képes... Mindhárom fajtából.
lehet-lehet, de általában ez fordítva szokott lenni.
az azt jelenti hogy még magadnak sem kellesz, tehát akkor másnak mégúgyse! szivacs!
Lányoknál aki nem éri el maga, az szerintem kissé prûd felfogású lehet és mélyen az agyában bûnnek tartja ezért arra sem képes hogy megtanulja neki mi a jó.Nincs rá késztetése sem.23/L
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok
Ezt én is imádom, holott én sem szeretem ha káromkodnak. De az ágyban a mocskos zavak felizgatnak!
Most akkor mi a kérdés? Mások is szeretik, akik amúgy nem káromkodnak. Ez természetes. Néha jó malackodni az ágyban.
Ezzel én is így vagyok. Utálom ha valaki mocskosszájú, de ha a párom mondja hogy szé[email protected], az nekem is tetszik, és felhúz. Szerintem ezzel sokan vannak így.
Nagyon helyes, hogy lázba jössz. Igazából a feltétlen érdeklõdése gerjeszt be téged ennyire. És ez nagyon jó. Kísérletezz azzal, hogy válaszolsz neki hasonló módon, de persze nõiesen. Lehet még tovább fokozni :) Jó szórakozást!
Engem az ilyenekkel általában felizgatni lehet. Barátomnak különös érzéke is van hozzá (: Egyszerûen imádom..

A párommal szeretkezés közben az óvszer elszakadt, szerencsére nem jutott el a csúcsra. Mennyi az esélye annak, hogy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Az elõváladék is tartalmazhat ondót. Ha nem védekeztek máshogy (pl. fogamzásgátló) sajnos elõfordulhat, hogy terhes legyél.

Az elõváladék is tartalmazhat ondót. Ha nem védekeztek máshogy (pl. fogamzásgátló) sajnos elõfordulhat, hogy terhes legyél.

LifeStyles ultravékony óvszerrel többet érezhetünk a párommal szeretkezés közbe?

Ultravékonyt akarunk venni, mert a többi óvszerünk eddig normál volt és többet akarunk érezni. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem lesz külömbség.Ez csak üzlet ahogy az is hogy a fent említett márkát kérded. Javaslom izgassátok egymást majdnem a csúcsig,ha megy,és nem fogod észrevenni,hogy használod vagy sem. Ha Te vagy a fiú...mert ezt nem írtad Üdv:36/f

Nem lesz külömbség.Ez csak üzlet ahogy az is hogy a fent említett márkát kérded. Javaslom izgassátok egymást majdnem a csúcsig, ha megy, és nem fogod észrevenni, hogy használod vagy sem. Ha Te vagy a fiú...mert ezt nem írtad Üdv:36/f
Közbe? Igeragozás 1-es. Általánosban tanuljuk a különbséget ban/ben ragok közt. Ja, és a gumi vacak. DE hasznos.
Kedves Kérdezõ! Én a Lifestyle Skyn-t tudom ajánlani! Ez latex mentes, barátnõm nem érezte hogy rajtam lenne valami is! Üdv: egy válaszoló
Nincs külömbség. 21/l
Na ja Amerikában a fû is zöldebb és a madarak 3 db-el hangosabban énekelnek.
Én eddig csak Durexbõl használtam a legvékonyabbat a normál után, de abszolút semmi különbséget nem éreztem.
sztem van különbség.A life styles ultra thin óvszer a legvékonyabb gumi, amit valaha használtunk és sztem sokkal többet lehet érezni benne, mint a simákban. ( nem tudom, hogy pontosan ugyanolyat gyártanak-e itthon, mint Amerikába, mert mi az amerikait használtuk és az nagyon zsír volt)
nincs különbség
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, de köszönöm.
lifestyles ultra thin, naon jó óvszer, sokkal többet érzel a szexbõl, mint pl az ultra save-l csak ajánlani tudom, próbáld ki

A párom szeretkezés közben szeret "nyögni". Viszon néha nem vagyunk egyedül a házban ezért ez kellemetlen lehet. Mit tennétek ebben az esetben?

Legjobb válasz: Ilyen van nálunk is. Albérletben lakunk de nem egyedül, és elég kellemetlen tud lenni. Nincs mit tenni, vissza kell tartania a nyögést. Én pl azt is szoktam, ha orgazmus közelben vagyok, hogy bele nyögök a párnába, mert elnyeli a zajt... Mást nem tudok :S

Ilyen van nálunk is. Albérletben lakunk de nem egyedül, és elég kellemetlen tud lenni. Nincs mit tenni, vissza kell tartania a nyögést. Én pl azt is szoktam, ha orgazmus közelben vagyok, hogy bele nyögök a párnába, mert elnyeli a zajt... Mást nem tudok :S
Beszéld meg vele, hogy ha nem vagytok egyedül a házban neked kellemetlen, ha olyan hangokat ad ki. Vagy pedig megoldást kerestek arra, hogy ne hallatszódjanak ki a hangok.
Utolsó ott vagy, ez nagy volt loooool.... :D
Kérdezõ, Te amúgy fiú, vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: lány
Hát szólj neki, hogy fogja vissza magát, mást mit tudsz tenni? Bár ha mélyen alszik az illetõ akkor hajrá! Én útálok csöndbe maradni:)
Adj neki egy kispárnát hangtompítónak. Nálunk bevált.

Ha beszedtem az első levél tablettát a Lyndinette 20-ból, úgy, hogy a menstruáció első napjától szedem, akkor elmehet bennem a párom szeretkezés közben?

Legjobb válasz: Igen,elmehet,mert a legtöbb fogamzásgátló 14nap után már véd!És ezt orvosok mondták,nem magamtól találtam ki,szal megnyugodhatsz.

Igen, elmehet, mert a legtöbb fogamzásgátló 14nap után már véd!És ezt orvosok mondták, nem magamtól találtam ki, szal megnyugodhatsz.
Igen, de már az elsõ szemtõl véd :) De persze nembaj, hogy megvártad az elsõ levelet, így biztos a védelem, biztos megszokta a szervezeted a gyógyszert.
igen, de én megvárnám a biztos 1hónapot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Szülés után (hüvelyi szülés után) a párunk másmilyennek érzi a hüvelyt szeretkezés közben?

Nekem volt gátmetszésem is, mondjuk hamar megszületett a baba, de már nagyon izgulok, hogy milyen lesz, amikor újra együtt lehetünk a párommal. Félek, hogy esetleg neki nem lesz már olyan jó, mint el?tte volt.

Legjobb válasz: Normális esetben minden szépen visszaáll eredeti állapotába. Inkább a nõnél szokott elõfordulni, hogy eleinte nem ugyanolyan, mint régen. De ez sem tart sokáig, ha odafigyelnek egymásra. Remélhetõleg Neked rögtön ugyanolyan jó lesz. A párodnak meg legfeljebb az lehet változás, hogy esetleg Rád akar jobban vigyázni.

Normális esetben minden szépen visszaáll eredeti állapotába. Inkább a nõnél szokott elõfordulni, hogy eleinte nem ugyanolyan, mint régen. De ez sem tart sokáig, ha odafigyelnek egymásra. Remélhetõleg Neked rögtön ugyanolyan jó lesz. A párodnak meg legfeljebb az lehet változás, hogy esetleg Rád akar jobban vigyázni.
Nem hinném hogy bármit is észrevenne. A 6 hét elteltével, ha már lehettek együtt eléggé összehúzódik minden. Gondolj csak bele ha együtt voltatok is és utána tampont kellet használnod, az sem esik ki, ez most kicsit nagyobb tágulás volt, de 6 hét elég, hogy helyreálljon. De ha együtt voltatok kérdezz rá utána és akkor tisztázodik, nehogy ezen agyalj.
Nálunk is ez volt a helyzet. Alig vártuk már, hogy együtt legyünk, de én is féltem attól, hogy ugyanolyan jó lesz-e. Ne izgulj! Legfeljebb neked lesz kicsit érzékenyebb a dolog. Utána megkérdeztem a férjem, hogy neki más volt-e és azt mondta, hogy nem.
én is izgultam, hogy ugyanolyan jó lesz, e majd, de azóta talán még jobb is :)
Én ezt sose kérdeztem a férjemtõl mert úgyis azt mondta volna hogy ugyanolyan hogy engem nyugtasson.Szerintem ez hülyeség hogy ugyanolyan marad egy nõ, az fizikai képtelenség.Nem véletlen hogy aki mondjuk a negyedik-ötödik gyerekét szüli simán kicsúszik és nem kell gátmetszés.És a fiúktól is hallhatunk rosszindulatú dumákat hogy akkora hogy egy kamion megfordul benne stb.Bocs de én õszinte vagyok.Viszont a párodnak így is jó lesz, nagyobb ajándék lesz neki a baba hidd el mint hogy centizgesse hogy mennyit tágultál.

Láttam valahol egy viccoldalon egy képet, amin egy pár szeretkezés közben facebookozik. Más nem látta esetleg ezt a képet? Ha igen akkor bemásolnátok?

Nagyon megköszönném :))

Legjobb válasz: Sol Invictus oldalán van. A képek között megtalálod. " Facebooc generációk "

Sol Invictus oldalán van. A képek között megtalálod. " Facebooc generációk "

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!