Találatok a következő kifejezésre: A páromnak negatív (251 db)

18 hetes kismama vagyok. Vércsoport meghatározás a 16. héten lett levéve. És a teljes ellenanyagszűrés pozitiv lett! Ez összefügghet azzal hogy mindketten A-s vércsoportúak vagyunk de a párom negativ én meg pozitiv vagyok? És ez rosszat jelent?

Legjobb válasz: Az ellenanyag szûrés nem a "nagy" vércsoportokra van (A, B, AB, 0), hanem, hogy Rh negatív, vagy pozitív. Akkor van gond, ha Te Rh negatív vagy, a babád, pedig Rh pozitív, vagy fordítva. Ilyenkor ugyanis a szervezeted ellenanyagot termel, ez az antiD. Erre van gyógyszer. Valószínüleg meg is fogod kapni. De a dokid szerintem el fogja mondani. A lényeg, hogy a mostani babádat ez nem érinti, hanem azért kapsz majd ellenanyagot, hogy a következõ terhességnél is minden rendben legyen.

Az ellenanyag szûrés nem a "nagy" vércsoportokra van (A, B, AB, 0), hanem, hogy Rh negatív, vagy pozitív. Akkor van gond, ha Te Rh negatív vagy, a babád, pedig Rh pozitív, vagy fordítva. Ilyenkor ugyanis a szervezeted ellenanyagot termel, ez az antiD. Erre van gyógyszer. Valószínüleg meg is fogod kapni. De a dokid szerintem el fogja mondani. A lényeg, hogy a mostani babádat ez nem érinti, hanem azért kapsz majd ellenanyagot, hogy a következõ terhességnél is minden rendben legyen.
de õ rh +. így elvileg nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is hallottam róla hogy a második terhességnél lényeges. De én már voltam egyszer terhes sajnos hat hetesen elvetéltem.Az a terhesség beleszámit, vagy ez számit ugymond az elsõ babának és 'csak' a következõnél lesznek gondok?
Vetélés is számít, akkor kellene csak szurit kapni szülés után, ha rh- lenne az anyuka, de te a rh+ vagy, így semmi gond a vetélés miatt sem. 19 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ezen a héten megyek terhesgondozásra ott megfogom emliteni csak féltem és ezért kérdezem

Kis eligazítás kéne/doki csak jövöhéttöl van/máj10-én elfelejtettem bevenni a tabit meg pár napra rá is és együtt voltunk a párommal, negatív a teszt, de mintha terhes lennék?

Alacson hormontartalmú tabit szedek /Iris mitte/ és eddig is volt hogy elfelejtettem pár szemet, de mindíg pontosan az ötödik napra megjött onnantól hogy letettem a gyógyszert...most viszont letettem a bogyit és már a 12.napja hogy semmi...tehát legalább 5-6napja késik...közben erös gyomorégésem van ami néha hányingerbe csap át, bizonyos kajáktól rosszul leszek ill. émelygek, szédülök sokat, éjszakánként sokat kellett pisilni menni, és a hasam is volt hogy húzodott meg szúrt de nem fájt nagyon, inkább fura volt,a mellem még semmit nem csinál (bár nekem természetesen nagy és eres mellem van, ugyhogy nehéz megállapítani a dolgot) mindenesetre nem fáj nagyon csak ha ráfekszem kicsit, hason feküdni egy idö után kényelmetlen ami új mert én mindíg hason alszom el...csináltam tegnap és ma is két tesztet /expect/ de mind a kettö negatív lett.Viszont ma is émelygek és szédülök rendesen.Eddig semmilyen folyásom nem volt, ma reggel olyan átlátszó, szintelen, szagtalan zselé szerü volt, de nem sok... Amióta szedem a tablettát még nem fordult elö velem sose hogy ennyit késett volna...szerintetek mire számítsak?Lehet ez még baba, vagy biztos hogy valami más betegség?Nagyon szépen megköszönném a válaszaitokat és véleményt vagy tapasztalatot!

Legjobb válasz: Minél elõbb doki, õ biztosabbat tud mondani. Bár ultrahanggal még nem látszódik de egy vizsgálat azért jól jönne!

Minél elõbb doki, õ biztosabbat tud mondani. Bár ultrahanggal még nem látszódik de egy vizsgálat azért jól jönne!

Ha először én értékelek és negatívot adok egy vevőnek a Teszveszen (több e-mail után sem utalta még a termék árát, van is pár negatívja), akkor utánam ő értékel, amire én már nem tudok reagálni?

Magyarán övé az utolsó szó? Csak félek, hogy akkor mindenféléket írkál.

Legjobb válasz: Hadd írkáljon. Ha úgyis van pár negatív értékelése, kitalálhatod, kinek fognak hinni.

Hadd írkáljon. Ha úgyis van pár negatív értékelése, kitalálhatod, kinek fognak hinni.
Ha õ is negatívot ad neked, akkor arra kapsz lehetõséget, hogy reagálj. Vagyis így a tiéd lesz mindenképpen az utolsó szó:)
Meg tudod válaszolni!!! A negatívot és a semlegeset is meg tudod ha nem jött létre az üzlet!

Pár napja mellfeszülésem van, az alhasamban enyhe fájdalom és fehér folyásom is. A menstruációm késik 4 napja, de a teszt negatív attól még lehetek terhes?

A párommal két hete voltunk együtt mert külföldön dolgozik.

Legjobb válasz: annak idején én is csináltam 2t,negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj,jövõ héten valamikor.szorítok!

annak idején én is csináltam 2t, negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj, jövõ héten valamikor.szorítok!
A kérdező hozzászólása: 3 tesztet csináltam mindegyik negatív :(
A kérdező hozzászólása: Elnézést de rosszul számoltam, a hétvégén már 3 hete lesz
biztos hogy nem terheseg 3 teszt nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és csináltam még egyet :) és pozitív lett! :) Jövõhéten megyek dokihoz akkor tényleg kiderül, hogy babás vagyok vagy nem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy szorítottál és a válaszokat is köszönöm nektek!

Akik csak az első negatív napon tudtak együtt lenni a párjukkal, sikerült a baba?

Legjobb válasz: Igen. :-) De nincs olyan, hogy "csak" az elsõ negatív nap. Az elsõ negatív nap a legtermékenyebb!

Igen. :-) De nincs olyan, hogy "csak" az elsõ negatív nap. Az elsõ negatív nap a legtermékenyebb!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez igazán jó hír, most reménykedem egy kicsit:-))
Örülök ennek a kérdésnek.Mi is a neg napon tudtunk együtt lenni és a pozi elõtti nap.De nekem csak 1 napig volt pozi az ovutesztem.Remélem mindkettõnknek összejön a baba!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem, hogy ebben a hónapban mind a kettõnknek sikerül:-)

12-én voltam a párommal és ma teszteltem délben negatívat. Holnap jönne meg, ezért nem bírtam ki, hogy megcsináljam. Szerintetek marad a negatív?

Legjobb válasz: még csak 11 nap telt el az aktus óta, ilyenkor nagyon keveseknek mutatja még ki hogy sikerült-e a baba. min. 3 nap múlva tesztelj, és nem biztos hogy marad a negatív, drukkolok hogy majd pozi legyen.:)

még csak 11 nap telt el az aktus óta, ilyenkor nagyon keveseknek mutatja még ki hogy sikerült-e a baba. min. 3 nap múlva tesztelj, és nem biztos hogy marad a negatív, drukkolok hogy majd pozi legyen.:)
Még lehet pozitív, de maradhat negatív is. Nem tehetsz mást, mint vársz. Két naponta duplázódik a hgc a vizeletben. Van akinél már mensi elõtt 2-3 nappal pozitív a teszt, de olyan is van akinek, csak mensi után egy héttel lesz pozitív.
az jó jel , de lehet mástól is, de ha nagyon akarod minden 2.-dik nap ismételheted a tesztet.
"Kicsit" diszlexiás vagyok. : ) hcg
elõttem szólónak :szerintem így is érthetõ volt:) 1.és 4. voltam :)
A kérdező hozzászólása: Akkor volt peteérésem. NAgyon fáj a derekam.
A kérdező hozzászólása: Folyásom van, így nem tudom, hogy amiatt hogy megfogant vagy mert megjön reggel.
A kérdező hozzászólása: Megjott.
Érvénytelen. De azért holnap reggel újrapróbálnám. Hátha...
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi:)
sajnos érvénytelen, tényleg, de még lehet egy másik pozitív :-)

1986. 8. 20-án születtem. A párommal kb. 2 naponta szeretkezunk. A múlt héten csinaltam 1 tesztet, de negativ lett. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Így már jobban stimmel a dátum;)! de akkor sincs sztem köze ahhoz, hogy teherbe estél-e, vagy sem! Ha kb 28 napos ciklusod van, akkor már meg kéne jönnie. Ha negatív lett a teszt, várj pár napot és csinálj egy újat, mert lehet nem termeltél még elég hcg hormont! Sok sikert!

Szia! Így már jobban stimmel a dátum;)! de akkor sincs sztem köze ahhoz, hogy teherbe estél-e, vagy sem! Ha kb 28 napos ciklusod van, akkor már meg kéne jönnie. Ha negatív lett a teszt, várj pár napot és csinálj egy újat, mert lehet nem termeltél még elég hcg hormont! Sok sikert!
par nap mulva esetleg egy hetet is varhatnal aztan tesztelj ujra ha nem jon meg addig se.sok sikert

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

16 nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal, ma csináltam a tesztet negatív lett. HA néhány nap múlva megismétlem, van még esély, hogy pozitív lesz?

Legjobb válasz: Igen, van még esély rá, hogy pozitív lesz. tegyük fel, hogy extra kitartó hímivarsejtjei vannak a párodnak, akik akár egyhetet is kibírnak odabent. Ez azt jelenti, hogy aktus után egy héttel is megfoganhattál. A két hét a tesztelésig innen indul, a fogantatástól. Akkor nyugodhatsz meg, ha megjön a vérzésed, és akkor is negatívat tesztelsz. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy neked jó!

Igen, van még esély rá, hogy pozitív lesz. tegyük fel, hogy extra kitartó hímivarsejtjei vannak a párodnak, akik akár egyhetet is kibírnak odabent. Ez azt jelenti, hogy aktus után egy héttel is megfoganhattál. A két hét a tesztelésig innen indul, a fogantatástól. Akkor nyugodhatsz meg, ha megjön a vérzésed, és akkor is negatívat tesztelsz. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy neked jó!
Attól is függ, mikor voltatok a ciklusodban együtt. Mikor kellene nem megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Soha nem jön meg normálisan, de olyan 24.-e körül
Igaziból az ovu idõpontját kéne tudni, de 16 nap alatt azért beágyazódik. Az más kérdés, hogy nem minden teszt egyformán jó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Az ovud napját nem tudod véletlenül? Ha igen, akkor onnan számolj 14 napot, s akkor csinálj tesztet. Az, hogy 16 nappal ezelõtt voltatok együtt nem sokat árul el. Azt kéne tudni, hogy akkor a ciklusod hanyadik napján voltál, volt e valami testi tüneted, vagy méred-e rendszeresen a hõdet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!