Találatok a következő kifejezésre: A páromnak mennie kell orvoshoz ha (2 db)

A páromnak is mennie kell orvoshoz ha én gombát kaptam el a fürdöbe és lefeküdtünk egymással?

öt is megvizsgálják miután elmegyek nödokihoz és felir valami gyogyszert vagy kenöcsöt ?

Legjobb válasz: Valószínûleg õ is elkapta,szerintem õ is menjen el az orvoshoz.

Valószínûleg õ is elkapta, szerintem õ is menjen el az orvoshoz.
szerintem abban az esetben nem kell elmennie ha nem mutatkozik semmilyen jele a gombának, vagy ha óvszerrel védekeztetek. Mert ugyebár az õt megvédi:)
Nem kell egybõl az orboshoz rohanni. Vegyetek egy Canesten-t és kezelje magát a barátod azzal. Amennyiben a gombásodás rajta is kelentkezett persze.
Ha neki is problémái vannak, akkor ajánlatos, de nem feltétlenül kapta el. Sajnos én is kaptam már gombás fertõzést, így tudom. A vizsgálat maga nem fáj, csak kicsit kellemetlen (mármint maga a szituáció). Valószínûleg felírnak valami hüvelytablettát, vagy krémet. Ha Canestent kapsz, akkor a krémet veled együtt a párodnak sem árt használni, elkerülendõ az újrafertõzõdést.
A kérdező hozzászólása: bocs a kisajkakon
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindnekinek a válaszokat. kivülröl annyi láthato hogy a szeméremajkakon vannak ilyen kis testszinü pontok
Egyszer énis elkaptam valamit, elmentem dokihoz, megvizsgált ahogy szokott, mondta h mivan, mit szedjek mivel kenjem, aztán rákérdeztem hogy mivan a párommal. Az én bajomra akkor azt mondta hogy ha látható nyoma nincs, akkor nem kell kennie neki, de ha van valami akkor ezt és ezt használja. Ha mész dokihoz mond el az orvosnak h lehetséges hogy a barátod is elkapta és hogy neki mit ajánl. Nem cikii ezt mondani a dokinak, nyugodtan mond el neki.
Én úgy tudom, h ha kívül leszel kiütéses, akkor elég a Canesten és azzal a párodat is kell kezelni, általába ilyenkor csak a "biztonság kedvéért" küldenek még el dokihoz. Ha belûl kaptál el vmit.. akkor nem tudom, akkor gáz van :S
az elõzõ hozzászóló vagyok, még annyit, hogy mintát vesz végül is, de az sem fáj
nõgyógyásznál nem voltál? nem fáj, csak kicsit kellemetlen érzés. + vizsgálgat valaki idegen és neked kényelmetlen a helyzet. ne aggódj, nem vészes, de el kell menned a biztonságotok érdekében
A kérdező hozzászólása: még sose voltam ilyen vizsgálaton, 15éves vok...ilyenkor mi történik?fáj ?
igen, mind a kettõtököket kezeltetni kell, nehogy még nagyobb baj legyen
És bevette ezt a fürdõs szöveget, te kis ribanc?

Ha a párom spermavizsgálatra szeretni menni, hol kell beutalót kérni? Vagy hova kell menni ilyenkor, és mennyibe kerül? Esetleg tudtok ajánlani egy orvost aki helyben eredményt is mond?

Legjobb válasz: Nekünk a nõdoki adta a beutalót és területileg illetékes kórházban csinálták ingyen.Kérdezzd meg az orvosodtól.

Nekünk a nõdoki adta a beutalót és területileg illetékes kórházban csinálták ingyen.Kérdezzd meg az orvosodtól.
Nekünk is a nödoki adta a beutalot és teljesen ingyen csinálták a megyei korházunkban
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor megyünk a dokimhoz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!