Találatok a következő kifejezésre: A párommal tudunk mindig pont (3 db)

A párommal nem tudunk mindig pont peteéréskor együtt lenni. Azért sikerülhet?

Amúgy sokat szeretkezünk (2-3 naponta) de a munkája miatt volt hogy a peteérés napján nem tudtunk együtt lenni. 5 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Ha 2-3 naponta vagytok együtt az jó,általában ha félidõben van peteérésed,akkor a 12-16 napig elvileg sikerülhet,hisz nem csak az az egy nap a nyerõ,hanem a spermium még odabent életképes,és kivárja petesejtedet,szval ha elõbb is vagytok együtt,akkor is jó,ha meg egy nappal késõbb akkor is sikerülhet.Szorítok!

Ha 2-3 naponta vagytok együtt az jó, általában ha félidõben van peteérésed, akkor a 12-16 napig elvileg sikerülhet, hisz nem csak az az egy nap a nyerõ, hanem a spermium még odabent életképes, és kivárja petesejtedet, szval ha elõbb is vagytok együtt, akkor is jó, ha meg egy nappal késõbb akkor is sikerülhet.Szorítok!
A spermiumok 3-5 napig is életképesek odabenn, úgyhogy sikerülhet. Ne aggódj, és hajrá! :)

Mit gondoltok? A párom exe még mindig nem tudja elfogadni, hogy anno a kapcsolatuk vége lett (ezt a párom is mondta, h mentálisan problémás a hölgy) és tegnap a lépcsõházunk melletti uton sétálgatott, pont akkor indultunk vásárolni a párommal.

Fogalmam sincs honnan tudja, hol lakunk. A párom is meglepõdött, én kiakadtam és megkértem hogy hivja fel és kérdezze meg mit akar.Azt mondta szeretné megismerni a közös kisfiúnkat?!!9 hós. Term. a párom elhárította a kérését, engem ez az egész eléggé felzaklatott, mert tudomásom szerint a nõ idõnként felhivja. A páromra meg azért vagyok mérges, mert miért nem lehet leépíteni a hölgyeményt..

Legjobb válasz: Akármilyen mentális sértült a nõ(Ami szerintem nem olyan biztos, hisz Te nem ismered )biztos tudtára lehetne adni vagy szépen, vagy csúnyán!De úgy gondolom, hogy a párod még sajnálja..illetve nem teszi meg azt a lépést,hogy akár rá förmedjen feljelentéssel fenyegetõzni!

Akármilyen mentális sértült a nõ(Ami szerintem nem olyan biztos, hisz Te nem ismered )biztos tudtára lehetne adni vagy szépen, vagy csúnyán!De úgy gondolom, hogy a párod még sajnálja..illetve nem teszi meg azt a lépést, hogy akár rá förmedjen feljelentéssel fenyegetõzni!
Ne haragudj a párodra. A leírtak alapján nem tett semmi rosszat, nem üzenget állandóan a nõnek, nem hívja át. Vége lett a kapcsolatnak, és mivel a másik nõ beteg- ahogy írtad- ezért lehet, hogy sajnálja, és azért nem "hajtja el", ha véletlen összefutnak, vagy hébe-hóba ráír a másik. persze, zavaró. Kicsi babával vagy otthon, naná, hogy veszélyeztetve érzed magad az extõl, aki kavar, és megjelenik. De amíg semmi kirívót nem tesz a párod, addig ne felejtsd el: veled van, tõled van gyereke, nem a másik nõtõl. Nyilván üljetek le, és mondd meg a párodnak, hogy ha volt minimális kapcsolattartás eddig, akkor ez után legyen szíves hanyagolni. Tudasd vele, hogy sajnálod, amiért ilyen helyzetbe van ( akkor is, ha igazából pont leszarod a lelkiállapotát), de kéred, hogy a Te, a gyerek, és legfõképp a saját nyugalma érdekében határozottan közölje a nõvel, hogy nem kívánja tartani a kapcsolatot vele. Legyél te az okosabb. Nyugodt hangon magyarázd el neki, hogy nagyon zavar a nõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy gondolom hogy sajnálja. A párom egy megfontolt, nyugodt személyiségû ember, az emelt hang nem jellemzõ rá. Hónapokkal ezelõtt is írt a hölgy neki, nem egyszer, párom nem is válaszolt rá. Viszont tudom hogy a hölgy idõnként felhívja, és ez zavar.
A kérdező hozzászólása: Kedves Netnori! Köszönöm, teljesen egyetértek. Errõl már beszéltünk régebben és körülbelül a Te ajánlásod szerint jártam el. Megnyugtatott, hogy nincs okom féltékenykedni, velünk van, minket szeret, be is avatott a történetükbe (ez a hölgy nem is játszott nagy szerepet az életében, nem is éltek együtt, szeretõ féle státuszban volt, hölgy gyereket is szeretett volna tõle, csak õ)de annyira meglepõdtem, hogy a lakás elõtt láttam, hogy elgondolkoztam miért nem képes tudomásul venni egy 40-es nõ két év után..most már tudja hol lakunk, ez is zavar. Szegény páromnak estem, hogy mi van már, mit keres itt és honnan tudja hol lakunk. Õ se tudja, viszont elõtte 15 perccel ért haza kocsival és biztos látta az autót. A nõt egyébként nem ismerem, a facebookon jelölt be ismerõsnek!? (természetesen tudomást sem vettem róla)és a képe alapján ismertem fel. Szóval a véletlen találkozásnál felismertem, és az volt a furcsa, hogy kb 5-6 méterre mentünk el egymás mellett és a párom is láthatóan meglepõdött, és nem vett róla tudomást, nem szólt oda neki, nem is köszöntek egymásnak. A bevásárlás után, mivel én még mindig zaklatott voltam kértem hivja fel. A párom egyébként utólag mondta, hogy õ sem járt el helyesen, már sajnálja, mert oda kellett volna menni hozzá a kis családunkkal és bemutatni egymást és jó napot.
A kérdező hozzászólása: és még valami, ami nekem nagyon rosszul esett :( a bevásárlás alatt éppen nyugtatott meg, átölelt és a hölgy nevén szólított!! teljesen kiakadtam. Megijedt és azt mondta nagyon sajnálja, nem tudja miért mondta, azt akarta mondani hogy nyugodj meg, nincs okod féltékenynek lenni Zsura. de az õ nevén szólított! Ezt nem tudom elfelejteni :( Miért hívott az õ nevén? ezen kattogok, hogy higgyek neki, hogy botlás volt, vagy van okom féltékenykedni?
A kérdező hozzászólása: az események után tudtam mit fogok tenni. Elég drasztikus lépésnek tartom, de a nyugalmam miatt muszáj volt megtennem. Megkértem a páromat, hogy belenézhetek e a telefonjába. Közösen a hivásnaploba es sms-ekbe. A reakcióra voltam csak kiváncsi. Azonnal ment a telefonért és megmutatta. Nem volt benne semmilyen aggodalomra okot adó sms, viszont a hivásnaplóból ki volt törölve már a hölgy neve, - másik kettõ szerepelt - pedig elõtte két órával felhivta, hogy mit keres errefelé amire én kértem meg.(akkor mondta hogy szeretné megismerni a gyermekünket)Megkérdeztem, miért nem látszik az a hívás. Azt mondta idõnként törölgeti a hivásnaplót, így szokta meg. Nos nem tudom.. én mindig magamból indulok ki. Szeretnék hinni, mert szeretem a párom, vajon nem e azért törölte ki mert tudja hogy mit váltana ki belõlem..
A szituból ítélve sok dolog kavargott a fejében, elõbb járt a szája, és utána érte utol magát az agya, ezért lehet, hogy más néven hívott. Az én párom is járt így velem. Nem volt kellemes, haragudtam is rá. Jogosan, mert az én fejemben akármilyen káosz lehet, nem szólítom az exem nevén a pasimat. De tudomásul veszem, hogy a férfi agy másként mûködik. Hogy miért törölte ki, ezt már valóban nem tudom... lehet tényleg megszokás, és így csinálja mindig. Lehet, hogy csak a nõt törölte ki, mert látni se akarja a nevét. Vagy nem akarja, hogy te véletlen meglásd, és rosszul essen neked... annyi magyarázat van rá. Elég értelmesnek tûnik a pasid, és, mint tisztáztuk, veled van, szóval talán most nem az a szomorú helyzet van, hogy megcsal, és titkolja. :) Én bízok benne, hogy a lehetõ legjobban alakul a sorsotok, és hamar elfelejtitek ezt a kellemetlen közjátékot. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó! :)
Kikoptak az izületeid, nekem is ropog mindenem.
próbálj kálcium és magnézium pezsgõtablettát inni, elképzelhetõ, hogy ezek hiánya okozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!