Találatok a következő kifejezésre: A párommal vagyunk (7332 db)

"Ciki" ha egy magasak vagyunk a párommal? Vagy ha esetleg a srác pár cm-rel alacsonyabb?

Legjobb válasz: Nem, egyre több ilyen párt látok. Bár az én barátom egyforma magas velem, de egyre több (szép) barátnõmnek van picit alacsonyabb barátja. Egyre kevésbé szempont!

Nem, egyre több ilyen párt látok. Bár az én barátom egyforma magas velem, de egyre több (szép) barátnõmnek van picit alacsonyabb barátja. Egyre kevésbé szempont!
Én magasabb vagyok a páromnál. Imádjuk egymást. De engem nagyon zavar õt nem. Engem talán azért készít ki mert imdáom a magasarkút de ez így felejtös ( 3éve boldogan élünk amugy)
Nem az. De egyébként is, ha ti úgy érzitek, hogy passzoltok egymáshoz, akkor ne foglalkozzatok a külvilággal, ilyen tekintetben fõleg.
Nem. Fõleg mivel még nõni is fogtok szerintem. Ugye? Hány évesek vagytok? ;)
Fura de én azt figyeltem meg hogy minél felszínesebb valaki (legyen az alacsony vagy magas) annál többet számít neki a magasság kérdés. Általában a középmagas 16-28 közötti, kifejezetten szép lányok (akik megszokták, hogy egyedül a szépség számít és más nem) akik ilyenek.
Szóval van ebben egy ellentétes dolog, amolyan fordított arányosság. Minél magasabb a nõ, annál kevésbé fontos a férfi magassága neki. És minél alacsonyabb, annál fontosabb.
Utolsó: talán furán hangzik, de keress nálad picit magasabb nõt. Sok majd 180-as nõt ismerek, akik szépek, csinosak, amolyan bombanõk (nem a szilikon kategória!) és maguknál kicsit alacsonyabb fiúval járnak. S még magassarkút is húznak, nem zavarja õket a dolog. Ezek a nõk ugyanis nem a férfi által akarnak kitûnni. Egy picike 160 cm-es talán védtelennek érzi magát a sok magas ember között. Kell mellé egy magaspasi, aki által kitûnhet a tömegbõl. Ilyet konkrétan hallottam is alacsony nõtõl, hogy neki azért kellene 180 centis barát, mert két kicsi hogy néz már ki együtt?
Bocs, hogy ha beleavatkozok a vitátokba, de szeretném megvédeni az elõzõ kommentelõt.. Õ nem rád értette, mert Te írtad, hogy nem magasság alapján választasz párt. A kommentelõ akinek nagyon is igaza van, azon nõkre értette akik félrelöknek pl. egy 170cm-es srácot a maguk 160cm-es magasságával, mivel ez nem menõ a magassarkúk és barinõk miatt.. és rengeteg ilyen "nõ" van, hidd el. Én icsak 171cm vagyok srácként és kaptam már magassarkú és "védelem" miatt elküldést.. Az ilyeneken csak röhögni érdemes.. Szóval sztem Te csak félreértetted õt..
Nézd. Én írtam egy általánosságot amit nem szeretek és te egybõl magadra ismertél benne... erre mit lehet mondani ;)
A kérdező hozzászólása: Khm.. Szóval dekoratív bútordarab lettem egy kérdés miatt. Felemelõ érzés. Kíváncsi volnék miféle tökéletes jellem bújik az ilyen szúrkálódó kommentek mögött :)
A dekoratív bútordarabok számára fontos kérdés egyedül a másik megfelelõ magassága. Aki magára ismer nyugodtan elszégyellheti magát. Más az amikor az ideális álomjelöltrõl kérdeznek és arra a válasz hogy a magas srácok jók és más ha azért nem jár egyedül egy fiúval mert az nem megfelelõ magas. Ez olyan mintha egy fiú kijelentené hogy szóba sem áll veled mert nem elég nagyok a dudáid. :D ugye milyen intelligensnek gondolnánk rögtön az illetõt
A kérdező hozzászólása: elhiszem, hogy manapság ez a "menõ" és elég kiábrándító. mi szerencsére nem ilyenek vagyunk :) nem Facebook-on éljük az életünket, nincs ezernyi közös képünk se.. életemben másodszor vagyok szerelmes, ha ciki volna a magasság-kérdés, az se változtatna az érzéseimen..
Nem. De szeretem az olyan kapcsolatokat ahol két marhadekoratív bútordarab összekapaszkodik és minden héten új fotó kerül fel róluk amin hûdeszeretem a másikat pózolnak. És mind a kettõ marhára jól mutat a képeken és az utcán is. Igazi állom pár? Mert külsõre úgy néznek ki??? tehet ez ettõl mûködne??? Komolyan van aki ezt így gondolja? Minden státuszüzenet a másiknak szól, hogy így meg úgy hiányzol. Mérföldkövek vannak hogy már 1 hete, már 1 hónapja, már 1 éve ("bírom ezt a szart fenntartani" ez persze nincs ott de szinte belelátni). Azután pedig jön a felismerés. "Mi a faxot kezdjek veled amúgy?" Egy ilyen kapcsolat fenntartása ugyanis marha sok energiát elemészt. Jön a veszekedés olyan dolgokon hogy: "Csíkos inget húztál, biztos nem szeretsz." Valahogy rá kéne venni a másikat hogy távozzon. Ismerõs? Egy kapcsolat soha nem ciki, ha ott két ember egymásra talált...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Kedves utolsó, mire fel az okoskodás? :D 'csinált' a ragaszkodásunk, csak mert feltettem egy kérdést? Gratulálni tudok, ha egy kérdésbõl te már átlátod az egész kapcsolatunkat. Respect... se. Gyakorolj még ;)
Ha az a fajta vagy aki úgy választ párt mint egy kiegészítõt a ruhájához akkor gáz! De ha ez vigasztal az ilyen kapcsolatok nem tartanak úgy se sokáig mert a 40000 közös fénykép és kiírás hogy "Így megy úgy hiányzol" után rájössz hogy a csinált ragaszkodáson kívül igazából nem tudtok mit kezdeni egymással. Semmivel nem több vagy kevesebb egy ember a magassága miatt.
Nem feltétlenül van igazad. Sok felszínes lányról tudok, akik náluk alacsonyabb fiúkkal kavarnak, nagyon felszínesen, váltogatva õket. És tesznek a magasságra. Bár ott más szempontok hasonlóan fontosak, a srác helyes arca, a frizurája, az, hogy "kis cuki" legyen, stb.

Szerintetek, hogy lepjem meg a páromat vagy épp mivel? Most lesz a hónapfordulónk és szeretném a páromat meglepni valami Szexissel és újjal.3 és fél éve vagyunk együtt. De nem tudok ki találni semmi.

Legjobb válasz: mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)

mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)
3 év után hóforduló? szerintem pippantsd le míg játszik a gépen. :D
A mohácsi vészt elég ám évente ünnepelni, nem kell havonta. :-D (Tudod, a jóból is megárt a sok. És havonta tényleg sok.)
Vacsora elég.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktuk minden hónapba meg ünnepelni. Csak most meg szeretném lepni valamivel. Sok mindent kipróbáltunk már. Miközben játszik a gépen?? Hát akkor úgy nehéz lesz, mert nem szokott gépezni. Arra is gondoltam, hogy nem olyan dologgal lepem meg ami szexis vagy ilyenek, hanem 1 foci meccsel. Szerintetek jó ötlet?

Én gondolkodom hogy együtt maradjak e a párommal vagy inkább a bajba jutott testvéremet (meghalt a párja, meg terhes) segítsen! Mit tegyek?

Beszéltem párommal hogy segítsünk pénzzel de ? hallani sem akar rola mondván most vettünk lakást és nekünk is kell, stb. !A beszélgetésb?l nagy veszekedés lett.Addig jutottunk hogy leraktam az asztalra az eljegyzési gy?r?t és mondtam költözöm!Õ földhöz vágta a gy?r?met!Menjek vagy maradjak!???

Legjobb válasz: Húú hát ez elég nehéz lehet neked :-( A párod igenis rosszul áll a dolgokhoz, bár ha nektek sincs felesleges pénzetek most, akkor õt is meg lehet érteni. Szerintem amint lehiggad, õ is rájön, hogy most van a legkevesebb szükség a veszekedésre. Adj neki egy kis idõt, addig menj el otthonról. Legyél a testvéreddel, most neki is nagy támogatásra van szüksége. A párodnak pedig meg fog jönni az esze, és ha szeret, akkor nem fog elengedni. Azalatt a pár nap alatt, amíg távol vagy, õ is át tudja gondolni, hogy mi legyen.

Húú hát ez elég nehéz lehet neked :-( A párod igenis rosszul áll a dolgokhoz, bár ha nektek sincs felesleges pénzetek most, akkor õt is meg lehet érteni. Szerintem amint lehiggad, õ is rájön, hogy most van a legkevesebb szükség a veszekedésre. Adj neki egy kis idõt, addig menj el otthonról. Legyél a testvéreddel, most neki is nagy támogatásra van szüksége. A párodnak pedig meg fog jönni az esze, és ha szeret, akkor nem fog elengedni. Azalatt a pár nap alatt, amíg távol vagy, õ is át tudja gondolni, hogy mi legyen.
En voltam az elozo. Meg annyit hozzafuznek, hogy mondd meg a kedves parodnak, hogy o vajon mit szolna, ha forditott szituacioban, ne adj Isten o meghalt volna, akkor a testvered parja valaszut ele allitana a testveredet, hogy vagy segit neked terhesen, ozvegyen, vagy pedig ot valasztja es neked nem segithet. Mondd el neki, hogy kepzelje bele magat a szituba, biztos vagyok benne hogy rosszul esne neki!
Hat nalam ez nem lenne kerdes, en tuti a tesomat valasztanam. Meg mi az, hogy valasztani kell egyaltalan? Szerencsetlennek meghalt a parja es raadasul terhes is, nyilvan kell neki sok segitseg most, foleg erzelmileg, de persze anyagilag is. Hogy mereszel a kedves volegenyed ezen felhaborodni??? Szerintem nem normalis, ne haragudj. Semmi megertes nincsen benne???? Mit var, hogy majd a sajat testveredet terhesen magara hagyod, foleg hogy meghalt a baba apukaja???? Ha ezt elvarja toled, akkor tenyleg nem erdemes vele maradni. Ez felhaborito.
Hát ez nehéz dilemma. szerintem mindig a család az elsõ. A testvéred most nehéz helyzetben van. Ezt a párodnak is meg kell értenie. Ne hagyd magad. Nem kell elhagyni a párod, de állj a sarkadra. Ha ezek után nem marad melletted, akkor vele van a baj. Mi lenne, ha az õ testvérérõl lenne szó. Nálunk a sogornõm került hasonló helyzetbe (õ már megszült, kisbabával maradt egyedül). Én akadtam volna ki, ha a férjem nem áll mellé. Lehet, hogy idõ kell míg feldolgozza és mérlegeli a dolgokat.
Való igaz, hogy bizonyos helyzetekben lehet igazán megismerni a másikat.Még egy ismeretlennek is segítünk ha bajba, mert átérezzük a problémáját.Neked a testvéredrõl van szó akinek most minden segítségre szüksége van fõleg, hogy babát vár!!
Szerintem, ne donts tul elhamarkodottan, de ha ugy erzed , hogy nem szereted akkor nincs ertelme vele maradnod. Segits a testverednek, nagyon nehez dolgokon megy kersztul.
Elsõ a család!!!!Férfi van rengeteg!A Férfi bármikor elhagyhat, de a tesód mindig melletted marad....
Szerintem is nagyon fontosak a családi kapcsolatok. Kire számíthatsz, ha nem a saját "véredre"? Ha még te sem segítesz szegénynek, ki marad neki? De fontos azért a párod is. Próbáld meg megbékíteni... Lehet, hogy csak hirtelen indulatból dobta el a gyûrûd, mert végig sem gondolta, hogy ez az egész nagyon fontos neked... Biztos szeret... És ha szert, meg fog érteni.
Öreg hiba a gyûrûlevétel.Nyilván a nincsbõl nem lehet vagánykodni.Te is ha elõszõr gondolkodsz utána gavallérkodsz elöször elmész a testvéredhez és segítesz ahogyan tudsz.Aztán a gazdasági jotékonykodás meg utána jöhet, közösen megbeszélve.Van egy szituáció neked van egy álláspontod a párodé meg más akkor ezt meg kell beszélni, nem pattogni hogy nem ugyanazon a véleményen van.50-50% az õ véleménye meg a tied, a te testvéred, segítsd te a te részedbõl a közös kassza nélkül.Nem olyan ma már a világ hogy az ember dobálozzon.Nyilván valamiféle segítség nemártana, ha más nem akkor a testvéri szeretet hogy mellette vagy.Inkább menj a tesodhoz és ne otthon vitatkozz.Majd a párod is megbékél, csak gondolom valami hitel is lehet még a háttérben ami miatt meg õ aggodik.Idõvel majd minden el lesz rendezve, de most szerintem senkinek nincs arra szüksége hogy ezen vitatkozzatok.
A kérdező hozzászólása: Komolyan amikor ilyen veszekedés van én ugy érzem mintha nem szeretném már!

Vajon a barátnõm rámozdult a páromra? - Vagy ez csak barátság? ! - Leszbikus nõk között mi9 fér bele egy barátságba?

Van egy pár, akikkel kb fél éve lettünk jóban. - Eleinte sokat lógtunk együtt, összejártunk társasozni, beszélgetni, segítettünk ahol tudtunk, ha bajban voltak. - Õk végül tõlünk függetlenül szét mentek.

Legjobb válasz: Most mi van?? Szóval ti egy leszbikus pár vagytok és a másik pár is leszbikus pár volt amíg szét nem mentek? Így maradt egy szingli leszbi, aki nem hagy titeket nyugton élni? Ha így van,akkor tuti,h ráment a barátnõdre! Én azért a páromra is gyanakodnék! Tök véletlenül összefutnak a buszon mindig,mi? Persze...

Most mi van?? Szóval ti egy leszbikus pár vagytok és a másik pár is leszbikus pár volt amíg szét nem mentek? Így maradt egy szingli leszbi, aki nem hagy titeket nyugton élni? Ha így van, akkor tuti, h ráment a barátnõdre! Én azért a páromra is gyanakodnék! Tök véletlenül összefutnak a buszon mindig, mi? Persze...
Igen én is az elsõ válaszoló véleményét osztom... Ez szerintem már így nem egy "normális" helyzet. De amúgy hány évesek vagytok? Vagy milyen korosztály?
Én is leszbikus vagyok és szerintem is rámozdult a lány a párodra. Nekem vannak szintén leszbikus barátnõim akik csak barátok, szóval szerintem lehet barátság két leszbikus között.
hát ez elég gyanús....exemnek is volt egy ilyen "barátsága", sokáig gyanakodtam rá, gyilkoltuk egymást kegyetlenül, aztán bevallott egy smárolást azóta se hiszem hogy csak ennyi volt, és akkor szakítottunk is... járj utána ennek a dolognak azért...én túl sokáig hitegettem magam, hogy ez "ártatlan" dolog
A kérdező hozzászólása: Igen, jól értitek. - Két leszbikus párról van szó, - illetve az egyik pár már csak ex. - A párom 33 a többiek 35 évesek vagyunk. Köszönöm a véleményeket, és hogy megerõsítettetek benne, jól érzem, hogy ez így nem "kóser". Továbbra is köszönet minden jótanácsért!:)
ha kihagyva érzed magad, akkor rányomult.
Nem kóser. De az nem igaz, hogy nincs heteró barátság. Az sem igaz, hogy ha két meleg/leszbikus összekerül, akkor egybõl egymásra másznak. Igenis létezik ilyen barátság. Vagy csak nekem vannak különleges barátaim..
Utolsó, maximálisan egyetértek! :)
Egy közel 30 éves nõ már tudhatná, hogy ez egyáltalán nem szakító ok.
Lásd mint fent!
A kérdező hozzászólása: Igen, de egy társaságban igen zavaró, az emberek nagyon görények tudnak lenni.
1-es vagyok. Igen, az emberek nagyon görények tudnak lenni, de én még mindig ott tartok, hogy egy közel 30 éves nõ, talán tudja mi számára a fontosabb, a partnere vagy a görénykedõ emberek véleménye.
Nem hiszem, hogy egy intelligens nõ, akit egyáltalán nem zavar a párja beszédhibája, az olyan társaság tagja lenne, ahol viszont kinézik ez miatt a párját. Hanem ha igazi barátok, akkor elfogadják a barátjuk párját õk is olyannak, amilyen.
4 évig volt beszédhibás barátnõm. senkit nem érdekelt, engem sem. pedig közel se voltunk a 30hoz. egyáltalán nem ezen múlik akármilyen hihetetlen.
Az csak a nõt minõsíti, hogy neki fontosabb "mások" véleménye, mint a saját igaz érzései (ha ilyen hölgynek egyáltalán vannak ilyennek) Szerintem ilyen korban már azért nagyjából rájön minden ember, hogy a legerkölcsösebb emberbe is találnak hibát és kibeszélni valót. Nem lehet úgy élni, hogy külvilágnak felelünk meg, mert akkor egyszerûen nem élnénk. Az élet harc. Harc azért, hogy a nehezem meglelt vagy felépített boldogságunkat megtartsuk. Aki nem vállalja a harcot, nem is fog boldogan élni.

Rengeteget pukizok, főleg ha a párommal vagyok, mit tegyek?

Nagyon cikinek érzem, hogy egyfolytában pukiznom kell, ráadásul hosszan és sokat. sok gyümölcsöt eszem, de nagyon ciki a dolog számomra. Ti hogyan oldjátok meg a szellentést, percenként kirohantok?

Legjobb válasz: "fõleg ha a párommal vagyok" - miért jön akkor több? >.< amúgy espumisant javaslom és amit az elõttem szóló ;)

"fõleg ha a párommal vagyok" - miért jön akkor több? >.< amúgy espumisant javaslom és amit az elõttem szóló ;)
Én elengedem a párom elõtt, nagyokat szoktunk rajta nevetni. Persze a kapcsolatunk elején én is mindig kimentem, de már annyira közel állunk egymáshoz, hogy ez max poén, és ennyi
Én bizony kirohantam.:) Egyébként okozhatja a túl sok gyomorsav (fõleg, ha gyümölcsöt eszel)Nem szokott égni a gyomrod?
A kérdező hozzászólása: de igen, lehet a gyomorsavam az oka, köszi a válaszokat.
szerintem a sok gyümölcs, sok rost. Sajna én is elég "szeles" vagyok, tartogatom és akkor eresztem el, ha van rá alkalmam:) ) Elég ciki... Próbálok olyan kajákat enni, ami nem fúj fel annyira...
Ha a gyomorsav a gond, akkor lehet, hogy el kéne menned dokihoz, hogy felírjon valami savlekötõt. Én is szedem már egy ideje, és sokkal kevesebb a gond. :)

12hetesen már lehetek együtt a párommal vagy várjak még vele?

Legjobb válasz: Én amondó vagyok hogy egy egészséges terhes nõ akinek semmi problémája nincs,az szexelhet az elsõ terhességi naptól!Nem kéne úgy felfogni mint valami súlyos betegséget!!!Én ilyenkor elcsodálkozom hogy az ilyen nõk párja nem távolodik el tõlük...!Vérzel?Görcsölsz?Mert ha nem akkor mit kell félni???Ez természetes dolog ugyanúgy ahogy a szeretkezés!Istenem!Nem halálos betegek vagytok!!!

Én amondó vagyok hogy egy egészséges terhes nõ akinek semmi problémája nincs, az szexelhet az elsõ terhességi naptól!Nem kéne úgy felfogni mint valami súlyos betegséget!!!Én ilyenkor elcsodálkozom hogy az ilyen nõk párja nem távolodik el tõlük...!Vérzel?Görcsölsz?Mert ha nem akkor mit kell félni???Ez természetes dolog ugyanúgy ahogy a szeretkezés!Istenem!Nem halálos betegek vagytok!!!
?? mi végig szerelmeskedtünk, nem tilos, ha külön az orvos el nem tilt gondolom nem szado-mazózni akartok :D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem tilos, de én inkább vigyázok, mert elsõ baba, és a másik oka az, hogy amikor még nem voltam terhes akkor is mindig problémám volt, hetente vittem a vizeletet a háziorvoshoz, mert fájt, ha pisiltem, tele volt bacival.És mindig szex után jött ki.
Minket a 12. hétig eltiltott a doki, mert 5 hetesen barnáztam. Azóta szabad az út! Azt mondta, hogy nem árt a picinek! Viszont, ha görcs v. vérzés van utána, akkor tilos. A fertõzés elkerülésére esetleg óvszer? Lehet, hogy hülyeség, de hirtelen ez jutott eszembe. :) 21 hetes km
Én is gondoltam óvszerre.Inkább azzal.Nem akarom, hogy a terhességem alatt is legyenek ilyen panaszaim. :)
A kérdező hozzászólása: Miért kéne eltávolodni?Istenem az ilyen válaszokat annyira nem bírom értékelni.Már írtam, hogy terhesség elõtt is amikor a párommal együtt voltam, problémáim voltak, ugyanis mindig a háziorvost jártam.Volt olyan, hogy véres volt a vizeletem.Nem görcsölök, nem vérzek, de nem szeretnék gyógyszereken élni a terhességem alatt.
Szerintem kérdezd majd meg a dokit ha mész legközelebb ha tartasz tõle.Én sajnos a 6.héttõl tiltva voltam , mivel a petezsák mellett vérömlenyem volt.Már valószinü lehetne, sajna elfelejtem megkérdezni, de az az igazság , már nem is mernénk sexelni.És nem távolodunk el egymástól emiatt, nagyon várjuk a babát, és ugyanúgy szeretjük egymást.25+5hetes kismami

Miért van az, hogy a párommal vagyok és szeretem de sokszor másra gondolok?

Ti voltatok már ilyen hejzetben ezért most rossz párlya lennék neki az én hibám mert szerintem ez nem természetes, Irjatok akik voltatok már ilyen helyzetben hogyan kellene ezt megoldani vagy ti hogyan oldottátok meg... szeretem a páromat és nem akarom elhagyni de akkor miért gondolok sokszor másra

Legjobb válasz: Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99,9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.

Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99, 9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.
"Miért, hogy kell valakit szeretni?" Neked sehogyXD Szeretni többféleképpen lehet. Ez most arra emlékeztett mikor beszélgettem egy lánnyal és mondtam neki több fajta õszibarack van. erre engem lehülyézett, mert csak egy fajta õszibarack van-.-" Az õ agya és a te agyad egyenlõ a semmivel!:D Írogass még hosszú véleményeket:) biztos mind értelmes lesz.
Ez a punciszöcske mûve
Jaj, hogy sok nõ betud kattani:S Megártott a hõség?
Képzeld szeretek valakit:D És miért múlandó a szerelem? Folyamatason nem lehet az tény, de akkor sem mindenkinél múlik el. Van örök szerelem csak nálad biztos nem, mert nem hiszel benne. Okosnak érzed magad:D Jól van nagymami te tudod:D
Ja hogy te vagy az a nagy okos aki tudja hogy nem szereti úgy ahogy kell.... Óóóóó, így már értem. Akkor semmi, hagyjuk inkább. Elismerem, nálad van a bölcsek köve.
Nem errõl beszéltem agyalágyult? Nem csak szerelemmel lehet szeretni valakit. Miért, hogy kell szeretni valakit? kérdést arra fel kérdeztem mert az egyik válaszoló azt írta hogy nem szereti úgy ahogy kell... Attól hogy vonzónak talált mást még szeretheti "úgy ahogy kell". Ember még nem született aki sosem ingott volna meg. Inkább te ne szeress senkit. Úgyis csak kötekedni tudsz. Az írásodból arra következtetek hímnemû vagy.
lany vagyok, azért, mert már nem szerettuk egymást.. én is másra gondoltam, sztem õ is..
Te szereted õt, de nem vagy belé szerelmes. Nem kell megmagyarázni, mert nem az. Ha szerelmes lennél akkor nem gondolnál másra! Attól szeretheted, de a szeretetnek rengeteg oldala van. Nyugodtan beszólhatsz nekem úgy is igazat mondtam. Nem szereted úgy ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és nem tudom mit tegyek kérek egy pár bõvebb választ..... köszönöm elõre is
A kérdező hozzászólása: 10.59 miert mentetek szét fiu vagy vagy lány?
Igen nekem is volt, így utólag visszagondolva sose szerettem õt, mert mindig a másikra vágytam, szét is mentünk. Amúgy meg párja, nem párlya...úristen még hülyén is néz ki...
Amint megtanulsz helyesen írni, ez a problémád el fog múlni ...
igen volt ilyen... aztan szetmentunk...
Hát a gondolataim és a gondolkodásom helytállónak bizonyul a saját életemben. Nem okosnak érzem magam, hanem ezek a tapasztalatok. Én legalább nem javaslom másoknak hogy õk inkább sehogy se szeressenek senkit. Úgyhogy inkább te érzed magad okosnak. Ugyan nem tudom mire, de a te dolgod. Hány éves vagy, 19? Teljesen mindegy, mert én addig jól fogom érezni magam a bõrömben amíg nincs akkora arcom mint neked, és nem vagyok ilyen elviselhetetlen, kötekedõ kis senki. Majd te fogod másoknak megmondani hogy eléggé szeretnek-e valakit. Pfff. Hogy jössz te ahhoz hogy mások érzéseirõl nyilatkozz? Nem hiszek az örök szerelemben, mert eléggé materialista vagyok, és tudom hogy a klasszikus értelemben vett szerelem mit takar. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, hogy megértsd mirõl beszélek. Na ennek fényében megnézném én azt az örök szerelmet. Ez nem hit kérdése. Aki ebben hisz, az csalódni fog, mert egy olyan dolgot keres ami nem létezik. Örök szerelem. Számomra ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok valakibe, majd az átalakul szeretetté. Na és ez az ami örökké tart ha a másik is úgy akarja. Ekkor felõlem aztán jöhet akármilyen görög félisten, nem érdekel, mert nekem ez a másik személy a fontos. egy percig sem kételkedem abban hogy neked ez nem fér a fejedbe, és csak kötekszel, úgyhogy csak ennyit akartam. Lehet hogy nekem nincs agyam, de valamiért mégis hasznosabb válaszokat szoktam itt adni mint te. Biztos mert másoknak sincs agyuk. Remélem összefutunk még néhány kérdésnél. Hátha ragad rád valami jó indulat és kisebb lesz idõvel az arcod. Bár kétlem. További szép napot.
Szerintem a párod kicsit durva és ez okozza.
Nem lehet, hogy nagyon kidörzsölõdik? Próbáljatok meg síkosítót használni esetleg szex közben!
A síkosító jó ötlet.
te felhívtad? elmentél hozzá? írtál neki?
A kérdező hozzászólása: egyszer írtam neki smst ez volt 2-3 napja és egyszer vhztam rá és nem jelentkezett nem tudom mi az oka
A kérdező hozzászólása: tegnap írtam neki anyit egy smsben hogy gondolom vége mert nem jelentkezel aminek nem tudom azokát szép estét szia és erre se válaszolt!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!