Találatok a következő kifejezésre: A párommal voltam tegnap, nem ment (4 db)

A párommal együtt voltam tegnap, nem ment el bennem, de folytattuk tovább a sexet, mosakodás nélkül, s ez így ment 3-szor egymás után, ráadásul menstruálok is. Lehet baj belőle?

2hónap gyógyszer kihagyás után újra szedem 3-4 napja a fogit.Mestruálás alatt lehetek terhes?

Legjobb válasz: Menzesz alatt is teherbe lehet esni, kicsi az esélye, de ha van érett petesejt, akkor elõfordul. A gyógyszer viszont lehet, hogy már elég magas hormonszintet tart, úgyhogy nem kell annyira aggódni. Szóval inkább nem, mint igen, de...

Menzesz alatt is teherbe lehet esni, kicsi az esélye, de ha van érett petesejt, akkor elõfordul. A gyógyszer viszont lehet, hogy már elég magas hormonszintet tart, úgyhogy nem kell annyira aggódni. Szóval inkább nem, mint igen, de...
nem. bár kb 0, 000001%esély van rá.
Nagy az esély.
A kérdező hozzászólása: Hááááát! Van most egy 8 hónapos babám, soha nem figyeltem ilyen dolgokra, eddig figyeltünk is, de most valahogy így jött ki. Ráadásul a pici lányom is elsõre összejött.
50%.Vagy igen, vagy nem.Félre téve a viccet.Menj el az orvoshoz a sürgösségi ambulanciára, ott adnak esemény utáni tabletát, ami még 24 óra mulva is hat.
Szopik még a babád?, mert az valamenyire véd.A szülés ota volt már mensesed?(nekem 1 évesek voltak mikor elõszõr megjött)
A kérdező hozzászólása: 4. hónap után megjött és azóta is rendszeres. 2 hete hagytam -illetve hagyta a picúr- abba a szoptatást.
Szia! Teherbeesésre sosincs sok esély :) Gondolom nektek nem jelentene gondot, így nem tudom miért kell drukkolni, de drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem okozna gondot ha terhes lennék, csak még nem ilyen hamar gondoltuk a második bébit. Köszönöm a válaszokat!

Tegnap voltunk együtt a párommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem hanem előtte jóval kivettük és ma reggel vettem észre hogy a hüvelyváladékom enyhén barna színű mitől lehet?

nem fáj semmi, nem csíp, nem éget sehol. Eddig normális hüvelyváladékom volt, és eddig mikor együtt voltunk mindíg fehér volt a hüvelyváladékom! El fog mulni a barnázás?

Legjobb válasz: "de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!" Nem tudom ez mit javít a helyzeteden. Ha nem akarsz gyereket, akkor tök mindegy, hány évesen veteted el...az eredmény ugyanaz. Egyébként ha két heted van menzeszig, akkor ovulációd van. Igazán "jó" idõpontra sikerült idõzíteni a védekezés nélküli aktust. Imádkozzál elég erõsen, hogy ebbõl ne legyen baj, mert minden esélyt megadtatok egy gyerekre. Ennél szebben már nem is lehetett volna idõzíteni.

"de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!" Nem tudom ez mit javít a helyzeteden. Ha nem akarsz gyereket, akkor tök mindegy, hány évesen veteted el...az eredmény ugyanaz. Egyébként ha két heted van menzeszig, akkor ovulációd van. Igazán "jó" idõpontra sikerült idõzíteni a védekezés nélküli aktust. Imádkozzál elég erõsen, hogy ebbõl ne legyen baj, mert minden esélyt megadtatok egy gyerekre. Ennél szebben már nem is lehetett volna idõzíteni.
Ha nem akartok gyereket, miért nem védekeztek?
Ez legalább pozitív. Ha megtartanád, nm is ítéllek el. Csak tudod a felelõtlenül, védekezés nélkül szexelõk nagyon nagy része elvetetné.
A kérdező hozzászólása: az utolsó elõtti válaszolóhoz szólok, ne itéld meg a másikat hány pár nem védekezik hanem idõbe kiveszik és nem marad a nõ terhes. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. ha meg mégis teherbe esnék nem vetetném el. fölnevelném.
esetleg nem fertõzés lehet? keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Tudom! és szoktunk is védekezni. DE a barnás váladék csak este óta van, máskor is voltunk együtt de nem volt ilyen barnás váladékom, csak mensi elõtt, amugy meg van még a mensesig 2 hetem. amugy kevés van, meg savanykás a szaga!
Ha úgy szerelmeskedtek, hogy nem akartok gyereket, mindig védekezzetek!!! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: A másik meg az hogy nem kell rögtön a kérdezõt szavakkal leteremteni!!Nyilván azért kérdeznek itt nõk, lányok dolgokról mert megértõ embereket keresnek!!
A kérdező hozzászólása: Valóban még nem akarunk gyereket, de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!eddig védekeztünk, csak tegnap nem.de nem ment el bennem, messze volt még ahhoz õ hogy elmenjen.
Attól hogy nem ment el benned, az õ elõváladéka is tartalmazhat hímivar sejteket amelyek elegendõek akár a terhességhez is. Barnás hüvelyváladék..hm szerintem keress fel egy nõgyógyászt.
lehet megfog jönni vagy pedig túl erõsen csináltátok. de védekezzetek így is nagy esélye van, hogy terhes maradhatsz, ne játsz a tûzzel!
A barnás váladék lehet méhszájpoliptól is. Nõgyógyászhoz kell menni. Egyébként az elõváladékban is van sperma, tehát attól függetlenül, hogy messze volt attól, hogy benned menjen el, lehet baba! Ha megszakítással védekeztek, akkor ez benne van a pakliban, ezzel számoljatok!

Tegnap (augusztus-9 én) együtt voltam a párommal és nem védekeztünk (belém élvezett) előtte lévő nap ugyan nem ment el belém, de miután elment visszatette, és folytattuk. Utolsó menstruációm július 25-én kezdődött. Mekkora az esélye a terhességnek?

És mennyi id? után érdemes tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Igen,elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni,nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl,mindketten szeretjük a gyerköcöket,és fiatal szülõk szeretnénk lenni,de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!

A kérdező hozzászólása: Igen, elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni, nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl, mindketten szeretjük a gyerköcöket, és fiatal szülõk szeretnénk lenni, de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után kezdenek jelentkezni a terhesség tünetei, és mik az elsõ jelek, nagy általában?
Szia Nekem szintén 25.-én jött meg és a ciklus.hu szerint 11.én lesz peteérésem.Mivel nagyon szeretnénk még 1 babát így szombat óta már neki kezdtünk a dolognak mert mostanában eléggé esélyes a dolog. Szóval bõven van esélye a terhességnek! Hónap végén érdemes tesztelni.
Elég nagy az esélye.Vegyél tesztet, ha nem bírod ki, az pár napos terhességet is kimutat.Ha nem vagy türelmetlen akkor meg várd meg hogy megjön-e a hónapban.Örülnél neki amúgy?
Egyrészt még most is 9-e van, másrészt ha nem akartok gyereket, akkor ne élvezzen beléd, ha meg akartok, akkor meg ne vegye ki. Másrészt nagy esélyed van, mert eléggé közelítesz a "középidõhöz".
Azt kifelejtettem, hogy olyan 2 hét múlva érdemes tesztelni.
Szia Nekem mind2 terhességemnél annyi volt az össz tünet, hogy elkezdtek feszülni duzzadni a melleim, annyira nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki hiszen mensi elõtt pár nappal voltam, de aztán persze nem jött a vérzés :) Egyébként se hányingerem se ilyen egyéb tüneteim nem voltak (szerencsére)
Nekem volt hányinger meg ilyesmi, de már bõven azután, hogy pozitív lett a teszt. Úgyhogy nekem a késés volt az elsõ jel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!