Találatok a következő kifejezésre: A párommal voltam tegnap, (201 db)

Szombaton voltunk együtt a párommal, és tegnap, vagyis kedden volt peteérésem, lehet ebből baba szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem,a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)

Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem, a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Remélem nálunk is így alakul
Hajrá!!! :)
szerintem védett, de csak szerintem.
??? Nem értem... Kihagytál egy szemet? Vagy 7 napnál több szünet volt? Mért ne lettél volna védett?
A kérdező hozzászólása: Nem maradt ki, nem volt több szünet. Mindent ugy szedtem ahogy kellett. Bevettem 8kor ahogy szoktam csak a baratommal voltam 11kor, de nem ment el bennem. Arra vagyok kivancsi h igy is ved e. Szval h.3ora telt el.
Még ha el is ment volna benned, az esély akkor is a 0-hoz konvergálna.
A kérdező hozzászólása: Szóval folyamatosan véd?
Igen, folyamatosan.... (Még ha a szünetben nem is védene, 3 óra alatt felszívódik, amit beveszel..) De 4 év után jutott eszedbe, hogy erre rákérdezz? Eddig mindig gumiztatok a szünetekben vagy mi?:O
A kérdező hozzászólása: Igen.
Pedig elég lenne elolvasni a betegtájékoztatót...
A kérdező hozzászólása: Errõl nem ir.

Ovuációs tesztet csinálok 26-28 napos a ciklusom.17-18 cn volt a teszt szerint peteérésem, vagyis 08.31 és 09. 01.27-től minden nap együtt voltam a párommal, bár tegnap mikor már nem volt pozitív az ovu teszt, nem voltunk együtt. Lehetek terhes?

Mekkora az esélyünk hogy a kiskatonák célba értek?

Legjobb válasz: Szerintem igen nagy esély van rá,csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre,hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom,hogy így legyen!

Szerintem igen nagy esély van rá, csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre, hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! :) Bár eléggé fáj a hasam reggeltõl, olyan "rögtön megjön"érzés, pedig még ahhoz is korán lenne mert szept10én kéne jönnie.
A kérdező hozzászólása: van még valakinek megosztani valója? Annyira jó lenne ha mégtöbben megosztanátok a tapasztalaitokat! :)

Lányok, ha bizonyos okok miatt mi 1 hónapig nem voltunk együtt a párommal, de tegnap éjjel igen, akkor képes vagyok megfoganni?

Úgy értem,hogy azt olvastam,hogy ha sokáig nincs a férfi...értitek?,akkor a spermiumok nem olyan élénkek?Ez igaz?Mi tervezzük a babát,és mostmár többször is leszünk együtt,csak ez így sikerült!!!!!!Jajjjj,bocs a hülye fogalmazásért!!!!!!

Legjobb válasz: Nálunk hasonlóan alakult,februárban nem nagyon tudtunk együtt lenni,márciusban megfogant a baba.Most vagyok 25 hetes kismama.Kívánom,te is éld át ezt a csodát minél hamarabb!

Nálunk hasonlóan alakult, februárban nem nagyon tudtunk együtt lenni, márciusban megfogant a baba.Most vagyok 25 hetes kismama.Kívánom, te is éld át ezt a csodát minél hamarabb!
Szia! Én meg azt hallottam (és tapasztalatból mondták nekem), hogy valaki meg pont akkor lett terhes amikor nem tudtak, csak nagyon ritkán együtt lenni...:-)
Elsõ terhességem sajna nem maradt meg, 6 hét pihi utána és elsõ próbálkozásra újra terhes lettem! Így ha számolom kb. 2 hónapig nem voltunk együtt elõtte. :) Nyugi, ettõl nem függ semmi! Állítólag az sem jó, ha valaki sokat van együtt, mert akkor meg "felhígul" a sperma... Nem hiszem, hogy bármelyik is nagyon befolyásolná a dolgot, ha a babátok jönni akar, jönni fog! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!!Boldog babavárást neked és majd könnyü szülést!!!!!!Akkor így is van esély!!!!De jó!!
Mi 3 hétig nem voltunk elõtte együtt, a kisfiam mégis itt van a pocakomban 18 hetes pocis

Július 14-én jött meg, szombaton voltunk együtt a párommal, és tegnap kb. óránként beleszúrt a jobb oldali petefészkembe. Lehetséges, hogy pont peteérésem volt?

Legjobb válasz: Lehetett peteérésed, szerintem nekem is akkor volt, vagyis inkább a péntekre gyanakszom. Nekem is július 14-én jött meg, úgyhogy ezért hoztam a saját példámat.

Lehetett peteérésed, szerintem nekem is akkor volt, vagyis inkább a péntekre gyanakszom. Nekem is július 14-én jött meg, úgyhogy ezért hoztam a saját példámat.
szerintem biztos, de vannak olyan különös érzések amire nincs is magyarázat, hogy most pl miért is nyilal meg ilyenek, beágyazódásnak korai lenne szombat óta.inkább hajrá...ha szeretnétek babát remélem, hamar össze jön :)

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ovum elvileg holnap lesz, s a párommal próbálkozunk. Tegnap voltunk együtt, de sajna mivel külföldön dolgozik, visszautazott. Mennyi így az esélye, a teherbeeséshez? Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi. Fõleg, hogy pontosan nem is lehet tudni, mikor van ovu-d. Szerintem ilyen esetben az a legjobb, hogy félidõ elõtt 2-3 napon keresztül, meg után 1-2 napon keresztül együtt kell lenni. Mert akkor valamelyik nap (ha minden rendben van) valszeg betalál.

Szerintem nagyon kicsi. Fõleg, hogy pontosan nem is lehet tudni, mikor van ovu-d. Szerintem ilyen esetben az a legjobb, hogy félidõ elõtt 2-3 napon keresztül, meg után 1-2 napon keresztül együtt kell lenni. Mert akkor valamelyik nap (ha minden rendben van) valszeg betalál.
Szia Együttérzek Veled, nagyon hasonló a helyzetünk. Az én férjem is külföldön dolgozik. Mi 8.án voltunk együtt és az én ovulációm 9 vagy 10.-én hajnalban volt. Orvos nézte. 10.-én reggel fél 8-kor már megvolt. Remélem vártak a kiskatonák!! Drukkolok, hogy jókor legyen az ovud!!! Üdv: K
Van esélye, úgyhogy egyenlõre még ne törj le, de ne is éld bele magad. Ha tényleg holnap lesz, akkor még lesznek ott életképes spermiumok. Mivel nem tudod pontosan, csak ilyen naptármódszerrel, akár az is lehet, hogy tegnap volt, vagy ma, akkor viszont különösen jók az esélyeid, de még a holnappal is. Holnaputántól necces már. Drukkolok!
Hát igen, az se jó, ha nagyon beleéli magát az ember:( De szurkolunk!:) Ha nem jön össze most, akkor se keseredj el, majd összejön:)
A kérdező hozzászólása: Akkor még reménykedhetek...megpróbálom nem beleélni magam, de megmondom õszintén, nagyon nehéz. 36 éves vagyok, még nincs gyermekem.
Kb. 72 óráig élnek a spermiumok (bár egyik tankönyv azt írta, szélsõséges esetben akár 6 napig is, de ezt már én is kicsit túlzásnak érzem...:D). Azért nincs veszve minden:)
Én kamionos feleség vagyok, gondolhatod...:S Vasárnap este tudtunk együtt lenni, hétfõn hajnalban ment ki dolgozni, csütörtökön volt ovum, ez tuti. 19 hetes terhes vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat... kicsit letörtem, mert ritkán jár haza.
Szerintem is kicsi az esélye!!Nem biztos, hogy kibírják addig a kiskatonák fõleg, ha késõbb érik akár egy nappal is a petéd! De mindig vannak csodák! :) Azért hátha! :) 21hkm
Van még esély, mi is ovu elõtt voltunk együtt, nem pont azon a napon.
igen elöfurdulhat hogy attol van legalábbis a höd alapján tuti
Ha vasárnap voltatok együtt, akkor még kicsit korai a beágyazódás, hiszen az a 7. nap kezdõdik, és a 12. napig tart. A hõ bármitõl lehet, meglehetõs bátorság azt állítani, hogy a hõd alapján tuti a beágyazódás, fõleg úgy, hogy nem tudunk semmit rólad - pl. mennyi az átlaghõmérsékleted, stbstb.

Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig erősen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Terhes lehetek még, mennyi rá az esély?

Dec.10én volt az tolsó mensim els? napja. Jan11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Elég sok terhességi tünetem volt, s van is még. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig er?sen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Az már a következ? mensim lehetett? Ha a tegnap teszt negatív lett, az már tuti azt jelent, hogy nicsen most babám?? Vagy azért kérjek a dokimtól id?pontot? Mit tegyek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)

Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)
Bármi lehetséges. Én is azt mondom, hogy menj el egy dokihoz.Õ biztosat tud neked mondani.Sok sikert.
Szerintem nem vagy terhes, a menses nem egyforma, hol ilyen, hol olyan. Ha két napig volt, de erõs volt, tuti nincs babád. Csak a pecsételés, minimális mennyiség jelenthet babát! Dolgozzatok az ügyön, mert ezek szerint lassan középidõbe érsz!
szia.én csak a nõvérem példáját tudom írni.5 gyereke van.ebbõl 3-mal mensizett rendesen.az egyikkel 7 hónapon keresztül 5-6 napíg.a másikkal is pár hónapíg, a harmadikkal is, és 12 hetes koráíg negatív volt a teszt.azt mondták neki cysta, de ez a "cysta"egyszer csak negmozdult...szóval bármi lehet, egyénenként változó.ha elmennél dokihoz, õ biztosabbat tudna mondani mint egy teszt és választ tudna adni minden kérdésedre.

Elvileg most hétvégén lenne peteérésem. Amikor együtt voltunk tegnap párommal, eléggé fájt a méhem. Mitől lehetett?

Ilyet még sosem éreztem: mintha párom a méhemet döfködte volna..Lenntebb van a méhem? Vagy mert peteérésem lesz elvileg hétvégén?

Legjobb válasz: Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??

Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??
Ez a kérdés engem is érint, ezért keresgéltem a neten, de csak ennyit találtam: A peteérés folyamán létezik-e, hogy a hüvely megrövidül és a méhszáj az aktus során érezhetõvé válik? Válasz: Igen. A peteérés környékén a hüvelyizmok (meg persze a méh és függelékeinek) motilitása is megváltozik, épp a fogantatást elõsegítendõ. Egyébként átlagos partneri "méretek" esetén a méhszáj egy normál aktus során is érezhetõ, legfeljebb a mozgékonysága , konzisztenciája, ritmikus összehúzódása nem olyan mértékû/feltûnõ. Dr. Nagy László

Tegnap volt ovum és együtt voltam a párommal, mennyi az esélye hogy baba lesz?

Az is jelent valamit, hogy amikor a párom el élvezet akkor meg úgy feküdtünk, hogy ahogy voltunk kb 5 percig?!

Legjobb válasz: Ha mindenki teljesen egészséges, akkor mindegy hogy hány percig feküdtetek utána, és igen, van esély babára. :o) Már ha tényleg tegnap volt ovulációd, mert annak pontos idejét nem lehet tudni, kivéve ha tegnap nézetted ultrahangon... Szorítok!

Ha mindenki teljesen egészséges, akkor mindegy hogy hány percig feküdtetek utána, és igen, van esély babára. :o) Már ha tényleg tegnap volt ovulációd, mert annak pontos idejét nem lehet tudni, kivéve ha tegnap nézetted ultrahangon... Szorítok!
Egészséges pároknál ha jó idõben voltak együtt, akkor is csak 30 százalék a siker.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!