Találatok a következő kifejezésre: A párommal veszekszünk (56 db)

sport.
össze hozzalak a nõvéremmel??? õ majd le szoktat!!!
Én is ilyen vagyok sajnos... Szerencsém van, hogy a párom ilyen türelmes velem. Csak én lány vagyok. Amúgy hány éves vagy?
Meg is vered.
*Meg is verheted.
A kérdező hozzászólása: 25 és lány
Nem baj, majd összejössz egy agresszív állattal, aki az elsõ ilyen megnyilvánulásora kiveri a fogad.

Mit csinaljak? 19 hetes terhes vagyok es nagyon sokat veszekszunk a parommal, pici-apro dolgokon. Es megfogadjuk, hogy nem veszekszunk es aztan megint. Miert van ez? Ugye a baba azert jol van?

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy mindketten feszültebbek vagytok a rátok váró változások miatt, és te a hormonváltozások hatására most hajlamosabb is lehetsz túlreagálni a dolgokat. A babának nem lesz baja, de ahogy az elõttem szóló is írta, az idegrendszerére hatással lehet. Úgyhogy csak nyugalom! :)

Szia! Lehet hogy mindketten feszültebbek vagytok a rátok váró változások miatt, és te a hormonváltozások hatására most hajlamosabb is lehetsz túlreagálni a dolgokat. A babának nem lesz baja, de ahogy az elõttem szóló is írta, az idegrendszerére hatással lehet. Úgyhogy csak nyugalom! :)
Én 22 hetes vagyok és nálunk is jellemzõ ez a helyzet. Próbálj meg ne idegeskedni, mert biztos megérzi a Pici is. Nekem pl. mindig izeg-mozog, rúgdos, ha érzi, hogy vmi miatt nyugtalan vagy feszült vagyok. Azt mondják, ha nyugodt, kiegyensúlyozott a kismama, a babája is az lesz; ha állandóan feszült, a baba is nyûgös lesz. Hogy ebbõl mi igaz, nem tudom, de biztos, hogy a babának az a jó, ha Te is rendeben vagy!:-)

18 hónapos lányom nem beszél. Tényleg azért mert néha veszekszünk a párommal?

Azt mondta a férjem hogy ennyi id?sen már rég kéne beszélnie,és azért nem beszél mert azt látja maga körül hogy a beszédbél csak a baj meg a félreértés van...:((

Legjobb válasz: Dehogy. 18 hónaposan kisfiam is csak 1-2 szót mondott. Nana-én vagyok,apa, mama, papa. 20 hónapos most kezd el jobban beszélni. Párom 3 évesen, bátyám 2,5 évesen kezdett beszélni szinte hibátlanul, mondatokban. De azért nem kellene elõtte veszekedni, mert a kis lelkének árthat, megviselheti.

Dehogy. 18 hónaposan kisfiam is csak 1-2 szót mondott. Nana-én vagyok, apa, mama, papa. 20 hónapos most kezd el jobban beszélni. Párom 3 évesen, bátyám 2, 5 évesen kezdett beszélni szinte hibátlanul, mondatokban. De azért nem kellene elõtte veszekedni, mert a kis lelkének árthat, megviselheti.
elsõ lányom 2, 5 éves volt majdnem, mikor elkezdett beszélni, addig ilyen babanyelven érttette meg magát. szerintem neki így volt kényelmes. anyukám elvitte magához 2 hétre nyáron, na onnantól kezdett el beszélni. rákényszerült. második lányom 18-20 hós kora óta folyékonyan beszél, már ekkor mondatokban beszélt. nem egyformák. szerintem nem a veszekedés miatt nem beszél. mindenhol vannak veszekedések néha. Istenem, ha annyi néma gyerek lenne, ahány családban veszekedés van...
Szia! Nekem lassan 20 hónapos a lányom, nem veszekszünk a férjemmel szinte sosem, mégsem beszél. Még 18 hónaposnak nem is kell, ezen ne idegesítsd magad, de azért arra vigyázhatnátok ha már veszekedtek akkor ne elõtte. Nem tesz jót neki az biztos de nem feltétlenül beszéd téren. Kicsi õ még de mindent megérez.
Nem kell aggódni, - bár én is idegeskedem -, az én lányom elmúlt 19 hónapos, mégsem beszél. Különben õ is mondogatta egy idõben, hogy "gyerei" meg néha egy-két szót, szótagot. Sõt volt, hogy úgy hallatszott a gagyarászása, hogy "aja kée tet" = "anya kérek teát", és adtam, boldogan itta; de lehet, hogy ezt is csak beképzeltem magamnak.
31 hónaposaim most jutnak el oda, haol a te gyereked áll. Örülök, hogy apuka ilyen profi abban, mit kell tudnia egy ekkora gyereknek... Itt többgyerekes anyukák az ellenkezõjét mondják, hát ennyire aggódj. Halkan megjegyzem: a gyerek elõtt NEM veszekedni. El lehet azt intézni akkor is, amikor alszik, vagy nincs hallótávolságban. erre oda KELL figyelni, nagyon rosszat tesz a lelki fejlõdésének.
Bocs, 21 hónaposaim...
Hát látod, ezek szerint nagy idõbeli eltérések vannak. A 11 hós kislányom már anyának szólít. Apa, tátá, mama, zizi, alma. Meg feszt mondja a magáét... Ösztönözni kell a gyereket, hogy beszéljen. Játékosan. Ha foglalkozol vele, sokat elérhetsz. De nincs lekésve semmirõl. Bár az is biztos, hogy nem tesz jót a gyerek érzelmi világának, ha sokat veszekedtek. Ezt a gyerek jelenlétében ne tegyétek.
Utolsó elõtti ismét: ez gyerek függõ, a nagylányom 1, 5 évesen folyékonyan beszélt, a fiaim meg egy szót se szólnak és lassan 2 évesek. Értelemszerûen ugyanannyit és ugyanúgy foglalkozok velük...

7 hetes terhes vagyok. Mostanában állandóan veszekszünk, szerinte túl hisztis vagyok. Lehet szakítunk a párommal, mit tegyek? Tiszta ideg vagyok!

Mindig megvádolom azzal, h megcsal, ami szerinte hülyeség, de nekem ilyen érzésem van. És ez mind azért mert már nem hív fel egy nap 5ször telón, és 1órával kés?bb jár haza. Tegnap nagyon összevesztünk és megmondtam neki, haza se jöjjön. Már máskor is mondtam neki ilyet, de most tényleg nem jött. Ki tudja hol volt, azt monsja bent maradt a munkahelyén és ivott az egyik munkatársával. Ezt én nem hiszem el, és megmondtam neki, hogy mire ma hazajön, összeszedem az összes cuccát, és mehet oda ahol az éjszakát töltötte. nagyon csúnyán beszéltem vele. De nekem elegem van. Szerintetek felfújom a dolgot vagy igazam van???

Legjobb válasz: Szia! A hormonok játszanak Veled. Nekem is vannak, voltak ilyen hisztis idõszakaim. A párodnak is meg kell értenie, hogy most érzékenyebb vagy, olyan dolgokat is beleképzelsz a dolgokba, amik nincsenek ott. Probálj megnyugodni, én azt szoktam csinálni, ha valami nem tetszik, hogy várok, alszok rá egyett, és ha 1-2 nap múlva is úgy gondolom, akkor elmondom a véleményem, de addig nem szólok inkább semmit. Van hogy ez miatt nem beszélek a párommal egy két napig, de nálunk ez megoldható, mert nem élünk együtt. Mindenképp hallagasd meg õt is szerintem.

Szia! A hormonok játszanak Veled. Nekem is vannak, voltak ilyen hisztis idõszakaim. A párodnak is meg kell értenie, hogy most érzékenyebb vagy, olyan dolgokat is beleképzelsz a dolgokba, amik nincsenek ott. Probálj megnyugodni, én azt szoktam csinálni, ha valami nem tetszik, hogy várok, alszok rá egyett, és ha 1-2 nap múlva is úgy gondolom, akkor elmondom a véleményem, de addig nem szólok inkább semmit. Van hogy ez miatt nem beszélek a párommal egy két napig, de nálunk ez megoldható, mert nem élünk együtt. Mindenképp hallagasd meg õt is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem este beszélek vele, de ha nem, akkor nem. Nem fogom erõltetni, ha nincs annyi agya, h felfogjon bizonyos dolgokat. Neki könnyû semmi felelõssége nincs. Elmegy, lehet soha nem is néz rá a gyerekre majd, de nekem fel kell nevelnem, meg a GYED-bõl majd eltartanom albérletet fizetnem, meg a hiteleket. De én voltam a hülye, h elhittem tényleg babát akar. Csak nem tudom miért akarta ennyire. És tudom, h azért iszik mert vmi baja van. Csak nem mondja el. Nem igazán szokott beszélni az érzéseirõl.
Szia, átérzem a helyzetedet, hasonló cipõben járunk. Az elsõ és a legfontosabb dolog hogy a babád most a legfontosabb!!! Ilyen szintû folyamatos idegeskedéssel akár el is veszitheted. Nem tudom mióta vagytok együtt, ezt neked kell eldöntened hogy mit vársz és mire számithatsz ebbõl a kapcsolatból. Egy biztos nagyon erõsek most a hormonjaid és emiatt elég házsártos is lehetsz , amit a férfiak többsége nagyon nehezen visel el. Ezt is értsd meg. Ennek ellenére nem mondom azt hogy nincsen igazad, csak másképpen kellene csinálnod. Tudom nehéz, és egy szó miatt is elkap az idegroham, de tartsd szem elõtt, hogy 1. ezzel nem érsz el semmit, csak rontasz a helyzeten 2. a babád érdekében ne húzd fel magad! Szerintem próbáljatok meg leülni és megbeszélni hogy az életetek most más irányba terelõdik és másképp kell dolgokat csinálnotok. Õ próbálja meg megérteni hogy te most nagy változáson mész keresztül ami megviseli a hormonjaidat és a szervezetedet, mert a közös gyermeketeket várjátok, te pedig megpróbálod visszafogni magad, és nem minden szóra ugrani. Egyébként ha úgy érzed hogy megcsal akkor sem az a legjobb megoldás hogy folyamatosan odavágod neki, mert ezzel csak belekergetheted egy megcsalásba ebben a labilis idõszakban pláne. Kidobni is csak akkor dobd ki, ha véglegesen eldöntötted hogy nélküle fogod felnevelni a gyermekét. Különben visszafordithatatlan hibákat követhetsz el. Próbálj megnyugodni és átgondolni a babád érdekében jól a dolgokat és e szerint cselekedj.
Amíg egy pasinak a kondibérlet, meg az ital stb.fontosabb, addig, az nem érett az apaságra.Lehet, hogy még fel sem fogta, hogy apa lesz vagy egész egyszerûen csak alkalmatlan erre.Beszélgess el vele mégegyszer, ha az sem segít, nem változik semmi továbbra sem, akkor meg ne maradj vele.Ez az állandó idegeskedés neked sem tesz jót, meg a babának sem.
A 2. válaszoló vagyok. Ez tényleg nagyon súlyos helyzet, ez a pasi nem apának való. (nálunk azért nem ilyen gondok voltak....) Nem nem a hormonjaid hisztije, ez tény! Igazad van! Tényleg az a legjobb ha legalább egy idõre otthagyod õt. El kéne gondolkoznia a dolgokon. Nagyon nehéz egyedül nevelni egy gyereket, de egy rossz házasságban még nehezebb! Szorítok nektek!
na eleve ha alkoholt iszik(napi 5 sör)hàt az ilyentöl mit vàrsz? meg kondibérlet, 2 db cigi .rettentö, de nem tudom mit csinàlj.szerintem te ugy gondolkozz, hogy ha lépni kell, akkor a gyerekednek mindene meglegyen! nem biztatlak, de szerintem akkor meg lépj!!!a késöi hazamenetel ok, de a sör meg a cigi meg a többi .na velem tenné ezt egy férfi.megtanitanàm repülni. ülj le vele utoljàra éàs beszélj vele, különben nem lesz jo vége
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy õ mindig azt mondja én pincsit akarok belõle csinálni és megszabok mikor mit csinálhat. De ez nem igaz, annyit kértem tõle, h tudja a fontossági sorrendet. Ha csak 90ezret keres (2hónapja) akkor ne az legyen az elsõ, h kondibérletet vesz meg vitaminokat, meg 1nap 2dbz cigit meg 5sört, hanem fizesse be a kocsit stb... Én fizetem az albit a rezsit az összes hitelt, õ meg elcsesz 90ezret, úgy hogy a kötelezettségeit nem fizeti. Emiatt is sokat veszekszünk, mert ha elmegyek szülni, nem fogok ennyit keresni, és mit fogunka kkor enni??? Akkor is inkább kondibérletet vesz, mint a babának kaját??? Mi lesz így??? Erre mindig azt mondja, h azt akarom, h mindenrõl lemondjon. Pedig nem, csak tudja mi a fontosabb. És a baba miatt én is lemondtam sok mindenrõl. Egyszerûen nem ért meg, olyan mintha két különbözõ nyelvet beszélnénk. Ha szépen próbálom az sem használ, ha üvöltök az sem jó. Ugye ez még rájön arra, h azt hiszem megcsal. Nem tudom it tegyek. Sztem ez nem a hormonok hisztije, hanem teljesen igazam van!!!
én is hét hetes vagyok, és tegnap szolt be a pàrom, hogy hisztis vagyok mostanàban, meg ugy alszok mint egy malac.jol kisirtam magam, és kész. nem minden férfi tudja elképzelni, hogy milyen a terhesség alatti idöszak.az hogy megcsal -e csak akkor biztos, ha làtod, vagy bizonyiték van rà.az is lehet hogy még nem fogta fel, hogy apa lesz.és kel neki az egyedüllét. ne gondolj egyböl rosszra, de tartsd nyitva a szemed!!!!!!¨ az meg hogy idegeskedsz neked nem, de a babànok most annàl inkàbb àrt. v£àrj még egy hetet ha, igy folytatja, akkor ültesd le, veszekedés nélkül, és monnd meg, ha igy folytatja, akkor elkell hogy menjen.ha szeret, megvàltozik, de adj neki idöt!
Figyelj, ha szeretitek egymást Ne szakítsatok! Én az elsõ 3 hónapban olyan voltam mint egy fúria! Teljesen kifordultam önmagamból és én sem értettem mi történik velem! A férjemmel üvöltözve veszekedteünk, számtalanszor elzavartuk egymást! Ebben nagy része van a hormonoknak, és az hogy az fel kell dolgozni lelkileg is azt hogy babát vársz! (Nálunk tervezett babáról van szó!) Ehhez idõ kell!!! A férjem azt mondta sok türelem kellett hozzám, végül az segített, hogy elkezdtem neki arról beszélni mit érzek, milyen félelmeim vannak, és õ is elmesélte õ mit érez, hiszen apa lesz! Ezt mindkettõtöknek fel kell dolgozni! Szóval az elsõ 3 hónapban folyamatosan válni akartam, most meg imádjuk egymást és örömmel várjuk a kisfiunkat! Sok sikert, NE ADJÁTOK FEL! 20 hetes kismama.
Ne keseredj el és ne add fel ilyen könnyen. Egy férfi egészen másképp éli meg az apaság fogalmát. Fõleg még nagyon az elején tényleg nem fogják fel. Sõt általában kicsit meg is ilyednek, amit mindegyik másképp él meg. Adj neki is egy kis idõ hogy feldolgozza, hogy mostantól nem õ a legfontosabb és megváltozik az egész élete. neki is egy stresszhelyzet hogy fenn kell tartson egy családot. Hidd el ehhezz ketten kelletek, ha mûködik. Adj neki egy esélyt hogy összeszedje magát. Szoritok nektek!

Mi tegyek, ha régen nagyon jó életem volt (anyagiakban), de mostanra tönkrementem, és napi szinten nélkülözök? A családom és a párom ez miatt minden nap veszekszik velem, ez normális?

Régen olyan életem volt, amit csak a filmekben lehet látni, természetesen ezzel együtt a családom és a párom is kivette ebből a részét(jó oldalát). De mostanra szó szerint szegény lettem, napi megélhetési problémáim vannak(nem jut kaja sem az asztalra lassan), és már éreztetik velem, a hozzátartozóim is hogy nem tekintenek, így teljes értékű embernek.Addig míg volt pénz addig jó volta, most hogy egy átlag alatti életem van , mint mindenkinek ezelőtt ebben a családban egyből én vagyok a hibás?Azért is hibáztatnak, mert a szüleim nem tudják a számlájukat fizetni? Ti mit tennétek? És a párotok is csóró szemétládázik, meg parasztozik egész nap, aki meg régen belőlem élt!

Legjobb válasz: A szüleidnek mi köze a te anyagi helyzetedhez? Úgy értem, hogy függ össze a te rosszabb életkörülményed az õ kifizetetlen számláikkal? Párod meg úgy látszik, csak a pénzedért volt veled, az elsõ nehézségnél már húzza a száját. Az, meg hogy milyen jelzõkkel illett...inkább nem méltatom a párod, nem szeretnélek megsérteni.

A szüleidnek mi köze a te anyagi helyzetedhez? Úgy értem, hogy függ össze a te rosszabb életkörülményed az õ kifizetetlen számláikkal? Párod meg úgy látszik, csak a pénzedért volt veled, az elsõ nehézségnél már húzza a száját. Az, meg hogy milyen jelzõkkel illett...inkább nem méltatom a párod, nem szeretnélek megsérteni.
Csóró szemétládáznak? :S Hát nem haragudj, de akkor pattanj le onnan. Normális, intelligens emberek nem beszélnek így és nem várják mástól az életük menedzselését, legyen az apa vagy anya, de még a feleség sem hagyatkozhat ennyire csak a férjére az én meglátásom szerint. Volt egy gazdasági válság ugyebár, sokan sokat veszítettek. Az én családomban is van erre példa. Túl kell élni. Muszáj. Új utakat keresni. Külföld, vagy tovább tanulás, ismeretség kiszélesítése. Az a baj, hogy ebben a családod többi része nem támogat, hanem inkább lehúz és így nem lehet boldogan élni! Ha pedig megmérgezik a mindennapjaidat, akkor le kell lépned, sajnos. Persze miután egy hosszú közös beszélgetés sem vezet semmire. Elvégre ha üszkösödik a lábad, azt is levágják..
Ezért van gáz Mo-on.Mert aki megteheti, az nagy lábon él, de nem gondol a jövõjére. Remélem kérdezõ, ha rendbejössz anyagilag, akkor teszel majd félre pénzt legközelebb. Amúgy no comment, a párod a paraszt.Én elhagynám tuti.
sajnállak, hogy ilyen emberek vesznek körül.. sajnos nekem se jött be az élet mostanában én is szegényebb vagyok, mint a családom nagy része, emiatt le s néznek, de max csak a hátam mögött beszélnek ki.. ne foglalkozz velük, ha beszólnak magyarázd el nekik, hogy errõl nem te tehetsz és tedd hozzá, hogy amíg te tartottad el õket, addig érdekes módon jó voltál nekik.. talán ettõl észbe kapnak..
Mi is lényegesen rosszabb anyagi helyzetben vagyunk, mint pár évvel ezelõtt, de azért még kaja gondjaink nincsenek, viszont már nem megyünk egy évben 3x tengerpartra, max. egyszer, arra is spórolni kell, mégsem mondtam még soha a páromnak, hogy csóró, meg stb. Jó volt együtt a luxus, most is jó az átlagos élet.Majd lesz ez még jobb is, tudjuk, de addig sem egymást molesztáljuk.
Egy dolgot nem értek. Hogy lehet az, hogy ha régen olyan jól ment, akkor most semmid nincs? Semmi megtakarításod nem volt soha? Mert ha így van, az bizony a te hibád. És ha ma, ebben a helyzetben csak otthon ülsz és keseregsz, amíg a családod próbál életben maradni, pénzt keresni, akkor jogosan dühösek rád. Elnézést, nem biztos, hogy ez a helyzet, de ennyibõl semmit nem lehet leszûrni.
Kirabolhatsz egy bankot, zálogházat. Dealerkedj. Zsarolj meg valakit. Fenyegetõzz merénylettel, amit pénzért cserébe nem követsz el. Állj ki a sarokra, tenyéssz kecskéket, és add el õket.
És te miért vagy olyan nõvel, aki nem szeret téged, csak kihasznál? :S tudom, a szerelem nem egy egyszerû dolog. De a napnál is világosabb a helyzetedben, hogy egy parazitával élsz együtt, nem egy társsal. Nem szeret téged.
1. rúgd ki a párodat a francba, nem szeret téged, neki csak az anyagi biztonság és a rongyrázás kell... 2. a családod is bunkó. Nem tudsz megpróbálni egy kisebb albérletet szerezni? Vagy annyira sincs pénzed? Legközelebb rakj félre, legyen megtakarításod, és erõsen keress melót...
Remélem kidobod azt a cafkát, és legközelebb a normàlis nõket veszed célba! Én a helyedben megszakitanm mindenkivel a kaocsolatot...
Dobd ki a nõdet és vegyél el engem. Majd együtt kifundáljuk, hogyan szedjük meg magunkat újra. :)
Tényleg lépned kellene. Már azt tekintve, hogy az asszonytól elfelé. Ez nem oké így, hogy amig volt mibõl, addig édesszivem, amikor meg neincs akkor meg csórószemétláda. Igazából nem tudom min gondolkodsz. Ha jól értelmezem se gyerek, se közös vállalkozás. Go ahead.
Én sem értem, hogy lehet ennyire lecsúszni. Nekünk is voltak hullámvölgyek, de amikor jól ment mindig tettünk félre, nem éltük fel a teljes bevételünket. Így a hullámvölgyek is elviselhetõbbek. Mennyi idõs vagy? Mióta vagy a pároddal? Gyerek van? Mit teszel most azért, hogy lábra állj?
Ha ennyire rajta van az asszonyod, hogy menni akar, akkor el kell engedni. Viszont ha beindul az üzleted, meglátod jelentkezik, hogy talán mégis meg kellene próbálni újból, no akkor megrimánkodtatni, és nem biztos, hogy visszafogadni. Ilyet százat találsz, sõt különbet.
Egyébként hallottam már olyan esetrõl, hogy a vállalkozó a saját bal*aszsága miatt ment csõdbe. Elbulizta az összes pénzt a haverokkal, míg ment a szekér, haza is adott, az igaz, de a családdal semmi idõt nem töltött. Ilyen esetben bocsi, megértem ha parasztoznak. Nem véletlen bukik ekkorát egy ember, azért azt ne felejtsétek el kedves válaszolók, mert látom nagyon felpörögtetek és csak az asszonyt szidjátok!
Nem úgy tûnik, hogy a párodnak van lakása vagy valamije, úgyhogy jobb ha nm pattog
Mi okozta a lecsúszást egyébként?
A kérdező hozzászólása: azzal jön a párom hogy van olyan ismerõse aki vmi állatot több 10 ezer ft-ért vett mi miért nem veszünk? és ha mondom hogy enni sem tudunk, akkor meg a parasztozással, meg hogy elhagylak, majd leszek olyan emberrel aki mellett nem kell nélkülözni, és ilyenkor megy haza panaszkodni, otthon meg ellenem szítják.
A kérdező hozzászólása: a szüleimnek annyi köze hozzá, hogy nincs fedél a fejem felett, ott lakok náluk, de míg volt fizetve általam minden, én voltam a szemük fénye, most meg legszívesebben az emlékeikbõl is kitörölnének. természetesen a rám esõ részt kifizetem mindenbõl, de sírnak mint a fürdõskúrvák h ez nincs az nincs, és én tehetek róla!! a páromat meg inkább nem írom, mert csak jobban idegesebb leszek tõle.
A kérdező hozzászólása: elsõ remélem nem komolyan írtad, mert ez amit írtál felbujtásnak minõsül ha ez miatt pl bcs van elkövetve és hivatkozásképp a bûnüldözõ szerveknél meg van adva h ezt a tanácsot kaptam. az ilyen jellegû véleményeket kérném mellõzni.
Szerintem is hajítsd ki :) Én sose veszekednék emiatt a párommal, mégha az õ hibájából történt akkor se.

Egy éve élek együtt a párommal, pár hete-hónapja rengeteget veszekszünk. Albérletbe vagyunk, mondtam neki hogy költözzön haza mert már nem működik, sokszor megpróbáltuk helyre hozni de nem ment. Mi tévő legyek?

Ma össze pakolt, de már úgy érzem hogy lehet megbánom. Nem tudom mi tév? legyek, tudom hogy nagyon fog hiányozni, de ez lehet csak a megszokás!?

Legjobb válasz: könnyen lehet hogy megszokás. hiányozni mindig hiányzik az ilyen, de csak ezért nehogy megváltoztasd a döntésed. túl fogsz jutni rajta, és hát nagyon úgy tûnik hogy nem õ a megfelelõ ember neked. ha már sokszor próbáltátok is rendbe hozni, de nem sikerült, akkor az eléggé ezt sugallja. szerintem jól döntöttél.

könnyen lehet hogy megszokás. hiányozni mindig hiányzik az ilyen, de csak ezért nehogy megváltoztasd a döntésed. túl fogsz jutni rajta, és hát nagyon úgy tûnik hogy nem õ a megfelelõ ember neked. ha már sokszor próbáltátok is rendbe hozni, de nem sikerült, akkor az eléggé ezt sugallja. szerintem jól döntöttél.
A kérdező hozzászólása: jaaaaj bocsi azt nem írtam oda, hogy37 éves NÕ vagyok..
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Várom a privid.:) :) :)
szia! szerintem próbáld kicsit féltékenyé tenni mert akkor talán érzi a vesztét hogy el fog veszteni téged és ezután kell hogy meg történjen a csoda és nem biztos hogy jó megoldás az ha ágyról ágyra jársz de teljesen igazad van azért mégis csak le élsz egy életet ami jelenleg nem jó neked privátban tudok segíteni ha szükséges én is hasonló gondokkal küzdöttem
Írtam privit:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a tanácsot az utolsó hozzászólónak, van sexy fehérnemû, szerepjáték meg jelmezek nincsenek, arra nincs igénye.Ha beindul, nincs gond..itt az a baj, hogy ha én nem kezdeményezek akkor ritkán jut eszébe, hogy van far.a és kéne valamit kezdeni vele..én nagyon nyitott vagyok mindenre, nekem nincs tabu a sexben, bármi jöhet..:) tehát nemcsak a mennyiség számít nekem hanem a minõség is.Az a gond , hogy egy ideig eljátszom kezdeményezek, de aztán elegem lesz és más ágyában landolok, ott ahol törõdnek velem ....
A kérdező hozzászólása: Szia 9.45-ös! Hol lakjak:) :) :) Irj privit, ott válaszolok:)
Nem tudom, hogy próbáltad-e már... De szerintem vigyél egy kis színt a szexuális életetekbe, pl egy szexi fehérnemû, vagy valamilyen szerepjátékos szerelés csodákra lehet képes.
Hol laksz?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) vett nekem vibrit, de azt gondolja õ nem kell ahhoz, játszak vele én:( hogy hamar vége lenne a kapcsinknak nem hinném, 10 éve tart és van két fiunk..mindig én kezdeményezek sajnos, de ha egyszer beindul akkor aztán nem semmi...csak nehezen szánja rá magát.
Gondolj bele, mi lenne fordított helyzetben. Próbáld kicsit "feldobni" a csábító helyzeteket: új idõpont, fehérnemû stb. Na és marad a "maszti".
Mindkettõtöket meg lehet érteni. Egy átlagos férfinek teher minden nap szexelni, viszont tudom, hogy vannak nõk, akiknek ennél nagyobb az igényük. Javaslatom a vibrátor, CSINÁLJA A PÁROD. Szerezzetek be pár félét, ismerkedjetek meg velük, játszatok kicsit... Ehhez neki nem kell felállnia, Te viszont élvezheted, ahogy a párod kényeztet, és még hüvelyi orgazmusra is jó az esély.
ha igy folytatot, akkor idõvel vége lesz a kapcsolatodnak!!
szia szívesen segítek ha tudok küldtem privit

A párom folyton veszekszik amiért szerinte haszontalan dolgokra költöm a pénzt. Szerintem az ápoltság nagyon fontos ezért használok kozmetikumokat. A párom miért nem képes ezt megérteni?

Legjobb válasz: Kifejtenéd kicsit bõvebben, hogy mit tart a férjed "haszontalan dolgoknak"? Nem mindegy ugyanis, hogy középkategóriás nívea/adidas/garnier stb. kozmetikumokról beszélünk, vagy mindennapi használatra befogott felsõkategóriás kencékrõl. De tényleg, mit tart feleslegesnek? Tusfürdõ? Testápoló? Arckrém?

Kifejtenéd kicsit bõvebben, hogy mit tart a férjed "haszontalan dolgoknak"? Nem mindegy ugyanis, hogy középkategóriás nívea/adidas/garnier stb. kozmetikumokról beszélünk, vagy mindennapi használatra befogott felsõkategóriás kencékrõl. De tényleg, mit tart feleslegesnek? Tusfürdõ? Testápoló? Arckrém?
Van saját kereseted? Mégis mi az ami szerinte haszontalan? Mennyi az az összeg amit havonta ilyesmire költesz?
Számomra az egyik legfontosabb dolog az ápoltság, DE nem mindegy milyen áron! Oké, hogy használsz kozmetikumokat, de nem mindegy mennyit és milyen értékben! Ha havonta 10000 Ft elköltenél ezekre akkor én is veszekednék a párommal. Nõként mondom, hogy ezeket nem havonta kell megvásárolni, vagyis nálam 2-3 hónapig elég, pl szempillaspirál, alapozó, szemfesték stb...
Én mindíg festem a hajam(már megtámadtak az õszikék), használok tonikot, krémet, alapozót, testápolót, tusfürdõt, szempillaspirált, szemcerkát, körömlakkot, pirosítót, labellót, borotvát, gyantát, mindent.De nem minden hónapban veszem meg õket, pl. veszek egy Rimmel-es 3000 ft-os alapozót, 3 hónapig elég. Veszek egy szempillaspirált 2000 ft-ért, 3-4 hóig elég. Van itthon mindenféle kencém, nem a legótvarabb szarok, de mégsem költök havi 5 ezernél semmiképp többet rá.
Apámnál a higiénia a szappannak kezdõdik és végzõdik, még deot sem használ, szóval enyhe undorral nézi, hogy ki vagyok mindig festve. Szerencsére a férjem szereti, ha jól nézek ki (illetve jobban, mint kencék nélkül). A használok kozmetikumot az mindenkire igaz, na most a mindennapi 10ezres parfümhasználattól van ki, vagy egy kézkrémtõl? Mert 10. rúzs fölösleges, de egy alap ápoltságot még a munkahelyen is megkövetelnek...
Általában az van, hogy a pasik nagyon csõlátásúak és ami nekik kell, de amúgy pénzkidobás, azzal nincs semmi gond, de ha a másik ember vesz magának valamit, ami szerinte nem fontos, akkor megy a hiszti. Mondd neki, hogy használja a fejét, azért van. Ja, amúgy mindketten dolgoztok?
Talán másra kellene, valamire gyûjtötök? Pl ha albérletben éltek, akkor elég gáz, ha drága kozmetikumokra pazarolsz, ahelyett, hogy takarékoskodnál, hogy mielõbb sajátba költözzetek. Vagy ha a párod lakásában laksz, akkor is gáz, hogy költekezel, ahelyett, hogy hasonló értékû tartós dologra spórolnál, akár arra, hogy nagyobb lakásba költözhessetek, vagy több gyereket vállalhassatok. Persze ha a saját pénzed költöd, akkor magánügyed, a párod helyében nem veszekednék, inkább elgondolkodnék, hogy keresek inkább egy takarékoskodóbb nõt.
Hát ha a párod is fölöslegesnek tartja, akkor nem tudom mit dumál. Költsd arra a saját pénzed, amire csak akarod. És ha becsõdöltök, akkor légyszi ne menjetek segélyért kuncsorogni majd...
Nekem is van ilyen ismerõsöm, akinek feláll a szõr a hátán, ha a párja megvesz magának egy felsõt, magának BMW-t vesz, de a párja nem költhet egy márkásabb melegítõre. Vannak ilyen furi emberek, igazából ennek oka az önzõség és a nem azonos értékrend!
14-es Ez egy kicsit eltúlzott a részedrõl. A pasik szeretik az ápolt nõket, de van egy egészséges határ. Mikor szingli voltam, én is rengeteget költöttem kencékre, és utólag be kellett látnom, hogy a fele haszontalan holmi. Csak hajápolási termékbõl volt 10 fajta a polcon. Párom mosolygott is, mikor összeköltöztünk, hogy mennyi flakont, tubust hoztam magammal, és a kérdésekor, hogy "ezt mind magadra kened?" jöttem rá, hogy valójában tényleg a fele felesleges pénzkidobás volt. Mióta babánk van, még jobban átgondolom, mire is költök, rátértünk az olyan tisztálkodási szerek használatára, amiben nincs vegyi anyag. (pl. a Forever termékekkel tökéletesen meg vagyok elégedve). Igaz drágábbak, de sokkal szebb, egészségesebb tõle a bõröm. Régebben mindig nagyon kisminkeltem magam. Otthonra már nem "vakolom" ki az arcomat, a párom meg is jegyezte, hogy így sokkal szebb vagyok, nem is gondolta, hogy ilyen bájos, kislányos arcom van. Nem azt mondom, hogy nem költök, mert festem a hajam, körmömet is megcsináltatom, és ápolom a testem... de sok nõ (magamról tudom), hogy túlzásokba esik. Elhisszük, hogy ha a reklámban a csajnak szép a bõre, arca, akármije a reklámban, akkor a miénk is olyan lesz. Pedig a fenéket!!!
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondja mivel van háza, kocsija így már nem kell félretennie.
aha, és neked miért nem kell félretenned? Ott állsz egy szál ruhában, ha szétmentek? Legyen tartalék
A kérdező hozzászólása: Én sajnos nem keresek túl sokat így nem tudok félre tenni. Akkor megyek anyámhoz lakni.
Kompromisszumot kell kötnötök. Írd le, mire van szükséged és mennyibe kerül. Majd beszéljétek meg, mi az a reális összeg, amit õ nem sokallna rá és ezek fényében írjatok egy új listát. Amin a fontos dolgok rajta vannak és még neki is megfelel. Nem azon kell gondolkozni, mi lesz szakítás után, ki hova megy, most kell egy élhetõ kapcsolatot fent tartanotok. De ehhez engednetek kell. Neked is! Neki is! Valóban fontos az ápoltság, nekem is vannak kencéim, de van egy határ. Közös kassza- közös döntések. Máshogy nem mûködik.
Félretenni MINDIG kell. Soha nem tudhatod, hogy mikor lesz szükség pénzre. Lehet, hogy csak a mosógép leheli ki a lelkét, de jöhet sajnos baleset, betegség, ne adj isten egy halál a családban, és akkor mi lesz? Mindig kell vésztartalék. Elmondom, hogy én ugyanezért vagyok mérges a feleségemre. Nem hiszem, hogy minden AVON katalógusban van valami, amit lehet (kell) rendelni. Másik parfüm, mert az nyári illat, valami gagyi fülbevaló többezerért amikor bizsuboltban ugyanaz párszáz, stb. Félretenni meg nem nagyon tudunk, illetve ha én nem húznám össze a gatyamadzagot, akkor nem tudnánk. Én pl. 4 éve ugyanazt a cipõt hordom irodába (télen persze nem, de tavasztól õszig), de az õ cipõsdobozaival tele van a szekrény teteje. Szóval csak ésszel, a párodnak lehet, hogy igaza van.
"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk." no comment!
A kérdező hozzászólása: Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk.
8 Akkor meg mit jár a szája? Elég kiábrándító, amikor valaki ennyire be van szûkülve, hogy nem látja, hogy a másik embernek is vannak igényei és nem élhet állandóan vegetatív életet... Egyre jobban azt látom, hogy a férfiaknak az lenne az ideális nõjelölt, aki képes a vegetatív életre, mint a hüllõk, akik egész nap kint rohadnak a napon és nem csinálnak semmit. Persze a szex és az inaskodás, szobalánykodás kell, de még véletlenül se szólaljon meg, ne beszéljen, ne legyen saját személyisége. Imádom a férfiakat. kezdem úgy érezni, hogy a hímsoviniszta dumák inkább rájuk igazak és nem a nõkre.
Mennyi bevételetek? Tudtok minden hónapban félretenni pénzt? Ha igen, akkor beszéld meg vele, hogy szerinte mennyi lenne az az optimális összeg, amit magadra költhetsz, és mit tart feleslegesnek. Az ápoltság fontos. Ha neked ehhez hozzá tartozik a hajfestés, sminkelés, és van rá keret, miért ne vennéd meg. De pl. te is engedhetsz, és veszel egy finom illatú, de nem a legdrágább tusfürdõt.
(Kérdezõ, még annyit: Ha a párod hirtelen szakítana veled, akkor hova mennél? Lenne hol laknod? És ha igen, hol?)
Lehet a párodnak némileg igaza van. Az ápoltság nem ott kezdõdik, hogy mindegyik testrészünket más kencével kenjük be (amik általában nem is egészségesek, nem is annyira jók, mint ahogy a reklámokban hirdetik, és olcsóbb kategóriában is akadnak jó minõségû dolgok, ahol nem a nevet vásárolod meg). Régebben én is sokat költöttem mindenféle vacakra, minden hónapban rendeltem valamiket a katalógusokból, de mára rájöttem, hogy a háromnegyede felesleges, haszontalan, és csak a márka nevét fizetem meg, nem a minõséget.
Ja és ezek nem kerülnek többe, mint 5000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Ha veszek egy márkásabb tusfürdõt vagy egy hajfestéket. Mindketten dolgozunk és az õ lakásában élünk de mindent közösen fizetünk.
Így nehéz bármit is mondani ha a kérdezõ nem válaszol...
"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk" no comment, hibbant egy banda... Amúgy azt írtad közösen fizettek mindent, akkor, hogy nem tudsz félre rakni? Érdekes. Meg azt írtad még kérdezõ, hogy van a párodnak lakása, kocsija és fölöslegesnek tartja, hogy pénzt tegyen félre akkor ezek szerint ez az õ döntése nem a tied?! Komolyan mondom ti nem vagytok közös nevezõn. Vagyis párod eldönti a dolgokat, te pedig kussba maradsz és elfogadod....

A párom nem hallgat meg soha, állandóan veszekszünk. Mit tegyek?

Sok hónapja folyton csak marcangoljuk egymást, nem tudunk megegyezni, állandóan a vita megy. Mindig megadom magam, de ő az, akinek változtatnia kellene egy kicsit a viselkedésén. Kismilliószor próbáltam vele beszélni, de mindhiába. Nekiáll ordítozni velem. Egyre inkább elegem van ebből, nemrég véget akartam vetni a kapcsolatunknak, de ő könyörgött, hogy ne. Nem értem őt, olyan, mintha nem kellenék neki, de mégsem hagy elmenni, ha el akarnék. Én sem bírnám őt elhagyni, de nincs ötletem, mit tehetnék még.

Legjobb válasz: Nekünk sincs.

Nekünk sincs.
Hagyd ott mert a végén meg is fog verni! HAGYD OTT!
szerintem semmit légy kemény és lépjél/le/ rövid az élet és azt normálisan kéne leélned!!
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
Ha folyton vitáztok szerintem nincs sok értelme az egésznek. hónapok óta ez megy, nem látja be a hibákat "meg kell adnod magad", ez így nem normális, ez így nem kapcsolat. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Sok kapcsolat megy ezért tönkre, talán csak mégsem illetek össze! Úgysem fogod sokáig ezt bírni, mondd meg neki, hogy márpedig te le fogsz lépni, ha nem fog változtatni, aztán majd kiderül, mennyire vagy fontos neki !

Sokat veszekszünk. Ezért inkább elmászkál a párom. Vélemény? (lent)

Na tehát, távkapcsolat... Sokat veszekszünk mostanában, és inkább elmegy mindenfelé, hogy ne beszéljünk, és ne veszekedjünk. Kicsit mérges vagyok ezért... mit gondoltok?

Legjobb válasz: Indulatos vagy.

Indulatos vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem miattam vannak a veszekedések legfõképp... Csak mind a ketten stresszelünk mostanában és kicsit ingerültek vagyunk. Gondolom ezért veszekszünk..de mégis szeretjük egymást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!