Találatok a következő kifejezésre: A párommal tudunk mindig (223 db)

Hogyan derítsem magam jó kedvre? A nagypapám kórházban van nem is valószínű hogy haza jön még. A párommal sincs minden rendben és nem tudok vele sem igazán beszélgetni nem akarom neki elmondani a dolgokat. Mit tehetnék hogy vidámabb legyek?

Legjobb válasz: -ne sajnáld magad! -sétálj a szép idõben -a pároddal vagy nélküle. -készíts a nagypapádnak pl. süteményt - õszintén mondd el a párodnak a bajaidat mert megkönnyebbülsz, mert jobban megismeritek egymást, mert ha igazán a párod akkor mindenben segítetek egymásnak.

-ne sajnáld magad! -sétálj a szép idõben -a pároddal vagy nélküle. -készíts a nagypapádnak pl. süteményt - õszintén mondd el a párodnak a bajaidat mert megkönnyebbülsz, mert jobban megismeritek egymást, mert ha igazán a párod akkor mindenben segítetek egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnálom magam csak el vagyok kettyenve hogy épp sokminden összejött...Kedvesemnek is van elég baja a családjával(szerintem kétséges az h a szülei normálisak e)ezért nem akarom õt terhelni.
Meg kell mindent beszélni a pároddal. Menj be a nagypapához, otthon pedig sírj nyugodtan, ha úgy érzed tehetetlen vagy érte.Ideje van az örömnek, és ideje a szomorúságnak. Hiába feded el a gondjaidat, csak rosszabb lesz. Szembe kell nézni velük, veszekedni, sírni, szomorkodni - csak íy lehet késõbb tényleg jó kedved. Mindenképp el kell mondanod neki a dolgokat. Ha nem teszed meg egyre szomorúbb leszel. Végy erõt magadon! de ha sétálsz a jó idõben, minden könyebb lesz.
Késeld meg mindkettõt.
Régebben is volt ilyen problémád?-Vannak nagyon jó sikositok, és még izgis is.
Síkosító.
A kérdező hozzászólása: SOHA..eleg volt egy helyes sracra neznem , vagy a szexre gondolni es totalisan benedvesedtem , ugyhogy majdhogynem a labamon folyt le ... de komolyan !!! egy erzeki csok... de most sehogyse megy ....
Lemaradt:Más partnerrel sem nedvesedtel, nem a technikája rossz?
Akkor nem veled van a baj.(37F)
Nem vonzódsz a párdohoz. Azt írtad több mint kétszer annyi mint te szóval minimum 45 éves, akkor meg ne csodálkozz.
Túl öreg hozzád, gondold el, ha te annyi leszel, mint most õ. Akkor õ már rég nyugdíjas lesz, vagy halott.
Nem azon múlik, hogy hány éves.Ha te kívánod mint férfit.Jól csinálni a dolgokat?(elõjáték, stb)
én 26 vagyok voltam 48 évessel, de én a viselkedése miatt nem birtam végül lefeküdni vele, mert túl sok volt amit csinált, illetve erõsebb is volt a szaga lent ami nagyon nem jött be..nem tudom a kora miatt e...na mindegy
Szia Én végig a terhességem alatt alig kívántam az utolsó pár hónapba akármikor neki kezdtünk egybõl volt nagy rugdosás bent
A kérdező hozzászólása: jaja nekem is...volt hogy apát hasba is rugta a kis drágám:)
Ha nem kívánod, ezt mondd el férjednek, és kérd meg, hogy értse meg, és fogadja el. De neked sem kell elvbõl elutasítanod:-) Játszatok csak, simogassátok egymást, bújjatok össze, vannak egyéb más módszerek, nem feltétlen kell közösülni. Én mit nem adtam volna a szexért, de a 29. héten eltiltottak, na meg szülés után a 4 hét... az 15 hét. Nehéz volt!
Azért ezt megérthetné a párod, hogy már nem kivánod.Elvileg szülés elõtt 6héttel már nem is tanácsolják, de ezzel manapság senki nem törõdik.Ha nem kivánod, mond meg neki, nemár mindig õ legyen aki...na.
Azért a férjed egy csepped gyakorolhatna némi önualmat. A szülés után 6 hétig biztosan nem szexelhettek amíg tart a vérzés és amíg be nem gyógyul a gátseb és a méhed. Én egész terhességem alatt nem kívántam a szexet, szülés után meg végképp nem. A férjem csak hozzámért odabújt és már spriccelt is a tejem, és nagyon zavart. Mások szerint mindez tök normális. A férjeknek pedig türelmesnek kell lenniük. És általában azok is. Beszélj a dologról a férjeddel, mert ha muszájból teszed hamar el fogtok távolodni egymástól, fõképp szexuálisan.
szia! Én az utolsó hetekben "kergültem meg". Elõtte hetekig szinte száraz voltam ; és nagyon bántott a dolog; a terhesség végefelé meg rám tört az érzés:) De ezt mondjuk a férjem nem bánta :) Valakinek itt nagyon igaza van . Ez a dolog nem a férjedtõl függ. Ha Te nem kívánod, nem akarod, neked kényelmetlen , akkor gyakoroljon önuralmat. Te vagy a fontos, meg a baba; "muszájból" ne légy a férjeddel.Meg ráadásul majdnem minden nap...?:) Nagy hassal, tényleg jóval kevesebb mozgási felülettel? ezt meg kell értenie!!

Már irtam hogy a párom még mindig nem szeretne babát! Már odáig jutottam hogy egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, nem kívánom! Mit jelenthet ez? Mit tegyek? Mindennek vége?

Legjobb válasz: Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.

Miert nem tudsz vele lefekudni? Azert, mert nem akar meg babat? Ha szulhetnel neki egyet, utana megint akarsz majd vele lefekudni? Nem ertem. Mennyi idosek vagytok? Miota vagytok egyutt? Miert nem akar a parod meg babat? Soha nem is akar majd, vagy csak egyenlore meg nem? Tul friss meg a kapcsolat, vagy az anyagi helyzetetek nem olyan meg? esetleg a politikai hattertol fel? Sok reszletet kene tudni, hogy tudjunk valaszolni. Irj egy kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: 10 éve vagyunk együtt!Nem rég vettünk lakást!nálunk a baba téma már 2 éves dolog, de mindig van valami kifogás:most sokat veszekszünk, vagy albérletbe lakunk, most a munkahely nem biztos!De nem érti meg a mai világban már semmi nem biztos! Neki nagyon fontos a pénz, minden honapban van egy keret és azt nem lehet tul lépni!pl:pár napja nagyon fájnak a melleim, mondtam neki vegyen fel pénzt (én fizum is az õ számlájára megy), de azt mondta hogy inkább majd következõ fizetéskor menjek el!kb.ennyi!
A kérdező hozzászólása: volt pl:egy karkötöm meg egy nyakláncom amit tõle kaptam, de sokszor elszakadt!igy vmelyik nap mondta vigyük be és vásároljam le amire szeretném! de addig jutottunk hogy vehettem két ezüst gyûrût mert a többi pénz kellett számlára!
Hát én választás elé állítanám: én és a baba vagy egyikünk sem. 10 év után nem tudom, mire kéne még várnotok..
A kérdező hozzászólása: Most szünt meg a munkahelye, de már van másik ugyanazt csinálja!Elõször azt hittem ez okoz neki problémát, de nem!Megkérdeztem én és baba vagy egyikünk sem elsõre azt válaszolta hogy én! Szerintem ez elmond mindent!Vagy én vagyok hülye?

Semmin nem stresszelek, jó a munkahelyi légkör a párommal is minden ok, csak már mikor tudom hogy meg kéne jönnie, folyton az jár az eszemben terhes lettem-e. Emiatt sem jöhet össze a baba?

Legjobb válasz: Szia! Hát lehetséges.Ha sokat stresszelsz az nem jó a szervezetednek!Én is mindig idegeskedtem amikor ott áltam hogy megjön..6 hónapig igy folyt,és utána azt mondtam hogy nem is érdekel,lesz ami lesz!Erre következõ hónapban babás lettem! :-) Nyugi,ne stresszelj!!!Ok?

Szia! Hát lehetséges.Ha sokat stresszelsz az nem jó a szervezetednek!Én is mindig idegeskedtem amikor ott áltam hogy megjön..6 hónapig igy folyt, és utána azt mondtam hogy nem is érdekel, lesz ami lesz!Erre következõ hónapban babás lettem! :-) Nyugi, ne stresszelj!!!Ok?

25 hetes terhes vagyok es nekem tok kinos a szex a parommal, es mindig mondom, hogy ne mert felebred a baba ez hulyeseg? Nem tudom en szegyenlos is vagyok a testem miatt, meg a babat is feltem hogy o ilyenkor mit erez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell emiatt aggódnod, ha neked jó, az a babának is jó, (ha nincs nyitva a méhszáj, ill. az orvos nem tilt el - akkor nem árt a babának). A testedet meg ne szégyeld, a párod biztosan így is gyönyörûnek tart, legalábbis nálunk így volt. :) Boldog babavárást! 6 hetes kislány anyukája

Szia! Szerintem nem kell emiatt aggódnod, ha neked jó, az a babának is jó, (ha nincs nyitva a méhszáj, ill. az orvos nem tilt el - akkor nem árt a babának). A testedet meg ne szégyeld, a párod biztosan így is gyönyörûnek tart, legalábbis nálunk így volt. :) Boldog babavárást! 6 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: koszike!En meg ha hason vgayok mindig betakarom a pocim valamivel hogy ne latszodjon:P
Én úgy voltam vele, hogy inkább a párom reakciójától tartottam, hogy esetleg együttlét közben észreveszi, hogy rugdal a baba. :) Pedig így a vége felé újra megjött az "étvágyam", és jól is esik. Beszéltünk a férjemmel, és õ azt mondta, nem zavarja, de persze sokkal óvatosabb mindenben. :) Egyébként érdekes, mert bár a babám este és éjjel elég aktív, valahogy elnyugszik, míg együtt vagyunk. Állítólag a hormonokból õ is kap, tehát ha nekem jó, neki is. Volt, hogy végig rugdalt picit, de olyan pózt választottunk, ahol engem sem zavart (kutyus pózban, pocimat takarókkal és párnákkal kitámasztva, hogy ne lógjon), és a "végén" olyan kis nyugis lett, percekig csak "pihent" õ is. :) (Remélem, senki jó ízlését nem sértettem meg...) Az a lényeg, hogy kerüljétek azokat a pózokat, ahol nyomódhat a pocakod, ill. ahol túl mélyre hatolhat a párod, mert az egyrészt fáj, másrészt sérülést is okozhat.
Ha nem érzed jól magad abban a helyzetben , akkor nem kötelezõ ilyen módon részt venned a szexben, megbeszélhetnéd a pároddal, hogy ez neked kellemetlen ezmiatt és inkább más módot válassz legfeljebb az õ kielégítésére, ahol pl neked nem is kell levetkõznöd..késõbb komoly gondokat okoz, ha most szexeltek úgy ahogy neked nem esik jól.. Nekem is vannak fenntartásaim, fõleg így a vége felé..sokan mondják most legalább nem kell tartani a teherbeeséstõl, de pl én csak akkor tudok bármit csinálni, ha vak sötét van, de legalább 80%-ig..próbáld ki esetleg, ha teljesen behúzod a függönyt..én is szégyenlõs vagyok. Amiatt nem kell aggódnod, hogy a baba felkel, mert az neki nem baj mégha tényleg fel is kel..más miatt is felkel ám! Ha nem vagytok durvák akkor pedig gyenge ringatózást érez, ami még jól is esik neki..körülveszi a víz, meg a burok és abban ringatózik...ha buszozol, vagy kocsizol ugyanilyesmit érez, és õ odabent nem tudja hogy miért hintázik, de biztosan tetszik neki.
Háát igazad van ez tényleg nehéz, mert én például mindennek érzem magam csak szexinek nem:-(( Ez pedig kell hozzá, hogy jól érezze mmagam és felszabadult legyek. talán a sötét tényleg segít... 27.hetes
Nekem nem is az a gondom, hogy a baba mit érezhet, hanem inkább olyan 'kiábrándító' nagy pocakkal... próbálom ilyenkor kikapcsolni az agyam, hogy most nem kismama vagyok, hanem csak NÕ, de elég ha picit megmozdul, és máris kizökkent. Emiatt nálunk is megritkultak az együttlétek.
en ugyan ezt csinaltam a ferjemmel mikor terhes lettem nem engedtem magamhoz kozel a ferjemet( sexualisan) hogy ne hogy a babanknak valami baja legyen en ugy voltam ezzel hogy ha a ferjemmel lefekszek kart tesz a gyerekbe a ferjem nagyon rosz volt:) es persze hulyeseg is! ugy hogy en egesz terhesegem alatt nem sexeltem abszolult!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat edik vagytok!!En nemtudom en is igy erzem de lehet hulyeseg :D
Szerintem ez normàlis !én is igy voltam:) !Ugyan ezek a gondolatok jàtszodtak le bennem is!Valamit biztos èrez......?
Az is jó megoldás, ha vesztek éjjeli fényt (pl. zöldet vagy kéket, kb. 400 Ft), annak olyan minimális és sejtelmes fénye van, hogy nem fog látszódni semmid, amit esetleg (de szerintem teljesen feleslegesen) szégyellsz. :) Utolsó voltam.

Ez mit jelent? Tobb napja almodom hogy a parommal szakitunk. Minden nap mas ok miatt, nagyon jol elvagyunk es nem tudom ezt miert almodom. Talan azert mert igy lesz?

Olyat is almodtam mar hogy a parom hal meg es bormalmas volt. 4 eve vagyunk egyutt lassan, nem tokeleres a kapcsolatunk de tartok attol hogy tenyleg szakitunk.

Legjobb válasz: Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.

Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.
Esetleg nem lehet, hogy megcsal?
Ellaposodott kapcsolatokban elég gyakori, hogy a férfi, ha nem is azzal a céllal, hogy megcsalja a párját, új izgalmat keres más nõ személyében. Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, ahol a volt párom skype-on írogatott egy lánnyal, mikor nem voltam otthon, vagy éjjel, mikor én már aludtam. Kiderült, hogy sosem találkoztak, csak az egóját akarta megsimogattatni a csajjal, hogy újra azt érezze, hogy õ kell a nõknek. Ki is dobtam, mert megalázónak tartottam ezt az egészet. Utólag jöttem rá, hogy neki azt hiányzott, hogy már nem nézek fel rá, nem rajongok érte, de hát nem is volt miért. Elõbb utóbb úgyis vége lett volna az én részemrõl.
Velem is megesett hogy összeismerkedtem valakivel a párom mellett, vele nem volt minden rendben, az új ismeretség tett vidámabbá. Egyre jobban vonzott az új, a régit pedig egyre laposabbnak éreztem. Romantikusan még nem közeledtem az új egyénhez, de szakítottam a régivel. A barátod sem feltétlenül tett rosszat egyenlõre. De ha elkezdi vonzani valami más, azt nem tudja csak úgy kiirtani az agyából. A lényeg az egészbõl szerintem az, hogy ha dühöngsz, csak eltaszítod, ha kérdõre vonod, lehet valós választ ad (mert tényleg nincs (még) semmi köztük), lehet valamit elmismásol, de ezekkel semmi jót nem érsz el... Ha még igényt tartasz rá ezek után, ha azt akarod, hogy ne hagyjon el, az az egyetlen lehetséges út, hogy próbálod megjavítani a kapcsolatot, esetleg arról beszélgetsz vele, hogy õ ebben benne lenne-e, ha nem, akkor meg pápá... De ha folyton cseszegeted, azzal semmi jót nem érsz el. Mindezek mellett persze ki is dobhatod, nem azt mondom, hogy ezt el kell tûrni neki, de ha szükséged van rá, küzdeni is lehet.

Nektek mennyi idővel a szülés után volt fájdalom mentes a szex? Normális, hogy 3 hónapja szültem és a párom még mindig nem tudja betenni, mert fáj?

Próbáltuk már síkosítóval is, de nem megy... már teljesen el vagyok keseredve. Lesz még valamikor a régi?

Legjobb válasz: Az elsõ gyerek után 9 hónap után lett jobb, addig nagyon rossz volt. Ott nagy gátmetszésem volt, nehezen gyógyultam. A második gyereknél 6 hét után már jó volt. Gátvédelem, kicsi repedéssel.

Az elsõ gyerek után 9 hónap után lett jobb, addig nagyon rossz volt. Ott nagy gátmetszésem volt, nehezen gyógyultam. A második gyereknél 6 hét után már jó volt. Gátvédelem, kicsi repedéssel.
Nekem akkor lett jobb, amikor a kisfiam már nem szopizott. Addig a pokolba kívántam az egészet. 1 éves korában mondott le a tejcirõl...
Szulés után a 6 hetes piheno leteltével nagyon jo volt. Féltem is kicsit tole. Lanyom 4, 5 kg-mal szuletett gátmetszésse.
hónapok teltek el, majd 1 év..nyugi. :-) De azért ha amúgy is fáj, akkor nem árt megnézetni magad, hogy minden odaforrt-e vissza ahová kell? :-)

Van esélyem a teherbeesésre ha a párommal nem mindig tudunk középidőben együtt lenni?

A párom 12 órában dolgozik én meg 2 m?szakban.Van hogy a középid?ben nem találkozunk és csak utána 1-2 nappal tudunk együtt lenni.De legalább spontán :) és nem er?ltetett.

Legjobb válasz: Szia!Persze, hogy van!Én most vagyok 6 hetes babás és bõven a ciklusom végén estem teherbe! :) Szóval bármi lehetséges! Megy a drukk!

Szia!Persze, hogy van!Én most vagyok 6 hetes babás és bõven a ciklusom végén estem teherbe! :) Szóval bármi lehetséges! Megy a drukk!
Persze, hogy van esélyed. Ha a "középidõ" elõtt van szex az is jó, mert ugye a sperma több napig is eléldegél benned!!!!! De utána is jó, mert csúszhat a pé-d és akkor már annak kedvez.
Nincs.Csak ha a peteérésed sincs a ciklusod közepén ami ritka...
Sztem meg van. Nagyon sok nõnek nem a ciklusa közepén van a peteérése. Ezt a nõdokim mondta.
van rá esély nekem is most van és még nem tartok a középidõnél.ugyhogy szerintem hajrá.én is elkapom ma a férjem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!