Találatok a következő kifejezésre: A párommal vagyunk házasok. Hogyan írathatjuk (1 db)

A párommal nem vagyunk házasok. Hogyan írathatjuk majd az ő nevére a babát?

Legjobb válasz: Apasági nyilatkozatot kell aláírnia. Amit szüléskor vinni kell a kórházba, de arra figyelj, hogy ne legyen 1 hónapnál régebbi a papír.

Apasági nyilatkozatot kell aláírnia. Amit szüléskor vinni kell a kórházba, de arra figyelj, hogy ne legyen 1 hónapnál régebbi a papír.
Személyi iratok + egy papír a nõgyógyásztól, hogy várhatóan mikor fogsz szülni. Ezekkel együtt közösen bementek az anyakönyvvezethöz (a terhesség utolsó hónapjában) és csináltok egy apasági nyilatkozatot. Ezt magaddal viszed, amikor mész szülni. Ennyi és már születésekor az apuka neve lesz a karszalagján :) Sok boldogságot!
Teljes hatályú apai elismerõ nyilatkozatot kell tenni. Ha ezt a baba születése elõtt teszitek akkor szakorvosi bizonyítványt kell vinned, de elfogadható a terhesgondozási kiskönyv is ha tartalmazza a fogamzás és a szülés feltételezett idõpontját. Település önkormányzat jegyzõjét kell keresni, ezen belül felveheti a jegyzõkönyvet a jegyzõi gyámhatóság, a gyámhivatal és az anyakönyvvezetõ is. Mindkettõtök személyi igazolványa lakcímkártyája valamint a terhesgondozási kiskönyv szükséges. A terhesség folyamán bármikor mehettek megcsináltatni a jegyzõkönyvet. A jegyzõkönyv nem veszti hatályát a kiállításától számított egy hónapon belül. Ilyen nincs. Sok szerencsét!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Félévente vagy évenként mentek nőgyógyászhoz? 10 hónapja szültem 6 hetes kontrolon voltam kenetet uis vettek rákszures volt 29 éves vagyok 2 gyerekem

4

Kinek a férje mennyire teszi oda magát a gyermeknevelésben, ez tényleg csak a nők feladata?

Pl hajnalban ébredés előtt 1-2 órával amikor a baba ébreszt mindenkit akkor ami + idővel hamarabb keltetek azt a baba sírása csillapításával töltik vagy inkább fogják magukat és inkább azt a dolgot teszik amit szoktak tenni minden hajnalban?

8

Töltöttétek már a karácsonyt mondjuk wellness hotelbe gyermeketekkel? Vagy a hegyekbe valami házikóba?

Annyira nem szeretnék itthon lenni Ünnepekkor,olyan helyet keresnék,ahol 3 éves kisfiunkkal is nagyon jól éreznénk magunkat.Esetleg ajánlana valaki valamit? Válaszokat előre is köszönöm :)

1

Adnátok a Piros vagy a Piroska nevet a kislányotoknak?

18

V-tech ugráló teknősről nem lehet hatalmasat esni?

Kisfiam 14 hónapos, Karácsonyra gondolkodok rajta hogy jó lenne ilyesmit venni neki. 9 hónapos kora óta megy, most már fut, úgyhogy azzal nincs gond, csak egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy van ez, attól félek, hogy nem sok haszna lenne, csak esne róla. Van valakinek ilyen? Mik a tapasztalatok, mennyi idős gyerek használja, mekkorákat esnek?

3

25 évesen tényleg nem való nekem gyerek?

Nagyon szeretnék babát, de párom szerint még fiatal vagyok hozzá.

17

Tanuló focilabda van valahol akcióban?

1

20 hetes kismamák hogy vagytok?

1

Mit jelentenek számotokra ezek a nevek?

Zakariás,Barnabás,Dorottya,Rafaella.

2

Ha a Tesóm és Párom Gyerekeitől elolvadok, akkor az anyaságban is ilyen leszek?

Én mindig azt gondoltam,hogy nem vagyok lágyszívű a gyerekekkel kapcsolatban sem.Idegen gyerekeknél még mindig nem hat meg például ha sírnak,ha egyszer tudom,hogy mit kell tennem/tenni az adott helyzetben.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!